עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by OmerS,

שלום, אני מתכנן לרכוש בקרוב נגן MP3, התקציב שלי הוא עד 1700 ש"ח אבל אשמח מאוד להוציא סכום יותר הומני מזה בסביבות ה- 1200 בערך. בדקתי בעיקר את ה- iPod Touch ואני אשמח לשמוע הערות ו/או הארות שיש לכם בנוגע למכשיר הזה ספציפית ולמכשירים אחרים שאולי כדאי לבדוק במקומו. אחד הדברים שמושכים אותי לכיוון ה- iPod Touch היא האפשרות ל- WIFI שהיא מאוד שימושית לחייל שלא נמצא בבית הרבה. כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות עליהן: 1. ה- iPod Touch \ Classic תומכים בתצוגה של עברית? 2. מהי האיכות של האוזניות שמגיעות עם המכשירים הנ"ל והאם כדאי להשקיע גם באוזניות איכותיות במקביל לרכישה של הנגן עצמו? 3. לאיזה מחיר עלולה להגיע חבילה של כל ה"עזרים" לאייפוד (כגון מטען רגיל לחשמל, כיסוי מגן ועוד)? ראית…

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  2. Started by Atom Mother Heart,

המכשיר לא היה בשימוש בכלל במשך חצי שנה ועכשיו הוא לא מגיב כלל מה אתם אומרים הלכה הסוללה או משהו אחר?

3. Started by Chymes,

U2 התפגר בפעם השלישית ומחוסר ברירה נאלצתי לרכוש נגן חדש. החלטתי ללכת על הפשוט ביותר, כי ממילא כל החרא הזה מיוצר בסין ויתפגר אחרי שנה וקצת. (אחרי סוף האחריות, מן סתם) אם אשקיע יותר כסף אחר כך יכאב לאבד את הנגן כמו במקרה של U2. הנגן עלה 450 שקלים ברשת באג. הנגן בנפח 2GB, לא 1GB כמו שכתוב באתר. זו הייתה הפתעה נעימה. באריזה: כלום. טוב, לא כלום. מקבלים אוזניות, כבל USB, דיסק התקנה וחוברת הדרכה. אפילו סוללה AAA לא טרחו להוסיף ונאלצתי לרכוש סוללות בחנות אחרת. אם ימשכו לצמצם את הבאנדלים עוד שנה - שנתיים נגנים יתחילו להגיע ללא אוזניות. ניתן לרכוש נרתיק, אבל מחירו עומד על 100 שקלים. (נרתיק מקורי של iriver) אם היה מדובר בנגן ב-1,000 שקלים אז ניחא, אבל לקנות נרתיק ב-100 בשביל נגן…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by genia,

אחרי שכמעט שרפתי היום את ה 3120 של נוקיה שקיבלתי מתנה ואני משתמש בו בצבא..אני שוקל להחליף למכשיר אחר, זול ועם כמה שיותר זמן סוללה(ברשת פלאפון אז צריך דור 3) השאלה היא האם מישהו התנסה עם הj105 בשיחות ארוכות ויכול להגיד לי עד כמה הוא מתחמם? יש מכשירים אחרים מומלצים עם זמני המתנה ושיחה ארוכים בדור 3?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by taimor,

אני צריך נגן PMP לא יקר עם מחיר סביר ז"א 1000-2000 שקל גג (יותר קרוב ל1000 חח ), כעיקרון השימושים זה רק לצפיה של סדרות בPMP. כמה דרישות, מומלץ שיהיה עם מסך רחב ויחסית איכותי וטוב, כמו כן שלא יהיה עבה כמו בלטה, שיהיה דק ונוח לאיחסון. וזה הכל ? נ.ב. אני לא מבין מבין בזה אז אל תגידו לי אתה מבקש מרצדס במחיר של יונדאי, פשוט תביאו לי דגמים הכי מומלצים. וראיתי את הCOWON D2 אתם אומרים הוא יספיק לי אם אני אקנה אותו ויוסיף לו עוד 2 גיגה חיצונים ?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by grina,

יש ברשותי נגן ipod touch ואנני מצליחה להכניס לזכרון רשימה של אנשים עם מספרי הטלפון שלהם אני עושה את כל הפעולות הנחוצות ושומרת וכשאני נכנסת לתפריט זה לא נשמר האם מישהוא יכול להסביר לי מה לעשות תודה מראש רינה זכרון האייפוד 16 gb

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by amit_amit,

שלום לכולם, אני צריך אזנית BT שתתחבר לE65 שלי ותשמש אותי בעיקר בנסיעות ברכב, צריך משהו פשוט ואמין עדיף עם מסך (רק םא יש משהו יותר זול מהג'אברה), שישמעו טוב ושיתמוך בחיוג קולי תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  8. אני גר בראש פינה יש איזה שהיא נקודה בצפון של תיקונים לiriver?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  9. ויכול לאמר לי אם ניתן כביכול "להרחיב" את זיכרון המכשיר ע"י הכנסת כרטיס זיכרון עם המתאם ???? כלומר האם האייפד יכול לקרוא מהכרטיס ישירות ולנגן סרטים וכו'.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  10. המכשיר החכם הראשון של השחקנית הקנדית לאחר ההכרזה על הפסקת פיתוח החומרה יהיה אח חורג עבור ה-Idol Pro 4 של Alcatel, ועשוי לספק תג מחיר תחרותי למדי לכתבה

11. כל הסרטונים מופיעים אבל לא כולם ניתנים לצפייה, בכל מקרה זה פתרון זמני מעולה עד שהפלאש 3 יגיע בגירסה מלאה (בינתיים יש גירסת מפתחים) כנסו לRrealMedia במכשיר, בהגדרות רשת בחרו את רשת הדור 3/3.5 (דאטה) כעת כנסו לאתר m.vtap.com וצפו באילו סרטונים שבא לכם enJ0y

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  12. יש לי 636N חדש ולא ברורות לי הפעולות הבאות: 1) כיצד עושים UNINSTALL לתוכנות ב-SD 2) האם בסוף יש שאריות לאחר הורדת תוכנה? 3) כיצד יוצרים קיצור דרך לתוכנה חשובה לי ומורידים קיצורים של מיקרוסופט ממסך ראשי? בתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by D-M-X,

או שלא בדיוק בעיה... אחרי שהפלאפון שלי היה אצל אורנג' והם איתחלו הכל מופיע לי סמל של סיכה כזאת שמחברת דפים (בצורת שטרודל) בפינה השמאלית העליונה איך אני מעיף את זה?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  14. שלום אני טס חודש הבא לארה"ב ואני רוצה לקנות מכשיר פלאפון מה ההמלצה שלכם עד 500 דולר כיום יש לי SONYERICSON K700i של אורנג' (דור שני) ושאני אוכל להכניס לו את הסים מהמכשיר הקיים שלי וזה יעבוד בלי בעיה וגם שאני אוכל לעדכן לו עברית למכשיר

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  15. השאלה בשביל קניית חיבור לאוזניות וכבל נתונים...כתוב רק שהוא מתאים לg600... איך בכלל בודקים דברים כאלה? תודה!

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  16. כותרת. השמח למידע בנושא.

17. Started by SilentBob,

פלטפורמת הפיתוח לשבב הדור הבא של קוואלקום הגיעה לידיהם של עיתונאים, ומספקת לנו מבט רשמי ומלא ראשון על הביצועים הצפויים לנו במסגרת הקפיצה הגדולה ל-14 ננומטר יכול להיות שיהיו שבבי סמארטפונים עוצמתיים ממנו בעולם הסמארטפונים של שנת 2016, אך כבר עכשיו נראה שיש משהו ברור מאוד – ה-Snapdragon 820 החדש של קוואלקום הוא אכן שיפור גדול מאוד לעומת קודמו, כמעט בכל פרמטר אשר ניתן להעלות על הדעת. השבב של היצרנית האמריקאית, שכזכור חוזר לארבע ליבות בלבד (בארכיטקטורה ייעודית ומותאמת אישית) וקופץ לתהליך ייצור LPP ב-14 ננומטר אצל סמסונג, הגיע אל אנשי האתרים tomshardware ו-anandtech בתצורה של פלטפורמת פיתוח לסמארטפונים, ואנחנו קיבלנו תוצאות מבחני ביצועים מקיפות שמציירות תמונה חיובית …

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  18. שלום שלום רכשתי SE חדש מהדגם שרשום בכותרת ויש לי שאלה, אני מניח שהממשק במכשירים הקרובים (W800I, K750I....) די דומה אז הנה: רציתי להתקין על המכשיר מס' משחקים אז פשוט פתחתי תיקיה על ה-Memory Stick ושמתי אותם שם (אני יודע שיש לגשת לכל קובץ בנפרד ולבצע התקנה) לא הצלחתי לראות את הקבצים מתוך המכשיר. אז שמתי אותם על הטלפון עצמו, תחת תיקיית Other עכשיו הקבצים הופיעו במכשיר תחת "אחרים" והצלחתי להתקין משחקים. השאלה היא, איך אני מגיע למצב שאני שם קבצים בכרטיס זכרון עצמו ורואה אותם? ניסיתי לפתוח עליו תיקיה בשם Other כמו שיש על המכשיר עצמו, ולשים שם, לא עזר תודה מראש! עריכה: מסתבר שצריך לשים את הקבצים תחת מבנה מסוים ולא ישר מתחת ל-ROOT של הכרטיס....

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  19. שלום חבר'ה, אני מתכנן לקנות Sansa m250. אני כנראה אקנה גם gp 1100mah, כמה זמן זה אמור להספיק? אני אישית מתכנן ללכת על MP3 שיחזיק לי לפחות 4 וחצי - 5 שעות. תודה.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  20. מה ההבדל בין 2 הנגנים ומה כדי לקנות... http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=471787 נגן MP3/MP4 Iriver E10 6GB - חוות דעת גולשים http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=150560 נגן MP3/MP4 Iriver H10 6GB - פרטי המוצר תודה..

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  21. Started by Tal14,

אני מתכנן להביא מתאילנד איפה עושים למכשיר עברית ? שווה לקנות אותו ? מה האופציות שלו ? תודה

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  22. Started by moonjib,

קניתי את הנגן לפני איזה שבועיים כשהייתי בארה"ב. נגן מגניב. הבעיה שלי איתו, שתוכנת ההמרה של הוידיאו שמגיעה איתו לא ממירה לי הרבה מהסרטונים שלי, או כי התוכנה לא תומכת בפורמטים (איזה מין שטות זו שתוכנת המרה לא תומכת ב-*AVI...), או שסתם יש שגיאה. ועוד דבר עקרוני שמציק לי, זה שלפי האנשים בת'רד הבא, צוות פיתוח התוכנה וה-Firmware ב-Creative לא ממש עושה הרבה: http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=pmc&message.id=2475&view=by_date_ascending&page=92 הרבה דברים נכתבו בדיון הזה, לא הרבה נעשו. ביניהם גם התמיכה בעברית, שרק אם תכתבו hebrew בשורת החיפוש בפורומים שלהם תמצאו עשרות דיונים שמבקשים (וחתומים עליהם גם עשרות משתמשים בכל ת'רד) תמיכה בעברית. אבל…

23. Started by CRT,

יש לי 3100 הייתי מבסוט ממנו עד עכשיו שירת אותי בכבוד רב. לצערי הוא כבר גוסס ואני רוצה להחליף פלא לא משהו יקר מידי אבל שאני יוכל לשמוע מוזיקה בו בצורה סבירה ושלא תיגמר לי הבטריה אחרי 3שעות. חיפשתי כל מיני מכשירים מה שאני רוצה זה נוקיה מבסוט מהאיכות שלהם. ראיתי את ה 5310 שהוא יעודי למוזיקה הבנתי אבל אפשר לקנות אותו רק מחוץ לחברות סלולריות. שזאת בעיה מבחינתי לא סומך על חנויות שונות וגם לא מקבל החזר, מצאתי אותו בסביבות 840 ש"ח. שזה די יקר לי. עכשיו יש את ה6120 שיש אותו באורנג' עם החזר מלא אחרי 100 ש"ח בדיבור חודשי שזה מתאים לי מאוד, השאלה מה עדיף לקחת. מה שגם האם ב5310 יש מערכת סמביאנט והאם היא עוזרת במשהו. אני לא כל כך מעוניין בדור שלישי, וגם לא באינטרנט מה שחשוב לי שהמכשיר …

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  24. Started by D-M-X,

כשאני מדליק אותו נדלקת הנורה בצבע אדום ונכבית כשאני מכניס להטעין מUSB הוא נטען בסדר כשאני מעביר למצב LCD ומחבר למחשב הנורה מהבהבת בצבע אדום כל זה קרה אחרי שהוא יהה מחובר למחשב ופתאום התנתק (לא ממחסור בחשמל...) למישהו יש מושג מה זה ומה לעשות אם אין ברירה אני אנצל את האחריות אבל ממש אין לי כוח להתעסקויות האלה...

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  25. Started by nirlahav,

שלום לכל חברי הפורום, לפני מספר חודשים כשטיילנו בספרד קיבלנו במתנה מכשיר GPS. המכשיר הוא של חברה בשם Belson והדגם הוא BNP-401. (לא הצלחתי למצוא כמעט שום מידע על המכשיר הזה באינטרנט). המכשיר הוא מערכת סגורה (כלומר לא PDA אל PND) המריץ Windows CE.NET ותוכנת הניווט היא Destinator. המכשיר הגיע עם תוכנה (חוקית כמובן) ומפות ניווט של כל ספרד. עכשיו כשחזרנו מהטיול אני מעוניין להשתמש בו לניווט בארץ ולשם זה אני צריך מפות של ישראל. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג מפות כאלו (חנות, טלפון, יד שניה וכו') והאם בכלל ניתן להטעין על המכשיר את המפות (המכשיר לא תומך בעברית כמובן). אשמח לקבל כל עזרה בנושא, תודה מראש, ניר

• 1 תגובה
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים