עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. גירסה מיוחדת של ה-Zuk Z2 תאפשר לכם להנות מהשבב העוצמתי ביותר בשוק המובייל במחיר שקשה לעכל לכתבה

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by I7210I,

שלום יש לי נגן MEIZU M6 בעל 8GB אני ממיר סרטים בתוכנה שנתנו לי בתמיכה של באג שנקראית סופר SUPER וההמרה עובדת טוב ושאני רואה את הסרט במחשב אז הקול מסונכרן לכתוביות אבל בנגן הקול מגיע כמה שניות אחרי הכתוביות(אחרי מה שקורה בסרט בעצם..)איך מסדרים את זה ? תודה

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by Sivan Franke,

שלום לכולם, לכבוד יום ההולד של אבא שלי החלטנו לקנות לו סמארטוואטש (הוא אוהב גאדג'טים), מדובר באדם פעיל שעושה ספורט ע"ב יומי ככה שרצוי שתהיה אפשרות למדדים לספורט, מסגרת התקציב היא עד 2,000 ש"ח, אשמח לקבל כמה המלצות לדגמים כי אני לא מבין בנושא כלום, תודה

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  4. אני עומד לקנות פלאפון חדש, יש לי תקציב של 700-1000 ש"ח, יותר 700 מ1000. הדרישות העיקריות שלי הן בעיקר נגן טוב ועמידות(סביר להניח שהוא יעבור הרבה) סוללה חזקה-יתרון חשוב. תודה

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  5. אשמח לשמוע המלצות על מכשירים סלולרים ברשת פלאפון. 3 מכשירים, אם אפשר לדרג אותם בסדר יורד ולרשום מה אתם ממליצים ומה לא. תודה.

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  6. Started by ohad5g,

אתמול הייתי בחברת hotmobile (עברתי מחברת מפלאפון להוט מוביל ) החלטתי ללכת על איפון שזה יוצא 3500 שקל וזה לא 4s בקיצור הם אמרו שזה עולה יקר בגלל שזה תוצרת אוקראינה ומה שמוכרים בחניות זה תצורת סין מישהו יודע אם יש באמת הבדל באיכות ? ועוד משהו איך אני מעביר את המספרים מטלפון שהיה לי לאיפון לא היה לא סמרטפון לפני זה ? (וכל המספרים נמחקו ניראה לי שיהיה לי גיבוי פלאפון אבל אני לא משש זוכר מתי עשיתי גיבוי ) ?

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  7. Started by SeaMonster,

מה ההבדל בינהם ובין אופן הפעולה שלהם? , חוץ מזה ש MfE יכול לסנכרן גם את הלוח שנה איזה מהם עדיף?

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by לירון הבר,

שלום האיפון שלי ננעל ולא רשום לכמה זמן ואני לא זוכר את הסיסמא ששמתי לו איך אני עוקף את הנעילה ואת הסיסמא? תודה מראש על העזרה.

9. Started by kipi-man,

יש לי מכשיר 6 ג'יגה שרכשתי לפני בערך כשנה. ולא עשה לי בעיות אף פעם. עד שהעברתי לשם אלבום אחד, (כ15 שירי בערך ) בתקיה אחת ומאז המכשיר נתקע לי באמצע סתם בלי שום קשר לכלום. ובנוסף אני לא מצליח להעביר כמות קבצים גדולה בבת אחת, צריך להעביר כל קובץ בנפרד על מנת שלא תהיה הודעת שגיאה. בקיצור ניסיתי למחוק את האלבום הזה , אך התקיה עצמה מסרבת להמחק , אני מאמין ששם הבעיה אבל אני לא מצליח לאתחל את המכשיר. יש למישהו פתרון ?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  10. Started by Moon-Mage,

אני מחפש טלפון שיתאים לרשת פלאפון והאמת שאין לי יותר מדי דרישות אבל כדי שהוא יתאים לחבילה המוצעת הוא חייב להיות דור שלישי ומבחינת העדפות יהיה נחמד אם תהיה לו יציאה לאוזניות רגילות ואם תהיה לו מצלמה סבירה. בינתיים משיטוט קצר בזאפ ראיתי את הK800i שנראה דיי נחמד ותהיתי אם מישהו מכיר אותו ויכול להמליץ עליו.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

אפשר למחוק, תודה.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by מסבחה,

פרטים כאן - קישור (אני רק לקוח כמוכם, הזמנתי אחד וצריך שעוד אנשים יזמינו כדי שהעסקה תכנס לתוקף)

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  13. אני לא מבין בזה בכלל, והייתי רוצה לקבל המלצה לאוזניה המומלצת ביותר בתקציב, תודה.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  14. נשמות יקרות הנודדות בפורום זה, התבקשתי ממישהי שאני מכיר לחפש עזרה איך לנגן סרטים\להתקין קודקים במכשיר MP-380 של חברת TEAC. מישהו יודע איך מתקינים קודקים שם? כי הוא תומך בWMV,AVI וסרטים הוא בכלל לא מראה, איך אפשר לגרום למכשיר לנגן את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  15. שלום לכולם הייתי רוצה לרכוש נגן מוזיקה במחיר 400-450 שקלים אבל אין לי מושג מה הולך כרגע בשוק הזה היום. בעיקרון אני רוצה את מה שכולם רוצים - איכות סאונד ותפעול נוח. וידאו לא חובה. מה תמליצו לי? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  16. עם תהליך הייצור החדש של TSMC ב-16 ננומטר ושימוש בליבה גראפית ובליבות עיבוד מהדור החדש, השבב החדש של היצרנית הסינית מתיימר להפוך אותה לתחרותית מאי פעם לכתבה: http://hwzone.co.il/קופצת-לליגת-העל-huawei-מציגה-את-שבב-ה-kirin-950-החדשנ/

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by SimonSays,

שלום חברים, יש לי I9000 שהתקנתי עליו את הגירסא האחרונה של AOKP ואז קרנל של DEVIL, (ליפני זה היה לי CWM ורום ICS אחר) עכשיו אני יכול להעלות את הטלפון אבל אין לי SDCARD ולא EXTERNAL, לא יכול להתקין רומים או להחליף קרנל או Restore, פשוט אי אפשר לגשת לשום מקום, מה עושים? חיפשתי בגוגל שעות ולא מצאתי פיתרון.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  18. :yelclap: לי מה שכן יש לי כמה שאלות. איך אני יכול בSMS לא להשתמש במקלדת ? כי לפעמים אני רוצה להשיב במילה כן - ובשביל זה לפתוח ? האם יש דרך כמו בE66 - שכאשר אני מקבל SMS , אני אראה את תחילת הטקסט בלי לפתוח אותו ? האם אפשר לחפש באנשי הקשר (עם אותיות) בלי לפתוח את המקדלת ? והאם ניתן ליצור יותר משני בארים של קיצורי דרך (ואני לא מדבר עם קיצור דרך בודד אלא של ארבעה) ?? ושאלה אחרונה האם אפשר לעשות שלרוחב יראו תמונה אחת ולאורך אחרת ?

19. Started by denzel12,

שלום אנשים, האם מישהו מכיר תוכנה שמורידה קטעי וידיאו המצויים באתרים?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  20. Started by OFF-RoaD,

אני מחפש נגן שיחליף את הH10 שיש לי עכישו, שאני אמנם מאוד מרוצה ממנו אבל הוא כבר מיושן ומשעמם =] מה גם שההורים נוסעים לגרמניה, אז אני יכול לבקש שיביאו משם אם זה יוצא משתלם (או דיוטי-פרי). יש לי די הרבה דרישות מהנגן, ואני בטוח שתעזרו לי למצוא את הפשרה הטובה ביותר (כי אני בטוח שאין משהו שמכיל הכל) מבין אלו (לפי סדר עדיפויות): 1. איכות סאונד טובה מאוד-מעולה. אני אומנם לא אודיופיל אבל אוהב לשמוע מוזיקה באיכות טובה. 2. זכרון פלאש 2-4 ג'יגה, עם אפשרות להרחבה (אני צריך בפועל 8-10, אבל האופציה היחידה עד כמה שידוע לי היא אייפוד ולזה אני לא מוכן בשום אופן). 3. תמיכה בעברית בשמות שירים, מבצעים ושאר הדברים שיש בתגיות (אני שומע הרבה מוזיקה ישראלית. תמיכה בתפריטים בעברית לא צריך) 4. רדי…

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  21. סמארטפון ה-ZTE Speed מוכיח שמכשירים חכמים ראויים וסבירים במחירים זעירים הם לא משהו שיכול להתקיים אך ורק בסין ובהודו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a7%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%a4/

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Started by SagroN,

שלום לכולם. לא מזמן קניתי פלאפון חדש והוא w660i עכשיו אני מאוד אוהב את הפלאפון, שמתרגלים אליו הוא אחלה והכל. בMP3 שומעים פצצה, ממש חזק ואיכותי. עכשיו הבעיה היחידה היא הרינגטונים, שאותם שומעים ממש חלש. הורדתי כמה רינגטונים מהאינטרנט שהם .mid ואני שם אותם על ההכי חזק ושומעים ממש ממש חלש, אבל קבצי MP3 וMID שמקבלים עם הפלאפון, ושומעים על ההכי חזק - שומעים חזק וכמו שצריך. עכשיו אני לא מבין מה הבעיה? לאחותי יש את הפלאפון Nokia XpressMusic 5310, שלחתי לה את הצלצולים האלה גם שאצלי שומעים חלש מאוד, אצלה שמעו חזק וכמו שצריך. למי יש מושג מה הבעיה? ואם אפשר לסדר את זה דרך הגדרות או משהו ;\ זה ממש מעצבן.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  23. ידידה רוצה לרכוש Samsung Galaxy Advance (מעין הכלאה בין הS1 ל-S2). הוא מגיע עם 2.3 . לא מזמן סמסונג שיחררו לו עידכון רישמי ל4.1 . את העידכון אפשר לעשות דרך התוכנה שלהם למחשב. בחנות שבה היא רוצה לרכוש הוא מוצע במחיר מאוד נמוך - אממה - הם *דורשים* 150 ש"ח נוספים בשביל לשדרג אותו ל4.1 . אמרתי לה שאין צורך לשלם להם, ואפשר לעשות את זה לבד עם התוכנה של סמסונג בלי שום בעיות. מסתבר שהם אומרים ששידרוג גירסא עצמאי(שוב - דרך התוכנה! לא רוט, לא רומים לא רשמיים ולא שום דבר "מזעזע" שכזה) *מפר אחריות יצרן*!!!! הסתכלתי בחנויות אחרות בזאפ שמוכרות את המכשיר במחיר דומה - ובכולן הם דורשים עוד 100 ש"ח בשביל עברית(WTF?) או 150 ש"ח בשביל עברית+שידרוג מ.ה ל4.1 - לא דיברתי עם החנויות עצמן, אך אנ…

24. כלומר, כשאני לוחץ פעמיים על C זה יפתח לי נגן מסויים. תודה.

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by sof,

שלום.. נתקלתי בבעיה דיי מעצבנת, אני ממש מתקשה להוסיף Playlist לתוך הנגן שלי... משום מה ה Media Player לא מסתנכרן באופן תמידי עם הנגן שלי.. מישהו יכול ללמד אותי איך מוסיפים Playlist בצורה סדירה כדיי שכל פעם שאני אוסיף , באמת אני אראה אותו מופיע בתוך הנגן לדוגמא הורדתי Playlist ואני לא מצליח להחזיר אותה בחזרה. ועוד משהו... כל פעם שאני מוריד שיר ב Media Player הנגן מסתנכרן איתו ומוריד אותו אוטומטית גם מהזכרון שלו... יש אפשרות לבטל את זה? אני ממש מיואש, תודה לכל העוזרים..

• 0 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים