עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש אפשרות לעשות עידכון גירסה למכשיר בלי לגשת למוקד שירות כי הפלאפון לא מחברה החלפתי עם חבר זה מכשיר טוקמן עם סים פרי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  2. מחפש אפליקצייה לאייפון שאני יכול להגדיר בה אתר אינטרנט (אחד או יותר) שברגע שהאתר מתעדכן בלדוגמא כתבה חדשה היא תקפיץ לי על כך הודעה. יש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש דיבורית BT לרכב עד 300 שיהיה עיצוב טוב ושתהיה טובה באיכות.. תודה..

4. חשבתי על N97, למרות שיש עוד כמה שאני מתלבט ביניהם. אני לא כ"כ מכיר מכשירים, אם תוכלו להכיר לי/להמליץ לי על עוד אז אחלה זה מה שאני מכיר ורוצה פחות או יותר: N97 HTC HD2 (למרות שאני לא בטוח בגלל מספר בעיות לפעמים) מכשיר של Sony Ericson שאמור לצאת ואני לא זוכר איך קוראים לו.. חוץ מזה יש למישהו הצעות? אני מעדיף שתהיה לו מערכת הפעלה (שיהיה יותר לכיוון המחשב ולא לכיוון הטלפון, כמו מחשב עם טלפון על הדרך). תודה

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  5. ה-Galaxy A51 וה-Galaxy A71 יובילו את המתקפה של היצרנית הגדולה ביותר בקטגוריה על שוק המיינסטרים עם מפרטים מחוזקים ותקוות לשיפור החסרונות הבולטים לכתבה

6. Started by hannan2,

האם יש אפשרות להתקין במכשיר רדיו FM אמיתי? יש לי רום hebmiui מהגרסה האחרונה.

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  7. Started by hal,

יש לי zvm 30gb creative האם כדאי לשדרג לcowon d2 או ל ipod classic מבחינת איכות סאונד וודיאו?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  8. Started by YarYar,

יש לי את הנגן שבועיים, עד עכשיו הכל היה בסדר. לפני כמה דקות שמעתי קצת, ופתאום שמתי לב שהשאפל לא עובד. ניסיתי לעשות לו ריסט, לכבות, להדליק, ואפילו עדכנתי firmware ל 1.17. הוא פשוט מסרב לעבוד. לעוד מישהו היתה בעיה כזאת? יש פיתרון? או שצריך ללכת לבאג ולדרוש החלפה? עריכה - נראה לי שהוא הסתדר, אבל משהו השתנה. פעם על שאפל הוא היה מחליף גם את המספר של השיר בצורה ראנדומלית, עכשיו המספר עולה בסדר רצוף, אבל כל פעם שהרשימה מתחילה מחדש כל שיר מקבל מספר אחר. עכשיו למשל לא יכול לצאת אותו שיר פעמיים עד שנוגנו כל השירים בפלייליסט. גם אולי זה פסיכולוגי, אבל ממש נראה לי שיש תמיד שירים שבאים "ברצף". יש דרך להחזיר אחורה?

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by omri_ro,

מצאתי איזו תוכנה נחמדה שבשביל להתקין אותה צריך לבצע רישום שלה באתר www.symbiansigned.com. אני לא מצלךיח להרשם באתר (הוא לא מקבל את הDOMAINים של האימיילים שלי, ניסיתי את GMAIL INTERMAIL וגם את NET.IL (בזקבינלאומי)) אם מישהו יוכל ליצור עבורי חשבון אודה לו. אגב, הנה לינק לתוכנה: http://news.mobile9.com/s60apps/2007/07/02/nstarter-by-nomiel/

10. שלום , רכשתי לאחרונה אוזניית BT מוטורולה H350 בצעתי את שלב ה PARSING עם מכשיר הנוקיה N95 הכול זוהה בהצלחה. רק יש לי תופעה מוזרה עכשיו כאשר אני מקבל שיחה או מנסה להוציא שיחה האוזניה מתנתקת !!!! דורש ממני לבצע שוב את תהליך התחברות להתקן שמע שעובר בהצלחה שוב.. אבל כאשר אני מנסה לבצע את השיחה עוד פעם זה מתנתק האם האוזניה לא תקינה או שזאת תופעה ידועה בין N95 לסוג אוזניה זה ? אודה לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  11. Started by SinMaker,

השני משמאל, שנראה כמו ריבוע עם קווים יוצאים ממנו.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  12. Started by deluxe,

שלום חברים! יש לי סמסונג S4 והמטען שלי עושה בעיות. אחרי כמה נסיונות גיליתי שמדובר בכבל ככל הנראה. אני מחפש לקנות כבל data איכותי שמתאים לקצב גבוה ויטעין מהר. כמובן שגם יהיה עמיד לקיפולים ושאר התעללויות. איזה סוג כבל צריך לחפש? איך אני מזהה שהוא "מהיר"? לגבי השנאי עצמו, לא יודע אם הוא בעייתי אבל אם יש המלצות לאיזה מטען קיר מהיר (2A) חלופי ואמין, אשמח לשמוע. כנ"ל לגבי מטען רכב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  13. היצרנית הטאיוואנית לא מצליחה למצוא פתרון הולם להפסדים הכספיים שלה ובוחנת אפשרות למציאת רוכש לעצמה - או לחטיבת המציאות המדומה המוצלחת שלה לכתבה

14. Started by zzz727,

יש לי נגן mp3 sansa m240 ושאני מחבר אותו למחשב אז אני רואה כמה תיקיות אבל את התייקיה של המוסיקה אני לא רואה ואני לא יכול להעביר שירים ובמחשב אחר זה כן מראה... תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  15. Started by omer0777,

שלום רציתי לדעת איך מעבירים משחקים \ שירים לאייפון 8 gb דור 2

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  16. Started by raltal,

איך מוחקים קבצי שירים מהזיכרון החיצוני דרך המכשיר? תודה אחים..

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  17. Started by medic_29,

רציתי לדעת האם שווה לקנות מחשב כף יד מארה"ב יש לי אפשרות לבקש מקרוב משפחה שמגיע בעוד שבועיים ואם כן מישהו מכיר אתרים שאפשר להזמין מהם ?

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  18. ניסיון העבר שלי עם סוני אריקסון (K800, W880 ועוד כל מיני דגמים נוספים אצל חברים) הביא אותי למסקנה שהמכשירים שלהם מעולים, חוץ מדבר אחד - בכל הנוגע לרמקולים שלהם (אפילו במכשירים שמיועדים לסאונד, מסידרת "Walkman" לכל הרוחות!) הם פשוט תקועים אי שם בשנת 1992, פשוט רמקולים מזעזעים באיכותם ועוד יותר מזעזעים בעוצמתם. הרבה פעמים מצאתי את עצמי למשל במקומות קצת (!) רועשים מפעיל את הספיקר ומצמיד אותו לאוזן כמו שיחה רגילה בשביל להצליח לשמוע משהו.. ספיקר במהלך נסיעה ברכב למשל - פשוט בלתי אפשרי. חלש מידי. ברוב הזמן זה לא מפריע לי כי אני במילא עם אוזניה, ובכל הנוגע לצלצול - אני מעדיף שהטלפון במילא יהיה על רטט בלבד (אולי בתת מודע בגלל שהצלצול כלכך צורם ומגעיל). אני מחפש מחליף ל-W880 שלי. …

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  19. ערב טוב.. אני כרגע מתלבט ברכישת גיימ פאד למחשב ויש 2 גיימ פאד של חוטי ואל חוטי http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4871&perur=2&t=9&c=432 זה עם חוט שעולה 200 שח או http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5426&perur=2&t=9&c=432 זה אלחוטי גם מתאים למחשב ועולה 300 שח ושאלה האם השלט זה מתאים לויסטה 64ביט ? מה עדיף חוטי או אלחוטי והתקציב לא מפירע לי בתודה

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  20. שלום לכולם.. יש לי שאלה - יש לי מוטורולה אטריקס - אנדרואיד 2.2. רציתי לדעת האם זה אפשרי לשלוח מהמכשיר מסמכים להדפסה, כגון מיילים PDF וכו'.. ניסיתי להוריד כל מיני תוכנות מהמרקט אבל אף אחת לא מצליחה לבצע זיהוי של המדפסת. אני מחובר עם המכשיר ב - WIFI לרשת הביתית שלי, בה קיימות 2 מדפסות בשיתוף. האם זה בעיה תוכנתית? אנדוראיד? הגדרות מדפסת? שיתופיות וכו'? תודה

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  21. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%91%d7%9c%d7%90%d7%a7%d7%91%d7%a8%d7%99-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%a0%d7%a0%d7%aa-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%a4%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  22. שלום חברים, כפי שנכתב בכותרת . רוצה משהו טוב נניח עד 400+ שקל זה אמור להיות מתנה לאמא תודה לעוזרים.. govner

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  23. מחפש נגן מוזיקה קטן (לא יותר גדול מ ipod classic), קומפקטי, שיהיה ק-ל לתפעול (למי שלא מבין כלום במחשבים גם), תומך בעברית ה IPOD TOUCH קורץ לעין, אבל קצת מבאס הצורך לפרוץ אותו בשביל עברית, בכל זאת, איך התמיכה שלו לאחר פריצה בעברית (למשל האם אפשר בעמוד הגלילה, לראות בצד את האותיות של הא"ב וכו') ?

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  24. אהלן, אז כמו שהכותרת אומרת.. בקשר לנגן חשבתי על sansa clip, יש המלצות אחרות? בקשר לאוזניות.. כרגע יש לי razer moray.. זה סבבה והכול אבל נופל מהאוזן.. ובכן, המלצות? תקציב.. בין 300-1000שח.. בטח אזמין מEBAY.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  25. תואם קנדי קראש שעמוס בפוקימונים, עוד משחק עבור סדרת המתים המהלכים, יורש ל-Crossy Road ועוד כמה כותרים שווים שיוכלו להעסיק ולבדר אתכם בדרכים בתקופה הקרובה בחנויות האפליקציה לסמארטפונים תוכלו למצוא מאות אלפי אפליקציות שונות, כך שלמצוא שם את המשחקים הטובים באמת נעשה קשה מחודש לחודש. לשם כך תוכלו להעזר בפינה הזאת, ולגלות בכל פעם חמישה משחקים ששווה לכם לבדוק. Pokemon Shuffle חברת Pokemon החליטה להכנס לשוק המובייל, והנסיון הראשון שלה הוא Pokemon Shuffle, משחק פאזלים חביב שהתחיל את דרכו כמשחק חינמי לנינטנדו 3DS וכעת קיבל גם גרסא לסמארטפונים. המטרה שלכם במשחק היא לנסות ולתפוס את כל הפוקמונים. בכל שלב תלחמו מול פוקמון אחר בעזרת אלו שכבר תפסתם בשלבים הקודמים, ב…

• 0 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים