גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ס.. רוצה מכשיר שיהיה ייעודי למוזיקה. עד אזור האלפיה (כולל לוח מקשים עברי). לא יד שניה. תוכנות שמעניינות אותי: חיבור native 3.5 לאוזניות (מתכוון בחדר שינה לחבר לרמקולים 2.1 של harman/kardon) תמיכה ב-A2DP (לשימוש עם S9 ברכיבה על האופניים) אם יש לו נרתיקי זרוע ייעודים למטרה זו, זה גם נחמד. כפתורים ייעודים למוזיקה שמגיעים אליה בלחיצת כפתור ללא כניסה לתפריטים - חובה! העתקת שירים פשוטה ויצירת פלייסליסטים מספריות אם ניתן. תמיכה ב-TRACKID או משהו בסגנון. הצגת תמונת המתקשר על כל המסך. דק שלא מפריע בכיס זה נהיידר. לא מעניין: צילום בחושך, WIFI, הצגת סרטים, קיבולת נפח מרשימה. מתלבט בין הדגמים שבכותרת אלא אם כן יש עוד משהו לשקול שלא חשבתי עליו? ישנה נטיה קלה לנ…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי אמר אני ולא קיבל 5.8" מצלמת IMAX 6K 60MP כרטיס SIM 1TB 12GB RAM http://www.androidcentral.com/turing-promises-moon-2017-cadenza-dual-snapdragon-830-60mp-camera-12gb-ram
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אחים שלי, אני מחפש טלפון סלולרי בתקציב 2200+-ש"ח אני רוצה שיהיה לו נגן MP3 ממש איכותי, מצלמה עם פלאש, ומסך איכותי. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
Long story short - הE71 שלי מת ואני זקוק לטלפון חדש. הייתי מאוד מרוצה מה-E71, במיוחד אחרי שהתקנת את הגירסא הג'נרית של נוקיה במקום זו של החברת סלולר. אני מחפש טלפון דומה, ואני אקנה אותו מחנות על מנת להימנע מכל הסיבוך של צריבת קוד שפה - כי שוב, אין לי כח לגירסא המוטבעת של החברת סלולר. גם אין לי כח להתחייב ל68046 חודשים בתשלום נוח של שקל וחצי כל חודש. בהתחלה חשבתי אוטומטית על ה-E72, אבל אז ראיתי שכאילו יש לו "מחליף" בדמות הE5. שניהם עולים פחות או יותר אותו דבר(באזור ה1,300 ש"ח). השאלה היא - מה עדיף? תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון, ואני לא בטוח שאני מבין את הקטע של המהירויות. לפי מה שקראתי כרטיס זיכרון עם מהירות גבוהה הוא רלוונטי בעיקר למצלמות דיגיטליות ולזמן הטעינה שלהם בין צילום לצילום , אז אני לא בטוח שזה רלוונטי לסלולרי. וההבדל במחיר בין כרטיס זיכרון במהירות נמוכה למהירות גבוהה הוא ממש ענק, ויש מהירות X60 ועד X600 ויותר אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של 32 גיגה לסלולרי שלי 1. יש משמעות למהירות? ואם כן, איזו מהירות כדאי לי? 2. מישהו יכול להמליץ על משהו מחו"ל (כי מהמחירים פה בארץ גבוהים בטירוף...)
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות סלולרי בסכום של עד 500 ש"ח. במהלך חיפושי נתקלתי בטלפון u8180 huawei. האם למישהו יש ניסיון איתו? האם אני יכול להשיג טלפון טוב יותר במחיר הזה? חשוב לי שהוא יהיה אנדרואיד ובעל GPS + WIFI תודה
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
טוב, עברה שנה, הגיע הזמן לפלאפון חדש. בא לי משהו עם מסך מגע ועדיפות למסך בגודל נורמלי (לא 2.8" כמו הדימונד או הסמסונג F480). כמובן שהדבר הראשון שחשבתי עליו זה האיפון, כי הוא הכי מוכר וכי הוא... איפון. כמה שחיפשתי, מצאתי יותר ויותר אנשים נגד, מכפישים, מלגלגים על המותג, אבל המושתף לכולם זה שאף אחד לא נתן שום הסבר נורמלי, הדבר היחידי שהצלחתי לסחוט מהחיפושים של למה-לא זה שהוא לא נותן תמורה לאגרה, במחיר שלו אפשר להשיג פתרונות מוצלחים יותר של מתחרים, אבל איזה ? אני יכול לקנות מכל חנות בארץ, אבל רק בארץ. ראיתי את הסמסונגים, ה-F480 נראה לי פצפון, כמו ה-HTC DIAMOND. ראיתי את הסמסונג אומניה I900 והאמת שהתאהבתי בו, אבל הוא עולה 1000 שקל יותר מהאיפון, אני לא בטוח שזה כזה כדאי. אני אש…
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות סלולרי חדש ואשמח אם תמליצו ותייעצו לי, לא רק על מכשירים שתואמים את הדרישות שלי אלא גם אם לא התייחסתי לאספקטים חשובים (ואם אפשר אז גם מאיפה כדאי לקנות). דרישות הכרחיות: שגם אני וגם הצד השני נשמע אחד את השני באופן חזק, ברור וצלול מכשיר עמיד שלא נשבר בקלות WIFI Bluetooth מצלמה טובה, לא ברמה שתחליף את המצלמה הדיגיטלית, אבל מספיק טובה כך שאוכל להעלות תמונות למחשב והן יראו טוב ולא מגורענות היה טוב, אבל לא הכרחי: ממשק נח שאין צורך בהרבה שלבים כדי להגיע לכל מקום (תמיד אהבתי את קיצורי הדרך של נוקיה) מספיקה הטענה אחת ביום Smartphone לא חשוב בכלל: נגן MP3 מבנה המכשיר (סליידר וכו')- כל עוד הוא עמיד עד כמה התקציב שלי מציאותי, בשביל הדרישות הללו? תודה מ…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני רוצה לרכוש סלולרי חדש וחשבתי על הC905 של סוני. לאחרונה היו לי K800 ואתה ה850 וסה"כ הייתי מרוצה. הבעיה עם הC905 שהוא לא נמכר ברשת הכתומה ולכן אין אבא ואמא. זה קצת מדאיג מכיוון שאז קשה לקבל שירות (הבנתי שהמעבדה של סוני אריקסון היא בת"א בלבד או משהו). האם זה נכון או שיש כיום פתרונות לקבלת שירות? ואם לא על איזה הייתם ממליצים הדומה לC905 מבחינת ביצועים ואיכות? מצד שני חשבתי גם על מכשיר משולב של מחשב כף יד עם יכולות סלולריות? שווה? שוב, על מה הייתם ממליצים? מודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. כבר 3 שנים אני משתמש בנוקיה 3120 והחלטתי שהגיע הזמן להחליפו במשהו קצת יותר מודרני. הדרישות שלי מהמכשיר החדש: -מקשים נוחים -מסך טוב (כמובן עדיף כמה שיותר גדול) -סוללה חזקה (כזאת שתחזיק יותר מיום) -ספיקר חזק (ורמקול סביר לניגון mp3) -עמידות (שלא יתפרק ל-20 חתיכות מנפילה מחצי מטר) -צילום באיכות טובה יחסית אני נוטה יותר לכיוון המכשירים של Sony Ericsson ושמתי עין על הדגמים הבאים: G705, W595, W760 ועוד שני דגמים שאני לא בטוח אם הגיעו לארץ-W715, W705 למישהו יש נסיון עם אחד הדגמים/יכול להמליץ על דגמים אחרים שעונים על הדרישות? (ממש לא חייב רק של SE) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי להתחדש בסלולרי חדש, אני מכיר מישהו שחוזר בקרוב מארה"ב והוא יקנה לי את המכשיר. התקציב שלי הוא עד 1400 ש"ח וחשבתי על ה HTC WILDEFIRE אבל מסתבר שהוא לא נמכר שם בכלל... מה המכשיר שמומלץ לקנות בטווח מחירים הזה ושאפשר להשיג משם? מה שחשוב לי זה מסך מגע ועדיף שיהיה אנדרואיד, ישמש בעיקר לגלישה ברשת חוץ משיחות.
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם סוף סוף אחרי הרבה זמן אני מחליף סלולרי, רציתי את העזרה שלכם בבחירה. רק מסלקום ובמבצע של מקבלים סלולר אם מדברים מעל 50 שקל (לא N95) אני בעיקר חושב על הN73. שמושים: משחקים, מצלמה (ממש קצת), ובעיקר mp3-4, רצוי רמקולים חזקים ומסך גדול. תודה רבה לכל העוזרים .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר עם סלולרי ישן כבר כמה שנים והחלטתי לקנות חדש אני רוצה ממנו הרבה תכונות: GPS- כן + הסבר איך בכלל מתקינים את זה WIFI- כן מוזיקה- שהנגן יהיה טוב מאוד, איכותי עם הרבה מקום איחסון מסך טאץ'- כן בלותות- אפשרי, לא חשוב לי כל כך מצלמה- באיכות טובה רדיו- כן תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום! בימים אלו ממש אני עומד על סף בחירה משמעותית. אני צריך לבחור את הטלפון שאיתו אבלה חודשים רבים לצידי!!11! עכשיו אני צריך טלפון שהדגש הכי חשוב הוא המהירות בתפריטים, זה נראה כאילו בשנים האחרונות חברות הסלולר עושות הכל כדי שהתפריט יהיה כמה שיותר איטי. איזה מכשיר מבין כל המכשירים של אורנג' הוא מהיר, מציע פונקציות מתקדמות והמצלמה שלו טובה+. אנא, אל תמליצו לי על מכשיר שאיו לכם נסיון איתו, או שהנסיון מועט. תודה רבה לכל העוזרים! אני מדגיש שהמכשיר צריך להיות מאורנג'. ד"א, אורנג' יכניסו בקרוב מכשירים חדשים לקולקציה? ותודה בשנית לכל הבא לעזרי!
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום רב, אבא שלי מחפש טלפון סלולרי חדש עם מסך גדול יחסית (מגיע מנוקיות ישניות ובלאקברי 9700 שהוא לא הסתדר איתו ועשה לו לא מעט בעיות) אבל רזולוציה יחסית קטנה - כיתוב גדול וברור או לפחות אפשרות לזום וגלילה נוחה. אנחנו ברשת של הוט מובייל אז צריך שהוא יתמוך בתדרים 850 ו- 2100 בדור שלישי. הוא רוצה שתהיה בטלפון אפשרות לגלישה באינטרנט וניווט באמצעות GPS. מאד חשובה אמינות הטלפון, איכות שיחה והידידותיות למשתמש, אם אפשר להגדיר אותו שיהיה ברוסית, יתרון. התקציב לטלפון הוא עד 1000 שקלים (חדש, לא יד שניה), אלא אם כן יש משהו ששווה להוסיף עבורו כמה שקלים ויתאים טוב יותר מהשאר. עברתי קצת על טלפונים בזאפ וקרצו לי ה- motorola defy mini xt320 בגלל העמידות לאבק ומים או ה- sony xperia tipo, הם…
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
השאלות האלה גם נוגעות לי, אבל גם לעוד הרבה אנשים אחרים אני מאמין. אני רוצה מכשיר סלולרי סביר, אבל אני לא רוצה לשלם הרבה או להתחייב לשנים. אני רוצה תעריפים טובים, אבל אני לא רוצה להתחייב או לשלם על שיחות שאני לא יעשה. האם יש פתרון לאדם כמוני בשוק הסלולרי בישראל ?
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מחפש סלולרי לאשתי, תקציב כנראה באיזור ה700 ש"ח, אבל לפי העניין (עדיף כמה שפחות, אפשר גם יותר אם צריך). שימושים: - שיחות טלפון (כמובן), SMS/MMS - צילום אקראי - שמיעת מוזיקה (רמקול פנימי, לא אוזניות) ציפיות: - זמן סוללה סביר (מן הסתם) - רצוי עמידות מסויימת לרטיבות ונפילות (בהתחשב בגורלו של המכשיר הקודם) - חריץ לכרטיס זיכרון, או נפח פנימי מספיק לכמות סבירה של שירים ותמונות - מצלמה לא חייבת להיות סופר-איכותית, אבל שתהיה קלה ונוחה לשימוש - לא חייב להיות סמארטפון, לא חייב מסך מגע. אשמח גם לעצות לגבי מקום הקניה המומלץ.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מכשיר שהוא לא סמארטפון, שיהייה בעל התכונות הבאות: 1. סוללה שמחזיקה הרבה זמן. 2. פשוט להפעלה (מערכת הפעלה לא מטומטמת מידי) 3. אמין 4. רצוי קטן ושנראה טוב. 5. מצלמה של 3 מגה פיקסל לפחות 6. אפשרות להתקנה של עברית (המכשיר ירכש בארה"ב של אמריקה) 7. כל שאר התכונות הסטנדרטיות שיש בפלאפונים סבירים. המכשיר מיועד למישהו שהולך לצבא ולכן התיעדוף הזה. הוא צריך לשבת בכיס בצורה נוחה, לא דורש הטענה כל יום בשימוש ממוצע, ואמין- כי למי יש זמן לרוץ למרכזי שרות... הבעיה הכי גדולה שאני נתקל בה זה הקטע של העברית... איך אני יכול להתקין עברית ומאיפה אני משיג אותיות להדבקה על המקשים (אם המכשיר רק עם מסך מגע אז זה פותר את הבעיה...) תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רוצה להחליף לאמא שלי את הטלפון. ורוצה משהו ברמה טובה ולא יקר מידי. תקציב של 1500 שקלים בערך. השאלה היא האם עדיף לקנות אחד מהסינים דגם חדש או שעדיף דגם סמסונג ישן.. למשל הגלקסי s6 שעולה היום בערך 1500.. מה דעתכם? אשמח לשמוע המלצות.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כרגע עם K800i של SE, בזמנו היה חשוב לי מיכולות הצילום שלו, כיום זה פחות מעניין אותי, והטלפון כבר שרוט בצורה קשה. רכשתי לאחרונה אוזניות בלוטות' סטריאו של מוטורולה דגם S9, ואני משתמש בהן בספורט. כשהטלפון נייח ואני מסתובב לידו אין בעיה עובד מצויין. אבל אם אני זז והוא במכנסיים (בין אם הליכה או רכיבה על אופניים) אז לפעמים ישנם הרבה ניתוקים, לפעמים קצת פחות, אבל היום באופניים למשל היה ממש בלתי נסבל, גם להחזיק אותו ביד עדיין לא היה תקין לחלוטין. אני מעוניין במכשיר פחות מאסיבי מה-K800 השמן שישמש לי בעיקר כנגן מוזיקה מעל הכל, כך ששליטה נוחה ועוצמה גבוהה חשובים. משהו שאפשר לרכוש לו רצועה שתתלבש על הזרוע בזמן שאני רוכב. כמו כן אני לא מתכוון להוציא 2000 ש"ח על המכשיר, מעדיף למצוא…
-
- 17 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מכשיר עם מסך מגע אבל כל אחד שאני מוצאת אומרים לי שהמגע לא טוב. מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר עם מסך מגע טוב , ושהוא לא יהיה יקר ? מישהו יודע אם המגע של נוקיה 5230 טוב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול.....האים יש תוכנה שלמשל אחד מאנשי הקשר שלי יכול לדעת את מיקומי ואים כן איך אני יכול לבטל את זה?וכמובן שהביטול לא יפגע בתוכנות שמשתמשות בשירותי מיקום וכו... בנוסף איזה אנטיוירוס+פיירוואל לא חינמי הכי טוב למערכת אנדרואיד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר סלולרי שיחליף את המוטורולה הישן שלי (בן 6 שנים בערך) ברשת סלקום שיש לו סאונד שגורם לי לחשוב שיש לי בעיות שמיעה. אלה התכונות שחשובות לי לפי סדר: 1. רמקול איכותי, הגברה טובה ובכלל כל נושא הסאונד שיהיה איכותי - אני חייב להחזיק את הסלולרי ביד כי ליד האוזן המוח מתבשל אצלי מהר 2. עוצמת שידור נמוכה ככל האפשר 3. סוללה גדולה 4. לא צריך מצלמה, מסך מגע, יותר ממסך אחד, הכי פשוט אבל אם אפשר, שיהיה גם טייפ דיגיטלי (יש כזה?) אם יש מכשיר ממש מומלץ במחיר גבוה יותר, אשקול לעלות בתקציב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כשאני מגיע הביתה, אני שם את הסלולרי איפהשהוא, שוכח ממנו ולא שומע שיחות נכנסות. האם יש מכשיר דמוי טלפון קווי שאני יכול לחבר לו (אלחוטית/בלוטות') את הסלולרי כך שיצלצל כשנכנסת שיחה ? כזה שאפשר לחבר לו שלוחות (אלחוטיות) לחדרים אחרים בבית. אני מנוי אורנג' ושאלתי אותם אם הם מציעים קו ביתי שיצלצל יחד עם הסלולרי, אמרו שאין. תודה.
-
- 16 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
הקישור: http://www.dealextreme.com/p/3-5-capacitive-android-2-2-dual-sim-dual-network-standby-quadband-gsm-tv-cell-phone-w-gps-wi-fi-70778 נראה soc חלש למדי, מישהו מכיר / התנסה. אני יודע שזה לא תומך דור 3 בדרך כלל יעבוד עם wifi. שימושים עיקריים, שיחות, smsים פייסבוק ומסנג'ר.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-