גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היי היתי רוצה לדעת עם אפשר להחליף את הממשק לשפת הקודש? קצת קשה לילד עם האנגלית..
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באיפוד טאצ. הוא כרגע מושבת / לא פעיל, אני מנסה להדליק אותו בכל דרך אפשרית ושום דבר לא קורה. ניסיתי ללחוץ על כפתור הכיבוי, HOME, שתיהם ביחד- ושום דבר לא קורה. האיפוד לא מגיב. ניסיתי גם לחבר אותו למטען וגם למחשב דרך הכבל ולא קורה כלום. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אשמח למענה בן
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
http://www.thestreet.com/story/10418052/1/gamestop-to-stop-zune-sales.html GameStop שאומנם מתמחה בעיקר במשחקי ווידיאו תפסיק למכור את נגן המולטימדיה Zune בהתחשב שזה רשת של מאות חנויות מיקרוסופט קבלה מכה רצינית גם פורסמו נתונים שעד היום נמכרו רק 2 מיליון Zune שזה נתון מאוד נמוך
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
חרשתי בכל האתר ואני לא מוצא מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הנכבד! בשבוע הבא, ביום שני, אני יוצא לאבט"ש של שבועיים ואין מצב שאני עולה לשמירות בלי להנעים את זמני במוזיקה. לכן, אני זקוק להמלצה של MP3 שיענה על הדרישות הבאות: 1. חשוב מאוד מאוד שהנגן יתמוך בשמות קבצים בעברית או שיהיה עתיד לתמוך (שיצא בעתיד עדכון קושחה לנגן). 2. רצוי שהנגן יהיה קטן. 3. שהסוללה תחזיק הרבה זמן בנגינה. 4. רצוי שיהיה בנפח של ג'יגה ומעלה. 5. אפשרות הרחבה - בונוס. 6. כמובן חברה אמינה וטובה. עריכה: הציעו לי נגן MP3 חדש של SANSUI בנפח 2 ג'יגה עם תמיכה מלאה בעברית ב-200 ש"ח ו-3 שנים אחריות. מה אתם אומרים כדאי ללכת על ההצעה? אני מכיר את המותג, אבל אין לי שמץ איך הם בנגנים. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
דגש על דור שני! תודה רבה mz155
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=34038 מעניין מתי יכנס לייצור המוני והאם נראה קונסולות ניידות עם הטכנולוגיה הזו בקרוב.
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, יש לי פלאפון סאמסונג E250 והיום הוא נפל לי לחול ומאז הסליידר שלו ממש קשה, ושפותחים וסגורים יש רעש כזה של חול.. יש דרך לתקן את זה בלי ללכת לסלקום? ואם אני הולך לסלקום הם לוקחים לי על זה כסף?
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
ברשותי מכשיר TY TN . הותקן עליו תוכנת Push email של emoze. אך הוא לא דוחף אלא רק על ידי פתיחת האייקון הוא מקבל דואר - אך לא בצורה אוטומטית . למי יש פיתרון תודה . . שאלה שניה כיצד אני מגדיר במכשיר את נושא של גלישה / איטרנט אך ורק דרך WI FI .ולא דרך ספק הסלולר - אורנג'
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי באתר של באג דיוטי פרי שיש שם את הMP3 הנ"ל במחיר הזה המחיר ל16 ג'יגה הוא זול במיוחד מה שמעלה קצת שאלות אם זה נגן שאמור לשרוד יותר משנה ואם הוא בכלל איכותי? אחרי הכל sandisk זו חברה טובה.. אשמח לקבל כמה שיותר מידע על הנגן וכמה שיותר מהר מכיוון שאני טס בימים הקרובים. תודה רבה מראש והמשך יום טוב!
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ממה שראיתי מדובר בקבל רגיל שמחבר כל נגן למערכת (aux), רק במקום שיהיה מורכב מ2 קבלים הוא מורכב מ3 (יציאה אחת לוידאו). לא שזה משנה באיזושהי צורה, פשוט יש לי כבר קבל כזה ולא בא לי להוציא סתם עוד 100 שקל. אז אם אתם מכירים את הקבל אני ישמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום רב. בגדול, התלבטתי בין fujitsu n560 ל asus 639 וה- mio 550. זאת לאחר שהחלטתי שמכשיר משולב סלולארי זה בזבוז כסף ומקום בכיס. לפני שהחלטתי לכתוב בקהילה, חיפשתי טופיקים שיעזרו לי אך למרות שהיו כאלה שדיברו על הנושא, הרגשתי מבולבל יותר. לפני הכל- תודה רבה מראש אני חושב שהשאלות שלי יכולות לסכים שאלות רבות בהן נתקלתי ונשארו ללא מענה מספק. שאלות כלליות: 1. האם ההבדל היחיד בין VGA ל QVGA הוא חדות התמונה? אין הבדל בשטח הפיסי שניתן לראות (למשל בגלישה)? 2. איך שירות האחריות של רונלייט? ושל מעבדות fujitsu? 3. מבחינתי, כמשתמש במחשב כף יד, מה ההבדל בין bluetooth גרסה 1.2 ל- 2? 4. מבחינת המוניטין והאמינות של החברות ביצור Pocket pcs, מי מומלצת? 5. מבלי להיכנס ל"איך ולמה", האם כדאי לרכ…
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ראיתי תוכנה כזאת אצל מישהו בצבא ולא שאלתי אותו יותר מדי פרטים כי חשבתי שיהיה קל למצוא... טעיתי מישהו יכול עזור לי?
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שמתי לב שבתוכנה אפשר להעביר רינגטונים ותמונות תמונות סבבה הצלחתי רינגטונים אין לי מאיפה להוריד אפשר איזה אתר להוריד צילצולים של 40 פולי? והאם יש פריצה כלשהיא בפלאפון סתם כי בלי ..?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היצרנית הסינית הבכירה חוטפת את המקום השני בשוק הסמארטפונים מידיה של אפל בפעם הראשונה, והתוכניות להמשך כוללות גם חלום של נצחון על סמסונג לכתבה
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-Latitude 9510 החדש יהיה זמין בתצורה קלאסית או בתצורת 360 מעלות היברידית לבחירתכם - ויש גם מודם 5G מובנה שניתן להוסיף לכתבה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
- 1 follower
-
-
-
רוצה לדעת אם קיים שעון "חכם" (הוא לא צריך להיות יותר מידי חכם) שכל המטרה שלו זה רק גיוון בתצוגת סוג השעון. כלומר שכל יום נגיד יופיע סוג אחר של שעון על המסך. אם קיים משהו כזה (או קרוב לזה) אז עדיף שלא יהיה יותר מידי יקר (עד נגיד 700 שקל), ושיהיה איכותי.
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
עד סכום של 250 יורו ראיתי את HTC ONE V בסכום הזה האם כדאי? המלצות אחרות תודה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום חברים אני על סף קניית נייד חדש ומעוניין לדעת מה עדיף נקסוס 4 או גלסקי 3 ? אני יודע ששניהם 4 ליבות 1.5 מהירות עם 16 גיגה זיכרון אני יודע שחברות המעבדים שונות (לא אותו הדבר) אני יודע שבנקסוס לא ניתן להחליף בטריה והרחבת זיכרון לעומת הגלקסיי - לא ממש מפריע לי אני יודע שבנקסוס 2 גיגה זיכרון ובגלקסי 1 גיגה חשוב לי נושא אורך חייב הבטריה בין טעינות אני מחפש את השורה התחתונה זה או זה ? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
- 1 follower
-
-
אבא שלי רוצה להתקדם לסמארטפון ראשון, ולכן אני לא רוצה לטעות בקניה כדי שהוא לא התאכזב. חשבתי להזמין לו את הגאלקסי נקסוס עקב מחירו הנוח באמזון, 433$, והמסך הגדול שלו. את המכשיר יביא דוד שלי שמגיע לארץ במהלך אוגוסט כך שאין צורך להתחשב במחיר המשלוח/מיסים. מה דעתכם על המחיר של אמזון האם הוא נמכר במחיר זול יותר בחנות אחרת? הדגם המדובר הוא 16GB. אבא שלי לא גיימר, ולא הולך להריץ אפליקציות כבדות. המכשיר ישמש אותו בעיקר לבדיקת מיילים בעבודתו, GPS, ואולי פה ושם איזה משחק להעביר את השיעמום. בגלל השימושים הקלים שלו אני בטוח שמבחינת מפרט המכשיר הזה הוא די והותר בשבילו וישמש אותו אם הוא ישמור עליו בשלוש שנים הקרובות ללא בעיה. הדאגה היחידה שלי כרגע היא מבחינת הממשק, האם הממשק הנקי של גוג…
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אחותי נמצאת באיזה קורס והיא צריכה לעשות מצגת על אפליקציה שימושית שפועלת על אנדרואיד וiOS ועדיף שתעבוד על עוד מערכות נאמר בלאקברי וכולי. הקטע שהיא צריכה אפליקציה שימושית אבל לא משהו שנפוץ כל כך מכיוון שיש כמה תלמידים ושלא יתנגש האחד בשני. יש לכם המלצות? פשוט היא צריכה לבחור עד מחר... תודה
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מחבר תאייפון למחשב ופתאום הוא דופק לי קטע כזה - אם sync apps מסומן בV ואני בא לסנכרן תמכשיר הוא שואל אותי אם אני בטוח שאני רוצה למחוק את כל התוכנות. אם אני מנסה לבטל תV הוא שואל אותי עדיין אם אני בטוח שאני רוצה למחוק את כל התוכנות. מה עושים? אני רוצה מוסיקה על האייפון :-\
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
למי שלא יודע זה המכשיר פלאפון + GPS החדש שאורנג' התחילו למכור. האם לתוכנת ניווט יש גם ניווט קולי ?
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-