גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
בזכות שיפור משמעותי בתחום הביצועים וצריכת החשמל, מצליחה AMD לנווט את עולם האולטרא-בוקים למקום חדש. בדקנו את ה-Zenbook S16 אשר מבוסס על שבבי Ryzen AI החדשים במטרה לראות האם סוף כל סוף ניתן לקבל חלק מהבונוסים של מקבוק במחשב מבוסס חומרת X86 מסורתיתלכתבה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
- 2 followers
-
-
אפשר להכניס לSANSA E250 סרט.. ואז להקרין אותו על הטלויזיה? עם קול והכל? השאלה עיקרית היא יענו אם יש כבל ודאו מיוחד שמתחבר לטלויזיה? מה שניראה לי שאי אפשר לעשות עם הנגן הזה.. עם איזה נגנים כן אפשר לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
מישהו שמע, יש לו את הדגם הזה ויכול להביע דעתו עליו ?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
יש לי בלאקברי CURVE 9300 איזו תוכנת IM אפשר להתקין עליו שבעזרתה יהיה אפשר להוציא שיחת קול VOIP למכשיר אחר ?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אז ככה.. עשיתי את הטעות וקניתי בבאג.. המכשיר קצת התקלקל ונגמרה לי האחריות.. ובאג השמוקים רוצים 400 שקל בשביל תיקון פשוט.. אז אני מחפש מעבדה באזור השרון/תל-אביב שתתקן לי את הנגן במחיר סביר.. מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
האם מישהו החליף סוללה לסמסונג וחווה שיפור בזמן סוללה כפי שהיה שהמכשיר היה חדש, או שמא יש פה עוד בלאי נוסף שאיני יודע עליו שבכל אופן לא יישתפר הממצב כל כך עקב ההחלפה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קניתי את הנגן לפני איזה שבועיים כשהייתי בארה"ב. נגן מגניב. הבעיה שלי איתו, שתוכנת ההמרה של הוידיאו שמגיעה איתו לא ממירה לי הרבה מהסרטונים שלי, או כי התוכנה לא תומכת בפורמטים (איזה מין שטות זו שתוכנת המרה לא תומכת ב-*AVI...), או שסתם יש שגיאה. ועוד דבר עקרוני שמציק לי, זה שלפי האנשים בת'רד הבא, צוות פיתוח התוכנה וה-Firmware ב-Creative לא ממש עושה הרבה: http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=pmc&message.id=2475&view=by_date_ascending&page=92 הרבה דברים נכתבו בדיון הזה, לא הרבה נעשו. ביניהם גם התמיכה בעברית, שרק אם תכתבו hebrew בשורת החיפוש בפורומים שלהם תמצאו עשרות דיונים שמבקשים (וחתומים עליהם גם עשרות משתמשים בכל ת'רד) תמיכה בעברית. אבל…
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
תגידו, בכל נגן, כשאני שם הרחבת זיכרון, אפשר לקרוא רק את הזיכרון הפנימי של הנגן או את הזיכרון החיצוני (ההרחבה)? זאת אומרת: האם יש נגן שבו אפשר לקרוא גם את ההרחבה וגם את הפנימי ביחד ?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום יש לי נוקיה 6280 השאלה שלי עם יש איזה כבל שפותח את זה ל sim free חיפשתי תוכנות ואין עדין תוכנות שפותחים את הפלאפון תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
תמונות סרטון ועוד מצורפים בלינק http://www.engadget.com/2009/11/20/sony-ericsson-pureness-hands-on-pacman-edition/
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אני גר בראש פינה יש איזה שהיא נקודה בצפון של תיקונים לiriver?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
חיברתי את ה- Archos 605 שלי וכביכול הוא צריך לזהות אותו ככונן נייד. אך הוא רושם שגיאה : מישהו מכיר פתרון לבעיה הזו ?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אם אתם כמוני, עוקבים מהשניה הראשונה שיצא S4 ומחכים כבר שיגיעו גרסאותה-32/64GB שלו ותגובות כמו "אבל אפשר להכניס אליו כרטיס הרחבה" לא עושות לכם את זה, תכנסו לכאן: http://www.change.org/petitions/release-the-samsung-galaxy-s4-with-32-and-64-gb-internal-memory ותרשמו
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש די בסלקום לחיילים על איפון 4 ממש משתלם עם דקות ואינטרנט בלי הגבלה השאלה אם כדי לקחת איפון 4 עכשיו כשעוד מעט יוצא 5 ויקח לו די הרבה זמן להגיע לארץ לפי מה שאומרים מה אתם אומרים? כרגע יש לי N97
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב כף יד (acer a35) שמחובר תמיד למצת הרכב והסוללה בו גמורה, ובמעבדה של חנות די רצינית אמרו לי שרצוי להחליף סוללה כי במקרה הרע זה עלול להשפיע על הלוח ולשרוף משהו... האם זה נכון ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
גם משפחת ה-Razer Blade Pro 17 זוכה לרענון לרגל השנה החדשה, עם הכרטיס הגראפי המעודכן המוביל של NVIDIA ומסכים בקצב הרענון הגבוה ביותר שזמין בתחום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב כף יד מסוג אסוס A636N כאמור בכותרת. ניסיתי להתקין בו את תוכנת הניווט נאב נ גו אך קרתה בעיה והופיעה לי הודעת שגיאה שהתוכנה לא מאושרת או לא הותקנה טוב ועלי להתקינה שוב. נכנסתי לכרטיס והתקנתי שוב, הוא שאל אותי משהו בטעות לחצתי YES לפני שהספקתי לקרוא והופיע מסך ASUS heart of technolagy המסך ממשיך להופיע גם לאחר שאני לוחץ ריסט שאמור לבצע ריסט הגדרתי מבלי למחוק נתונים מישהו מכיר את הבעיה? מה לעשות? נ.ב מכוון שלא חשבתי שזה יקרה לא רשמתי את הסידי קיי של העברית והדיסק כרגע לא אצלי(הGPS יותר נכון של דוד שלי וזה אצלו) ויעברו כמה שבועות עד שאני אקבל אותו, יש מה לעשות? תודה רבה על העזרה מראש.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
עם אפליקציה צבעונית וגראפיקה תלת מימדית, מיני-משחקונים וכמובן אפשרויות לתשלום בכסף אמיתי - חיית המחמד הדיגיטלית הנוסטלגית של שנות התשעים מקווה לעשות קאמבק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
- 1 follower
-
-
החלטתי לשדרג את ה-6230 למשהו מהדור החדש (יחסית), ונראה לי שה-6500s זאת הבחירה הכי טובה (לא אכפת לי מסימביאן). אז הוא מופיע באתר של אורנג', אבל משום מה הם אמרו לי שהם כבר לא משווקים אותו ולא ידוע להם מתי הוא יהיה זמין שוב.. אז כמה שאלות: אם אני קונה אותו תהיה לי בעיה להכניס את הכרטיס סים אליו בגלל שיש לי כרגע דור ישן יותר? האם אני יצטרך לשלם יותר לאורנג', כלומר הם יוכלו לזהות שיש לי מכשיר דור 3 ויאלצו אותי לשדרג לחבילה עם דור 3? מאיפה כדאי לקנות אותו? חנות באינטרנט? אפשר לסמוך על אתרים או חנויות שמוכרות מכשירים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
מבחן ה-Geekbench חושף לנו גרסה נוספת של דגם הביניים בעל הסוללה הענקית, זמן קצר אחרי ההשקה של ה-Galaxy M40 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נגן MP3 שהמטרה שלו היא רק למוזיקה, לא צריך וידאו. אני רוצה שהנגן יהיה בעל יציאת סאונד איכותית מאוד {כי לא מזמן קניתי אוזניות איכותיות},תפריט שקל לנוות בו, ממשק נוח וכמות גדולה של זיכרון {לפחות 8G}. התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח אבל אם יש משהו שהוא קצת יותר יקר אז אני אשמח לשמוע המלצות. חשוב לי לציין שאני לא רוצה נגן שמראה וידאו או תמונות, אני מחפש נגן רק למוזיקה.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
הלן חבר'ה, בהמשך לאפליקציה שפיתחתי בשם Subwoofer Vibrator, שמפעילה את הרטט לפי הקצב של המוזיקה שאתם שומעים, עכשיו פיתחתי אחת שעובדת אך ורק על הרטט. הכוונה היא שברגע שמתקשרים אליכם, לא יהיה עוד את הרטט הרגיל והמשעמם, אלא ממש את קצב הבאסים של השיר ! אשמח לקבל חוות דעת שלכם ההורדה כמובן בחינם מהמרקט: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ValkA.vibetone סרטון קטן שיראה לכם איך זה עובד:
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מכשירי ה-Black Shark 3 וה-Black Shark 3 Pro החדשים אמנם יוצעו למכירה בתאריך מאוחר מהמיועד - אך גם זה לא מונע מהם להיות מעניינים ותחרותיים מאוד, בהנחה שאתם מוכנים לחיות עם העיצוב האגרסיבי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
- 1 follower
-