גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
פשוט השיאומי שהביאו לי עושה מלא אתחולים... אמרו שיביאו סטינס בוקס אבל אני תוהה לעצמי אם יש קופסת אנדרואיד טובה מומלצת עדיף לא שיאומי...
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
עברתי על החנויות שמופיעות בזאפ ולצערי לא נתקלתי בחנות כזאת. למשהו יצא לקנות לעצמו/הורים/קרובי משפחה?
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
ה-Portege X30D מציע מעבדים עדכניים במשקל מינימלי בהחלט לכתבה
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
- 1 follower
-
-
אבא שלי רוצה להתקדם לסמארטפון ראשון, ולכן אני לא רוצה לטעות בקניה כדי שהוא לא התאכזב. חשבתי להזמין לו את הגאלקסי נקסוס עקב מחירו הנוח באמזון, 433$, והמסך הגדול שלו. את המכשיר יביא דוד שלי שמגיע לארץ במהלך אוגוסט כך שאין צורך להתחשב במחיר המשלוח/מיסים. מה דעתכם על המחיר של אמזון האם הוא נמכר במחיר זול יותר בחנות אחרת? הדגם המדובר הוא 16GB. אבא שלי לא גיימר, ולא הולך להריץ אפליקציות כבדות. המכשיר ישמש אותו בעיקר לבדיקת מיילים בעבודתו, GPS, ואולי פה ושם איזה משחק להעביר את השיעמום. בגלל השימושים הקלים שלו אני בטוח שמבחינת מפרט המכשיר הזה הוא די והותר בשבילו וישמש אותו אם הוא ישמור עליו בשלוש שנים הקרובות ללא בעיה. הדאגה היחידה שלי כרגע היא מבחינת הממשק, האם הממשק הנקי של גוג…
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מכשיר נוקיה 6230I ברשת אורנג. רציתי לדעת איך אפשר לפתוח נעילה של החברה ? (לא סים פריי).! כשאני מכניס סים של אורנג למכשיר אני רואה שהו מקבל קליטה והכל אבל אי אפשר להוצאי שיחות או לקבל . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
אוהבים את Fortnite Battle Royale ומתקשים להפסיק ולשחק? מעכשיו תוכלו לעשות זאת כמעט בכל מקום לכתבה
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
- 1 follower
-
-
היורש של ה-Snapdragon 845 יוכל לצמצם משמעותית את הפער מה-Apple A12 וגם להתחרות ישירות ב-Kirin 980 של Huawei, כך נראה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
- 1 follower
-
-
האם ניתן להתקין את תוכנת בבילון על מחשב כף יד או שלמחשב כף יד אמורה להיות תוכנה מיוחדת שמותאמת לו?
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לפי מה שאני קראתי הדגמים הכי מומלצים מבחינת איכות סאונד הם iaudio-u3,d2,i7 iriver-u10 creative zen-micro,v plus רציתי לדעת מהרשימה הזאת איזה נגן הכי איכותי מבחינת סאונד והעם יש יותר איכותיים מאלה בטווח של עד 650 ש"ח וגם המלצה על אוזניות במחיר עד 250 ש"ח לא משנה כפתור או קשת העיקר איכות
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע את המכשיר ואני לא ממש מסתדר יש אולי איזה מדריך שימוש, מדריך עם כל הטריקים הקטנים? איך אפשר להוסיף כתוביות לסרטים? איך להוסיף תמונה לאמן מסויים כשאני מפעיל את השיר? איך להקליט עם המכשיר? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מכשיר GPS של חברת ASUS דגם R300 מכשיר נחמד מאוד ביקשתי שלא ישימו לי בו תוכנה כשקיבלתי את המכשיר התחלתי לחפש באינטרנט תוכנה האופציה הראשונה שמצאתי היא התקנת תוכנה של מיו שממירה כביכול את הFRIMWARE למשהו של מיו נכנסתי לאתר של ASUS ושם ביצעתי עדכון תוכנה אך לצערי לא שמתי לב שאין תמיכה בעיברית ואין מפות לישראל הבעיה כרגע איך להתקין עברית שוב או למצוא איזשהו עידכון בעיברית אשמח אם למישהו יש פתרון בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הסמארטפון העדכני של השחקנית הפינית-סינית מצוייד בשבב ה-Snapdragon 710 ובמחיר שאפתני עד מאוד - במזרח הרחוק בלבד, לעת עתה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
- 1 follower
-
-
ויש לי כמה שאלות... שאלה רשאונה ודי מטומטמת, איך הוא לפי דעתכם ? קניתי ממישהו, יד שנייה, לדעתי ממש נחמד חוץ מהגודל הכל בסדר ! עלה לי 500 שקל. ועכשיו לשאלות החשובות 2. כשמשמיעים MP3 בווליום הכי גבוה יש איכות חרא כזאת ואי אפשר להקשיב, האם זה רק אצלי 3. אני מבין שזה פועל על סימביאן, איפה אני יכול למצוא אתר עם תוכנות נחמדות להורדה לפלאפון ? כמו MSN וכו' 4. עוד המלצוות לדברים נחמדים שאני לא יודע על הפלאפון הזה ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
גלקסי 3 של חזר מתיקון, החליפו לו המסך, רק עכשיו שמתי שהוא הגיע בלי המגן מסך המדבקה הזאת למרות שנתתי להם אותו עם, מהם גם קניתי אתהמגן . הסתכלתי על המסך ושמתי לב למטה לשריטה קטנה, זה לא מוזר שעל גוריל גלאס 2 אחרי יומיים תופיע שריטה?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
ההפסקה של מפתחת השבבים הטאיוואנית מהשוק הגבוה עשויה להיות קצרה מהמתוכנן - כשהחזרה תהיה שאפתנית במיוחד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
- 1 follower
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%99%d7%9c%d7%95-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%96%d7%9b%d7%95-%d7%9c%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10/
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
תקציב:200 יש מצב לחריגה? כן, 50. יד ראשונה\שניה: ראשונה. חברת הנגן: לא משנה, שתהיה איכותית. זיכרון: 2GB או יותר. גודל הצג: כמה שיותר קטן. מסך מגע/או לא: לא. גודל הנגן: הכי קטן שאפשר. תכונות מיוחדות: ניתן להרחבה,תומך עברית. (לא כ"כ חשוב לי). אני רוצה אחד לריצה, אז הכי קטן שאפשר עם ווליום גבוה ואיכותי. עדיף אחד עם איזה קליפס שאני יוכל לחבר לחולצה או משהו, כי אני לא רוצה להחזיק ביד ואין לי כיס במכנסיים. תודה רבה רבה.
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
המכשיר שיש לנו כיום הוא מחשב כף יד שכבר עושה בעיות והוא מבוגר ואנחנו מעוניינים להחליפו. היינו רוצים לקנות מכשיר GPS חדש שמריץ IGO בגרסא הכי חדשה (והכי מתקדמת 8?) ומאוד מעניין אותנו עניין הTMC האם זה עובד כמו שצריך בארץ? במידה וכן היינו מוכנים להשקיע גם בזה. מבחינת התקציב לא מוגבל (בגבול הטעם הטוב שזה נניח 1500 שקלים במידה וצריך להשקיע יותר בגלל משהו ספציפי אני אבדוק את זה) תודה
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל המלצה לטאבלט לצורך גלישה, פייסבוק, צפיה בתמונות וכו'. הדרישות הן: מסך בערך 10' אנדרואיד מהיר כמה שניתן תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
קניתי C902 מסלקום. קיבלתי אותו עם גרסה R3CA033 ויצאו מכבר 6 גרסאות תוכנה חדשות מהגרסה הזאת. ניסיתי לעדכן גרסה עם sony ericsson update service התוכנה אמרה שברשותי העדכון האחרון. על פי מה שהבנתי זהו העדכון האחרון של סלקום ולכן אין לי כל כך מה לעשות. הברירה היחידה היא ללכת לחנות בתעדכן את הגרסה או להשתמש באתרים בתשלום לעדכון הגרסה כי עדיין לא יצאה תוכנה התומכת במכשיר. למישהו יש מידע בנושא?
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות: 1) איך אני ממיר סרטונים כדי שאני אוכל לצפות בהם במכשיר שלי (SE K800i)? האם כל סרטו אני יכול להמיר? 2) קראתי באיזה סקירה של המכשיר שאני יכול לערוך תמונות כך שאני יכול לעוות את הפרצופים. לא מצאתי את הפונקציה הזו. רק ראיתי שיש שם עריכת תמונות שאפשר להוריד/לעלות בהירות וניגודיות ולהפחית עיניים אדומות אבל לא מצאתי עיוות ודברים כאלו.. 3) מישהו יוכל להסביר לי קצת על המצבי צילום: יש אוטומטי, נוף, נוף בשקיעה, שלג וכ'ו. מתי להשתמש בכל דבר? תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את הטלסקופ הכי טוב שאפשר למצוא עד מחיר של 600 שח, אני לא מבין בנתונים טכניים ודברים כאלה אז אודה לכם מאוד אם תעזרו לי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכנן להחליף בקרוב את הסמסונג מונטה המיושן שלי בפלאפון חדש. השימושים העיקריים בפלאפון יהיו גלישה באינטרנט ושמיעת מוזיקה, לכן אני לא צריך מכשירי קצה, אלא מכשיר יותר בינוני. הכיוון העיקרי שלי הוא HTC Sensation XL או HTC Sensation XE. אני לא מצליח להחליט בין שניהם ואני אשמח אם מישהו שיתנסה בהם יגיד לי מה דעתו. (בנוסף אם אתם יודעים על מכשיר אחר שיתאים לי אני אשמח אם תמליצו) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש לקנות סמארטפון אנדרואיד חדש וקצת התבלבלתי מכל המבחר. אשמח שתעזרו לי להתאפס על אופציה טובה. יש לי כמה דרישות - -מחיר: אזור 1500-2000 ש"ח -אמין ועמיד לאורך זמן: לא סיני, סמסונג בעדיפות גבוהה. -מעבד: לא צריך את הסמארטפון הכי חזק בעולם, לא משתמש בו למשחקים או משהו. מצד שני כן מצפה ממנו לסחוב את עצמו כמו שצריך ל3 שנים הבאות. -מצלמה טובה. -די נעול על זה שאני רוצה יציאת אוזניות. יש כמה אופציות מיד-ריינג' ברמת מחיר הזו, אבל בדר"כ המצלמה לא להיט לפי מה שראיתי בביקורות (Galaxy A71, OnePlus 8...). חשבתי ללכת על Samsung Galaxy S10/S10e משנה שעברה. נראה לכם שזאת אופציה טובה? אולי עדיף לחכות למכשירי ביניים שהולכים …
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-