גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
Xiaomi משיקה סמארטפון חדש וזול במיוחד שינסה להמשיך את הצלחתו הכבירה של ה-Redmi 4A לכתבה
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מחפש סמארטפון במחיר של עד 300-350$, יש לי חבר שיהיה בארה"ב ובהונגריה .. מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
חברת Circular Devices הפינלנדית מפתחת את סמארטפון ה-PuzzlePhone עם חלקים שניתן להחליף ולשדרג (אם הם תקולים וגם אם לא), בדומה לקונספט שראינו בעבר בפרוייקט Ara של גוגל וב-Blocks לשעונים מודולרים לכתבה: http://hwzone.co.il/puzzlephone-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8%d7%99-%d7%a2%d7%9d-%d7%93%d7%92%d7%a9-%d7%a2%d7%9c-%d7%97%d7%a1%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
העדכון של תוכנת המסרים הפופולרית ביותר מביא איתו חידוש שעשוי להיות שימושי מאוד, אך גם מעצבן לכתבה
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה לאוזניות בלוטוס סטריאופוניות. השימוש העיקרי שלהן יהיה למכון הכושר, נמאס לי לקשור סביב הגוף כל מיני נגנים ולהתעסק עם כבלים. מבחינתי התקציב יכול להיות יותר גבוהה אם ההשקעה שווה את זה. האוזניות צריכות להיות הכי קטנות שאפשר (לא המפלצת הזאת של מוטורולה), וגם כמובן שאפשר יהיה לנהל איתן גם שיחה רגילה בפלאפון. ד"א האם מניסיונכם הם עמידות במים - לא בריכה אלא הזעה וכו'. כי חבל שאני אקנה אותן רק בשביל שיהרסו לי מקורוזיה או משהו אחרי שבוע. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
עד סכום של 250 יורו ראיתי את HTC ONE V בסכום הזה האם כדאי? המלצות אחרות תודה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה של אימא שלי שולחת לי מתנה לארץ מארה"ב, והיא ביקשה שאני יגיד לה מה אני רוצה. התלבטתי, די הרבה, והחלטתי שהגיע הזמן להחליף את הU10 512MB שלי, כי הנפח כבר ממש מגביל אותי. כרגע שמתי עין על אייריבר קליקס מהדור השני, שנקרא גם U20, בגירסת ה2 ג'יגה (די והותר בשבילי)... רציתי לדעת, אפשר למצוא אותו בארה"ב? כי בארץ אני לא מוצא אותו כבר, חוץ מהמבצע שהיה לפני חודש או חודשיים בבאג, והוא נגמר... ואם כן, באיזה מחיר בדולרים? עוד שאלה קטנה, לגבי המסך שלו, הוא יותר טוב ממה שיש בU10? קראתי משהו על איזה מסך בטכנולוגיה חדשה...
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היצרנית הסינית הבכירה חוטפת את המקום השני בשוק הסמארטפונים מידיה של אפל בפעם הראשונה, והתוכניות להמשך כוללות גם חלום של נצחון על סמסונג לכתבה
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
- 1 follower
-
-
מה עדיף משתי המכשירים? אני יכול לקחת מאורנג' את שתי אלה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מה חשוב לי? שלא יהיה יותר מדי ענק. נגן MP3 - חובה. BT - חובה נוח לשימוש ולתפעול - חובה. שיחות וידיאו - חובה. איכות כללית טובה עדיפות לפלאפונים של NOKIA. אני כרגע חשבתי על NOKIA 6280
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום.. שמתי לב בזמן האחרון שאני מתקין יישומים ומשחקים יש דף כה לפני אישור ההתקשנה על כל מיני דברים שהיישום יכול לעשות, כמו לדוגמה לקרוא את החשבונות שלי, להתחיל תמיד בסטארט אפ ובכללי פשוט כל מיני דברים שממש דופקים את הפרטיות ופשוט יכולים לשלוח מידע מהטלפון שלי ללא יודע לאן... קיצר מה אתם חושבים בנושא ? אתם מתייחסים לזה או שאתם פשוט עושים ומתקינים מה שאתם רוצים ? אשמח לדעות של אנשים.
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שמתי לב שבאתר של SANDISK הורידו את העדכון תמיכה בעברית בטענה שהוא אינו יציב... האם ניתן להשיג את העדכון במקום חלופי?
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, מדובר על טאבלט שנקנה מסלקום לפני כשנה כולל מודם סלולרי. המחיר בזאפ 2580 שימוש: אינטרנט ומעט סרטים לנסיעה ארוכה ברכבת (באר שבע- תל אביב) האם כדאי? לתשובתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
דרישות: ====== כפתורים נוחים לתפעול מצלמה סבירה (3 מ"פ לפחות) נגן MP3 טוב יציאת 3.5 מ"מ לאוזניות העדפה לנוקיה סינביאנית אך גם סוני אריקסון בא בחשבון תקציב: גמיש - כמובן עדיף כמה שפחות אך לא על חשבון אמינות ואיכות שום רכיבי טאץ' (בשום פנים ואופן) מבנה: לא משנה (צדפה, סליידר, קנדי-בר... הכל זורם) BT: חובה WIFI: רצוי GPS: רצוי
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי שוקל לרכוש מכשיר אייפון בסין. הבנתי שאני צריך לבקש גרסא מסוימת ומהאתר של אפל לא הצלחתי להבין כלום. אם מישהו יוכל לעזור לי בדגם הספציפי שצריך לבקש שם ממש אודה :-) מתכנן לרכוש את אחד הדגמים הבאים: iphone 6s plus 64gb iphone 6s plus 128gb בנוסף, אם אפשר לדעת אם קיימת בעיה עם האחריות בארץ. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות נגן אני שמתי עין על zen tuch של creative אבל אשמח לעוד הצעות דרישות: 20 גיגה או קרוב לזה ועד 800 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני צריך נגן עם איכות וידאו טובה,שיהיה ניתן לראות עליו סרטים,ולקרוא כתוביות (כלומר,שיהיה מסך גדול עם רזולוציה טובה) חיי בטריה לא מאוד חשובים לי,אני אשתמש בו רק כשעתיים שאני אסע ברכבת לבסיס בינתים creative zen נראה לי אחלה,וגם המחיר שלו ממש זול באמזון,אבל אני לא בטוח שהמסך גדול מספיק (2.5 אינץ מספיק טוב בשביל שכתוביות יהיו קריאות?) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=34038 מעניין מתי יכנס לייצור המוני והאם נראה קונסולות ניידות עם הטכנולוגיה הזו בקרוב.
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הגרסאות האירופאיות של ה-CC9 Pro כבר כאן עם כל הרעש והצלצולים - אך גם עם תגי מחיר גבוהים משמעותית מאלו שקיבלנו בהשקה הסינית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם אומרים ? 2800 כולל מיסים יש היום את הנקסוס החדש , שהוא נחשב יותר חזק ויותר זול . אבל המכשיר הזה נראה טוב. ה T מה לגבי עברית? יהיה אפשרי לסדר בו ?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום רב. בגדול, התלבטתי בין fujitsu n560 ל asus 639 וה- mio 550. זאת לאחר שהחלטתי שמכשיר משולב סלולארי זה בזבוז כסף ומקום בכיס. לפני שהחלטתי לכתוב בקהילה, חיפשתי טופיקים שיעזרו לי אך למרות שהיו כאלה שדיברו על הנושא, הרגשתי מבולבל יותר. לפני הכל- תודה רבה מראש אני חושב שהשאלות שלי יכולות לסכים שאלות רבות בהן נתקלתי ונשארו ללא מענה מספק. שאלות כלליות: 1. האם ההבדל היחיד בין VGA ל QVGA הוא חדות התמונה? אין הבדל בשטח הפיסי שניתן לראות (למשל בגלישה)? 2. איך שירות האחריות של רונלייט? ושל מעבדות fujitsu? 3. מבחינתי, כמשתמש במחשב כף יד, מה ההבדל בין bluetooth גרסה 1.2 ל- 2? 4. מבחינת המוניטין והאמינות של החברות ביצור Pocket pcs, מי מומלצת? 5. מבלי להיכנס ל"איך ולמה", האם כדאי לרכ…
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
לאחר שהפלאפון שלי נפל לאסלה ולקחתי אותו למרכז שירות של אורנג' הם אמרו שמכיוון שאין להם חלפים לדגם הזה יותר הם לא יכולים לקחת אותו לתיקון (לא שצריך חלפים אבל אי אפשר להתווכח איתם על דברים כאלו...). בכל מקרה, הם מציעים לי להחליף ללא תשלום ל nokia 3120c או ל SE G502. אני לא מצליח למצוא מספיק מידע על אף אחד מהם, אבל מהמעט שהצלחתי להסיק הבנתי שה K530i יותר טוב מהם (הצד של השמע הוא הכי קריטי בשבילי) האם זה נכון? ומבין השניים, מהו העדיף יותר בכל מקרה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היצרנית האמריקאית מצהירה על חיי סוללה של עד 24.5 שעות עבור המוצר הטרי והנאה שלה - עם טעינה של 50 אחוז מהקיבולת חזרה בחצי שעה בלבד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
- 1 follower
-
-
הקשיים הלוגיסטיים והחשש מהדבקה המונית בוירוס הקורונה הכריעו - תערוכת MWC הגדולה לשנת 2020 בברצלונה שתוכננה לסוף החודש לא תתקיים כלל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
- 1 follower
-