גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. רכשתי, את הנגן הנדון, ואני נהנה ממנו כול רגע, למרות המשקל שלו (שלדעתי זו מגרעתו היחידה). בכול מקרה, זה לא הנושא! חשבתי, שמאחר ומותקנת בו מערכת הפעלה , כמו במחשבי כף יד: window ce, היה נחמד אם היו תוכנות / פיצ'רים שימושיים וסתם כאלה שיכולים להעסיק אותך כשמשעמם. האם מישהו מכיר כאלה? או אתר בו אפשר למצוא תוכנות יישומים? נ.ב: ייתכן ויש נושא כזה, אך העדפתי לפתוח חדש, לריענון הנושא, כי לדעתי הנושא חשוב.
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הסמארטפון המוביל הבא מבית גוגל לא ינסה להתחרות עם הדגמים המפוארים ביותר מבית סמסונג ואפל, כך נראה - ובינתיים אנו ממשיכים להמתין לגרסה המוזלת של הדגמים המובילה מהשנה שעברה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
דרישות: ====== כפתורים נוחים לתפעול מצלמה סבירה (3 מ"פ לפחות) נגן MP3 טוב יציאת 3.5 מ"מ לאוזניות העדפה לנוקיה סינביאנית אך גם סוני אריקסון בא בחשבון תקציב: גמיש - כמובן עדיף כמה שפחות אך לא על חשבון אמינות ואיכות שום רכיבי טאץ' (בשום פנים ואופן) מבנה: לא משנה (צדפה, סליידר, קנדי-בר... הכל זורם) BT: חובה WIFI: רצוי GPS: רצוי
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
לגבי מהירות mbps ניקח לדוגמא את הוט מובייל כי היא יותר רלוונטית כלפיי .. הנתונים : החברה תספק 42Mbps מהירות עד 3 GB ולאחר מכן תואט ל512 kbps וב tethering - 64kbps אני רוצה להבין מה זה אומר MBPS ? megabyte per second או מגה ביט ( מה שדומה לשיטת החישוב של ספקיות אינטרנט ואז מהירות הורדה יוצאת לי בערך 5 מגה לשנייה ) אם זאת השיטה אז יוצא שאני מוריד אחרי 3GB במהירות של 64 קילו לשנייה וכמודם סלולרי 8 קילו לשנייה זה נשמע לי איטי ביותר וקצת מוגזם אפשר להסביר לי בבקשה איך הולך כל הקטע הזה?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
איך לסנכרן עם הטלפון והמשחק בשביל ללכת כאשר אתה לא נמצא שם? האם חייב חובה לחשבון שלי בגוגל בשביל לסנכרן?
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מכשיר PSP שנרכש לפני המון זמן (כשרק יצא המכשיר בחו"ל). גירסה: 1.5 , המכשיר פרוץ ומסוגל להריץ משחקים מכרטיס הזיכרון. המכשיר מחובר לרשת האל-חוטית Wi-Fi בביתי. הבעיה באה לידי ביטוי באתר youTube , שברגע שאני מנסה להריץ סרטון, מופיעה ההודעה שאין לי גרסת flash מתאימה. מה ניתן לעשות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי מכשיר GALAXY I7500. בחבילה שלי עם גולן טלקום יש לי גלישה ללא הגבלה אם אני מחבר את הגלקסי למחשב אני יכול לגלוש דרך הסמארטפון? והאם צריך איזה שהוא דרייבר או תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
על איזה DVD מקליט אתם ממליצים עד 1000 שקל??
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה של אימא שלי שולחת לי מתנה לארץ מארה"ב, והיא ביקשה שאני יגיד לה מה אני רוצה. התלבטתי, די הרבה, והחלטתי שהגיע הזמן להחליף את הU10 512MB שלי, כי הנפח כבר ממש מגביל אותי. כרגע שמתי עין על אייריבר קליקס מהדור השני, שנקרא גם U20, בגירסת ה2 ג'יגה (די והותר בשבילי)... רציתי לדעת, אפשר למצוא אותו בארה"ב? כי בארץ אני לא מוצא אותו כבר, חוץ מהמבצע שהיה לפני חודש או חודשיים בבאג, והוא נגמר... ואם כן, באיזה מחיר בדולרים? עוד שאלה קטנה, לגבי המסך שלו, הוא יותר טוב ממה שיש בU10? קראתי משהו על איזה מסך בטכנולוגיה חדשה...
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היצרנית האמריקאית מצהירה על חיי סוללה של עד 24.5 שעות עבור המוצר הטרי והנאה שלה - עם טעינה של 50 אחוז מהקיבולת חזרה בחצי שעה בלבד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית הבכירה חוטפת את המקום השני בשוק הסמארטפונים מידיה של אפל בפעם הראשונה, והתוכניות להמשך כוללות גם חלום של נצחון על סמסונג לכתבה
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי תקיעות מדי פעם כן העמסתי עליו די הרבה אפליקציות הגרסא של המכשיר היא 4.0.3 יש איזה תוכניות שמוחקות ומטפלות במכשיר? ושאלה נוספת כדאי לי לשדרג לגירסא החדשה?
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
מדובר בחנות שגם מתקנת מכשירים . בהתחלה היה לי בעיה ברמקול שמע והחליפו לי לרמקול חדש.לאחר מכן היה בעיה בצבעים כשאני פותח חצי סליידר הצבעים במסך משתבשים ונמחקים .ואכן גם זה סודר וכנראה זה מה שיצר את הבעיה עכשיו שמקשי הניווט לא עובדים רק כשהסלידר פתוח על החצי וזה מוזר. אשמח לקבל יעוץ מה אוכל לעשות .המכשיר נקנה לפני שבוע באחריות של שלושה חודשים ונמאס לי ללכת אליו שוב שיסדר
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
-
אם למישהו יש מדריך בעיברית או שמישהו יכול להסביר לי אני אשמח מאד . הורדתי את הרוקבוקס יוטילטי והוא לא מאתר לי את הנגן , מוזר
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות קניתי נגן D2. קניתי אותו אחרי שקראתי לא מעט חוות דעת עליו ועל זמן הסוללה העצום שלו. כמובן שטענתי את המכשיר לפני השימוש הראשון. אחרי כמה ימים היה נדמה לי שהסוללה נגמרת מהר מדי וכדי לבדוק, פרקתי את הסוללה לגמרי, הטענתי מחדש והשמעתי ברצף את השירים. לא נגעתי במסך והווליום על מספר 7 (!) בלבד ( מגיע עד 40 או 50 ). אחרי כ-30 שעות הסוללה התרוקנה. בנגן מותקנים שירים ב-MP3 בקידוד סטנדרטי. מסרתי את המכשיר למעבדה ואחרי שבועיים, הם מוסרים שאחרי בדיקה, המכשיר נמצא תקין. מישהו נתקל בבעיה דומה? אשמח לקבל עיצות או הבהרות.. תודה
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה משש קשור לפה אם לא תעבירו אוקי קניתי את המחשבון הזה ,אני לומד אלקטרוניקה מישהו יכול לתת לי הסברים על התכונות החשבות בו גראפים וכ'ו כמו איך אני מסרטט בו גל סינוס למשל אני יודע עכשיו רק איך לחשב מספרים קומפלקסים אם אפשר לצרף מדריכים למי שיש תודה
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי באתר של באג דיוטי פרי שיש שם את הMP3 הנ"ל במחיר הזה המחיר ל16 ג'יגה הוא זול במיוחד מה שמעלה קצת שאלות אם זה נגן שאמור לשרוד יותר משנה ואם הוא בכלל איכותי? אחרי הכל sandisk זו חברה טובה.. אשמח לקבל כמה שיותר מידע על הנגן וכמה שיותר מהר מכיוון שאני טס בימים הקרובים. תודה רבה מראש והמשך יום טוב!
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
העברתי לאייפוד שירים (לא לתוך ה-itunes אלא לתוכו כדיסק קשיח) במטרה להעביר אותם למחשב אחר. כשהתחלתי להעביר למחשב השני מופיעה לי השגיאה: cannot copy... ...: data error (cyclic redundacy check) מה עושים עם זה?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שאלה בכותרת
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
חברת Circular Devices הפינלנדית מפתחת את סמארטפון ה-PuzzlePhone עם חלקים שניתן להחליף ולשדרג (אם הם תקולים וגם אם לא), בדומה לקונספט שראינו בעבר בפרוייקט Ara של גוגל וב-Blocks לשעונים מודולרים לכתבה: http://hwzone.co.il/puzzlephone-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8%d7%99-%d7%a2%d7%9d-%d7%93%d7%92%d7%a9-%d7%a2%d7%9c-%d7%97%d7%a1%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אמא שלי טסה השבוע לפראג וביקשתי ממנה שתקנה לי i-phone משם כי שם זה אמור ליהיות סימפרי וגם זה יותר זול בהרבה מבארץ... בקיצור אני צריך למצוא חנות שתיהיה קרובה למלון שהיא תיהיה בו, היא תיהיה במלון Clarion Congress. אני צריך למצוא חנויות באזור ואם אפשר את הכתובת המדויקת של החנות ואת האתר...
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט שעיקר השימוש בו יהיה עבודה משרדים (Office, Adobe reader). מלבד זה אני רוצה גם יכולות מולטימדיה לא רעות (מסך טוב, רמקולים צלולים וחזקים). חשבתי שבגלל שהשימוש הגדול יהיה אופיס כדי ללכת על טאבלט מבוסס WIN8 אבל אני לא בטוח לגבי RT או PRO (הPRO יקר מאוד ואני לא יודע כמה באמת אני אצטרך את ההבדל ביניהם). או אולי לקחת android שהוא זול משמעותית אבל הוא טיפה פחות טוב בעבודה משרדית? מה שאני כן יודע שאני צריך זה: *מקלדת (חשבתי ללכת על סדרת הTF של אסוס כי זה נראה בדיוק מה שאני מחפש). *מסך איכותי עדיף FHD אבל 720P זה גם אחלה *סוללה ארוכה (לפחות 12 שעות בשימוש קצת פחות מסביר) *חיבורי HDMI ו OTG ( אני חייב אופציה לחבר דיסק קשיח חיצוני). *מולטי טאסקינג (מסך מגביל, חלו…
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקצרה, אמא שלי הביאה איתי כל מיני מכשירים מספרד שהיו אצלה בשימוש בשנים האחרונות. אחד מהם הוא Sony Ericsson T303, ומוטבע עליו הלוגו של Movistar (מפעיל סלולרי ספרדי) (המכשיר יהיה בשימוש אחותי הקטנה, עד כמה שזה משנה) אני רוצה לדעת אם הוא נתמך על ידי המפעילים בארץ ובפרט גולן טלקום? אעריך כל עזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-