גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לא מזמן התחדשתי בנוקיה N97 פלאפון טוב והכול אבל אני לא מצליח לסנכרן אותו עם המחשב כמו שצריך הוא מסנכרן לי מעולה הודעות והערות אבל כל השאר הוא לא עובד כמו שצריך בחלק מהדברים התוכנה קורסת בחלק הוא אומר שהסינכרון בוטל משום מה בחלק הוא תקוע על "מסנכרן" בלי להראות את פס ההתקדמות (או איך שקוראים לזה) ובעוד מיקרים הוא מסנכרן אך לא מעביר כלום מה אפשר לעשות? אם זה עוזר יש לי Win 7 והגירסה של המכשיר היא V11 תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחזיר את lg g2 לרום סטוק שלו ללא רוט/ריקברי. התחלתי את התהליך ועכשיו זה כבר עשר דקות על 12%.. זה אמור להיות ככה? רשום לי בירוק גם COM7 - - - תגובה אוחדה: - - - עדיין תקוע בבקשה תעזרו לי בבקשה זה מכשיר חדש - - - תגובה אוחדה: - - - עדיין תקוע.. כנראה לבנה יש מצב לפתרונות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבוקר קמתי וגיליתי שהאינטרנט בGalaxy S2 שלי לא עובד, למרות שהוא מחובר לWIFI ונראה שאפילו יש תעבורה, אבל אני לא מצליח לגלוש \ להתחבר לפיסבוק. החיבור לאינטרנט ב 3G עובד. המכשיר ברשותי כשבועיים (קניתי אותו חדש, עם מערכת הפעלה ICS של סאמסוג, בלי רום) ועד עכשיו הוא עבד מעולה כולל WIFI בכל מקום. ניסתי לעשות ריסטרט, לכבות את הוואיפי, להכינס ולצאת מ airplan mode , לעבור לרשת אחרת וכלום לא עוזר. הוא מתחבר לרשת אבל אני לא מצליח לגלוש באינטרנט! מישהו נתקל בכזו בעיה ויודע איך לפתור אותה??
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים קוראים לי אסף אני לא בא מתחום פיתוח האפליקציות אבל אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני יודע שטלפון, לצורך העניין גלאקסי 5, מסוגל להוציא כ5 וולט ו250 מיליאמפר דרך שקע הטעינה. אני רוצה לדעת האם יש אפליקציה / קוד מסוים / דרך כלשהי להוציא את המתח הזה באופן שאפשר יהיה להפסיק ולהמשיך להוציא לפי הצורך? תודה רבה לכל העוזרים ושתהיה לכולנו שבת שלום :-)
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום , קניתי מכשיר חדש, Doogee Kissme ונתקלתי בעיה לגלוש על הרשת של חבילת הסלולר . ע"פ מפרט המכשיר וע"פ התדרים של החברה - שניהם עובדים על 2100Mhz, ולא אמורה להיות כל בעיה. אין בעיה להתחבר ל "וי פי" עם המכשיר, והבעיה היא רק עם גלישה דרך חבילת הסלולר. יש גורמים ידועים לבעיה? הפלאפון רץ על אנדרויד 4.4 אם זה משנה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 מכשירים: SONY ERICSSON K800i, NOKIA E65, NOKIA N73 אפשר לראות מה אני מחפש בפלא לפי המכשירים שביניהם אני מתלבט. הבעיה היא בפאק שיש בכל אחד מהפלאפונים האלה. אני מנסה לברר באיזה יש הכי פחות... NOKIA N73 נראה לי אחלה של פלאפון, אבל שמעתי שיש לו הרבה בעיות תוכנה, שמעתם על זה? זה נכון? עד כמה? NOKIA E65 אין מצלמה מקדימה, מה שלא נותן לדבר בצורה נורמלית בשיחת וידאו. K800i כי נגמרו הנוקיה... בעיקרון אני הכי אוהב את הנוקיה, אבל באורנג' המליצו עליו. מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש ברשותי אייפוד טאץ' וקניתי כבל בשביל לחבר אותו לטלוויזיה. מדובר בכבל ipod AV Cable יש קול אבל אין תמונה. ניסיתי לחבר לטלוויזיה LCD חדשה וגם טלוויזיה רגילה, ועדיין אין תמונה. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי ONEPLUS 6 ואני ממש מבסוט עליו חוץ מזה שהוא מאד שביר. נשבר לי 3 פעמים המסך ועכשיו כבר לא שווה לי להחליף לו מסך ב650 שח. אעדיף לקנות משהו חדש. ONEPLUS 7T? מה אומרים עליו או שבכלל לתקן אותו ולחכות לONEPLUS 8. אותי מעניין מאד המהירות שלו בפתיחת אפליקציות מרובות וכו' , סוללה, הטענה. ( אני סטודנט). המון תודה, אלמוג
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את הכיסוי Speck Candyshell לאייפון 6/6s ולא מצליח למצוא כ"כ.. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המגן הזה במחיר שפוי (לא יותר מ-150 שקל)? אשמח לשמוע על חנויות באיזורים אשקלון\אשדוד\ראשל"צ.... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אבא שלי ביקש ממני למצוא לו באינטרנט איזה תוכנית של כל האלקטרוניקה לבניית משדר לשלט של TV ,ז"א החלק שנמצא בTV אשר קולט את אותו השלט, אשמח מאוד אם תעזרו לי כי לא ממש מצאתי, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי גלקסי 3 - שמתי שעון מעורר המכשיר נכבה אך היה טעון (היה מחובר לחשמל) להפתעתי גילתי שהשעון מעורר לא מצלצל כשהמכשיר כבוי. בעוד שבכל מכשיר נוקיה ישן ופשוט הדבר כן עובד בזמן שהמכשיר כבוי. ניסתי מספר אפליקציות של שעון מעורר ואף אחת לא נותנת מענה. מישהו יודע אם יש איזה שהיא אופציה שהשעון מעורר יצלצל כשהמכשיר כבוי?
-
- 9 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזיה מסוג Hitachi L42N03A אני מעוניין לראות בה סרטים באיכות HD 720-1080 P עכשיו הבנתי שאני צריך נגן סטרימר (מאשר לקנות צורב בלו ריי ) וגם הבנתי שצריך כונן קשיח לחבר לסטרימר. לא כ"כ הבנתי איך זה הולך, ומה הדברים שאני צריך לקנות אני אשמח אם תמליצו לי בכמה שפחות כסף (עד 1500 שקל - ומטה)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קיבלתי את העדכון ג'לי בין לגלקסי 3 שלי. עדכנתי דרך kies והכל עבר חלק ועובד מצויין אבל יש לי כמה שאלות. 1.קניתי את הפלאפון מחנות פרטית ואחרי העדכון אין לי יישור לימין בחלק מהתפריטים. איך מסדרים את זה? 2.איך משתמשים בgoogle now ואיך נכנסים לזה? 3.מה השתפר בs voice? 4. איזה עוד דברים שיפרו? 5. מה זה גירסא 4.1.2 ומה ההבדלים בינה לבין 4.1? 6.האם כדאי להתקין פלאש על הפלאפון? כי הבנתי שעכשיו ב4.1.1 אין פלאש. האם אני ירגיש בחסרון של זה באינטרנט? 7.למה כאשר אני מחפש בחנות PLAY בחיפוש אין לי הצעות של תוצאות לחיפוש. למשל אני רושם אות מסויימת אבל זה לא נותן לי תוצאות אפשריות וראיתי שבגלקסי 1 של חבר שלי זה כן נותן ובגלקסי 3 של חבר שלי זה גם נותן. איך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אך אני יודע ומה אני צריך לבקש 5.5 ..זה הגירסא החדשה? לא יודע כל כך ..
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך אני שם THEMES, SKINS , תוכנות ומשחקים ב- MOTOROLA Z6M ? זה אפשרי ?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לפני יומיים קניתי את המכשיר והוא קצת איטי זאתאומרת כשאני ניכס להודעות או לתיקייה כלשהי לוקח לו 2-3 שניות עד שהוא ניכנס וזה ואמרו לי שאני צריך לעדכן גירסא ולהוריד אותה מהאתר של נוקיה אז הורדתי אותה אתמול ועכשיו אני לא יודע איך מתקינים אותה בתוך הפלאפון אז אפשר מדריך כלשהו? תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
טוב אז קניתי G3 32GB היום מאיליין לא של רוןלייט והסוללה יורדת בטירוף..מה אפשר לעשות? וכבר עשיתי את כל הבהירות והטיפים האלה..צריך להחליף רום למוצלח יותר.? כאן זה גרסת התוכנה:
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי MIO P350 עם GPS. החלפי לו כרטיס זיכרון ועכשיו הוא לא קורא אותו וגם משהו בוונידוס שלו נדפק ועכשיו אני רוצה כאילו לפרמט אותו ולהתקין את הווינדוס שלו מההתחלה איך אני עושה את זה ומאיפה אני משיג ווינדוס לMIO? חייב עזרה דחוף כמה שיותר מהר כי אני צריך את הGPS ואני חייב לנסוע בקרוב תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אהלן אנשים כמה שאלות בנועגע לpsp.... אני שוקל לקנות psp העניין הוא המשחקים והסרטים... כאילו אם אני קונה את המכשיר וקונה רק כרטיס זכרון...בלי הדיסק יו אמ די... תהיה לי בעיה להעביר סרטים ומשחקים? ובכלל איך הולך כל הקטע של המשחקים והסרטים? מאיפה אפשר להוריד ואיך להעביר למכשיר? תודה מראש, ומקווה לקבל תשובה מהר... עומרי
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום על המכשיר שלי מותקן רום cm 10.1 עם קרנל של סמפור 2.8.3 האוברקלוק הגבוה ביותר שאני מגיע אליו (בלי קריסה של המכשיר) ,עם המנג'ר של סמפור ,הוא של 50 מגה הרץ נוספים. ובכללי הקרנל מאפשר האצה של 200 מגה הרץ.. חשבתי אולי להתעסק קצת עם המתח אבל אין לי נסיון בזה. אודה אם מישהו בעל ניסיון יוכל להמליץ לי על מתח לא מסוכן שיאפשר לי להרים טיפה את הביצועים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ניתקלתי במכשיר שנקרא myphone easyphone. משוטטות בגוגל לא הצלחתי למצוא את אתר הבית של החברה. יכול להיות משהו פה יותר מקצוען ממני? ;D תודה על העזרה מראש!
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ובכן, לאחי הקטן נעלם הפלאפון. הפלאפון הוא מחברת פלאפון, משהו של סמסונג, והוא עובד עם טוקמן (ז"א, אין לו סלוט להכניס כרטיס SIM). השאלות שלי הן כלדלקמן: 1)האם יש דרך לאתר אותו (לא את אחי, את הפלאפון). 2)האם אפשר לחסום את השיחות ממנו בינתיים? 3)האם הבן [הכנס מילה נורא גסה כאן] שהעלים אותו יכול, נניח, לשנות לו את המספר/להפוך אותו לפלאפון שפועל על SIM, או לפרוץ אותו איכשהו? בתודות מראש![br]פורסם בתאריך: 16.01.2009 בשעה 16:04:07 שכחו מזה. ה"גנב", שמסתבר שהוא ילד בן 12 שמצא את הפלאפון זרוק איפשהו, יחזיר לי אותו עוד 20 דקות.תודה על ההיענות המרשימה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. לאחרונה שמעתי על האפליקציה tasker שמאפשרת לי לבצע המון פעולות שימושיות במכשיר כמו הדלקת הWIFI שאני מגיע הביתה וכל מיני דברים שימושיים. התקנתי את האפליקציה אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך להשתמש בה. ראיתי בפורום שיש אשכול על האפליקציה עם פרופילים אבל עדיין לא הסתדרתי. אני מחפש מדריך פשוט וקל למתחילים שיסביר איך עושים פעולות בסיסיות באפליקציה הזאת. 2. אני מחפש אפליקציה שבה אני יוכל לכתוב את מערכת השעות שלי, שיעורי בית, לוח מבחנים וכל מיני דברים ששימושיים בשבילי בתור סטודנט. 3. התקנתי את האפליקציה GOTYA שמזהה אם מישהו ניסה להיכנס לפלאפון שלי. האם האפליקציה חייבת להישאר דלוקה כל הזמן והאם האינטרנט חייב להיות דלוק כל הזמן? תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתקשה לבחור איזה פלאפון לקנות. אני רוצה שיהיה מסך מגע ובעיקרון אני משתמשת בו בעיקר להודעות ומעט שיחות ודיי זהו. חשוב לי שיהיה קל ונוח לשימוש עם מסך איכותי ועד 800 ש"ח. בהשוואות מחירים הצטמצמתי ל: nokia 5250 samsung Mini Touch S3370E samsung S5603 Magic Touch אעריך כל עזרה. תודה וסופשבוע נעים!
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-