עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יצרנית המחשבים האישיים השנייה בגודלה בשוק עשויה לשדרג את המגוון שלה עם שבב ומערכת הפעלה חדשים ובלתי סטנדרטיים לכתבה

2. שלום לכולם, הגיע הזמן להתחדש במכשירים חדשים של פלאפון, אנחנו צריכים 3: 1. לאבא שלי - בן 70 שכבר משתמש 7 שנים באותו מכשיר SK. צריך מכשיר פשוט וידידותי. הצורך היחיד שלו הוא הוצאת וקבלת שיחות בקלות: הוצאת וקבלת SMSים בקלות, מסך ברור (אם יש אפשרות לכיתוב גדול זה מצוין) ואם אפשר אז תא קולי במכשיר. 2. לאשתי - אין לה בעיה טכנולוגית אבל רוצה מכשיר פשוט יחסית בלי הרבה דרישות. טוענת שלא רוצה GPS, מצלמה וכדומה, אבל לדעתי אם יש מכשיר פשוט שיש בו גם את אלה אז היא לא תתנגד. 3. בשבילי - האמת שאני די סגור על לקחת את ה-E71 כי אני צריך מכשיר עם יכולות משרדיות. אשמח לקבל הצעות...

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  3. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%99%d7%9c%d7%95-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%96%d7%9b%d7%95-%d7%9c%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10/

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by rasta22,

היי הביאו לי את המכשיר מארצות הברית עכשיו בגלישה לאתרים ישראלים כל העברית היא בג'בריש איך מתקינים פונטים בעברית למכשיר \ לווינדוס CE . ?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  5. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, הנגן שלי (סנסה קליפ- של סנדיסק) מראה לי גי'בריש כשיש שיר בעברית בתצוגה. רציתי לדעת אם יש עדכון שמסדר את המצב? וגם בכל מקרה אם אפשר בבקשה קישור למקום שממנו אני יכול להוריד עדכון לנגן. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  6. נגיד והיה ואני מחבר לו כרטיס כזה, ונגיד ועל הכרטיס יש שירים, האם המכשיר מחבר את השירים ביחד לרשימה אחת (כלומר גם את השירים שנמצאים בזיכרון הפנימי של המכשיר וגם את השירים שנמצאים על הכרטיס) או שצריך לגשת בנפרד לשירים שנמצאים על הכרטיס? תודה.

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by tamir245,

שלום רב. ברשותי המכשיר הנ"ל. רציתי לדעת האם יש אפשרות להוסיף את השירים בצורה קלה דרך הסייר של חלונות ישירות לתוך הSTORAGE שהנגן מופיע ככזה?(כמו בנגנים אחרים) או שאין אופצייה אחרת אלא רק דרך הITUNES המעצבן?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  8. לכל מי שראה מסע בין כוכבים , הם היו משתמשים במין PALMים גדולים כאלה, לקרוא את הדברים שלהם, עם הטכנולוגיה של היום, וכמות ספרי הPDF שקיימים, חייב להיות דבר כזה... אני מצאתי בעיקר בחו"ל כל מיני פטנטים , די יקרים... אין דבר כזה בארץ (זול אם אפשר).. זה מוזר שמחשב כף יד הכי פשוט יש לו 192MB או 32MB שיש היום DISKONKEY של 100 שקל של 1 ג'יגה... לא מחפש מערכת הפעלה רק משהו שתומך ב PDF..

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  9. Started by julbo,

אז כמו שציינתי בכותרת הפלא פון לא מזהה את הרצועות בנגן מדיה אבל הוא כן מזהה אותם בגלריה. אצל אח שלי יש תיקיה נוספת שאין לי שלשם הוא מכניס את הרצועות ולא עושה לו בעיות. מה לעשות ?? לפתוח תיקיה נוספת? לשחזר הגדרות יצרן? אני לא טוב בדברים האלה הפלאפון הקודם שלי היה nokia 3010

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  10. כמה ימים אחרי שהחליטה להחזיר למסלול את כל 42 המיקומים שלה במדינת הענק עם התמתנות היקפי ההדבקה בנגיף הקורונה - מחזירה אפל על צעד הפוך על החנויות שלה בכל שאר המדינות לכתבה

11. Started by yakir8,

שלום אני מחפש המלצה לTablet בעל מקלדת מלא פיזית ראיתי כמה כאלה אבל אני לא כול כך מבין בנושא זה ואני פתוח להמלצות כאמור התקציב הוא עד 3000. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  12. Started by Boris_yo,

אין לי טאבלטים, IPHONE או IPOD אבל אני צריך אמצעי טעינה למכשירים כגון סמארטפון HTC DESIRE S ונגן SANSA CLIP+ שנטענים בUSB ראיתי אלו בIVORY: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6978 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6982 ראשון הוא 1000 מיליאמפר ויציאה אחת. שני הוא עם 2 יציאות USB עם 2100 מיליאמפר (לכל יציאה או שתי יציאות?) הנה כזה של SOSHINE עולה כמעט 4$ בDX אבל מעובדה שהוא מיוצר בסין אני לא אוהב ועדיף לקנות של HAMA שזה יותר יקר אבל לפחות HAMA הם חברה אירופאית: http://www.hama.de/index.hsp;jsessionid=279E8694F582F36D09BCFFAED0A64654.node_de_lin28 הגיונית מה יותר עדיף? במקרא שיציאה ראשונה תהיה פגומה אחר-כך אוכל להשתמש בנוספת?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  13. מוכן להתגמש גם ל-1500 ש"ח, חשוב לי שיהיה מסך גדול - 10 אינץ' לפחות, אם אפשר גם GPS - אשמח, לא חובה. מה כדאי ואיפה הכי כדאי לקנות? בחו"ל? תודה.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  14. היי אני מעוניין בסלולארי שיהיה נוח לגלישה באינטרנט ולקריאת \ כתיבת מיילים (Gmail \ outlook) עדיף שיהיה בעל מקלדת. איזה מערכת הפעלה מומלצת ? WM / Android ? התקציב הוא כ 1000 ש"ח (יהיה טוב אם יש משהו בפחות) מיד שניה, רשת אורנג' הצעות יתקבלו בברכה תודה נתי

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  15. מותקן לי בסנסה הגרסאת בטא שיצאה בעברית ואחכ הורדה מהאתר בשל אי יציבות ובאגים עכשיו שאני מנסה לעדכן עם התוכנת אפדייטר מהאתר שלהם הוא לא נותן עדכונים חדשים בגלל שהבטא בעקרון יותר מתקדם מהגרסאות האחרונות באנגלית. איך אני יכול להחזיר אחורה לגרסא אנגלית יציבה ללא באגים? ואגב, מה הסטטוס של רוקבוקס לסנסות? תודה

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  16. Started by Guarding angel,

ההתלבטויות העיקריות שלי הן לגבי HTC HD2 MOTOROLA MILSTONE XT720 NOKIA N900 SAMSUNG OMNIA HD לכול המכשירים יש מפרט די עשיר אך חשובים לי מספר פרמטרים : מבנה המכשיר (שרידות) מהירות UI כול המכשירים הם מכשירי מגע,חשוב שהמגע יהיה ריספונסיבי ככול האפשר. סוללה קליטה איכות שיחה איכות רמקול אופציונלי - מצלמה בנוגע למחיר יש הסדר נחמד עם דודי מאיטליה (לא,לא מדובר בEbay). תודה מראש

17. Started by Ac-Boy,

שלום יש לי פלאפון k610i ואני לא יודע אייך מעבירים קובץ MP4 צריך להאמיר את זה או משהו ועם כן תנו לי את התוכנה ^ נכתב ע"י חבר שלי שהוא זה שזקוק לעזרה.. =] תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  18. Started by Born2Kill,

יש לי MP3, Sansa 240c. כשאני מחבר את הכבל מ-MP3 למחשב הוא רק טוען אותו אך לא מזהה אותו (מבחינת הופעת הכונן במחשב), זאת אומרת שאי אפשר להעביר שירים וכו'.... יש דרך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by BloodFist,

המכשיר שיש לנו כיום הוא מחשב כף יד שכבר עושה בעיות והוא מבוגר ואנחנו מעוניינים להחליפו. היינו רוצים לקנות מכשיר GPS חדש שמריץ IGO בגרסא הכי חדשה (והכי מתקדמת 8?) ומאוד מעניין אותנו עניין הTMC האם זה עובד כמו שצריך בארץ? במידה וכן היינו מוכנים להשקיע גם בזה. מבחינת התקציב לא מוגבל (בגבול הטעם הטוב שזה נניח 1500 שקלים במידה וצריך להשקיע יותר בגלל משהו ספציפי אני אבדוק את זה) תודה

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  20. עברתי על החנויות שמופיעות בזאפ ולצערי לא נתקלתי בחנות כזאת. למשהו יצא לקנות לעצמו/הורים/קרובי משפחה?

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by sdsd,

אני עומד לקנות את 6288 של אורנג, עכשיו, יש לי sim מנוקיה ישן של אורנג, מכשיר בעל מסך שחור לבן (לא צבעוני), עכשיו, אם אשים את הסים שלו ב-6288 שהוא דור 3 זה יפגע בו או ישנה אותו,או לא יוכל לתת לי להכנס לתוכנות מסויימות של המכשיר?כלומר המצלמה תעבוד והאמפי והכל רק חוץ משיחות וידאו...או שבסים יש רק את מספר הפלאפון ספר הטלפונים וההודעות ואז הוא לא ישנה כלום. ואפשר גם להעביר את ספר הטלפונים וההודעות לזיכרון הפנימי של הפלאפון? תודה

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by KFL,

יש לי נוקיה n73 me. לפני כשבוע הורדתי משחקים לפלאפון. חיברתי את הפלאפון למחשב דרך הUSB. נפתח לי חלון עם 10 תיקיות, שמתי את המשחקים באזה סתם תיקיה. כשבאתי להתקין את המשחקים היה לידם סימן שאלה. לחצתי וכתב לי שאין אפשרות לפתוח. לידיעתכם המכשיר שלי לא פרוץ. לכן השאלה שלי היא כזאת האם כדי לשים משחקים אני צריך לפרוץ את המכשיר או שפשוט המשחק לא מתאים למכשיר?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  23. לאחר דחייה קלה בשל ביקוש גדול מהצפוי - כעת צרכנים בצפון אמריקה יכולים לבחור בתשלום של 1,500 דולר עבור המכשיר החכם הקומפקטי שמחזיר את המותג Razr אל מרכז הבמה לכתבה

24. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=403612&TypeID=1&sid=127 http://news.com.com/2061-10801_3-6127359.html

25. Started by חן מ,

היי,שבת שלום דבר ראשון כדי לשים משחקים על המכשיר מה אני צריך לעשות? ואיך האיכות של הסרטים על מסך כזה?הוא קורא תירגומים?איפשר לראות איתו סרט אחד בנסיעה ארוכה בלי שתיגמר לו הסוללה? והאייפוד טאץ מוגדר כנגן מולטימדיה או כמחשב כף יד?כי בעצם יש לו את כל הפונקציות של מחשב למשל מייל ואינרנט,ויש לו גם מוסיקה וסרטים והכל ומשהו בקשר לחנות FNAC צריך לדעת כתובת ספציפית של החנות או שהולכים בצרפת שם איפושה באחת הערים בצרפת ברביירה הצרפתית ואני אראה שם את החנות FNAC? ובכלל היא נמצאת בכל צרפת החנות או שרק בפריז? חוץ מFNAC יש עוד חנויות? בכל החנויות מוכרים באותו מכיר את המכשיר? ומה צריך לעשות כדי לפרוץ אותו?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.