גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום קיבלתי היום את הגאלקסי. רציתי לראות כמה mb ניצלתי של בשימוש באינטרנט איך אני רואה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב יש ברשותי טאבלט sm-t295 אין בו Nfc ואני צריך לרב קו ועוד מכשיר שיתחבר אליו עם עדיפות שיקרא גם כרטיס אשראי חיפשתי ומצאתי יותר מידי דברים והלכתי לאיבוד אשמח לקבל עזרה בזה או קישור למוצר בארץ או בחו"ל הזול מבניהם
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל באוקטובר לימודי הנדסת מחשבים ומחפש כרגע לפטופ טוב בשביל לימודים. עלה לי רעיון של לקנות טבלט של מייקרוסופט surface pro 4 שמצאתי באתר שעושה מישלוחים לארץ במחיר ממש טוב. הטבלט ישמש אותו לטובת הלימודים עצמם בקמפוס כלפטופ וגם כמחברת (אני כרגע סיימתי מכינה והיה איתי בחור שהיה לו טבלט שהוא השתמש בו כמחברת וזה נראה מאוד נוח וחוסך מקום) ובבית אשתמש במחשב הנייח שלי שעדיין עובד טוב וישמש אותי לתכנות הרציני יותר. מה דעתכם על הרעיון הזה והאם יש מישהו שיכול לדבר מניסיון אישי לטובה או לרעה. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מתלבט בין HTC one X לבין אייפון 4s השאלה מה יותר טוב? מבחינת ביצועים,צילום, מעבד,אודיו וכל דבר שעולה לכם לראש שיכול להיות טוב והאם בכלל כדאי לחכות לאייפון 5? תודה רבה לכל עוזר
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי קנה את הנקסוס 7 FHD 2013 אחלה מכשיר הוא מאוד מבסוט. צירפתי תמונה בה הטבלט במצב רוחבי באפליקציה GMAIL יש אפשרות לקרוא מיילים בלי לראות מצד שמאל את כל ההודעות האחרות? כלומר .. שנוכל לקרוא הודעה על כל המסך במצב רוחבי אם צריך אפליקציה צד שלישי חוץ מ GMAIL זה גם יהיה טוב כי חשוב לאבא שלי לראות את ההודעה במלואה. שאלה שניה - בניגוד לסמרטפון בטבלט אין 3G או WIFI בנסיעה כל מה שיש זה אנטנת GPS בזמנו שהיה פסח אם אני לא טועה, הורדתי לפלאפון של אבא שלי iGO שהיה חינמי רק ליום אחד והיום הוא עולה 260 ש"ח. העניין הוא שלאבא שלי יש iGO על הפלאפון אבל אם ניכנס דרך הטבלט לגוגל פליי וננסה להוריד את ה IGO הזה זה יעלה מחיר מלא ... ממה שאני זוכר אפשר להוריד אפלי…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להגיע מחר לסלקום בגלל בעיה שיש לי במכשיר-הטאצ' משתגע לי המון ולפעמים גם בכלל לא עובד בחלק ימין של המסך. הבנתי שיש שנה אחריות על האלקטרוניקה אבל העניין הוא שהתקנתי על המכשיר 2.2.. זו תהיה בעיה לקבל מהם את האחריות? תודה רבה לעונים!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את הנגן הזה וממש התלהבתי ממנו...מה אתם אומרים? http://zimmer.zap.co.il/RateModel.aspx?model_id=692165&pageInfo=1 http://reltronics.shopy.co.il/products/103708 \/ \/ | | לא רלוונטי על איזה נגנים אתם ממליצים עד 500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה שיהיה בו: רדיו וידאו סידור מוסיקה נוח איכותי פחות או יותר אני לא מצליח לחשוב על עוד דברים אבל אם אני אזכר אני אוסיף.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עדיין קצת חדש בכל הקטע של הסמרטפונים ונתקלתי בבעיה קטנה. שמות אנשי הקשר שלי באייפון הינם בעברית ופס הגלישה הוא באנגלית. כלומר שהוא מחפש אנשי קשר לפי אות אנגלית - כלומר לא כלום ואת השאר סתם זורק בסדר כשלהו. מישהו יודע איך לשנות לזה את השפה?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
בקצרה: אני מגיע ל100 ש"ח עם הפאלפון שלי (דגם ישן) בחודש בממוצע. 50% מהחשבון הוא מאסמסים, 15 שקל ביטוח ועוד 15 שקל על שיחות. (הכל בממוצע עם סטיות) אתמול לקחתי SMARTPHONE דיי טוב ועכשיו אני משלם 170 שח *(70 שח מכשיר-50 שח שיחות -15 שח ביטוח ועוד איזה 10-20 שקח אסמסים כי אני דיי בטוח שאני ישלח למרות הwhatsup) וזה כל כך מוגזם רק בשבל לקבל אפשרות להשתמש בwhatsapp ככה שיהיה אסמסים חינם.אם אני ימצא פאלפון שתומך בWhatsapp ועולה מתחת ל1000 שח. אז אני יצמצם את החשבון שלי לכלום כסף. לסיכום, אני ממש ממש מבקש עזרה לטלפון כזה (אם יש כזה דבר)יד ראשונה\שניה העיקר כמה שיותר מהר! תודה רבה!*נשאר לי עוד 12 שעות להתחרט מעכשיו אחרת אני תקוע עם שלי ל3 שנים! בבקשה מהר! כרגע יש לי : Sony Eric…
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום כולם... יש לי xperia GO st27a אני מרגיש שהמערכת של אנדרואיד כבדה עליו מעט לכן אני רוצה להתקין רום קליל שימהיר לי את הטלפון... אין לי מושג מה זה ROOT ואין לי מושג איך להחליף את הרום... האם יש כאן מישהו נחמד שיוכל להסביר לי? מצורף קישור שמצאתי על רומס ל מכשיר שלי... אבל אני לא יודע איפה להתחיל אפילו... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2267712 תודה רבה לעוזרים!!!!
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id...r=2&t=12&c=373 - זה בעיקרון שמעתי עליו רק דברים טובים אבל הבאסה שאין לו רמקול מובנה והוא נראה בתמונה דיי גדול.. ויש לי שאלה בקשר אליו.. אפשר להתקין לו רמקול?? לא עם כבל כאילו לשלם לא יודע אולי לחברה או לאיזה בן אדם והוא יתקין לי כזה רמקול מובנה?? -----------------------------------------------------------------------------------------http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap....F70PF216200119 אחלה נגן לפי מה שראיתי ושמעתי הבעיה פה שאין עיברית וזה לא טאצ' לא שאני צריך את זה אבל אני ממש רוצה טאצ' אבל אם אין אין וגם ראיתי סירטון שלו האיכות תמונה והסירטונים ממש טובים!!! ---------------------------------------------------------------…
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט כבר מספיק זמן איזה סמארטפון לקנות וצריך עזרה עם כמה נתונים. קודם כל אני מחזיק באייפון 4S כבר למעלה משנתיים וכמו שאתם מבינים חייב להיפטר ממנו כבר. מבחינת הפרמטרים הבאים: * גודל מסך (מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן ודומה לאייפון) * חיי סוללה (בתור מתוסכל אייפון 4 חייב לשרוד יום שלם בלי מטען בכיס) * נפח (32 ג'יגה ומעלה) בגדול אני מתלבט בין הנקסוס 5 / הG3 / ה ONEPLUS ONE/ ועכשיו לאור היציאה של האייפון 6 אפשר להכניס גם אותו למשוואה. אז מבחינת איכות/מחיר מה מומלץ? ובלי קשר, כמה כאב ראש זה להעביר את כל מה שיש לי על האייפון (אנשי קשר תמונות וכו') למכשיר אנדרואיד? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכל היה בסדר, עד שפתאום שאני לוחץ להציג את כל הביקורות של האפליקציה, אז נפתח לי מסך אפור כזה וזהו כלום. ניסיתי כל אפליקציה קיימת בחנות גם כאלה שכבר התקנתי וכאלה שלא. ועדיין משום מה שאני רוצה לראות ביקורת של האפליקציה מסך אפור. ניסיתי הכל בעצם, ניסיתי להפעיל מחדש את הטלפון, ניסיתי אפילו לעצור את התהליך של המרקט ואפילו למחוק את הנתונים שלו. אין לי רוט על המכשיר ואני לא מעוניין, ובגלל זה אין לי אפשרות למחוק אותו לגמרי ולהתקין מחדש, אך עצירת התהליך וניקוי נתונים שעשיתי לא עזר אותו דבר זה התחיל ככה פתאום ניסיתי אפילו להחליף לאנצר אולי הבעיה אצלו, אפילו עצרתי את האנטי וירוס שלי, מה לא עשיתי. שום דבר לא עוזר, זה התחיל וככה זה תמיד. יש לי one plus 5t מעוד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במכשיר שלי, הוידאו ניראה מפוקסל כזה כאילו הוא לא מראה כל פיקסל בפרט אלה ריבועים גדולים של כמה פיקסלים- לא רואים פרטים, במיוחד אם יש הרבה תזוזה... * מה שמוזר זה שאת המכשיר קיבלתי עם וידאו אחד ששם הכל נראה ממש טוב ואין שום בעיה איתו.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה הינה כזו... בישביל להתקין GPS עשיתי מחיצה על הכרטיס זיכורון והכל עבד טים טופ עכשיו הכרטיס הוא של 4GB בלבד והפלאפון לא עולה בלי כרטיס מסויים זה (יש ברשותי אחד של 16) לפי מה שהבנתי הפלא מחשיב את המחיצה כחלק מהזיכרון של עצמו ולכן לא יכול להעלות כאשר הכרטיס לא בפנים. איך אני פותר את הבעיה הזו בכדי שיהיה אפשר לחליף כרטיס זיכרון?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים והקוראים, יש ברשותי מחשב כפיד Mio P560 שמכיל תקשורת WiFi, ויש לי מחשב נייד שגם הוא מכיל תקשורת WiFi, ואני מעונין לתקשר בין שניהם להעברת קבצים והתחברות לאינטרנט בין אחד לשני. לכן אני מחפש מדריך שיסביר כיצד לשנות את כל ההגדרות שאמורות להיות בשני המכשירים. אני יודע שאפשר להתקין בנייד אקטיב סינכ, אך, המטרה היא ללמוד ולהבין את ההגדרות שיש לשנות במכשירים. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי!. רכשתי לאחרונה מכשיר htc דיימונד, בעל מערכת הפעלה wm6.1 . אין לו עברית בכלל ואני רוצה עברית מלאה או חלקית. מישהו יכול לעזור לי? וגם אני מחפש תוכנה ל gps מכיוון שאין לו כרטיס זיכרון (אין יציאה) אני לא יוכל להתקין עלוי כל תוכנת gps אז אני מחפש תוכנה שהמכשיר "יחשוב" שיש בפנים כרטיס זיכרון ויצליח להריץ אותה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לסבא שלי סמארטפון, כמו הרבה זקנים גם הוא איכשהו נפל להשתמש במייל של ספקית האינטרנט... את זה כבר לא אצליח לשנות... אני רוצה להגדיר לו בסמארטפון את המייל של 014 אך אין מספיק מידע באינטרנט. שירות הלקוחות של 014 רוצים כסף על השירות הזה. הם קוראים לזה תמיכה אל-חוטית, אבל זה כבר סיפור אחר. עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה אני רוצה שיהיה בו: - איכות שמע טובה של מוסיקה (ישמש כנגן מוסיקה) רמקולים לא חשובים לי. - מצלמה טובה (לפחות 5MP). - תפעולי נוח ואמין. תקציב: 1,000 ש"ח * יש לי כרטיס סים של דור 3.5 עם חבילה נחמדה. את הפלאפון אני רוצה לקנות לא מחברות הסלולר אלא מעסק פרטי, אחריות לא חשובה... מה ההמלצות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מחפש טאבלט טוב וזול שיש לו אפשרות להכניס סים לרשת ואפשרות והוסיף זיכרון נייד ומצלמה קדמית, לא מדנה לי החברה ומאיפה העיקר שיהיה אמין והכי חשוב זול שיהיה שימושי בעיקר לסרטים מסמכים ומשחקים פשוטים. תודה!
-
- 24 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
אין לי מושג איפה לפרסם את זה. אבל אני צריך חומר שיתן לי את ההבדל בין אורנג' לסלקום, הן מבחינת סוגי רשתות, מבחינת תדרים, סוגי אנטנות הכל באופן מקיף.. אין לי מושג מאיפה להשיג חומר.. תודה רבה, ומצער אם זה לא המקום
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
שלום, יש לי גלקסי 3, גירסאת 4.3 של היבואן סאני. כבר תקופה ארוכה שהמכשיר איטי באופן בלתי ניסבל, ויש בו הרבה פיצ'רים ויישומים שאני לא משתמש בהם, שתופסים לי מקום יקר במכשיר ומאיטים לי אותו. אף פעם לא התלהבתי מהרעיון של לשחק עם המכשיר ולהחליף רומים וכו', מהחשש שהמכשיר ימות באמצע הדרך, ואני אשאר בלי כלום. אבל המצב שלי הוא בלתי נסבל, גם ככה לא יהיה יותר עדכונים לגלקסי 3, ועד כמה שאני הצלחתי להבין עד כה, זה לא כל כך מסובך ואפילו משתלם לבסוף, אז.... אשמח אם תוכלו לתמוך בלי קצת להתחלה - קראתי ש CyanogenMod הוא אחד הרומים היציבים והוותיקים ברשת, זה נכון? מה דעתכם? הייתם ממליצים עליו? - ל CyanogenMod יש עברית מלאה? שכוללת את הממשק, מקלדת, יישור לעברית, הודעות וכו' ב100% עברית?…
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום! בקשר לנגן iAudio Cowon C2 16GB - מישהו יודע אם עוצמת הווליום שלו גבוהה מעוצמת הווליום של Sansa Clip Plus, ואם כן, אז באופן משמעותי? במקרה ואף אחד לא יכול לענות לי על השאלה לעיל, אז האם יש לנגן עוצמת ווליום גבוהה מספיק לאחד שאוהב לשמוע על שיא הווליום? תודה מראש -מתן
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל נתחיל עם תמונה - עכשיו במקום הסמל של ההודעות , התחלף לי האייקון למטה ל Voice Search .... אין לי כ"כ שימוש ב Voice Search , ואין לי מושג איך מחליפים את הסימן למטה... יש מצב שמישהו עוזר לי ?!? ---- יש אפשרות שתסבירו לי איך עושים רוט למכשיר שלי - SGS2 וכשעושים רוט, האם ההליך הזה מסוכן?יש לו השלכות?האם האחריות מתבטלת(חברת פלאפון)?
-
- 2 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
יש אפשרות לערוך קובץ apk? אני רוצה לבטל את אחד הכפתורים באפליקציה מסויימת, יש איזו דרך לבצע את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-