עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Matan22494,

שלום יש לי בעיה באייפוד שהוא כאילו "ננעל" ואני לא מצליח,לא לסגור אותו ולא לשחק בו וכו' זה המצב של האייפוד : http://www.*צונזר*/upload.php?type=1 במצב הזה הוא תקוע ואי אפשר לעשות איתו כלום בעצם . תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  2. כל הסרטונים מופיעים אבל לא כולם ניתנים לצפייה, בכל מקרה זה פתרון זמני מעולה עד שהפלאש 3 יגיע בגירסה מלאה (בינתיים יש גירסת מפתחים) כנסו לRrealMedia במכשיר, בהגדרות רשת בחרו את רשת הדור 3/3.5 (דאטה) כעת כנסו לאתר m.vtap.com וצפו באילו סרטונים שבא לכם enJ0y

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  3. אהלן. יש לי מחשב כף יד (acer a35) שמחובר תמיד למצת הרכב והסוללה בו גמורה, ובמעבדה של חנות די רצינית אמרו לי שרצוי להחליף סוללה כי במקרה הרע זה עלול להשפיע על הלוח ולשרוף משהו... האם זה נכון ? תודה מראש.

4. שלום. ברשותי מיני אייפוד שרכשתי לפני כמה שנים בחו"ל. מאז הסוללה שלו מתה לחלוטין עד למצב שהוא כבר לא נדלק בכלל. בדקתי ברשת איך להחליף לו סוללה, ומצאתי שהדבר לא בשמיים. פירקתי את האייפוד והוצאתי את הסוללה הנוכחית. על הסוללה אין שום פרטים כמו מתח או זרם שהיא מספקת ולא מצאתי שום פרט נוסף שיגיד לי על מה דרוש לו לפעול.. הModel שרשום לי על האייפוד הוא A1051... הבנתי שהמתח שהסוללה עובדת בו הוא 3.7V והזרם משתנה בין הסוללות השונות, חלקן יותר גבוה, חלקן יותר נמוך... עכשיו אני לא יודע אם אני אקנה סוללה שעובדת על 3.7v ו-800mha, זה יהיה בסדר? מהחיפושים על הדגם אני בקושי מוצא משהו... מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by SinMaker,

היי, אני כרגע בשלבי התלבטות לגבי איזה מכשיר לקנות. המועמדים הם Galaxy S4 ו-Nexus 4. אני מניח שלא אקנה אותם בארץ, אלא בחו"ל (עדיין לא יודע באיזו מדינה). האם יש מועמדים נוספים שכדאי לשקול? מבין השניים הללו ה-Galaxy עולה כפול, אך הוא בעל מסך איכותי יותר ובעל אפשרות כרטיס הרחבה (אלו שני היתרונות העיקריים שהצלחתי לחשוב עליהם). האם לדעתכם הוא שווה את ההפרש במחיר?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  6. חודשים של טיזרים ללא הפסקה מגיעים לסיומם עם הכרזה רשמית - דגם הביניים החדש של המותג הסיני המצליח מותיר רושם ראשוני חיובי בהחלט לכתבה

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  7. Started by omrij,

מערכת ההפעלה הבאה של מיקרוסופט למארטפונים הממשק עבר מהפל וקיבל השראה מהZUNE סה"כ נראה די טוב לדעתי http://www.engadget.com/2010/02/15/windows-phone-7-series-hands-on-and-impressions/

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  8. Started by blacher.a,

שלום ובוקר טוב. לאחרונה קניתי את המכשיר הנ'ל וגיליתי בו מספר בעיות. כשאני משתמש באפליקציות פשוטות המכשיר עובד כרגיל והאוריינטציה של הסיבוב עובדת נפלא. כשאני נכנס למשחקים שדורשים יותר דיוק באוריינטציה פה מתחילה הבעיה, המכשיר פשוט משתגע ומאבד כיוון. גם בדפדפן שקיבלתי עם המכשיר קיימת הבעיה הזאתי כשאני נכנס אליו הוא מתהפך ואז לא חוזר והתצוגה לא מסוגלת לעבור למצב מאוזן אפילו. אני רוצה לשאול איך לכייל את האוריינטציה באנדרואיד 2.2? ורציתי לשאול אם לדעתכם זאת בעית תוכנה או חומרה ומה יהיה הפתרון הכי טוב. תודה רבה א. בלכר

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  9. שלום לכולם, אני צריך התייעצות לגבי מציאת עבודה. אני בוגר תואר ראשון במדעי המחשב וגם בוגר קורס פיתוח אפליקציות לאנדרואיד בהייפר אקטיב, שם גם עשיתי התמחות של חצי שנה (בתור מפתח אנדרואיד) ואני רוצה ליכנס לשוק העבודה בתור מפתח תוכנה (רצוי לאנדרואיד). הבעיה היא שכל החברות שאני מתראיין אצלן פוסלות אותי בגלל שאין לי מספיק ניסיון (נדיר למצוא חברה שמחפשת מפתח עם פחות משנתיים ניסיון). הדבר הזה כמובן יוצר מן מעגל קסמים מעצבן כזה... אף אחד לא רוצה לקחת אותי לעבודה כי אין לי ניסיון, אבל אני לא יכול לצבור ניסיון אם אף אחד לא רוצה לקחת אותי לעבודה. איזה תפקידים נחשבים "תפקידי כניסה" לעולם פיתוח התוכנה בJAVA ו-ANDROID? אני כמובן מדבר על תפקידים שנפוץ ומקובל להי…

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  10. Started by nicknone,

השתמשתי ברוקבוקס כמה חודשים וכשעידכנתי לפני שבועיים בערך הוא התחיל להתחרפן לי ולהיתקע. נראה לי שהקובץ mi4 היה דפוק אז העפתי את הרוקבוקס ושמתי אותו מחדש. עכשיו יש לי שתי בעיות: 1. הממשק שבתוך ה"מנגן עכשיו" השתנה לחלוטין. במקום התמונה של הWPS שאמורה להתאים רואים את התמונה של הWPS הכללית ואת השם של השיר ואת הרמות של הווליום. לפני שעידכנתי השתמשתי בacotil והיה שם למטה אייקונים כמו של המדיה פלייר ואת השם של השיר הבא. עכשיו יש שם רק את הרקע הכללי ואין את האייקונים האלה. נראה לי זה קרה כי הם הוסיפו אופציה של album art. איך מחזירים את זה? 2. לפני שעידכנתי הייתי משתמש בפונקציה שעשתה את הכפתור של הלמטה שיביא לתפריט רשימות השמעה. זאת אומרת שכשהיייתי עומד על תיקייה בסייר קבצים ברוקבו…

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  11. Started by Kataklystic,

טוב מעט רקע יש לי מישהו שכנראה נוסע לאמריקה שיכול להביא לי אייפוד שזה כמובן אני מתכוון לקלאסיק וידאו 80 ג'יגה ששם זה עולה 800-900 שקל אני אחד ששומע הרבה מוזיקה ואני משתע שאני שומע ממקור לא איכותי אני רוצה בכנות לדעת עם האייפוד באמת מעביר סאונד בצורה מעולה. עוד דבר אני רוצה לדעת אם הוא מגיע לווליום נחמד ואם אני אביא לו אוזניות סטייל הג'ייביאל באמת אני אהנה מחווית סאונד מעולה. תודה לעוזרים נ.ב. הוא מגיע עם כבל למחשב?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  12. הימים בהם מותג ה-OnePlus שימש כאלטרנטיבה איכותית למוצרי הדגל של יצרניות אחרות במחצית המחיר נמצאים מאחורינו באופן רשמי, כך נראה - כשהדור החדש נחשף עם עלות מומלצת התחלתית של 700 יורו לכתבה

13. Started by taimor,

אני צריך נגן PMP לא יקר עם מחיר סביר ז"א 1000-2000 שקל גג (יותר קרוב ל1000 חח ), כעיקרון השימושים זה רק לצפיה של סדרות בPMP. כמה דרישות, מומלץ שיהיה עם מסך רחב ויחסית איכותי וטוב, כמו כן שלא יהיה עבה כמו בלטה, שיהיה דק ונוח לאיחסון. וזה הכל ? נ.ב. אני לא מבין מבין בזה אז אל תגידו לי אתה מבקש מרצדס במחיר של יונדאי, פשוט תביאו לי דגמים הכי מומלצים. וראיתי את הCOWON D2 אתם אומרים הוא יספיק לי אם אני אקנה אותו ויוסיף לו עוד 2 גיגה חיצונים ?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  14. שלום בסוף קניתי את הנגן SANSA E260 ועל ההתחלה העצבים מתחילים. למה לעזעזאל הוא לא מזהה לי אותו ישר כשאני מכניס אותו ככונן רגיל במחשב שלי?! מה הקטע שלו?! עכשיו אני מתקין את התוכנה ולוקח שנה בערך איך אני עושה בפשטות את זה? אני פשוט לא רואה אותו. ניסיתי כמה פונקציות כבר אין לי כוח להעביר מוזיקה והשאר דרך תוכנה מחורבנת תודה.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לדעת האם יש מערכות הפעלה או FIRMWARE שאפשר לשדרג למכשיר פלאפון.. כמו למשל בנגני MP3 הרוקסבוקס... האם יש דבר דומה בפלאפונים ? אשמח לדעת כיצד אוכל לשפצ"ר את הנוקיה 3220 הרקוב שלי תודה ויום נעים

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  16. Started by dark_zero,

יש לי בעיה כאשר אני מנסה לערוך שינויים בmp בוא אומר לי שהדיסק מוגן או משהו כזה ואני לא יכול לעשות כלום(להעביר,למחוק)יש לי נגן של M-box תודה מראש! ד"א הוא לא חדש כבר השתמשתי בו הרבה זה פעם ראשונה.

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  17. Started by weissby,

ללכת על זה? זתומרת, לא יוציאו בקרוב איזה אייפוד חדש שאני אצטער שכבר קניתי את זה? בעיקרון מה שאני צריך זה נגן איכותי, לא חשוב לי הוידאו מי יודע מה, פשוט נראה לי חבל לא ללכת על זה שלא עוד כמה זמן אני פתאום אצטער שכל הנגנים הם כזה עם וידאו ורק אני עם נגן אשולי הוא איכותי אבל אפשר רק לשים עליו שירים ותמונות כמו הנאנו.. ד"א אגב, העסקה שאני מתכוון לעשות זה דרך מיקרוג'וק שהם עובדים עם "ידע מחשבים", הם נמצאים איפשהו בצ'ק פוסט בחיפה.. אז הסיפור הוא שיש לי אייפוד 20 ג'יגה, כזה שהמסך לא צבעוני (הפשוטים עם התאורה הכחולה..) והלכה לו הסוללה, לשדרג לאייופד וידאו 30 GB זה 1099 ש"ח ואז מקבלים אייפוד חדש, אבל אוזניות והכבל העברת נתונים לא מתחייבים לי על זה שזה חדש ואחריות חצי שנה, ואם אני …

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  18. אני יודע שפאנל אפשר...השאלה אם אפשר להחליף מקשים מקדמת המכשיר והאם אפשר גם להחליף את המקשים של הווליות ומצלמה?(אלו שבצד המכשיר)..? תודה לכול העונה!

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

יש המון זולים (500-550 שקל) פלסטיקיים כאלה, שבדר"כ מאוד פשלנים. אני מחפש משהו קצת יותר רציני כמו שראיתי בגרמניה, עם איכות בניה יותר טובה, תפריטים ואיכות קריאה טובה יותר, כמובן שחובה שידע לקרוא כתוביות נפרדות ולא רק מוצמדות (יש את זה היום גם בג'נריים האלה שבאים עם מדבקות של מאסטק\אפקס וכו). וכמובן שיהיה זמין למכירה בארץ, לא מחו"ל. במחיר נורמלי (סביבות האלף שקל). לא מחפש PMP, אז להמנע מהמלצות לא קשורות. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  20. Started by dj gozlan,

אחים שלי אני חדש פה אז דבר ראשון אני שמח שמצאתי את הפורום הזה מקווה שזה המקום.. אז לענין אני מחפש להורי שלי מתנה GPS המליצו לי על MIO יש מליון דגמים נפלתי בין הכיסאות לא יודע מאיפה להתחיל וצריך את זה כבר למחר מה אתם אומרים על mio moov 300 אני מחפש משהו עד 1200 שיהיה מדוייק ויתמוך תלת מימד IGO8 אנא עזרתכם

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  21. Started by gbox,

לאחר תמונות הריגול הוכרז הארקוס 704: התוספת האחרונה לסדרת ה-04 של ארקוס תכלול מסך מגע ענק בגודל 7 אינץ', ברזולוציה 800X480, תקשורת אלחוטית Wifi 802.11g, תמיכה בפורמטי MP4, AVI, WMV, MP3, WMA ו-WAV http://icell.co.il/article_66.html להמשך הכתבה

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  22. יש לי 636N חדש ולא ברורות לי הפעולות הבאות: 1) כיצד עושים UNINSTALL לתוכנות ב-SD 2) האם בסוף יש שאריות לאחר הורדת תוכנה? 3) כיצד יוצרים קיצור דרך לתוכנה חשובה לי ומורידים קיצורים של מיקרוסופט ממסך ראשי? בתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  23. Started by alexbmw,

אז ככה ,אחותי ביקשה תוכנה כזו לניהול זמן ,מין סוג של יומן כזה ,משהו לתלמידים שאפשר להתקין על הפלאפון ,בפורמט jar (הפלאפון הוא nokia 5610 )

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  24. Started by SilentBob,

פלטפורמת הפיתוח לשבב הדור הבא של קוואלקום הגיעה לידיהם של עיתונאים, ומספקת לנו מבט רשמי ומלא ראשון על הביצועים הצפויים לנו במסגרת הקפיצה הגדולה ל-14 ננומטר יכול להיות שיהיו שבבי סמארטפונים עוצמתיים ממנו בעולם הסמארטפונים של שנת 2016, אך כבר עכשיו נראה שיש משהו ברור מאוד – ה-Snapdragon 820 החדש של קוואלקום הוא אכן שיפור גדול מאוד לעומת קודמו, כמעט בכל פרמטר אשר ניתן להעלות על הדעת. השבב של היצרנית האמריקאית, שכזכור חוזר לארבע ליבות בלבד (בארכיטקטורה ייעודית ומותאמת אישית) וקופץ לתהליך ייצור LPP ב-14 ננומטר אצל סמסונג, הגיע אל אנשי האתרים tomshardware ו-anandtech בתצורה של פלטפורמת פיתוח לסמארטפונים, ואנחנו קיבלנו תוצאות מבחני ביצועים מקיפות שמציירות תמונה חיובית …

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by evyatar334,

שלי זה galaxy tab 10.1

• 0 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים