עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by brighi,

אהלן, אני מתלבט בין 2 המכשירים האלה, בעיקרון הדבר היחידי שמפריע לי בנקסוס זה הזיכרון, אבל אני מאמין שאצליח להתגבר על הצורך בעוד מקום נוסף תוך כדי שימוש בשירותי הענן. אם ההדלפות האחרונות נכונות, איזה מכשיר יותר מומלץ? בעיקרון אני אעשה שימוש מאסיבי באינטרנט ואולי קצת משחקים, סרטים ושירים. הנטיה שלי לנקסוס היא בגלל המפרט היותר טוב, שהוא מגיע עם גרסה נקיה של גוגל והוא יקבל עדכונים ראשון. מישהו יכול להגיד לי מה החסרונות שלו מול הSGS3 חוץ מהמקום? עכשיו לשאלה החשובה מכולם:לפני ניסיון העבר, אם מכריזים על המכשיר ביום שני, מתי הוא צפוי לצאת לחנויות? האם יהיה אפשרי לקנות אותו בלונדון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by aradgonen,

שלום! אני מחפש לקנות טאבלט קטן או גדול, אבל התקציב יותר מתאים לקטן... חשבתי על ה- Google Nexus 7 Kindle fire HD 8.9" (שיוצא ב- 20 בנובמבר) Apple iPad Mini Google Nexus 10 (כולם בגרסאות הבסיסיות) מה אתם אומרים עליהם? איזה הכי טוב? יש משהו שאתם ממליצים? (אין לי בעיה לקנות באינטרנט מחול אבל שעם משלוח לא יעבור את התקציב) תודה מראש, ארד גונן.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. כותרת... ועוד שאלה.. למישהו יש מדריך איך מעבירים שירים מהמחשב לאייפוד? עכשיו תיראו מה הבעיה בעצם.. גנבו לדודה שלי את המחשב והיא רוצה להוסיף שירים לאייפוד ועד כמה שאני יודע מתי שמעבירים ממחשב אחר אז כל השירים באייפוד נמחקים.. בגלל זה שאלתי אם אפשר קודם להעביר למחשב ואז עוד פעם לאייפוד.. האם יש אפשרות שהשירים לא ימחקו כאשר אני מעביר ממחשב אחר? תודה..

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by alexc32,

אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מכשיר חיכיתי ל lumia 920 אבל די התאכזבתי מהמחיר שזה 4250ש"ח בערך וגם הבנתי שמסך בגודל 4.5" יהיה לי יחסית קטן +משקל לא קטן. בניתי על המצלמה שלה ועל ה WIN8 אבל לאט לאט יורד מהמכשיר בגלל מה שציינתי נ"ל אמרתי כבר לעצמי שאני אוותר על חיפוש אחרי הסמארטפון "המיוחד" ואקנה את ה S3 הרגיל ב - 2750ש"ח שמתאים לתקציב ,מספיק גדול בשבילי 4.8" וסך הכל בין המכשירים טובים בשוק היום על פי הסקירות . עריכה: כבר אין את המכשיר המשודרג ,KSP העלימו אותו מהאתר עכשיו נכנסתי לאתר KSP ראיתי שמוכרים את ה S3 המשודרג עם 2G פנימי ודור 4(שיתמוך מתישהו..)+ גירסא 4.1.1 J.B בעלות של 3250ש"ח , אין לי בעיה עם תקציב של 3250ש"ח השאלה האם שווה לרכוש את המכשיר המשודרג , כלומר האם יש פה…

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  5. תגובה רשמית של חברת הענק מודיעה על הפסקת הייצור של הפאבלט אחרי רצף בלתי נגמר של תקלות בטיחותיות חמורות לכתבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by AmitDanan,

שאלה לגבי גיבוי של קבצים ב ITUNES החדש יש 2 אפשרויות גיובי על גבי המחשב או על CLOUD, השאלה שלי כאזת האם הגיבוי על "ענן" ישמור את ההגדרות של ה ITUNES או רק גיבוי של הקבצים שעל האייפון בלבד?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. כמו-כן, יחול על החברות איסור לחסום את שירותי ה VoIP (הללויה!)... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3994979,00.html

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by mc_elad,

מעניין אותי אם יש למה לחכות או שכדאי להשקיע ב פלאפונים שנמצאים היום בשוק... חשוב לי שיהיה סאונד חזק ואיכותי גם הפלא שיהיה טוב ....

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  9. מספר מינימלי של מכשירים חכמים יקבלו את העדכון האחרון של מערכת ההפעלה, במה שנראה כמו עוד מסמר בארון הקבורה של המיזם המתקשה לכתבה

10. Started by The Dom,

בקשה בכותרת. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  11. Started by אוריפ,

http://www.extremetech.com/article2/0,1697,2020428,00.asp חשבתי אולי יעניין אתכם...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מגיע ל-5 ג'יגה בחודש. מה זה הדבר הזה??? זה תקע אותי גם בחו"ל, ועצרתי את ה"אפליקציה" הזו - אך הgmail לא עבד לי.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by יוגב1,

מישהו יודע איך הם בנגני MP4 ? או שגם זה נחשב ג'נרי? סתם דוגמא: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=490305

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by liores121,

אהלן היה לי עד לפני כמה ימים defy שמהיום הראשון רק עשה לי צרות צרורות.. לפני כמה ימים, אחרי אינספור החלפות רומים ושינויים שלחתי לתיקון במעבדה פרטית וחזר אלי עוד יותר מכוסח. בקיצור - אין לי זמן או כוח או עוד כסף להתעסק עם זה. אני רוצה לקנות סמרטפון "עמיד" יחסית, ושלא יהיה יקר בכלל (אני רק צריך בטלפון מצלמה נורמלית, גישה לוואטסאפ ופייסבוק וזהו!) ראיתי עכשיו באתרי מכירה בחו"ל ( ebay.amazon,dx, aliexeppers) שיש מכשירים של חברות סיניות שמתחילות לתפוס תאוצה בשוק והן למען האמת לא נראות רע בכלל ביחס למחיר המצחיק. אז ככה - הבנתי שחברת BLU תופסת שם די חזק עכשיו וראיתי את הטלפונים שלהם. השאלה היא האם ניתן בארץ לצרוב על המכשירים הללו עברית והאם הם יעבוד בתדרים פה?... כמו כן, מאיזה סכ…

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by ZVICO,

שלום לחברי הפורום היקרים. מעוניין להחליף את המכשיר שלי לחדש. השימושים בו בעיקר אינטרנט ומדיה חברתית. משחקים קלים מאוד. התקציב עלה ל-1600 דגשים: מצלמה איכותית כמה שניתן. חיי סוללה כמה שיותר ארוכים. אשמח להמלצות. תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by userk,

יש אפשרות לעשות ריסט לסמסונג טרנד לייט שלא דרך ההגדרות עצמם? הוא מפעיל עצמו מחדש כל פעם לפני זה מספיק.. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yaron_26,

אני מחפש תוכנות לסים פרי והכנסת שפות ל: K JAM I-MATE SUMSUNG הדור החדש (X) ואם יש מדריכים לנושאים הללו.... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. יש לי Sony Ericsson Satio שמסונכרן עם האאוטלוק (אנשי קשר, יומן ומטלות) באמצעות ה PC Suite של Sony Ericsson. אני לא מצליח למצוא תוכנה רשמית שתוכל לסנכרן את ה Samsung Galaxy S החדש שקיבלתי עם האאוטלוק באותו אופן. מישהו יכול להפנות אותי לתוכנה כזאת בבקשה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by --Adidas,

יש לי n73 והפלאפון הזה איטי ,וכל פעם יש לו בעיות .. אני רוצה להחליף אותו לאיזה מכשיר אחר תמליצו לי על משהו ... ועוד שאלה יש לי ביטוח עליו בסלקום אם אני הולך אליהם יש מצב הם מחליפים לי אותו למשהו אחר לפחות ל music edition או טלפון אחר אולי בתוספת תשלום

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  20. כמה מגה פיקסל יש לאייפון החדש? ואיזה מצלמה יותר טובה שלו או של N82 ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by saarxee,

שלום, הייתי בהוט מובייל והתנסיתי במכשיר, גיליתי שדגמו של המכשיר לפי ההגדרות הוא I9505X. איזה דגם זה בדיוק? ובמה הוא שונה מגרסת ה-I9500 הרגילה? הגודל שונה? הביצועים שונים? המסך? או שזה הכל בדיוק אותו הדבר רק שפשוט ללא שיחות ואסמסמים וזה רק להתנסות? כי ניסיתי אותו שם ונורא אהבתי, הוא היה נורא מהיר ולא נתקע, כמעט ולא התחמם, מסך מדהים וכו'.. ואני חושש שבמידה ואקנה את ה-I9500 זה לא יהיה אותו הדבר וכמו שאהבתי את זה. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  22. יש לי בעיה עם נוקיה 5800, קורה לפעמים שאני לא יכול לבצע שיחה ולא יכולים להתקשר אליי (אפילו שיש קליטה), כשאני מנסה להתקשר מופיעה הודעה שאומרת "שיחה נדחתה" ויש צליל גבוה כזה, עכשיו זה קורה כל הזמן! חשבתי על לעדכן גרסא אבל אם אני מנסה להוריד דרך OTA זה אומר שאין עדכונים וכשאני מחבר את הפלאפון למחשב בעזרת PC SUITE המחשב בכלל לא מזהה אותו... מישהו נתקל?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. הדור החדש של אפל מקבל תאריך השקה בשוק המקומי - וגם תגי מחיר שוברי שיאים לכתבה

24. איך זה שכל חברות ה smartphones חוייבו ליצר אותו סוג מטען חוץ מ APPLE ? הכוונה לכניסת המטען מיקרו USB.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.