גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
תקציב : אני קונה בחול אני אסתדר בעניין זה חריגה :לא רלוונטי מקור רכישה : בסעיף זה יש לציין האם המכשיר יקנה מחו"ל או מהארץ. שימו לב! לרוב קנייה מחו"ל יכולה לחסוך מאות שקלי-אלפי שקלים, בסוף האשכול יפורסם עזר לאלה שרוצים לרכוש מכשיר סלולרי אך לא יודעים איך.ירכש בחול תאריך הרכישה המשוער : חשוב מאוד ! שוק הסלולר יכול להתהפך תוך כמה חודשים בימים הקרובים מפעילה סלולרית : חשוב מאוד גם כן, עקב כניסת המפעילות החדשות התדרים שונים, ומכשיר שמתאים לאורנג' לא בהכרח מתאים לגולן טלקוםגולן טלקום דברים הכרחיים במכשיר : מה הכי חשוב לך, מצלמה, משחקים , מהירות גלישהו כו' דברים פחות חשובים במכשיר : זה מאוד עוזר, אם יש מכשיר שחלש ב-X וטוב ב-Y אז נוכל להמליץ לכם הערות נוספות :דברים חשובים אחרים…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למבינים שמבינכם בבקשה אם תוכלו לעזור לי איזה פלאפון יותר איכותי מכל ההיבטים מבין שני הדדגמים אשמח לחוות דעת יותר מלהגיד לי את השם אלא למה תודה הנה שני הדגמים: http://catalog.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/Samsung/samsung_galaxy_android/ http://catalog.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/Nokia/nokia_n97/ בבקשה אם תוכלו להכנס עכשיו אודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן!!! אני מתחבט עם הפלאפונים הסיניים בגלל המעבד MTK שיש להם שהבנתי שרב הסוגים פשוט אינם מתחברים במהירות לGPS ועל כן אני ממש מתבאס חוץ מזה, הם נראים על פניו פצצה !! כיום יש לי Samsung Galaxy 2 - חייה רעה של טלפון שירת אותי מזה 4 שנים ורק בשנה האחרונה התחיל לגמגם ולאחר כ500 הפלות אני יכול להגיד בוודאות שהצלחתי לסדוק לו את המסך הקדמי!! אחלן של טלפון! עם זאת הגיע הזמן להשתדרג. במידה וישנם דגמים טובים של הMTK כי שמעתי ממישהו שיש לו את הMeizu MX4 והוא אומר שהGPS ננעל באופן תקין רק מה, יש לו 2GB זיכרון ולטווח הארוך משהו בתוכי אומר שזה לא יספיק. לכן אני צריך את עזרתכם בבקשה אחוקים! שימו לב להלן הדרישות האקוטיות שלי ממכשיר: מצלמה טובה.. ברמות של הMX4 ומעלה. בטריי…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם לאחרונה השגנו דיל דרך סלקום לעסקה משתלמת. אני מבקש את עזרתכם בבחירה של מכשיר חדש מחברת סלקום. כל מגוון המכשירים עומדים לרשותי, המכשירים שהכי מעניינים אותי כרגע הם: N95 8GB LG KU990 אבקש את עזרתכם מבחינה מקצועית, מה עדיף משני הפלאפונים האלה, או שיש מכשירים אחרים מומלצים בארסנל של סלקום. אם זה יעזור למישהו לעזור לי אז אני חייל קרבי על סף שחרור, ככה שצריך שהפלאפון יהיה זמין לחול, יהיה עמיד, וגם מבחינת זמן (עם הפלאםון הקודם שלי 6230 אני כבר מעל 3 שנים, ככה שאיזה מהמכשירים להערכתכם יהיה שימושי יותר בעתיד הקרוב/רחוק) תודה רבה על העזרה זהר
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אוקיי אני חייל כרגע ואני צריך להחליף פלאפון שיתאים לצרכים שלי. בעקרון מה שחשוב לי בפלאפון זה מסך גדול, אינטרנט טוב ואיכות שמיעה של דיבור ומוזיקה, בנוסף, מצלמה של 5 מגה פיקסל לפחות עם פלאש. אני לא הכי חובב TOUCH אבל אם אין אופציות אחרות של סליידר או באר אז זה בסדר. תקציב לא משחק כאן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לנצל את המבצע שיש עכשיו בסלקום ולקנות 2 מכשירים בדור השלישי. בשבילי אני רוצה לקחת K800I. את המכשיר השני אני לוקח בשביל אימא שלי. היא לא צריכה מצלמה 3.2 מגה פיקסל, נגן MP3 משוכלל וכל הדברים האלה. איזה מכשיר כדאי לקחת? 6280 או K610I? מה ההבדל בין K610I ל- K800I חוץ ממצלמה (פלאש קסנון אמיתי, 3.2 MP)? אם אין הבדל משמעותי אולי אני גם אקח K610I כי ההבדל במחיר גדול... שמעתי שיש למכשירים של SK פליטת קרינה חזקה באופן משמעותי מנוקיה. זה נכון? תודה לעוזרים.
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך עזרה בבחירה של מכשירים סלולרים לחברה שבה אני עובד. מדובר ב 400 מכשירים שיוחלפו במכשירים חדשים. המכשירים צריכים להיות מבוססי אנדרואיד מהיצע של סלקום בלבד. יהיו 3 רמות של מכשירים. על הרמה הבסיסית כבר החלטנו. אני צריך עזרה לגבי הרמות הגבוהות יותר: סוג אחד, אנדרואיד הרמה הגבוהה. מכשיר מהסוג הטוב ביותר. משהוא בסגנון Galaxy S2. סוג שני, מכשיר אנדרואיד מרמה בינונית, בינונית-מינוס. בעל ליבה אחת 800-1000Mhz. חשוב ביותר שיהיה ניתן להגדיר הגדרות מלאות של Exchange. כולל אפשרות לשנות את הזמן שהמכשיר דורש סיסמא מחדש לאחר חוסר פעילות, עד לזמן המקסימלי שמוגדר בשרת Exchange. אני מדגיש זאת, מכיון שניתקלתי במכשירי אנדרואיד שבהם לא ניתן לשנות זמן זה כלל. אלא הזמן הוא לפי…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, (לא הייתי בטוח אם זה שייך לפורום הזה אז אם לא-תעבירו) אז ככה. אני מתלבט בין שני נגני DVD ניידים ואשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחד מהשניים, תודה. הנגנים הם: 1.MARATON PDVD-101HD 2.MUSTEK MP76B חשוב לציין שהנגן הראשון עולה כ100 שקל פחות מהשני. איזה מהם כדאי לקנות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת GPS. בהתחלה חשבתי לקחת Iphone ביחד עם Igo אבל הבנתי שאין מפות לישראל והתוכנה עצמה עולה 200 דולר אז ירדתי מהעניין, אני צריך GPS לישראל ומערב אירופה, כגון גרמניה איטליה צרפת אוסטריה, ממה שהבנתי Igo לא מומלץ כמו ה tomtom באירופה, מצד שני אין tomtom בארץ, כך שאני מבין שצריך להתפשר, המליצו לי על QUE NQ501 go עם Igo, עד כמה אפשר לסמוך עליו באירופה, סך הכל כרגע אני הולך לטפס לאזור של אלפים אוסטריים בינואר ולא רציתי להתקע באיזה סופת שלגים מטורפת בגלל הניווט.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת GPS מתלבט בין 2 דגמים : 1. Mio Moov 500 2. Mio C520 על מה אתם ממליצים ? או שיש דגמים אחרים שאתם ממליצים עליהם ? התקציב או עד 1000-1300 ש"ח אבל אם יש משהו יותר טוב אז אפשרי להגדיל את התקציב. מה אתם אומרים על 2 הדגמים האלו במידה והשניים למעלה לא שווים את ההשקעה ? NQ505 - http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=66&subcatid=266&prodid=757&keySearch= NQ555 - http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=66&subcatid=266&prodid=749&keySearch= אם יש דגמים אחרים על אותו סגנון אז אשמח לשמוע. תודה, מני
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש נגן קומפקטי שלא אצטרך לתקוע במחשב/קיר כדי לקבל כמה שעות של ניגון, אלא שיעבוד על סוללה רגילה, שיהיה לו איכות שמע כמה שיותר טובה וזהו בערך... בדקתי כבר והG3 לא מיובא ע"י היבואן, וה"מחליף" שלו הוא עוד MP3 עם סוללת ליטיום מעצבנת..תודה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בכללי הוא ישמש אותי יותר כטייפ ודיסק און קיי (חובה תיקיות) כי יש לי נגן של SAN DISK ואני מאוד מרוצה ממנו. אם זה 512M אז עד 200 שקל (מומלץ פחות). אם 1G אז עד 240 וגם זה מאוד יקר בשבילי. אני לא רוצה נגן מחברה לא ידועה ואני יודע שיש אפשרויות במחיר הזה של חברות ידועות. ראיתי את זה של TEAC http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=MP222&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=167&aff=Zap〈=he# אשמח לשמוע המלצות נוספות למרות שאני יודע שהמחיר לא מאפשר הרבה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקיץ עבדתי והרווחתי קצת כסף, ומכיוון שעד עכשיו הייתי עם G3 512MB שכבר לא מספיק לי, ראיתי מה האפשרויות שלי והחלטתי שאני רוצה לקנות לי נגן/ מכשיר PMP. יש לי כ-1500-1800 ש'"ח, וחשבתי ללכת על ה-A2 של iAUDIO, אז: 1. לצרכי מוזיקה וסרטים, PMP או נגן MP3? 2. על מה הייתם ממליצים לי חוץ מה-A2? תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לרכוש מכשיר Pocket PC, נשמח לקבל המלצות לפי הפרמטרים הבאים: GPS WiFi Bluetooth תקציב עד 2,000 ש"ח. כמובן שיהיה אמין, בעל סוללה איכותית ומסך איכותי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי רוצה להזמין Samsung Google Nexus S לקרוב שנוסע לארה"ב. צריך עזרה בלהבין מה ההבדל בין השלישיה הבאה והאם כולם מתאימים לשימוש בארץ? 1) http://www.amazon.com/Samsung-Nexus-Unlocked-Phone--U-S-Warranty/dp/B004USPRM4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1329335837&sr=8-1 2) http://www.amazon.com/Samsung-GT-Google-Unlocked-Warranty/dp/B004V92C48/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1329335837&sr=8-2 3) http://www.amazon.com/Samsung-Google-Unlocked-International-Smartphone/dp/B00546IF8E/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1329335837&sr=8-3 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עזרה בבחירת אוזניות !!!(בפנים הרשימה) Koss PortaPro Sennheiser PX100 Sennheiser CX300 AKG - K26P AKG - K24P זהו אלה הדגמים שאני מתלבט בניהם
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. לא מזמן רכשתי אוזניות של e2g של shure ואני רוצה לחוות את חווית הסאונד בצורה הטובה ביותר. לפי דברים ששמעתי ל Ipod\Iriver יש את איכות הסאונד הטובה בשוק לנגנים במחירים האלו. מכיוון שה Iriver נראה על הפנים והוא גדול ומסורבל החלטתי ללכת על ה Ipod. לאח שלי יש Ipod Photo והממשק שלו ממש נוח והייתי מעוניין בממשק דומה. התקציב שלי הוא 1300 בערך ורציתי לדעת איזה נגן עדיף לי לקנות במחיר כזה, שמעתי על ה Ipod Video שהוא ממש יפה בצבע שחור, אבל מעניין אותי גם איך איכות הסאונד, נוחות הממשק ואם יש לו תמיכה בעברית?. תודה מראש תומר כהן.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט שעיקר השימוש בו יהיה עבודה משרדים (Office, Adobe reader). מלבד זה אני רוצה גם יכולות מולטימדיה לא רעות (מסך טוב, רמקולים צלולים וחזקים). חשבתי שבגלל שהשימוש הגדול יהיה אופיס כדי ללכת על טאבלט מבוסס WIN8 אבל אני לא בטוח לגבי RT או PRO (הPRO יקר מאוד ואני לא יודע כמה באמת אני אצטרך את ההבדל ביניהם). או אולי לקחת android שהוא זול משמעותית אבל הוא טיפה פחות טוב בעבודה משרדית? מה שאני כן יודע שאני צריך זה: *מקלדת (חשבתי ללכת על סדרת הTF של אסוס כי זה נראה בדיוק מה שאני מחפש). *מסך איכותי עדיף FHD אבל 720P זה גם אחלה *סוללה ארוכה (לפחות 12 שעות בשימוש קצת פחות מסביר) *חיבורי HDMI ו OTG ( אני חייב אופציה לחבר דיסק קשיח חיצוני). *מולטי טאסקינג (מסך מגביל, חלו…
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך עזרה בבחירת טאבלט. הטאבלט צריך קודם כל להיות עם מערכת ההפעלה Windows 8. שיהיה מסך בחדות גבוהה ורצוי גם בעל חריץ USB. השימושים הולכים להיות בעיקר צפיה בתכני ווידיאו, גלישה באינטרנט, מיילים ומסמכים. בגדול הכיוון היה Surface 2 אבל בשום מקום, גם באתרים מחו''ל, לא מצאתי את זה במלאי... אשמח לעזרה. התקציב הוא עד 3000 ש''ח בערך, אבל אם יש משהו ממש טוב שקצת חורג מהמחיר אשמח לשמוע עליו גם...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בין השניים. מסקירות שקראתי הבנתי שלנקסוס יש מחסור באפליקציות, האם זה נכון? כמו כן רציתי לדעת אם ניתן לרכוש דונגל שאיתו ניתן יהיה לגלוש סלולרית לשני המכשירים? כמו כן אשמח להמלצות על מכשירים אחרים.
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אמא שלי מחפשת טאבלט שבוא יהיה לה אופיס מלא ככה שאנחנו מחפשים טאבלט עם ווינדוס. אני יודע שבעיקרון הם יותר יקרים ואין לי בעיה לנסות חברה קצת פחות מוכרת כדי להוזיל את המחיר. הכוונה היא להזמין בבלאקפריידי אז יש המלצות כלשהן?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מכובדיי, עשיתי לא מעט חיפושים, בדיקות וחקירות ולהלן 2 האופציות העומדות בפניי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14004 http://ksp.co.il/?uin=24072 שתיהן קורצות לי מאוד וכאן אתם נכנסים לתמונה- עזרו לי לבחור בבקשה. הראש נוטה לסמסונג (כי הכל אצלי סמסונג) הלב עם אסוס - הרבה פרמטרים וצ'ופרים שיש בו וחסרים בסמסונג. תודה ענקית לעונים!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלפון בין 1500-2000 בערך (אפשר גם טיפה למעלה) (אני הולך לאילת אז מחירים באילת נחשבים) של סאמסונג או פיקסל, גדול (מעל 6.1 אינץ') הS22 PLUS היה נהדר אבל הוא עולה 2339 באילת, 2633 רגיל אז אני מחפש טלפון בכיוון שלו. אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע, תודה רבה חשבתי על לעשות TRADE IN עם 2 טלפונים של סאמסונג בני 4 פלוס מינוס, זה שווה את זה? בכמה זה יכול להוריד את המחיר? האם אפשר לעשות תרייד אין באילת ואז אולי להביא את המחיר של הS22 PUS קרוב ל 2000? ( זה יהיה המקרה האידיאלי כי הS22 PLUS עונה על כל הדרישות שלי) יש לי את השעון החדש של סטמסונג ואת האוזניות החדשות שלהם, האם יש יתרונות אם יהיה לי טלפון של סאמסונג? למשל חיבוריות יותר…
-
- 0 תגובות
- 383 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקחת טלפון מסלקום יש לי עכשיו את ה6120 אני רוצה להחליף אותו למה כדאי?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום התקשרו אלינו מסלקום ורוצים שנעבור אליהם (מפלאפון), ואבא שלי קבע איתם פגישה היום. רוב הסיכויים שנעבור, אם המחיר יהיה משתלם יותר, וכמו כן, יש גם מבחר פלאפונים נורמלי, בניגוד לפלאפון. אני לא יודע אילו פלאפונים יציעו לי, אבל אני רוצה לדעת על מה כדאי לי לשים לב מתוך מבחר הפלאפונים שלהם. חשוב לי הגודל, אני לא יודע עם הN95 ישב לי בנוחות בכיס. סוללה, כל עוד תחזיק יום שלם (אפילו אחד) עם דיבורים אינטנסיביים וכו', מספיק. מצלמה, עדיפות לאיכותית. פחות חשוב לי עניין הרמקול. גם אינטרנט אינו קורץ לי. חשוב שהטלפון יהיה עם כמה שפחות תקלות ידועות וממשק נוח. מקווה לתשובות זריזות, תודה, סטס.
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-