גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
שאני אוכל לכתוב לה הודעה ומס', עם תאריך ושעה. שהיא תשלח את ההודעה בצורה רגילה, פשוט מתוזמנת. לסימביאן 9.1 אני רק זקוק לשם, אם זה לא FREEWARE אז כמובן לא כדאי לצרף לינק להורדה וכו'... תודה רבה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
בניגוד ללנובו, יצרנית סינית אחרת הבטיחה לנו מכשירים שבהם פאנל התצוגה תופס אחוז חסר תקדים מחזית המוצר הכללית - וגם עמדה בכך לכתבה
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון החדש של היצרנית הטאיוואנית המתכווצת כולל מראה מפוספס מרענן, שבב עדכני וסוללה בקיבולת סבירה לעידן המודרני לכתבה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
- 1 follower
-
-
הפיתוח הטכנולוגי הבא של היצרנית הסינית יגיע אל השוק בתור מוצר אמיתי ברבעון השני של 2019 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
- 1 follower
-
-
האם רק אני חווה את התופעה? או שגם אתם שמתם לב (אלה ששידרגו, כמובן) לכך? גירסה 2.53 היתה אמורה לפתור את העניין, אך עושה רושם שהמכשיר נוטה לבלוס מהר יותר את הסוללה עם הקושחות הנ"ל.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
היי, אני הכנסתי את ה-SD Card החדש לנגן.. אני מחבר למחשב כדי לשים בכרטיס סרטים.. ושאני מדליק את הנגן אני מחפש את מה שהכנסתי בSD ואני לא רואה אותם..למרות שהוא מזהה את הכרטיס ב-Settings ומראה לי כמה מקום נשאר בו והכל.. נ.ב.. שירים הנגן קורא ומזהה בלי שום בעיה! מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לתשובות מהירות כי אני חייב את זה דחוף..
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בבקשה תתנו לי תשובה... אני לא יודע אם להביא את המכשיר או לא בגלל הבעיות תוכנה שהיו ועם הזמן תוקנו בעדכונים (אבל בגלל שאנחנו חיים בישראל, אני חיים בדיליי מטורף...) בבקשה אני צריך תשובה....!! זה כל כך פשוט וקל ויעזור לי מאוד!
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי iPod touch 3G ואני מחפש סוללה חיצונית\נטענת \ניידת בתוך נרתיק מגן , בשביל להשתמש במכשיר כשמקור הכח החיצוני עליו, אבל שהסוללה החיצונית לא תקצר את חיי סוללת האייפוד כל עוד היא טעונה (battery lifespan). במוצרים של mophie מבטיחים שקודם הסוללה החיצונית תהיה בשימוש ורק אחר כך הפנימית , אבל האם במציאות זה פועל כמו שהם מבטיחים? Intelligent Power Distribution Smart Battery Technology instructs the iPod to always drain out the juice pack air™ first. When the juice pack air™ has been full drained, you still have a fully charged iPod. בנוסף אני מחפש אלטרנטיבה לjuice pack air בגלל כל החסרונות שלו, למשל סוללה חיצונית קטנה כמו הiWalk 800 ודומים לה ,שחסרה את המאפיין הזה …
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לינק לצילום המדבקה: http://imageshack.us/photo/my-images/12/defyf.jpg/ או http://img281.imagevenue.com/img.php?image=597308853_DEFY_122_369lo.JPG גם מצורף להודעה. לפי GSMARENA יש ל-DEFY שתי גרסאות ורק אחת תומכת ב-850MHZ של פלאפון: http://www.gsmarena.com/motorola_defy-3514.php אשמח לעזרה בזיהוי הדגם שמוצע למכירה בתמונה המצורפת. תודה
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
חליפה חדשה שלובשים על החולצה ועל הידיים תוכל לספק רובד חדש של ריאליזם לחוויית ה-VR הביתית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לבצע שיחה ולהקליט אותה. הטלפונים שיש לי בבית הם נוקיה 5110 ו-1280 (הם פשוטים אז אני מניח שזה לא אפשרי בהם) ומוטורולה Defy. חיפשתי באפשרויות של ה-Defy אבל לא מצאתי את האופציה הזו. האם זה אומר שאני צריך להוריד אפליקציה כדי שתהיה לי את האופציה הזו? אם כן, איזו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
חברה אני מתכוון להתדרג למכשיר סלולרי חדש ומתקדם ואני מתלבט בין כמה מכשירים: -iphone 3gs -htc HD -nokia n900 -nokia n97 -sony ericsson satio **אם יש לכם עוד דגמים דומים שמומלצים אשמח לשמוע.... מה שאני מחפש במכיש הסלולרי שלי הם הדברים הבאים: הכי חשוב שנגן המוסיקה שלו יהיה הכי טוב כלומר ברגע שאני אחבר אוזניות אני אשמע הכי טוב והכי איכותי (באייפון יש אייפוד נראה לי הכי טוב), מצלמה טובה.., מסך גדול, מסך מגע, שלא יהיה מגושם מידי שיהיה מהיר קיצור אתם יודעיםהפלאפון הכי הכי טוב! אל תגידו לי רק שם של פלאפון שאתםממליצים תרשמו גם למה תסבירו למה הוא ולא מכשירים אחרים תודה
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני עתיד לקנות טלפון בדור 2.75 עם WiFi. כידוע לא בכל מקום יש אינטרנט אלחוטי ואז יהיו מקרים שאהיה תלוי באינטרנט הרגיל של הטלפון השאלה היא עד כמה גרוע זה לגלוש ב2.75 לשימושים מזדמנים (חדשות, פייסבוק, מיילים)? וזה יעלה לי הרבה? (גם המחיר/מגה וגם כמה מגה יקחו לי כל אחד מהשימושים האלה) האם כדאי במקום אותו טלפון (נוקיה C3) לקנות סוני אריקסון ישן יותר (K770, חדש מהאריזה כמובן) שיש לו דור 3 אבל אין לו WiFi?
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ברשותי iAudio D2 למישהו יש המלצה למגן למסך? ועוד שאלה בקשר לכך, מאחר שזה מסך מגע המגן יולבש על המסך רק כאשר הוא לא בשימוש או שזה אפשרי לעבוד אתו ביחד עם הנגן?
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורם היה לי GPS של פוגיקום לצערי שרפתי אותו ..ובנוסף המפות שלו כבר לא היו מעדכנות היה לו IGO 6 ועידכון מפות עולה כ 300 שקלים אני רוצה פתרון זול ואורך זמן לכן כרגע יש לי כמה רעיונות 1) לקנות GPS עם IGO ולעדכנו כל שנתיים לערך ...(300 שקל עידכון) 2) לתקן את ה N95 שלי ו להשתמש WAZE יש עלות אינטרנט ...אין לי מוסג כמה ... 3) לתקן את N95 ולחבר אותו לNEVEGATOR של אורנג שזה גם 24 שקלים לחודש שאלתי היא מה עדיף ...מנסיון מה קורה שב WAZE פתאום הטלפון מצלצל ?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
Teracube הוא מכשיר ביניים במחיר שפוי שמתיימר לספק מערכת אנדרואיד ללא תוספות מיותרות ואפשרויות זולות ופשוטות לתיקון - ממש כמו בסמארטפונים של פעם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם אני מעוניין לרכוש mp3 שיכלול את הדברים הבאים 1.נגן איכותי 2.זכרון של מקסימום של-2g 3.רדיו בעל מספר רב של תחנות קבועות גם עבריות וגם לועזיות 4.מחברה ידועה ואיכותית 5.עד סכום של-300 ש"ח 6.רצוי תמיכה בעברית אך לא חייב להיות 7.יכולת שמיעת מוזיקה ורדיו של לפחות כ-10 שעות רצוף 8.אחריות של שנה לפחות רצוי יותר מכך 9.יכולת תפעול קלה ופשוטה קראתי בעיתון the marker על המלצה חמה על נגן של חברת סנדיסק בדגם סנסה קליפגן בעל זכרון של2g +רדיו+נגן+טייפ מנהלים שמחירו הוא כ190 ש"ח לכן ברצוני לשאול אתכם מה דעתכם על נגן זה? האם המחיר הוא הוגן? האם-הנגן באמת איכותי? כמה זמן אחריות אקבל עליו? האם יש בו תמיכה בעברית? כמה זמן אוכל לשמוע מוזיקה ברציפות? אודה לכם אם תשיבו לי בהקדם בתודה …
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קודם אני רוצה להגיד תודה לחברי האתר פה שאני מדי פעם קורא ולומד הרבה . אז בקשר למכשיר , קניתי נוט 1 באייבי באנגליה ואני מייבא אותו לישראל , הצלחתי להתקין עליו ג'לי בין והוא עובד טוב . עקרונית הסיבה יחידה שהתקנתי את הג'לי היא השפה , אני צריך שהוא יהיה בעברית . אז הצלחתי לעשות מקלדת בעיברית אבל אני לא יודע איך לעשות שכל המכשיר יהיה בעברית . תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מחר אני באילת ואני מעוניין לקנות את הGalaxy S8 לאחר שנתיים וחצי שהייתי עם LG G3 הגיע הזמן להחליף. עכשיו אני באמת מתלבט אם להוסיף 300 ש"ח לאחריות של סאני שהיא רק 12 חודשים ולא 24 חודשים כמו שפעם היה נהוג. האביזרים (מתאמים, אוזניות) לפי מה שהבנתי מגיעים גם בייבוא מקביל חוץ ממטען לא מקורי.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בארגון אנשים עם נוקיה E71 יש תמיכה ב WAV אני מקבל מיילים והם לא נפתחים עם קבצי מייל WAV יש פתרון???
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מצד אחד המסך קטן וקצת קשה לקרוא PDFים סרוקים או ספרים גדולים. מצד שני המסך נוח לקריאה ואם יש לי מסמך ארוך אני יכול להגדיר אותו על דפים קטנים ואז יהיה לי טקסט גדול ואני אוכללקרוא כמו מנייר. אבל הבעיה היחידה שבאמת מפריעה לי היא שבחיבור למחשב הוא לא מזוהה ככונןן חיצוני או כל דבר כזה ואני לא יכול להעביר אליו מסמכים ישירות. אני חייב לשלוף את כרטיס ה SD, להעביר את המידע אליו ולהחזיר אותו. זה לא נורא אבל קצת מעצבן כי אין לי קורא SD במחשב הנייח אלא רק בנייד. יש למישהו כבר אחד כזה והוא נתקל, או לא נתקל בבעיה כזו?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
אבא שלי מאוד רוצה GPS הוא לא צריך או רוצה מחשב כף יד הוא רוצה רק GPS אני צריך שהוא יתמוך ברוסית ושיוכל לעבוד גם בארצות אחרות
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
חברת Elephone השיקה מכשיר חדש ומרשים הקרוי בשמו IVORY.מכשיר זה מגיע עם פיצ'רים מיוחדים ומרשימים הלא נמצאים בכל מכשיר. חלק מהפיצ'רים הנכללים בו הינם מסך ה- D2.5 המגיע עם המכשיר ומאפשר לתנועה חלקה של הטאצ'.המעבד העצמתי MT6753בעל 8 ליבות, הוא הנושא את המכשיר IVORY.בנוסף, IVORY מציג נתונים מרשימים של זיכרון ראם (RAM) , GB2 , וכמו כן גם מגיע עם GB16 (זיכרון פנימי).מכשיר זה מגיע עם מסך גדול בעל 5 אינץ', מסך D2.5.פלאפון זה מגיע עם מצלמה אחורית איכותית של 13 מגה פיקסל, מצלמה קדמית של 2 מגה פיקסל המאפשרת לצלם תמונות סלפי מרשימות וכמובן מצלמת הוידאו המרשימה בעלת איכות גבוהה של צילום.יתר על כן, קיבולת הסוללה של ה IVORY הינה 2800MAH, המאפשרת להחזיק שעות רבות ללא צורך בהטענה, דבר חשוב…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הדלפת מחירי ה-Xiaomi 12 וה-Xiaomi 12 Pro המיועדים במערב מבהירה לנו כי היצרנית הסינית הגדולה השלימה את המהפך שלה לחברת סופר פרימיום שאינה חוששת לגבות סכומים דומים או גבוהים יותר מאלו של המתחרות מחוץ לסיןלכתבה
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
- 4 followers
-
-
מקצוענים יקרים שלום! הייתי רוצה נגן MP$ לצורך: 1) ראיית פרקים (של אבודים בעיקר) בשעות הפנאי (בי"ס) 2)שמיעה באיכות בסדר, אך לא גרועה!!!! 3) העברת שירים מהירה חובה (כמו בIPOD שיש גלגלת) 4) יכול לשמש גם כדיסק נייד ולכך אני צריך זיכרון יותר גדול מ-4G 5) רדיו יהיה נקודה טובה אך אם יש רדיו אז חייב להיות מקליט לרדיו. אם אין אז אפשר לוותר עליו. אני מתלבט האם כדאי לי לקנות את ה- SANSA E280של SANDISC, אם שזה סתם בזבוז כסף על שם המותג??? *** האם המסך שם קטן מדי? *** מהו הגדול מסך המינימלי לראיית סרטים??? המשך של הSANSA הוא 1.8 אינץ' אני חושב שזה ממש קטן מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-