עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by MODY69,

שלום, ברצוני לקנות מחשב כף יד. חשוב לי שהוא יהיה עם GPS, שיהיה נוח, קל לשימוש ויסתנכרן עם המחשב. תקציב: עד 2000 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  2. לא מזמן קיבלתי IPHONE 3G 8GB הבנתי שהוא פרוץ אני חושב כי אני יכול להתקשר ואפשר להתקשר אלי אם זה ההגדרה של פרוץ והוא בגירסא 1.1.4 אממ רציתי לשאול *איך מתעסקים עם העברות שירים אליו *האם לעדכן גירסא אם כן איך ולאיזה גירסא והאם זה יפגע לי בפריצה *אפשר אתר שמדריך את השימוש בו סרטונים וכו' זה ממש יעזור תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  3. Started by bati6,

הורדתי את האפליקציה ויש שם מלא מסוגי הטלוויזיה שלי, איך אני יודע מה לבחור? כל סוג שאני בוחר אני חוזר למסך המקשים ומנסה להנמיך או משהו וזה לא נותן לי ללחוץ על כפתורים, כאילו הכפתורים אפורים וכשאני לוחץ זה סתם משמיע רעש של רטט ולא עובד. יש לי ASUS ZenFone2

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  4. Started by glory,

אהלן.. הייתי רוצה לדעת איזה מכשיר מתקדם אפשר לקחת עד המחיר הזה. אני צריך שיהיה במכשיר כל מה שאפשר וחשוב שיהיו הדברים הבאים: GPS, מצלמה טובה, מסך טוב(סרטים אולי?), תמיכה בעברית- אורנג',WIFI.. בקשר לאינטרנט האם אפשר לקחת חבילה רגילה בכ20 ש"ח לחודש? מכשיר שיוכל להעביר לי את הזמן בכיף=] אם יש בדיוטי-פרי כדאי לקנות משמה? תודה.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  5. אוקיי אז ככה דבר ראשון זה לא לgps בכלל חשוב שיהיו כל הקישוריות העדכניות (wifi bluetooth וכו') השימושים הם אינטרנט יומן כל השטויות הבסיסיות והתוכנה הכי כבדה שתרוץ עליו זה אופיס אבל רצוי שתרוץ כמו שצריך... ה3000 ש"ח זה מספר שנזרק,אשמח להוציא כמה שפחות כסף במיוחד בגלל שהשימושים הם דיי בסיסיים אז יש למישהו המלצות? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  6. Started by arad gonen,

שלום אני מחפש לקנות GPS עם תוכנה של ישראל וארצות הברית בתקציב של עד 800 ש''ח... תוכלו לעזור לי? תודה ארד גונן

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  7. Started by hannan2,

האם יש אפשרות להתקין במכשיר רדיו FM אמיתי? יש לי רום hebmiui מהגרסה האחרונה.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  8. זוכרים את ה-Zenfone AR האימתני? החל משבוע הבא תוכלו לרכוש אותו, עם כמות שיא של זכרון RAM ונפח אחסון מובנה לכתבה

9. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-htc-%d7%99%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%91-1-%d7%91%d7%9e%d7%a8%d7%a5/

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by ranyr,

אני מחפש נגן עם יציאת ווידאו משהו שגם אפשר להכניס לכיס....

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  11. אחרי שקניתי פלאפון מחנות פרטית ואני יודע שהוא תואם לסלקום, מה אני אמור לעשות איתו?, האם יעלה יותר כסף ממה שצריך? קצת מידע יעזור לי לסדר ת'מחשבות. תודה, Aviko

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  12. ראיתי בעיתון מבצע של נגן silver line פשוט 2GB ב70 שקל, קניתי אחד בשביל שיהיה לי לריצה. הוא חמוד ביותר, חיקוי מושלם של האייפוד שאפל (קליפס) עם איכות בניה ושמע מעולים למחיר. אמהמה? אין לנגן שאפל וזה די מעצבן, יש דרך לסדר לו? אולי עדכון גירסא או אולי איזה קובץ הגדרות שכל פעם יפעיל שיר אחר? או שאני פשוט אחזיר את הנגן ואקנה איזה סנסה קליפ (חבל על הכסף, זה בדיוק חצי מחיר)

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  13. Started by deluxe,

שלום חברים! יש לי סמסונג S4 והמטען שלי עושה בעיות. אחרי כמה נסיונות גיליתי שמדובר בכבל ככל הנראה. אני מחפש לקנות כבל data איכותי שמתאים לקצב גבוה ויטעין מהר. כמובן שגם יהיה עמיד לקיפולים ושאר התעללויות. איזה סוג כבל צריך לחפש? איך אני מזהה שהוא "מהיר"? לגבי השנאי עצמו, לא יודע אם הוא בעייתי אבל אם יש המלצות לאיזה מטען קיר מהיר (2A) חלופי ואמין, אשמח לשמוע. כנ"ל לגבי מטען רכב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  14. 1 שאני מצרף תמונה לאיש קשר שמתי לב שהיא ממוזערת,האם אפשר שהיא תוצג כשאותו איש קשר מתקשר בצורה גדולה יותר ? 2 איך אני מגיע לשעון מעורר 3 איך אני בוחר צילצול להודעה נכנסת תודה.

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  15. Started by משתמש כבד,

אני צריך נגן MP4 בתקציב של 300-400 שיציג סרטונים.

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  16. אהלן אני רוצה לקנות אוזניית בלוטות שתתאים לN95 טווח מחיר של עד 150 ש"ח. רצוי פחות. האוזניה תשמש בעיקר ברכב (ואולי באופנוע אם היא תהיה נוחה) המלצותיכם יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  17. Started by kintush,

ברצוני לקנות את SanDisk Cruzer Pattern 8GB כרגע מה שעוצר אותי מלקנות היא העובדה שלא ניתן להבין מהתמונה האם ישנה אפשרות להצמיד את הכונן לצרור מפתחות (כמו לדוגמא את ה-TITANIUM) מקווה שתוכלו לתת לי תשובה.

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by gal_zaken,

מישהו יודע אם הפלאפון הגיע לארץ ואם יש לו פריצה לעברית? תודה

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by miaoo673,

היי, יש לי את הנגן מזה כשנתיים. מאז אתמול, בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב מבוסס WIN7 מופיעה התקלה "USB device not recognized". Ubuntu 10.4 לא מזהה בכלל שהנגן מחובר. לעומת זאת, על Mac OS (לא זוכר איזו גירסה כרגע) הנגן מזוהה ועובד כרגיל. עדכנתי את הקושחה ל3.59 ושום דבר לא השתנה. מה לדעתכם הבעיה כאן?

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  20. אני תוהה האם המכשירים מבוססי z2760 שווים בכלל את הכסף. השאיפה היא למכשיר לגלישה באינטרנט, אבל הוא בהחלט עלול למלא תפקיד של נייד לכל דבר ועניין. עדיף 11.6". אם יש גם אפשרות למקלדת שמתפרקת עדיף. עדיפות ל4gb זיכרון ומעבד i3. מחיר עד 750 דולר. מומלץ פחות. גודל קשיח לפחות 64 gb. יש יתרון למצלמה איכותית.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by medic_29,

רציתי לדעת האם שווה לקנות מחשב כף יד מארה"ב יש לי אפשרות לבקש מקרוב משפחה שמגיע בעוד שבועיים ואם כן מישהו מכיר אתרים שאפשר להזמין מהם ?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  22. שלום רב, ברשותי נגן MP4 של fujicom חדש. חיברתי אותו למחשב ע"י הכבל USB שהיה באריזה, והעתקתי מהמחשב שירים למכשיר. אחרי שמיעת מוסיקה בנגן הסוללה התרוקנה. ניתן לטעון אותה ע"י חיבור למחשב בלבד. חיברתי את הנגן למחשב, וסמל הסוללה מופיע ולא זז במקום שיהבהב. כאשר אני מחבר את הנגן למחשב, מתקבלת ההודעה הבאה. מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  23. משחקים מעידן ה-Xbox המקורי בדרכם לדור החדש, ואולי גם למחשבים האישיים - ואיתם גם בקר המשחק המקורי והמאסיבי שקיבל את הכינוי Duke לכתבה

24. Started by TomerPerez,

שלום, אני מחפש לקנות טלפון נייד חדש (הקודם שבק חיים ללא אפשרות תיקון, galaxy s8) תקציב: 1000-1500 ש"ח מעדיף לחסוך אני מחפש פלאפון סביר, סוללה טובה ומצלמה אחורית טובה יחסית. אין לי עדיפות להזמין מהארץ. אני מתלבט בין האפשרויות הבאות: https://www.banggood.com/iw/Xiaomi-Redmi-K20-Pro-6_39-inch-48MP-Triple-Camera-NFC-4000mAh-6GB-64GB-Snapdragon-855-Octa-core-4G-Smartphone-p-1488748.html?gmcCountry=IL&currency=ILS&createTmp=1&utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_union&utm_content=2zou&utm_campaign=ssc-il-all-0716&ad_id=367213444229&gclid=CjwKCAjw4ZTqBRBZEiwAHHxpfuC1fGPtE5xhcXxs_mouoLF1xw7BmI72qSBzYuoBhDRqLu…

• 0 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.