עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by mashas,

היי, אני צריכה עזרה בלהוסיף ימי הולדת בסמסונג S8300 חיפשתי ולא מצאתי שום מדריך שמסביר איך מוסיפים יום הולדת לקלנדר או לאיש קשר. תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  2. Started by talminator,

היי, קניתי ספר אלטרוני של סוני מדגם PRS-600 והורדתי המון ספרים ברוסית עם הסיומת FB2. הספר של סוני לא מכיר את הפורמט הזה אבל רוב הספרים ברוסית באים ב-FB2. כל הנסיונות שלי להפוך את הקבצים ל-PDF או LRF לא הצליחו. השתמשתי בכל מיני תוכנות כמו fb2lrf או bbeb binder אבל זה לא מצליח לי. אני אשמח מאד אם מישהו יוכל לעזור לי ואני גם מוכן לשלוח למישהו את כל הספרים שהורדתי כדי שהוא יהפוך לי אותם לפורמט אחר תמורת תשלום. תודה.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  3. שלום יש לי iPod touch 4G 32GB בגירסה 4.1 (ישן מאוד ) ולא עבר תהליך פריצה וברצוני לעדכן לגירסה הכי חדשה ככל הידוע לי 5.1.1 אבל אני צריך לעדכן אותו דרך מחשב חדש שהאייפוד עדיין לא חובר אליו אפילו פעם אחת. מוזיקה וסרטונים העברתי מהמחשב הישן לחדש כנ"ל לגבי האפליקציות (הורדתי שוב) אבל אני מפחד שמידע בלא גובה ימחק כגון תמונות שעל המכשיר, פתקים,שיאים של אפליקציות וכו' השאלה איך אני מגבה את הנתונים הללו ב 100% לפני שנכרון? אשמח למדריך ברור, יש לי ידע בסיסי בנושא הזה ואשמח שלא תחסכו ממני את ה"מובן מאליו" שלכם. תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by oorlevi,

יש לי פלאפון V3c אני צריך את התוכנה שעאפשר להעביר דרכה קבצים/שירים וכו'.... יש אפשרות להוריד אם אפשר לינק בבקשה תודה![br]פורסם בתאריך: 29.04.2007 בשעה 21:11:43 סורי על הדאבל אבל מישהו יכול לעזור זה דחוף!

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  5. Started by RazKaziRo,

שלום, ברשותי S3 שנרכש בסלקום לאחר מס' משחקים עם הרומים שלו ברצוני להחזיר אותו לגרסאת 4.3 ממותגת Carrier Branded (איפסתי מונה צריבות) על מנת להכניס את המכשיר לתיקון הורדתי מהאתר Sammobile את הגרסא 4.3 של סלקום אך משום מה לאחר צריבה, הרום עצמו אינו ממותג אני מקבל רום נקי של סאני גרסאת CSC - ILO קראתי משהו על שינוי CSC אבל אני לא מצליח לבצע דבר כזה בנוסף ניסיתי לצרוב גם גרסאות של פלאפון/אורנג'/הוט אך גם שם אותה בעיה התוכן הממותג פשוט לא מופיע אודה לעזרכם רז

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  6. Started by STi,

שלום חברים קיבלתי היום את הMIO P550L התקנתי עליו את הIGO מישהו יכול להסביר לי בבשה אך להגדיר את הGPS!? אני לא מוצא לווינים תודה!

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  7. ככה. כל המשפחה שלי עוברת לפלאפון. אני 3 אחיות אבא אמא וסבא דבר ראשון אני צריך לדעת מה יותר טוב n86 או N97 לעצמי אני לוקח דגם נפרד מכל השאר מה הדגם הכי טוב שיש להציע (לא אייפון) ל-3 אחיות שלי אני צריך טלפון סבבה משהו שהם יוכלו להתלהב ממנו אבל לא יותר מדי יקר אולי איזה מסך נגיעה כלשהוא.. לאמא וסבא שלי אני צריך פלאפון פשוט שיהיה הכי קל להם לתפעול. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by חן מ,

שלום ובוקר טוב מהסיפור של הנוקיה 5800 ירדתי כי הבנתי שהוא לא מציאה יש לו דור שלישי אומנם והכל אבל הכל עולה כסף כל הורדה הכי קטנה עולה כסף אני פוזל יותר לכיוון של האייפוד,אבל גם בו אני מעוניין לדעת משהו שמאוד חשוב לי:איך המשחקים שלו? כיאילו אם אני מחפש מכשיר שייתן לי גם משחקים טובים הטאץ' זה בשבילי או שPSP זה יותר בשבילי? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  9. נשבר לי בפל' רכיב אלקרטוני שמדליק את הפל', כמה תיקון אמור לעלות בערך?

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  10. שלום אני רוצה לשאול לגבי וידאו שזה live באתר מסויים באינטרנט , ובוידאו זה גם ניתן להעביר מלא שעות אחרונה , כלומר זה בלייב אבל גם זמין מלא שעות קודם לכן. השאלה שלי האם קיימת אפליקצייה לאנדרואיד בה אני יכול ישירות לגזור ולשמור קטעים מסויימים מהוידאו למכשיר הטלפון שלי ? אני מציין שוב הוידאו המקורי לא במכשיר שלי אלא באתר אינטרנט מסויים. ואם לא איזה דרך אחרת או איזה אפליקצייה כן ניתן לעשות זאת ? יש אפליקציית הקלטה אבל זה פחות טוב כי אז אני צריך להשאיר בפליי ולהקליט מלא שעות(כולל שעות שאני לא צריך). יש גם אפשרות של הקלטה ואז גזירת קטעים אבל שוב זה מחייב אותי תחילה להקליט מלא שעות מהוידאו…

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  11. הבאתי מחבר שלי כבל לפלאפון (טליט X70) אבל המחשב לא מזהה את ההתקן החדש (XP) . מה עושים ???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. מדובר במכשיר סיני שמחקה את הsgs4 החדש. http://www.pandawill.com/feiteng-h9500-smart-phone-android-42-mtk6589-quad-core-50-inch-hd-ips-screen-50mp-front-camera-grey-p72940.html אני קונה אותו עקב המחיר הזול, השאלה אם הוא מספיק אמין לשנה הקרובה מבחינת הכל, סוללה, gps, מסך, שיחות, תדרים בארץ וכולי.. מה אתם חושבים עליו? יש למישהו ניסיון איתו? אגב, אני ברשת אורנג׳-יעבוד לי שיחות ואינטרנט ברשת 3g? ואם הוא יכול לקרוא כרטיס זיכרון של 32 ג׳יגה... תודה, דורון.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ddjjsegev,

שלום, בזמן האחרון מכשיר הנקסוס 4 שלי עושה בעיות: נכבה, לא ניתן לענות לשיחות, עושה איתחולים וכדומה. יש לציין כי בעיות אלו קורות רנדומלית בערך פעם ביום יומיים. כרגע המכשיר עם אנדרואיד 5.1 והרום המקורי. חשבתי אולי לנסות להחליף רום. האם מומלץ? אם כן איזה רום מומלץ היום (בעיקר חשוב לי יציבות, השאר לא כזה משנה) תודה רבה, שגב.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by הדוד משה,

שלום לכם, אחותי רוצה סלולרי בזול. הדרישות- שיהיה בעל ממשק מגע, ושיהיה של מותג מוכר (רצוי סמסונג ) לאור הדרישות הללו החלטנו על גלקסי מיני (הוא ניצח את הגלקסי Y בזמן סוללה, למרות שהמפרט נחות במעט). במקום לשלם 750 שקל אצל שודדי ישראל, החלטנו להזמין מחו"ל. באיביי מכשיר אנלוקד יוצא 130 דולר- משלוחה חינם. אני יודע שאיביי לא תמיד זול כל כך, ולכן רציתי לדעת אם איפשהו יוצא יותר זול. או לחילופין, מכשיר זול יותר בעל תכונות דומות (או מכשיר עדיף באותו מחיר), אשר יענה על שתי התכונות הפאטתיות שלעיל (אפילו לא חוואווי ) תודה לכם

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by Sharon12435,

שלום, אני רוצה לקנות טאבלט 10 אינץ שיהיה לי לצבא, לנסיעות וכו. תקציב: עד 1500 דרישות: חיי סוללה כמה שיותר כלומר שתחזיק להרבה שעות, 10 אינץ לא פחות, איכות מסך גבוהה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום,יש לי טאבלט של אסוס דגם 172 - "7 גירסת אנדרואיד 4.1.1 - הבעיה היא שאני לא רואה בגוגל APPS אפליקציות שאני למשל רואה בסמארטפון כמו: לאומי, הארץ ועוד כמה. את האפליקציות אני רואה בגוגל APPS בסמארטפון שהוא גם גירסה 4.1.2. מה עושים ???תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום יש לי אייפון 4G שיש לי בעיית מיקרופון בזמן דיבור בשיחה, אך שאני מקליט אז אין בעיה, אפילו החלפתי את המיקרופון בחדש וזה עדיין לא פתר לי את הבעיה. עשיתי RESTORE והבעיה עדיין נשארה, יש למישהו מושג מה עוד אני יכול לעשות בשביל לפתור אותה? ואני מדגיש זה קורא רק בשיחות.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  18. אהלן, אני בדיוק קונה כרטיס זכרון 2 GB לפלאפון, ואני רוצה אוזניות נחמדות שבהן אפשר לשמוע מוזיקה בכיף בדרך לבית מהבסיס לא מצאתי משהו מלבב באינטרנט, רציתי לדעת היכן והאם יש אוזניות נורמליות לפלאפון הנ"ל, תודה!

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  19. שלום לכם, אני אחד שמגבה את הטלפון שלו פעם בחודש לפחות, אבל החודש, כבר כמה פעמים שתוכנת ה -Kies של סמסונג פשוט מסרבת לגבות את המכשיר לגמרי! (לפני כן הייתה בעיה בגיבוי הודעות SMS אבל 'פתרתי' אותה בכך שגיביתי את ההודעות בקובץ גיבוי נפרד) ניסיתי כל פתרון אפשרי ברשת: למחוק ולהתקין את KIES - לא עזר למחוק ולהתקין את ה-USB DRIVER של המכשיר עצמו - לא עזר להפעיל את KIES בתאימות ל-WIN 7 - לא עזר (המחשב שלי עם 8.1) - קצת מידע על המכשיר: המכשיר של אורנג' גרסה 4.3 ללא ROOT - איך מסדרים את KIES והאם יש עוד דרכים לא יותר מדי מסובכות לגבות את המכשיר

20. קיימים עשרות/מאות סוגים, אשמח לעזרה שתסייע לי להחליט מה לרכוש. מחיר: עד 1500 ש"ח שימושים מיוחדים נדרשים: א. צילום תמונות ווידאו באיכות מעולה ב. יכולת מובנת להקלטת שיחות הפלאפון

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  21. שלום, אני לקוח חדש של חברת סלקום. כעת אני מחפש להתאים לעצמי את המודם הטוב ביותר... אך אני די טובע במגוון המודמים שיש, ומתאימים לרשת סלקום. אשמח לדעת מה לדעתכם ייתן את הביצועים הטובים ביותר (ומבחינתי שיזלול סוללה - רק שתהייה לי קליטת אינטרנט איכותית). שימו לב: הדגם שברשותי הוא ה-i9100 הרגיל ולא דגם ה-T! הבנתי שיש מודמים שלא יעבדו כראוי על דגם שאינו T כך שאשמח אם תתחשבו בזה. תודה רבה למסייעים!

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  23. מה היתרונות והחסרונות של xiaomi redmi note 3 pro prime ומאיפה כדאי לקנות אותו? אשמח ללינקים

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום לכולם, אני בטוח שיש על זה דיון קודם פה בפורום אבל בעמל רב לא הצלחתי למצוא ולכן אני מעלה אחד חדש. יש לי כתובת למשלוח לארה"ב ואני מעוניין לרכוש NEXUS4 שיגיע אליה כדי שחבר שיוצא לחופשה יוכל לאסוף אותו ולהביא אותו ארצה. מאיזו חנות יהיה הכי זול לקנות את המכשיר, והאם ניתן לבצע את ההזמנה מהארץ? במידה והתשובה היא גוגל פליי - איך עוקפים את איסור ההזמנה מהארץ? תודה רבה, מתן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tktur1,

שלום! קיצור עדכנתי אותו וסיימתי את התהליך של הגיבוי והעתקה של הקבצים והוא התחיל בעדכון.... קיצור הוא נתקע על שלא 1/13 וווואאאיייי באסה.... יש משהו לעשות?????? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.