גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מה אתם יותר ממליצים? KingMax: http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=KM3400112&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=427 SilverLine: http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=SL405&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=427
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלישיית מכשירי Galaxy S20, ואולי גם מכשיר מתקפל חדש, עתידים לככב באירוע ה-Unpacked הגדול הבא שמקבל תאריך כעת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי ONE X מיבואן רשמי TOUCH GROUP אני רוצה להתנסות ב GALAXY S3.נרכש לפני חודש ושבוע, נפתח והתחיל שימוש רק לפני בערך שבוע בלבד.מישהו רוצה החלפה אחד על אחד?סיבה: אני אוהב לנסות מכשירים, קל וחומר תודה.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בזמן האחרון גיליתי שהMP3 שלי לא ממש מספיק לי, אז החלטתי להשתדרג... אני צריך המלצה לנגן טוב: -מסך גדול (לא ענקי...) וצבעוני -נפח של 4GB מינימום, זיכרון פלאש -אני לא מהאלו שיבואו ויתבכיינו על ההבדל הקטן שלא שומעים באיכות שמע, אבל שהאיכות לא תיהיה בזבל... -שיציג תמונות. לא בהכרח וידאו, אבל אם יש אז נחמד... -שיהיה קל וקטן. לא מתחשק לי להסתובב עם קופסא בכיס... -מחיר של עד, מקסימום, 700 ש"ח... חשבתי ללכת על ה-Sandisk Sansa e260, אבל המלצות מעולם לא הזיקו.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
החברה היפנית המתקשה מסרבת להיפטר מזרוע פיתוח ה-PC שלה, למרות השמועות הרבות שמסתובבות ברשת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מתכוון לקנות מסך טלוויזיה של סוני, אחרי שעשיתי סקר שוק קטן על מה עדיף. עכשיו אני מתלבט מאיפה הכי מומלץ לקנות מסך כזה. הכי חשוב לי לקנות ממקום שלא יעלם בעתיד, יבואן רציני שיעזור לי עם תקלות בעתיד (בתקווה שלא יהיו כאלו). המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב כף יד מסוג אסוס A636N כאמור בכותרת. ניסיתי להתקין בו את תוכנת הניווט נאב נ גו אך קרתה בעיה והופיעה לי הודעת שגיאה שהתוכנה לא מאושרת או לא הותקנה טוב ועלי להתקינה שוב. נכנסתי לכרטיס והתקנתי שוב, הוא שאל אותי משהו בטעות לחצתי YES לפני שהספקתי לקרוא והופיע מסך ASUS heart of technolagy המסך ממשיך להופיע גם לאחר שאני לוחץ ריסט שאמור לבצע ריסט הגדרתי מבלי למחוק נתונים מישהו מכיר את הבעיה? מה לעשות? נ.ב מכוון שלא חשבתי שזה יקרה לא רשמתי את הסידי קיי של העברית והדיסק כרגע לא אצלי(הGPS יותר נכון של דוד שלי וזה אצלו) ויעברו כמה שבועות עד שאני אקבל אותו, יש מה לעשות? תודה רבה על העזרה מראש.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
משהו משתלם נגן לאימונים לא צריך יותר מידי זכרון GB בהחלט יספיק לי
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
קניתי את הנגן לפני איזה שבועיים כשהייתי בארה"ב. נגן מגניב. הבעיה שלי איתו, שתוכנת ההמרה של הוידיאו שמגיעה איתו לא ממירה לי הרבה מהסרטונים שלי, או כי התוכנה לא תומכת בפורמטים (איזה מין שטות זו שתוכנת המרה לא תומכת ב-*AVI...), או שסתם יש שגיאה. ועוד דבר עקרוני שמציק לי, זה שלפי האנשים בת'רד הבא, צוות פיתוח התוכנה וה-Firmware ב-Creative לא ממש עושה הרבה: http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=pmc&message.id=2475&view=by_date_ascending&page=92 הרבה דברים נכתבו בדיון הזה, לא הרבה נעשו. ביניהם גם התמיכה בעברית, שרק אם תכתבו hebrew בשורת החיפוש בפורומים שלהם תמצאו עשרות דיונים שמבקשים (וחתומים עליהם גם עשרות משתמשים בכל ת'רד) תמיכה בעברית. אבל…
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
תגידו, בכל נגן, כשאני שם הרחבת זיכרון, אפשר לקרוא רק את הזיכרון הפנימי של הנגן או את הזיכרון החיצוני (ההרחבה)? זאת אומרת: האם יש נגן שבו אפשר לקרוא גם את ההרחבה וגם את הפנימי ביחד ?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
הי אני מקווה שזה הפורום המתאים. מישהו יודע האם יש דרך להשיג את הsony reader בארץ? למי שלא יודע - זהו מעין קורא ספרים אלקטרוני רק יחסית יותר מתקדם מהקודמים שיצאו. הוא מבוסס על טכנולוגיית eink, שאמורה לתת חוויה כמו של קריאה בספר. יש גם את הirex iliad - אבל הוא יקר מדי בשבילי. אין דרך להזמין את sony reader מחו"ל כיון שחנויות מורשות סוני שמוכרות את זה לא אמורות לשווק את זה מחוץ לארה"ב בינתיים. או לפחות כך כתוב באתר של סוני. תודה sony reader http://www.learningcenter.sony.us/assets/itpd/reader irex http://www.irextechnologies.com
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האוזניות HS-23 ל6680..?? שומעים חזק ואיכותי?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
חיברתי את ה- Archos 605 שלי וכביכול הוא צריך לזהות אותו ככונן נייד. אך הוא רושם שגיאה : מישהו מכיר פתרון לבעיה הזו ?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
החומרה המתקדמת שמציעים טובי הסמארטפונים בשוק נכון לעכשיו עדיין לא מרשימה אתכם? ה-LeEco Le Max 2 Pro עשוי להיות הפתרון האולטימטיבי בשבילכם LeEco, לשעבר LeTV, הפכה בתוך קצת יותר משנה לאחד מהמותגים הפופולריים והמצליחים ביותר בסין, ועם שאיפות להתרחבות בינלאומית שלכאורה יכנסו לפעולה כבר בחודשים הקרובים. אחת מהדרכים הטובות ביותר להשיג הכרה בינלאומית שכזו, כך נראה, היא על ידי יצירתם של גימיקים ותקדימים טכנולוגיים – ואחרי שסמארטפון ה-Le Max Pro של החברה כיכב על הבמה בתערוכת CES 2016 בתור מכשיר ה-Snapdragon 820 הראשון בשוק כולו, נראה שאנחנו עשויים לראות שיחזור של המהלך בקרוב מאוד עם דגם חדש ועם שבב ה-Snapdragon 821 המשודרג. תמונת טיזר שפירסמה החברה מבטיחה השקה של סמארטפו…
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נרתיק מגן עבור הנגן iAudio i7 שאני מתכנן לקנות השבוע, התקציב עד 40 שקלים בערך, יכול להזמין מאיביי אם הדילר עושה משלוחים לארץ, דיי התקשיתי למצוא בעצמי אחד בארץ או בחו"ל.. אגב שלא יהיו סתם אי הבנות: מה שאני מחפש זה נרתיק "פתוח" כלומר כזה שמשאיר את הפונקציונאליות של הנגן והמסך כמובן חשופים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום שלום רכשתי SE חדש מהדגם שרשום בכותרת ויש לי שאלה, אני מניח שהממשק במכשירים הקרובים (W800I, K750I....) די דומה אז הנה: רציתי להתקין על המכשיר מס' משחקים אז פשוט פתחתי תיקיה על ה-Memory Stick ושמתי אותם שם (אני יודע שיש לגשת לכל קובץ בנפרד ולבצע התקנה) לא הצלחתי לראות את הקבצים מתוך המכשיר. אז שמתי אותם על הטלפון עצמו, תחת תיקיית Other עכשיו הקבצים הופיעו במכשיר תחת "אחרים" והצלחתי להתקין משחקים. השאלה היא, איך אני מגיע למצב שאני שם קבצים בכרטיס זכרון עצמו ורואה אותם? ניסיתי לפתוח עליו תיקיה בשם Other כמו שיש על המכשיר עצמו, ולשים שם, לא עזר תודה מראש! עריכה: מסתבר שצריך לשים את הקבצים תחת מבנה מסוים ולא ישר מתחת ל-ROOT של הכרטיס....
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני אקצר את זה- הייתה בעייה במכשיר עם הקבצים, הוא לא הצליח לפתוח את הארכיון שהוא יצר, ככה שהייתי חייב לעשות לו פירמוט, העניין הוא שהעברתי לפני זה לROCKBOX כדי לראות אם גם שם הבעייה נמצאת, והבולודר של הרוקסבוקס נשאר, ואני פרמטתי את המכשיר, ככה שכל פעם הבוטלודר של הרוקבוקס עולה, ולא מוצא את קבצי המערכת של הרוקבוקס, ואני לא יודע איך להחזיר את הבוטלודר הקודם, פשוט לא מצליח. יש למישהו פתרון? כבר ניסיתי את התוכנה של המכשיר, האייריבר+, לא הצליח, אומנם התקין מחדש את מערכת ההפעלה, אבל הבוטלודר כנראה צרוב במשהו יותר ראשוני מהכונן הקשיח. שכחתי לציין שזה מכשיר אירופאי 6G.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לא היבנתי מה פלאפון sony ericsson k800i בה 700 שקל?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מחפש את הפאנל הכסוף לנוקיה 6260 פלוס מקשים ולא מוצא, מצאתי כמה חנויות בגוגל שטוענים שיש להם. אבל נראים לי די מפוקפקים. יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג אותו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
call filter siesta היינו אפליקציה ייחודית ושימושית אשר מאפשרת לך להעביר את הפלאפון למצב שקט ועדיין לקבל שיחות מקבוצות אנשים או מאנשים בודדים אשר הגדרת כ"שוברי" מצב השקט שהפלאפון יצלצל כרגיל למרות שהוא נמצא על מצב שקט. https://market.android.com/details?id=com.popolomedia.android&feature=search_result תכונות: הגדרת קבוצת מתקשרים :לכל קבוצה ניתן להוסיף אנשי קשר שתרצה לאפשר להם להתקשר. ניתן ליצור קבוצות עסקים/ עבודה/ משפחה וכו. הפעלה מהירה : אין לך זמן ליצור קבוצת אנשי קשר ? אתה עומד להיכנס לישיבה בעוד כדקה ? השתמש בהפעלה מהירה על מנת לבחור למי מהמתקשרים אתה מאפשר להפריע לישיבה. העברת הפלאפון למצב רגיל באמצעות sms : הפלאפון במצב שקט/ רטט ? אתה לא זוכר איפה שכחת את הפלאפו…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
האם יש כרטיס BLUETOOTH למחשב כדי שאוכל להוריד את התמונות http://www.mobile-phones-uk.org.uk/nokia-6650.htm
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בזאפ ראיתי שכמה כותבים ע"ז האם באמת המכשיר הנ"ל יש בו קרינה יתר ממכשיר רגיל, זה פשוט מדהים שלאחר 3 4 דקות שיחה המסך מתחמם מפחיד כמעט ועושה טוסט מהפנים. סתם כך במכשיר יש תוכנות מעולות לדור 3.5. שאין למשל ב6288. גם המהירות שבו שאני מבצע שיחות וידאו עם אימא שלי שיש לה E770 של מוטורולה, אני שומע אותה מיד אך היא כל שיחה שלי היא שואלת מה מה אמרת..... המהירות של הדור הקודם קטן יחסית לדור 3.5.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היצרנית הסינית המוכרת מציגה עוד שלב בהתפתחות שלה, אבל לא כזה שיפיל אתכם מהכיסא, בינתיים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-ROG Zephyrus שמשלב מימדים של אולטרבוק עם ביצועים של מערכת גיימינג זוכה לגירסה עם תג מחיר שמתחיל "רק" ב-2,300 דולר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
- 1 follower
-