גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
nokia 6233 ו samsung p310 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1682&idPhone1=1387 1. בהודעות ראיתי שלנוקיה יש אפשרות שליחת הודעות שנקראת "Instant Messaging" ובסמסונג אין. מה זאת האפשרות הזאת? 2. בנוגע למצלמה, לנוקיה יש מצלמה שבצילום וידאו כתוב vga, ובסמסונג כתוב cif. מה ההבדל ביניהם ומה יותר טוב? 3. כמו כן מה אלו הטכנולוגיות edge ו hscsd והאם הן נתמכות בארץ.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניית Bluetooth אם שמע איכותי ויכולת השמעת רדיו (אני חושב שזה נקרא A2DP) אני מודע למחירים בארץ ולא מצפה למצוא משהו טוב (אשמח לטעות) לכן מעניינים אותי דגמים שאפשר לקנות ב EBAY, AMAZON, דיל אקסטרים אני חושב שראתי דגמים מתאימים באזור ה 40$.
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש ברשותי את הכשיר ASUS MYPAL A600 עכשיו, לד אדומה דולקת בסטטוס והמכשיר מסרב להדלק... איך אפשר לסדר את זה? ובכללי מה זה אומר הלד האדומה? תודה, שחר.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מצלמת 64 מגה-פיקסל ראשית מודרנית, סוללה בקיבולת נדיבה עם טעינה מהירה מאוד ועוד - זה הסמארטפון הטרי של המותג האלמותי שבבעלות לנובו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה יש לי בבית n73 , שהגיע איתו ביחד כבל להעברת נתונים למחשב+ כמה תוכנות ..(מסלקום..) האם אני יכול לחבר את ה3220 שלי בעזרת הכבל הזה למחשב?...פשוט חיברתי והמחשב לא מזהה אותו (ואת ה73 הוא כן מזהה...) שבוע טוב...
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש בור בנושא הזה אני רוצה מכשיר דור 3.5 מסלקום או מירס בלבד , הכי חשוב לי שהוא יהיה קופקטי , קל ונוח לגלישה באינטרנט . התקציב לא כל כך משנה כי אני פורס את זה בתשלומים , אבל יש עדיפות למכשיר לא יקר שיעשה את העבודה תודה לעונים דרך אגב כמה תעלה חבילת גלישה באינטרט לחודש ?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
האם יש צורך להשתמש עם כרטיסי זיכרון מסוג DV כלומר מתח כפול או כל MMC יעבוד? האם 4GB או 2GB יעבדו? ממשק למחשב: מה ההבדל בין DKU2 לCA53? מה המהירות שלהם יחסית לBT USB תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
מבחינת הצרכים שלי - חשוב לי מאוד מוזיקה בפלאפון ורמקוליים איכותיים, הבנתי שגם המצלמה איכותית (3.2m) אבל בלי פלאש (לא נורא אני מוכן להתפשר בקטע הזה). השאלה היא האם העיצוב והפלאפון בכלליות מתאים לבנים? לפי מה שהבנתי העיצוב נשי קצת, מי מכם שראה אותו - מה דעתכם? אשמח לשמוע דעות גם לגבי התוכנה, אבל בעיקר לגבי העיצוב והרמקולים המובנים... כל מידע נוסף על המכשיר יתקבל בברכה, אורי.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
האוזניה שלי מדגם H730 של מוטורולה שבקה. מחפש משהו על אותו עיקרון- אוזניה שניתן לקפל לחסכון בחשמל. אני לא מאלו שהולכים עם האוזניה תקועה באוזן כל הזמן, אלא משתמש בה בעבודה רק לניהול שיחות על מנת להשאיר הידיים פנויות להמשך עבודה במחשב. אשמח לקבל הצעות.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
- 1 follower
-
-
המוצר העסקי החדש של היצרנית האמריקאית כולל תוספת ייחודית שחיכינו לה זמן רב - אך היא תעלה לכם הרבה כסף לכתבה
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
- 1 follower
-
-
מסך סביר עדיפות שיהיה אפשרות להרחבה יציאה למחשב-סטנדרט בין 4-8 GB עמיד עברית בשירים יהיה טוב. תודה לכל העוזרים. הציעו לי תנגנים האלו מה אתם אומרים? http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5394&perur=2&t=12&c=373 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=6014&perur=2&t=12&c=365 ואוזניות http://djshop.co.il/category/hedphones_hi_fi_mp3
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הדלפת מחירי ה-Xiaomi 12 וה-Xiaomi 12 Pro המיועדים במערב מבהירה לנו כי היצרנית הסינית הגדולה השלימה את המהפך שלה לחברת סופר פרימיום שאינה חוששת לגבות סכומים דומים או גבוהים יותר מאלו של המתחרות מחוץ לסיןלכתבה
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
- 4 followers
-
-
מדובר באייפון 4, כשאני מחבר אותו למחשב נשמע צליל שחיברתי משהו בUSB אבל האייפון לא מראה כלום ורק שאני מנתק ומחזיר פעם-פעמיים אז הוא מתחבר כמו שצריך עם האייטונס והכל.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי נוקיה 6280 ואני רוצה לקנות כרטיס זיכרון ואמרו לי שזה MiniSD סוג הכרטיס אבל אני לא מוצא בzap את סוג הכרטיס מי שהוא יכול לימצוא לי הוא לערות לי[br]פורסם בתאריך: 10.06.2008 בשעה 09:35:47 סמתי תמונה של כול סוגי הזיכרון ככה תרשמו לי איזה מתי לפאלפון שלי כי אני לא מצאתי אתו[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
האם ניתן להגדיל את גודל האייקונים בטאבלט?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
להגיד לכם תאמת אני מאוכזב קשות מההשקה של אפל של האייפון 5 , צפיתי להרבה יותר אכזבו מאוד , מה בסה"כ שיפרו מסך 4 אינטש מטופש ומעבד וזהו ... אפילו מראה מהפכני לא עשו שום דבר מעניין ... כנראה אפל מאבדת את הדרך שלה אחרי ג'ובס ז"ל ... תאמת מההשקות האחרונות שהיו לאחרונה של המכשירים הסלולרים הכי התרשמתי מ SAMSUNG GALAXY NOTE 2 מכשיר באמת ברמה גבוהה מאוד חומרה הכי חזקה כיום בשוק מסך ענקי ומדהים והרבה פיצ'רים מעניינים .. כאחד חובב מוצרי אפל מאז ומתמיד ויש לי אייפון כנראה השנה אני חוצה תכביש למתחרה כי אני מרגיש פראייר לשלם לאפל השנה על טריק שיווקי ולעבוד על האנשים שהמסך גדל והעובי דק יותר .. בולשיט עבודה בעיניים ! לגבי הגלקסי נוט 2 .. יודעים מתי הוא מגיע לארץ ואיזה מחיר יהיה פחות א…
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
הדגם הקודם מפסיק להימכר בשווקים מסויימים והדגם החדש זוכה לפירוט רחב מאי פעם - האם אנחנו רגע לפני חשיפתו של סמארטפון Snapdragon 845 חדש? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ראיתי כמה סמארטפונים זולים מאוד בebay במחירים של 200-300 ש''ח כולל משלוח לארץ. דוגמא: http://www.ebay.com/itm/5-Unlocked-Android-Cell-Phone-Quad-Core-Sim-3G-GSM-GPS-T-Mobile-AT-T-Smartphone-/291769905563?var=&hash=item43eed7719b:m:m-d_UuW45t4NX501kiFIwaQ רציתי לדעת האם הסמארטפונים שווים ואיפה הקאצ' בהם שהם כאלה זולים? וכמובן האם אפשר יהיה להשתמש בהם בארץ בכלל או שהם נעולים לחברות בחו''ל?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם :hi: יש ברשותי נוקיה 6230I ואני מעוניין לקנות לו כרטיס זיכרון: א. איך נקרא הכרטיס המתאים (SD?) ? ב. מה הנפח המקסימלי שהפלאפון מזהה (2GB?) ? לפי אתר היצרן - http://www.euro-com.co.il/PhoneSpecs.aspx?PhoneId=46 הכרטיס הוא MMC ומכיל מקסימום עד 512MB ? האם זה נכון ??? :s05:
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
אחרי ה-Mi 9 וגרסת הדור החמישי של ה-Mi Mix 3 מגיע תור גרסת הגיימינג המוחצנת - הכירו את ה-Black Shark 2 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אבא שלי בטיוואן כרגע. מישהו יודע מה יש שם זול שכדאי לבקש ממנו? גאדג'ט כלשהו? סלולרי? לא יודע, מה יש שם?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אין לי מושג במחשבי כף יד ואני זקוק למכשיר שמסוגל להריץ excel לצורך עבודתי ,זאת התכונה היחידה שאני זקוק לה כך שאני מניח שאני זקוק למכשיר מינימלי(או שלא?) אודה לכם אם תמליצו על מכשיר.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מה ההבדל בין MIO 310 ל MIO 510 ומי משניהם עדיף??? תודהה
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-