עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש לי את הטלפון Nokia 7230 ויש בו מערכת תזכורות טובה: כשקובעים תזכורת זה מצלצל כשמגיעה התזכורת, אפשר לקבוע שהתזכורת תהיה יומית, שבועית וכו', ועוד. יש לי עוד טלפון ישן של נוקיה עם מערכת תזכורות דומה. נראה שזה משותף לטלפונים של נוקיה. מישהו מכיר מכשירים עם מערכת תזכורות דומה או אפילו טובה יותר ושטח אחסון גדול יותר לתזכורות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  2. הדגם הקודם מפסיק להימכר בשווקים מסויימים והדגם החדש זוכה לפירוט רחב מאי פעם - האם אנחנו רגע לפני חשיפתו של סמארטפון Snapdragon 845 חדש? לכתבה

3. החלטתי לשדרג את הSE שלי... בכל אופן האייפון תפס את תשומת ליבי - במיוחד עקב המחיר - חשבתי שאוכל לבקש מחבר(שגר בארצות הברית ומנוי לAT&T) לרכוש את האייפון כשדרוג למכשיר הנוכחי שלו, במקום לשדרג שפשוט יביא לי את האייפון - אך מבדיקה קלה הבנתי שכנראה זה לא יעבוד ככה (או שאולי כן?). האם יש אולי דרכים אחרות להתחמק מהתחייבות של האייפון? (אני לא מתכנן נסיעה לארה"ב בזמן הקרוב) אם לא אצליח להתחמק מהתחייבות אז אני אזמין את הPRE של פאלם ויש לי עליו כמה שאלות: 1.האם יש עליו איזה התחייבות או משהו? 2.איזה גרסאות של המכשיר קיימות? 8GB 16GB? וכמה כל גרסא עולה? 3.ראיתי בקליפ של UNBOXING שהוא מגיע תקע שמותאם לשקעים האמריקאים איך מתמודדים עם זה? 4.כיצד הוא בתור נגן? 5.האם סים דור 3 של אורנג…

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by devilh,

אני רוצה לשמוע ביקורת

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום יש לי נגן MEIZU M6 בעל 8GB אני ממיר סרטים בתוכנה שנתנו לי בתמיכה של באג שנקראית סופר SUPER וההמרה עובדת טוב ושאני רואה את הסרט במחשב אז הקול מסונכרן לכתוביות אבל בנגן הקול מגיע כמה שניות אחרי הכתוביות(אחרי מה שקורה בסרט בעצם..)איך מסדרים את זה ? תודה

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  6. Started by serg90,

אהלן, יש לי SGS3 ואני מעוניין לעשות לו רוט לצרוב עליו CM10. העניין הוא שיש הרבה מקומות להוריד מהם קרנלים שונים ואני לא יודע מה הכי כדאי לי לשים, מה הכי מעודכן והאם כל דבר יתאים לי בשביל ה-CM10. אשמח לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין להתקין ROM חדש ולא מוצא בשום מקום הוראות או מדריך, אשמח לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by Toxin II,

אהלן, כבר זמן מה שאני שובר את הראש על העניין ולא מוצא פיתרון הולם. אני מחפש להזרים שירים ו\או כל סוג מדיה [כך לדוגמא אם אני מקשיב לGrooveshark] מהאייפון שלי למחשב. יש הרבה סוגי אפליקציות, אבל לא מצאתי אפילו אחת שמסוגלת לעשות את העבודה הנ"ל. האם מישהו מכיר\יודע? תודה לעוזרים! [ואני מדגיש, אני לא מחפש להזרים מהמחשב לאייפון, בשביל זה יש מליון אפליקציות. אני מחפש בדיוק בכיוון ההפוך. אני גם לא מחפש אפליקצית "שלט" או סימולציה של הדסקטופ, גם כאלה מותקנות לי בכמויות על המכשיר.]

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  9. שלום, אני צריך המלצה לטאבלט לילד בגיל 6 כיתה א.רצוי עד 1500 ש"ח השימוש העיקרי משחקים, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  10. אני מחפש אוזנית סטריאו טובה לשמוע מוזיקה מהנייד שתומכת ב A2DP המלצות בבקשה

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by ofer1992,

שלום חצי שנה בערך אחרי שהMEIZU M6 התקלקל לי, החלטתי שאני זקוק לMP3 חדש. עשיתי קצת קריאה באינטרנט ובפורום. אני יודע שרובכם ממליצים פה על הCOWON D2. אך יש בו כמה דברים שמרתיעים אותי. ראשית, הMP3 צריך לדעת להקליט באיכות סבירה לפחות (שניתן יהיה להקליט שיחות), ואני לא מעוניין לחבר לו מיקרופון חיצוני. קראתי שלD2 יש בעיה שמה שהוא מקליט נוסף לו צליל בטון מאוד גבוה שמפריע לשמיעה. שנית, לפי מה שהבנתי הממשק של הD2 מסורבל ובתוספת זה שהוא מסך מגע הממשק בעייתי עוד יותר. אני לא מדובר על עקומת הלמידה שלו אלא כמה נוח לעשות פעולות. בכל מקרה, אני אהבתי את הMEIZU (על כל הבאגים שלו), ולכן אני לא בהכרח מחפש משהו דומה אבל כן משהו שלפחות יעמוד בסטנדרטים שלו (כמובן שעם שיפורים, בכל זאת עברו שנתי…

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  12. המרדף אחרי WhatsApp נמשך, ומעכשיו גם Google Allo זמינה לשימוש בגירסת דפדפן עם קישור אל מכשירי אנדרואיד לכתבה

13. דגם מוזל במעט של ספינת הדגל הקוריאנית, אשר לא מוותר על שימוש ב-Snapdragon 855, ינסה לאתגר את ה-Galaxy S10e הפופולרי בשוק המקומי לכתבה

14. Started by guycnaan,

ההורים שלי בארה"ב כרגע וחשבתי לבקש מהם להביא לי נגן MP3. דרישות:חזק ועמיד (צבא),זמן סוללה ארוך ככל האפשר,20 ג'יגה פחות או יותר,וכל הפיצ'רס הנחמדים כולל רדיו,אפשרות להעביר עליו דאטה רגיל ואיכות שמע טובה ככל הניתן. אם אני מפספס משהו אשמח אם תוסיפו. בתודה מראש,גיא

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  15. כ300 של IRIVER E100 של 2GIGA כ250 לMEIZU M3 כ300 לMEIZU M6 (מחירים בבאג, מבצע חדש)

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  16. Started by Shoshan01,

האם ה SIEMENS A-160DUO הוא בעברית? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JWA160DUO ואם לא איזה טלפונים יש בהם עברית שהם אלחוטיים עד 400

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  17. אני לא בטוח שזה קשור לפה - אז מנהלים בבקשה תעבירו - אל תנעלו - תודה! שלום חבר'ה, היה לי צו ראשון לפני כחצי שנה... יש תכנית חיילים באורנג': nokia 6120 ב-50ש"ח בחודש - אם מדברים 50 ש"ח אז יש החזר הכסף בחשבונית הבאה. עכשיו אם בנוסך לכל נרשמית לתכנית חיילים זה 39אג' לדקה במקום 49אג' לדקה. השאלה שלי האם אני לפי החברה זכאי לכך? תודה, יאן.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  18. Started by yomax82,

מי יודע לעדכן עיברית לe71 מארהב עם rm 357 תודה על העזרה מראש

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  19. אשמח לשמוע המלצות על מכשירים סלולרים ברשת פלאפון. 3 מכשירים, אם אפשר לדרג אותם בסדר יורד ולרשום מה אתם ממליצים ומה לא. תודה.

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  20. ה-Meizu Note 8 נראה כמו קאמבק מעניין עבור היצרנית עם שבב Snapdragon 632 עדכני, סוללה נדיבה ותג מחיר של פחות מ-200 דולר לכתבה

21. איזה טאבלטים מקבלים לדגם של אפל iPad 2 16GB Wi-Fi שניתן להשיג אותם במחיר יותר זול בשביל ילד בכיתה א (גיל 7) תודה מראש, =

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by best_shredder,

לאחרונה החלטתי שאני קונה אייפוד של 160GB, והחלטתי שאני קונה או מIVORY או מ KSP, כי לשתי החברות יש את המחירים הכי זולים שמצאתי. עכשיו מבחינת אמינות וזה, יש מצב שאני מקבל את האייפוד מאחת משתי החברות משומש? או שרוט או משהו? או שהם נותנים לי אותו חדש מהחברה APPLE? זה מאוד חשוב לי, אני לא רוצה אייפוד דפוק ומשומש , וגם קטע האחריות מאוד חשוב לי, אם זה יתקלקל מי יתן לי יחס חם יותר? תכלס חברים, על מה אתם ממליצים ? זה אותו מחיר, IVORY או KSP? הנה קישור לשתי החברות : IVORY - http://ivory.co.il/product.asp?productid=1622&CatCode=330 KSP - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 נ.ב- מדובר בסניפים של חיפה

23. ראזולוציה זיכרון מה לחפש?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  24. Started by kipi-man,

יש לי מכשיר 6 ג'יגה שרכשתי לפני בערך כשנה. ולא עשה לי בעיות אף פעם. עד שהעברתי לשם אלבום אחד, (כ15 שירי בערך ) בתקיה אחת ומאז המכשיר נתקע לי באמצע סתם בלי שום קשר לכלום. ובנוסף אני לא מצליח להעביר כמות קבצים גדולה בבת אחת, צריך להעביר כל קובץ בנפרד על מנת שלא תהיה הודעת שגיאה. בקיצור ניסיתי למחוק את האלבום הזה , אך התקיה עצמה מסרבת להמחק , אני מאמין ששם הבעיה אבל אני לא מצליח לאתחל את המכשיר. יש למישהו פתרון ?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  25. Started by lael,

צריך עזרה בקניית mp4 או mp3 . הכי חשוב איכות !

• 2 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים