עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by כנרת,

אני מעוניינת לקנות sidekick של t-mobile מארצות הברית והשאלה שלי אם סים ישראלי יעבוד בטלפון הזה ואני אוכל להשתמש גם בטלפון וגם באינטרנט שהמכשיר מספק. מי שיכול לתת לי מידע על המכשיר הזה זה יהיה נהדר. ממש תודה!

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  2. היצרנית הטאיוואנית לא מצליחה למצוא פתרון הולם להפסדים הכספיים שלה ובוחנת אפשרות למציאת רוכש לעצמה - או לחטיבת המציאות המדומה המוצלחת שלה לכתבה

3. Started by SMAZ,

שלום 1.אני רוצה לשים סירטונים במכשיר מהמחשב לפלפון דרך USB ולכרטיס זיכרון ולא מצליח לי או שזה לא רואה בפלפון או שזה לא עובד לי? 2.וגם איזה דברים אפשר לעשות לפלפון של מבחינת הגברה ושיפור המצלמה וכול הדברים שיש בפלפון ומישהו שניסה את זה בארץ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  4. Started by AmL1,

שלום לכולם אני מחפש אפליקציה שתיתן לי ליצור מין גלריה לפי נושאים ושתהיה אפשרות לרשום תיאור לכל תמונה. למשל: חיות מקומות צמחים ואז שיבחרו חיות--->כלבים--->לברדור----> תיאור על הכלב+תמונה. ושכדי לצאת ממנה יהיה צורך בסיסמא. יש משהו בסגנון? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  5. Started by aderet,

שלום לכולם! יש לי מכשיר סלולארי מסוג SAMSUNG I410 של סלקום. כשקניתי אותו (לצערי..אין על נוקייה..) לא ידעתי שאי אפשר להגדיר קבצי MP3 כצלצול. בפורום אחר נאמר שאם ממירים את ה MP לקובץ ACC זה יעבוד. אצלי זה לא עובד ואני מקבל הודעה כי הקובץ לא נתמך. יש פורמט אחר שאפשר להמיר אליו כדי שזה יעבוד? יש פתרון? תודה!!

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  6. Started by ccc,

מה אתם חושבים על הנגן הזה ? האיכות והגודל מושלמים בשבילי הכי מפריע לי, מה אם אני רוצה להחליף ממטאל עצבני לראפ ? אין מסך... מה עושים ? ואם אני רוצה לדפדף 20 שירים אחורה ? להתחיל ללחוץ שעה ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3470119,00.html

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  7. הבעיה הופיעה לאחר שעדכנתי מגירסה 2.54 ל2.59. מתרחשת בכל הקליפים, כאשר כולם עברו המרה באמצעות תוכנת JetAudio 7.5.3.15 המסופקת עם המכשיר. לא גיליתי בעיות נוספות. יש לציין שאני לא מעוניין לחזור ל2.54 מאחר וגירסה זו, מסיבה כלשהי, לא מנגנת קבצי ogg (לפחות אצלי זה ככה).

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  8. Started by arik89,

המסך מגע שלו,לדעתי חיסרון ולא משחק אצלי תפקיד בבחירת נגן,הגודל של המסך,יתרון. מחיר - סביבות ה950 ש"ח בשביל נגן 8 GB יקר - חיסרון איכות סאוונד טובה מעל שאר הנגנים בברור יתרון - משחק אצלי תפקיד מרכזי ביותר בבחירת נגן. אז למה באמת לא לחסוך 500 שקל ולקחת סנסה E280 בחצי מחיר של הD2? צפיתי בסרטוני הדגמה של הD2 ואני לא מוצא שום דבר מיוחד בו. למה למשל לא להוסיף עוד 200 שקל ולקחת את ה : Creative Zen Vision M 30GB 30 ג'יגה נפח. אני לא רוצה שתנסו לשכנע אותי למה לקחת את הD2,אני רוצה השוואה פשוטה מה הD2 יכול לעשות שהE280 לא יכול לעשות,אלו שני הנגנים שאני מתלבט בניהם,אולי גם האייפוד נאנו החדש. תודה. אשמח גם לחוות דעת של בעלי D2.

9. עיבוד דיגיטלי חדש שמתבסס על שמועות עדכניות מספק לנו הצצה ל-V20 המסקרן של היצרנית הקוריאנית לכתבה

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by hal,

יש לי zvm 30gb creative האם כדאי לשדרג לcowon d2 או ל ipod classic מבחינת איכות סאונד וודיאו?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  11. נתתי כותרת עם כמה מילים שיגדירו את מצבי קניתי כפינוק עצמי לפניי כמה ימים סאן דיסק 4 גגה הגעתי הביתה חיברתי למחשב נתקע המסך לא זז אי אפשר לעשות המכשיר כלום לא זז כלל או בכלל חזרתי אמרו לי להוסף עוד 100 וככה אני יכל לקנות את ה 8 בגלל כל עוגמת הנפש קיצר אך מחשב לא זיהה אותי חזרתי לשם נתתי את המכשיר באמת שום מחשב גם שם לא זיהה אותו התקשרו אליי ואמרו לי ...שמע יש עוד אוציות אנחנו מצטערים אנחנו הפסקנו את הייבואה של 4 וה 8 גגה יש באגים מסויימים , אנחנו ניתן לך אייפוד וידאו 30 גגה ב 1200 העם זה שווה לי לקחת ?...?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  12. Started by BloodFist,

המכשיר שיש לנו כיום הוא מחשב כף יד שכבר עושה בעיות והוא מבוגר ואנחנו מעוניינים להחליפו. היינו רוצים לקנות מכשיר GPS חדש שמריץ IGO בגרסא הכי חדשה (והכי מתקדמת 8?) ומאוד מעניין אותנו עניין הTMC האם זה עובד כמו שצריך בארץ? במידה וכן היינו מוכנים להשקיע גם בזה. מבחינת התקציב לא מוגבל (בגבול הטעם הטוב שזה נניח 1500 שקלים במידה וצריך להשקיע יותר בגלל משהו ספציפי אני אבדוק את זה) תודה

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  13. האם רק אני חווה את התופעה? או שגם אתם שמתם לב (אלה ששידרגו, כמובן) לכך? גירסה 2.53 היתה אמורה לפתור את העניין, אך עושה רושם שהמכשיר נוטה לבלוס מהר יותר את הסוללה עם הקושחות הנ"ל.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  14. דיווח חדש מסוכנות אנליסטים טוען שהסמארטפונים החדשים מבית אפל יספקו הגנה ממים, שבב עם תדר פעולה גבוה במיוחד ועוד הפתעות לכתבה

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  15. אני מטלבט אם לקנות שעון חכם בעיקרון אני רוצה אותו בשביל לא ליות עם כלום או כמעט כלום בכיסים שמעתי שיש שעונים אם ESIM שהם עצמים לחלוטין (אולי רק חיבור רשאוני ) וזה ניראה לי ממש מגניב אבל אם בכל מקרה אני צריך לקחת ת"ז כרטיס אשרי רב קו מפתחות של בית וכו' אז מה עשינו בזה או שכבר יש אפשרות להכניס כל הכרטיסים לשעון ולהשתמש רק בו אני שואל כמובן בארץ (כי צריך שלמוכר יהיה מכשיר או משהו כדאי לעביר כסף נגיד ) או שאפשר להציג לשוטר ת"ז מצולם או משהו כזה בקיצר הבנתם את הרעיון אז מתי אתם חושבים שנוכל להתנהל כך רק אם השעון

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  16. תודה

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  17. Started by matanper,

שלום, אני מתכנן להחליף בקרוב את הסמסונג מונטה המיושן שלי בפלאפון חדש. השימושים העיקריים בפלאפון יהיו גלישה באינטרנט ושמיעת מוזיקה, לכן אני לא צריך מכשירי קצה, אלא מכשיר יותר בינוני. הכיוון העיקרי שלי הוא HTC Sensation XL או HTC Sensation XE. אני לא מצליח להחליט בין שניהם ואני אשמח אם מישהו שיתנסה בהם יגיד לי מה דעתו. (בנוסף אם אתם יודעים על מכשיר אחר שיתאים לי אני אשמח אם תמליצו) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  18. https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01DZORCVW/ref=mp_s_a_1_2?ie=UTF8&qid=1467870110&sr=1-2&pi=SY200_QL40&keywords=LG+g5&dpPl=1&dpID=41bYzLW0IyL&ref=plSrch האם זה יתאים לארץ? אני בהוט מובייל. תודה.

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש דיבורית BT לרכב עד 300 שיהיה עיצוב טוב ושתהיה טובה באיכות.. תודה..

20. מהיום, צרכנים שיש להם מכשירים חכמים תומכי ARCore יוכלו למדוד עצמים בסביבתם בקלות ובמהירות לכתבה

21. Started by Idan_S,

אהלן חבר'ה, ברשותי הנגן COWON D2 שקניתי לפני כחודש. גרסת הקושחה שבאה איתו היא 2.57 העברתי שירים לנגן, ומשום מה הוא מציג עברית הפוכה. מה הדרך לפתור זאת? גיגלתי ולא ממש מצאתי תודה לעוזרים, עידן.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  22. Started by muam,

שלום,המכשיר Asus Zenfone 2 אצלי כבר חצי שנה ועד עכשיו לא הייתה בעיה, היום פתאום המכשיר הפסיק לקלוט את כרטיס הזיכרון החיצוני.בהגדרות כתוב שאין sd card מחובר ובסרגל ההתראות כתוב sd card preparing כל הזמן.כשאני מנסה לכבות ולהדליק את המכשיר כשהכרטיס בפנים המכשיר לא נדלק ונתקע במסך פתיחה, ורק בלי הכרטיס המכשיר נדלק.לא עשיתי שום שינוי במכשיר או בכרטיס .אשמח לעזרה,תודה

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by miaoo673,

היי, יש לי את הנגן מזה כשנתיים. מאז אתמול, בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב מבוסס WIN7 מופיעה התקלה "USB device not recognized". Ubuntu 10.4 לא מזהה בכלל שהנגן מחובר. לעומת זאת, על Mac OS (לא זוכר איזו גירסה כרגע) הנגן מזוהה ועובד כרגיל. עדכנתי את הקושחה ל3.59 ושום דבר לא השתנה. מה לדעתכם הבעיה כאן?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  24. שלום וברכה, נרשמתי במיוחד בכדי לשאול את השאלה, מכיוון שלא מצאתי על זה מידע ברחבי הרשת. אני נתקל בבעיה בהעתקת טקסטים בגלקסי 3: להעתיק כמה מילים או שורה אחת - הכל בסדר, אבל משורה שנייה והלאה, במקום להעתיק מההתחלה לסוף, הוא מעתיק מהסוף להתחלה. למשל, אם אני מעתיק טקסט ארוך מהמייל ורוצה להדביק בווטסאפ, במקום לקבל: שורה ראשונה שורה שנייה שורה שלישית אני מקבל: שורה שלישית שורה שנייה שורה ראשונה זה נראה כמו שההעתקה מתבצעת מהשורה האחרונה לראשונה ולא הפוך. הבעיה קיימת גם אם אני מעתיק את כל הטקסט במכה אחת על ידי "בחר הכל" האם מישהו נתקל בבעיה זו? והאם ישנה אופציה לפתור את זה? תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  25. Started by אדומי,

שלום, מישהו יודע מדוע בסטרימר שיאומי מי בוקס פרטי לא ניתן לקבל את היס פלוס לייב (ללא דיליי)? יש לי מנוי ליס פלוס והאפליקציה מותקנת אצלי אך להפתעתי גיליתי שבסטרימר פרטי לא ניתן לקבל את הלייב לכן הדיליי אצלי בשידורי כדורגל ארוך. הפיצ'ר קיים רק בסטרימרים ששייכים ליס. מישהו יודע מה ההבדל? תודה

• 3 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים