עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני חורש פה על GOOGLE ולא מוצא אתר אחד אפילו של פלאפונים ביפן שמרה גם את המחיר של המכשיר.... מישהו אולי יודע?

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  2. היי אני מעוניין בסלולארי שיהיה נוח לגלישה באינטרנט ולקריאת \ כתיבת מיילים (Gmail \ outlook) עדיף שיהיה בעל מקלדת. איזה מערכת הפעלה מומלצת ? WM / Android ? התקציב הוא כ 1000 ש"ח (יהיה טוב אם יש משהו בפחות) מיד שניה, רשת אורנג' הצעות יתקבלו בברכה תודה נתי

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  3. שלום לכולם. יש לי שני מכשירי V3X של חברת אורנג(אפשר לציין שהמכשירים של מוטורולה זבל אחד שלם...). מעבר לכך קיבלתי היום 2 מכשירי 6280 מהחברה בכלום כסף..ורציתי לדעת אם יש אפשרות להעביר את הזכרונות מהמוטורולה(יש לי 2 של גיגה) באמצעות מתאם מתאים לנוקיה..מיקרוSDהאם יש לו מתאם ואם כן איפה אפשרי להשיג רק את המתאם.. מעבר לכך האם יש אפשרות לעדכן תוכנה או ממשק בנוקיות.?או שגם במוטורולה?

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  4. Started by eitangold,

שלום לכולם רכשתי מכשיר GPS של חברת ASUS דגם R300 מכשיר נחמד מאוד ביקשתי שלא ישימו לי בו תוכנה כשקיבלתי את המכשיר התחלתי לחפש באינטרנט תוכנה האופציה הראשונה שמצאתי היא התקנת תוכנה של מיו שממירה כביכול את הFRIMWARE למשהו של מיו נכנסתי לאתר של ASUS ושם ביצעתי עדכון תוכנה אך לצערי לא שמתי לב שאין תמיכה בעיברית ואין מפות לישראל הבעיה כרגע איך להתקין עברית שוב או למצוא איזשהו עידכון בעיברית אשמח אם למישהו יש פתרון בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  5. שלום חברים, יש לי מנוי טלפון סלולרי בסלקום וטלפון גלאקסי S4. כרגע הניהול של המשיבון מאוד מסורבל, יש מספר שאני צריך לחייב אליו בשביל לראות הודעות, אין לי שום יכולת להפנות את הטלפון למשיבון שאני לא זמין ואין לי שום שליטה על המשיבון. יש מישהו שיודע האם יש דרך טובה יותר לנהל את החשבון בצורה הבאה: 1) יכולת לשנות פתיח בקלות 2) יכולת לשנות מספר צלצולים עד להגעה למשיבון (או להפנות את המחייג למשיבון כאשר אני לא זמין) 3) יכולת לשמוע את ההודעות בממשק פשוט בלי כל הכאב ראש של חיוג למספר ייעודי וכל פעם לשמוע את ממשק הפתיחה אם יש כאן מישהו שיכול לייעץ מה אפשר לעשות תוך כדי שמירה על המספר שבו אני משתמש אודה לכם על הסיוע תודה

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  6. Started by xytkhi,

מקווה שזה הפורום הנכון. אני מעוניין לקנות מכשיר מאתר מסויים ששולח רק באמצעות חברות שילוח כגון DHL . אם אשלח ישירות משם לארץ, אז 100 אחוז זה יעצר במכס. על מנת להימנע, יש לי אפשרות לשלוח את החבילה לאר"הב ניו- יורק ומשם חבר יביא את זה לארץ יחד עימו. השאלה האם אצטרך לשלם מס מסויים שם בארה"ב או שלא? אשמח לדעת ! תודה.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  7. ובכלל, MIO או ASUS? מה עדיף ולמה !! ? תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  8. כן אני מדבר על אותו פלאפון מסורבל שהיה מהראשונים בארץ שתמכו ב- 3G. העניין הוא שאין לי כרטיס סים שתומך ב3G (יענו usim) אלא סים רגיל מפלאפון ישן שלי. ניסיתי קצת לשחק עם ההגדרות אבל ללא הועיל... מישהו יודע בדיוק איך מגדירים אותו כך שיפעל על אינטרנט בחיוג (לא GPRS)? תודה, מיכאל.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  9. אחרי שה-Galaxy S8 עתיד למתוח באופן מקסימלית את מה שאפשר להשיג בתצורה הבסיסית הנהוגה לסמארטפונים, נראה שהשלב הבא יהיה מעבר בלתי נמנע למסכים גמישים באמת לכתבה

10. Started by SinMaker,

השני משמאל, שנראה כמו ריבוע עם קווים יוצאים ממנו.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  11. בבקשה תתנו לי תשובה... אני לא יודע אם להביא את המכשיר או לא בגלל הבעיות תוכנה שהיו ועם הזמן תוקנו בעדכונים (אבל בגלל שאנחנו חיים בישראל, אני חיים בדיליי מטורף...) בבקשה אני צריך תשובה....!! זה כל כך פשוט וקל ויעזור לי מאוד!

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  12. יש לי iPod touch 3G ואני מחפש סוללה חיצונית\נטענת \ניידת בתוך נרתיק מגן , בשביל להשתמש במכשיר כשמקור הכח החיצוני עליו, אבל שהסוללה החיצונית לא תקצר את חיי סוללת האייפוד כל עוד היא טעונה (battery lifespan). במוצרים של mophie מבטיחים שקודם הסוללה החיצונית תהיה בשימוש ורק אחר כך הפנימית , אבל האם במציאות זה פועל כמו שהם מבטיחים? Intelligent Power Distribution Smart Battery Technology instructs the iPod to always drain out the juice pack air™ first. When the juice pack air™ has been full drained, you still have a fully charged iPod. בנוסף אני מחפש אלטרנטיבה לjuice pack air בגלל כל החסרונות שלו, למשל סוללה חיצונית קטנה כמו הiWalk 800 ודומים לה ,שחסרה את המאפיין הזה …

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  13. Started by arik100,

שלום , באתר DEALEXTREME.COM מציעים פלאפונים למכירה עכשיו זה פלאפונים מקוריים או חיקויים סיניים? כי זה נראה לי חיקויים... תקנו אותי אם אני טועה... לדוגמא: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32689 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.31556 וראשי פלאפונים: http://www.dealextreme.com/products.dx/category.511

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  14. Started by r.b.y,

בוקר טוב מחפש כבל לחיבור הנוקיה לטלויזיה באיכות HD

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  15. Started by bennash,

יש לי שתי מכשירי אקספריה של סוני אריקסון X1 + X8 הבעיה היא שבX1 יש מערכת חלונות 6.5 בעברית שבא פועלת אפליקציית המשיבון iSecretary, אבל כשאני מעביר את הכרטיס זיכרון 8GB של סנדיסק למכשיר X8 עם מערכת הפעלה אנרואיד אני רק שומע את ההודעות דרך הנגן של הX8 והמשיבון לא פועל וviber וסקייפ כן פועלים. הורדתי את אפליקציית סקייפ של חלונות 6.5 מהאתר של מיקורוסופט לכרטיס זיכרון אבל סוני אריקסון מודיע לי שהאפליקצייה לא חוקית. מה אני יעשה כדי גם לדבר בחינם וגם לא לצלצל בתשלום כדי לקבל הודעות קוליות מהמשיבון?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  16. בחור צרפתי צעיר לא ממש התרשם מהשירות של הענקית האמריקאית ויצא למסע נקמה יקר וכואב בחנות רשמית שלה לכתבה

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  17. שלום לכולם... אני מעוניין לקנות PSP אבל יש לי כמה שאלות: מה ההבדל בין הגירסאות? שמעתי שיש מספר גרסאות.... מה עדיפה ולמה? כיצד בנוי הקלט של המכשיר.... האם אלו CD'S קטנים שאפשר לצרוב אותם במחשב ואחרכך להכניס אותם לPSP... או שזו טכנולוגיה אחרת.... באיזה גירסה אפשר להוריד משחקים (חינמיים, כמובן... ;D כמובן!), מהמחשב? שמעתי שהאופציה הזו לא ניתנת בכל גירסה! זה די דחוף... אני מתכוון לקנות בקרוב... אז תודה רבה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  18. Started by 34N1A1N79,

היי

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  19. אך אני יכול להוסיף לאנגלית גם עברית במקלדת, שדרגתי מהאתר של בלאקבריי?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  20. Started by Pilp3l,

היי חברים, יש לי xperia z5.לפני שעדכנתי למרשמלו הסוללה של הפלאפון שלי הייתה מחזיקה כיום וחצי עם מצב סטמינה.מאז שעדכנתי למרשמלו הסוללה מחזיקה לפעמים אפילו פחות מיום...השאלה שלי היא כזאת , האם העדכון מגיע אוטומטית עם google doze או שצריך להוריד את האפליקציה?ואם אכן הdoze מגיע באופן אוטומטי עם העדכון מה עוד יכולה להיות הסיבה לירידת משך הזמן שהסוללה מחזיקה?תודה!

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  21. שלום אילו אפליקציות אתם מכירים שקיימות רק לטאבלטים וסמארטפונים ולא לPC? (אני רוצה לחגוג עם BlueStacks ... ;D ). יש את אינסטגרם... מה עוד?

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  22. דיווח חדש מגלה לנו מי הם הדגמים הנמכרים ביותר בעולם כולו - ובאופן לא ממש מפתיע שתי השחקניות הכי גדולות בשוק הן אלו שמככבות כאן לכתבה

23. Started by Gal reviews,

חברת Elephone השיקה מכשיר חדש ומרשים הקרוי בשמו IVORY.מכשיר זה מגיע עם פיצ'רים מיוחדים ומרשימים הלא נמצאים בכל מכשיר. חלק מהפיצ'רים הנכללים בו הינם מסך ה- D2.5 המגיע עם המכשיר ומאפשר לתנועה חלקה של הטאצ'.המעבד העצמתי MT6753בעל 8 ליבות, הוא הנושא את המכשיר IVORY.בנוסף, IVORY מציג נתונים מרשימים של זיכרון ראם (RAM) , GB2 , וכמו כן גם מגיע עם GB16 (זיכרון פנימי).מכשיר זה מגיע עם מסך גדול בעל 5 אינץ', מסך D2.5.פלאפון זה מגיע עם מצלמה אחורית איכותית של 13 מגה פיקסל, מצלמה קדמית של 2 מגה פיקסל המאפשרת לצלם תמונות סלפי מרשימות וכמובן מצלמת הוידאו המרשימה בעלת איכות גבוהה של צילום.יתר על כן, קיבולת הסוללה של ה IVORY הינה 2800MAH, המאפשרת להחזיק שעות רבות ללא צורך בהטענה, דבר חשוב…

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  24. קיבלתי היום את הH700 והוא עובד על הסוני אריקסון K610I של אחותי ועל הV3 של אחותי השניה אבל הפלאפון שלי E770 לא עובד. יש לי רק את השליש המסך הימני (סיפור ארוך) ורשום (במה שאני מצליח לראות) שלא ניתן לקשר אותו. מה עושים? :'( והאם אפשר להשתמש בה באוזניה ומיקרופון במחשב?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by omri_ro,

מצאתי איזו תוכנה נחמדה שבשביל להתקין אותה צריך לבצע רישום שלה באתר www.symbiansigned.com. אני לא מצלךיח להרשם באתר (הוא לא מקבל את הDOMAINים של האימיילים שלי, ניסיתי את GMAIL INTERMAIL וגם את NET.IL (בזקבינלאומי)) אם מישהו יוכל ליצור עבורי חשבון אודה לו. אגב, הנה לינק לתוכנה: http://news.mobile9.com/s60apps/2007/07/02/nstarter-by-nomiel/

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.