עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Blue Eyes,

חיברתי את ה- Archos 605 שלי וכביכול הוא צריך לזהות אותו ככונן נייד. אך הוא רושם שגיאה : מישהו מכיר פתרון לבעיה הזו ?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  2. אם אתם כמוני, עוקבים מהשניה הראשונה שיצא S4 ומחכים כבר שיגיעו גרסאותה-32/64GB שלו ותגובות כמו "אבל אפשר להכניס אליו כרטיס הרחבה" לא עושות לכם את זה, תכנסו לכאן: http://www.change.org/petitions/release-the-samsung-galaxy-s4-with-32-and-64-gb-internal-memory ותרשמו

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by sebi,

אז ככה, ניסיתי להתקין את הלינוקס וזה עבד והכל ואז ראיתי שאפשר להוריד BOOTLOADER שיתן לי את האפשרות לבחור אם אני רוצה להכנס ללינוקס או לתפריט של אפל כמו שהוא מגיע. מחקתי את הלינוקס ואז כשאני בא להתקין מחדש הוא רושם לי את זה: עשיתי restore לאייפוד דרך הiTunes כדי להחזיר אותו למצב שבו הוא הגיע מהמפעל וזה עדיין לא עוזר. מישהו יודע מה לעשות??? ועוד שאלה, אם אני יכנס למחשב שלי ודרך שם ילחץ על הימני וילחץ format זה ימחוק לי אותו לגמרי, כאילו גם את התפריט של אפל??

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  4. תגידו מתי יצא הנגן COWON Q5 בחול ואם למשהו יש מושג מתי בערך הוא יגיע לארץ ואם צריך או שווה לחכות שיגיע לארץ ולא לקנות ישר כשהוא יגיע לחול {כלומר אני אגיד לדודים שגרים בחול שיקנו ויביאו לי}

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by Markis,

?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by nadavg1,

-ננעל-

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  7. Started by OutRaGe,

שלום אני מחפש נרתיק מגן עבור הנגן iAudio i7 שאני מתכנן לקנות השבוע, התקציב עד 40 שקלים בערך, יכול להזמין מאיביי אם הדילר עושה משלוחים לארץ, דיי התקשיתי למצוא בעצמי אחד בארץ או בחו"ל.. אגב שלא יהיו סתם אי הבנות: מה שאני מחפש זה נרתיק "פתוח" כלומר כזה שמשאיר את הפונקציונאליות של הנגן והמסך כמובן חשופים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  8. שלום חברים יקרים אין הרבה מה לפרט המצב הוא שיש לי מלא כפילויות בסים, במכשיר ובגיבוי של גוגל אני מחפש דרך שפויה לבצע איזשהו מיון ידני, ולבצע סינכרון מחדש ביניהם! תודה רבה לכולם!!!

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  9. גם משפחת ה-Razer Blade Pro 17 זוכה לרענון לרגל השנה החדשה, עם הכרטיס הגראפי המעודכן המוביל של NVIDIA ומסכים בקצב הרענון הגבוה ביותר שזמין בתחום לכתבה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  10. אפל מבקשת מכולם "להתאסף במעגל" סביבה בקמפוס העתידני שבנתה - וברשת כבר הופיעו להן תמונות ראשונות של מכשירי ה-iPhone XS ודור ה-Apple Watch הרביעי שבדרך לכתבה

11. Started by omrij,

מערכת ההפעלה הבאה של מיקרוסופט למארטפונים הממשק עבר מהפל וקיבל השראה מהZUNE סה"כ נראה די טוב לדעתי http://www.engadget.com/2010/02/15/windows-phone-7-series-hands-on-and-impressions/

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by OmerS,

שלום, אני מתכנן לרכוש בקרוב נגן MP3, התקציב שלי הוא עד 1700 ש"ח אבל אשמח מאוד להוציא סכום יותר הומני מזה בסביבות ה- 1200 בערך. בדקתי בעיקר את ה- iPod Touch ואני אשמח לשמוע הערות ו/או הארות שיש לכם בנוגע למכשיר הזה ספציפית ולמכשירים אחרים שאולי כדאי לבדוק במקומו. אחד הדברים שמושכים אותי לכיוון ה- iPod Touch היא האפשרות ל- WIFI שהיא מאוד שימושית לחייל שלא נמצא בבית הרבה. כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות עליהן: 1. ה- iPod Touch \ Classic תומכים בתצוגה של עברית? 2. מהי האיכות של האוזניות שמגיעות עם המכשירים הנ"ל והאם כדאי להשקיע גם באוזניות איכותיות במקביל לרכישה של הנגן עצמו? 3. לאיזה מחיר עלולה להגיע חבילה של כל ה"עזרים" לאייפוד (כגון מטען רגיל לחשמל, כיסוי מגן ועוד)? ראית…

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  13. עם אפליקציה צבעונית וגראפיקה תלת מימדית, מיני-משחקונים וכמובן אפשרויות לתשלום בכסף אמיתי - חיית המחמד הדיגיטלית הנוסטלגית של שנות התשעים מקווה לעשות קאמבק לכתבה

14. Started by Tal14,

אני מתכנן להביא מתאילנד איפה עושים למכשיר עברית ? שווה לקנות אותו ? מה האופציות שלו ? תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  15. Started by ake,

מעוניין לקנות סוללרי בתקציב 1500 שח בעל יכולת mp3 mp4 מצלמה ויכולת להורדת טכנים מהמחשב דרך כבל usb הבנתי שישנם חברות אשר אינם מאפשרות הורדת תכנים בדרך הזו מה אתם אומרים על סלולריים האלו W800IוSony-Ericsson http://a.zap.co.il/compModels.asp?model_id=371794 W810IוSony-Ericsson http://a.zap.co.il/compModels.asp?model_id=415513 W700IוSony-Ericsson http://a.zap.co.il/compModels.asp?model_id=470530 K750IוSony-Ericsson http://a.zap.co.il/compModels.asp?model_id=371656

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  16. סדרת סרטונים ויראליים מטעם שיאומי שנועדה להמחיש את עמידותו הפיזית של דגם הביניים הטרי לא עשתה רושם על בוחן הסמארטפונים המפורסם ביותר ב-YouTube לכתבה

17. Started by creek,

האמת שאין לי תקציה (לפחות לא כרגע) כי אני אפילו לא יודע מה טווח המחירים, אבל יש לי הרבה מוזיקה אז הייתי צריך משהו בגודל הזה. רדיו וכו' - לא מעניין אותי, אפשר לוותר על זה. וידיאו - לא יודע. זה באמת שימושי? מוזיקה בשבילי תיהיה הדבר העיקרי...אבל הם כדאי להשקיע כבר בנגן וידיאו טוב? אתם משתמשים בזה מדי פעם בשביל להראות שטויות לחבר או שאתם באמת משתמשים בזה? תציעו מה שנראה לכם מתאים

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  18. כשאני מושך כלפי מעלה אני מפחד לשבור אותו. בעלי K800I תעזרו לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by eliil1,

תמונות סרטון ועוד מצורפים בלינק http://www.engadget.com/2009/11/20/sony-ericsson-pureness-hands-on-pacman-edition/

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  20. Started by ofcourse,

היי אני מעוניין לקנות GPS, יש לי מושג קלוש בהם, ולכן אני מתנצל אם השאלות קצת דביליות. 1. מה ההבדל בין תוכנות הניווט ? 2. אני מניח שאני ארצה מסך 4.3, מהן האופציות העדיפות במחירים סביב ה 1000 ... עדיף פחות כמובן. 3. אין לי צורך בויפי או נגן MP3 או כל דבר שהוא לא GPS ... אשמח להמלצות תודה

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by SilentBob,

פלטפורמת הפיתוח לשבב הדור הבא של קוואלקום הגיעה לידיהם של עיתונאים, ומספקת לנו מבט רשמי ומלא ראשון על הביצועים הצפויים לנו במסגרת הקפיצה הגדולה ל-14 ננומטר יכול להיות שיהיו שבבי סמארטפונים עוצמתיים ממנו בעולם הסמארטפונים של שנת 2016, אך כבר עכשיו נראה שיש משהו ברור מאוד – ה-Snapdragon 820 החדש של קוואלקום הוא אכן שיפור גדול מאוד לעומת קודמו, כמעט בכל פרמטר אשר ניתן להעלות על הדעת. השבב של היצרנית האמריקאית, שכזכור חוזר לארבע ליבות בלבד (בארכיטקטורה ייעודית ומותאמת אישית) וקופץ לתהליך ייצור LPP ב-14 ננומטר אצל סמסונג, הגיע אל אנשי האתרים tomshardware ו-anandtech בתצורה של פלטפורמת פיתוח לסמארטפונים, ואנחנו קיבלנו תוצאות מבחני ביצועים מקיפות שמציירות תמונה חיובית …

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by mitmiton,

הי לכולם, יש לי בעיה עם הפלא' שלי : LG ku990 , מאז שקינפגו לי את האוזניית בלוטוט' באורנג' הוא עושה לי בעיות עם הווליום, כלומר כל פעם שאני מוציא או מקבל שיחה הווליום יורד לבד לרמה הכי נמוכה ככך שאי אפשר לנהל שיחה. אורנג' ברוב טוב ליבםמתכחשים לבעייה ומסירים אחריות מעצמם, הם הציעו לי לשלם 1,000 ש"ח כדי לקבל איזה טלפון משומש מה שהם קוראים "מחודש". אני די בטוח שניתקלתי באיזה פורום אמריקאי שמכיר את הבעייה הזו, אבל אני לאמצליח למצוא אותו שוב. אני ממש אשמח אם מישהו מכם יכול לעזור לי לבסס את הראיות שלי בעניין כל הפניה לפורום רציני שסקר את הבעייה הזו תהיה עזרה גדולה מצדכם. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  23. Started by לאנד,

שלום . קיבלתי בשעה טובה מכשיר אייפוד מסוג . iPOD touch .אני צריך עזרה ראשונית בהגדרות . התחברות . הורדות . הדברים הבסיסיים .אם אפשר בעל ניסיון ואני אחזור אליו בפרטי . תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by alexpir,

למי שיזמין לי את המוצר הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=190295447791 אני מוכן לתת לו פלאפון samsung f480 חדש שנקנה מלפני פחות מחודש במצב חדש ללא שריטה עם כל הכבלים, החוברות והקופסה .

• 1 תגובה
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.