עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Nirurshon,

לאחר שרציתי לקנות Ipad Mini Retina אך הרצון ירד בגלל המחיר, חשבתי לקנות טאבלט לא של APPLE למרות שאני צרכן נלהב שלהם, אני מעוניין לקנות טאבלט שישמש אותי למשחקים, אינטרנט, לימודים (שאני יוכל לפתוח קבצי pdf), סרטים FHD, מוזיקה ואם יש אפשרות דרך אנדרואיד, תוכנה שמתנהגת כמו word. אני מתכוון להשקיע סכום של עד 1000 ש״ח ורציתי להתלבט לגבי מה שהכי יתאים לי. 1. Nexus 7 2013 www.zap.co.il/model.aspx?modelid=856135 2. Memo Pad HD 7 http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=23558&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap Memo Pad 7 HD http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=857929 Memo Pad 8 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=864637 3. Nexus 7 20…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. הנה עוד מכשיר מבית חברת BBK Electronics שנשמח לארח כאן בישראל בעתיד - עם שבב הדגל הטרי מבית קוואלקום בתוכולכתבה

3. Started by aviadgs94,

אהלן, אני מתלבט כבר מספיק זמן איזה סמארטפון לקנות וצריך עזרה עם כמה נתונים. קודם כל אני מחזיק באייפון 4S כבר למעלה משנתיים וכמו שאתם מבינים חייב להיפטר ממנו כבר. מבחינת הפרמטרים הבאים: * גודל מסך (מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן ודומה לאייפון) * חיי סוללה (בתור מתוסכל אייפון 4 חייב לשרוד יום שלם בלי מטען בכיס) * נפח (32 ג'יגה ומעלה) בגדול אני מתלבט בין הנקסוס 5 / הG3 / ה ONEPLUS ONE/ ועכשיו לאור היציאה של האייפון 6 אפשר להכניס גם אותו למשוואה. אז מבחינת איכות/מחיר מה מומלץ? ובלי קשר, כמה כאב ראש זה להעביר את כל מה שיש לי על האייפון (אנשי קשר תמונות וכו') למכשיר אנדרואיד? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by dj_horse,

שלום! רציתי לבדוק האם קיים בדגם הזה gps והאם הוא כדאי וטוב,או שעדיף לקנות מחשב כף יד משכולל, ולרכוש סלולרי נייד מחברות הסלולר עם הדור השלישי,וכול התכנים שהם מציעים שנישמע יותר כדאי. אני היום רכשתי את ה hp ipaq 5940 והוא ניראה הרבה יותר טוב ורציתי לשאול מה דעתכם על כך שכדאי לרכוש מחשב כף יד בניפרד ופלאפון מחברת הסלולר עם כול הטכנולוגיה שהם מציעים ושיש שם? תודה.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by Knopix,

צריך אפליקציה לאנדרויד שתאפשר לי לרשום תזכורת שכוללת משימות במועד ביצועי התזכורת תצוף הודעה שצריך לבצע.... צריך שלאפליצקיה יהיה האפשרות שאני ידחה תזכורת לזמן מוגדר מראש אך כזה שנגיד אם ביצעתי משימה 1 ו-3 (לפני שדחיתי) שוב יתן תזכורת שצריך לבצע משימה 2 ו-4 תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. דגם הדגל שמבוסס על שבב ה-Dimensity 9300 כולל הרבה מאפיינים משוכללים ומחיר התחלתי קורץ - במידה ואתם מתגוררים בסיןלכתבה

7. Started by duk4u,

במסך הנעילה השעה שמוצגת, שעה אחת פחות מהשעה שמופיעה במסך הבית שהיא השעה הנכונה. ניסיתי בכול ההגדרות ולא הצלחתי לפתור את הבעייה. אשמח לקבל הצעה לפתרון הבעייה בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by zam,

היי. יש לי חבר שיש לו כבר לנובו והוא מרוצה. הוא רוצה עכשיו לקנות אחד לאישתו. הוא ראה את הכתבה הזו: מישהו שמע עליו? קראתי עליו קצת פה ושם אבל לא ממש עזר לי להבין את החסרונות שלו (זה מה שאנחנו בעצם מחפשים לא?) ראיתי את המפרט שלו והתרשמתי באופן כללי כי את הרכיבים עצמם (חברות ודגמים) אני לא ממש מכיר. אז אם מישהו יכול לתת עליו מידע או להפנות אותי לאיזו סקירה, אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by MODY69,

שלום, אני מחפש כל מני תוכנות נחמדות ל- K800i. שמעתי שאפשר להשתמש בו כשלט עם האינפרא אדום, שאפשר למדוד מרחקים בעזרת הפוקוס של המצלמה וכו'. למישהו יש תוכנה נחמדה שהוא מוכן לשתף? תודה מראש, מודי69.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  10. קיבלתי את זה במשלוח, קיבלתי בארגז את הקופסה של הנגן ועוד מטען כזה, בנפרד, היציאה שלו היא לא USB מין משהו דק ועגול כזה , נראה לי טעות אבל מוזר שיש עליו מדבקה של באג שהם היבואנים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. דיווח חדש מציג טאבלט חדש מבית סוני עם מפרט מפלצתי שיספק תחרות ל-Tab S Pro ול-iPad Pro (אם באמת יהיה כזה). האם מדובר בהצצה ראשונה לטאבלט העוצמתי ביותר בשוק, או שיש כאן משהו שהוא קצת יותר מדי טוב מכדי להיות אמיתי? לכתבה: http://hwzone.co.il/xperia-z4-tablet-ultra-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%9b%d7%9c%d7%9c-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%90%d7%95-%d7%a1%d7%aa%d7%9d-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%9d-%d7%91/

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אני מדבר על חריץ הרחבה, האם ניתן להכניס כרטיס 4GB ? או שהנגן מוגבל עד 2GB ?

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by rotman,

שלום לכולם , לפני כחצי שנה קנית את ה samsung gear 2 neo . אחלה שעון , גרם לי להבין איזה מוצר אדיר זה אבל קצת הפריע לי שהוא לא מריץ android wear והוא (בעקרון) מחייב אותי להיות עם סמרטפון של סמסונג שמריץ רום סטוק. בסופו של דבר נמאס לי והחלטתי שאני רוצה משהו חדש יותר וטוב יותר אז פרסמתי אותו למכירה , לא שהייתי לחוץ על למכור אותו או משהו... בכל מקרה , שבוע שעבר השעון נמכר וכבר אחרי דקה הרגשתי בחסרונו. העניין הוא שמחיפוש שטחי שביצעתי השעון היחיד שנראה לי הוא ה samsung gear s , הבעיה היא שאם אני קונה אותו אז לא עשיתי כלום , הוא גם מריץ טייזן וגם סמסונג עם אותו הסיפור. רציתי לבקש המלצה לשעון. דרישות : סמרטווטש אמיתי עם מסך צבעוני וטוב (לא pebble ) , מריץ android wear , עדיפות…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by zombie,

אני מעוניין לקנות אותו וכמה בערך הוא יעלה לי? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by hararim,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם המפות של IGO MORE ו- IGO 8 הן אותן מפות. יש לי מכשיר עם ה- MORE ואני מעוניין להכניס אליו מפות של אירופה אבל מוצא רק מפות ל-8.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מדובר במכשיר 5610 או יותר כללי גירסה S40

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by NaorPeri,

זהו , זה רשמי , המכשיר הכי מדובר בעולם כיום הולך להגיע לארץ! הפלאם פרה הולך להיות משווק בלעדית על ידי פלאפון ,שזה דבר מדהים , חברה שלא תמיד היו לה מכשירים מתקדמים פתאום מפציצה במכשירים הכי מתקדמים שיש ועוקפת את שאר החברות. סחתיין להם אני כבר מת לשים את היידים שלי על הצעצוע הזה (אמן כן יהי רצון)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אהלן, יש לי את ה- Amazon Kindle 3 שקניתי לפני כשנה בארה"ב. ידידה שלי ראתה אותו והתלהבה. עכשיו היא רוצה לקנות מכשיר דומה. היא לא מחפשת משהו עם יכולות וידאו או משחקים, רק קריאת ספרים. הקניה תתבצע בהונג קונג או בארץ - איפה שיצא יותר זול. יש לה מישהו שיכול לקפוץ לחנות בהונג-קונג ולהביא את זה לארץ. יש לי כמה שאלות: האם קיימים קוראים דיגיטליים בעלי תמיכה בעברית (הכי חשוב)? האם יש בכלל ספרים בעברית זמינים ברשת? על אילו קוראים אתם ממליצים? שמעתי שיש קורא ישראלי - איך הוא? הדגש החשוב כאן הוא שהיא רוצה לקרוא ספרים בעברית. תודה מראש, MODY.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ToMuSH,

אהלן! אני רוצה להחליף את המכשיר שלי, NOKIA 5230. בעבר רציתי לרכוש את ה- DEFY, ועכשיו ראיתי שיצא DEFY PLUS והוא במחיר סביר ועם מפרט מרשים למדי, אז זו אופציה; מה שכן אני בפלאפון, והבנתי שהמשכשיר לא תומך לגמרי בכל התדרים אבל אפשר לצרוב ROM או משהו כזה ולהוריד תוכנה שמסדרת את זה. נשמע מוכר? אשמח לשמוע על זה עוד. אני רוצה בתכל'ס מכשיר אנדרואיד לא יקר, הגג של הגג זה 1K שקל, בדגש על מצלמה כמה שיותר איכותית, ומסך טוב בשביל סרטים (כמו כן רזולוציה טובה גם כן) יותר מזה לא הכי איכפת לי, אני חושב שכל מכשיר יישרת אותי בצורה דומה (מעט גלישה, שירים, משחקים אולי גם קצת). מה שכן גם לא הבנתי איך הקטע של העברית במכשיר הולך עם חברות פרטיות. הם לא מספקים את זה? זה כאילו אקסטרה? (אם כן זה עצו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by I7210I,

שלום יש לי N73 ויש לו כרטיס זיכרון 1GB של SAN DISK השאלה שלי זה האם לשנות אותו לNTFS או להשאיר אותו על FAT ? אם זה לא שייך לפה אז להעביר לאן שצריך.. תודה[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 14:39:55 הסתדרתי תודה..זה לא עובד

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by amisu,

אני לא ממש חסיד של פלאפונים מתוחכמים ולכן רציתי ללכת על משהו פשוט. אז קניתי את המודו לפני שבועיים, אך כמה שהוא חמוד ומקורי וכל מי שראה התלהב, הוא בכלל לא פרקטי עם סוללה חלשה וצלצול מגוכך בעוצמתו (לא שומעים אפילו מהכיס). בנוסף המעבד איטי, אין מחשבון ולוח השנה לא מראה את התאריכים של כל החודש, אהה והקליטה לא משהו. יש פוטנציאל. אבל חבל על הכסף. 500 ש"ח בבאג. התאכזבתי. עוד מישהו?

• 22 תגובות
    • 4.6k צפיות
  22. *אני העליתי מחדש בצורה נוחה את כל הלינקים. *פרסמתי את אותו אשכול בפורום אחר אז אל תחשבו שהעתקתי. עבדתי מאוד קשה, כדי להכניס כל קובץ למקום שלו כדי שיהיה לכם מאוד קל לתפעל את זה. מודם הוא תוכנה במכשיר שמחליטה על איך האנטנה שלנו תפעל, המכשיר שלכם יקלוט בצורה הכי טובה אם יותקן אצלו המודם שהכי מתאים לו: אז אלו רשימת המודים שהבאתי לכם (כולם פורסמו ב-Iandroid אבל העלתי אותם מחדש והכנסתי כל קובץ למקום שלו). מודמים מקוריים של Samsung: חבילה של כל המודמים של סמסונג: http://adf.ly/Arp5D או בנפרד: XXKH3 - הורדה: http://adf.ly/ArmUv XXKI3 - הורדה: http://adf.ly/ArmQ2 XXKI4 - הורדה: http://adf.ly/ArmT4 XXKL1 - הורדה: http://adf.ly/ArmWN XXKP8 - הורדה: http://adf.ly/ArmcL XXLQ5 - הורדה:…

• 23 תגובות
    • 35.4k צפיות
  23. Started by the_lighting,

מה הגרסא הכי מעודכנת לIGO8? כי שלי לא מעודכן בכמה מחלפים שיצא לי להיות עליהם!

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  24. חברים אני משתמש כבד במכשיר ברמה של מיילים וגלישה ומסנגר כמעת כל חצי שעה במהלך היום. החלטתי למכור גלקסי אס 2 שלי (בן שבוע) שעלה לי 2385 שקל ב KSP. ולקחת מכשיר שיותר יתאים לרמת השימוש שלי. שוקל לקחת HTC ONE X או HTC ONE S ׁׁ(אם ממש בה לכם לומר לי לקחת גלקסי 3 - תגידו לי למה...כי נראה לי ה ONE יותר טוב) ניקח עכשיו אספקטים הבאים: - זמן סוללה ברמת שימוש שלי - חלקות בשימוש גם כאשר אני מפעיל מספר ישומים בו זמנית (גלקסי מתמודד יפה דווקא) - תאימות לרומים שונים מ XDA - מהירות גלישה בדור שלישי (עובר מהוט לגולן השבוע עקב קליטה לא טובה בהוט) - יציבות חומרה - רזולוציה מסך (כמה משמעותי? גלקסי לא רע לטעמי אבל לא הכי מושלם) - הבנתי ש ONE S מגיע עם מעבד מסוג S4 שנחשב למאוד מודרני וחזק וה…

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. יש לי בעיה שכל פעם שאני מחבר את האייפוד למחשב הוא מקפיץ לי את השעה קדימה. חשבתי שזה סתם איזה משהו בהגדרות שאני לא עושה טוב אבל שחיפשתי בגוגל ראיתי תלונות של אנשים בלי סוף על הנושא הזה אפילו בפורומים רשמיים של אפל. ואף אחד לא הצליח לפתור את הבעיה. יש פה עוד מישהו שזה קורה לו?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.