גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היום התקשרו אלינו מסלקום ורוצים שנעבור אליהם (מפלאפון), ואבא שלי קבע איתם פגישה היום. רוב הסיכויים שנעבור, אם המחיר יהיה משתלם יותר, וכמו כן, יש גם מבחר פלאפונים נורמלי, בניגוד לפלאפון. אני לא יודע אילו פלאפונים יציעו לי, אבל אני רוצה לדעת על מה כדאי לי לשים לב מתוך מבחר הפלאפונים שלהם. חשוב לי הגודל, אני לא יודע עם הN95 ישב לי בנוחות בכיס. סוללה, כל עוד תחזיק יום שלם (אפילו אחד) עם דיבורים אינטנסיביים וכו', מספיק. מצלמה, עדיפות לאיכותית. פחות חשוב לי עניין הרמקול. גם אינטרנט אינו קורץ לי. חשוב שהטלפון יהיה עם כמה שפחות תקלות ידועות וממשק נוח. מקווה לתשובות זריזות, תודה, סטס.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי Iriver H320 והוא עושה לי בעיות... הוא מתכבה מעצמו אחרי 10 דקות.. וכשאני מדליק אותו שוב, הוא רושם LOW BATTERY אז אחרי שהוא היה בטעינה כל הלילה, אני שוב מנסה לשמוע בו.. 10דקות - 5 דקות.. והוא שוב מתכבה ואומר LOW BATTERY.. לקחתי אותו לתיקון... וכנראה שאני פשוט קונה בטריה חדשה... עכשיו, אם אני מחליף בטרייה..זה יכול לפגוע בכל מה שנמצא על המכשיר/הארדיסק? או שבלי קשר? כי אני דואג שלא ימחקו כל השירים והקבצים... אז תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אהלן חברה קניתי את הפלא הזה אתמול ורציתי לדעת איך אפשר לשים בו סרטים על מסך מלא שאני מנסה דרך התוכנה שבדיסק זה נותן לי לא על כל המסך על רזולוציה 320X240 ואני צריך 400X240 למישהו יש איזה שהיא דרך או תוכנה שאני יכול להשתמש בישביל לראות בכל המסך?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן נגן IAUDIO U3, ואני לא מרוצה מאיך שהוא נשמע.. לדעתי הצלילים לא מספיק מדויקים והרבה פשוט הולך לאיבוד. אני מחפשת משהו יותר טוב. האם נגני הדיסקשיח נותנים ביצועים טובים יותר מנגני הפלאש מבחינת איכות השמע? אני שוקלת את ה H10 של אייריבר, מכיוון שאין לי צורך בנפח גדול, והבנתי שהוא מגיע גם בנפח של 6GB. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
תודה.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טאבלט אנדרואיד למטרת משחקים, בעיקר clash of clans אבל גם משחקים יותר גרפיים בעתיד כשיצאו. התקציב הוא בין 1500-2000, חשוב לי שיהיה מסך 10 אינץ' איכותי, מעבד חזק וראם, סוללה חזקה, חיבור לאינטרנט כמובן. אני לא מבין בזה אבל צריכה להיות אופציה לשיחות ומקום ל-sim. וצריכה להיות אחריות לטאבלט עם הוא נקנה מחברה איכותית, לא ? העדיפות היא לקנות בארץ רק בגלל שאני לא מנוסה בהזמנות בחו"ל ולא רוצה להסתבך עם דברים שאני לא מבין. יעזור לי מאוד עם ניתן יהיה לראות פיזית את הטאבלט ולהתנסות בו לפני שאני קונה, רק שאני לא יודע באיזה חניות יש תצוגה של טאבלטים טובים. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
האם החיבור של ה-ipod ל-Sandisk sansa e250 הוא אותו חיבור או רק חיבור דומה? ואם כן האם כל האביזרים של ה-ipod יכולים להתחבר לe250? תודה
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שימוש בטכנולוגיית ה-BiCS התלת מימדית מהדור החדש מאפשרת קבלת נפחי אחסון של עד 256 ג׳יגה-בייט, עם מהירויות העברה רציפות שמגיעות ל-900 מגה-בייט בשנייה - בתוך המכשיר שבכיס שלכם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
- 1 follower
-
-
האם ניתן להתקין את תוכנת בבילון על מחשב כף יד או שלמחשב כף יד אמורה להיות תוכנה מיוחדת שמותאמת לו?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אין לי טאבלטים, IPHONE או IPOD אבל אני צריך אמצעי טעינה למכשירים כגון סמארטפון HTC DESIRE S ונגן SANSA CLIP+ שנטענים בUSB ראיתי אלו בIVORY: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6978 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6982 ראשון הוא 1000 מיליאמפר ויציאה אחת. שני הוא עם 2 יציאות USB עם 2100 מיליאמפר (לכל יציאה או שתי יציאות?) הנה כזה של SOSHINE עולה כמעט 4$ בDX אבל מעובדה שהוא מיוצר בסין אני לא אוהב ועדיף לקנות של HAMA שזה יותר יקר אבל לפחות HAMA הם חברה אירופאית: http://www.hama.de/index.hsp;jsessionid=279E8694F582F36D09BCFFAED0A64654.node_de_lin28 הגיונית מה יותר עדיף? במקרא שיציאה ראשונה תהיה פגומה אחר-כך אוכל להשתמש בנוספת?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
גלקסי 3 של חזר מתיקון, החליפו לו המסך, רק עכשיו שמתי שהוא הגיע בלי המגן מסך המדבקה הזאת למרות שנתתי להם אותו עם, מהם גם קניתי אתהמגן . הסתכלתי על המסך ושמתי לב למטה לשריטה קטנה, זה לא מוזר שעל גוריל גלאס 2 אחרי יומיים תופיע שריטה?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
לכל המגנים שקנינו עד כה יש את אותה בעיה - הם לא נדבקים למסך בהיקף, ככל הנראה בגלל שהמסך של המכשיר הזה מעט קמור. יש משהו מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי הביאו לי את המכשיר מארצות הברית עכשיו בגלישה לאתרים ישראלים כל העברית היא בג'בריש איך מתקינים פונטים בעברית למכשיר \ לווינדוס CE . ?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ההכרזה הרשמית של ה-Mi 9 מספקת לנו תגי מחיר נמוכים מהצפוי - וגם דגם נוסף עם שימוש ראשון ב-Snapdragon 712 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי מישחק שבא בRAR. אני פותח אותו יש שם מלא קבצים....איך אני שם בפלא?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, יש לי גלקסי אס2 עם אנדרויד 4.1.2. החיפוש של גוגל לא מוצא יישומים שמותקנים על המכשיר. למשל, מותקן לי Moovit, אני מחפש Moovit וכלום -- אין תוצאות תחת "טלפון" או תחת "יישומים". וידאתי שבהגדרות החיפוש מסומנים כל האינדקסים. מה הסיפור?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
מישו יודע האם אפשר לשנות את הרזולוציה כשאני מצלם? ואם כן, איך אפשר?
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום. העברתי שירים מהמחשב למכשיר. השמות שלהם היו בסדר במחשב אבל מופיע לי בג'יבריש במכשיר. האם אני יכול לערוך את שם השיר? אם כן איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
יש לי נוקיה n73 me. לפני כשבוע הורדתי משחקים לפלאפון. חיברתי את הפלאפון למחשב דרך הUSB. נפתח לי חלון עם 10 תיקיות, שמתי את המשחקים באזה סתם תיקיה. כשבאתי להתקין את המשחקים היה לידם סימן שאלה. לחצתי וכתב לי שאין אפשרות לפתוח. לידיעתכם המכשיר שלי לא פרוץ. לכן השאלה שלי היא כזאת האם כדי לשים משחקים אני צריך לפרוץ את המכשיר או שפשוט המשחק לא מתאים למכשיר?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
דגמי ביניים מעודכנים במחירים מעניינים מאת סמסונג נוחתים בישראל - ומצטרפים אל ה-Galaxy Note 10 Lite לכתבה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
- 1 follower
-
-
היי,שבת שלום דבר ראשון כדי לשים משחקים על המכשיר מה אני צריך לעשות? ואיך האיכות של הסרטים על מסך כזה?הוא קורא תירגומים?איפשר לראות איתו סרט אחד בנסיעה ארוכה בלי שתיגמר לו הסוללה? והאייפוד טאץ מוגדר כנגן מולטימדיה או כמחשב כף יד?כי בעצם יש לו את כל הפונקציות של מחשב למשל מייל ואינרנט,ויש לו גם מוסיקה וסרטים והכל ומשהו בקשר לחנות FNAC צריך לדעת כתובת ספציפית של החנות או שהולכים בצרפת שם איפושה באחת הערים בצרפת ברביירה הצרפתית ואני אראה שם את החנות FNAC? ובכלל היא נמצאת בכל צרפת החנות או שרק בפריז? חוץ מFNAC יש עוד חנויות? בכל החנויות מוכרים באותו מכיר את המכשיר? ומה צריך לעשות כדי לפרוץ אותו?
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אהלן , אני מתלבט להחליף את הנגן Creative ZVP 2GB שלי שהוא דיי סבבה האיכות סאונד מעולה אך העוצמה שלו פשוט נמוכה , אני משתמש בו במכון הכושר ולפעמים שומע את הסביבה , ניסיתי המון אוזניות , איכותיות של סנייזר , אלטק (ב500 שקל - האוזניות קשת עורפית הכי איכותיות שקיימות בשוק) , מכל הסוגים in ear , קשת עורפית , מעל הראש , פשוט חלש. אני מתלבט עכשיו על הנאנו החדש של ה8GB ב150$ , רציתי לשאול איך האיכות סאונד שלו ביחס ל ZVP והאם תמליצו לי על משהו אחר למכון כושר (במיוחד לאופניים וכו' שיהיה בעל פוטנציאל לעוצמה גבוה) בסכום הנ"ל. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני עושה ADD TO LIST אבל כלום לא קורה וזה לא מעביר את זה לפלייליסט שלי... פשוט הPLAYLIST לא נפתח אז מכן הנחתי שפשוט אין בתיקיה כלום ובגלל זה היא לא נפתחת. וד"א אגב מה זה ה BOOKMARK שיש שם?
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
חשבתי על N97, למרות שיש עוד כמה שאני מתלבט ביניהם. אני לא כ"כ מכיר מכשירים, אם תוכלו להכיר לי/להמליץ לי על עוד אז אחלה זה מה שאני מכיר ורוצה פחות או יותר: N97 HTC HD2 (למרות שאני לא בטוח בגלל מספר בעיות לפעמים) מכשיר של Sony Ericson שאמור לצאת ואני לא זוכר איך קוראים לו.. חוץ מזה יש למישהו הצעות? אני מעדיף שתהיה לו מערכת הפעלה (שיהיה יותר לכיוון המחשב ולא לכיוון הטלפון, כמו מחשב עם טלפון על הדרך). תודה
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-