עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היצרנית הסינית מצליחה לכופף את חוקי הפיזיקה עם טעינה מהירה בהספק שיא של 80 וואט - ללא צורך בחיבור חוטי ישיר של המכשיר החכם אל המטעןלכתבה

2. Started by Cilay,

דוד שלי בא בתחילת דצמבר לארץ , קיצר הוא רוצה להביא לי מתנה , הIPOD TOUCH עולה 400 דולר , יש לי כמה שאלות עליו ... 1. יש משהו עדיף במחיר ? 2. מה מיוחד בו ? 3. איזה אוזניות מומלצות ( אני ס2-3 שעות נסיעה ביום ... ) 4. אפשרי לראות עליו סרטים סדרות ? תודה אנשים

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. טוב אז ככה אח שלי ניתקל בבעיות בתוכנה מעצבנת אחת שלא פועלת על 2.1 לי אין ניסיון עם אנדרואיד חוץ מלפתוח לו את הטלפון בזמנו להתקין עברית על 2.1 אני יודע שיש כבר 2.3 לאנדרואיד ואולי יותר בכל מקרה עברית חובה פה גם עם זה אומר לישתמש ברום של סלקום או אורנג מה גם זה סלולרי מאוד חשוב לעבודה שלו כעצמאי השאלות הן 1-איך לגבות כל דבר חשוב מהסלולרי למחשב אני מדבר על מספרים\כתובות וכו וכו -ברור לי שתוכנות אפשר להוריד מחדש 2-איפה יש רום של 2.3 בעברית שמתאים למוטורולה דיפי ועם יצא משהו מתקדם יותר בעברית אני ישמח לשמוע 3-איך מבצעים התקנה נקיה בתודה לעוזרים קרירין

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by VoliSuS,

https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id...r=2&t=12&c=373 - זה בעיקרון שמעתי עליו רק דברים טובים אבל הבאסה שאין לו רמקול מובנה והוא נראה בתמונה דיי גדול.. ויש לי שאלה בקשר אליו.. אפשר להתקין לו רמקול?? לא עם כבל כאילו לשלם לא יודע אולי לחברה או לאיזה בן אדם והוא יתקין לי כזה רמקול מובנה?? -----------------------------------------------------------------------------------------http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap....F70PF216200119 אחלה נגן לפי מה שראיתי ושמעתי הבעיה פה שאין עיברית וזה לא טאצ' לא שאני צריך את זה אבל אני ממש רוצה טאצ' אבל אם אין אין וגם ראיתי סירטון שלו האיכות תמונה והסירטונים ממש טובים!!! ---------------------------------------------------------------…

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  5. Started by Or94,

מתי האיפון 4S יגיע לארץ והאם אתם חושבים שהמחירים של הסמסונג גלקסי S2 והאייפון 4 ירדו?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם, 1. אני לא מצליח למצוא את כפתור גישה ישירה ל-SETTINGS הכפתור טאץ' השמאלי - בלחיצה ארוכה - אמור להגיע ל- SETTINGS, אבל במסך בית - לחיצה ארוכה מביא להגדרות WALLPAPER/HOME SCREEN SETTINGS/WIDGETS מנסה להיכנס ממסך הבית ישירות לתפריט SETTINGS 2. הפעלתי את האופציה שבהעברת יד מעל המסך, כאשר המכשיר נעול - הוא ידלק (כאילו לחצתי על כפתור הדלקה), ואני רוצה לכבות את האופציה בחזרה (המכשיר נדלק בכיס...), אבל אני לא מוצא את האופציה עכשיו... תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 6.8k צפיות
  7. Started by neo690,

יש לי את DTV2792 Artech אני בא לשים דיסק DVD שצרבתי עליו כמה סרטים עם תרגום מופרד (שעבד בDVD נייח) והקטע שהוא מזהה לי את זה בסימני שאלה אמרו לי במחסני חשמל שהוא קורא תרגום בעברית ניסיתי להיכנס להגדרות תרגום ואין שם עברית יש משהו שאפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by Nick_Less,

יש לי את המכשיר PMP 140 אבל אני לא מצליח להתקין את התוכנה Media Converter שהגיעה בדיסק עם הנגן,הורדתי דרך האתר של Iriver את התוכנה אבל בזמן ההתקנה היא נתקעת ורושמת את הדבר הבא: (תמונה למטה) יש אולי תוכנה חלופית שעושה את הקידוד הנדרש לנגן הזה? תודה,בר [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by אלכס מייטין,

היי רציתי לדעת איפה אפשר לקנות טאבלט עם מערכת הפעלה וינדוס? תודה

10. Started by tommn_2000,

היי חברים, אני מנסה למצוא שקע חשמל בשליטה אלחוטית (WIFI או רדיו). מצאתי המון שקעים כאלו שאפשר להזמין מסין אך אני מחפש שקע שמתאים לתקן הישראלי, כלומר שלושה פינים (בחיבור לקיר). כמובן שהמחיר יהיה סביר ולא פי 5 ממה שאפשר להזמין מסין. זה כולל מגן ברקים ונפילות מתח. תודה מראש לעוזרים להלן מוצר דוגמה: http://www.dx.com/p/kankun-kk-sp3-wi-fi-smart-phone-app-wireless-remote-control-socket-white-au-plug-ac-90-260v-297707#.VC2QvfnV8mE [TABLE=class: t_info, width: 897] [TR] [TH=class: title, colspan: 2]General[/TH] [/TR] [TR] [TD=class: attr, align: right]Brand[/TD] [TD]Kankun[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: attr, align: right]Model[/TD] [TD]kk-SP3[/TD] [/TR] [TR] …

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. מייקרוסופט לא ממהרת להכריז סופית כי ה-HD2 יהיה זכאי לשדרוג מע' ההפעלה שלו לגרסה 7. מקור: http://www.engadget.com/2010/03/01/microsoft-sending-mixed-signals-on-windows-phone-7-series-upgrad/ אישית אני לא מבין מה ההיגיון לשים מע' הפעלה ללא multitasking על מכשיר עם מעבד עוצמתי שכזה.. מה אתם חושבים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. 1. אם אני אצרוב את הקרנל על הנקסוס אוכל לקבל עידכונים הבא לנקסוס? לדוגמא ברגע שיצא הגירסא החדשה של אנדרוייד L .. 2. אחרי הצריבה במידה ומשהו לא מוצא חן בעיניי אוכל לשחזר את המערכת להגדרות היצרן ? 3. ElementalX custom kernel (הלינק לא נכון הכוונה לשם), את זה אני רוצה לשים , מישהו מכיר ממליץ??

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום, כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות פלאפון (ובשביל שהחברה פה לא יתעצבנו - "סלולרי") דור שלישי, אך בגלל המחיר הגבוה אני מוותר. היום קיבלתי הצעה מחבר, הוא רוצה למכור את הV3x שלו ב1200 ש"ח (עם כרטיס 1GB הוא מוכר ב1350 ש"ח). עכשיו שתבינו, יד שניה זה לא כמו שאתם חושבים: מכשיר מצ'וקמק ושרוט עם תוכנה פרה היסטורית, הוא קנה את זה לפני חודש ולא נגע בו (אין עליו שריטות אפילו). את הפלאפון אני מקבל כמו חדש. הבעיה היא שבZAP מצאתי מ1450 שקל את המכשיר.. האם שווה לי לקנות ממנו ב1200 שקל? ואם כן, שווה לי לקחת גם את הכרטיס זיכרון ב150 שקל?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Palm Pre הסלולרי חדש מבית Palm, המכיל בתוכו כמות עצומה של טכנולוגיות שהיינו רוצים לראות בסלולרי שלנו ונראה שהוא הולך לשבור את השוק ולתת תחרות קשה ל- iPhone ול- N97 הקרב ובא. זה מה שקורה לחברות שתופסות תחת כמו אפל עם ה- iPhone ,שלו חסרות פונקציות שקיימות שנים! יש למכשיר מולטי טאץ' זהה לזה של ה- iPhone, מערכת הפעלה חדישה ומדהימה, הטענה ללא כבלים וכמעט כל פיצ'ר שתרצו בסלולרי המושלם שלכם. סוף סוף מכשיר בלי חסרונות בוטים כל כך שאני ישמח לשלם עליו ולא ארגיש שעקצו אותי! כל הפרטים סרטונים ותמונות פה Palm Pre מכשיר מטורף!!!! מקווה שאהבתם, אני ממש התלהבתי מהמכשיר. אנשים תגיבו בבקשה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a4%d7%9c%d7%90-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%94-e-ink-%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%9c-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9/

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  16. Started by maormaor,

שלום לכולם, נפתחה קבוצה חדשה שדרכה ניתן לקבל עדכונים שוטפים על המכשיר וגם כשהמכשיר ישווק בארץ תוכלו לשאול שאלות על כל דבר שרק תרצו אז בלי יותר מדיי בלבולי מוח מיותרים אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה ולהוסיף את החברים שלכם. שבעוד חודשיים ברגע השיווק של המכשיר נהיה קהילה גדולה יותר.. קישור: https://www.facebook.com/groups/1425422947755107/

17. היי, אני מחפש טאבלט עם סטיילוס כדי לרשום בכתב יד בשיעורי אוניברסיטה. גודל מסך רצוי 10~ אינץ', לא 12 אינץ'. הבנתי שליין ה-Samsung Galaxy Note מתאים לזה, אבל התבלבלתי מההבדלים בינו לבין דגמי ה-Galaxy הרבים האחרים. אני במיוחד לא מצליח להבין למה ה-note נמכר במחיר גבוה מה-tab, על אף של-tab יש אותו מסך, פחות משקל ויותר RAM. מישהו יכול לשרטט את ההבדלים העקרוניים בין note, note pro, tab, tab s, tab 2 וכו'? מה מביניהם הכי מומלץ למטרה הנ"ל? בנוסף, מה מסתתר מאחורי האותיות הקטנות בקישור הבא: http://www.newpc.co.il/items/284662 "לא היה בשימוש לקוחות סופיים (לא עבר אקטיבציה), מוגדר כעודפי מלאי מהמפעל, והוחזר לחברות בהגדרה של מלאי עודף או ביטולי הזמנות" --> האם זה ניסוח קורקטי ל-…

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by MilkMan,

יש לי אפשרות לקנות רדיו דיסק בארה"ב עד 250 דולר, האם כדאי? ואם לא מה כדאי לרכב במקום?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by limer,

ברצוני לחבר מתג חיצוני {לא במארז} להדלקת המחשב אשר יגיע עד למקלדת {ברשותי מקלדת WAVE אשר מחוברת ב USB בחוט מאריך של 3 מטר} הייתי מעוניין לקבל הסבר כיצד ניתן לבצע זאת ואם ניתן לקבל איור או תרשים פשוט שמצורף להסבר יהיה מעולה על פי הבנתי אני רק צריך לקחת לחצן {לא מתג OFF/ON } לחתוך את החוט של הכפתור של המחשב לחבר כבל חיצוני באורך הרצוי לחברו לחלק שחתחתי כאשר צד אחד מחובר ישירות ללוח אם והצד השני ישירות ללחצן החיצוני .... בתודה מראש LIMER

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  20. מחשב כף יד מכשיר סלולארי מקלט GPS מובנה WiFi Bluetooth תמיכה במסמכי Word, Excel, Powerpoint וכו' יכולת עבודה עם תוכנות רפואיות כלומר, מדובר במחשב כף יד משולב עם מכשיר סלולארי ומקלט GPS, הבחירה הטבעית שלי היתה iPhone. 1. האם iPhone כולל את כל הדרישות הנ"ל ? 2. האם ניתן להתקין על ה iPhone תוכנות רפואיות שונות (כגון תוכנת תרופות וכו') 3. האם אתם יודעים איזה PDA מקובל ונפוץ בקרב רופאים בעולם ? 4. אשמח לקבל המלצה כללית לאור הצרכים הנ"ל תודה.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by bbking,

שלום לכם יש לי מכשיר d802 lg g2 ואני מעוניין להתקין רום אחר, איזה מבין הרומים שציינתי הוא המומלץ ואם אפשר בבקשה מדריך עם עברית מלאה תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ההורים שלי נוסעים עוד חודש לברצלונה ורציתי לקנות פלאפון חדש, מישהו מכיר חנויות או מפעילות שם שאפשר לקנות דרכן, ואם זו אחת הארצות ששווה לקנות או שהמחירים יהיו כמו בארץ ? תודה, ודים.

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  23. Started by natee,

ברשותי גלאקסט טאב s הדור הראשון של 8.4 ואני רוצה לקנות לו מגך מסך. זה לא כ''כ הפורום המתאים אבל האינטרנט מלא במגנים ואני מחפש המלצה מהמומחים על משהו טוב ואיכותי.. תקציב עד 100 שח אם עדיפות רבה לכמה שפחות. מבריק. תודה...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. כמיטב המסורת, האנשים שמאחורי מבחן הביצועים Antutu מפרסמים את רשימת עשרת המכשירים החכמים העוצמתיים ביותר בסביבה מבחינתם, כאשר ה-Snapdragon 820 כובש את הפיסגה ובגדול נכון, השבבים המודרניים במכשירים חכמים יודעים לספק בקלות את הצרכים והדרישות של רבים מאיתנו, ונכון שמבחני הביצועים למיניהם לרוב לא מעניקים את התמונה המלאה שמושפעת באופן משמעותי גם מהיישום התוכנתי של היצרניות השונות – ובכל זאת, נחמד מדי פעם לקבל טבלה קלה ונוחה, אשר מתיימרת לדרג ולפרט את המכשירים העוצמתיים ביותר שהכסף שלכם יכול לקנות לכם נכון לעכשיו. זה בדיוק מה שמספק לנו מבחן הביצועים הסיני הנודע Antutu, שמפרסם נתונים אודות תוצאותיהם הממוצעות של עשרת הסמארטפונים המתקדמים ביותר בשוק כרגע – לפחות מנ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני מעוניין לנקות את המכשיר שלי. איך אפשר למחוק כל מה שיש בתוכו, להשמיד את מערכת ההפעלה שלו ולהתקין גירסא חדשה יותר? הודרה NOKIA PC SUITE ולא הצלחתי דרך זה לעדכן גירסא. זה שלח אותי לOVI SUITE שעכשיו אני ינסה אותו. המחשב זיהה את זיכרון הפלאפון, אבל נותן לי גישה רק לכמה תיקיות (גלרייה: סירטונים, תמונות.. ) ולא נותן לי למחוק את הכל. הגדרתי גם שיצג קבצים מוסתרים אבל זה לא שינה משהו. עריכה: יש בפלאפון שמחברים עם הUSB מצב שנקרא "אחסון נתונים" הבעיה אי שזה לא נותן לי ללחוץ עליו.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.