גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את SHAZAM - בהתחלה זה עבד ופתעום זה רושם לי -sorry shazam is offline!! וזה לא עובד! (התוכנה היא חינמית- אין בעיה של חוקיות) בבקשה עזרה! :-\
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
שלום! קניתי טלפון מסוג Nokia 2730c (כן, עוד מייצרים כאלה). חיברתי אותו לרשת אורנג' ולמרות שיש לי חבילת גלישה אני פשוט לא מצליח להתחבר לאינטרנט, (כשאני פותח את הדפדפן הוא כותב:"הגדרות אינטרנט לא חוקיות"). האם למישהו יש מושג איך מחברים פלאפון שנקנה בחנות חיצונית לאינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יצא לכם לקרוא קצת על המכשיר הזה?! הוא פשוט מטורף! יש בו הכל, ואם הכל לא מספיק אז יש בו עוד דברים. קודם כל הוא PMP מטורף שקורא כל פורמט שיש (כמעט) גם בוידאו וגם בסאונד והוא משמש כמחשב כף יד לכל דבר. הוא עוד על מערכת הפעלה של וינדוס CE או משהו כזה יש בוא מסנג'ר וכל טוב, פשוט מטורף יש לו אפשרות של "הוסט" (מה שמוכר לנו מקודמיו, A2 A3 X5 ושאר המטורפים של COWON), רק שבזה, בניגוד לקודמים, אפשר גם לחבר מקלדת ולכתוב מסמכים של וורד אקסל ופאואר פוינט. בנוגע להוסט יש לי שאלה מעניינת, מה יקרה אם אני יחבר USB HUB?!?!? מעניין.. יש לו עוד כל כך הרבה אפשרויות מגניבות, יש לו פאקינג אינטרנט! פשוט כנסו ללינק: http://www.cowonglobal.com/product/product_Q5W_feature.php הוא קצת יקר, ב…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מטען שיהיה ל Iphone 15pro , Apple Watch SE 2, AirPods Pro 2 (כדי לא לחבר מיליון כבלים) ראיתי אחד שמוצא חן בעיני מ Aliexpress, אבל אני מפחד שהמוצר יזיק לסוללה או שיהיו אתו בעיות, ואם רוצים לקנות משהו טוב שתומך ב MagSafe ויכול לקנות 3 מוצרים זה מגיע ל 800 ש"ח למשל מ KSP(שמאושר מ apple), אשמח לעצות, האם שווה להשקיע הרבה בשביל מטען מאושר ?
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מטען לנגן שלי (ZUNE 30), אני לא יודע אם זה יזיק להשתמש במטען USB פשוט של 5V 400mA שקניתי כדי להטעין אות, כי על הZUNE רשום input של 5V 1.4A.... האם זה יכל להזיק?
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
mio עם תוכנת I-GO ב 1500 ש"ח או איתורן עם תוכנת איתורן? ב 1900 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היום לראשונה הגיעו אלינו לחברה N71 של נוקיה ברשת פלאפון הבנתי שאילו 100 הטלפונים הראשונים שחולקו האמת התמיכה עדיין לא יודעים להגדיר דבר וחצי דבר בטלפון אבל זה כנראה עניין של זמן
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קנינו למשפחה אייפד 2 לפני יומיים ואני רוצה לצפות בסרטים, אני רוצה להעביר סרטים\סדרות מהמחשב שלי לאייפד (האייפד לא פרוץ אם זה משנה) איך אני עושה את זה? ( יש לי משתמש באייטיונס והורדתי כבר משחקים חינמים מהאפ סטור) * האייפד הוא למשפחה ואבא שלי לא מעוניין לפרוץ אותו .... אז בבקשה לא לכתוב תגובות כמו 'תפרוץ אותו יא טמבל' כי זה לא תלוי בי... עוד שאלה קטנה, איך אני משתמש בענן הזה? אני יודע מזה עושה קראתי על זה טיפה אבל לא הבנתי אני משתמש בזה תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן! אני צריך נגן שיהיו בו האופציות הבאות: - סוללה חזקה וניתנת להחלפה - זיכרון בטווח של 6GB. אפשר יותר אם ההבדל במחיר ובגודל הנגן הוא לא משמעותי - רדיו באיכות שמע טובה - יכולת הקלטה (טייפ מנהלים) - תמיכה בעברית - GUI (ממשק) נוח לשימוש - הנגן ישמש בגדול כנגן קבצי מוזיקה, טייפ מנהלים וכונן נייד - יכולת הרחבת זיכרון (עדיף עם כרטיסי SD) - אני די סולד ממסכי מגע אז עדיף בלי זהו בגדול... אם למישהו יש הצעות אני אשמח לשמוע! תודה!
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
מה עדיף ולמה? מה היתרונות ומה החסרונות? תודה רבנ מראש!
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]אשמח לעזרה. הגלקסי S3 מראה סימני גסיסה וקורס בלי הפסקה. קיוויתי למשוך עוד קצת לדגמים החדשים אבל כנראה שאין מנוס ואצטרך לרכוש מכשיר חדש בימים הקרובים. ההתלבטות כרגע היא בין LG G3 לגלקסי S5. המחשבה הראשונית הייתה לטובת LG G3 (רוצה לגוון אחרי גלקסי S1 וגלקסי S3) אבל קראתי לא מעט חוות דעת שליליות על המכשיר (סוללה חלשה, מתחמם, לאגים) ולכן הגלקסי S5 חזר למשוואה. המחירים פחות או יותר דומים- כ 2000 ש"ח לגלקסי וכ- 2200 ל LG. תודה![/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 86 תגובות
- 22.5k צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי samsung galaxy s4 ואני אוצה לקנות מחשיר חדש ואני לא יודע מה לבחור אז אני רוצה המלצות אם יש לכם. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר ההצלחה של קבוצת הרכישה הקודמת שלנו עבור גלאקסי אס 2 החלטנו לפתוח קבוצה עבור המכשיר החדש גלאקסי אס 3. המכשיר הוכרז ואנחנו יצאנו לדרך. מטרת הקבוצה היא לרכוש את המכשיר במחיר הכי זול בארץ ובמהירות. כמו כן אנו מתחייבים לספק מכשיר במחיר מוזל לכל האנשים שיצטרפו לרכישה הקבוצתית. במסגרת הרכישה תינתן 12 חודשי אחריות חומרתית (יצרן) ,כמו כן אנו חותרים לאפשרות להקנות אופציה לשדרג את האחריות באופן פרטני עבור קורוזיה/פלסטיקה/אובדן. להצטרפות לקבוצה: קבוצת רכישה Galaxy S III צבע המכשיר ייקבע ע"י כל לקוח באופן פרטני. ניתן לרכוש יותר ממכשיר אחד. עדכון אחרון 31.5.2012 שאלות ותשובות כותבים עלינו אנא שתפו את חבריכם. הצטרפות לקבוצה אינה מחייבת רכישה. בהצלחה לנו.
-
- 25 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
היי, השימושים של אבא שלי בטלפון הם וואטסאפ ווייז. ההבדל במחיר בין השניים הוא 500 שח. אבא שלי מעדיף כמה שיותר קטן אבל ההבדל בין הגודל הפיזי שלהם הוא זניח. האם שווה להוסיף 500 שח בשביל ה G2 או שלשימושים של אבא שלי אפשר לחסוך אותם? תודה, אור
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן mp4 עם מסך (כדי שאני אוכל לראות את רשימת השירים ולזפזפ ביניהם) השימושים שלי הם מועטים, מידי פעם לנסיעות ואולי גם לחדר כושר... עד היום היה לי נגן MP3 של 256 MB של חברת MELODY והוא החזיר לי5 שנים והוא עדין עובד טוב... אני מחפש משהו בגודל של 4-8 GB וזול כי שוב אני לא רוצה להשקיע במשהו ששימושיו מועטים... אין לי תקציב פשוט ,אם אתם יכולים, להביא לי נגן זול. בברכה, גל
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש לאבא שלי צמיד כושר / שעון כושר. מהדברים שמודדים קצב לב, מספר צעדים, פרמטרים של שינה וכו'... האילוץ הוא שהאפליקציה שלו, על הטלפון, חייבת להיות עם ממשק בעברית כי אבא שלי קצת מתקשה עם אנגלית. האם יש חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז מה עושים? בHD2 המסך מדהים, מצלמה טובה.. היה לי את המכשיר פעם וקצת התאכזבתי מהסוללה הבנתי שהולכת לצאת איזה סופר סוללה פסיכית כזאת שתבלוט החוצה מהמכשיר זה נכון? HTC NEXUS ONE אף פעם לא היה לי אנדרואיד אז אני לא יודע איך כל כך "לאכול" את זה יש למישהו את המכשיר הזה שיכול להסביר לי במה הוא מרוצה שם? הבנתי שיש לו איזה בעיה עם הכיול של המסך מגע או שטות אחרת מה שכן אם אני אקנה את המכשיר אני תמיד אחשוב על ה HD2 שלא קניתי עם המסך הממש ממש ענק HTC DESIRE לפי GSMARENA באמא שלי שמדובר באותו נקסוס רק עם תוספת של רדיו אז מה העניין? במה לבחור.. אני יודע שחלונות מובייל זה דרעק אבל עם מעבד 1 ג'יגה הרץ זה הופך למפלצת לא קטנה.. במיוחד עם הממשק של הסנס אגב בHD2 היה לי קצת בעי…
-
- 53 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות על 5610 של נוקיה 1. יש לו מערכת הפעלה של Symbian Series ואיזה? 2. יש לו תמיכה בWIFI? 3. יש אפשרות לGPS? ואחרונה הוא באמת טוב וכדאי? עריכה: שמעתי שאין למחשיב מקשים בעברית זה נכון? אם כן מתי בערך יהיו אם בכלל? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה לחבר טאבלט של טושיבה (WT10-A-103) באופן המתואר בשרטוט המצורף. עד כה לא הצלחתי למצוא התקן שיכול בו זמנית גם לטעון אותו וגם לסכנרן אותו עם שני התקנים נוספים (אחד מהתקנים הנ"ל צריך גם להיטען תוך כדי). אשמח לעזרתכם - האם אתם יודעים על התקן מתאים עבור צרכיי? תודה מראש על עזרתכם. אסף
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם. אכן כן, עוד שאלה פילוסופית, בה בדר"כ אף אחד לא יודע מהי באמת התשובה האמיתית..ומי בכלל יודע אם יש אחת כזו? ;D אז, ככה. ההגיון שלי אומר- שאין טעם להוציא את הסמארטפון מההטענה שלו, גם לאחר שהיא מגיעה ל 100%, מפני שלכל סוללה יש LIFE \ RECHARGE CYCLES ...ובעצם בכל פעם שאני מגיע ל 0% ומטעין מחדש ל 100% - אני מאבד עוד Cycle כזה מתוך ה..מי יודע כמה? 800 הטענות שיש למכשיר, נגיד. אם אני משאיר את המכשיר תמיד מחובר למחשב [גם ככה אני עובד מול המחשב כל היום, אז הטלפון איתי], אז הטלפון גם נשאר טעון וגם לא "משגעים" ת'בטריה סתם עם ריקונה ומילואה מחדש. הבעיה היא שאני חושש שבגלל שהבטריה נשארת כל הזמן ב 100% טעינה [ומי יודע אם בכלל המכשיר מפסיק להטעין אותה ב 100%..אולי הוא מ…
-
- 87 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
למשל טלפונים של גוגל/מוטורולה. האם למשל המוטו G הוא טוב? כאמור חשוב שיהיו עדכונים מהירים ואיכותיים ושהטלפון יהיה נקי יחסית מדברים לא רצויים. חשובה לי האבטחה. כרגע יש נקסוס 4 שכפתור ההעלאת וליום לא עובד טוב וכפתור כיבוי מסך עובד ככה ככה. וגם: איפה קונים? באיזו חנות עדיף? או בכלל מחו"ל? תודה!
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , סופסוף נגמרה תקופת ההתחייבות שלי ל"פלאפון",ואני רוצה לקנות מכשיר חדש אבל ,אני לא רוצה לקנות מכשיר מחברות הסלולר. אני רוצה מכשיר שהוא מחשב כף יד שהוא גם טלפון, ולא טלפון שהוא מחשב כף יד! אני מוכן להשקיע אבל שיהיה טוב! -מחשב כף יד טוב, -GPS טוב (אני גרוע בדרכים, אני חייב GPS טוב) -וגם טלפון טוב. -(בגלל שאני ישתמש בו הרבה אני צריך סוללה חזקה..) אני לא ממש מבין בנושא ,אני מאוד אודה לכל רעיון או הסבר שיעלה. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי היום sgs3 חדש מאורנג' וראיתי שאין בחבילה שלו כיסוי ומדבקת מסך. מה זה אומר? שהמסך במכשיר הזה לא נשרט? ושהמכשיר כל כך עמיד שהוא לא זקוק לכיסוי מגן?
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אחרי קוואלקום ו-Huawei מגיע גם תורה של מלכת שוק הסמארטפונים להציג את השבב החדש שלה, שמציע ליבות עיבוד מפיתוח עצמי, ליבה גראפית מאסיבית וגם מודם LTE מובנה ומתקדם לכתבה: http://hwzone.co.il/המירוץ-הזה-לוהט-סמסונג-חושפת-את-ה-exynos-8890-המש/
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-