גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
מחפש המלצה לתוכנה שתציג לי כמה השתמשתי בדקות שיחה יוצאת \ נכנסת, SMSים, ואינטרנט 3G \ WIFI. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום .. אני מחפש מחשב כפ יד שיהיו בו הדרישות הבאות : 1)להפעיל MP3/MP4 .להפעיל מוזיקה וסרטים ... 2)שיהיה בו אינטרנט אבל האינטרנט שיש לי בבית לא ראוטר עם (חייגן ) אז איך אפשר לסדר את זה ?כי אני יודע כי אין מחשב כפ יד שמתחבר באמצעות חייגן ..רק רשת (בלי כבל)... 3)שיהיה לו צג כמה שיותר גדול . 4)להפעיל את ה OFFICE ו WINDOWS MOBILE 2005 ... 5)GPS ו BLUETOOTH זה בטוח ... 6)שיהיה יותר מתאים למשחקים (כי אהיה בבית חולים ולא יהיה לי עם מה לשחק ) לא משחקים כבדים ...משחקים קקלים מאודדד ... 7)כמה שיותר דיסק קשיח יותר טוב .(אני רוצה לשים בו מלא דברים ).... 8) כמה שיותר זיכרון יותר טוב ... 9)חיי סוללה ארוכים במיוחד ... ..
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מתכנן לקנות Sansa m250. אני כנראה אקנה גם gp 1100mah, כמה זמן זה אמור להספיק? אני אישית מתכנן ללכת על MP3 שיחזיק לי לפחות 4 וחצי - 5 שעות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
המחשב הקודם שלי קרס ואני כרגע עם מחשב חדש התקנתי אייטונס. והאייטונס לא נותן לי לשנות שום דבר באייפון כולל אפליקציות ומוזיקה. עשיתי store-authorize this computer וזה עדין לא עזר המצב נשאר אותו מצב כל פעם שאני לוחץ על להעביר שירים ידנית הוא רוצה לסנכרן לי ולמחוק את כל השירים. במחשב הקודם לא היה לי סנכרון עם המוזיקה אני העברתי ידנית שירים מהחשב לאייפון ע"י גרירה שלהם מישו יודע מה אני יכול לעשות כדיי להצליח לחזור לנהל את האייפון שלי כמו בנאדם?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אני צריך נגן PMP לא יקר עם מחיר סביר ז"א 1000-2000 שקל גג (יותר קרוב ל1000 חח ), כעיקרון השימושים זה רק לצפיה של סדרות בPMP. כמה דרישות, מומלץ שיהיה עם מסך רחב ויחסית איכותי וטוב, כמו כן שלא יהיה עבה כמו בלטה, שיהיה דק ונוח לאיחסון. וזה הכל ? נ.ב. אני לא מבין מבין בזה אז אל תגידו לי אתה מבקש מרצדס במחיר של יונדאי, פשוט תביאו לי דגמים הכי מומלצים. וראיתי את הCOWON D2 אתם אומרים הוא יספיק לי אם אני אקנה אותו ויוסיף לו עוד 2 גיגה חיצונים ?
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מכיוון והוקם הפורום החדש הזה והוא לא מוגבל רק למחשבים, חשבתי לשאול לגבי משקפיי שמש. כיום יש לי משקפיי שמש בסגנון טייסים שקניתי באירוקה לפני 4.5 שנים ואני מעוניין לקנות כעת משקפיים חדשים שכוללות עדשת פולארויד בעקבות המשקפיים הנוכחיות שלי שבהן יש עדשות שכאלה (פולא'-מקטבות). להלן המשקפיים- http://www.focalprice.com/HP1955B/OREKA_WG009_Black_TR90_Frame_Gray_Polaroid_Lenses_Retro_Style.html האם אפשר לסמוך על פוקאל בתחום הזה בעבור 40 שקל? אומנם מדובר במוצר סיני, אך המשקפיים שאירוקה ממתגים כמשקפיים שלהם בסופו של יום הם דגמיי "מדבקה" עם הכיתוב אירוקה. אם יש אתר אמין, מעניין שאפשר לסמוך עליו ומוכר משקפיי פולא' (דגש למסגרות פלסטיק) במחירים טובים אשמח לשמוע!
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
תודה לכולם ! מה שוויו בסין ? (כמה הוא שווה ) והאם כדאי לקנות פלאפון אחר ? [בסין ] מה חשוב ? מצלמה סבבה, מקום (איחסון ) , איכות טובה , צבעים טובים, מסך גדול ושהפלאפון יהיה מעוצב , MP3 חייתי
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום הביאו לי אוזניית bluetooth אבל היא לא עובדת. אני רואה שיש בה יציאת usb. יש לה כבל מיוחד שמטעין אותה? או אולי כבל אחר? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הי אני מקווה שזה הפורום המתאים. מישהו יודע האם יש דרך להשיג את הsony reader בארץ? למי שלא יודע - זהו מעין קורא ספרים אלקטרוני רק יחסית יותר מתקדם מהקודמים שיצאו. הוא מבוסס על טכנולוגיית eink, שאמורה לתת חוויה כמו של קריאה בספר. יש גם את הirex iliad - אבל הוא יקר מדי בשבילי. אין דרך להזמין את sony reader מחו"ל כיון שחנויות מורשות סוני שמוכרות את זה לא אמורות לשווק את זה מחוץ לארה"ב בינתיים. או לפחות כך כתוב באתר של סוני. תודה sony reader http://www.learningcenter.sony.us/assets/itpd/reader irex http://www.irextechnologies.com
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום. מישהו יודע איך להכין או איפה לקנות כבל ל IAUDIO X5 לרכב? משהו בסגנון שקיים אצל IPOD שיעביר IDTAG ויאפשר שליטה מסויימת במכשיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
הרבה פורמים שהייתי לא הצליחו לענות לי על השאלה ואני מבקש אם מישו יודע שיענה בפלפאון כרגע יש לי שלושה מצבים של זכרון אמצעי אחסון מערכת שמוגבל עד 2 גיגה אחסון usb שמוגבל עד 12 גיגה וכרטיס sd שמוגבל עד 2 גיגה למיטב הבנתי כמעט כול האפליקציות נשמרות על אחסון מערכת וגם התמונות שהמצלמה מצלמת ושאר התמונות שאנשים שולחים לי . איך אני גורם למכשיר לשמור את כול הדברים האלה על אחסון usb?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המכשירי האלו. אני מתכוון להזמין מחו"ל. הדיזייר מעט יותר יקר אבל לא יודע אם הוא שווה את התוספת מחיר. לגבי העברית, אני יודע שבאנדרואיד לא אמורה להיות בעיה לכתוב ולקרוא, אבל מה לגבי הוינדוס 7? האם יש תמיכה בעברית (מקלדת, טקסטים וכו')? מה לגבי תמיכה בפלאש? האם קיימת בWP7? על מה משניהם הייתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
מחזור השדרוג הצנוע של היצרנית הסינית מספק תוצר שנראה מרשים בהחלט ביחס לתגי המחיר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז אתם בטח תראו את השאלה הזאת כמפגרת לחלוטין אבל אחותי קנתה אייפוד חדש ואין לי מושג איך להשתמש בו... מן הסתם הגיוני שAPPLE תשים את זה בהוראות שלה אבל לאאאאאאאאא איך לעזאזל אני מעביר שירים לאייפוד מאייטיונס????
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... חבר מהעבודה נוסע לטיול לחול, היעד הוא קנדה/טורונטו, שם יהיה לו זמן לקנות. על איזה טאבלט הייתם הייתם ממליצים במחיר הנ"ל ? ההעדפה של החבר היא לטאבלט של חברת סמסונג, כמו כן שיהיה בו חיבור HDMI. אשמח לשמוע המלצות ..
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, לפני מספר חודשים כשטיילנו בספרד קיבלנו במתנה מכשיר GPS. המכשיר הוא של חברה בשם Belson והדגם הוא BNP-401. (לא הצלחתי למצוא כמעט שום מידע על המכשיר הזה באינטרנט). המכשיר הוא מערכת סגורה (כלומר לא PDA אל PND) המריץ Windows CE.NET ותוכנת הניווט היא Destinator. המכשיר הגיע עם תוכנה (חוקית כמובן) ומפות ניווט של כל ספרד. עכשיו כשחזרנו מהטיול אני מעוניין להשתמש בו לניווט בארץ ולשם זה אני צריך מפות של ישראל. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג מפות כאלו (חנות, טלפון, יד שניה וכו') והאם בכלל ניתן להטעין על המכשיר את המפות (המכשיר לא תומך בעברית כמובן). אשמח לקבל כל עזרה בנושא, תודה מראש, ניר
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית תציע מכשיר חכם חדש בגירסה נטולת Sense לכל המעוניינים בכך לכתבה
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
- 1 follower
-
-
פלטפורמת הפיתוח לשבב הדור הבא של קוואלקום הגיעה לידיהם של עיתונאים, ומספקת לנו מבט רשמי ומלא ראשון על הביצועים הצפויים לנו במסגרת הקפיצה הגדולה ל-14 ננומטר יכול להיות שיהיו שבבי סמארטפונים עוצמתיים ממנו בעולם הסמארטפונים של שנת 2016, אך כבר עכשיו נראה שיש משהו ברור מאוד – ה-Snapdragon 820 החדש של קוואלקום הוא אכן שיפור גדול מאוד לעומת קודמו, כמעט בכל פרמטר אשר ניתן להעלות על הדעת. השבב של היצרנית האמריקאית, שכזכור חוזר לארבע ליבות בלבד (בארכיטקטורה ייעודית ומותאמת אישית) וקופץ לתהליך ייצור LPP ב-14 ננומטר אצל סמסונג, הגיע אל אנשי האתרים tomshardware ו-anandtech בתצורה של פלטפורמת פיתוח לסמארטפונים, ואנחנו קיבלנו תוצאות מבחני ביצועים מקיפות שמציירות תמונה חיובית …
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
סמארטפון הגיימינג השני של היצרנית המפורסמת מהונג-קונג מציע שינויים קלים אך חשובים לעומת קודמו, בדרך להתמודדות עם מגוון החקיינים שקמו לו בשנה החולפת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
- 1 follower
-
-
האם הפאלפוןlg viewty שווה קניה ואם לא אפשר המלצה לפאלפון עם מסך מגע ב2000-2200 שקלים שיעבוד בסלקום או אורנג[br]פורסם בתאריך: 20.03.2008 בשעה 16:00:54 הקפצה בבקשה תענו לי
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
טוב מעט רקע יש לי מישהו שכנראה נוסע לאמריקה שיכול להביא לי אייפוד שזה כמובן אני מתכוון לקלאסיק וידאו 80 ג'יגה ששם זה עולה 800-900 שקל אני אחד ששומע הרבה מוזיקה ואני משתע שאני שומע ממקור לא איכותי אני רוצה בכנות לדעת עם האייפוד באמת מעביר סאונד בצורה מעולה. עוד דבר אני רוצה לדעת אם הוא מגיע לווליום נחמד ואם אני אביא לו אוזניות סטייל הג'ייביאל באמת אני אהנה מחווית סאונד מעולה. תודה לעוזרים נ.ב. הוא מגיע עם כבל למחשב?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבעיה ממש קשה חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה חד משמעית אני רוצה להוסיף לנוקיה 6555b עברית ורוסית ואולי לעשות לו UNBRAND בגלל הנייד נקנה בחול ושייך לAT&T ואני לא צריך את כל הישומים שלהם הבעיה היא שיש להם גירסא מיוחדת שהיא RM אחר RM289 במקום RM 271 "הרגיל" בבקשה עזרה ותודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
יש לי בעיית קליטה בפאלפון לפעמים יש קליטה לפעמים אין בכלל מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה??? תודה לעוזרים?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
קניתי את הנגן לפני איזה שבועיים כשהייתי בארה"ב. נגן מגניב. הבעיה שלי איתו, שתוכנת ההמרה של הוידיאו שמגיעה איתו לא ממירה לי הרבה מהסרטונים שלי, או כי התוכנה לא תומכת בפורמטים (איזה מין שטות זו שתוכנת המרה לא תומכת ב-*AVI...), או שסתם יש שגיאה. ועוד דבר עקרוני שמציק לי, זה שלפי האנשים בת'רד הבא, צוות פיתוח התוכנה וה-Firmware ב-Creative לא ממש עושה הרבה: http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=pmc&message.id=2475&view=by_date_ascending&page=92 הרבה דברים נכתבו בדיון הזה, לא הרבה נעשו. ביניהם גם התמיכה בעברית, שרק אם תכתבו hebrew בשורת החיפוש בפורומים שלהם תמצאו עשרות דיונים שמבקשים (וחתומים עליהם גם עשרות משתמשים בכל ת'רד) תמיכה בעברית. אבל…
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-