גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
אפליקציית ה-Showbox, שמהווה אלטרנטיבה ל-Popcorn Time להזרמת סרטים וסדרות, מתחילה להזרים גם מוזיקה ללא צורך בתשלום אם יש לכם היכרות קרובה עם האפליקציות של Popcorn Time ו-Kodi, יש סיכוי לא רע ששמעתם גם עלהמתחרה שלהם Showbox – שמספקת יכולת לא-ממש-חוקית להזרמת מגוון סרטים וסדרות עבור מכשירי אנדרואיד (ועבור מחשבים שמריצים את אמולטור ה-Bluestacks). כעת, היישום שיחד עם Popcorn Time מהווה כנראה את אחד מכאבי הראש הגדולים ביותר הוליווד, מחליט לפתוח חזית חמה נוספת – ומוסיף בגירסתו העדכנית גם אפשרות (בבטא) להזרמה ישירה של מוזיקה פופולרית, בדומה ל-Spotify ו-Google Music, אך גם כאן באופן "אפור" וללא צורך בתשלום. אפליקציית ה-Showbox (שלא נמצאת בחנות ה-Play Store כמו…
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, בios היה לי אפליקציה מדהימה שמתעדכנת תדיר כמה פעמים ביום , ומראה את כל המבצעים של האפליקציות ירידות מחירים , אפליקציות לפי תחומים , בחינם ,ממש משחקים שהולכים להצליח ולפני שעולים כסף הם מוצעים בחינם להורדה דרך ממשק ידידותי וכך אפשר לחסוך כסף בזה שמורידים אפליקציות לפני שהם מקבלות תג מחיר. מישהו מכיר משהו בסגנון ל android ?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
צעדה האחרון של Huawei בשוק הסמארטפונים מביא לנו את ה-Honor 6 Plus המציג מצלמה אחורית כפולה, מעבד משופר ומסך מוגדל, זאת לצד השקת מכשיר ה-Honor 4x לשוק ביניים בשוק הסיני ובמחיר שקשה להתעלם ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%a4%d7%95%d7%9c-%d7%96%d7%94-%d7%a7%d7%95%d7%9c-%d7%a1%d7%93%d7%a8%d7%aa-%d7%94-honor-%d7%a9%d7%9c-huawei-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2/
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי יש לי את הארקוס AV500 100GB שמתוכם 50GB שירים (7000 במספר) עכשיו הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל את הארקוס הוא מעדכן את כל הרשימה הסיפור הזה לוקח איזה 4 דקות והרבה פעמים שאני מפעיל אותו אני משאיר אותו בצד עד שהוא יסיים ואז אני שוכח לגעת בו לכמה דקות והוא נכבה לבד ואז צריך לחזור על כל הסיפור שוב... קיצר רציתי לדעת אם זה ככה לכולם או שיש איזה דרך לשנות את הדבר הזה תודה
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אז יש תוכנה כזו? וגם יש איזו דרך לבטל את הפלאש והאור האדום כשמצלמים? (מצאתי דרך לבטל את הצליל של הפלאש, אבל האור עצמו עדיין מופיע, גם אם אני בוחר בלי הוא מופיע לאיזה שתי שניות לפני הצילום ואז בצילום לא מופיע) תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שמתחיל קצת לעצבן כי הוא די איטי. אי לכך ובהתאם לזאת הדרישות שלי הן כדלכמן: שיהיה עם מעבד דו ליבתי. RAM של 1GB לפחות. מסך שאפשר לראות מה מצלמים כשמצלמים במקום לא מוצל (טכנולוגיית OLED כלשהיא אני מניח) ורצוי ברזולוצייה כמה שיותר גבוהה. מצלמה של 5MP לפחות עם FLASH((בשביל הפנס)שאני מניח שזה די סטנדרטי היום)). בהתחלה חשבתי על הEVO 3D של HTC, המסך די הוריד אותי ממנו וראיתי את הSGS II שאני מטלבט קצת לגביו (כי זה קצת עדר וזה מעצבן אותי) הHTC ONE לא נראים לי כי אין MICRO SD. הHuawei Ascend P1 נראה לי אופצייה לא רעה רק איפה אני משיג אותו בארץ? אשמח לראות הצעות נוספות נ.ב התקציב עד 2500 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
האם יש דרך שבה אני יכול לשים כרטיס זיכרון גדול מ 512 MB כפי שמצוין באתר של מוטורולה , עדכון התקנת תוכנה כלשהי או שהדבר בלתי אפשרי(פשוט זה לא נראה לי הגיוני שיגבילו את גודל כרטיס ההרחבה לגודל כ"כ קטן במכשיר מתקדם יחסית, וההגבלה הזאת נראית לי מלכותית). תודה
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
נמאס לי. פשוט נמאס לי. לא רוצה דור 3, לא רוצה מצלמה, לא רוצה את הסימביאן המחורבן הזה, לא רוצה אינטרנט מהיר, לא רוצה MP3. אני מחפש מכשיר פשוט שיענה על הדרישות הבאות: * מסך גדול ואיכותי * מקשים גדולים ונוחים * מערכת הפעלה מטוס * Bluetooth (לדיבורית ברכב) * סוללה חזקה זהו. קיים דבר כזה? תקציב 1,000 שקלים.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש ברשותי את הכשיר ASUS MYPAL A600 עכשיו, לד אדומה דולקת בסטטוס והמכשיר מסרב להדלק... איך אפשר לסדר את זה? ובכללי מה זה אומר הלד האדומה? תודה, שחר.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש ברשותי את הסטרימר הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6628 ורציתי לדעת אם יש אפשרות להתקין עליו אנדרויד איכשהו.. O: אני רוצה לדעת אם זה אפשרי, לא אם זה יהיה נוח (כי הרי אין מקלדת/מסך וכו')
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
משום מה במקבוק הוא לא רוצה לזהות בכלל את המכשיר. הקטע הוא שנכנסתי דרך vmware לוינדוס וגם שם הוא לא מזהה אותו. מה הקטע?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בבית n73 , שהגיע איתו ביחד כבל להעברת נתונים למחשב+ כמה תוכנות ..(מסלקום..) האם אני יכול לחבר את ה3220 שלי בעזרת הכבל הזה למחשב?...פשוט חיברתי והמחשב לא מזהה אותו (ואת ה73 הוא כן מזהה...) שבוע טוב...
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
לא אכפת לי אם הוא יהיה יד שנייה או חדש העיקר שאיכות הסאונד והווליום יהיו מה שיותר טובים. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מבחינת הצרכים שלי - חשוב לי מאוד מוזיקה בפלאפון ורמקוליים איכותיים, הבנתי שגם המצלמה איכותית (3.2m) אבל בלי פלאש (לא נורא אני מוכן להתפשר בקטע הזה). השאלה היא האם העיצוב והפלאפון בכלליות מתאים לבנים? לפי מה שהבנתי העיצוב נשי קצת, מי מכם שראה אותו - מה דעתכם? אשמח לשמוע דעות גם לגבי התוכנה, אבל בעיקר לגבי העיצוב והרמקולים המובנים... כל מידע נוסף על המכשיר יתקבל בברכה, אורי.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
האוזניה שלי מדגם H730 של מוטורולה שבקה. מחפש משהו על אותו עיקרון- אוזניה שניתן לקפל לחסכון בחשמל. אני לא מאלו שהולכים עם האוזניה תקועה באוזן כל הזמן, אלא משתמש בה בעבודה רק לניהול שיחות על מנת להשאיר הידיים פנויות להמשך עבודה במחשב. אשמח לקבל הצעות.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לשאול אם מישהו ממכם משתמש בזה האם זה נוח?? ברמת העקרון אני רוצה שהכל יהיה במחשב. אני רוצה לשרטט עם העט עכבר גרפים פשוטים וטבלאות פשוטות ובוורד לכתוב את המלל של השיעורים. למישהו יש על עט עכבר להמליץ? או סתם לתת על זה דעה? תודה
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אהלן . בשנה וחצי האחרונות עשיתי כיף חיים עם הסוני אריקסון K800i שלי , עד שלאחרונה המקש של סינון השיחות (ימין למעלה) נלחץ מעצמו כל הזמן .. החברה לא מוכנה לתקן כי טוענת שמדובר בקורוזיה , ובמקרה של קורוזיה הם אוהבים להתנער מאחריות.. בכל מקרה השוק שופע מכשירים חדישים והגיע הזמן להתחדש. בגלל שאני אוהב ורגיל לממשק של סוני אריקסון חשבתי ללכת על הc905 או להוסיף קצת ולקנות את הw995. מצד שני חשבתי שההפרש לאייפון כבר לא רחוק , אבל שמעתי שמועה שהמצלמה שלו מאוד מיושנת וללא פלאש והמצלמה זה פקטור דיי חשוב בשבילי בפלאפון. אבל אולי הייתי מוכן לסלוח בגלל שאפשר לשחק משחקים של הפייסבוק באייפון עוד אופציה היא הx1 ראיתי בzap שאפשר לקנות אותו בכ2700 ש"ח ובאותה סביבת מחירים יושב הn97. בסך הכל מה…
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מחפש נגן שיחליף את הH10 שיש לי עכישו, שאני אמנם מאוד מרוצה ממנו אבל הוא כבר מיושן ומשעמם =] מה גם שההורים נוסעים לגרמניה, אז אני יכול לבקש שיביאו משם אם זה יוצא משתלם (או דיוטי-פרי). יש לי די הרבה דרישות מהנגן, ואני בטוח שתעזרו לי למצוא את הפשרה הטובה ביותר (כי אני בטוח שאין משהו שמכיל הכל) מבין אלו (לפי סדר עדיפויות): 1. איכות סאונד טובה מאוד-מעולה. אני אומנם לא אודיופיל אבל אוהב לשמוע מוזיקה באיכות טובה. 2. זכרון פלאש 2-4 ג'יגה, עם אפשרות להרחבה (אני צריך בפועל 8-10, אבל האופציה היחידה עד כמה שידוע לי היא אייפוד ולזה אני לא מוכן בשום אופן). 3. תמיכה בעברית בשמות שירים, מבצעים ושאר הדברים שיש בתגיות (אני שומע הרבה מוזיקה ישראלית. תמיכה בתפריטים בעברית לא צריך) 4. רדי…
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
המוצר העסקי החדש של היצרנית האמריקאית כולל תוספת ייחודית שחיכינו לה זמן רב - אך היא תעלה לכם הרבה כסף לכתבה
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,איך הדגם K800I של סוני אריקסון?הוא משתלם או שעדיף את K610I? והאם ידוע שצריך לצאת דגם חדש של סוני אריקסון עד לדצמבר?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אחרי זינוק מרשים קדימה בשנת 2017 ומכירות שתפחו - אנחנו מתוכננים לקבל עוד מכשירי נוקיה מסדרה 6, ואולי גם סדרות חדשות שטרם יצאו לדרך לכתבה
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
- 1 follower
-
-
צעצוע לא זול יחסית לנטבוקים בנוי מפלסטיק בלבד ומרגיש מאוד זול(מרגיש כמו יציקה סינית זולה), אין חיבור רשת LAN, מצלמה על הפנים, 400 פאונד לדגם עם 3G... ולא הוא לא עולה ב-8 שניות, אפילו לא קרוב לזה... סקירה קצת יותר מלאה כאשר יהיה לי זמן, וכוח לחזור לPC World שבוע הבא... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי X5 של 20 GB לפני שנה בערך שהייתה לו בעיית סוללה, היא הייתה נגמרת אחרי בערך חצי שעה של נגינה לא משנה כמה זמן הטענתי אותה. חשבתי שאני אלך לתקן את המכשיר מתישהו ובכלל שכחתי ממנו. מצאתי אותו לפני כמה ימים ועכשיו הוא לא נדלק בכלל. יש טעם לנסות לשלוח אותו לתיקון? זה שווה את הכסף או שסכום שזה יעלה אפשר לקנות משהו חדש ויותר טוב? אם שווה לתקן אז איפה עושים את זה ואם כדאי לקנות משהו חדש אז מה?
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מצלמת 64 מגה-פיקסל ראשית מודרנית, סוללה בקיבולת נדיבה עם טעינה מהירה מאוד ועוד - זה הסמארטפון הטרי של המותג האלמותי שבבעלות לנובו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה הגדרות לשנות?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-