עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by יוגב1,

מישהו יודע איך הם בנגני MP4 ? או שגם זה נחשב ג'נרי? סתם דוגמא: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=490305

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by liores121,

אהלן היה לי עד לפני כמה ימים defy שמהיום הראשון רק עשה לי צרות צרורות.. לפני כמה ימים, אחרי אינספור החלפות רומים ושינויים שלחתי לתיקון במעבדה פרטית וחזר אלי עוד יותר מכוסח. בקיצור - אין לי זמן או כוח או עוד כסף להתעסק עם זה. אני רוצה לקנות סמרטפון "עמיד" יחסית, ושלא יהיה יקר בכלל (אני רק צריך בטלפון מצלמה נורמלית, גישה לוואטסאפ ופייסבוק וזהו!) ראיתי עכשיו באתרי מכירה בחו"ל ( ebay.amazon,dx, aliexeppers) שיש מכשירים של חברות סיניות שמתחילות לתפוס תאוצה בשוק והן למען האמת לא נראות רע בכלל ביחס למחיר המצחיק. אז ככה - הבנתי שחברת BLU תופסת שם די חזק עכשיו וראיתי את הטלפונים שלהם. השאלה היא האם ניתן בארץ לצרוב על המכשירים הללו עברית והאם הם יעבוד בתדרים פה?... כמו כן, מאיזה סכ…

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by ZVICO,

שלום לחברי הפורום היקרים. מעוניין להחליף את המכשיר שלי לחדש. השימושים בו בעיקר אינטרנט ומדיה חברתית. משחקים קלים מאוד. התקציב עלה ל-1600 דגשים: מצלמה איכותית כמה שניתן. חיי סוללה כמה שיותר ארוכים. אשמח להמלצות. תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by userk,

יש אפשרות לעשות ריסט לסמסונג טרנד לייט שלא דרך ההגדרות עצמם? הוא מפעיל עצמו מחדש כל פעם לפני זה מספיק.. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yaron_26,

אני מחפש תוכנות לסים פרי והכנסת שפות ל: K JAM I-MATE SUMSUNG הדור החדש (X) ואם יש מדריכים לנושאים הללו.... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. יש לי Sony Ericsson Satio שמסונכרן עם האאוטלוק (אנשי קשר, יומן ומטלות) באמצעות ה PC Suite של Sony Ericsson. אני לא מצליח למצוא תוכנה רשמית שתוכל לסנכרן את ה Samsung Galaxy S החדש שקיבלתי עם האאוטלוק באותו אופן. מישהו יכול להפנות אותי לתוכנה כזאת בבקשה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by --Adidas,

יש לי n73 והפלאפון הזה איטי ,וכל פעם יש לו בעיות .. אני רוצה להחליף אותו לאיזה מכשיר אחר תמליצו לי על משהו ... ועוד שאלה יש לי ביטוח עליו בסלקום אם אני הולך אליהם יש מצב הם מחליפים לי אותו למשהו אחר לפחות ל music edition או טלפון אחר אולי בתוספת תשלום

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  8. כמה מגה פיקסל יש לאייפון החדש? ואיזה מצלמה יותר טובה שלו או של N82 ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by saarxee,

שלום, הייתי בהוט מובייל והתנסיתי במכשיר, גיליתי שדגמו של המכשיר לפי ההגדרות הוא I9505X. איזה דגם זה בדיוק? ובמה הוא שונה מגרסת ה-I9500 הרגילה? הגודל שונה? הביצועים שונים? המסך? או שזה הכל בדיוק אותו הדבר רק שפשוט ללא שיחות ואסמסמים וזה רק להתנסות? כי ניסיתי אותו שם ונורא אהבתי, הוא היה נורא מהיר ולא נתקע, כמעט ולא התחמם, מסך מדהים וכו'.. ואני חושש שבמידה ואקנה את ה-I9500 זה לא יהיה אותו הדבר וכמו שאהבתי את זה. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  10. יש לי בעיה עם נוקיה 5800, קורה לפעמים שאני לא יכול לבצע שיחה ולא יכולים להתקשר אליי (אפילו שיש קליטה), כשאני מנסה להתקשר מופיעה הודעה שאומרת "שיחה נדחתה" ויש צליל גבוה כזה, עכשיו זה קורה כל הזמן! חשבתי על לעדכן גרסא אבל אם אני מנסה להוריד דרך OTA זה אומר שאין עדכונים וכשאני מחבר את הפלאפון למחשב בעזרת PC SUITE המחשב בכלל לא מזהה אותו... מישהו נתקל?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. הדור החדש של אפל מקבל תאריך השקה בשוק המקומי - וגם תגי מחיר שוברי שיאים לכתבה

12. איך זה שכל חברות ה smartphones חוייבו ליצר אותו סוג מטען חוץ מ APPLE ? הכוונה לכניסת המטען מיקרו USB.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. דגמי ה-Galaxy A החדשים והמסקרנים של סמסונג נחתו בארץ - רק חבל שהמחירים גבוהים יותר ממספר מכשירי דגל של יצרניות אחרות לכתבה

14. אהלן שמתי לב שהרטט באס 4 שלי מרגיש שונה מכל אס 4 אחר שיצא לי לראות. אני מדבר על הרטט פידבק בזמן שלוחצים על כפתור הBACK לדוגמא.. הוא מרגיש בדיוק כמו שהיה באס 3. קצר וחד כזה בזמן שבאס 4 הוא אמור להרגיש כאילו יש שם איזה "קפיץ משוחרר" שנותן ויברציות דואכות כאלה.. קצת קשה להסביר במילים אבל זה הרעיון בכללי.. קניתי אותו בE-LINE בחיפה לפני שבועיים בערך.. יש לכם מושג? גם לא קיבלתי מטען 2.0A כמו שכולם מקבלים.. רק כבל סנכרון לבן ומטען 0.7A שחור ואיטי. כמו כן כל ההוראות והדפים שהיו בקופסא היו בצרפתית.

15. אהלן, לאחר התלבטות רבה, החלטתי סוף סוף לשדרג את הSony Ericsson K700 העתיק שלי במכשיר חדש... לאחר שהתחבטתי בין מספר מכשירים, החלטתי ללכת על הC902...מכשיר ה"דגל" [לכאורה] של SE בתחום הצילום. המכשיר החדש, ממותג CYBERSHOT הנו מכשיר 5MP עם פיצ'ר חדשני ומיוחד הכולל כפתורי מגע על המסך לתפעול המצלמה. לאלו שאינו מכירים את המכשיר, להלן פרטים טכניים קצרים: מצלמה: 5MP, אוטופוקוס, מקרו, תוכנת CYBERSHOT [הכוללת מיצב תמונה, תוכנת זיהוי פנים ועוד כל מיני דברים מגניבים של מצלמות דיגיטאליות] מסך: 2 אינצ', 256K צבעים, רזולוציה 240X320 משקל: 105 גרם מימדים: 108X49X10.5 תמונה: לפני שנתחיל נתייחס לעיצוב המכשיר - המכשיר עצמו, כפי שציינתי, דק להפליא, ומכיל כמה ריענונים חדשים של SE…

• 22 תגובות
    • 5.3k צפיות
  16. Started by orel13orel,

אז ככה, אני ואבא שלי, שנינו, לקוחות של פלאפון. אני נמצא במסלול חיילים ואבי במסלול עסקי. השבוע הציעו לו לחליף חבילה ולקבלת אייפון בהחזר מלא אבל הוא מהדור הישן ששונא טכנולוגיה הוא רוצה פלאפון רק לשיחות ולמיילים וזה השלב שאני נכנס לתמונה: האם שנינו יכולים להחליף פלאפונים ע"י כך שנחליף את הכרטיס סים שבפלאפון?? הבנתי שלאייפון יש מייקרו סים ובשלי יש מיני ואפשר לגזור את המיני בכדי שיתאים למייקרו, זה נשמע פשוט מידי?!?!?! יש פה סיבה לדאגה ?? כל אחד מאיתנו ישאר עם המסולול שלו,המספר החבילת אינטרנט וכדומה?? אם אני לא ברור בניסוח או משו בבקשה להעיר לי עוד שאלה : אם הוא מחליף את הפלאפון לאייפון הוא צריך לחזיר את הפלאפון שיש לו עכשיו?? תודה מראש , אוראל

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, ניסיתי להתקין אנדרויד 2.2, ראיתי שזה לוקח הרבה זמן, אז הלכתי לישון, כשקמתי גיליתי שכתוב בבוטלודר "Low Battery" ו-"Cannt Program". אז שמתי לטעינה כמה שעות אך עדיין הוא רושם לי את אותם הדברים, כאילו הוא בכלל לא מטעין את המכשיר... ניסיתי לפי המדריך הזה: http://iandroid.co.il/forum/topic32662.html מה עליי לעשות? (מחר חוזרים לשגרה ודחוף לי לסדר זאת!)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yz101,

המכשיר נרכש ומגיע עם 2.1. אני יודע שיש עדכון ל2.2, אבל כשאני עושה לו לחפש עדכון דרך המכשיר הוא אומר שזה לא זמין. מישהו יודע איך להתקין את החדשה? האם חייבים ללכת למרכז של ORANGE או שאפשר להוריד את הקובץ ולעשות את זה לבד איכשהו?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  19. כמו שכתוב בכותרת האם יכול להיות שכבל הטענה USB יטעין יותר מהר ממטען חשמל לא ביררתי את זה ממש אבל אשמח לשמוע תשובה ושאלות מצידכם אם יש ... TNX

20. אני מתכון שאני רוצה שאפשר יהיה לעשות Repeat על קטע מסויים משיר ובאפליקציה הרשמית של האייפון אין אפשרות. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. את מעבד ה-Dimensity 1000 המבטיח לא הזדמן לנו לראות מככב באף סמארטפון בשוק - אך כעת מגיע ה-Dimensity 1000 Plus שאמור לשנות את המצב בתוך מכשיר דגל מבית מותג סיני צעיר לכתבה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  22. Started by amit_R,

אני הולך לקנות את הMP של IRIVER E100 כנראה בדיוטי פרי (הוא עולה 69 דולר ל2 ג'יגה).. והבעייה שלא יהיה לי איך להעביר לו שירים שם אז חשבתי לקנות לו בארץ כרטיס של 2 גי'גה בנוסף להעביר שירים לכרטיס ואז להכניס את זה שם לנגן .. לאחותי יש IRIVER U10 ועם מעבירים לנגן שירים לא דרך התוכנה הוא לא קורא אותם.. השאלה עם אני יקנה תכרטיס עכשיו יעביר אליו שירים וסרטים והכל ויכניס אותו לE100 ברגע שאינ יקנה אותו הוא יזהה את השירים והסרטים וידע ליקרוא אותם או שהוא לא יראה כלום? תודה מראש:] (סליחה על שיגאות הכתיב אני דיסלקט )

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  23. שלום חברים, יש לי מנוי טלפון סלולרי בסלקום וטלפון גלאקסי S4. כרגע הניהול של המשיבון מאוד מסורבל, יש מספר שאני צריך לחייב אליו בשביל לראות הודעות, אין לי שום יכולת להפנות את הטלפון למשיבון שאני לא זמין ואין לי שום שליטה על המשיבון. יש מישהו שיודע האם יש דרך טובה יותר לנהל את החשבון בצורה הבאה: 1) יכולת לשנות פתיח בקלות 2) יכולת לשנות מספר צלצולים עד להגעה למשיבון (או להפנות את המחייג למשיבון כאשר אני לא זמין) 3) יכולת לשמוע את ההודעות בממשק פשוט בלי כל הכאב ראש של חיוג למספר ייעודי וכל פעם לשמוע את ממשק הפתיחה אם יש כאן מישהו שיכול לייעץ מה אפשר לעשות תוך כדי שמירה על המספר שבו אני משתמש אודה לכם על הסיוע תודה

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  24. לא מעניין אותי מוזיקה - יש לי סנסה קטן והוא אחלה. אני רוצה נגן PORTABLE MP4, האם האייפוד הוא האפשרות הכי טובה בטווח מחירים הזה ? האם הוא עדיף על PSP ? תודה !

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  25. הנקסוס 5? גלקסי 4 lg g2 גלקסי נוט 3?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.