עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. גלקסי 3 של חזר מתיקון, החליפו לו המסך, רק עכשיו שמתי שהוא הגיע בלי המגן מסך המדבקה הזאת למרות שנתתי להם אותו עם, מהם גם קניתי אתהמגן . הסתכלתי על המסך ושמתי לב למטה לשריטה קטנה, זה לא מוזר שעל גוריל גלאס 2 אחרי יומיים תופיע שריטה?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  2. Started by Yaniv,

מחר אני באילת ואני מעוניין לקנות את הGalaxy S8 לאחר שנתיים וחצי שהייתי עם LG G3 הגיע הזמן להחליף. עכשיו אני באמת מתלבט אם להוסיף 300 ש"ח לאחריות של סאני שהיא רק 12 חודשים ולא 24 חודשים כמו שפעם היה נהוג. האביזרים (מתאמים, אוזניות) לפי מה שהבנתי מגיעים גם בייבוא מקביל חוץ ממטען לא מקורי.

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  3. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%99%d7%9c%d7%95-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%96%d7%9b%d7%95-%d7%9c%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10/

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  4. המפרט הטכני של הגירסה הקשוחה והקשיחה למוצר הדגל של סמסונג נחשף, אך האם גם הפעם הוא יהיה בלעדי למפעילה האמריקאית AT&T ובלתי ניתן להשגה בשום דרך אחרת? אחד המכשירים היחידים שהיה מרשים יותר מה-Galaxy S6 במהלך השנה שעברה היה האח הלא-ממש-תאום שלו,Galaxy S6 Active, שהציע מפרט טכני זהה בתוספת חיי סוללה כמעט חסרי תקדים תודות לסוללה בקיבולת גדולה משמעותית של 3,500mAh, וכמובן גם מיגון משמעותי עוד יותר מפני פגעי העולם החיצון עם עמידה בתקן ה-MIL-STD-810G הצבאי הבינלאומי. כעת, נראה שסמסונג מכינה אח דומה מאוד עבור ה-Galaxy S7 החדש – שיכונה, באופן לא מפתיע, Galaxy S7 Active. גם דגם ה-Active החדש צפוי להציע מפרט חומרתי זהה לגמרי לזה של הדגם המקורי (מסך QHD בגודל 5.1 אינץ', ש…

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  5. האם אפשר להשתמש בסלולר רגיל כמטען לסלולר אחר? בסלולר 1 יש 1%100 בטריה ובשני נגמרה הבטריה. ישנה אפשרות להטעין מאחד לשני באיזשהי אופן?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  6. נתתי כותרת עם כמה מילים שיגדירו את מצבי קניתי כפינוק עצמי לפניי כמה ימים סאן דיסק 4 גגה הגעתי הביתה חיברתי למחשב נתקע המסך לא זז אי אפשר לעשות המכשיר כלום לא זז כלל או בכלל חזרתי אמרו לי להוסף עוד 100 וככה אני יכל לקנות את ה 8 בגלל כל עוגמת הנפש קיצר אך מחשב לא זיהה אותי חזרתי לשם נתתי את המכשיר באמת שום מחשב גם שם לא זיהה אותו התקשרו אליי ואמרו לי ...שמע יש עוד אוציות אנחנו מצטערים אנחנו הפסקנו את הייבואה של 4 וה 8 גגה יש באגים מסויימים , אנחנו ניתן לך אייפוד וידאו 30 גגה ב 1200 העם זה שווה לי לקחת ?...?

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  7. שלום, יש לי גלקסי אס2 עם אנדרויד 4.1.2. החיפוש של גוגל לא מוצא יישומים שמותקנים על המכשיר. למשל, מותקן לי Moovit, אני מחפש Moovit וכלום -- אין תוצאות תחת "טלפון" או תחת "יישומים". וידאתי שבהגדרות החיפוש מסומנים כל האינדקסים. מה הסיפור?

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  8. הסמארטפון שיזנח את ממשק ה-MIUI לטובת מערכת Android One נטולת תוספות ושינויים מיותרים עתיד להוות שדרוג משמעותי מאוד לעומת קודמו לכתבה

9. תודה

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  10. Started by doker,

קניתי C902 מסלקום. קיבלתי אותו עם גרסה R3CA033 ויצאו מכבר 6 גרסאות תוכנה חדשות מהגרסה הזאת. ניסיתי לעדכן גרסה עם sony ericsson update service התוכנה אמרה שברשותי העדכון האחרון. על פי מה שהבנתי זהו העדכון האחרון של סלקום ולכן אין לי כל כך מה לעשות. הברירה היחידה היא ללכת לחנות בתעדכן את הגרסה או להשתמש באתרים בתשלום לעדכון הגרסה כי עדיין לא יצאה תוכנה התומכת במכשיר. למישהו יש מידע בנושא?

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  11. היצרנית הסינית מתכוננת להשקת מכשירי הדגל שלה מחוץ לסין כבר בתחילת החודש הבא - ורמות המחירים יהיו קרובות הרבה יותר מבעבר לאלו שאנו רגילים לקבל מאפל, סמסונג ו-Huawei לכתבה

12. מחפש אפליקצייה לאייפון שאני יכול להגדיר בה אתר אינטרנט (אחד או יותר) שברגע שהאתר מתעדכן בלדוגמא כתבה חדשה היא תקפיץ לי על כך הודעה. יש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by sgorg100,

שלום רב, המסך של הטלפון שלי ניסדק אז אני די בדחיפות רוצה לתקן אותו. מישהוא יכול להמליץ לי בבקשה על חנויות באיזור חיפה שיוכלו לעזור לי וכמה זה צריך לעלות. אם לחילופין מישהוא מכיר חנות שתמכור לי מסך אני ישמך להחליף אותו בעצמי. המון תודה אני

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  14. לכל קהילת סלולר אני שמח ונרגש להודיעם כי נפתח אתר התוכן הסלולרי המתקדם בישראל! www.peleshare.co.il נמאס לכם מאתרים לא מעודכנים? רוצים מקום אמין להעלות את התוכן שלכם? בפלאשייר הפתרון! - רק בפלאשייר קיים שיתוף תוכן סלולרי ללא הגבלת נפח! - רק בפלאשייר תוכלו לשתף את חבריכם בתוכן שלכם! - רק בפלאשייר תוכלו להוריד את הקבצים יש מהסלולר חינם! - רק בפלאשייר גם אתם תוכלו לקחת חלק פעיל באתר! בואו להיות הראשונים החווים במהפכה הקרבה! www.peleshare.co.il *האתר עדין בגירסאת הבטא ולכן צפויים להיות חלקים לא פעילים, עימכם הסליחה

15. Started by House M.D.,

היי אני עוד מעט נוסע לחו"ל. בדקתי ועלות הגלישה בנדידה במדינה שאני נוסע אליה היא 1 ש"ח ל MB. שזה אמור להספיק אם אני רוצה לדוגמא רק להתכתב ב whatsapp, כי הרי הודעות טקסט לא שוקלות הרבה. האם יש דרך לבטל את כל הדברים האחרים שהמכשיר עושה בזמן חיבור לאינטרנט (סנכרון עם שרתי גוגל, בדיקת עדכונים ועוד)? זאת אומרת שחוץ מ whatsapp לדוגמא, שום אפליקציה כולל אפליקציות מערכת לא תקבל גישה לאינטרנט? מדובר באנדרואיד 4.2.2 תודה.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  16. הענקית מטאיוואן מציגה את הגרסה האולטימטיבית של ה-ROG Phone 2 שלה - עם נפח אחסון פנימי שלא קיים אפילו בחלק מהמחשבים הניידים לכתבה

17. הסמארטפונים החדשים מבית Xiaomi זכו להשקה זריזה במיוחד כולל כאן בישראל - במחירים שקרובים מאוד לאלו הרשמיים המומלצים עבור מדינות אירופהלכתבה

18. Started by Idan_S,

אהלן חבר'ה, ברשותי הנגן COWON D2 שקניתי לפני כחודש. גרסת הקושחה שבאה איתו היא 2.57 העברתי שירים לנגן, ומשום מה הוא מציג עברית הפוכה. מה הדרך לפתור זאת? גיגלתי ולא ממש מצאתי תודה לעוזרים, עידן.

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  19. Started by 1qaz2wsx,

http://www.youtube.com/watch?v=kMSmfycAzRQ כנסו לפרופיל שלו לעוד... אותי קרע האחרון

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  20. שלום לפי מה שאני קראתי הדגמים הכי מומלצים מבחינת איכות סאונד הם iaudio-u3,d2,i7 iriver-u10 creative zen-micro,v plus רציתי לדעת מהרשימה הזאת איזה נגן הכי איכותי מבחינת סאונד והעם יש יותר איכותיים מאלה בטווח של עד 650 ש"ח וגם המלצה על אוזניות במחיר עד 250 ש"ח לא משנה כפתור או קשת העיקר איכות

21. שיתריע לי כאשר אני עובר את הדופק שהגדרתי. זהו. . ניסיתי את הסמסונג גיר 3 ומאוד התאכזבתי, אין שם אפילו אפליקציה אחת שמבצעת את מה שאני צריך, (אם מישהו מכיר אשמח שייתקן אותי), רק גימיקים של ילדים. טווח מחיר - בערך עד 800. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  22. מספר מינימלי של מכשירים חכמים יקבלו את העדכון האחרון של מערכת ההפעלה, במה שנראה כמו עוד מסמר בארון הקבורה של המיזם המתקשה לכתבה

23. Started by DUDEnamE,

אהלן, רציתי להתייעץ מבחנית חומרה הגרסא של 16GB יש משהו עדיף עד 150 דולר?

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  24. Started by Kolshamen,

מה יכולה להיות הבעיה במכשיר DIMPHONEשקניתי מ? עשיתי לו UNROOT ועדיין הוא לא מצליח להתעדכן... יש לי עוד אחד זהה שקניתי מחנות אחרת והוא עובד מצויין (ELINE)

• 0 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים