עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי, נשבר לי המסך של הנגן sansa e250 :-\ רציתי לדעת איפה אפשר לקנות רק את הזכוכית עצמה כדי להחליף.. זה קל להחליף לבד? כמה דבר כזה עולה? אשמח לקישורים, תודה.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  2. יש לי מכשיר של נוקיה 6131 ויש פעמים שאני באמצע שיחה והיא פשוט מתנתקת כי נעלמת הקליטה לפעמים גם נעלמת הקליטה גם שאני לא באמצע שיחה אבל אז זה לא מפריע ברגע שנעלמת הקליטה אני גם לא יכול להכנס לספר טלפונים כאילו הפלאפון עשה ריסט כזה ולוקח כמה שניות עד שחוזרת הקליטה ועד שאפשר להכנס לספר טלפונים יש לי ביטוח על הטלפון אז בתחלה אמרו לי שעדכון גירסה יפתור את הבעיה עשיתי לא עזר הייתי עוד פעם החליפו את כל הבפנים של הטלפון את "המוח" ככה הם קראו לזה לא עזר הייתי היום שוב אמרו שלא מצאו שום תקלה ועשו לסים רישום מחדש אמרו שזאת כנראה בעיה בסים שניה אחרי שיצאתי מאורנג' זה קרה שוב אבל כבר לא נתנו לי להכנס חזרה כי היה כבר אחרי 6 והם סוגרים ב6 מה עוד אפשר לעשות אם החליפו את "המוח" של המכשיר ז…

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by talminator,

היי, קניתי ספר אלטרוני של סוני מדגם PRS-600 והורדתי המון ספרים ברוסית עם הסיומת FB2. הספר של סוני לא מכיר את הפורמט הזה אבל רוב הספרים ברוסית באים ב-FB2. כל הנסיונות שלי להפוך את הקבצים ל-PDF או LRF לא הצליחו. השתמשתי בכל מיני תוכנות כמו fb2lrf או bbeb binder אבל זה לא מצליח לי. אני אשמח מאד אם מישהו יוכל לעזור לי ואני גם מוכן לשלוח למישהו את כל הספרים שהורדתי כדי שהוא יהפוך לי אותם לפורמט אחר תמורת תשלום. תודה.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  4. אני לא מחפש בהכרח סמארטפון, ולא ג'אנקפון, אשמח להמלצה טובה במחיר שפוי אם מישהו מכיר חניות במחירים טובים באיזור ירושלים, אפילו טוב יותר.

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  5. תהנו! (ופריצה נעימה..)

6. Started by lear,

לא יודע איך זה נוצר אבל כשאני נכנס לדונלאוד מוד הוא עושה לי 41.. כשהתקנתי את הרום הבריטי עליו (S3) היה COM7 ועכשיו אין.. איך אני מחזיר אותו? הצלחתי להגיע לCOM6 אבל הוא עוד היה דלוק..

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  7. Started by D-j-d,

שלום לכם שוב =] הפעם אני מחפש אוזניית BT שתוכל להתחבר למספר מכשירים. ברשותי שלושה מכשירי סלולר שאני מעוניין שהאוזניה תתחבר אל כולם כדי שאוכל לקבל שיחות מכל המכשירים לאוזניה אחת .. יש דבר שכזה או שאני מתאמץ לחינם? ואגב, יש מכשיר שיכול לקבל שתי כרטיסי SIM ? משהו לא סיני או חרטה? שאפשר להשיג פה בארץ אולי גם באנגלית... =] המון תודה למגיבים =]

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  8. לנובו מציגה את המתחרה שלה עבור המכשיר הטוב ביותר מבית שיאומי, ונראה שיש כאן אלטרנטיבה מעניינת אחרי כמה שבועות של טיזינג תחת שם הקוד 'KillerNote', אותו ניתן לפרש איך שבא לכם, בלנובו חשפו את סמארטפון ה-K4 Note החדש, שינסה להיות שידרוג ראוי ל-K3 Noteהמפתיע לחיוב. בעוד שהמפרט הבסיסי של ה-K4 Note החדש עשוי לאכזב חלק מהמשתמשים, עם שבב MT6753 מרובע ליבות Cortex A53 (אשר למעשה מעט יותר חלש מה-MT6752 שב-K3 Note) ו-3GB של RAM בתוספת 16GB של אחסון מובנה עם אפשרות הרחבה, אשר אליהם מצטרף מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' ברזולוציית FullHD ומערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 – המכשיר כולל גם כמה תוספות מעניינות ואף ייחודיות בקטגוריית המחיר שלו, שעשויות לכפר על החסרונות היחסיים בתחומים אחרים. …

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  9. הדגם החדש מבית ZTE מציע שבב Snapdragon 855 Plus, מסך 90 הרץ וסוללת ענק במחיר מפתיע לטובה של 2,200 שקלים לכתבה

10. Started by Green,

שלום לכולם אני מחפש נגן שיכול לשמש גם כזכרון Usb נייד (דיסק און קיי) כזה שלא צריך תוכנות ושאני יכול לחבר אותו לכל מחשב ולהעביר קבצים וחשוב שלא יהיה לו כבלים אלה Usb זכר מובנה על הנגן עצמו גדלים שבין 4-8gb יהיה מצויין האם יש יצור כזה מחברה טובה ולא משהו שהוא זבל סיני תודה רבה

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  11. מקווה שזה המקום המתאים. שלום לכולם רצוני לרכוש מכשיר חדש. אני מתלבט בין שני המכשירים. זה נראה לי אותו אותו המכשיר. עם עדיפות לפוקו בכמות האחסון. הם מתומחרים באותו המחיר. אני מפספס משהו?? למען האמת מצלמה חשובה לי יותר מאחסון. אשמח להמלצות ותובנות

12. הג'ויסטיק אצלי בפלאפון הפסיק לתפקד לצד שמאל (אני מטה אותו אולם אין כל תגובה ) האם לדעתכם תרסיס אויר בלחץ גבוהה או תרסיס לניקוי מגעים יכולים לפתור את הבעיה או שמדובר בבלאי מכני שניתן לפיתרון רק על-ידי החלפת הג'ויסטיק או חלק מהמגעים הקשורים בו?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  13. Started by פרז,

חבר נוסע לארה''ב איזה נגן+מצלמה דיגטלית איכותי עד 500שח כל אחד,מה מומלץ לקנות שם. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  14. שמענו את הדיווחים המוקדמים ובכל זאת היה לנו קשה להאמין, אך סוני עשה זאת, והשיקה את הסמארטפון הראשון אי פעם עם מסך 4K. האם זהו מכשיר הדגל האולטימטיבי? כל הפרטים בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-xperia-z5-premium-נחשף-ומציע-את-מסך-הסמארטפון-המתקד/

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  15. Started by Mr.Pepo,

מישהו יודע מאיפה אני מסוגל להזמין כונן קשיח ל-iPod 4G מהארץ?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  16. למה ב sansa c250 אני לא מסוגל לשמוע מוזיקה כאשר הנגן מחובר למחשב באמצעות כבל ה USB ?

17. Started by toltal20,

היי שלום! אני אשמח לדעת האם לריו קארמה יש דרייבר שתומך בעברית? ואם כן איפה אני יכולה להוריד אותו ואיך הוא נקרא!! ומה אני צריכה לעשות על מנת להתקין ולעדכן תנגן :-) זה ממש חשוב לי תודה רבה!! אשמח לשמוע ממכם! טל

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by id3232,

חג שמח לכולם אני מחפש סט עכבר ומקלדת בלוטות' שיעבדו לי עם הנוט 2. אני מחפש משהו כמה שיותר זול ומומלץ ולא צריך פונקציות מיוחדות. תודה

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  19. Started by GOVNER_T.S.Y,

לסלולרי שלי התקלקלו המגעים של המטען, דבר מה שהופך את הטענתו לתהליך בלתי אפשרי.. איפה אתם ממליצים לי לתקן אותו ? מדובר בדראק של lg תודה מראש govner

20. Started by HoLy4EvEr,

שלום לכולם... לפני מספר ימים האייפוד שלי קצת התחרפן...פתאום כשאני מחבר אליו את הכבל להעברת מידע המחשב לא מזהה אותו וגם האייפוד לא מגיב... ניסיתי בכמה מחשבים וזה אותו דבר...אז אמרתי בטח הכבל נדפק...החלפתי כבל ואותו הדבר!! אמרתי יש מצב הכניס באיפוד בטח איתה בעיות ואז ניסיתי לחבר מטען חשמל לאייפוד ואותו האייפוד זיהה.... אז לא יכול להיות שזאת הכניסה של האייפוד...אז מה נישאר?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  21. Started by RonCohen,

בא שלי קיבל אסוס טרנסופר פד אינפיניטי אז יש קצת שאלות 1.איך אני עושה שבSuperNote יהיה יישור לימין? גם כשאני כותב על המסך ולא משתמש במקלדת 2.ואיך אני מוסיף תמיכה של פלאש אני על ICS עדיין 3.יש דרך להתקין את האפליקציות של גלקסי נוט 10.1 של הS-pen האפליקציה של הNOTE נראת ממש טובה? 4.מתי האינפיניטי יקבל עדכון לJB? 5. איזה אפליקציות אתם ממליצים לשימוש בטאבלט הזה או כל טאבלט(אפליקציות שהייתם אומרים שהם חובה

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by OmerNeu,

יש מאות סרטונים ביוטיוב של אנשים שמקבלים את המגנים מהחברה ו"מבקרים" אותם. אבל מעט מאוד מדברים על התמורה למחיר בהשוואה למגוון שיש. אני לא צריך דרישות מטורפות מהמגן מסך, רק שיהיה מט ולנקסוס 7 tl;dr : האם כדאי להשקיע במגן מסך יקר? נ.ב שי, לא ראיתי שהת'רד הועבר אז העתקתי אותו מפורום התייעצות.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  23. שלום, יש לי אייפון 3gs של רשת פלאפון, אני טס לארה"ב לחודש ואני רוצה לעשות שם סים מקומי הבנתי שאני צריך להפוך את המכשיר ברשת פלאפון לסים פרי השאלה שלי היא לאיזה רשת בארה"ב המכשיר שלי יתאים הדרישה העיקרית שלי היא אפשרות לעשות שם חבילת גלישה של 2GB (הבנתי שאפשר למצוא חבילות כאלה בסביבות ה 50$) אשמח לשמוע איזו רשת בארה"ב יכולה להתאים לי

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  24. מחוק סליחה.. ותודה

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  25. Started by LRa,

בוקר טוב, מישהו יודע איכן ניתן לקנות נרתיק ל-iaudio 6/7 בארץ? ניסיתי להתקשר לכל חנות שמוכרת את הנגנים ושלאול אם יש להם, אבל לא מצאתי. תודה

• 2 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים