עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני מחפש כבר המון זמן אוזניות in ear שיענו לדרישות חובב באס שכמוני. ובכל ביקורת, סיקור או דעה אישית אני מוצא את האוזניות שכבר הזלתי עליהן ריר, מאכזבות בעניין הבאס.. אני מוכן להשקיע עד כ-800 שקל על אוזניות IN EAR טובות. עדיפות ל- SHURE או Sennheiser ... כמובן שאם יש משהו אחר להציע, אני אשמח!

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  2. אני מחפש פלאפון שיהיה נוח, מעוצב, לא ניתקע....בעל איכות טובה של מסך וגם מצלמה לא רעה. אני לא מחפש שיהיה מפוצץ בתוכנות ופיצ'רים כמו הn96 אלא פלאפון יחסית פשוט שעוה את העבודה ודואג להיות מה שרשמתי בהתחלה. מחיר לא כזה משנה כל עוד ניכנס בקטגוריה. חשבתי בכיוון של אלו: N5800 N85 בגבול של ההכי יקר. אפשר גם SE כמובן... תודה.

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  3. דגמי ה-P30 וה-P30 Pro מצטרפים למאבק על ליבו של הצרכן הישראלי - עם שעון חכם מתנה למזמינים מוקדמים לכתבה

4. איזה נגן כדאי יותר לקנות? לי אישית חשוב איכות השמע מאוד ואמידות הנגן.. תודה

5. Started by shainov,

שלום לכולם, רכשתי אייפוד לפני יומיים דור 2 לא 3G מבן אדם בעל נפח של 16GB אשר מעודכן לגרסא 1.1.14.ראיתי ברשת כבר עידכונים של גרסא 2.1.13 שמשפרים מהירות תגובה/מגע ועוד הרבה מאוד תוספות אשמח אם אפשרי להפנות אותי לבן אדם/ חנות שיחסית זולים ונותנים תמורה טובה למחיר. דבר שני קיבלתי איתו ת הכבל USB והמחשב לא מזהה אותו ככונן נוסף(דוגמת DOK) איך אפשרי לעלות אליו תמונות ותוכנות מהITUNES אשמח למגיבים.

6. Started by PuppEDogg,

שלום, אני מתחיל באוקטובר לימודי הנדסת מחשבים ומחפש כרגע לפטופ טוב בשביל לימודים. עלה לי רעיון של לקנות טבלט של מייקרוסופט surface pro 4 שמצאתי באתר שעושה מישלוחים לארץ במחיר ממש טוב. הטבלט ישמש אותו לטובת הלימודים עצמם בקמפוס כלפטופ וגם כמחברת (אני כרגע סיימתי מכינה והיה איתי בחור שהיה לו טבלט שהוא השתמש בו כמחברת וזה נראה מאוד נוח וחוסך מקום) ובבית אשתמש במחשב הנייח שלי שעדיין עובד טוב וישמש אותי לתכנות הרציני יותר. מה דעתכם על הרעיון הזה והאם יש מישהו שיכול לדבר מניסיון אישי לטובה או לרעה. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

שלום, הבעיה שלי היא כזאת, כאשר אני מתקשר למישהו איני יכול לשמוע אותו אף הוא יכול לשמוע אותי. ואם מתקשרים אליי אותו דבר, איני יכול לשמוע אותו והוא יכול לשמוע אותי. ואם אני עושה את זה על רמקול אני שומע, רק שאני מדבר ללא רמקול אז לא שומעים... מה הבעיה לפי דעתכם? כי הפלאפון נראה שהוא עובד בסדר גמור....

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by Skymace,

שני המכשירים מאוד טובים באמת שאין לי מושג מה לקחת. לגבי המחירים זאת לא הבעיה אלה רק נטו המכשיר עצמו. מה יותר מומלץ?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  9. Started by cleric,

האם ניתן לרכוש את המכשירים בארץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  10. Started by bzizoo,

אהלן לכולם אני צריך המלצה לטבאלט, יש לי אפשרות לקנות טאבלט כלשהו דרך הדיוטי פרי כי אחי הגדול טס בעוד כמה ימים לצרפת אני צריך טאבלט שיוכל להציג קבצי וורד/ אקסל/ מצגות וכו לאו דווקא בשביל עריכה מטורפת אלא בעיקר בשביל לקרוא קבצים שכבר יש לי (שיעורים שהקלדתי דרך הוורד באוניברסיטה) כמובן שיהיה נחמד אם יהיה אפשרות להשיג לו אפליקציות מגניבות מסך של בין 9-10 אינץ' והתקציב שלי זה עד 2000 שקל דרך אגב ראיתי את הגוגל נקסוס 7 שהוא זול בטירוף אבל אני דואג מזה שהוא רק מסך של 7 אינץ וזה יכול להרוס לי את כל העניין שלשמו אני קונה (וורד, מצגות וכאלה..), מה אומרים עליו? יש למישהו המלצה טובה בשבילי?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  11. Started by anatd,

אני מעונינת לקנות את ה asus a696, ויש לי כמה שאלות על האביזרים הנילווים. החנויות מוכרות חבילה של זיכרון +נרתיק + מגן מסך רציתי לשאול האם המכשיר מגיע עם מגן מסך, או שכדאי לקנות מגן מסיליקון או משהו כזה שבחבילה ? מה באמת צריך ?? הבנתי שיש נרתיק שמגיע עם המכשיר אבל פשוט (לפי הסקירה http://www.pocketpcfreak.com/archive/00006735.htm). יש נרתיק עור, יש נרתיק אלומיניום, מה ההבדל ואיך זה נראה בכלל ? האם יש נרתיק ספציפי לכל דגם, לכל חברה, או שזה אוניברסלי ? תודה

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  12. http://www.ebay.com/itm/Extended-Battery-2000mAh-Samsung-Galaxy-S-II-S2-I9100-/280878390335?pt=PDA_Accessories&hash=item4165a81c3f מישהו מכיר את החברה? התנסה עם הבטריה הספציפית הזאת?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  13. אהלן, מבקש המלצה לאוזניית בלוטות'.. הדרישות הן סטנדרטיות - איכות שמע וזמן סוללה טובים ביחד למחיר. התקציב הוא 250 ש"ח (למעשה אני מעוניין לקנות 2 אוזניות והתקציב לכל אחת הוא 250. המכשירים הם אייפון ונקסוס). אשמח להוציא פחות מ250 (לכיוון ה180), אבל אם צריך אני מוכן להוציא גם 300 לכ"א כדי לא לקנות משהו שיזרק אחרי מספר חודשים.. תודה!!

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  14. אהלן, אני צריך המלצה לאוזניות בלוטוס סטריאופוניות. השימוש העיקרי שלהן יהיה למכון הכושר, נמאס לי לקשור סביב הגוף כל מיני נגנים ולהתעסק עם כבלים. מבחינתי התקציב יכול להיות יותר גבוהה אם ההשקעה שווה את זה. האוזניות צריכות להיות הכי קטנות שאפשר (לא המפלצת הזאת של מוטורולה), וגם כמובן שאפשר יהיה לנהל איתן גם שיחה רגילה בפלאפון. ד"א האם מניסיונכם הם עמידות במים - לא בריכה אלא הזעה וכו'. כי חבל שאני אקנה אותן רק בשביל שיהרסו לי מקורוזיה או משהו אחרי שבוע. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  15. Started by guyaros,

שלום לכולם, יש לי מכשיר PSP שנרכש לפני המון זמן (כשרק יצא המכשיר בחו"ל). גירסה: 1.5 , המכשיר פרוץ ומסוגל להריץ משחקים מכרטיס הזיכרון. המכשיר מחובר לרשת האל-חוטית Wi-Fi בביתי. הבעיה באה לידי ביטוי באתר youTube , שברגע שאני מנסה להריץ סרטון, מופיעה ההודעה שאין לי גרסת flash מתאימה. מה ניתן לעשות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  16. Started by lompy,

האם קימת תוכנה שמתקנת עיניים אדומות בצילומים לsymbian הכוונה לתוכנה לסלולר שתתקן את זה ישירות על גבי הנייד ללא צורך של חיבור הנייד למחשב

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  17. מכשיר הדגל העדכני של היצרנית היפנית מנסה לשפר את אחד מהחסרונות המרכזיים מהם היא סבלה בשוק בתקופה האחרונה לכתבה

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  18. Started by Tal11,

מה הולך HW? רציתי להתייעץ איתכם לגבי מכשיר חדש + דילמה מול אורנג' ורמי לוי. בתור סמארטפון ראשון, ה-HTC SENSATION נראה לי מצוין - גם לא מצאתי התקדמות משמעותית בינו לבין ה-SENSATION החדשים (ה-ONE X וה-EVO 3D זה כבר משהו אחר), וגם יש לי אופציה לרכוש אותו ב1800 ש"ח (מחיר חסר תקדים בהשוואה למחירים שראיתי בארץ). אשמח שתתייחסו לנקודה הזו. נקודה חשובה נוספת - למכשיר הזה אין החזרים אצל אף מפעילה (ניתוק זיקה), כי אף אחת לא מוכרת אותו. מצד שני, יש לי אופציה לרכוש אותו ולעשות חבילה אצל רמי לוי. תראו כמה יוצא לי סה"כ בחודש ותגידו מה דעתכם. עלות המכשיר - 1800/36 (פרישת תשלומים) = 50 ש"ח חבילת 5GB גלישה = 55 ש"ח דמי שימוש חודשי = 15 ש"ח 300 דק' שיחה, 15 אג' לדקה = 60 ש"ח 100…

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  19. Started by Cyanide,

אני מתלבט בין שלוש דגמים: W980 W595 C510 חשוב לי שתסבירו לי מה ההבדלים בינהם ועל מה אתם ממליצים.

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  20. שלום יש לי 5800 וגילתי שכאשר משהו מצלצל ואני לא עונה מופיע לי שיש שיחה שלא נענתה אני לוחץ הצג ואז הוא רושם אין שיחות שלא נענו כלומר אני לא יכול לדעת מי צלצל מרגע שלחצתי הצג אין שום זכר לשיחה שלא נענתה האם זה באג?עוד משהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  21. Started by meir1234,

שלום, מדובר על טאבלט שנקנה מסלקום לפני כשנה כולל מודם סלולרי. המחיר בזאפ 2580 שימוש: אינטרנט ומעט סרטים לנסיעה ארוכה ברכבת (באר שבע- תל אביב) האם כדאי? לתשובתכם אודה

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  22. Started by azr_nec,

שלום חברים. רכשתי, את הנגן הנדון, ואני נהנה ממנו כול רגע, למרות המשקל שלו (שלדעתי זו מגרעתו היחידה). בכול מקרה, זה לא הנושא! חשבתי, שמאחר ומותקנת בו מערכת הפעלה , כמו במחשבי כף יד: window ce, היה נחמד אם היו תוכנות / פיצ'רים שימושיים וסתם כאלה שיכולים להעסיק אותך כשמשעמם. האם מישהו מכיר כאלה? או אתר בו אפשר למצוא תוכנות יישומים? נ.ב: ייתכן ויש נושא כזה, אך העדפתי לפתוח חדש, לריענון הנושא, כי לדעתי הנושא חשוב.

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  23. Started by coolmeen,

הכי חשוב זה איכות שמע, כל שאר הפונקציות כמו וידאו , עברית ועוד כל מיני דברים זניחים. גודל של 3-4 ג'גיה תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by D,

אני רוצה הצעה לנגן MP4 קניתי לא מזמן אוזניות אולטרהסון אייקנס ממש טובות ואני רוצה לנצל את האיכות שלהם הכי חשוב לי שהאיכות הסאונד של הנגן תיהיה טובה ככל האפשר המסך לא כזה חשוב לי ובכלל כל דבר חוץ מאיכות הסאונד לא קריטי ואני לא רוצה משהו שעולה אלפים אלא משהו סביר תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  25. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%91%d7%95%d7%a9-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9a-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%98%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%96%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9e%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1/

• 0 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים