גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
אולי זה נשמע מוזר אבל אני צריך המלצה איזה כבל HDMI - של 10 מטר לקנות. עשיתי חיפוש ראיתי שיש המון והמחירים שלהם נעים מנמוך מאוד לאבסורדי גבוה, בגדול אני פשוט רוצה לחבר את המחשב למסך LED החדש שקניתי, לראות סרטים וסדרות בעיקר, אולי מדי פעם לשחק.. איזה כבל אני צריך ? ועל הדרך יש איזה מקום שאפשר לקרוא איך לסדר את המחשב ככה שבאמת אני אוכל, כשארצה, לראות דרך הטלוויזיה, אבל ברגיל דרך המסך מחשב הרגיל. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
מחשב הגיימינג Zephyrus G14 של ASUS הוא הראשון שעושה שימוש במעבד ה-Ryzen 9 4900HS החדש של AMD. איך הוא בהשוואה למעבדים מבית אינטל? צפו בביקורת המלאה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגרסאות מה זה העדכון תוכנה..מה זה פרוץ לא פרוץ צ'יפים מה טוב מה לא טוב.. אם אפשר לגלוש באינטרנט בעזרת דפדפן כול שיהו ולהכנס נגיד לנענע ניתן לשים GPS סתם ככה.?????<??.. בקיצור אני צריך הסבר מלא והמלצות אם אפשר כמובן.. לא יודע אם זה שייך לפה זה נראה לי הכי מתאים לפורום הזה..
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש ב EBAY טלפונים של סמסונג עד 100 שקל.אני צריך אחד שיהיה גיבוי אם הסמארטפון מתקלקל אבל שגם יהיה בו עברית. מה אני צריך לבדוק ? או בכלל לקנות בארץ ?תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
האם יש דרך שבה אני יכול לשים כרטיס זיכרון גדול מ 512 MB כפי שמצוין באתר של מוטורולה , עדכון התקנת תוכנה כלשהי או שהדבר בלתי אפשרי(פשוט זה לא נראה לי הגיוני שיגבילו את גודל כרטיס ההרחבה לגודל כ"כ קטן במכשיר מתקדם יחסית, וההגבלה הזאת נראית לי מלכותית). תודה
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי את ה sansa m240 של sandisk. הוא מרוצה ממנו מאוד אבל לפי מה שאמר לי אין אפשרות לנגן ב random את השירים שיש לו בנגן. מישהו יכול לאשר או לא לאשר את זה ? אם כן יש אז מישהו יודע איך עושים את זה ? אשמח לעזרה, תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לפלאפון מ orange עד 3,000 ש"ח הפלאפון מיועד לאבא שלי.
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לו 2 בקופסא מסלקום, שהוא קנה אבל הוא מעדיף להשתמש בפלאפון הישן שלו, מכל מני סיבות
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
פרטים כאן - קישור (אני רק לקוח כמוכם, הזמנתי אחד וצריך שעוד אנשים יזמינו כדי שהעסקה תכנס לתוקף)
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אז ככה .. קניתי בפלאפון מחבר שהוא של חברה אחרת (סלקום) ואני רוצה לפרוץ אותו לכל החברות שיתאים לי אז ראיתי מדריכים וניתקלתי במדריך הזה : הוא פשוט טוב וחלקו עובד לי... אבל אני פוחד להישתמש בו עד הסוף לפחות עד החלק שצריך לערב את המחשב... יש לי שאלה... תיראו את המדריך (עם התוכנה הזאת) ותגידו לי אם יש כלשהו סכנה למכשיר?? שלא ישרף שלא כלום כי אין לי ביטוחח
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום יש לי נגן MEIZU M6 בעל 8GB אני ממיר סרטים בתוכנה שנתנו לי בתמיכה של באג שנקראית סופר SUPER וההמרה עובדת טוב ושאני רואה את הסרט במחשב אז הקול מסונכרן לכתוביות אבל בנגן הקול מגיע כמה שניות אחרי הכתוביות(אחרי מה שקורה בסרט בעצם..)איך מסדרים את זה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
סמסונג מאשרת כי סדרת ה-A שלה יורשת גם את סדרת ה-Galaxy J המוזלת מהשנים הקודמות - וכעת ניתן למצוא בארץ דגמים במחיר התחלתי של 500 שקלים בלבד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
- 1 follower
-
-
עם תהליך הייצור החדש של TSMC ב-16 ננומטר ושימוש בליבה גראפית ובליבות עיבוד מהדור החדש, השבב החדש של היצרנית הסינית מתיימר להפוך אותה לתחרותית מאי פעם לכתבה: http://hwzone.co.il/קופצת-לליגת-העל-huawei-מציגה-את-שבב-ה-kirin-950-החדשנ/
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני לא מעוניין להשקיע 1500+ על שעון חכם ולכן אני מחפש שעון חכם סיני, חובה שיהיה מערכת אנדרואיד, תקציב כמה מאות שקלים, אין בעיה להזמין מאתר אמין מחו"ל, תודה
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
רוצה לרכוש מכשיר חדש ומתלבט בין Sony Ericsson W850i או SONY ERICSSON K800i.או שיש המלצה על דגם טוב אחר ברשת אורנג באותו טווח מחירים.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המכשיר הישן שלי (telit x60 בן כמעט 3 שנים). לא ממש איכפת לי שהוא ישן, אבל הסוללה שלו כבר חלשה (לא מחזיקה יותר מיום - יום וחצי) והמיקרופון שלו לפעמים לא פועל (ויהיה יותר משתלם לקנות מכשיר חדש מאשר לתקן אותו). בעיקרון רציתי לעבור לאורנג', אבל יש לי מסלול טוב מאוד בפלאפון (מסלול חיילים, השתחררתי לפני שנה וחצי כבר) ואני מקווה שיוכלו לשדרג לי את המכשיר בלי להחליף לי את המסלול. בקיצור - אני רוצה מכשיר חדש של פלאפון. למישהו יש המלצות מהמכשירים שכאן? http://www.pelephone.co.il/catalog.aspx?token= (הממ, משום מה אין שם את ה-telit x230 שיש כאן) חשובים לי נוחות וזמן סוללה. לא איכפת לי מפיצ'רים מתקדמים (רדיו, אינטרנט, מוזיקה וכו. מלצמה זה בונוס נחמד, אבל לא חשוב). י…
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
תכונות נדרשות: איכות שמע גבוהה. צלצול לקבוצה, משלוח SMS לקבוצה. העתקת קבצי JPG ו GIF למכשיר לשימוש כאנימציות (נחמד אם יש, לא חייב). שימוש בקובץ MP3 כצילצול. שיחה ממתינה, שיחת ועידה. ספיקר איכותי. דור המכשיר: עדיף לא דור 3. אם יש צורך בפרטים נוספים אנא ציינו. תודה מראש ושנה טובה.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
העברתי את כל ספריית המדיה שלי ממכשיר אנדרואיד ישן לזה. התמונות הסתדרו מצויין לפי תאריכים. הסרטונים לא (כולם מתוייגים 2015), השתמשתי בתוכנה שמשנה את התאריך (CREATED MODIFIED), העברתי למכשיר ולצערי זה עדיין מופיע כ 2015 (כלומר בראש הרשימה ולא לפי תאריכי הצילום המקוריים). מה לעשות? Galaxy Alpha 4.4
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
חלמתם על ה-Yotaphone אבל לא הצלחת להשיג אותו, או שסתם בא לכם לבלוט בשטח? הכירו את סמארטפון ה-Oukitel U6, שכולל מסך משני מבוסס טכנולוגיית דיו אלקטרונית ומוצע להזמנה מוקדמת כעת לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-כפול-המסכים-המדליק-של-oukitel-זמין/
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מחפש פלא' לאבא שלי.שיהיה של נוקיה עם סליידר ולא דור שלישי הכי טוב שיש.תודה!
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כוונתי היא אם אני לא מעוניין שכל אחד שמשתמש בפלא שלי יוכל לראות ת'אפליקציות שלי האים יש אפליקציה שמאפשרת לעשות את זה? #הפלא שלי זה ה S2 תודה מראש למגיבים המגניבים
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אםשר להשתמש בפונקציות האלו בישראל? בכל מקום שניסיתי הוא לא נתן לי לעבור את שלב ההרשמה בלי להכניס כתובת, ואין אפשרות לשנות לישראל... מה אני מפספס? (על SGS2) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים לכולם מה אתם אומרים על המכשיר הנ"ל? האם הוא שווה את המחיר שלו בארץ 1500 שקל ל 16 ג'יגה? איך איכות הסאונד שלו? האם אתם ממליצים על נגן אחר יותר טוב באותו טווח מחירים חשוב לי שתהיה אפשרות לצפייה בסרטים שיהיה לו זיכרון פלאש ושהוא יהיה קטן ויפה
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
היי מתלבט בין Galaxy S21 Ultra או Google Pixel 6 Pro מה עדיף? תודה
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
- 1 follower
-
-
דיווח חדש מסוכנות אנליסטים טוען שהסמארטפונים החדשים מבית אפל יספקו הגנה ממים, שבב עם תדר פעולה גבוה במיוחד ועוד הפתעות לכתבה
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-