גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך עושים עידכון ROM מכרטיס זיכרון ולא מPC
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לפי מה נקבע מתי העידכון ל-4.1 יופץ למכשיר שלי - גלקסי S3 שנקנה בחנות פרטית (לא חברת סלולר) לפי מדינה? כלומר יופץ מתישהו (מתי??) לכל ישראל? ואם כן - לפי מה המכשיר יודע (כלומר שרת העידכון שאני מניח שמפעילה סמסונג) מאיזה מדינה אני? לפי חברת הסלולר שאני מחובר אליה (גולן)?
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי יש לי גאלקסי 2 שקניתי מחברת פלאפון לא נגעתי בוא עד עכשיו וגיליתי שהאנדרואיד שמותקן שם הוא 2.3 ( משהו כזה)הבנתי שקיימים אנדרואידים הרבה יותר חדשים שמשפרים את כל הביצועים של המכשיר במיוחד את הסוללה ברצוני להחליף לאנדרואיד החדש .... עכשיו הבנתי שזה תהליך די מסובך של צריבות והתקנות ורציתי לבקש ממישהו שמבין בזה שירשום לי את התהליכים שאני צריך לעשות לפי הסדר למשל 1. צריבה ואיך צורבים (מדריך) סתם דוגמא .... קחו בחשבון שהורדתי רום שהמליצו עליו באינטרנט בשם bestbbeanlil 500מגה בייט אז אבקש אם אפשר בתוך הפירוט להכניס לי איפה ואיך אני מתקין אותו! תודה על העזרה והסבלנות מראש!
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הגרסא של הN73 שלי דרך האתר של נוקיה, זה יעשה לי בעיות עם האחריות או משהו כזה (לקוח אורנג')? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. יש ברשותי סמסונג גלאקסי S I9000 הראשון. המכשיר נקנה מסלקום ואני כל חודש בחודשו משלם להם. רציתי לדעת במידה ואני ניגש אליהם למרכז שירות, הם יכולים לעדכן לי את גירסאת האנדרואיד לחדשה ביותר? אני יודע שבאורנג' כן עושים זאת. ובחינם.
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי N95 של אורנג בגירסה V12.0.013 19-06-07 rm-159 אני יודע שגרסה אחרת האני יתקין לתרום לביטול האחריות יש בחוץ גרסה 20 שחוסחת חשמל בסוללה משמעותי ואין 40 MB של תוכנות של אורנג וגם רק אפליקציות של s60 3rd ניתן להריץ והמימשק הגרפי על הפני בגירסה הזו אני מעונין בתוכנה שתגבה לי תגרסה שיש לי ושאני יוכל להחזיר אותה בכל מצב
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שמעתי שיש אפשרות להתקין עליו גירסה משופרת שנכתבה ע"י משתמשים. כי יש כמה דברים שאני רוצה לשנות בפלאפון המסריח הזה: 1. להגביר את הרמקול! הרמקול כל כך חלש שזה לא יאמן. 2. למחוק את כל החרא שאורנג שמו עליו ונעלו את זה ממחיקה, סתם תופש לי יאמבה מקום. 3. אולי לשנות לו קצת את העיצוב אם אפשר. ועדיין לשמור את העיברית לקריאה וכתיבה של הודעות. מישהו יודע איך אני עושה אז זה?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות עידכון גירסה למכשיר בלי לגשת למוקד שירות כי הפלאפון לא מחברה החלפתי עם חבר זה מכשיר טוקמן עם סים פרי תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום רב חברה לאחרונה הזמנתי את הN97 (הוא עוד לא הגיעה ) עכשיו שמעתי וראיתי באיזה סירטון בYU שבגירסת קושחה הבאה הייה ניווט קינטי כמו IPHONE ככה שאתה מתחיל לגעת ואז זה ממשיך לזוז כמו באנרציה קינטית (אני מקווה שלא חפרתי פו יותר מידיי :-X ) בקיצור מישהוא יודעה אם יש את זה כבר?
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי גלקסי 3 שקניתי מאיבורי ואני תקוע בלי אפשרות לשדרג (הם עשו רוט וכו') הטלפון נורא איטי ונתקע המון... ( אנדרואיד 4.0) אני הבנתי שיש אפשרות לצרוב רום סטוק מחדש- וזה ישפר את המכשיר, והוא יתחיל לשדרג את עצמו... אז: יש לי כמה שאלות 1. אם אני מעושה את זה זה יפגע בפונקציות של הטלפון - לדוג' מעקב אחר עיניים, שהופכים אותו הוא משתתק וכו' 2. זה נכון שאח"כ הוא יקבל עידכונים באופן שוטף??? 3. יש למישהו מדריך פשוט איך לעשות את זה???- ואיזה רום סטוק עדיף??? תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום, האם יש אפשרות לשדרג את מערכת ההפעלה המגיעה עם המכשיר ? יש בידי את ה- אסוס636 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום , היום התחדשתי בfuze 8 gb! בכל מקרה התפריט מופיע בעברית , אבל המכשיר מציג את שמות השירים והאמנים בג'יבריש. אשמח להמלצה לגירסא לעידכון עיברית , שמאוד מאוד חשוב שלא יעשה בעיות למכשיר (זכור לי פשוט מקרה מעצבן , מהסאנסה e260 שהייתי צריך להחליף את כל המכשיר בגלל עידכון דרך האתר של סאנדיסק) אם מישהו כבר הוריד עידכון שרץ לו על המכשיר כבר הרבה זמן ולא עושה בעיות אני אשמח לקישור (או שישלח לי את זה באימייל או משהו) תודה רבה חברה.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, ברשותי IPOD VIDEO 30GB, ורציתי לעדכן אותו. רציתי לדעת מאיפה מורידים, למה זה כדאי והאם זה משנה משהו בביצועי המכשיר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=403612&TypeID=1&sid=127 http://news.com.com/2061-10801_3-6127359.html
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
האם העידכון אפשרי גם ידנית? יענו דרך המחשב האישי? ומה זה בידיוק עושה? פשוט יש לי את התוכנה הישנה(הפלאפון אצלי כבר מעל שנה אז זה כמעט בטוח) ומכיוון שאין לי אחריות עליו אז אני לא יכול לעשות עידכון תוכנה.. למישהו יש רעיון? שמעתי פשוט שיש הרבה בעיות עם התוכנה הישנה...
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, ברשותי W595 וכידוע למי שהתנסה איתו, הוא די איטי. שמעתי על כך שבעזרת עידכון הFIRMWARE של המכשיר ניתן לקבל ביצועים טובים יותר. תההיתי לעצמי, האם הדבר בכלל חוקי? האם האחראיות/זכות לתיקון המכשיר באורנג' תישמר אם אעשה פלאשינג לקושחת המכשיר? אם יש לכם הצעות טובות יותר להפטר מהאיטיות של המכשיר אשמח לשמוע גם כן!
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי אפשור לעדכן את התוכנה שבMP4 שלי אפילו מצורפת עליו תוכנה בשביל זה , השאלה היא מאיפה אני משיג את בעידכון , הנגל הוא ג'נרי לגמרי של "SMART" , לא הזיוף של האייפוד אלה הגירסה היותר משוכללת עם הרמקולים המובנים , למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ישלי את המכשיר כמה ימים ויש לי הודעה למעלה בהתראות על עידכון תוכנה.מה זה העידכון הזה והאם לעדכן?
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מחפש עידכונים למפות של iGo, ועמוד ענן, אם מישהו מכיר, אשמח לקבל לינק. תודה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את אחד מהמחשבים הניידים החדשים המבוססים על ארכיטקטורת Ice Lake של אינטל - הראשונה בתהליך 10 ננומטר. כל הפרטים על היתרונות הטכנולוגיים וחויית השימוש בפנים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מערכת ההפעלה המשנית של גוגל מתרחבת אל עולם הטאבלטים, באמצעות מכשירים מעניינים ראשונים מ-HP ואייסר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
- 1 follower
-
-
שיאומי ו-Oppo מבטיחות לנו, כל אחת לחוד, מצלמות קדמיות שיהיו מובנות מתחת לפאנל התצוגה מבלי לתפוס מקום פיזי מיותר לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברים פוטרתי מעבודתי במפתיע (עקב סגירת החברה) יש לי חנות באיביי שאני כרגע מרים אותה יותר אבל לסדר את הראש החלטתי לטוס לחודש-חודשיים להודו - תאילנד אני חייב שיהיה איתי טאבלט (מעדיף מיני) ואין לי שמץ של מושג מה לקנות כל כתבה באינטרנט אומרת משהו אחר אני מודיע מראש שאין לי הרבה כסף אבל מה שאצטרך לשפוך אשפוך. אז ככה: שיהיה מיני טאבלט שיהיה חזק איכותי כמה שאפשר אמרו לי מינימום 32 ג'יגה אבל אם זה אנדרואיד אז תמיד אפשר להשים סים שידע לקבל אינטרנט ממקומות קצת יותר מבודדים בעולם כמו הודו ונראה לי שזה הכל..... יש לי בבית לאפטופ pc ומחשב mac אז אני יכול לעבוד עם מה שתמליצו תודה מראש על עזרתכם לאחד שלא מבין תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ארכיטקטורת עיבוד מתקדמת במיוחד של אינטל זמינה כיום אך ורק למחשבים ניידים - אז לקחנו אותה לסיבוב על מנת לקבל הצצה לעתיד המבטיח של 10 ננומטר וחידושים נוספיםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רציתי לשתף אותכם בגאדג'ט חדש ומגניבבב עינית דיגיטלית לדלת הדגם החכם בעל פונקציות מתקדמות ראיית לילה פעמון בדלת מצב צילום תמונות מצב צילום סרטונים תאריך שעה מה דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-