עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by חן מ,

אהלן לכולם,חג שמח אני מתכנן לקנות אייפד 2,זאת אומרת הייתי אמור היום אבל התור בKSפ היה נורא ארוך ככה שזה יהיה שבוע הבא... בכל מקרה,מספר שאלות: 1.האם האייפד ניתן לפריצה?או שלא קיימת אפשרות לפרוץ אותו? 2.אני מקבל את האייפד עם הIOS5,או שאני צריך לעשות את העידכון לבד בבית? 3.קיימת תוכנה לאייפד שהיא כמו האופיס במחשב?זאת אומרת שאני יכול לשאת אותו איתי לאוניברסיטה,ולסכם שיעורים וכו'? 4.איך הגראפיקה במשחקים?יותר טובה משל האייפון 4?דומה? 5.מה זה יתן לי אם אקנה את האייפד שכולל גם 3G?אני אוכל להתקשר ממנו,או שזה פשוט ייתן לי שרותי אינטרנט בכל מקום ללא תלות באם יש רשת אלחוטית או אין רשת אלחוטית במקום שאני הולך אליו? 6.אפשר לראות עליו סרטים עם כתוביות בעברית?ואם כן,איך מתבצעת הע…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  2. Started by ChrisBrown,

אני רוצה לקנות אייפון איפה בארץ אני יכול לקנות? וכמה זה יעלה לי ?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by zurkin1232,

למישהו יש המלצה למסגרת תמונות דיגיטלית איכותית? לא צריך גימיקים כמו ניגון וידאו וסאונד, או WIFI, שתהיה פשוטה ובעלת תצוגה איכותית.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by eran256,

לפני כ 3 שבועות קיבלתי אייפון מה בקופסא: המכשיר עצמו כבל העברת נתונים שדרכו גם טוענים את האייפון. אוזניות עם מיקרופון מטען שמתחבר לחשמל שאליו מחברים את הכבל העברת נתונים כדי לטעון (צריך רק מתאם לשקע שנרכש בנפרד ולא צריך שנאי) עריסה שעליה שמים את האייפון לטעינה או לחיבור למחשב דרך הכבל של ההעברת נתונים, העריסה כוללת גם line out לחיבור האייפון לרמקולים. האייפון מגיע טעון, בהתחלה אין לך מה לעשות עם האייפון חוץ מslide to unlock ובדיקת הגירסא,כדי לבדוק גרסה צריך לחייג *3001#12345#* ואז להיכנס לversion ואם רשום 04.04.05_g זה אומר שיש לכם 1.1.4 . לאחר ה****** רמקול מאכזב=מאוד חלש. מצלמה סבירה, בהתחלה אין למצלמה שום פונקציות ולכן צריך להוריד camera pro אין מצלמת וודיאו בשביל זה צ…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  5. אממ אז ככה אני מבקש המלצה לקניית נגן בארה"ב עככשיו התקציב ממש לא מוגבל אך כמובן לא בהגזמות.. לגבי הIaudio אני שולל מראש אבל יש לי בעיה עם זמינות שלהם כי לפני חצי שנה כשחיפשתי באזור פיניקס בארה"ב פשוט לא מצאתי כלום אגב חשובה לי גם העמידות, לכן אשמח אם תציעו לי נגנים שעמידים יחסית בתודה מראש,

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  6. אהלן. יש לי מחשב כף יד (acer a35) שמחובר תמיד למצת הרכב והסוללה בו גמורה, ובמעבדה של חנות די רצינית אמרו לי שרצוי להחליף סוללה כי במקרה הרע זה עלול להשפיע על הלוח ולשרוף משהו... האם זה נכון ? תודה מראש.

7. Started by ag80,

ברשותי המכשיר הבא: נוקיה 6230I (עם סים בפנים של סלקום) אני מעוניין לרכוש את המכשיר הבא: נוקיה N85 (מיד 2-מבחור שרכש אותו בפאלפון) האם המכשיר תומך בסים שלי? אם לא מה עלי לעשות?

8. שלום, יש לי ONE X מיבואן רשמי TOUCH GROUP אני רוצה להתנסות ב GALAXY S3.נרכש לפני חודש ושבוע, נפתח והתחיל שימוש רק לפני בערך שבוע בלבד.מישהו רוצה החלפה אחד על אחד?סיבה: אני אוהב לנסות מכשירים, קל וחומר תודה.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  9. החומרה המתקדמת שמציעים טובי הסמארטפונים בשוק נכון לעכשיו עדיין לא מרשימה אתכם? ה-LeEco Le Max 2 Pro עשוי להיות הפתרון האולטימטיבי בשבילכם LeEco, לשעבר LeTV, הפכה בתוך קצת יותר משנה לאחד מהמותגים הפופולריים והמצליחים ביותר בסין, ועם שאיפות להתרחבות בינלאומית שלכאורה יכנסו לפעולה כבר בחודשים הקרובים. אחת מהדרכים הטובות ביותר להשיג הכרה בינלאומית שכזו, כך נראה, היא על ידי יצירתם של גימיקים ותקדימים טכנולוגיים – ואחרי שסמארטפון ה-Le Max Pro של החברה כיכב על הבמה בתערוכת CES 2016 בתור מכשיר ה-Snapdragon 820 הראשון בשוק כולו, נראה שאנחנו עשויים לראות שיחזור של המהלך בקרוב מאוד עם דגם חדש ועם שבב ה-Snapdragon 821 המשודרג. תמונת טיזר שפירסמה החברה מבטיחה השקה של סמארטפו…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by Riaz3r,

עקבתי אחרי מדריך מהאתר android police, ההתקנה עברה כמו שצריך. אבל אין לי אינטרנט מהמפעילה הסלולרית... מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  11. בזמן האחרון גיליתי שהMP3 שלי לא ממש מספיק לי, אז החלטתי להשתדרג... אני צריך המלצה לנגן טוב: -מסך גדול (לא ענקי...) וצבעוני -נפח של 4GB מינימום, זיכרון פלאש -אני לא מהאלו שיבואו ויתבכיינו על ההבדל הקטן שלא שומעים באיכות שמע, אבל שהאיכות לא תיהיה בזבל... -שיציג תמונות. לא בהכרח וידאו, אבל אם יש אז נחמד... -שיהיה קל וקטן. לא מתחשק לי להסתובב עם קופסא בכיס... -מחיר של עד, מקסימום, 700 ש"ח... חשבתי ללכת על ה-Sandisk Sansa e260, אבל המלצות מעולם לא הזיקו.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  12. אני מקווה שראיתם את המגנים שאנחנו מחלקים חינם: http://hwzone.co.il/gadgets/wrapsolcontest

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  13. אני מחפש את הפאנל הכסוף לנוקיה 6260 פלוס מקשים ולא מוצא, מצאתי כמה חנויות בגוגל שטוענים שיש להם. אבל נראים לי די מפוקפקים. יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג אותו? תודה.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by razoli,

יש בירשותי מכשיר נוקיה 6230I וניסיתי להעלות לו משחקים דרך המחשב וגיליתי כמה דברים: 1.אי אפשר לשמור בחזרה למחשב 2.הוא מתקין לי אותם ביקיית אוסף אני לא יכול לבחור תיקייה אחרת 3.נובע מהקודם אי אפשר לשמור על כרטיס הזיכרון 4.זיכרון הטלפון שלי כמעט ריק ועדיין הוא אומר לי שחסר לי מקום להתקין את המשחק (לא מופיע במשחק הראשון) יש דכים לפתור תבעיות האלו???

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by Kataklystic,

טוב מעט רקע יש לי מישהו שכנראה נוסע לאמריקה שיכול להביא לי אייפוד שזה כמובן אני מתכוון לקלאסיק וידאו 80 ג'יגה ששם זה עולה 800-900 שקל אני אחד ששומע הרבה מוזיקה ואני משתע שאני שומע ממקור לא איכותי אני רוצה בכנות לדעת עם האייפוד באמת מעביר סאונד בצורה מעולה. עוד דבר אני רוצה לדעת אם הוא מגיע לווליום נחמד ואם אני אביא לו אוזניות סטייל הג'ייביאל באמת אני אהנה מחווית סאונד מעולה. תודה לעוזרים נ.ב. הוא מגיע עם כבל למחשב?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by Agate Krauss,

האם אפשר ואם כן אז איך אפשר להפוך את ה-ipad2 הישן והלא משומש שלי ללוח אלקטרוני לכתיבה עם סטיילוס או כל אמצעי אחר. תודה

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  17. מבחן ה-Geekbench חושף לנו גרסה נוספת של דגם הביניים בעל הסוללה הענקית, זמן קצר אחרי ההשקה של ה-Galaxy M40 לכתבה

18. שלום חבריה אני חדש כאן (הומלץ ע"י חבר רשום) אני אשמח לעזרתכם: מעוניין לקנות נגן mp3/4 הישומים החשובים לי הינם: הארד דיסק נייד למוזיקה בעיקר (לנסיעה לחו"ל - יש לי המון) וזמן סוללה רב ככל האפשר, הקלטה חיצונית(סטודנט), חיבור למצלמה דיגיטלית ללא מחשב(להורדת זיכרון תמונות), איכות שמע חשובה מאוד!!!, מטען חשמלי ולא דרך מחשב (טיול בחו"ל), TV OUT - יכול להיות נחמד מאוד ורצוי אבל לא הכרחי, (כנ"ל לגביTV IN לא בשביל זה הוא נקנה), אבל מסך לתמונות הכרחי (אולי גם PDF) מתלבט בין מס' דגמים: IAUDIO A2 (מעט מדי זיכרון),ומישהו שמע על מכשיר שנקרא - DIGIMATE - MP3,MP4 60GB (לפי המפרט הוא נשמע כעושה הכל) אבל לא שמעתי עליו מעולם לינק מצורף: http://digiworld.shopy.co.il/products/65128 ירדתי מהA…

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by ashkenazone,

תגידו, בכל נגן, כשאני שם הרחבת זיכרון, אפשר לקרוא רק את הזיכרון הפנימי של הנגן או את הזיכרון החיצוני (ההרחבה)? זאת אומרת: האם יש נגן שבו אפשר לקרוא גם את ההרחבה וגם את הפנימי ביחד ?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  20. ערוץ היוטיוב JerryRigEverything סיפק לנו את אחת מבחינות הקשיחות הראשונות עבור ספינת הדגל החדשה מבית סמסונג - עם הרבה בשורות חיוביות לכתבה

21. Started by CRT,

יש לי 3100 הייתי מבסוט ממנו עד עכשיו שירת אותי בכבוד רב. לצערי הוא כבר גוסס ואני רוצה להחליף פלא לא משהו יקר מידי אבל שאני יוכל לשמוע מוזיקה בו בצורה סבירה ושלא תיגמר לי הבטריה אחרי 3שעות. חיפשתי כל מיני מכשירים מה שאני רוצה זה נוקיה מבסוט מהאיכות שלהם. ראיתי את ה 5310 שהוא יעודי למוזיקה הבנתי אבל אפשר לקנות אותו רק מחוץ לחברות סלולריות. שזאת בעיה מבחינתי לא סומך על חנויות שונות וגם לא מקבל החזר, מצאתי אותו בסביבות 840 ש"ח. שזה די יקר לי. עכשיו יש את ה6120 שיש אותו באורנג' עם החזר מלא אחרי 100 ש"ח בדיבור חודשי שזה מתאים לי מאוד, השאלה מה עדיף לקחת. מה שגם האם ב5310 יש מערכת סמביאנט והאם היא עוזרת במשהו. אני לא כל כך מעוניין בדור שלישי, וגם לא באינטרנט מה שחשוב לי שהמכשיר …

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  22. Started by htpc,

בזאפ ראיתי שכמה כותבים ע"ז האם באמת המכשיר הנ"ל יש בו קרינה יתר ממכשיר רגיל, זה פשוט מדהים שלאחר 3 4 דקות שיחה המסך מתחמם מפחיד כמעט ועושה טוסט מהפנים. סתם כך במכשיר יש תוכנות מעולות לדור 3.5. שאין למשל ב6288. גם המהירות שבו שאני מבצע שיחות וידאו עם אימא שלי שיש לה E770 של מוטורולה, אני שומע אותה מיד אך היא כל שיחה שלי היא שואלת מה מה אמרת..... המהירות של הדור הקודם קטן יחסית לדור 3.5.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  23. האם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בצורות הניווט בנגני mp3 ואת החשיבות של הנושא? לפי מה שאני מבין יש נגנים התומכים בתיקיות ויש כאלה שלא. מה שאני רוצה לדעת זה איזה שיטות קיימות , מה ההבדל ביניהן? ואיזה שיטה עדיפה? הנושא נראה לי חשוב כי בנגן שיש בו 200-500 שירים צריכה להיות דרך יעילה לנווט ולסדר את השירים במיוחד כשהתצוגה במכשירי mp3 אינה כ"כ ברורה. האם יש נגני פלאש שידועים בנוחות הניווט שלהם?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by SilentBob,

רגע לפני שהוא נחשף רשמית, לכאורה, אנחנו מקבלים שקופיות שמציגות את כל מה שצריך לדעת אודות סמארטפון ה-Galaxy A9 הגדול והמרשים סדרת מכשירי ה-Galaxy A של סמסונג התרחבה רק לאחרונהעם שלושה חברים חדשים לשנת 2016, ואמורה להתרחב פעם נוספת ממש בקרוב, כך נראה, עם השקתו של ה-Galaxy A9, אשר יהיה המכשיר הגדול ביותר של הענקית הקוריאנית מאז ה-Galaxy Mega של 2013. אנחנו שומעים דיווחים על ה-Galaxy A9 כבר כמה חודשים, אך עכשיו נראה שההשקה באמת קרובה תודות לכמה שקופיות רשמיות שמקורן בנציגות הסינית של סמסונג, ושמפרטות את רוב המפרט הטכני הצפוי לנו – עם מסך Super AMOLED בגודל 6 אינץ' וברזולוציית 1080p בראש ובראשונה, שבב Snapdragon 620 מתומן ליבות חדש, זכרון RAM של 3GB, נפח אחסון מובנה …

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by dave.r,

הי אני מקווה שזה הפורום המתאים. מישהו יודע האם יש דרך להשיג את הsony reader בארץ? למי שלא יודע - זהו מעין קורא ספרים אלקטרוני רק יחסית יותר מתקדם מהקודמים שיצאו. הוא מבוסס על טכנולוגיית eink, שאמורה לתת חוויה כמו של קריאה בספר. יש גם את הirex iliad - אבל הוא יקר מדי בשבילי. אין דרך להזמין את sony reader מחו"ל כיון שחנויות מורשות סוני שמוכרות את זה לא אמורות לשווק את זה מחוץ לארה"ב בינתיים. או לפחות כך כתוב באתר של סוני. תודה sony reader http://www.learningcenter.sony.us/assets/itpd/reader irex http://www.irextechnologies.com

• 0 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.