גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
דור 5 איפוד וידאו אולי זה קשור לתוכנת המרה? במחשב הכל בסדר בכל אופן שאני מעביר את זה לאיפוד אחרי לא הרבה זמן הסרט נתקע וממשיך וגם מאבד סאונד (לא שומעים אחרי שזה נתקע)
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
קניתי את הנגן הנ"ל, ולא קיבלתי איתו מטען לשקע, אלא רק למחשב...... ואני רוצה גם לשקע, אז מישהו יכול להמליץ לי על מטען טוב שיתאים למכשיר הזה+לינק לקנייה. ולא חובה שיהיה מטען רשמי של קרייטיב, כי הם קצת יקרים.... האם המטען הזה יתאים לי? http://www.gadget4us.co.il/insideProd.aspx?IDP=301 כי מטען של קרייטיב ראיתי רק ב-160 שקל....... תודה.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אם יש לי קובץ JAR, ואני רוצה לראות את "המקור שלו" משהו יודע איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
סמארטפון ה-ZTE My Prague החדש עדיין מגיע אלינו מסין הרחוקה, אבל זה לא מונע ממנו להישמע כמו עסקה מעניינת מאוד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הסמארטפון-החדש-של-zte-מנסה-להתחזות-לאירו/
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
ההתלבטות העיקרית שלי היא בין S3 ל X. ועכשיו קראתי שיוצא עוד חודשיים גרסה משופרת של ה X http://www.gadgety.co.il/46340/דיווח-htc-תחשוף-בקרוב-את-one-x-plus-עם-מעבד-tegra-3-משופר/ מבחינת דברים כמו תדר המעבד וכו' זה לא ממש מעניין אותי, גם כפול ליבה מספיק לי עם 1GHZ מצדי, העניין שכתוב שיהיה שם את מעבד TEGRA המשופר ,מה שיכול להיות ישפר את הסוללה שלו. מצד שני, הוא יוצא רק עוד חודשיים אז האם שווה לחכות? (בהנחה שהשמועות האלה באמת נכונות)/ עוד דבר , כשאני בצבא אני חייב להוציא את הסוללה מהמכשיר, איך אני עושה את זה עם ONE X?
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מה הסיכויים שהחבילה תלך לאיבוד אם שולחים בדואר אויר רשום עם מספר מעקב? המוכר אמר לי שהוא לא יהיה אחראי אם זה ילך לאיבוד האם מספר מעקב יכול לעזור לי לאתר את החבילה במקרה כזה? האם יכול להיות מצב שזה ילך לאיבוד ובגלל שהוא אמר מראש שהוא לא אחראי במקרה כזה אני לא אקבל את החבילה ולא יהיה לי למי לפנות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
חברים שלום, רציתי להתייעץ אתכם האם יש אפשרות להתקין על מכשיר Xaomi M1 MIUI רום אחר? הפלאפון עם הרום שתורגם לעברית מסינית נתקע כמה פעמים ביום ורק הוצאת הסוללה מאתחלת אותו. הבטרייה נגמרת מהר ואי אפשר לענות תמיד לשיחות. הייתי רוצה את עזרתכם במציאת רום אמין ונוח, לא בהכרח הכי מטריף, אבל אחד שייתן למכשיר הבאמת חזק לתת עבודה טובה. בתודה ענקית מראש.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי שאלה : *האם איפון 4 יכול להוציא שיחות עם 2.5G SIM - {חתוך כמובן} *וכיצד זה משפיע על האיפון אם כן זה פועל {חוץ מרשת 3G של השיחות שלא ניראה לי שכזה כזה משנה התדרים -תקנו אותי אם כן ומהירות גלישה ברשת סלולרית} תודה מראש לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
יש לי שתי מכשירי אקספריה של סוני אריקסון X1 + X8 הבעיה היא שבX1 יש מערכת חלונות 6.5 בעברית שבא פועלת אפליקציית המשיבון iSecretary, אבל כשאני מעביר את הכרטיס זיכרון 8GB של סנדיסק למכשיר X8 עם מערכת הפעלה אנרואיד אני רק שומע את ההודעות דרך הנגן של הX8 והמשיבון לא פועל וviber וסקייפ כן פועלים. הורדתי את אפליקציית סקייפ של חלונות 6.5 מהאתר של מיקורוסופט לכרטיס זיכרון אבל סוני אריקסון מודיע לי שהאפליקצייה לא חוקית. מה אני יעשה כדי גם לדבר בחינם וגם לא לצלצל בתשלום כדי לקבל הודעות קוליות מהמשיבון?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אשמח לקבל המלצה מאנשים שהורידו את השירים שלהם בצורה חוקית. ראיתי שקיימים אתרים עם תשלום חודשי ואתרים שמשלים על פר אלבום/שיר. מה עדיף? חשוב לי- הורדה של סינגלים (לא מעוניין באלבומים שלמים). אפשרות הורדה במטרה לשמוע מהמחשב הנייד ומהפלאפון (לא מעוניין לשמוע דרך סטרימינג). אפשרות גיבוי של השירים שנרכשו באתר עצמו להורדה מחדש במידה ולא אצליח לגשת לשירים כתוצאה מתקלה בדיסק קשיח או דיסק או קי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/LG-G2-D801-32GB-GSM-Unlocked-Android-Smartphone-Black-White-B/361376071270?hash=item5423b13e66 מישהו מכיר את המודל d801? מה זה אומר? האם זה מתאים לשימוש עם היצרנים פה. Comes packaged in after market box with compatible charger! Device unlocked for GSM Carriers (AT&T, T-Mobile, etc.) - Will NOT work with Carriers like (Sprint, Boost Mobile, etc) תודה
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Elephone השיקה מכשיר חדש ומרשים הקרוי בשמו IVORY.מכשיר זה מגיע עם פיצ'רים מיוחדים ומרשימים הלא נמצאים בכל מכשיר. חלק מהפיצ'רים הנכללים בו הינם מסך ה- D2.5 המגיע עם המכשיר ומאפשר לתנועה חלקה של הטאצ'.המעבד העצמתי MT6753בעל 8 ליבות, הוא הנושא את המכשיר IVORY.בנוסף, IVORY מציג נתונים מרשימים של זיכרון ראם (RAM) , GB2 , וכמו כן גם מגיע עם GB16 (זיכרון פנימי).מכשיר זה מגיע עם מסך גדול בעל 5 אינץ', מסך D2.5.פלאפון זה מגיע עם מצלמה אחורית איכותית של 13 מגה פיקסל, מצלמה קדמית של 2 מגה פיקסל המאפשרת לצלם תמונות סלפי מרשימות וכמובן מצלמת הוידאו המרשימה בעלת איכות גבוהה של צילום.יתר על כן, קיבולת הסוללה של ה IVORY הינה 2800MAH, המאפשרת להחזיק שעות רבות ללא צורך בהטענה, דבר חשוב…
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
ברשת לא המתינו יותר מדי זמן וכבר פירקו את מכשיר הדגל החדש של סמסונג, בכדי לגלות לנו מה מסתתר בפנים ומה הופך אותו לחסין נוזלים בחודש הבא, עם תחילת השיווק של הדגמים החדשים מבית סמסונג ללקוחות, אנחנו עתידים לראות הרבה מאוד סרטונים בהם אנשים מתעללים בצמד הדגמים החדשים של סמסונג עם הפלות מכוונות, עיקומים, מכות ושאר שיטות בתמורה ללייקים וצפיות – אבל סביר להניח שנראה גם הרבה מידע קצת יותר מעניין ומועיל, כגון הדרכות לפירוק ותיקון של הסמארטפונים, בדיקה מעמיקה של החומרה המרכיבה אותו ועוד. עד שזה יקרה – יש לנו תיעוד מוקדם ראשון של ה-Galaxy S7 כשהוא פתוח לרווחה, תודות לאתר טכנולוגיה רוסי זריז. הדיווח המדובר מגלה כי פירוק המכשיר מבוצע מהחלק האחורי (ללא צורך בפירוק…
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי xperia z5.לפני שעדכנתי למרשמלו הסוללה של הפלאפון שלי הייתה מחזיקה כיום וחצי עם מצב סטמינה.מאז שעדכנתי למרשמלו הסוללה מחזיקה לפעמים אפילו פחות מיום...השאלה שלי היא כזאת , האם העדכון מגיע אוטומטית עם google doze או שצריך להוריד את האפליקציה?ואם אכן הdoze מגיע באופן אוטומטי עם העדכון מה עוד יכולה להיות הסיבה לירידת משך הזמן שהסוללה מחזיקה?תודה!
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
בחור צרפתי צעיר לא ממש התרשם מהשירות של הענקית האמריקאית ויצא למסע נקמה יקר וכואב בחנות רשמית שלה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום,המכשיר Asus Zenfone 2 אצלי כבר חצי שנה ועד עכשיו לא הייתה בעיה, היום פתאום המכשיר הפסיק לקלוט את כרטיס הזיכרון החיצוני.בהגדרות כתוב שאין sd card מחובר ובסרגל ההתראות כתוב sd card preparing כל הזמן.כשאני מנסה לכבות ולהדליק את המכשיר כשהכרטיס בפנים המכשיר לא נדלק ונתקע במסך פתיחה, ורק בלי הכרטיס המכשיר נדלק.לא עשיתי שום שינוי במכשיר או בכרטיס .אשמח לעזרה,תודה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
נכון הכלב שבתמונה שלי ממש חמוד? (אני יודע שזה לא קשור אבל תענו בכל זאת...)
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר דחייה קלה בשל ביקוש גדול מהצפוי - כעת צרכנים בצפון אמריקה יכולים לבחור בתשלום של 1,500 דולר עבור המכשיר החכם הקומפקטי שמחזיר את המותג Razr אל מרכז הבמה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
- 1 follower
-
-
פשוט השיאומי שהביאו לי עושה מלא אתחולים... אמרו שיביאו סטינס בוקס אבל אני תוהה לעצמי אם יש קופסת אנדרואיד טובה מומלצת עדיף לא שיאומי...
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
החברה היפנית הוותיקה מחליטה לפנק אותנו במנה הגונה של נוסטלגיה מתוקה עם מיזם חדש שמקבל את השם Sega Forever לכתבה
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
- 1 follower
-
-
דיווח חדש מגלה לנו מי הם הדגמים הנמכרים ביותר בעולם כולו - ובאופן לא ממש מפתיע שתי השחקניות הכי גדולות בשוק הן אלו שמככבות כאן לכתבה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב תראו, יש לי קרוב משפחה שעובד בפלאפון, והוא יכול לסדר לי מכשרי בזול... אז הייתי רוצה לדעת איזה מכשירים אתם ממליצים לי משם? (בלי הגבלה מסויימת... כמובן חוץ מה-Q וכל הסגנון PDA)... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי, כיום אני משתמש בנגן מוזיקה מיושן (מאוד) של Sandisk עם נפח של ג'יגה... יש לי אותו כבר כמה שנים אז החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי, אז אני מחפש נגן מוזיקה חדש...! למען האמת אין לי מושג מה הכי כדאי ומה בכלל השוק מציע, ולכן אני שואל פה... הנגן צריך להיות בעל נפח גדול (8 ג'יגה מינימום - ראיתי נגן עם 80 ג'יגה?! מה נסגר עם זה?!?), במחיר של מקסימום 800 שקל. לא חייב אפשרות להצגת תמונות וכאלה (אבל בונוס אם כן). יותר מהכל, הוא צריך להיות נוח להחזיק ביד או בכיס, ובעל ממשק נוח. מעדיף לא לקנות נגן שצריך "להתאמץ" עוד יותר כדי שהוא יעבוד עם כל הפיצרים שלו, אבל אם ההצעה הכי כדאית היא נגן שכזה, אז למה לא... כמו כן, נא לא לפרט על נגנים שיצאו בעתיד - אני צריך משהו במיידי, ולא לעוד ח…
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש Gps ולא מצליח לבחור איזה לקנות. מצד אחד ה Mio נראים אטרקטיביים, ומחיר סבבה. הדברים שאני צריך ב Gps זה שיהיה אפשרות לשפה רוסית ועברית (דיבור וממשק). עדיפות שיהיה דיבורית לסלולרי, אבל לא חובה. אפשרות לעדכן תוכנה חדשה,לדוג' מכשיר מיו עם Mio Map שאפשר יהיה לשים Igo כשצריך. חשבתי על לקנות את ה Mio Moov 360, אבל ראיתי ברשת שהדעות לגבי רונלייט לא משהו שירות לא טוב ואין עדכונים. אם למישהו יש המלצות שיענו על הקרטריונים שלי? בכללי שמתי לב שבארץ המבחר לא מי יודע מה גדול . בנוסף גם בדקתי את האופציה של ה C520, ששם אומרים שכשכתוב MIO MAP 08 משמעות הדבר זה שמותקן IGO 6 , האם מישהו יודע האם זה נכון? עוד משהו שמעניין זה האם לIGO יש מספר שפות דיבור וממשק? תודה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש רינגטון של התינוק שבוכה בדיכאון. אימייל:RONIABRAHAM@WALLA.COM. תעזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-