גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אהלן! אני משתמש כבר המון זמן ב-duobletwist ושמתי לב לאחרונה שכאשר המכשיר מחובר בבלוטות' לאוזניות סטריאו אז שלוחצים על מקשי התפעול על האוזניה (פללי/סטופ/קדימה/אחורה) הוא מבצע את הפעולה בנגן הסטוק ולא בדאבל טוייסט. עשיתי clear defaults לנגן סטוק ושמתי שדבאל טוייסט יהיה בחירת מחדל- וזה לא עוזר. משהו יודע מה הפתרון?
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
זוכרים את ה-Zenfone AR האימתני? החל משבוע הבא תוכלו לרכוש אותו, עם כמות שיא של זכרון RAM ונפח אחסון מובנה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
- 1 follower
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%95-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%a2%d7%93-46-%d7%99%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%a0%d7%94-%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי המכשיר הנ"ל. רציתי לדעת האם יש אפשרות להוסיף את השירים בצורה קלה דרך הסייר של חלונות ישירות לתוך הSTORAGE שהנגן מופיע ככזה?(כמו בנגנים אחרים) או שאין אופצייה אחרת אלא רק דרך הITUNES המעצבן?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה לקנות אחד מהנגנים, ההתלבטות שלי היא בין שלושתם, כשאני נוטה לכיוון ה7 מהסיבה שהוא הכי קטן השאלה היא כזאת, האם הגודל משמעותי בין הd2 ל7, (כי באיכות סאונד וסוללה הם דומים...) והאם ניתן להשיג בארץ את ה7 בגרסת ה16 ג'יגה (כי אם כן אז זה נראה לי די סוגר את העניין) את הקליקס הכנסתי כי הוא נראה מדהים, וקראתי פה קצת שהוא גם סבבה מבחינת פיצ'רים, השאלה היא איך הזמן סוללה והגודל\משקל שלו יחסית לאחרים? (איכות וידאו לא מאוד חשובה לי, לא בטוח בכלל שאני אצטרך את זה יש בPSP...), והאם יש לו חריץ לכרטיס הרחבה (יתרון לD2)? שאלה אחורנה, איך הD2 מבחינת השבירות שלו? אני מפחד נורא שהוא יהיה נורא שביר ושאני אצטרך לקנות מגן מסך פאוץ וכל מיני דברים מסביב שנורא אין לי כוח להתעסק א…
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
http://www.cowonglobal.com/zeroboard/zboard.php?id=C08&category=&no=289&bmenu=download&category=21 עדכון נעים ובטוח
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
העידן הטכנולוגי מתחיל לחלחל גם לשורשי עץ משפחתי, כאשר אבי השתדרג עם סלולארי חדיש ומחודש, המסוגל לנגן שירים, סבתי שתחיה החליטה שגם היא רוצה. טלפון כבר יש לה, ואני חושב שעדיף לקנות לה נגן MP3, מכמה סיבות. הדרישות לנגן הן: 1. זול 2. 1GB זיכרון, הרחבה לא חובה 3. תפעול קל, הדלק ונגן (בלי דפדפוף בתיקיות) 4. רמקול חובה ראיתי את הנגן הבא, יש בו מלא דברים שאני לא צריך, אבל המחיר שלו אחלה, אבל אני לא יודע כמה יהיה נוח לתפעל אותו, אני מעונין בנגן שיתחיל לזמר ישר לאחר ההדלקה (או לאחר לחיצה על PLAY), והיא לא תצטרך לדפדפף בין תפריטים במסך פצפון. מה דעתכם? יש לכם המלצה לנגן אחר? תודה
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה מכשירי DVD אפשר לקנות בארץ שעושים Upscaling (שיפור איכות התמונה), אם בכלל אפשר להשיג כאלה?
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ביצרנית הקוריאנית שלחו הזמנות מעודכנות אשר מאשרות שמכשיר הדגל החדש ייחשף כבר ב-21 בפברואר, בדיוק כמו ספינות הדגל של המתחרה המרכזית סמסונג רק לאחרונה הצלחנו להירגע מכל המוצרים והמידע שהורעפו עלינו במסגרת תערוכת CES בתחילת חודש ינואר, והנה נראה שכבר צריך להתכונן לאירוע הבינלאומי הגדול הבא – תערוכת MWC 2016 בברצלונה, שתיפתח בקול תרועה רמה עם ההשקות הרשמיות של ה-Galaxy S7, וה-G5 של LG. ב-LG שלחו הזמנות מעודכנות (מבוססות GIF ומוזרות משהו) לאירוע החגיגי שהם יערכו ב-21 בפברואר, בסמוך ליריית הפתיחה של התערוכה בברצלונה, ולא השאירו מקום לספקות – זה יהיה המעמד בו ייחשף סמארטפון ה-LG G5. GIF GIF מעבר לכך שמפלס ההתרגשות שלנו עולה בשל העובדה שנותרו …
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות: 1) איך אני ממיר סרטונים כדי שאני אוכל לצפות בהם במכשיר שלי (SE K800i)? האם כל סרטו אני יכול להמיר? 2) קראתי באיזה סקירה של המכשיר שאני יכול לערוך תמונות כך שאני יכול לעוות את הפרצופים. לא מצאתי את הפונקציה הזו. רק ראיתי שיש שם עריכת תמונות שאפשר להוריד/לעלות בהירות וניגודיות ולהפחית עיניים אדומות אבל לא מצאתי עיוות ודברים כאלו.. 3) מישהו יוכל להסביר לי קצת על המצבי צילום: יש אוטומטי, נוף, נוף בשקיעה, שלג וכ'ו. מתי להשתמש בכל דבר? תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני וחברים יוצאים להרבה טיולים ועושים על האש ומבאס שהרבה פעמים אין מוזיקה אז אני אשמח להמלצה על רמקולים שפועלים על כל דבר חוץ מחיבור לשקע, מצידי אפילו לסובב איזה ידית אנעארף... ושלא יעלו הרבה בבקשה, בנוסף הם יחוברו לאייפוד אם זה משנה, כמובן שעדיף אם ישמעו טוב.
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות אוזניית בלוטות שתתאים לN95 טווח מחיר של עד 150 ש"ח. רצוי פחות. האוזניה תשמש בעיקר ברכב (ואולי באופנוע אם היא תהיה נוחה) המלצותיכם יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
אהלן! רציתי לשאול עם איזה כרטיס כדאי להרחיב את ה-D2? הכוונה מבחינת מהירות, גודל, חברה וכו' (מהירות הכרטיס בכלל רלוונטית כשמדובר בנגן?) ועל אילו אוזניות אתם ממליצים? או שהD2 בא כבר עם אוזניות טובות? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
ערב טוב. יש לי כמה שאלות על המכשיר הנחמד הזה, אולי מישהו יכל עזור. אני לא מוצא דרך לראות על המחשב את הקבצים שבמכשיר שהם לא קבצי אודיו (תמונות ווידאו), אני רוצה לראות מה יש על המכשיר ולמחוק דברים ממנו, איך אני עושה את זה. ניסיתי בWMP\WINAMP ואפילו Rhapsody\Sansa Media Converter - התוכנות שהגיעו עם המכשיר. ועוד שאלה, איך אני עושה שלשיר שאני מנגן במכשיר תוצמד תמונה של האלבום שלו (את התמונות כבר יש במחשב). תודה, ושבת שלום. היתה לי בעיה בXP, עכשיו הוא מזהה את הנגן ואפשר פשוט להיכנס לתיקיות. שבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בעוד שהאח הגדול OnePlus 8 Pro יכלול הגנת IP68 רשמית בכל גרסה ובכל מקום בעולם - האח הקטן יציע את המאפיין הנחשק רק בגרסאות הייעודיות של Verizon ו-T-Mobile לכתבה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש לקנות סמארטפון אנדרואיד חדש וקצת התבלבלתי מכל המבחר. אשמח שתעזרו לי להתאפס על אופציה טובה. יש לי כמה דרישות - -מחיר: אזור 1500-2000 ש"ח -אמין ועמיד לאורך זמן: לא סיני, סמסונג בעדיפות גבוהה. -מעבד: לא צריך את הסמארטפון הכי חזק בעולם, לא משתמש בו למשחקים או משהו. מצד שני כן מצפה ממנו לסחוב את עצמו כמו שצריך ל3 שנים הבאות. -מצלמה טובה. -די נעול על זה שאני רוצה יציאת אוזניות. יש כמה אופציות מיד-ריינג' ברמת מחיר הזו, אבל בדר"כ המצלמה לא להיט לפי מה שראיתי בביקורות (Galaxy A71, OnePlus 8...). חשבתי ללכת על Samsung Galaxy S10/S10e משנה שעברה. נראה לכם שזאת אופציה טובה? אולי עדיף לחכות למכשירי ביניים שהולכים …
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%a4%d7%9c-%d7%9e%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי לכולם לאחרונה השגנו דיל דרך סלקום לעסקה משתלמת. אני מבקש את עזרתכם בבחירה של מכשיר חדש מחברת סלקום. כל מגוון המכשירים עומדים לרשותי, המכשירים שהכי מעניינים אותי כרגע הם: N95 8GB LG KU990 אבקש את עזרתכם מבחינה מקצועית, מה עדיף משני הפלאפונים האלה, או שיש מכשירים אחרים מומלצים בארסנל של סלקום. אם זה יעזור למישהו לעזור לי אז אני חייל קרבי על סף שחרור, ככה שצריך שהפלאפון יהיה זמין לחול, יהיה עמיד, וגם מבחינת זמן (עם הפלאםון הקודם שלי 6230 אני כבר מעל 3 שנים, ככה שאיזה מהמכשירים להערכתכם יהיה שימושי יותר בעתיד הקרוב/רחוק) תודה רבה על העזרה זהר
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מכשירים חכמים חדשים של היצרנית הסינית המפורסמת שואפים להיות הזולים ביותר עד היום עם תמיכה בטכנולוגיות סלולר של הדור החדש לכתבה
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלכתי היום לחנות של פלאפון בגני התערוכה במטרה לשדרג ל-E71. אני צריך מקלדת מלאה ולכן לא חשבתי על אף מכשיר אחר. מה שכן, אחרי שביקרתי בדוכן של palm פתאום הגעתי למסקנה שאני לא כל כך סגור אם אני רוצה את ה-E71 או את ה-Treo. יצאתי משם בלי מכשיר חדש (כי לא הצלחתי להחליט) אבל עם נטייה לכיוון הפאלם. הבעיה היא שאני חושד שהמקור ליתרון הפתאומי שהפאלם קיבל אצלי הוא איש המכירות המצוין של פאלם לעומת אשת המכירות הקצת פוסטמה של נוקיה שלא עשתה הרבה יותר מפשוט להקריא את מה שכתוב לה. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום לפי מה שאני קראתי הדגמים הכי מומלצים מבחינת איכות סאונד הם iaudio-u3,d2,i7 iriver-u10 creative zen-micro,v plus רציתי לדעת מהרשימה הזאת איזה נגן הכי איכותי מבחינת סאונד והעם יש יותר איכותיים מאלה בטווח של עד 650 ש"ח וגם המלצה על אוזניות במחיר עד 250 ש"ח לא משנה כפתור או קשת העיקר איכות
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי מכשיר LG 8300 שמתה לו הסוללה. עכשיו עוד חודשיים נגמרת ההתחייבות, ויש מכשירים חדשים ותכננתי להחליף - מה שאומר שממש לא מתאים לי לשלם 150 שקל על איזה משהו מקורי (האמת שבכל מקרה לא מתאים לי... גנבים בפלאפון). עכשיו באינטרנט אני רואה בכל מקום רק LG-VX8300 והוא נראה בדיוק כמו שלי, עם אותן תכונות בדיוק. גם באתר של LG רק הוא מופיע - http://www.lgmobilephones.com/phone.aspx?id=334. שלי נראה בדיוק ככה, אבל משום מה קוראים לו פשוט LG 8300 גם פלאפון, וגם ככה כתוב בבר קוד של המכשיר פיזית. איך אני יכול לדעת אם הסוללה תתאים?? בשום מקום אין סוללות ל-8300, יש רק ל-VX. הן נראות ממש בדיוק כמו שלי, אבל הדגם הוא LGLP-A1000E. ועל הסוללה שלי (זו שמתה) כתוב LGIP-A1100. מישהו מבין בזה? יכול …
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הסמארטפון העדכני של השחקנית הפינית-סינית מצוייד בשבב ה-Snapdragon 710 ובמחיר שאפתני עד מאוד - במזרח הרחוק בלבד, לעת עתה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להגדיר צילצול לקבוצה ב"אנשי קשר" ושומר את בחירתי אולם הצלצול או השיר אינו משתנה ומופיע כל הזמן ב "ברירת מחדל".מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן להתחדש במכשירים חדשים של פלאפון, אנחנו צריכים 3: 1. לאבא שלי - בן 70 שכבר משתמש 7 שנים באותו מכשיר SK. צריך מכשיר פשוט וידידותי. הצורך היחיד שלו הוא הוצאת וקבלת שיחות בקלות: הוצאת וקבלת SMSים בקלות, מסך ברור (אם יש אפשרות לכיתוב גדול זה מצוין) ואם אפשר אז תא קולי במכשיר. 2. לאשתי - אין לה בעיה טכנולוגית אבל רוצה מכשיר פשוט יחסית בלי הרבה דרישות. טוענת שלא רוצה GPS, מצלמה וכדומה, אבל לדעתי אם יש מכשיר פשוט שיש בו גם את אלה אז היא לא תתנגד. 3. בשבילי - האמת שאני די סגור על לקחת את ה-E71 כי אני צריך מכשיר עם יכולות משרדיות. אשמח לקבל הצעות...
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-