עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני מדבר על חריץ הרחבה, האם ניתן להכניס כרטיס 4GB ? או שהנגן מוגבל עד 2GB ?

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by coben,

היי מחפש מגן מסך כמה שיותר דומה לחווית השימוש בלי מגן. לפי סדר חשיבות: 1)מבחינת החלקת האצבע(לא דביק). 2)שקיפות. 3)השארת סימנים. תודה מראש למי שיחסוך לי חפירות בפורומים .

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  3. Started by dsane,

אני יכול לקנות כל אחד משלושת המכשירים הללו באותו המכיר. מה מהם כדי לי? הכי חשוב לי עמידות, זמן סוללה ואיכות שיחה אח"כ מכשיר אמ פי שלוש נורמלי ומצלמה סבירה בסוף הגודל והמשקל לא פקטור בכלל. מה כדאי לי לקנות? תודה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  4. אשמח לשמוע ממשהו שמפעיל את המכשיר בישראל חוות דעת על המכשיר.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  5. משחקים בסגנון של סוניק שיכולים אולי לשפר את הריכוז... תודה

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  6. ההכרזה הרשמית של ה-Mi 9 מספקת לנו תגי מחיר נמוכים מהצפוי - וגם דגם נוסף עם שימוש ראשון ב-Snapdragon 712 לכתבה

7. דיווח חדש מגלה לנו מי הם הדגמים הנמכרים ביותר בעולם כולו - ובאופן לא ממש מפתיע שתי השחקניות הכי גדולות בשוק הן אלו שמככבות כאן לכתבה

8. Started by assaf990,

אם יש לי מחשב נייד ודור 3.5, על איזה מהירות אני יכול לגלוש? האם זה יכול להחליף לי את התשלום שאני משלם לספק תשתית האינטרנט שלי?

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  9. Started by KFL,

מישו יודע האם אפשר לשנות את הרזולוציה כשאני מצלם? ואם כן, איך אפשר?

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  10. שלום לכל חברי הפורום הנכבד! בשבוע הבא, ביום שני, אני יוצא לאבט"ש של שבועיים ואין מצב שאני עולה לשמירות בלי להנעים את זמני במוזיקה. לכן, אני זקוק להמלצה של MP3 שיענה על הדרישות הבאות: 1. חשוב מאוד מאוד שהנגן יתמוך בשמות קבצים בעברית או שיהיה עתיד לתמוך (שיצא בעתיד עדכון קושחה לנגן). 2. רצוי שהנגן יהיה קטן. 3. שהסוללה תחזיק הרבה זמן בנגינה. 4. רצוי שיהיה בנפח של ג'יגה ומעלה. 5. אפשרות הרחבה - בונוס. 6. כמובן חברה אמינה וטובה. עריכה: הציעו לי נגן MP3 חדש של SANSUI בנפח 2 ג'יגה עם תמיכה מלאה בעברית ב-200 ש"ח ו-3 שנים אחריות. מה אתם אומרים כדאי ללכת על ההצעה? אני מכיר את המותג, אבל אין לי שמץ איך הם בנגנים. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  11. Started by ben060,

שלום, יש לי בעיה באיפוד טאצ. הוא כרגע מושבת / לא פעיל, אני מנסה להדליק אותו בכל דרך אפשרית ושום דבר לא קורה. ניסיתי ללחוץ על כפתור הכיבוי, HOME, שתיהם ביחד- ושום דבר לא קורה. האיפוד לא מגיב. ניסיתי גם לחבר אותו למטען וגם למחשב דרך הכבל ולא קורה כלום. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אשמח למענה בן

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  12. Started by Cyanide,

אוקיי עוד מעט אני קונה את האייפוד טאצ' ורציתי לשאול כמה שאלות לגביו: -הבנתי שהוא כולל Wi-Fi, האם אני אוכל לגלוש באנטרנט מכל מקום? לדוגמא בדרך לאילת, או סתם בבית? -אם אני ארצה לראות באייפוד סרט, ויהיה לו תרגום מובנה, אני אוכל לראות את הכתוביות בבירור? -הבנתי שבשביל לחבר אותו למחשב דרושה כניסת USB 2.0, הלוח אם שלי עתיק ואין בו כניסה כזו, האם יש איזשהי דרך לחבר אותו למחשב? אם עדיין יש איזשהם פרטים שאתם חושבים שאני צריך לדעת לפני שאני קונה אותו תרגישו חופשי לכתוב.

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by shalomelbe,

אני לא חייב אוזנייה מקורית בשביל לשמוע מוזיקה נכון?<

14. בוקר טוב ושבוע טוב, יש ברשותי קובץ תמונה שאני רוצה שהיה לו קיצור דרך על שולחן העבודה ובלחיצה אחת יפתח לי את התמונה במלואה (מערכת שעות...) לא הצלחתי לאתר שום אפליקציה שיודעת לעשות את זה, האייפון jailbreak אם זה רלוונטי. הצעות?!

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  15. Started by fayev0,

^אפשרי?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  16. Started by IGk,

האם החיבור של ה-ipod ל-Sandisk sansa e250 הוא אותו חיבור או רק חיבור דומה? ואם כן האם כל האביזרים של ה-ipod יכולים להתחבר לe250? תודה

17. : 1920*1080 רמת קרינה 0 סוללה מעל 4000 mAh אם יש כזה דבר או דומה לזה אתם מוזמנים להעלות כנראה שאין כזה בארץ מצאתי 4000 mAh אבל רזולוציה נמוכה רמת קרינה אני מחזיק בפלא עם 0.12 שואף ליותר נמוך רזולוציה 1920*1080 ומעלה אם יש תודה רבה רבה רבה לעוזרים אשמח להששתתף בדיון על הנתונים הבאים

18. שימוש בטכנולוגיית ה-BiCS התלת מימדית מהדור החדש מאפשרת קבלת נפחי אחסון של עד 256 ג׳יגה-בייט, עם מהירויות העברה רציפות שמגיעות ל-900 מגה-בייט בשנייה - בתוך המכשיר שבכיס שלכם לכתבה

19. Started by smulikon,

1. הסוללה של המכשיר כל כך נוראה? אמרו לי שהיא מחזיקה בקושי חצי יום. 2. הכרטיס זיכרון שניתמך הוא רק עד עד 2 גיגה? מישהו ניסה 4 גיגה ויכול לומר אם זה אפשרי או לא? 3. הGPS שלו כל כך נוראי? או שניתן להתפשר עליו אם משתמשים בו פעם פעמיים בשבוע? תודה על התגובות.

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  20. Started by McMerc,

אני מחפש משהו שפעם היה לו iPod, והוא קיבל אותו עם מטען שמחובר לחשמל, והיום הוא כבר לא משתמש במטען (מסיבות שונות), אבל מהטען נישאר אצלו. אם יש משהו כזה (באזור ירושלים), ולא איכפת לו לתת לי את המטען שלו, אני אשמח מאוד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by netanel1234,

שלום, מישהו יודע האם NOKIA 6233 תומך בזיכרון יותר גדול מ- 2GB?! תודה!

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  22. מחפש נרתיק טוב ואיכותי לנגן Cowon i7 לא מוצא בשום מקום, לא נראה לי שקיים בכלל, אם מישהו יצליח למצוא זה יהיה נס...

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  23. Started by shay1098,

מקור: http://tech.walla.co.il/?w=/4003/1833416 עמוד הפרוייקט: http://www.kickstarter.com/projects/iphoneairguitar/air-guitar-move-for-iphone?ref=video

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  24. היצרנית הטאיוואנית הציגה שלושה מכשירי Desire חדשים, עם מראה מיוחד אבל גם חומרה שמגיעה אלינו היישר משנת 2014 בעוד שמשקפי ה-Vive למציאות מדומה שלה ממשיכות להוות את אחד מהמוצרים המבטיחים והמסקרנים ביותר בתחום, נראה שדווקא בעסקי הסמארטפונים מצבה של HTC הוא רעוע יותר מאי פעם. בחברה השיקו שלושה סמארטפונים חדשים מסדרת ה-Desire שהפכה למותג התקציבי של היצרנית הטאיוואנית, שמכילים שבבי עיבוד פשוט מביכים עבור מכשיר לשנת 2016. הדגם המתקדם ביותר הוא ה-Desire 825 שמציע מסך Super LCD בגודל 5.5 אינץ' עם רזולוציה של 720p, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון פנימי של 16GB בתוספת חריץ microSD להרחבה, מערכת אנדרואיד מרשמלו טרייה, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית, מצלמת 5 מגה פיקסל משנית, צמד רמקולי…

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  25. Started by Zedik,

לכל המגנים שקנינו עד כה יש את אותה בעיה - הם לא נדבקים למסך בהיקף, ככל הנראה בגלל שהמסך של המכשיר הזה מעט קמור. יש משהו מומלץ?

• 0 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים