גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שימוש בטכנולוגיית ה-BiCS התלת מימדית מהדור החדש מאפשרת קבלת נפחי אחסון של עד 256 ג׳יגה-בייט, עם מהירויות העברה רציפות שמגיעות ל-900 מגה-בייט בשנייה - בתוך המכשיר שבכיס שלכם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
- 1 follower
-
-
מקור: http://tech.walla.co.il/?w=/4003/1833416 עמוד הפרוייקט: http://www.kickstarter.com/projects/iphoneairguitar/air-guitar-move-for-iphone?ref=video
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום חברה, השאלה בעצם בכותרת. לא ממש מצאתי איך אפשר לראות תגובות חדשות להודעות שלי. מה אין פונקציה כזו?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אין לי טאבלטים, IPHONE או IPOD אבל אני צריך אמצעי טעינה למכשירים כגון סמארטפון HTC DESIRE S ונגן SANSA CLIP+ שנטענים בUSB ראיתי אלו בIVORY: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6978 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6982 ראשון הוא 1000 מיליאמפר ויציאה אחת. שני הוא עם 2 יציאות USB עם 2100 מיליאמפר (לכל יציאה או שתי יציאות?) הנה כזה של SOSHINE עולה כמעט 4$ בDX אבל מעובדה שהוא מיוצר בסין אני לא אוהב ועדיף לקנות של HAMA שזה יותר יקר אבל לפחות HAMA הם חברה אירופאית: http://www.hama.de/index.hsp;jsessionid=279E8694F582F36D09BCFFAED0A64654.node_de_lin28 הגיונית מה יותר עדיף? במקרא שיציאה ראשונה תהיה פגומה אחר-כך אוכל להשתמש בנוספת?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום! ברשותי אייפד 2 חדש עם פתק החלפה וברצוני לשאול האם כדאי לי להחליפו באייפד 3 תמורת תוספת של כ350ש"ח. אנא שקלו הצעותיכם. האם האייפד 3 חזק בצורה משמעותית מה2 או שנתווספו לו כמה דברים לא משמעותיים? תודה ולילה טוב!
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני שוקל לרכוש נייד מארה"ב (במשלוח ישיר או דרך מכר). עוד לא נסגרתי על הכיוון (אנדרואיד או RIM)... בגלל שההבנה שלי בסלולר די מוגבלת, רציתי לשאול האם יש דברים כלליים שצריך לבדוק/לחפש? - מבחינת שטויות של תדרים, סים וכו' (כרגע באורנג'..). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
לכל קהילת סלולר אני שמח ונרגש להודיעם כי נפתח אתר התוכן הסלולרי המתקדם בישראל! www.peleshare.co.il נמאס לכם מאתרים לא מעודכנים? רוצים מקום אמין להעלות את התוכן שלכם? בפלאשייר הפתרון! - רק בפלאשייר קיים שיתוף תוכן סלולרי ללא הגבלת נפח! - רק בפלאשייר תוכלו לשתף את חבריכם בתוכן שלכם! - רק בפלאשייר תוכלו להוריד את הקבצים יש מהסלולר חינם! - רק בפלאשייר גם אתם תוכלו לקחת חלק פעיל באתר! בואו להיות הראשונים החווים במהפכה הקרבה! www.peleshare.co.il *האתר עדין בגירסאת הבטא ולכן צפויים להיות חלקים לא פעילים, עימכם הסליחה
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
נתתי כותרת עם כמה מילים שיגדירו את מצבי קניתי כפינוק עצמי לפניי כמה ימים סאן דיסק 4 גגה הגעתי הביתה חיברתי למחשב נתקע המסך לא זז אי אפשר לעשות המכשיר כלום לא זז כלל או בכלל חזרתי אמרו לי להוסף עוד 100 וככה אני יכל לקנות את ה 8 בגלל כל עוגמת הנפש קיצר אך מחשב לא זיהה אותי חזרתי לשם נתתי את המכשיר באמת שום מחשב גם שם לא זיהה אותו התקשרו אליי ואמרו לי ...שמע יש עוד אוציות אנחנו מצטערים אנחנו הפסקנו את הייבואה של 4 וה 8 גגה יש באגים מסויימים , אנחנו ניתן לך אייפוד וידאו 30 גגה ב 1200 העם זה שווה לי לקחת ?...?
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מתנה לאבא שלי,תקציב עד 2500 מה שחשוב שה GPS יהיה טוב דבר ראשון..
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מתלבט בין 2 המכשרים. הבדלים א. האריה יותר קטן, ואני אוהב מכשירים קטנים ובגלל זה כל החדשים סטייל SGS נפסלים על הגודל, הדזייר גדול ב1.5 ס"מ ולא יודע כמה עקרוני ב. הדזייר יותר חדש, מעבד, זכרון וכו', עד כמה זה באמת עקרוני? אני לא מתכוון לראות סרטי HD בפלאפון או להריץ דברים מוזרים, לשימוש סטנדרטי האם גם האריה יספיק? ג. עדכונים וקהילה, הדזייר עבר עליה בצורה יותר פפולארית ומסודרת ד. פלאש במצלמה ה. $$$$- אני לא במצב של כסף פנוי, והאריה זול בכ30% (מביאים לי מחו"ל), מצד אחר אני אגרד עוד 150$ במקום להתחרט על זה בהמשך אה וגם ו. רזולוציה וגודל מסך, מצד אחד פה זה 3.7 עם רזולוציה יותר גדולה, ומצד שני גם 3.2 יספיק לי ונראה לי שהרזולוציה הזאת יכולה להספיק (או שלא?), במיוחד שאני חובב מכשיר…
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני עושה ADD TO LIST אבל כלום לא קורה וזה לא מעביר את זה לפלייליסט שלי... פשוט הPLAYLIST לא נפתח אז מכן הנחתי שפשוט אין בתיקיה כלום ובגלל זה היא לא נפתחת. וד"א אגב מה זה ה BOOKMARK שיש שם?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
האם החיבור של ה-ipod ל-Sandisk sansa e250 הוא אותו חיבור או רק חיבור דומה? ואם כן האם כל האביזרים של ה-ipod יכולים להתחבר לe250? תודה
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אם יש לי מחשב נייד ודור 3.5, על איזה מהירות אני יכול לגלוש? האם זה יכול להחליף לי את התשלום שאני משלם לספק תשתית האינטרנט שלי?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי ZVM חדש ואני רוצה לחבר אותו לטלביזיה לראות סרטים.. משהו יודע אם צריך את הכבל היעודי של קרייאטיב או שגם הכבל הזה של אפל יעבוד? http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?mco=543CBB31&nplm=M9765G%2FB ועוד משהו.. יש אפשרות להקרין סרטים מנגן כזה על מסך מחשב? (ללא צורך במחשב.. ליציאת VGA או DVI) תודה לכל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אחרי סיום עתודה וגיוס לצבא אני נאלץ לעבור מהמערכת האיכותית שהתה לי באוטו שנמכר לנגן איכותי. דיפדפתי קצת באינטרנט ושמתי עין על IPOD NANO 4TH שנראה נחמד ויש לו יכולת של וידאו. אני מחפש נגן לא יותר מדי גדול ולא יותר מדי קטן שאני אוהב שיש מסך טוב... לא צריך יותר מ8 גיגה ותקציב עד 1000 שקל בערך עם אפשרות לעוד עוד כמה מאות תודה
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לשמוע חוות דעת על נוקיה 6500S איך המצלמה המוזיקה הערכה שלו המלאה ואם זה המחיר שנע סביבו תודה לכולם !
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אחרי מלא מלא זמן שאני מחפש ומלבט הוא הגיע.. ZVM חדש מארה"ב במכיר של 220 דולר.. אני שמח להגיד שאני לא מתחרט אפילו לא שנייה.. המכשיר מדהים!!!!!!! איכות הוידיאו שלו מטורפת !יותר טובה מהטלוויזיה שלי חח והוא גם לא כזה גדול אפילו לא גדול בכלל כמו שחשבתי.. יש בוא הכל! החלתתי שכשימציאו לו חור או משהו כדי לעשות איתו אהבה אנחנו אפילו מתחתנים. חח קיצר ממליץ בחום.....................ותודה שעזרתם לבחור. נ.ב אם מישהו מבין או יודע או מכיר את תפעול הנגן.. אפשרי לצפות שם בתיקיות? כי כמו שאני רואה זה לא ממש אפשרי לסדר בתיקיות אלה רק בPLAY LISTS .. ועוד דבר אם מישהו מכיר מישהו שמוכר או חנות או מקום שאפשר לקנות מימנו נרתיק פלסטיק אם מגן מסך שידבר איתי בקשר לזה........ תודה.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אז כמו שציינתי בכותרת הפלא פון לא מזהה את הרצועות בנגן מדיה אבל הוא כן מזהה אותם בגלריה. אצל אח שלי יש תיקיה נוספת שאין לי שלשם הוא מכניס את הרצועות ולא עושה לו בעיות. מה לעשות ?? לפתוח תיקיה נוספת? לשחזר הגדרות יצרן? אני לא טוב בדברים האלה הפלאפון הקודם שלי היה nokia 3010
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=kMSmfycAzRQ כנסו לפרופיל שלו לעוד... אותי קרע האחרון
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 בנפח 4GB, ובעלות של עד 500 ש"ח. רצוי ממשק נוח עם עיצוב גראפי עשיר, ועם אפשרות לסדר את השירים תחת להקות/אלבומים/סידור-עצמאי. עדיפות לסוללה נטענת, שמסוגלת לפעול במשך מספר שעות (לפחות 15) ללא טעינה. כמובן שדרושה איכות סאונד טובה, ואם אפשר אז גם אוזניות סבירות מצורפות לנגן (אבל זו רק אופציה). אין כל צורך בתמיכה בוידאו (מכל סוג שהוא). רצויה תמיכה בעברית, אך זו רק אופציונלית.
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אם זה משנה אז זה איפוד נאנו דור 3
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם שווה לקנות מחשב כף יד מארה"ב יש לי אפשרות לבקש מקרוב משפחה שמגיע בעוד שבועיים ואם כן מישהו מכיר אתרים שאפשר להזמין מהם ?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מנסה להרשם לאתר הנ"ל אבל הוא דוחה כל EMAIL שאני רושם לו (ניסיתי לפחות שלושה דומיינים שונים). מישהו יודע אולי מה קורה שם, אולי יוכל לעשות רישום בשבילי?
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום אז ככה אני מעוניין לרכוש סלולרי ואני רוצה לדעת כמה דברים אני מתלבט בין כמה מכשירים k850'w960 z10 g800 n95 8g אז ככה רציתי לדעת לאיזה מהמכשירים יש את המצלמה האיכותית ביותר ולאיזה יש את הסאונד החזק והאיכותי ביותר תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-