עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Eli100,

אני עדין תקוע עם N85 ונמאס לי ממנו לגמרי אני רוצה לקנות מחנות פרטית \ יד שניה אין הגבלה של תקציב בתכלס מה שאני רוצה זה או GALAXY S2 ב2800 מחנות פרטית או IPHONE 4 ב2000 שקל יד שניה במצב טוב מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  2. קישור למכשיר: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20383 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  3. Started by idopo25,

אהלן תגידו משהוא מוכן להסביר לי מה ההבדל בין המוטו X למוטורולה ULTRA לי נראה שההבדל היחידי בינים יהיה רק "הבנייה האישית" היו שמועות שהוא יהיה 5 אינץ אבל עדיין לא הוכחו . יכול להיות שגוגל מוציאה שני מכשירים שהם אותו דבר באותו שבוע השקה? ? ?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  4. Started by roice,

אהלן שאלה קטנה - האם יש הבדל משמעותי בין NOKIA Lumia 920 ולבין NOKIA Lumia 820 ?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  5. מבחינת הצרכים שלי - חשוב לי מאוד מוזיקה בפלאפון ורמקוליים איכותיים, הבנתי שגם המצלמה איכותית (3.2m) אבל בלי פלאש (לא נורא אני מוכן להתפשר בקטע הזה). השאלה היא האם העיצוב והפלאפון בכלליות מתאים לבנים? לפי מה שהבנתי העיצוב נשי קצת, מי מכם שראה אותו - מה דעתכם? אשמח לשמוע דעות גם לגבי התוכנה, אבל בעיקר לגבי העיצוב והרמקולים המובנים... כל מידע נוסף על המכשיר יתקבל בברכה, אורי.

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  6. Started by shibie,

שלום אחים שלי, אני מחפש טלפון סלולרי בתקציב 2200+-ש"ח אני רוצה שיהיה לו נגן MP3 ממש איכותי, מצלמה עם פלאש, ומסך איכותי. תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  7. Started by 125,

אני עומד לקנות אייפון , כרגע אני ברשת פלאפון וההורים שלי לא הולכים לעבור רשת רק בגלל שיהיה לי אייפון , השאלה שלי היא האם יש אפשרות לעשות שהמספר שלי של רשת פלאפון שיש לי כרגע יהיה באייפון ?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  8. Started by alergic,

מסך סביר עדיפות שיהיה אפשרות להרחבה יציאה למחשב-סטנדרט בין 4-8 GB עמיד עברית בשירים יהיה טוב. תודה לכל העוזרים. הציעו לי תנגנים האלו מה אתם אומרים? http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5394&perur=2&t=12&c=373 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=6014&perur=2&t=12&c=365 ואוזניות http://djshop.co.il/category/hedphones_hi_fi_mp3

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  9. איך מקליטים שיחה ברומים של (CM(10.1? - עבור SGS2

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  10. דיווח חדש מסוכנות אנליסטים טוען שהסמארטפונים החדשים מבית אפל יספקו הגנה ממים, שבב עם תדר פעולה גבוה במיוחד ועוד הפתעות לכתבה

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  11. האם ניתן להגדיל את גודל האייקונים בטאבלט?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  12. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3361570,00.html טוב שהם נזכרו.... :-\

13. Started by omri_ro,

שמתחיל קצת לעצבן כי הוא די איטי. אי לכך ובהתאם לזאת הדרישות שלי הן כדלכמן: שיהיה עם מעבד דו ליבתי. RAM של 1GB לפחות. מסך שאפשר לראות מה מצלמים כשמצלמים במקום לא מוצל (טכנולוגיית OLED כלשהיא אני מניח) ורצוי ברזולוצייה כמה שיותר גבוהה. מצלמה של 5MP לפחות עם FLASH((בשביל הפנס)שאני מניח שזה די סטנדרטי היום)). בהתחלה חשבתי על הEVO 3D של HTC, המסך די הוריד אותי ממנו וראיתי את הSGS II שאני מטלבט קצת לגביו (כי זה קצת עדר וזה מעצבן אותי) הHTC ONE לא נראים לי כי אין MICRO SD. הHuawei Ascend P1 נראה לי אופצייה לא רעה רק איפה אני משיג אותו בארץ? אשמח לראות הצעות נוספות נ.ב התקציב עד 2500 ש"ח

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by BreezeNET,

שלום צריך עזרה בבחירת פלאפון, יש לי אפשרות לבחור את אחד מהפלאפונים הנ"ל ואני לא יודע מה לקחת מה יותר שווה לקחת? נ.ב. עכשיו אני משתמש ב-Nokia 7250i ומאוד אהבתי אותו

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  15. שלום לכולם :hi: יש ברשותי נוקיה 6230I ואני מעוניין לקנות לו כרטיס זיכרון: א. איך נקרא הכרטיס המתאים (SD?) ? ב. מה הנפח המקסימלי שהפלאפון מזהה (2GB?) ? לפי אתר היצרן - http://www.euro-com.co.il/PhoneSpecs.aspx?PhoneId=46 הכרטיס הוא MMC ומכיל מקסימום עד 512MB ? האם זה נכון ??? :s05:

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  16. Started by Vatos-Locos,

אפשר למחוק, תודה.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by yaloner,

שלום לכולם, אבא שלי בטיוואן כרגע. מישהו יודע מה יש שם זול שכדאי לבקש ממנו? גאדג'ט כלשהו? סלולרי? לא יודע, מה יש שם?

18. Started by bd,

מחפש נגן MP3\4 בסביבות ה 500-600 שקל..אולי המחירים ירדו אז אם יש בפחות כמו ה SANSAE250 שלפני חודשיים עלה 650.. ומחפש מערכת לאוטו MP3 משו חמוד ב500-600 שקל.. צריך המלצות תודה..

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  19. מצלמת 64 מגה-פיקסל ראשית מודרנית, סוללה בקיבולת נדיבה עם טעינה מהירה מאוד ועוד - זה הסמארטפון הטרי של המותג האלמותי שבבעלות לנובו לכתבה

20. שלום רב, מחפש המלצה למכשיר שיחובר ברכב ויסתובב איתי בחוץ,ייתן מענה בכל תחום הGPSי,רצוי אינטרנט אלחוטי וBT,אמין ואיכותי וכמובן תמורה מעולה למחיר. שמתי עין על הP560 שלעומת הP360 יש לו BT וWIFI. לעומת זאת יש את המכשיר של ASUS שמשום מה לא "קורץ" לי לעומת הMIO. האם למישהו יש נסיון עם שניהם? תודה.

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  21. Started by ilanb0,

האוזניה שלי מדגם H730 של מוטורולה שבקה. מחפש משהו על אותו עיקרון- אוזניה שניתן לקפל לחסכון בחשמל. אני לא מאלו שהולכים עם האוזניה תקועה באוזן כל הזמן, אלא משתמש בה בעבודה רק לניהול שיחות על מנת להשאיר הידיים פנויות להמשך עבודה במחשב. אשמח לקבל הצעות.

22. שלום חברים, כפי שנכתב בכותרת . רוצה משהו טוב נניח עד 400+ שקל זה אמור להיות מתנה לאמא תודה לעוזרים.. govner

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  23. Started by iem,

ברשותי נגן ZVM חיברתי לו את כבל הוידיאו ול-TV ולפני זה גם בחרתי באופציה שלו של PAL אוטו', הכוונה לא PAL ואוטו כשתי אופציות נפרדות אלא זה מופיע כאופצ' אחת באותה שורה. בכל אופן שמתי סתם וידאו שהיה על הנגן והוא לא מראה לי אותו בטלויזיה, אני רואה קפיצות ומבעדם מופיע מאוד גרוע ולסירוגין מה שאני אמור לראות. מה הבעיה ? החלפתי לכבל אחר והבעיה בעינה עומדת, מה עושים ? אני נואש... תודה !

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  24. עם גוף מתכתי, הגנה מפני מים ושבב חסכוני חדש של קוואלקום - ה-Moto X4 עשוי להיות קאמבק מוצלח עבור המותג שליווה אותנו בימיה של מוטורולה וגוגל לכתבה

25. Started by mordidot,

או שהוא ישן ולא שווה מבחינת אופציות של מכשירים מתקדמים יותר אני מדבר על מכשיר יד שניה.... תודה

• 2 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.