גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
האם הסמארטפון הזול ביותר מבית גוגל יכיל יותר זכרון דינאמי מאשר גרסאות היוקרה משנה שעברה? השיח סביב המכשיר המסקרן הופך למשמעותי במיוחד תודות לסרטון הדגמה בלתי רשמי טרי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
- 1 follower
-
-
מה עדיף משתי המכשירים? אני יכול לקחת מאורנג' את שתי אלה
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי אייפון X ופשוט נמאס לי מ FaceID, וגם נמאס מה Passcode שצריך לשים קוד עוד מישהו כיבה FaceID בגלל שנמאס לו? כשהיה Touch ID זה היה עובד מושלם כל הזמן, אבל FaceID עובד רק ב 50% מה הסכנות להיות עם טלפון בלי נעילה?
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב כף יד. חשוב לי שהוא יהיה עם GPS, שיהיה נוח, קל לשימוש ויסתנכרן עם המחשב. תקציב: עד 2000 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום יש לי 5800 וגילתי שכאשר משהו מצלצל ואני לא עונה מופיע לי שיש שיחה שלא נענתה אני לוחץ הצג ואז הוא רושם אין שיחות שלא נענו כלומר אני לא יכול לדעת מי צלצל מרגע שלחצתי הצג אין שום זכר לשיחה שלא נענתה האם זה באג?עוד משהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום חברים. רכשתי, את הנגן הנדון, ואני נהנה ממנו כול רגע, למרות המשקל שלו (שלדעתי זו מגרעתו היחידה). בכול מקרה, זה לא הנושא! חשבתי, שמאחר ומותקנת בו מערכת הפעלה , כמו במחשבי כף יד: window ce, היה נחמד אם היו תוכנות / פיצ'רים שימושיים וסתם כאלה שיכולים להעסיק אותך כשמשעמם. האם מישהו מכיר כאלה? או אתר בו אפשר למצוא תוכנות יישומים? נ.ב: ייתכן ויש נושא כזה, אך העדפתי לפתוח חדש, לריענון הנושא, כי לדעתי הנושא חשוב.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי משפקיים שמתאימות ל SAMSUNG S7
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
יותר ויותר דגמים עתידיים יבוססו על ה-Snapdragon 675 הטרי של קוואלקום - שנראה מבטיח מאוד במבחני ביצועים חדשים בהם נצפה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתחיל באוקטובר לימודי הנדסת מחשבים ומחפש כרגע לפטופ טוב בשביל לימודים. עלה לי רעיון של לקנות טבלט של מייקרוסופט surface pro 4 שמצאתי באתר שעושה מישלוחים לארץ במחיר ממש טוב. הטבלט ישמש אותו לטובת הלימודים עצמם בקמפוס כלפטופ וגם כמחברת (אני כרגע סיימתי מכינה והיה איתי בחור שהיה לו טבלט שהוא השתמש בו כמחברת וזה נראה מאוד נוח וחוסך מקום) ובבית אשתמש במחשב הנייח שלי שעדיין עובד טוב וישמש אותי לתכנות הרציני יותר. מה דעתכם על הרעיון הזה והאם יש מישהו שיכול לדבר מניסיון אישי לטובה או לרעה. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא כזאת, כאשר אני מתקשר למישהו איני יכול לשמוע אותו אף הוא יכול לשמוע אותי. ואם מתקשרים אליי אותו דבר, איני יכול לשמוע אותו והוא יכול לשמוע אותי. ואם אני עושה את זה על רמקול אני שומע, רק שאני מדבר ללא רמקול אז לא שומעים... מה הבעיה לפי דעתכם? כי הפלאפון נראה שהוא עובד בסדר גמור....
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
לגבי מהירות mbps ניקח לדוגמא את הוט מובייל כי היא יותר רלוונטית כלפיי .. הנתונים : החברה תספק 42Mbps מהירות עד 3 GB ולאחר מכן תואט ל512 kbps וב tethering - 64kbps אני רוצה להבין מה זה אומר MBPS ? megabyte per second או מגה ביט ( מה שדומה לשיטת החישוב של ספקיות אינטרנט ואז מהירות הורדה יוצאת לי בערך 5 מגה לשנייה ) אם זאת השיטה אז יוצא שאני מוריד אחרי 3GB במהירות של 64 קילו לשנייה וכמודם סלולרי 8 קילו לשנייה זה נשמע לי איטי ביותר וקצת מוגזם אפשר להסביר לי בבקשה איך הולך כל הקטע הזה?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מתחזקות העדויות והסימנים להשקה של הסמארטפון שיהיה הגדול ביותר שהחברה הסינית יצרה עד היום לכתבה
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
- 1 follower
-
-
קנו לי אמ פי 4 של קרייטיב מחו"ל- הזגם נקרא zen v plus ולא הכי הצלחתי להסתדר איתו והוא קצת נהרס אני חושב... הלכתי לכמה חנויות ואמרו לי שזה אחריות בינלאומית ושזה קשור איכשהו לאסטרוניקס... מישהו יודע איפה אני יכול לנצל תאחריות הזאת ולתקן את הכשיר (אפילו אם זה בתשלום)? או אתר אינטרנט שעוסק בדברים האלה??? תודה
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ממ הנגן שלי החליט למות פתאום (IPOD NANO) וכרגע אני בחיפוש אחר נגן חדש.. ממ אני מחפש נגן שאיכות השמע בו תיהיה כמה שיותר גבוהה (לא התלהבתי כל כך מהNANO) לגבי קיבולת אני מחפש מינימום 4 ג'יגה כל דבר מעבר לזה בשבילי זה בונוס אבל שלא יבוא על חשבון איכות.. חשוב לי שהממשק שלו יהיה ידידותי ושלא אסתבך בו משהו בסגנון ה IPOD .. ממ זהו מחכה להמלצות תודה :]
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם עקב אי אפשרות לקנות את ה-samsung x820 מסיבות אישיות אז חשבתי לקנות nokia 6230 מה אתם אומרים על המכשיר תודה לכולם eli_Asus .
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה בנגן - הוא לא מציג לי שירים בתפריט. כשאני מחבר למחשב, אני רואה שהם קיימים על הנגן, אבל בתפריט של הנגן השירים/אומנים לא מופיעים בתפריט. בנוסף, אם אני מוחק שירים מהנגן, הנגן עדיין מציג לי אותם בתפריט. יש לציין ששלשום המכשיר עבד בסדר גמור, והבעיה התגלתה רק עכשיו בלי שום פגיעה במכשיר או משהו כזה. ועוד דבר.. יש לי את הגרסה המאוד ישנה של הפירמוור (משהו כמו לפני חצי שנה) ומאז לא עידכנתי בכלל... האם יכול להיות שזה כתוצאה מכך? או שעידכון יוכל לפתור את הבעיה? כי לא נראה לי שיש כאן משהו דפוק בחומרה של המכשיר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מישהו מכיר סוללות של e cell שיש להזמנה ב ebay? http://www.ebay.com/itm/190759359279?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 אני רוצה כזו לxperia sola השאלה אם הם טובות ואמינות והקיבולת שלהם אמיתית?
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
רוב המעבדות הנורמליות מחליפות מסך ב 300 שקל באותו המקום ואיי דיגטל ב690 שקל ולוקחים למעבדה שלהם שאלות שלי לאנשים מביני עניין ( אני כן ביררתי אצל הטכנאים אבל אני רוצה עוד חוות דעת אובייקטיביות ) - האם ב 300 שקל אני מקבל מסך מקורי או לפחות של מפעל מזוהה עם אפל, או שזה פשוט העתק ממפעל לא קשור - האם צריך להחליף את כל המסך או רק את הזכוכית , ואם מדובר ב6s אז האם העניין של 3d touch הוא משחק תפקיד פה - האם שווה להשקיע בלהחליף אצל אידיגיטול ? - המלצה למקום עדיף בצפון שידוע שעושה את העבודה הכי טובה ,חוץ מאידיגטול תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
האם קימת תוכנה שמתקנת עיניים אדומות בצילומים לsymbian הכוונה לתוכנה לסלולר שתתקן את זה ישירות על גבי הנייד ללא צורך של חיבור הנייד למחשב
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני שוקל האם לקנות נוקיה 5800. הפונקציות החשובות בטלפון: WIFI GPS סוללה סבירה ומעלה אשמח לחוות דעת ממי שיש לו את הסלולר הזה והאם יש אלטרנטיבות טובות יותר בסביבת המחיר שלו(1100 ש"ח)
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
יש לי את הN73... כמה שאלות: - איך אני פותח אותו, מוציא את המגן מסך כדי שאוכל לנקות את הליכלוכים שנכנסו בפנים, בין המגן למסך עצמו..? - המכשיר איטי ונוטה להיתקע, האם ישנה דרך בה אוכל לעדכן את גרסאת המכשיר בבית?, אמרו לי שזה פותר הרבה בעיות כאלו. - האם כבר יצאה התוכנה של השלט רחוק לסימביאן 9.1? - האם מומלץ להתקין עלי את הME?, מה זה נותן והאם זה ימגר את התקיעות והאיטיות שלו? - האם ישנה איזושהי חנות באינטרנט שמוכרת את ההאוסינג השחור שלו.? (זה ששיך לME). תודה רבה, אליאב Dont Spam Plz Aviko
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי כולם, אני מחפש פלאפון חדש כי שלי התקלקל אחרי כמה שנים של שימוש :-\ . קראתי קצת על כמה טלפונים וה HTC One V התאים לי מבחינת מפרט ומחיר. 1. מה דעתכם על המכשיר? 2. מצאתי אותו באמאזון ב 1250 שקלים. האם במחיר הזה יש מכשיר אחר שכדאי לי לקנות? (כמובן שאפשר גם להציע מכשיר טוב יותר במחיר זול יותר). 3. האם למכשיר הזה מומלץ לקנות כיסוי / מגן מסך? אם כן אז על איזה אתם ממליצים. תודה מראש. נ.ב אם אני עובר על חוק כלשהו (בדקתי ואני לא חושב שאני עובר) בבקשה תעירו לי ואני אערוך
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
נפח פיזי לא חשוב לי,פשוט יש לי הרבה מאוד מוזיקה ואני מוכן להקריב חלק מהנוחות בשביל זה. אז בואו נניח ואני אמצא חנות שעדיין מוכרת או שמסוגלת לייבא במשלוח iPOD 160GB, יש בו משהו שונה מה-120?מישהו אמר לי שיצא שיפור לכל סדרת ה-classic ורק ל-160 לא יצא,מה זה אומר? ומה זה ה-genuis באייפוד? תודה מראש,זה דיי חשוב,ה-mp3 שלי דופק לי את כל האוזניות עם היציאה לאוזניות הדפוקה שלו וזה מוציא לי את כל ההנאה מהמוזיקה שלי..
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה של אימא שלי שולחת לי מתנה לארץ מארה"ב, והיא ביקשה שאני יגיד לה מה אני רוצה. התלבטתי, די הרבה, והחלטתי שהגיע הזמן להחליף את הU10 512MB שלי, כי הנפח כבר ממש מגביל אותי. כרגע שמתי עין על אייריבר קליקס מהדור השני, שנקרא גם U20, בגירסת ה2 ג'יגה (די והותר בשבילי)... רציתי לדעת, אפשר למצוא אותו בארה"ב? כי בארץ אני לא מוצא אותו כבר, חוץ מהמבצע שהיה לפני חודש או חודשיים בבאג, והוא נגמר... ואם כן, באיזה מחיר בדולרים? עוד שאלה קטנה, לגבי המסך שלו, הוא יותר טוב ממה שיש בU10? קראתי משהו על איזה מסך בטכנולוגיה חדשה...
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-