עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by avihy_1989,

היי אני מחפש טאבלט לשימושים של צפייה בסרטים/גלישה/ משחקים יש לי 3 דגמים שאני חושב שהם שהם הכי הרבה יכולים לספק אותי זה ה 1. asus MeMO Pad Smart ME301T 2. samsung note gt-n8010 3. asus Transformer Pad Infinity 64GB TF700T אני יודע שבאסוס-ים יש את המעבד tegra 3 ובשניהם יש רק 1 ג'יג'ה ראם בסמסונג יש 2 ג'יג'ה ראם ומעבד cortex המחיר של memopad מאוד קורץ , ואין לי צורך במקלדת כמו בטרנספורמר. והרזולוציה הגבוהה ביותר זה דווקא בטרנספורמר. לכן בכל דגם יש לו את היתרון שלו. לכן אני לא יודע במי לבחור , יש דגמים אחרים שיש להם שילוב של היתרונות של כולם ? (אני יודע שבאייפד הרזולוציות הכי גבוהות אני לא כבר מעדיף לא להתעסק עם המערכת הפעלה הזו) *האם שווה לחכות ל tegra 4 ואם כן מתי נראה ט…

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  2. Started by dj shay 30010,

אני רוצה לפתוח אתה k jam לאורנג וסלקוםמישהו יודע איך ניתן לעשות אתזה זה כמו פון רגיל יש לו IM ועם כן יש למישהו שם של תוכנה לתת לי או לינק

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  3. חברת Circular Devices הפינלנדית מפתחת את סמארטפון ה-PuzzlePhone עם חלקים שניתן להחליף ולשדרג (אם הם תקולים וגם אם לא), בדומה לקונספט שראינו בעבר בפרוייקט Ara של גוגל וב-Blocks לשעונים מודולרים לכתבה: http://hwzone.co.il/puzzlephone-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8%d7%99-%d7%a2%d7%9d-%d7%93%d7%92%d7%a9-%d7%a2%d7%9c-%d7%97%d7%a1%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  4. Started by ofir_bl,

שלום לכולם, יש לי מכשיר אנדרואיד מזה שנתיים, אני מנוי בסלקום בחבילת גלישה של 300 מגה (וזה מספיק בהחלט - מטרת החבילה היא בעיקר מיילים), מעולם לא יצא שחרגתי אפילו ב-K אחד, אני מקפיד תמיד לוודא שאני נמצא במסגרת החבילה שכן חריגה ממנה גוררת חשבון של מאות שקלים. שלשום הייתי בשימוש של 148 מגה ומשום מה רוב היום לא היה לי אינטנט במכשיר, חשבתי שיש בסלקום תקלה והתעלמתי מזה, בערב אכן חזר האינטרנט ואיתו הודעה שאני גולש בתעריף מזדמן ושהחשבון עלול להגיע לאלפי שקלים. בדקתי את מצב החשבון שלי וראיתי שאכן יש לי חשבון של 600 ש"ח (שזה רק על הגלישה) ושצרכתי קרוב ל 500 מגה של גלישה. המכשיר שלי במוניטור עדיין מראה 170 מגה וחשבתי לעצמי שיש טעות. התקשרתי לסלקום, הם מתעקשים שהתבצעה גלישה בכמות המצ…

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by McMerc,

אני מחפש משהו שפעם היה לו iPod, והוא קיבל אותו עם מטען שמחובר לחשמל, והיום הוא כבר לא משתמש במטען (מסיבות שונות), אבל מהטען נישאר אצלו. אם יש משהו כזה (באזור ירושלים), ולא איכפת לו לתת לי את המטען שלו, אני אשמח מאוד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  6. ראיתי תוכנה כזאת אצל מישהו בצבא ולא שאלתי אותו יותר מדי פרטים כי חשבתי שיהיה קל למצוא... טעיתי מישהו יכול עזור לי?

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  7. Started by Yaniv,

מחר אני באילת ואני מעוניין לקנות את הGalaxy S8 לאחר שנתיים וחצי שהייתי עם LG G3 הגיע הזמן להחליף. עכשיו אני באמת מתלבט אם להוסיף 300 ש"ח לאחריות של סאני שהיא רק 12 חודשים ולא 24 חודשים כמו שפעם היה נהוג. האביזרים (מתאמים, אוזניות) לפי מה שהבנתי מגיעים גם בייבוא מקביל חוץ ממטען לא מקורי.

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  8. זה תמיד נשמע לי כמו אגדה מפגרת בצבא, שבתדריכים וכדומה אומרים שאסור להכניס טלפונים מחשש להאזנות גם אם הטלפון לא בשיחה... יש בזה אמת?

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  9. Started by nosterdmus,

שלום. עברתי בזאפ על מחירי ה PSP בארץ ושמתי לב שישנן כמה גירסאות כשהבדלי המחירים בנהם מאוד גדולים. היגרסאות הן 1000K, 1004K ו 1006K - מישהו יודע מה ההבדלים? למה ההבדל בתמחור כ"כ גדול?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  10. Started by nicirnTAL,

שלום רב לכולם, אני שוקל לרכוש נייד מארה"ב (במשלוח ישיר או דרך מכר). עוד לא נסגרתי על הכיוון (אנדרואיד או RIM)... בגלל שההבנה שלי בסלולר די מוגבלת, רציתי לשאול האם יש דברים כלליים שצריך לבדוק/לחפש? - מבחינת שטויות של תדרים, סים וכו' (כרגע באורנג'..). תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  11. Started by assaf990,

אם יש לי מחשב נייד ודור 3.5, על איזה מהירות אני יכול לגלוש? האם זה יכול להחליף לי את התשלום שאני משלם לספק תשתית האינטרנט שלי?

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  12. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  13. Started by Cyanide,

אוקיי עוד מעט אני קונה את האייפוד טאצ' ורציתי לשאול כמה שאלות לגביו: -הבנתי שהוא כולל Wi-Fi, האם אני אוכל לגלוש באנטרנט מכל מקום? לדוגמא בדרך לאילת, או סתם בבית? -אם אני ארצה לראות באייפוד סרט, ויהיה לו תרגום מובנה, אני אוכל לראות את הכתוביות בבירור? -הבנתי שבשביל לחבר אותו למחשב דרושה כניסת USB 2.0, הלוח אם שלי עתיק ואין בו כניסה כזו, האם יש איזשהי דרך לחבר אותו למחשב? אם עדיין יש איזשהם פרטים שאתם חושבים שאני צריך לדעת לפני שאני קונה אותו תרגישו חופשי לכתוב.

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  14. http://dx.com/p/stylish-on-ear-stereo-headset-with-microphone-for-iphone-black-red-3-5mm-jack-145cm-cable-113492 נגיד אלו?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  15. שימוש בטכנולוגיית ה-BiCS התלת מימדית מהדור החדש מאפשרת קבלת נפחי אחסון של עד 256 ג׳יגה-בייט, עם מהירויות העברה רציפות שמגיעות ל-900 מגה-בייט בשנייה - בתוך המכשיר שבכיס שלכם לכתבה

16. עד סכום של 250 יורו ראיתי את HTC ONE V בסכום הזה האם כדאי? המלצות אחרות תודה

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  17. אחרי הרבה מאוד שמועות, ב-Mediatek הציגו באופן רשמי את שלושת השבבים החדשים שלהם עבור הסמארטפונים של המחר - עם ייצור ב-10 ננומטר וליבות עיבוד מדור חדש לכתבה

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  18. Started by saarxee,

בעוד כחודש בערך, אתם חושבים שהמחיר ירד בצורה משמעותית לפי ניסיון עבר עם S3 לדוגמה? אני שם לב שהמחיר יורד במעט מיום ליום, כרגע הוא עולה כ- 2814 ב-VMOBILE. מה דעתכם? והיכן הכי משתלם לבצע רכישה של המכשיר? האם יהיה משתלם לרכוש אותו בתשלומים?

19. Started by Jeka90,

כשמישהו מתקשר אלי לפלאפון והמספר שלו לא שמור אצלי בזיכרון, אני לא יכול לראות אחרי השיחה את המספר שלו אלא אני רואה את המספר האחרון שהתקשר אלי שכן שמור אצלי במכשיר. לדוגמא אם מישהו מתקשר אלי ממספר שלא שמור אצלי בזיכרון, אח"כ אני לא יכול לחזור אליו כי אין את המספר שלו בשיחות נכנסות אצלי. אותו דבר אם מישהו שאין לי אותו בזיכרון התקשר אלי ולא עניתי לו, אח"כ אני לא יכול לחזור אליו כי אין לי את המספר שלו. למי שיש K800I גם יש את הבעיה הזו? מה לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  20. המכשיר האולטרה-תקציבי החדש של היצרנית הסינית שומר על אותו שבב העיבוד - אך משפר את כל שאר המאפיינים הטכנולוגיית שמסביב לכתבה

21. Started by BloodFist,

אז ככה אבא שלי רוצה פלאפון נוקיה 6230I או פלאפון דומה של נוקיה, עכשיו השאלה היא האם עדיף לקנות חדש או משומש? (בתנאי שהוא במצב טוב) מה אתם מציאים לעשות? עד ה 1000 שקל בערך.

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  22. Started by TaMiRn2,

שלום. יש ברשותי מכשיר אייפון מחברת אורנג׳. הורדתי את האפליקציה של הפייסבוק אך יש לי בעיה קטנה איתה. בכל פעם שהפלאפון ננעל או בכל פעם שברצוני להיכנס לאפליקציה אחרת הצ׳אט של הפייסבוק מתנתק... האם זה יכול להיות שהאפליקציה של הפייסבוק כל כך גרועה או שזה טעות כלשהי שלי? יש אפשרות לסדר את העניין הזה? שאלה נוספת, אם אני אתקין סידיה ואז אעדכן את גירסאת האייפון הסידיה תמחק?

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  23. Started by א אוהל,

אוקיי, משימוש קצר במכשיר (לא שאני קניתי), המסך באמת בגודל מתאים ולא נראה גדול מדי. חדות וצבעים מרשמים ביותר, יכולת צילום מרשימה גם כן . אבל.................... איך מכשיר שמתיימר להיות "ספינת הדגל" של סמסונג לא מצליח לתת לצרכן "חווית" גלישה כמו במכשירי האייפון? הדפדפם נפתח ובסוף רואים טוב, אבל כאשר גוללים את המסך יש סוג של תקיעות כאלה. הבעיה הזאת קיימת גם במכשירים בגרסת "נקסוס" או שזה שככה בכל מכשירי האנדרואיד. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  24. Started by dan9,

היי היתי רוצה לדעת עם אפשר להחליף את הממשק לשפת הקודש? קצת קשה לילד עם האנגלית..

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by Proww,

אהלן, חג שמח. לאמא שלי יש מכשיר LG OPTIMUS BLACK, עם מערכת אנדרואיד כמובן. המערכת של מפעילת הסלולר מאוד מאוד איטית ומעצבנת (עם כל מיניי אפליקציות שדחפו שם שלא באמת משתמשים בהם). רציתי לדעת איזה רום הכי מתאים למכשיר, רום פשוט ומהיר. אשמח לקבל עצות ועזרה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים