גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לשדרג את ה-6230 למשהו מהדור החדש (יחסית), ונראה לי שה-6500s זאת הבחירה הכי טובה (לא אכפת לי מסימביאן). אז הוא מופיע באתר של אורנג', אבל משום מה הם אמרו לי שהם כבר לא משווקים אותו ולא ידוע להם מתי הוא יהיה זמין שוב.. אז כמה שאלות: אם אני קונה אותו תהיה לי בעיה להכניס את הכרטיס סים אליו בגלל שיש לי כרגע דור ישן יותר? האם אני יצטרך לשלם יותר לאורנג', כלומר הם יוכלו לזהות שיש לי מכשיר דור 3 ויאלצו אותי לשדרג לחבילה עם דור 3? מאיפה כדאי לקנות אותו? חנות באינטרנט? אפשר לסמוך על אתרים או חנויות שמוכרות מכשירים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה למסגרת תמונות דיגיטלית איכותית? לא צריך גימיקים כמו ניגון וידאו וסאונד, או WIFI, שתהיה פשוטה ובעלת תצוגה איכותית.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לא היבנתי מה פלאפון sony ericsson k800i בה 700 שקל?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בזאפ ראיתי שכמה כותבים ע"ז האם באמת המכשיר הנ"ל יש בו קרינה יתר ממכשיר רגיל, זה פשוט מדהים שלאחר 3 4 דקות שיחה המסך מתחמם מפחיד כמעט ועושה טוסט מהפנים. סתם כך במכשיר יש תוכנות מעולות לדור 3.5. שאין למשל ב6288. גם המהירות שבו שאני מבצע שיחות וידאו עם אימא שלי שיש לה E770 של מוטורולה, אני שומע אותה מיד אך היא כל שיחה שלי היא שואלת מה מה אמרת..... המהירות של הדור הקודם קטן יחסית לדור 3.5.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
האם יש כרטיס BLUETOOTH למחשב כדי שאוכל להוריד את התמונות http://www.mobile-phones-uk.org.uk/nokia-6650.htm
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם. השאלה בכותרת. היה לי עברית בפלאפון אבל עדכנתי תוכנה ועכשיו אין לי עברית איך אני יכול להתקין עברית שוב?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
וצריך שתהיה בו אופציה שכשמכבים אותו ומדליקים הוא יפעל מהשיר האחרון שהיה לפני הכיבוי או מאמצע השיר במקרה שכיביתי אותו באמצע. רצוי תמיכה בעברית אם אין אז לא נורא 2-4 ג'יגה לא קריטי סוללה חזקה שלא מצריכה לרוץ למטען כל הזמן אם אפשר עם הטענה מהחשמל עדיף אפשרות לחריגה מהתקציב בקטנה תודה רבה מראש ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות פלאפון חדש לעצמי,אבל אני לא מבין כל כך בדברים האלה האם מומלץ להזמין מכשיר פלאפון מחו"ל? הבנתי שתהייה בעייה בתמיכה בעברית אני צריך פלאפון נחמד עם רשימת אנשי קשר נוחה ומרווחת, שיהיה פלאפון עם מסך מתקפל זה נראה מגניב לא צריך MP3 אבל מומלץ מצלמה בחום, ואני אשמח אם תהייה קרינה נמוכה מהפלאפון
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
איך זה עובד, משלמים 50 שקל ואפשר לעדכן כי כל הזמן קופצים לי הסרטים באיפוד אז אני רוצה לעשות את כל העידכונים בפעם אחת כבר והאם זה בטוח ולא מסוכן כי קניתי את המכשיר בחול (חנות אפל)
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האוזניות HS-23 ל6680..?? שומעים חזק ואיכותי?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום שלום רכשתי SE חדש מהדגם שרשום בכותרת ויש לי שאלה, אני מניח שהממשק במכשירים הקרובים (W800I, K750I....) די דומה אז הנה: רציתי להתקין על המכשיר מס' משחקים אז פשוט פתחתי תיקיה על ה-Memory Stick ושמתי אותם שם (אני יודע שיש לגשת לכל קובץ בנפרד ולבצע התקנה) לא הצלחתי לראות את הקבצים מתוך המכשיר. אז שמתי אותם על הטלפון עצמו, תחת תיקיית Other עכשיו הקבצים הופיעו במכשיר תחת "אחרים" והצלחתי להתקין משחקים. השאלה היא, איך אני מגיע למצב שאני שם קבצים בכרטיס זכרון עצמו ורואה אותם? ניסיתי לפתוח עליו תיקיה בשם Other כמו שיש על המכשיר עצמו, ולשים שם, לא עזר תודה מראש! עריכה: מסתבר שצריך לשים את הקבצים תחת מבנה מסוים ולא ישר מתחת ל-ROOT של הכרטיס....
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היום ברגעים אלה מתקיים ארוע גדול של סוני אריקסון בלונדון היום ומחר שכולל הכרזה על פלאפונים חדשים: P1- טלפון מבוסס UIQ 3.0 חדש הכולל תמיכה ב ,UTMS,WIFI מסך 2.6 QVGA ומקלדת QWERTY מצלמה 3.2MP כולל פוקוס אוטומטי ,תמיכה ברוב פורמטי המוסיקה, רדיו מובנה ,קבצי Office, גVIOP, ודפדפן אופרה 8 ועוד פונקציות מתקדמות יכלול כרטיס 512MB בקופסא,זוג אוזניות יכלול 160MB זיכרון מובנה. יגיע ברבעון השלישי, לא ידוע עדיין מחיר. http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=3347&source=SIDEBAR Sony Ericsson T650 T650 הוא המחליף לT610 האגדי שיכולל גימור מתכתי,תמיכה ב 3G UTMS , מצלמת 3.2 מגה פיקסל כולל אוטופוקס,בלוטוט 2.0 כולל תמיכה סטריאופונית ועוד פונקציות מתקדמות!, יכלול כרטיס זיכרון …
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אני שומע שירים מיוטיוב דרך הREALPLAYER ואם אני יוצא מזה/עובר ליישום אחר זה עושה פאוס אותו הדבר לגבי הרשמקול - אם אני יוצר ממנו זה עושה פאוס איך אני יכול להקליט שירים בשביל שנאי לא יצטרך 100 פעם להתחבר לאינטרנט לשמוע את אותו שיר? (או יש אפשרות להוריד לפלאפון את השיר?) דבר שני, קיים מחזיק לפלאפון שהיה נוח להשתמש בו בזמן נהיגה? (הכוונה לשימוש בספיקר/מוזיקה/GPS) דבר שלישי, הגדרתי שאני סוגר את הפלאפון הוא ננעל אוטומטית (וזה יותר נוח ככה) הבעיה היא שאני שומע שירים וסוגר אותו לכיוון השני הוא גם ננעל וזה לא נוח כי אי אפשר להשתמש בפאנל בצד (וזה לא פאנל שהכפתורים שם נלחצים בקלות, לא צריך תנעילה לצד הזה), יש אפשרות שזה יהיה רק לצד אחד? תודה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש בסלקום את המכשיר המדובר (V3i) ורציתי לקנות אותו, ולפרוץ אותו כדי שיעבוד עם כרטיס SIM של Orange. אפשרי ? הורדתי כמה תוכנות שטוענות שהם יכולות לעשות את זה זה אבל אין לי מכשיר שאני יכול לנסות עליו ולא בא לי לקנות סתם וגלות שאי אפשר לפרוץ. יש רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה סיומת של המשחקים למכשיר הנ''ל כי אני מת למצוא משחקים וכל מיני תוכונות ואני לא יודע איפה להוריד
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקבל הצעות למכשירים פשוטים ואמינים. אין צורך בפיצ'רים למיניהם ועדיף לא דור 3 (אם כי אפשרי). חשוב שהמכשיר יהיה נוח לשימוש ושהטקסט יהיה ברור. חשבתי על המכשירים 3120 קלאסיק ו- 3500 קלאסיק של נוקיה. אשמח לעוד הצעות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
התחדשתי בsd הכי חדש שהמכשיר שלי יכול לנצל. העברתי את תוכן המכשיר לכרטיס (20 gb) הפעולה עברה בהצלחה. הגדרתי את הכרטיס כזיכרון למצלמה. אחרי חצי שעה קפצה לי הודעת מערכת שיש תקלה עם הכרטיס והוא על מצב קריאה בלבד... כיבוי הדלקה וזה הסתדר, ואחרי חצי שעה חזר על עצמו למשך יומיים.. ניסיתי לפרמט את הכרטיס ולא הצליח להתפרמט, ניסיתי שוב וקיבלתי הודעה שהכרטיס תקול.. הכנסתי sd ישן שלי, הסדרה האפורה עם 32 gb והכל עובד חלק.. יכול להיות שהמכשיר שלי לא תואם לכרטיס הזה? קניתי בעליקספרס ושילמתי דרך פייפל.. לפנות אליהם או שחסר טעם? איזה כרטיס אני יכול לקנות עם נפח איחסון ומהירות גבוהה שיעבוד חלק עם המכשיר שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית המוכרת מציגה עוד שלב בהתפתחות שלה, אבל לא כזה שיפיל אתכם מהכיסא, בינתיים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הטאיוואנית תציע מכשיר חכם חדש בגירסה נטולת Sense לכל המעוניינים בכך לכתבה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מתכוון לקנות מסך טלוויזיה של סוני, אחרי שעשיתי סקר שוק קטן על מה עדיף. עכשיו אני מתלבט מאיפה הכי מומלץ לקנות מסך כזה. הכי חשוב לי לקנות ממקום שלא יעלם בעתיד, יבואן רציני שיעזור לי עם תקלות בעתיד (בתקווה שלא יהיו כאלו). המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המכשיר הזה- http://www.gsmarena.com/nokia_700-4021.php ויש לי כמה שאלות: 1. עברית. האים יש אפשרות להתקין עברית בסמביאן הזה? 2. למישהו יש חוות דעת מניסיון על המכשיר הזה? 3. יש הצעות למשהו יותר משתלם? אני לא מעוניין בסמארטפון- המכשיר הזה הוא מבחינתי חצי סמארטפון... הסוללה שלו אמורה להיות טובה מאוד ומערכת הפעלה נוחה. אני צריך מכשיר עם סוללה שמחזיקה הרבה זמן, מבנה נוח ואמין- לצבא... תקציב של 250$ גג. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
עקבתי אחרי מדריך מהאתר android police, ההתקנה עברה כמו שצריך. אבל אין לי אינטרנט מהמפעילה הסלולרית... מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום ראיתי את המפרט של הטבלט Ramos W30HD והתרשמתי מאוד מפרט באמת עשיר ודי בזול 280 דולר רציתי לשמוע את דעתכם על המכשיר לפני שאני מזמין אותו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מחפש את הפאנל הכסוף לנוקיה 6260 פלוס מקשים ולא מוצא, מצאתי כמה חנויות בגוגל שטוענים שיש להם. אבל נראים לי די מפוקפקים. יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג אותו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מתלבט בין Archos 404 30GB לבין iaudio cowon A2 - שניהם עם הארדיסק 30 גי'גה ודיי דומים מבחינת הנתונים שלהם. לפי הביקורות בזאפ הIAUDIO מאוד מומלץ ויתכן שהוא טוב יותר מהARCHOS, ביד שנייה ניתן למצוא אותו ב1200 שקל ואת הARCHOS 404 ביד שנייה ניתן למצוא ב1000 שקל. ועכשיו להתלבטויות העיקריות שלי: האם בשניהם ניתן לצרף קבצי כתוביות לסרטים? אחד מהם הIAUDIO מתהדר בזה שאפשר, אבל רק בקבצים מסוג SMI מה זה SMI לעזאזל ואיך אני ממיר SRT וכדומה לSMI? לגבי פורמט המסך הARCHOS בגודל 3:4 רגיל, הIAUDIO רחב 16:9. קשה לי להסיק לאיזה מהם יש יתרון אחד על השני. אני יכול לאמר שאני צופה בסדרות יותר מאשר סרטים. יש סדרות שהם מסך מלא, ויש סדרות שהם בפורמט של מסך רחב, למשל כרגע אני רואה את הסידרה "גי…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-