גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
מוכן להתגמש גם ל-1500 ש"ח, חשוב לי שיהיה מסך גדול - 10 אינץ' לפחות, אם אפשר גם GPS - אשמח, לא חובה. מה כדאי ואיפה הכי כדאי לקנות? בחו"ל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
ואולי גם לעכבר? ראו כאן. עכשיו רק נשאר לחבר לזה איזשהו ממשק שיגרום לנו לחוש משהו בקצה אצבעותינו (אולי משהו כזה) ונגיד להם שלום. או לא. מה אתם מעדיפים?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מי מעוניין בנייד 16 אינץ' עדכני ששוקל רק 1,200 גרם?לכתבה
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
- 3 followers
-
-
גלקסי 3 של חזר מתיקון, החליפו לו המסך, רק עכשיו שמתי שהוא הגיע בלי המגן מסך המדבקה הזאת למרות שנתתי להם אותו עם, מהם גם קניתי אתהמגן . הסתכלתי על המסך ושמתי לב למטה לשריטה קטנה, זה לא מוזר שעל גוריל גלאס 2 אחרי יומיים תופיע שריטה?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
נכון שיש בשבועות האחרונים בלאגן בכל הרשת על המסך של הפיקסל 2 XL (הגירסה המוגדלת), אבל עד שלא רואים את זה בעיניים קשה להבין מהטקסט בכתבות ברשת עד כמה המצב באמת גרוע. LG (שמייצרת את גירסת ה-XL, בניגוד לגירסה הרגילה שמיוצרת ע"י HTC) הצליחה לתחמן את גוגל ולמכור להם מסך גרוע כלכך, שלדעתי הם הרגו את הפיקסל 2 XL. רק עיוור יקנה אותו עכשיו... הדגמה של אריקה גריפין של שני (!) פיקסל XLים שמראה את המסך המזעזע ש-LG דחפה למכשיר הזה:
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
- 2 followers
-
-
ההתלבטויות העיקריות שלי הן לגבי HTC HD2 MOTOROLA MILSTONE XT720 NOKIA N900 SAMSUNG OMNIA HD לכול המכשירים יש מפרט די עשיר אך חשובים לי מספר פרמטרים : מבנה המכשיר (שרידות) מהירות UI כול המכשירים הם מכשירי מגע,חשוב שהמגע יהיה ריספונסיבי ככול האפשר. סוללה קליטה איכות שיחה איכות רמקול אופציונלי - מצלמה בנוגע למחיר יש הסדר נחמד עם דודי מאיטליה (לא,לא מדובר בEbay). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
לכל המגנים שקנינו עד כה יש את אותה בעיה - הם לא נדבקים למסך בהיקף, ככל הנראה בגלל שהמסך של המכשיר הזה מעט קמור. יש משהו מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני יכול לקנות כל אחד משלושת המכשירים הללו באותו המכיר. מה מהם כדי לי? הכי חשוב לי עמידות, זמן סוללה ואיכות שיחה אח"כ מכשיר אמ פי שלוש נורמלי ומצלמה סבירה בסוף הגודל והמשקל לא פקטור בכלל. מה כדאי לי לקנות? תודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום וברכה, הנגן שלי (סנסה קליפ- של סנדיסק) מראה לי גי'בריש כשיש שיר בעברית בתצוגה. רציתי לדעת אם יש עדכון שמסדר את המצב? וגם בכל מקרה אם אפשר בבקשה קישור למקום שממנו אני יכול להוריד עדכון לנגן. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
תודה.
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טאבלט אנדרואיד למטרת משחקים, בעיקר clash of clans אבל גם משחקים יותר גרפיים בעתיד כשיצאו. התקציב הוא בין 1500-2000, חשוב לי שיהיה מסך 10 אינץ' איכותי, מעבד חזק וראם, סוללה חזקה, חיבור לאינטרנט כמובן. אני לא מבין בזה אבל צריכה להיות אופציה לשיחות ומקום ל-sim. וצריכה להיות אחריות לטאבלט עם הוא נקנה מחברה איכותית, לא ? העדיפות היא לקנות בארץ רק בגלל שאני לא מנוסה בהזמנות בחו"ל ולא רוצה להסתבך עם דברים שאני לא מבין. יעזור לי מאוד עם ניתן יהיה לראות פיזית את הטאבלט ולהתנסות בו לפני שאני קונה, רק שאני לא יודע באיזה חניות יש תצוגה של טאבלטים טובים. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי חברים, מקווה שבפרסם במקום נכון, מחפש מישהו שקנה בשבוע אחרון גלקסי S8/+ ביבוא רשמי. יצא לסאני תקשורת מבצע למי שקנה את המכשיר מגיע שעון GEAR S3 ב1000 ש"ח והייתי מעוניין לקנות דרכו. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
רוב התוכנות שניסיתי חוץ מלדבר לא עושות כלום. מישהו מכיר תוכנה שבאמת עובדת?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין את תוכנת בבילון על מחשב כף יד או שלמחשב כף יד אמורה להיות תוכנה מיוחדת שמותאמת לו?
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע האם NOKIA 6233 תומך בזיכרון יותר גדול מ- 2GB?! תודה!
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
http://www.dailymotion.com/video/x2x3br_preview-cowon-a3-par-generationmp3_tech מי שלא יודע אז הנה קצת פרטים על A3 A3 Specs: * Video: AVI(DivX, XviD), ASF, WMV, MPG, DAT, MKV, MP4, OGM, VOB (without Transcoding) * Audio: MP3, WMA, OGG, WAV, FLAC, APE, AC3 * High Quality TV Out : COMPONENT, S-VIDEO, COMPOSITE * Display: 4 inch WVGA(800X480) 16M Color TFT LCD * High Processing Performance up to 1280X720 HD Video * MPEG4 Recording from TV, VCR or Camcorder * Voice recording and MP3 Recording from Line-in Audio * Image Format : JPEG, GIF, BMP, PNG * MS Office and PDF(transcording needed) and Text * USB 2.0 High-Speed Host * 30GB/40GB/60GB of HDD Stora…
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הבעיה הופיעה לאחר שעדכנתי מגירסה 2.54 ל2.59. מתרחשת בכל הקליפים, כאשר כולם עברו המרה באמצעות תוכנת JetAudio 7.5.3.15 המסופקת עם המכשיר. לא גיליתי בעיות נוספות. יש לציין שאני לא מעוניין לחזור ל2.54 מאחר וגירסה זו, מסיבה כלשהי, לא מנגנת קבצי ogg (לפחות אצלי זה ככה).
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
ההכרזה הרשמית של ה-Mi 9 מספקת לנו תגי מחיר נמוכים מהצפוי - וגם דגם נוסף עם שימוש ראשון ב-Snapdragon 712 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי MP3, Sansa 240c. כשאני מחבר את הכבל מ-MP3 למחשב הוא רק טוען אותו אך לא מזהה אותו (מבחינת הופעת הכונן במחשב), זאת אומרת שאי אפשר להעביר שירים וכו'.... יש דרך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שמעתי שיצא גירסא לפלאפון הזה איך מתקינים? האם כדי להתקין?
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מדבקות בכל מני צבעים, השאלה היא איך לקנות את זה ??? http://board.cowon.com/zeroboard/zboard.php?id=A01&category=&no=809&bmenu=C&category=4
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
התגלגל ליידי MIO 558. אין לי מושג מה לעשות איתו >: מכירה לא באה בחשבון.. מה אפשר להתקין עליו? על אילו תוכנות אתם ממליצים? כיוון של רעיון של שימוש בו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש אפשרות לראות את לוח השנה כשהאירועים לכל יום נמצאים "בתוך הריבוע" כמו בתצוגה ב-PC? כי כרגע יש סימניות כאלה שחייב ללחוץ על יום כלשהו כדי לראות אירועים לאותו יום
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אהלן חברה קניתי את הפלא הזה אתמול ורציתי לדעת איך אפשר לשים בו סרטים על מסך מלא שאני מנסה דרך התוכנה שבדיסק זה נותן לי לא על כל המסך על רזולוציה 320X240 ואני צריך 400X240 למישהו יש איזה שהיא דרך או תוכנה שאני יכול להשתמש בישביל לראות בכל המסך?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-