עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by oDot,

במחיר של הN95, שווה לקנות N95? תנו גם לדגם של ה8GB וגם לשני או שעדיף פלאפון אחר? גם מבחינת רמת הקרינה. אפשר למצוא טבלה בCNET (הגעתי דרך חיפוש בגוגל, cell phone radiation chart). איזה GPS מומלץ לקנות? אין הגבלה על תקציב, רק צריך שיכלול את התוכנה הכי יעילה (אמרו לי שiGo כרגע הכי מומלצת) ושיחס עלות/ביצוע יהיה טוב. לא צריך שיהיה חלק ממחשב כף יד, יהיה נחמד אם זה ינגן מוזיקה.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  2. Started by Kurt,

יש אפשרות לראות את לוח השנה כשהאירועים לכל יום נמצאים "בתוך הריבוע" כמו בתצוגה ב-PC? כי כרגע יש סימניות כאלה שחייב ללחוץ על יום כלשהו כדי לראות אירועים לאותו יום

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  3. Started by אריק פו100,

האם משהו יודע כיצד אוכל במכשיר שנקנה במזרח להכניס אפשרות לראות עברית? על המכשיר עצמו אפשר לראות עברית אינדונזית סינית תילנדית וכו'אבל עברית לא! תודה

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  4. Started by Danikk8,

שלום לכולם, אולי מי שהוא נתקל בסיטואציה, אני רוצה להזמין טלפון מאמזון של גרמניה לפריז, אבל האם אני יכול לקבל החזר מס בצרפת, על מה שהוא שקניתי בגרמניה, אני יודע שכל האירופה מקושרת, אבל האם גם בהחזרי מס ? תודה

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  5. Started by dj_horse,

הסקר גם נועד בשבילי, לדעת מה כדאי יותר.

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  6. מה עדיף נגן טוב בסביבות 700 שקל או שווה להוסיף כמו מאות ולקנות PSP גם ככה רציתי לקנות PSP משהו בסביבות 1000 ומשהו אין לי בעיה עם הניידות שלו אני מדבר על חיי סוללה איכות שמע של PSP וכו' ביחסית לנגן טוב לגבי משחקים יהיה לי בו שימוש רב

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by iakovl,

טוב... הנוק הגיע, כרגע בהטענה. הגיע עם גרסה 1.2.0 אחרי ההטענה יועבר ל CM7 קצת תמונות

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  8. שלום, ברשותי נגן IRIVER 10S ויש לי בו עברית והיא מופיעה הפוך? איך ניתן לסדר זאת? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  9. שלום לכולם, חברה של אימא שלי שולחת לי מתנה לארץ מארה"ב, והיא ביקשה שאני יגיד לה מה אני רוצה. התלבטתי, די הרבה, והחלטתי שהגיע הזמן להחליף את הU10 512MB שלי, כי הנפח כבר ממש מגביל אותי. כרגע שמתי עין על אייריבר קליקס מהדור השני, שנקרא גם U20, בגירסת ה2 ג'יגה (די והותר בשבילי)... רציתי לדעת, אפשר למצוא אותו בארה"ב? כי בארץ אני לא מוצא אותו כבר, חוץ מהמבצע שהיה לפני חודש או חודשיים בבאג, והוא נגמר... ואם כן, באיזה מחיר בדולרים? עוד שאלה קטנה, לגבי המסך שלו, הוא יותר טוב ממה שיש בU10? קראתי משהו על איזה מסך בטכנולוגיה חדשה...

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  10. היי אז הגיע הזמן להתחדש בסלולרי חדש , כרגע עומד על הפרק ה S21 או הפלוס 9 - שנייהם טובים והמחיר בערך אותו המחיר . אשמח לשמוע ממי שיש או את זה או את זה לגבי מה החוויות שימוש וכו . תודה

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  11. Started by Spring,

החלטתי שאני מעדיף את ה-NEC N411i מכיוון שהמחיר מאוד חשוב לי (אין לי ממש הרבה כסף כרגע) ובנוסף גם המצלמה שלו באיכות טובה ביחס לפלאפונים בסביבת המחיר שלו ככה שהחלטתי ללכת על זה. בסך הכל הוא פלאפון לא רע, נכון? ורציתי לשאול עוד משהו, באיזשהו מקום, לא ממש זוכר איפה, ראיתי שאי - אפשר לשים בפלאפון זה TalkMan או BigTalk עכשיו אם אני קונה את זה מחנות ולא ישירות מ-orange או cellcom עדיין אני לא יוכל להשתמש ב-bigtalk או talkman בפלאפון הזה? אין אפשרות בכלל להשתמש בפלאפון הזה ב-bigtalk או talkman?

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  12. Started by mikko,

אני לא יודע אם זה משש קשור לפה אם לא תעבירו אוקי קניתי את המחשבון הזה ,אני לומד אלקטרוניקה מישהו יכול לתת לי הסברים על התכונות החשבות בו גראפים וכ'ו כמו איך אני מסרטט בו גל סינוס למשל אני יודע עכשיו רק איך לחשב מספרים קומפלקסים אם אפשר לצרף מדריכים למי שיש תודה

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  13. שלום רציתי לבקש המלצה לשעון חכם הכי משתלם ביחס עלות תועלת. תקציב בסביבות ה-1000 לאנדרואיד

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  14. שלום לכולם ראיתי באתר של באג דיוטי פרי שיש שם את הMP3 הנ"ל במחיר הזה המחיר ל16 ג'יגה הוא זול במיוחד מה שמעלה קצת שאלות אם זה נגן שאמור לשרוד יותר משנה ואם הוא בכלל איכותי? אחרי הכל sandisk זו חברה טובה.. אשמח לקבל כמה שיותר מידע על הנגן וכמה שיותר מהר מכיוון שאני טס בימים הקרובים. תודה רבה מראש והמשך יום טוב!

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  15. Started by ftom2,

הי, אני רוצה לקנות טאבלט לאבא שלי: 1. תמיכה בעברית 2. 3G (מאוד רצוי אבל לא חובה) 3. אפשרות להרחבה 4. 9-10 אינץ' אשמח להמלצות וגם המלצות איפה לקנות.

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  16. העברתי לאייפוד שירים (לא לתוך ה-itunes אלא לתוכו כדיסק קשיח) במטרה להעביר אותם למחשב אחר. כשהתחלתי להעביר למחשב השני מופיעה לי השגיאה: cannot copy... ...: data error (cyclic redundacy check) מה עושים עם זה?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  17. Started by ערן חזן,

קנו לי אמ פי 4 של קרייטיב מחו"ל- הזגם נקרא zen v plus ולא הכי הצלחתי להסתדר איתו והוא קצת נהרס אני חושב... הלכתי לכמה חנויות ואמרו לי שזה אחריות בינלאומית ושזה קשור איכשהו לאסטרוניקס... מישהו יודע איפה אני יכול לנצל תאחריות הזאת ולתקן את הכשיר (אפילו אם זה בתשלום)? או אתר אינטרנט שעוסק בדברים האלה??? תודה

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  18. Started by haimvrt,

אני מתלבט בין האייפון 3gs לhtc hd 2 הדרישות שלי : לשמוע מוסיקה אינטרנט,איימיל,סטרימינג,צ'אט,הורדות קבצים וכו' לראות קליפים,סרטים באיכות הכי גבוהה לשחק משחקים טלפון gps וזהו נראה לי מה הייתם מציעים לי ולמה? תודה

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by The Dom,

אני עושה ADD TO LIST אבל כלום לא קורה וזה לא מעביר את זה לפלייליסט שלי... פשוט הPLAYLIST לא נפתח אז מכן הנחתי שפשוט אין בתיקיה כלום ובגלל זה היא לא נפתחת. וד"א אגב מה זה ה BOOKMARK שיש שם?

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  20. Started by Tsachi E,

תמיד שיוצא סמארטפון, מצלמה או גאדג'ט חדש שמעניין אותי, הוא היוטיובר הראשון ולרוב היחידי שאני צופה בסקירות המעולות שלו. למה הם מעולות? ובכן, הבחור הצעיר הזה מאוד חכם, רהוט, ואובייקטיבי. תמציתי מאוד ומדבר לעניין, לא הולך סחור סחור. תוסיפו לזה עריכה יפה ונקייה לעין ולאוזן. לא סתם יש לו את הערוץ השני בגודלו ביוטיוב בתחום, עם 3.6 מליון מנויים. אגב, הבחור הזה חובב-אוהד מכשירי אנדרואיד ידוע, אבל עדיין בכל סיקורי מכשירי אפל שהוא עושה, הוא מאוד מאוד אובייקטיבי ונותן קרדיט שצריך.

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  21. האם ניתן לשחזר מהמכשיר הסלולרי N95 8GB הודעת טיוטה שנמחקה בטעות ע"י?

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  22. למרות הכחשות מצד בכירי החברה בנוגע להדלפות קודמות, תיעוד חדש של הסמארטפון המוביל מציע לנו עיצוב ומראה שמרגישים מוכרים מאוד לכתבה

23. סמארטפון ה-Xperia 5 החדש מציע את החידושים הטכנולוגיים של מכשירי דגל גדולים - אבל מבטיח להיות נוח הרבה יותר לכל הצרכנים שעדיין מתגעגעים לדגמים הקומפקטיים מהעבר לכתבה

24. Started by greenich,

נפח פיזי לא חשוב לי,פשוט יש לי הרבה מאוד מוזיקה ואני מוכן להקריב חלק מהנוחות בשביל זה. אז בואו נניח ואני אמצא חנות שעדיין מוכרת או שמסוגלת לייבא במשלוח iPOD 160GB, יש בו משהו שונה מה-120?מישהו אמר לי שיצא שיפור לכל סדרת ה-classic ורק ל-160 לא יצא,מה זה אומר? ומה זה ה-genuis באייפוד? תודה מראש,זה דיי חשוב,ה-mp3 שלי דופק לי את כל האוזניות עם היציאה לאוזניות הדפוקה שלו וזה מוציא לי את כל ההנאה מהמוזיקה שלי..

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  25. Started by DAVIDKI19,

6700 קלאסיק 6700 סליידר 6600 סליידר 6303 אני קונה את המכשיר בחו"ל..... מה שאני צריך מהמכשיר זה מצלמה טובה איכות בניה טובה אמינות ועיצוב גם יהיה טוב.... עכשיו יש לי כמה שאלות מה ההבדל בין ב6700 סליידר לבין ה6600 סליידר? אם יש המלצה למשהו אחר אשמח לשמוע אם אפשר נוקיה תודה.

• 2 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים