גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
קנו לי אמ פי 4 של קרייטיב מחו"ל- הזגם נקרא zen v plus ולא הכי הצלחתי להסתדר איתו והוא קצת נהרס אני חושב... הלכתי לכמה חנויות ואמרו לי שזה אחריות בינלאומית ושזה קשור איכשהו לאסטרוניקס... מישהו יודע איפה אני יכול לנצל תאחריות הזאת ולתקן את הכשיר (אפילו אם זה בתשלום)? או אתר אינטרנט שעוסק בדברים האלה??? תודה
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
העדכון של תוכנת המסרים הפופולרית ביותר מביא איתו חידוש שעשוי להיות שימושי מאוד, אך גם מעצבן לכתבה
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
תמיד שיוצא סמארטפון, מצלמה או גאדג'ט חדש שמעניין אותי, הוא היוטיובר הראשון ולרוב היחידי שאני צופה בסקירות המעולות שלו. למה הם מעולות? ובכן, הבחור הצעיר הזה מאוד חכם, רהוט, ואובייקטיבי. תמציתי מאוד ומדבר לעניין, לא הולך סחור סחור. תוסיפו לזה עריכה יפה ונקייה לעין ולאוזן. לא סתם יש לו את הערוץ השני בגודלו ביוטיוב בתחום, עם 3.6 מליון מנויים. אגב, הבחור הזה חובב-אוהד מכשירי אנדרואיד ידוע, אבל עדיין בכל סיקורי מכשירי אפל שהוא עושה, הוא מאוד מאוד אובייקטיבי ונותן קרדיט שצריך.
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
האם ניתן לשחזר מהמכשיר הסלולרי N95 8GB הודעת טיוטה שנמחקה בטעות ע"י?
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי מכשיר GALAXY I7500. בחבילה שלי עם גולן טלקום יש לי גלישה ללא הגבלה אם אני מחבר את הגלקסי למחשב אני יכול לגלוש דרך הסמארטפון? והאם צריך איזה שהוא דרייבר או תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם עקב אי אפשרות לקנות את ה-samsung x820 מסיבות אישיות אז חשבתי לקנות nokia 6230 מה אתם אומרים על המכשיר תודה לכולם eli_Asus .
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
המכשיר הראשון הוא nokia 6230 עם מטען, של חברת סלקום. המקשים קצת מלוכלכים והכפתור האדום די מחוק, את המכסה של הסוללה קשה להוציא יש איזה משהו עם הזה שתופס את המכסה. השני הוא nokia 6500 classic עם מטען, של חברת סלקום. במצב מצוין חוץ מהמסגרת של הכפתורים שנשברה וצריך לתקן (אולי יש אחריות אני צריך לבדוק) אחריות לסוללה נגמרה ביוני 2009 והשלישי מוטורולה V3C עם מסך קדמי מנופץ (לא הראשי, המסך של הפליפ) המסך הראשי עם קרע שלא מפריע אם לא מעבירים עליו ציפורן. תודה רבה רבה למי שיעזור!!
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
בעוד כחודש בערך, אתם חושבים שהמחיר ירד בצורה משמעותית לפי ניסיון עבר עם S3 לדוגמה? אני שם לב שהמחיר יורד במעט מיום ליום, כרגע הוא עולה כ- 2814 ב-VMOBILE. מה דעתכם? והיכן הכי משתלם לבצע רכישה של המכשיר? האם יהיה משתלם לרכוש אותו בתשלומים?
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
- 1 follower
-
-
מתרבים הדיווחים אודות ה-Meizu 16, מכשיר הדגל השאפתני החדש של היצרנית עם הנוכחות המשמעותית בשוק הישראלי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, לאחרונה נוצר בחיי צורך לנגן נייד שיספק פס קול לנסיעות התכופות שלי באוטובוס. השימוש היחידי שאני מתכנן הוא השמעת קבצי אודיו מסוגים שונים, כשחלקם הארי של הקבצים הוא בעל סיומת mp3 או ogg, ומעט מהם הם עם סיומת ape או mpc. הדרישה היחידה שלי היא לאיכות מוצר גבוהה. כלומר? איכות סאונד ללא פשרות, הנדסת אנוש טובה, גימור מושקע וחיי סוללה שלא ידרשו ממני לטעון את הממזר בסוף כל יום. אני מתכוון לרכוש לעתה אוזניות Sennheiser PX100 שילוו לבינתיים את הנגן, עם אפשרות סבירה לשדרוגן אם וכאשר תהיה נסיעה לחו"ל של מכר או קרוב משפחה. בכל הנוגע לכונן קשיח או זיכרון פלאש, אין לי עדיפות. למרות שמכיוון שאין לי צורך בתמיכה בקבצי וידאו או במסך מרשים, עדיפות קלה ניתנת לנגני פלאש, עקב ניידותם המו…
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מי יכול לעזור ולהמליץ על מכשיר שכדאי להביא מארה"ב. מה שחשוב לי שיהיו בו: GPS מובנה שאפשר בקלות להתקין לו תוכנת מפות טובה של ישראל, מצלמת סטילס איכותית, מסך מגע, עדיף למערכת הפעלה שתומכת בהרחבות והתקנות תוכנה (WM6?). כמה מכשירים שראיתי ונראים לי מתאימים: Nokia (כאחד ש"רק נוקיה" לגבי טלפונים סלולארים אז יש לי משיכה אליהם): N95 8GB. N810. Mio (לדעתי הכי חזקים בפשטות ויצירת מכשירי GPS): A702. HTC (שמעתי מלא ביקורות חיוביות): TyTN II. מי מהם הכי מומלץ? האם בנוקיה שציינתי ה-GPS באמת עצמאי ומובנה (ולא מחייב שירות מחברת הסלולאר)? איזו תוכנות ניווט ניתן להתקין לו? בקלות? האם מישהו ראה אם זה עובד חלק? תודה.
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היצרנית האמריקאית מצהירה על חיי סוללה של עד 24.5 שעות עבור המוצר הטרי והנאה שלה - עם טעינה של 50 אחוז מהקיבולת חזרה בחצי שעה בלבד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
- 1 follower
-
-
6700 קלאסיק 6700 סליידר 6600 סליידר 6303 אני קונה את המכשיר בחו"ל..... מה שאני צריך מהמכשיר זה מצלמה טובה איכות בניה טובה אמינות ועיצוב גם יהיה טוב.... עכשיו יש לי כמה שאלות מה ההבדל בין ב6700 סליידר לבין ה6600 סליידר? אם יש המלצה למשהו אחר אשמח לשמוע אם אפשר נוקיה תודה.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הענקית מקוריאה משיקה צמד סמארטפונים חדשים עבור סדרת ה-Galaxy J הפופולרית שלה, כולל הופעת אורח מפתיעה בגזרת שבבי העיבוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
- 1 follower
-
-
מה עדיף משתי המכשירים? אני יכול לקחת מאורנג' את שתי אלה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מכשיר אייפון מחברת אורנג׳. הורדתי את האפליקציה של הפייסבוק אך יש לי בעיה קטנה איתה. בכל פעם שהפלאפון ננעל או בכל פעם שברצוני להיכנס לאפליקציה אחרת הצ׳אט של הפייסבוק מתנתק... האם זה יכול להיות שהאפליקציה של הפייסבוק כל כך גרועה או שזה טעות כלשהי שלי? יש אפשרות לסדר את העניין הזה? שאלה נוספת, אם אני אתקין סידיה ואז אעדכן את גירסאת האייפון הסידיה תמחק?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
ברשותי מכשיר TY TN . הותקן עליו תוכנת Push email של emoze. אך הוא לא דוחף אלא רק על ידי פתיחת האייקון הוא מקבל דואר - אך לא בצורה אוטומטית . למי יש פיתרון תודה . . שאלה שניה כיצד אני מגדיר במכשיר את נושא של גלישה / איטרנט אך ורק דרך WI FI .ולא דרך ספק הסלולר - אורנג'
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אם למישהו יש מדריך בעיברית או שמישהו יכול להסביר לי אני אשמח מאד . הורדתי את הרוקבוקס יוטילטי והוא לא מאתר לי את הנגן , מוזר
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אחרי לנובו, מגיע תורה של ZTE הסינית להציג סמארטפון חדש אשר דומה באופן מחשיד למכשירי הדגל מבית המפלצת מקופרטינו, עם שבב Snapdragon מתומן ליבות, אנדרואיד לוליפופ ותג מחיר של כ-250 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a8%d7%92%d7%9c-%d7%a9%d7%a7%d7%a9%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%a4%d7%98%d7%a8-%d7%9e%d7%9e%d7%a0%d7%95-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום יש לי פלאפון 6230i נוקיה ובטעות שמתי לו סיסמא לכרטיס זיכרון כדי שלא כולם יכולו לראות מה יש לי שם ,בקיצור שכחתי את הסיסמא ואני רוצה לדעת מה הקוד שמשחרר אותו מזה. תודה,אם יש אפשרות אחרת אשמח לשמוע במהרה
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום יש לי 5800 וגילתי שכאשר משהו מצלצל ואני לא עונה מופיע לי שיש שיחה שלא נענתה אני לוחץ הצג ואז הוא רושם אין שיחות שלא נענו כלומר אני לא יכול לדעת מי צלצל מרגע שלחצתי הצג אין שום זכר לשיחה שלא נענתה האם זה באג?עוד משהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ההורים שלי בארה"ב, הם אמורים כבר לקנות לי A3 תוך כמה ימים, רק שעכשיו חבר של אח שלי טוען שיש לו תA3 והוא נהרס הרבה (ככה שזה בעייה לשלוח אותו מחדש לארה"ב כל פעם שיתקנו) ובQ5 תיקנו הכל. עכשיו אין לי ממש מושג מה ההבדלים ביניהם (ובשביל זה אני פותח תדיון הזה..), מישהו יכול להגיד לי מהם? גם שמעתי שעד עכשיו הQ5 מאוד מאכזב ושיש עליו ביקורות רעות, זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מכשיר אנדרואיד זול. אז התקציב שלי די נמוך (באיזור ה-750), אבל אני גם צריך מכשיר מאוד פשוט. אנדרואיד שהמכשיר יעבוד חלק - בלי תקיעות ובלי לחכות המון זמן בין לחיצה למתי שקורה משהו. עם זאת - השימושים שלי במכשיר ממש דלים, אני רוצה שידע להתמודד עם פייסבוק רץ ברקע ואולי איזה אנגרי בירדס. זהו. דור שלישי (של גולן טלקום) עם כמה שאפשר - שיהיה חסכוני בסוללה מצלמה יכולה להיות זבל רמקול חזק - חובה מעדיף אנדרואיד 4 ולא 2.3 שלא יהיה גדול! הגלקסי 3 עצום בעיניי. אני רוצה משהו בגודל סביר שנכנס לכיס רגיל. אין לי בעיה לקנות מחודש, או מEBAY, אם זה יוזיל עלויות. לא מפחיד אותי לקנות מותגים סיניים אם אנשים כאן בפורום ניסו אותם ויודעים שהם טובים. יש משהו בסגנון? …
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום חברים. רכשתי, את הנגן הנדון, ואני נהנה ממנו כול רגע, למרות המשקל שלו (שלדעתי זו מגרעתו היחידה). בכול מקרה, זה לא הנושא! חשבתי, שמאחר ומותקנת בו מערכת הפעלה , כמו במחשבי כף יד: window ce, היה נחמד אם היו תוכנות / פיצ'רים שימושיים וסתם כאלה שיכולים להעסיק אותך כשמשעמם. האם מישהו מכיר כאלה? או אתר בו אפשר למצוא תוכנות יישומים? נ.ב: ייתכן ויש נושא כזה, אך העדפתי לפתוח חדש, לריענון הנושא, כי לדעתי הנושא חשוב.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-