גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
1 שאני מצרף תמונה לאיש קשר שמתי לב שהיא ממוזערת,האם אפשר שהיא תוצג כשאותו איש קשר מתקשר בצורה גדולה יותר ? 2 איך אני מגיע לשעון מעורר 3 איך אני בוחר צילצול להודעה נכנסת תודה.
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות אוזניית בלוטות שתתאים לN95 טווח מחיר של עד 150 ש"ח. רצוי פחות. האוזניה תשמש בעיקר ברכב (ואולי באופנוע אם היא תהיה נוחה) המלצותיכם יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
עיתוי ההשקה הרשמית לצמד מכשירי העל החכמים החדשים מבית סמסונג בארץ הקודש לא יכל להיות מוצלח יותר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום רב, המסך של הטלפון שלי ניסדק אז אני די בדחיפות רוצה לתקן אותו. מישהוא יכול להמליץ לי בבקשה על חנויות באיזור חיפה שיוכלו לעזור לי וכמה זה צריך לעלות. אם לחילופין מישהוא מכיר חנות שתמכור לי מסך אני ישמך להחליף אותו בעצמי. המון תודה אני
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
-
שלום רב אני מחפש דפדפן לאנדרואיד שיכול לפתוח קבציpdf ישירות בטאבים ללא צורך בהורדת הקבצים למכשיר. ראיתי שקיים בכרום לאייפון. יעזור מאוד לסטודנטים. תודה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות טלפון נייד חדש (הקודם שבק חיים ללא אפשרות תיקון, galaxy s8) תקציב: 1000-1500 ש"ח מעדיף לחסוך אני מחפש פלאפון סביר, סוללה טובה ומצלמה אחורית טובה יחסית. אין לי עדיפות להזמין מהארץ. אני מתלבט בין האפשרויות הבאות: https://www.banggood.com/iw/Xiaomi-Redmi-K20-Pro-6_39-inch-48MP-Triple-Camera-NFC-4000mAh-6GB-64GB-Snapdragon-855-Octa-core-4G-Smartphone-p-1488748.html?gmcCountry=IL¤cy=ILS&createTmp=1&utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_union&utm_content=2zou&utm_campaign=ssc-il-all-0716&ad_id=367213444229&gclid=CjwKCAjw4ZTqBRBZEiwAHHxpfuC1fGPtE5xhcXxs_mouoLF1xw7BmI72qSBzYuoBhDRqLu…
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ניסיון העבר שלי עם סוני אריקסון (K800, W880 ועוד כל מיני דגמים נוספים אצל חברים) הביא אותי למסקנה שהמכשירים שלהם מעולים, חוץ מדבר אחד - בכל הנוגע לרמקולים שלהם (אפילו במכשירים שמיועדים לסאונד, מסידרת "Walkman" לכל הרוחות!) הם פשוט תקועים אי שם בשנת 1992, פשוט רמקולים מזעזעים באיכותם ועוד יותר מזעזעים בעוצמתם. הרבה פעמים מצאתי את עצמי למשל במקומות קצת (!) רועשים מפעיל את הספיקר ומצמיד אותו לאוזן כמו שיחה רגילה בשביל להצליח לשמוע משהו.. ספיקר במהלך נסיעה ברכב למשל - פשוט בלתי אפשרי. חלש מידי. ברוב הזמן זה לא מפריע לי כי אני במילא עם אוזניה, ובכל הנוגע לצלצול - אני מעדיף שהטלפון במילא יהיה על רטט בלבד (אולי בתת מודע בגלל שהצלצול כלכך צורם ומגעיל). אני מחפש מחליף ל-W880 שלי. …
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את אחד מ2 הנגנים האלה בלבד אז נא לא להמליץ לי על אף נגן אחר תודה הדבר שהכי חשוב לי הוא איכות הסאונד!!! אני יודע שמדובר בהשוואה בין נגן פלאש לנגן הארד דיסק אבל בכל זאת אנא נתמקד בסאונד בלבד ולא בשום דבר אחר אני יודע של D2 יש עוצמת ווליום מטורפת ומגבר של 74W שזה פי 2 יותר עוצמה מלH10 אבל מי יותר איכותי מבחינת איכות הסאונד?
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי IPHONE 3G 8GB הבנתי שהוא פרוץ אני חושב כי אני יכול להתקשר ואפשר להתקשר אלי אם זה ההגדרה של פרוץ והוא בגירסא 1.1.4 אממ רציתי לשאול *איך מתעסקים עם העברות שירים אליו *האם לעדכן גירסא אם כן איך ולאיזה גירסא והאם זה יפגע לי בפריצה *אפשר אתר שמדריך את השימוש בו סרטונים וכו' זה ממש יעזור תודה רבה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה דבר ראשון זה לא לgps בכלל חשוב שיהיו כל הקישוריות העדכניות (wifi bluetooth וכו') השימושים הם אינטרנט יומן כל השטויות הבסיסיות והתוכנה הכי כבדה שתרוץ עליו זה אופיס אבל רצוי שתרוץ כמו שצריך... ה3000 ש"ח זה מספר שנזרק,אשמח להוציא כמה שפחות כסף במיוחד בגלל שהשימושים הם דיי בסיסיים אז יש למישהו המלצות? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה במכשיר DIMPHONEשקניתי מ? עשיתי לו UNROOT ועדיין הוא לא מצליח להתעדכן... יש לי עוד אחד זהה שקניתי מחנות אחרת והוא עובד מצויין (ELINE)
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם שמח למצוא אתר פורה ופעיל אשמח לקבל את עזרתכם בנושא חיבור הטאבלט שלי לרשת לאחר אין ספור ניסיונוות וקריאת מדריכים באתר עדיין לא הצלחתי יש לי טאבלט סיני קניתי עבור הילדים לא מצליח למצוא מדריך לחיבור לרשת הנתונים של המכשיר הם CPU Processor Vimicro VC0882, 1 GHz + GPU Mali-400 @ 400MHz Operating System Google Real Android 4.0 ICE Cream Sandwich Size 10.1" TFT LCD Screen Resolution 1024*600 HD Touch Screen Resistive Touchscreen RAM Real 1G DDR3 Nand Flash 8GB Camera 0.3M Pixels-Front Android Market Yes. You can download thousands of APPS from the Google Android Market Output Device Built-in Loud speakers Input Device Built-in Microphone LAN External Fa…
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
יש לי 2 מצלמות שיואמי, האחת זו המצלמת ומסתובבת 360 מעלות, והשניה פשוטה יותר. שתיהן היו בשימוש והכל היה תקין. כרגע שצי המצלמות לא מצליחות להתחבר: 1. מצלמת 360 מעלות: היתה מחוברת ללא בעיות עד לפני כארבעה ימים , ואז פתאום האפליקציה כותבת מצלמה לא מחוברת. כל הנסיונות להתקינה מחדש לא צלחו. כולל ריסט למודם , למצלמה, כולל התקנה מחדש של האפליקציה. המצלמה לא מצליחה לזהות את הקידוד QR , בשלב הזה אין זיהוי לוויפאי של הבית, למרות שאני בוחרת את הרשת שלי בבי. בדקתי והסיסמה נכונה. בהגדרות הוויפי בטלפון מצאתי שנוספה לי רשת נוספת, רשת של המצלמה - ויתכן שזו הבעיה?! מי נתקל במצב הזה? 2. לגבי המצלמה הפשוטה יותר, גם היא לא מזוהה באותו השלב, אבל כשרק היא מחוברת לא רואים את…
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
זוכרים את ה-Zenfone AR האימתני? החל משבוע הבא תוכלו לרכוש אותו, עם כמות שיא של זכרון RAM ונפח אחסון מובנה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.cowonglobal.com/zeroboard/zboard.php?id=C08&category=&no=289&bmenu=download&category=21 עדכון נעים ובטוח
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי סמסונג S4 והמטען שלי עושה בעיות. אחרי כמה נסיונות גיליתי שמדובר בכבל ככל הנראה. אני מחפש לקנות כבל data איכותי שמתאים לקצב גבוה ויטעין מהר. כמובן שגם יהיה עמיד לקיפולים ושאר התעללויות. איזה סוג כבל צריך לחפש? איך אני מזהה שהוא "מהיר"? לגבי השנאי עצמו, לא יודע אם הוא בעייתי אבל אם יש המלצות לאיזה מטען קיר מהיר (2A) חלופי ואמין, אשמח לשמוע. כנ"ל לגבי מטען רכב. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את הטלסקופ הכי טוב שאפשר למצוא עד מחיר של 600 שח, אני לא מבין בנתונים טכניים ודברים כאלה אז אודה לכם מאוד אם תעזרו לי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן! רציתי לשאול עם איזה כרטיס כדאי להרחיב את ה-D2? הכוונה מבחינת מהירות, גודל, חברה וכו' (מהירות הכרטיס בכלל רלוונטית כשמדובר בנגן?) ועל אילו אוזניות אתם ממליצים? או שהD2 בא כבר עם אוזניות טובות? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
תודה מראש. אם יש חשיבות לעניין אז היא מיועדת לחיילת (נדיר שהיא נמצאת בשטח)
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
איך מוחקים קבצי שירים מהזיכרון החיצוני דרך המכשיר? תודה אחים..
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנגן מספר שנים נגן מעולה עם סוללה מעולה לפני כמה זמן התחילו לי בעיות באוודיו ובמסך החיצוני אחרי שגררתי את זה כמה חודשים נמאס לי ופתחתי אותו גיליתי שהקונקטור התחיל להתנתק לי מהלוח שהוא מחובר עליו זה ממש לוח מודפס קטן שיושב בראש הנגן שעליו יש את הקונקטור לאוזניות ולצג החיצוני. אני מחפש מקום לקנות את החלק הנ"ל או מישהו שיש לו נגן כזה דפוק ומוכן למכור אותו במחיר סמלי. שלחתי גם מייל לאתר החברה למרות שלא נראה שיוכלו לעזור לי כי הנגן דיי ישן... צירפתי 2 תמונות עם החלק השבור מסומן בירוק כל המעגל המודפס שאני רוצה לקנות מסומן בצהוב החלק של הקונקטור שההלחמות שלו התנתקו לי. למישהו יש מושג איך אפשר להשיג? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לטאבלט לילד בגיל 9. צריך בעיקר משחקים וגם יוטיוב. חשוב מאד המחיר, שיהיה זול כמה שאפשר, אבל עדיין שלא יהיה זבל. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מותקן לי בסנסה הגרסאת בטא שיצאה בעברית ואחכ הורדה מהאתר בשל אי יציבות ובאגים עכשיו שאני מנסה לעדכן עם התוכנת אפדייטר מהאתר שלהם הוא לא נותן עדכונים חדשים בגלל שהבטא בעקרון יותר מתקדם מהגרסאות האחרונות באנגלית. איך אני יכול להחזיר אחורה לגרסא אנגלית יציבה ללא באגים? ואגב, מה הסטטוס של רוקבוקס לסנסות? תודה
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-