עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי אני מעוניין בסלולארי שיהיה נוח לגלישה באינטרנט ולקריאת \ כתיבת מיילים (Gmail \ outlook) עדיף שיהיה בעל מקלדת. איזה מערכת הפעלה מומלצת ? WM / Android ? התקציב הוא כ 1000 ש"ח (יהיה טוב אם יש משהו בפחות) מיד שניה, רשת אורנג' הצעות יתקבלו בברכה תודה נתי

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  2. ראיתי תוכנה כזאת אצל מישהו בצבא ולא שאלתי אותו יותר מדי פרטים כי חשבתי שיהיה קל למצוא... טעיתי מישהו יכול עזור לי?

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  3. הכירו את דגמי Poco ו-Realme החדשים שנחתו על מדפי השוק המקומי - עבור אלו שרוצים לרכוש בזול ולא ממש מתרשמים מכל מה שנוגע לטכנולוגיות הדור החמישילכתבה

4. מותקן לי בסנסה הגרסאת בטא שיצאה בעברית ואחכ הורדה מהאתר בשל אי יציבות ובאגים עכשיו שאני מנסה לעדכן עם התוכנת אפדייטר מהאתר שלהם הוא לא נותן עדכונים חדשים בגלל שהבטא בעקרון יותר מתקדם מהגרסאות האחרונות באנגלית. איך אני יכול להחזיר אחורה לגרסא אנגלית יציבה ללא באגים? ואגב, מה הסטטוס של רוקבוקס לסנסות? תודה

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  5. היצרנית הטאיוואנית הציגה שלושה מכשירי Desire חדשים, עם מראה מיוחד אבל גם חומרה שמגיעה אלינו היישר משנת 2014 בעוד שמשקפי ה-Vive למציאות מדומה שלה ממשיכות להוות את אחד מהמוצרים המבטיחים והמסקרנים ביותר בתחום, נראה שדווקא בעסקי הסמארטפונים מצבה של HTC הוא רעוע יותר מאי פעם. בחברה השיקו שלושה סמארטפונים חדשים מסדרת ה-Desire שהפכה למותג התקציבי של היצרנית הטאיוואנית, שמכילים שבבי עיבוד פשוט מביכים עבור מכשיר לשנת 2016. הדגם המתקדם ביותר הוא ה-Desire 825 שמציע מסך Super LCD בגודל 5.5 אינץ' עם רזולוציה של 720p, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון פנימי של 16GB בתוספת חריץ microSD להרחבה, מערכת אנדרואיד מרשמלו טרייה, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית, מצלמת 5 מגה פיקסל משנית, צמד רמקולי…

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  6. נכון שיש בשבועות האחרונים בלאגן בכל הרשת על המסך של הפיקסל 2 XL (הגירסה המוגדלת), אבל עד שלא רואים את זה בעיניים קשה להבין מהטקסט בכתבות ברשת עד כמה המצב באמת גרוע. LG (שמייצרת את גירסת ה-XL, בניגוד לגירסה הרגילה שמיוצרת ע"י HTC) הצליחה לתחמן את גוגל ולמכור להם מסך גרוע כלכך, שלדעתי הם הרגו את הפיקסל 2 XL. רק עיוור יקנה אותו עכשיו... הדגמה של אריקה גריפין של שני (!) פיקסל XLים שמראה את המסך המזעזע ש-LG דחפה למכשיר הזה:

7. Started by Cereal Killer,

נפח רצוי 8 עד 16 GB, אם אפשר יותר מזה בנגן איכותי יבוא בטוב, חשוב לי שיהיה קל, קל לתפעול (לא בא לי להתחיל להיזכר למה הוא לא עושה את מה שאני רוצה תוך כדי ריצה) וחובה שיהיה לו נרתיק לזרוע. חשבתי על איפוד נאנו דור 4 ו COWON I7. לא יודע מה לבחור (אם יש עוד הצעות אני אשמח) הנגן ישולב או עם האוזניות המקוריות שלו או עם AKG412P בחוץ או עם sennheiser hd280pro ומגבר cMOY בבית תודה

8. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  9. Started by shloogy,

הי לכולם מישהו יודע אם יש אפשרות לשלוט על הממיר של יס באמצעות האייפון? הממיר כבר מחובר לרשת באמצעות כבל רשת אז ככה שתיאורטית צריכה להיות אופציה לשליטה. תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  10. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99-%d7%a9%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%a8-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e/

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  11. דגמי הביניים החדשים של החברה היפנית עתידים לעבור לשימוש בשבבי ה-Snapdragon של קוואלקום, וזה יהפוך אותם לרלוונטיים הרבה יותר בשווקים המערביים לכתבה

12. עשיתי כמה השוואות והגעתי למכשיר הזה של archos http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=470282 מה אתם אומרים?יש משהו יותר טוב להציע? יש למישהו ניסיון אישי איתו? תודה. עריכה: *חשוב לי שהמסך יהייה כמה שיותר גדול, הזיכרון לא כל כך חשוב לי

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  13. רוב התוכנות שניסיתי חוץ מלדבר לא עושות כלום. מישהו מכיר תוכנה שבאמת עובדת?

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  14. יש רעיונות (אני יודע שהתקציב די רחב אבל אם המכשיר מספיק טוב אז אפשר גם אחד ב-500 וזהו). לא משהו מסובך, עדיף שתהיה אופציה להטעין אותו באוטו. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  15. Started by Jenia24,

שלום אני מחפש טאבלט לאמא שלי. השימושים העיקריים שלה הם גלישה באינטרנט ויו טיוב. דברים שחשובים לי : מסך כמה שיותר גדול ואיכותי 7-9 (עדיפות ל 9) קישוריות ווי פיי אנדרואיד 4.0 (לא חובה) ,מעמד הטענה (לא חובה) דברים שלא חשובים לי : מצלמה. סוללה (הטאבלט לא יוצא מהבית והשימוש בו הוא לא יותר משעתיים רצוף.) תודה

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  16. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש עריסה לאייפון שאני אוכל דרכה לחבר את האייפון למחשב, לטעון אותי, ולחבר אותו לתצוגה (טלוויזיה) ורמקולים ושלט. אני יודע שהתקציב שלי לא הכי רחב אבל ניתן להזמין מחו"ל אני מקווה שהתקציב מספיק אבל אם לא תוכלו בבקשה לאמר לי מה התקציב ההתחלתי לכזה דבר?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  17. אהלן, אני מחפש אפליקציה איכותית לצילום לאנדרואיד, יש לי HTC ONE X, והמצלמה שלו טובה מאוד, הייתי שמח אם הייתה אפשרות כלשהי לנצל את המצלמה בצורה טובה יותר. הכי חשוב לי שתהיה אפשרות לצילום עם HDR ואיחוד כמה תמונות לתמונה אחת בכמה חשיפות שונות. אין לי בעיה גם לשלם על אפליקציה עם היא איכותית. מישהו מכיר משהו ?

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by Cheif,

אהלן, הפוסט הקודם שלי (http://www.netcheif.com/blog/?p=1285), על התכונות החדשות והלא מקוריות של iOS 5, עורר כנגדי לא מעט מעריצים של חברת Apple. חלקם טענו שחוסר ההכרות שלי עם ה-iPhone מונע ממני את הזכות להעביר עליו ביקורת. כמענה לאותם כותבים, פרסמתי לפני מספר דקות את הפוסט המצ"ב. בפוסט אני מפרט את ההתנסות הארוכה שלי עם מכשיר ה-iPhone 3G שהחלה לפני שנתיים וחצי. קריאה מהנה. סופ"ש נעים. CHEIF -- אתם יכולים למצוא אותי בפורום רשתות ואינטרנט - http://hwzone.co.il/community/index.php?board=11.0 http://www.netcheif.com/blog/?p=1300

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  19. Started by coben,

היי מחפש מגן מסך כמה שיותר דומה לחווית השימוש בלי מגן. לפי סדר חשיבות: 1)מבחינת החלקת האצבע(לא דביק). 2)שקיפות. 3)השארת סימנים. תודה מראש למי שיחסוך לי חפירות בפורומים .

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by שועל האש,

קניתי מערכת לרכב אם שן כחולה ויש שם אופציה לחבר נגן mp3 ולישמוע מוזיקה אז אני מחפש נגן mp3 אם שן כחולה :jump:

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  21. Started by Ac-Boy,

שלום יש לי פלאפון k610i ואני לא יודע אייך מעבירים קובץ MP4 צריך להאמיר את זה או משהו ועם כן תנו לי את התוכנה ^ נכתב ע"י חבר שלי שהוא זה שזקוק לעזרה.. =] תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  22. משחקים בסגנון של סוניק שיכולים אולי לשפר את הריכוז... תודה

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  23. ההכרזה הרשמית של ה-Mi 9 מספקת לנו תגי מחיר נמוכים מהצפוי - וגם דגם נוסף עם שימוש ראשון ב-Snapdragon 712 לכתבה

24. Started by huber,

שלום. יש ברשותי נגן מולטימדיה שנטען דרך כבל USB. בקרוב אני נוסע לחול לכמה שבועות ואני די בטוח שלא יהיה באפשרותי להטעינו דרך USB. ראיתי לפני כמה ימים אצל מישהו מתאם מ USB למתח - מותר המאפשר לחבר את הכבל USB לשקע בקיר ולהטעין מכל שקע סטנדרטי. יש לכם מושג אפא רוכשים מוצר שכזה? אני מדבר על מוצר כזה: http://images.google.com/images?svnum=10&um=1&hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=usb++power+adapter&btnG=Search+Images

• 7 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים