גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
מישהו שמע, יש לו את הדגם הזה ויכול להביע דעתו עליו ?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אני יכול להשיג את כולם בואתו המחיר.. לכן אין צורך להתחשב בעלות.. Nokia E63 סוני אריקסון T700 סוני אריקסון W595 Nokia S6500 Nokia 6120 סמסונג L760
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
U2 התפגר בפעם השלישית ומחוסר ברירה נאלצתי לרכוש נגן חדש. החלטתי ללכת על הפשוט ביותר, כי ממילא כל החרא הזה מיוצר בסין ויתפגר אחרי שנה וקצת. (אחרי סוף האחריות, מן סתם) אם אשקיע יותר כסף אחר כך יכאב לאבד את הנגן כמו במקרה של U2. הנגן עלה 450 שקלים ברשת באג. הנגן בנפח 2GB, לא 1GB כמו שכתוב באתר. זו הייתה הפתעה נעימה. באריזה: כלום. טוב, לא כלום. מקבלים אוזניות, כבל USB, דיסק התקנה וחוברת הדרכה. אפילו סוללה AAA לא טרחו להוסיף ונאלצתי לרכוש סוללות בחנות אחרת. אם ימשכו לצמצם את הבאנדלים עוד שנה - שנתיים נגנים יתחילו להגיע ללא אוזניות. ניתן לרכוש נרתיק, אבל מחירו עומד על 100 שקלים. (נרתיק מקורי של iriver) אם היה מדובר בנגן ב-1,000 שקלים אז ניחא, אבל לקנות נרתיק ב-100 בשביל נגן…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיות הקלטה (בטייפ מנהלים) בנגנים של סנדיסק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
בקצרה: אני מגיע ל100 ש"ח עם הפאלפון שלי (דגם ישן) בחודש בממוצע. 50% מהחשבון הוא מאסמסים, 15 שקל ביטוח ועוד 15 שקל על שיחות. (הכל בממוצע עם סטיות) אתמול לקחתי SMARTPHONE דיי טוב ועכשיו אני משלם 170 שח *(70 שח מכשיר-50 שח שיחות -15 שח ביטוח ועוד איזה 10-20 שקח אסמסים כי אני דיי בטוח שאני ישלח למרות הwhatsup) וזה כל כך מוגזם רק בשבל לקבל אפשרות להשתמש בwhatsapp ככה שיהיה אסמסים חינם.אם אני ימצא פאלפון שתומך בWhatsapp ועולה מתחת ל1000 שח. אז אני יצמצם את החשבון שלי לכלום כסף. לסיכום, אני ממש ממש מבקש עזרה לטלפון כזה (אם יש כזה דבר)יד ראשונה\שניה העיקר כמה שיותר מהר! תודה רבה!*נשאר לי עוד 12 שעות להתחרט מעכשיו אחרת אני תקוע עם שלי ל3 שנים! בבקשה מהר! כרגע יש לי : Sony Eric…
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
מעוניין לקנות סוללרי בתקציב 1500 שח בעל יכולת mp3 mp4 מצלמה ויכולת להורדת טכנים מהמחשב דרך כבל usb הבנתי שישנם חברות אשר אינם מאפשרות הורדת תכנים בדרך הזו מה אתם אומרים על סלולריים האלו W800IוSony-Ericsson http://a.zap.co.il/compModels.asp?model_id=371794 W810IוSony-Ericsson http://a.zap.co.il/compModels.asp?model_id=415513 W700IוSony-Ericsson http://a.zap.co.il/compModels.asp?model_id=470530 K750IוSony-Ericsson http://a.zap.co.il/compModels.asp?model_id=371656
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
תגידו, בכל נגן, כשאני שם הרחבת זיכרון, אפשר לקרוא רק את הזיכרון הפנימי של הנגן או את הזיכרון החיצוני (ההרחבה)? זאת אומרת: האם יש נגן שבו אפשר לקרוא גם את ההרחבה וגם את הפנימי ביחד ?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
האמת שאין לי תקציה (לפחות לא כרגע) כי אני אפילו לא יודע מה טווח המחירים, אבל יש לי הרבה מוזיקה אז הייתי צריך משהו בגודל הזה. רדיו וכו' - לא מעניין אותי, אפשר לוותר על זה. וידיאו - לא יודע. זה באמת שימושי? מוזיקה בשבילי תיהיה הדבר העיקרי...אבל הם כדאי להשקיע כבר בנגן וידיאו טוב? אתם משתמשים בזה מדי פעם בשביל להראות שטויות לחבר או שאתם באמת משתמשים בזה? תציעו מה שנראה לכם מתאים
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום יש לי נוקיה 6280 השאלה שלי עם יש איזה כבל שפותח את זה ל sim free חיפשתי תוכנות ואין עדין תוכנות שפותחים את הפלאפון תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי חברים, חבר שלי הביא מחו"ל מכשיר סוני אריקסון W580 ומעוניין להתקין בו עברית. האם יש דרך קלה ופשוטה לעשות את זה דרך האינטרנט? אשמח אם תוכלו לעזור. תודה ושנה נפלאה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום. מישהו יודע איך להכין או איפה לקנות כבל ל IAUDIO X5 לרכב? משהו בסגנון שקיים אצל IPOD שיעביר IDTAG ויאפשר שליטה מסויימת במכשיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום רב אני שוקל לקנות פלפון חדש, אבל התקציב שלי מוגבל (אני סטודנט). ונתקלתי הפלפון הזה : http://www.aliexpress.com/item/MTK6577-Dual-core-i9300-android-4-1-with-4-7-inch-Screen-3G-GPS-2GB-32GB/623530571.html בשונה מפוסט קודם בשם "N9500 ב 90 דולר?" http://hwzone.co.il/community/threads/523398-N9500-%D7%9190-%D7%93%D7%95%D7%9C%D7%A8?p=4694940&highlight=N9500#post4694940 אני לא זיהיתי בעיות או אי דיוקים בתיאור הפרטים של הפלפון, וכמו כן החברה שמוכרת את הפלפון שאני מעוניין בו יש לה רקורד יותר מכובד. הדרישות שלי מסמרטפון הן: -להוציא ולקבל שיחות באיכות קול טובה -מצלמה טובה לתמונות וסרטני וידאו -קריאה ושליחת אימיילים -גלישה באינטרנט -רדיו אשמח מעוד אם תוכלו לעזור לי ב…
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
טוב אז אתם בטח תראו את השאלה הזאת כמפגרת לחלוטין אבל אחותי קנתה אייפוד חדש ואין לי מושג איך להשתמש בו... מן הסתם הגיוני שAPPLE תשים את זה בהוראות שלה אבל לאאאאאאאאא איך לעזאזל אני מעביר שירים לאייפוד מאייטיונס????
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אומנם אני פעיל בפורומים של החומרה אבל הגיע הזמן להעזר ולא רק לעזור אני כרגע נמצא בטיול די ארוך בדרום אמריקה ועוד כחודש בערך אני נוחת בניו יורק לסבב שופינג אלקטרוני בדרך לארץ מכיוון שהטלפון שלי אייפון דור 2 עשה את שלו בגבורה הגיע הזמן להחליפו במשהו חדש, קראתי כבר את רוב הדעות כאן ואת רוב הסיקורים וגם באתרים אחרים-רק שלפעמים המצב יצא שנקלעתם לדיונים של הנסדת חומרים של מדעני אטום ויצא מפרופורציה הדיון, יכול להיות שפספסתי תרד אז אשמח להפניות יותר עניניות אייפון 4 ניתן להשיג בארץ ויותר פשוט מאשר להתחיל להתעסק עם טורבוסים שמייקר את העסק גם ככה, אנדואיד יש 2 גישות לעסק או HTC או הסמסונג-מכיוון שעבר זמן רב מאז שהתעדכנתי בעולם הסלולר הייתי רוצה לבקש המלצה לגבי רכ…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אני טס חודש הבא לארה"ב ואני רוצה לקנות מכשיר פלאפון מה ההמלצה שלכם עד 500 דולר כיום יש לי SONYERICSON K700i של אורנג' (דור שני) ושאני אוכל להכניס לו את הסים מהמכשיר הקיים שלי וזה יעבוד בלי בעיה וגם שאני אוכל לעדכן לו עברית למכשיר
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אפשר להכניס לSANSA E250 סרט.. ואז להקרין אותו על הטלויזיה? עם קול והכל? השאלה עיקרית היא יענו אם יש כבל ודאו מיוחד שמתחבר לטלויזיה? מה שניראה לי שאי אפשר לעשות עם הנגן הזה.. עם איזה נגנים כן אפשר לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני צריך עזרה בקניית נגן. תקציב: 1000 ש''ח. יש מצב לחריגה? אין. חברת הנגן: לא משנה , הכל יהיה סבבה חוץ מאפל [יענו, אייפוד]. זיכרון: 16 - 30 GB, עדיפות ל30. גודל הצג: מעל 2.3 אינצ', ואם יש משהו טוב עם מסך קצת יותר קטן אני מוכן להתפשר. חשוב שלא יהיה מסך מגע. גודל הנגן: לפי המסך בערך, אבל חובה שיצליח להכנס לי לכיס ולא יהיה יותר מדי מסורבל [נגיד האייפוד וידאו 30 ג'יגה סבבה אבל זה דיי גג]. תכונות מיוחדות: רצוי רמקולים מובנים אבל ממש לא חובה. תודה חבר'ה, שבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אז ככה אבא שלי קנה לי את הפלאפון הזה... עכשיו יש לי כמה שאלות... איך אני מוסיף משחקים? כאילו דרך המחשב... איך אני משנה סקינים?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן. הדרישות בעיקרון לא גדולות, 2GB מינימום, רדיו (לא חייב, אבל עדיף), כמה שיותר קטן, לא חייב מסך אפילו. סוללה נטענת מובנת - שמחזיקה כמה שיותר שעות. *שיהיה ניתן לקנות לו תופסן קטן שמתלבש על היד, לריצה. תקציב - עדיין לא סגור, אבל המינימום האפשרי לדרישות. תודה ענקית!
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי LG Ku990 ואוזניית בלוטוס H680 של מוטורולה איך אני יכול לישמוע מוזיקה דרכה מהמכשיר? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בעידן בו סמארטפונים מחליפים עוד ועוד מצלמות סטנדרטיות בכל יום ויום - זה היה רק עניין של זמן עד שנראה גם שילוב של מצלמות 360 מעלות בתוכם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
- 1 follower
-
-
מה עדיף, איזה נשמע יותר טוב ומה יותר נוח CREATIVE ZEN VISION M 30GB APPLE IPOD VIDEO fifth GEN 30GB WHITE
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לקנות מסך טלוויזיה של סוני, אחרי שעשיתי סקר שוק קטן על מה עדיף. עכשיו אני מתלבט מאיפה הכי מומלץ לקנות מסך כזה. הכי חשוב לי לקנות ממקום שלא יעלם בעתיד, יבואן רציני שיעזור לי עם תקלות בעתיד (בתקווה שלא יהיו כאלו). המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב כף יד מסוג אסוס A636N כאמור בכותרת. ניסיתי להתקין בו את תוכנת הניווט נאב נ גו אך קרתה בעיה והופיעה לי הודעת שגיאה שהתוכנה לא מאושרת או לא הותקנה טוב ועלי להתקינה שוב. נכנסתי לכרטיס והתקנתי שוב, הוא שאל אותי משהו בטעות לחצתי YES לפני שהספקתי לקרוא והופיע מסך ASUS heart of technolagy המסך ממשיך להופיע גם לאחר שאני לוחץ ריסט שאמור לבצע ריסט הגדרתי מבלי למחוק נתונים מישהו מכיר את הבעיה? מה לעשות? נ.ב מכוון שלא חשבתי שזה יקרה לא רשמתי את הסידי קיי של העברית והדיסק כרגע לא אצלי(הGPS יותר נכון של דוד שלי וזה אצלו) ויעברו כמה שבועות עד שאני אקבל אותו, יש מה לעשות? תודה רבה על העזרה מראש.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-