עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ה-Portege X30D מציע מעבדים עדכניים במשקל מינימלי בהחלט לכתבה

2. Started by gal_zaken,

מישהו יודע אם הפלאפון הגיע לארץ ואם יש לו פריצה לעברית? תודה

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  3. דגמי הביניים החדשים של החברה היפנית עתידים לעבור לשימוש בשבבי ה-Snapdragon של קוואלקום, וזה יהפוך אותם לרלוונטיים הרבה יותר בשווקים המערביים לכתבה

4. Started by The Dom,

אני עושה ADD TO LIST אבל כלום לא קורה וזה לא מעביר את זה לפלייליסט שלי... פשוט הPLAYLIST לא נפתח אז מכן הנחתי שפשוט אין בתיקיה כלום ובגלל זה היא לא נפתחת. וד"א אגב מה זה ה BOOKMARK שיש שם?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by sgorg100,

שלום רב, המסך של הטלפון שלי ניסדק אז אני די בדחיפות רוצה לתקן אותו. מישהוא יכול להמליץ לי בבקשה על חנויות באיזור חיפה שיוכלו לעזור לי וכמה זה צריך לעלות. אם לחילופין מישהוא מכיר חנות שתמכור לי מסך אני ישמך להחליף אותו בעצמי. המון תודה אני

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  6. תנקס...

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  7. Started by tuli13,

vהאם מישהו יוכל לומר לי יאזה נגן כדאי לקנות בלי להתייחס למחיר.אני מחפש נגן שיתן לי מענה הן ברמת האינטרנט והן ברמת קבצי הוידאו והמוזיקה. תודה

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  8. שלום! אני רוצה לשמוע חוות דעת על נוקיה 6500S איך המצלמה המוזיקה הערכה שלו המלאה ואם זה המחיר שנע סביבו תודה לכולם !

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by 2Fluffy4U,

לאחר שקראתי את הכתבה באתר על המכשיר הזה, וביחד עם העובדה שאני בקרוב טס לארה"ב.. אני שוקל לקנות אותו. רציתי להבין כמה דברים - המחיר שלו יקר מאד - 250 דולר, אבל אני מבין שזה "כמעט" מכשיר אנדוראידי שיכול להסתנכרן עם האנדוראיד שלי ב - WIFI. כמו כן יש לו קישוריות Bluetooth. בכל מקרה - רציתי לשאול - האם יש דרכים נוספות מעבר לרכישות אוזניות במעל 100 דולר בשביל לסנכרן אותו עם מד דופק כלשהו? קראתי באתר הזה: http://www.dcrainmaker.com/2011/10/motorola-motoactv-thoughts-and-analysis.html אבל לא ממש הצלחתי להבין את הדקויות בין BTLE ל - Ant+. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי פה מה בדיוק המכשיר הזה מסוגל לעשות ואילו אפשרויות עומדות בפני. תודה

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by TomerPerez,

שלום, אני מחפש לקנות טלפון נייד חדש (הקודם שבק חיים ללא אפשרות תיקון, galaxy s8) תקציב: 1000-1500 ש"ח מעדיף לחסוך אני מחפש פלאפון סביר, סוללה טובה ומצלמה אחורית טובה יחסית. אין לי עדיפות להזמין מהארץ. אני מתלבט בין האפשרויות הבאות: https://www.banggood.com/iw/Xiaomi-Redmi-K20-Pro-6_39-inch-48MP-Triple-Camera-NFC-4000mAh-6GB-64GB-Snapdragon-855-Octa-core-4G-Smartphone-p-1488748.html?gmcCountry=IL&currency=ILS&createTmp=1&utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_union&utm_content=2zou&utm_campaign=ssc-il-all-0716&ad_id=367213444229&gclid=CjwKCAjw4ZTqBRBZEiwAHHxpfuC1fGPtE5xhcXxs_mouoLF1xw7BmI72qSBzYuoBhDRqLu…

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  11. יש לי מכשיר LG 8300 שמתה לו הסוללה. עכשיו עוד חודשיים נגמרת ההתחייבות, ויש מכשירים חדשים ותכננתי להחליף - מה שאומר שממש לא מתאים לי לשלם 150 שקל על איזה משהו מקורי (האמת שבכל מקרה לא מתאים לי... גנבים בפלאפון). עכשיו באינטרנט אני רואה בכל מקום רק LG-VX8300 והוא נראה בדיוק כמו שלי, עם אותן תכונות בדיוק. גם באתר של LG רק הוא מופיע - http://www.lgmobilephones.com/phone.aspx?id=334. שלי נראה בדיוק ככה, אבל משום מה קוראים לו פשוט LG 8300 גם פלאפון, וגם ככה כתוב בבר קוד של המכשיר פיזית. איך אני יכול לדעת אם הסוללה תתאים?? בשום מקום אין סוללות ל-8300, יש רק ל-VX. הן נראות ממש בדיוק כמו שלי, אבל הדגם הוא LGLP-A1000E. ועל הסוללה שלי (זו שמתה) כתוב LGIP-A1100. מישהו מבין בזה? יכול …

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  12. אחרי סמסונג ושיאומי מגיעה גם מוטורולה - הכירו את ה-Motorola One Zoom שינסה להביא צילום באיכות של מוצרי דגל לתגי מחיר עממיים לכתבה

13. ניסיון העבר שלי עם סוני אריקסון (K800, W880 ועוד כל מיני דגמים נוספים אצל חברים) הביא אותי למסקנה שהמכשירים שלהם מעולים, חוץ מדבר אחד - בכל הנוגע לרמקולים שלהם (אפילו במכשירים שמיועדים לסאונד, מסידרת "Walkman" לכל הרוחות!) הם פשוט תקועים אי שם בשנת 1992, פשוט רמקולים מזעזעים באיכותם ועוד יותר מזעזעים בעוצמתם. הרבה פעמים מצאתי את עצמי למשל במקומות קצת (!) רועשים מפעיל את הספיקר ומצמיד אותו לאוזן כמו שיחה רגילה בשביל להצליח לשמוע משהו.. ספיקר במהלך נסיעה ברכב למשל - פשוט בלתי אפשרי. חלש מידי. ברוב הזמן זה לא מפריע לי כי אני במילא עם אוזניה, ובכל הנוגע לצלצול - אני מעדיף שהטלפון במילא יהיה על רטט בלבד (אולי בתת מודע בגלל שהצלצול כלכך צורם ומגעיל). אני מחפש מחליף ל-W880 שלי. …

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  14. שלום לכולם.. יש לי שאלה - יש לי מוטורולה אטריקס - אנדרואיד 2.2. רציתי לדעת האם זה אפשרי לשלוח מהמכשיר מסמכים להדפסה, כגון מיילים PDF וכו'.. ניסיתי להוריד כל מיני תוכנות מהמרקט אבל אף אחת לא מצליחה לבצע זיהוי של המדפסת. אני מחובר עם המכשיר ב - WIFI לרשת הביתית שלי, בה קיימות 2 מדפסות בשיתוף. האם זה בעיה תוכנתית? אנדוראיד? הגדרות מדפסת? שיתופיות וכו'? תודה

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  15. מערכת התזכורות של נוקיה symbian מאוד נוחה. במיוחד ב-Nokia 6120 Classic. מערכת התזכורות שבנוקיה עם windows phone משתווה לה?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  16. האם אפשר לשנות את צליל השעון המעורר במכשיר נוקיה 6085?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by bati6,

הורדתי את האפליקציה ויש שם מלא מסוגי הטלוויזיה שלי, איך אני יודע מה לבחור? כל סוג שאני בוחר אני חוזר למסך המקשים ומנסה להנמיך או משהו וזה לא נותן לי ללחוץ על כפתורים, כאילו הכפתורים אפורים וכשאני לוחץ זה סתם משמיע רעש של רטט ולא עובד. יש לי ASUS ZenFone2

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  18. Started by arad gonen,

שלום אני מחפש לקנות GPS עם תוכנה של ישראל וארצות הברית בתקציב של עד 800 ש''ח... תוכלו לעזור לי? תודה ארד גונן

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  19. פשוט השיאומי שהביאו לי עושה מלא אתחולים... אמרו שיביאו סטינס בוקס אבל אני תוהה לעצמי אם יש קופסת אנדרואיד טובה מומלצת עדיף לא שיאומי...

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  20. Started by K300K,

אחרי מלא מלא זמן שאני מחפש ומלבט הוא הגיע.. ZVM חדש מארה"ב במכיר של 220 דולר.. אני שמח להגיד שאני לא מתחרט אפילו לא שנייה.. המכשיר מדהים!!!!!!! איכות הוידיאו שלו מטורפת !יותר טובה מהטלוויזיה שלי חח והוא גם לא כזה גדול אפילו לא גדול בכלל כמו שחשבתי.. יש בוא הכל! החלתתי שכשימציאו לו חור או משהו כדי לעשות איתו אהבה אנחנו אפילו מתחתנים. חח קיצר ממליץ בחום.....................ותודה שעזרתם לבחור. נ.ב אם מישהו מבין או יודע או מכיר את תפעול הנגן.. אפשרי לצפות שם בתיקיות? כי כמו שאני רואה זה לא ממש אפשרי לסדר בתיקיות אלה רק בPLAY LISTS .. ועוד דבר אם מישהו מכיר מישהו שמוכר או חנות או מקום שאפשר לקנות מימנו נרתיק פלסטיק אם מגן מסך שידבר איתי בקשר לזה........ תודה.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by Shasoosh,

קיבלתי מכשיר hx2100 יחסית חדש 2003 SE והתקנתי עליו את העברית של איירון, משום מה ההתחל עדיין היה Start אבל אימליים וכו' ראיתי בעברית. אחרי משחק קצר עם המכשיר הוא נתקע ולא הצלחתי להפעילו על ידי soft reset לכן הוצאתי את הסוללה והחזרתי שוב. היום שהפעלתי אותו שוב הוא עלה אך ללא העברית (ריבועים במקום אותיות) האם הוצאת הסוללה גרמה לכך? כשהתקנתי את העברית של איירון אני זוכר שעלתה לי הודעה שאמרה משהו בנוגע לזה שכבר ישום אחר משתמש בזכרון, האם אני בטוח שברצוני להמשיך עם ההתקנה.. אין לי עדיין כרטיס למכשיר, האם זה בעייתי במידה ואני רוצה רק שיסתנכרן עם האימייל ושיהיה בו עברית? אולי לא התקנתי את העברית כמו שצריך? כמה עולה כרטיס זכרון שתואם למכשיר שלי ועל איזה גדלים מדובר? (סורי, אנ…

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  22. תודה

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  23. Started by deluxe,

שלום חברים! יש לי סמסונג S4 והמטען שלי עושה בעיות. אחרי כמה נסיונות גיליתי שמדובר בכבל ככל הנראה. אני מחפש לקנות כבל data איכותי שמתאים לקצב גבוה ויטעין מהר. כמובן שגם יהיה עמיד לקיפולים ושאר התעללויות. איזה סוג כבל צריך לחפש? איך אני מזהה שהוא "מהיר"? לגבי השנאי עצמו, לא יודע אם הוא בעייתי אבל אם יש המלצות לאיזה מטען קיר מהיר (2A) חלופי ואמין, אשמח לשמוע. כנ"ל לגבי מטען רכב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  24. צמד ה-R9 וה-R9 Plus של היצרנית הסינית אשר משלב מראה יוקרתי וחומרת ביניים זוכה להצלחה בלתי מבוטלת עם תחילת השיווק בשוק המקומי Oppo היא אולי לא שם שנמנה עם אריות עולם המכשירים החכמים, אך זה לא מונע ממנה לקצור הצלחות ולשבור שיאים אישיים משלה תודות לצמד הסמארטפונים החדשים אותם חשפה לאחרונה, ה-Oppo R9 וה-Oppo R9 Plus – אשר כבר זכו לתיאור כמי שהצליחו להידמות הן למכשירי ה-Galaxy S העדכניים והן למכשירי ה-iPhone העדכניים בו זמנית. לפי דיווח עדכני, צמד הסמארטפונים צבר מכירות בהיקף מרשים של כ-180,000 יחידות ביום הראשון שבו החל להימכר באופן מקוון ובאופן פיזי ברחבי סין – לא רע בכלל, בהתחשב בכך שתגי המחיר שלהם עומדים על סכומים בלתי מבוטלים של כ-2,800 יואן וכ-3,300 יואן לדגם ה…

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  25. Started by משתמש כבד,

אני צריך נגן MP4 בתקציב של 300-400 שיציג סרטונים.

• 4 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.