עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מה אתם חושבים???האוזניות יפעלו אל רוב כוחן על הPSP????

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  2. איזה דיבורית + אוזניות כמוזיקה הכי איכותית לסלולרי העדפה לאוזניות של Sennheiserוהאים אוזניות כאלו יפעלו בכול טלפון סלולרי עים חיבור 3.5 או שצריך התאמה מיוחדת לאוזניות כאלו?ןהאים אוזניות שרשום עליהן שהם מתאימים למשל לאייפון ,יכולים להתאים לסלולרי של נוקיה? אשמח לתשובה ברורה תודה.

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by YogiBear,

שלום וערב טוב חבר'ה, לאחר שמכרתי את הטאץ' שלי ועד שאני אחליט מה אני קונה עם הכסף החלטתי לחזור קצת "לשורשים"- COWON I7 16GB שיש לי שישב בצד וסובל מבעיה תוכנית. בכל אופן, המחשב מציג את הקבצים והכל כשר למהדרין והכל בסדר איתו ככה שאפשר לגרור ולשים עליו שירים כמו על DOK, אבל הבעיה היא שכשהוא נדלק הוא בוחר שפה שבה אתה מעוניין שהוא יפעל ולא מציג את הקבצים על המכשיר. הוא מראה שהמכשיר ריק כשבדיעבד יש עליו קבצים. יש לציין שזה קרה אאל"ט (מזמן) לאחר שפירמטתי את המכשיר (וייתכן שהעברתי את מצבו מ-FAT32 ל-NTFS וזה חלק מהבעיה :-\). ניסיתי להתקין קושחא חדשה- 1.18 שזה העדכון הכי חדש שיש למכשיר וזה לא צלח. פירמטתי וניסיתי מספר פעמים וכל פעם תסכול מחוסר הצלחה. מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם…

4. Started by liran2003,

היי אני מחפש סמארטפון זול בשביל אחותי הקטנה, למשחקים בסיסיים.. מצאתי באיביי את ה-HTC Dream במחיר של 115$ http://www.ebay.com/itm/NEW-HTC-DREAM-GOOGLE-G1-ANDRIOD-3G-GPS-WIFI-BLK-PHONE-/170614041363?pt=Cell_Phones&hash=item27b963ab13 הביצועים שלו סבירים? אפשר להתקין עליו עברית?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  5. Started by ross,

קיבלתי איפון 4s חדש וחיברתי אותו למחשב עם הכבל שהגיע באריזה המחשב לא מזהה את האיפון לא ב-itunes ולא במנהל ההתקנים, האיפון מקבל חשמל ונטען. (ניסיתי לעשות הפעלה מחדש למחשב ולאיפון וחיברתי לכל יציאת USB שקיימת במחשב, לא החלפתי כבל כי אין לי עוד כבל) פתחתי apple ID והוא דורש כרטיס אשראי, יש אפשרות לפתוח apple ID ללא כרטיס אשראי, (או להגביל את הכרטיס אשראי לסכום מסוים, למקרה שאני אהיה קצת שיכור)

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  6. יש לי W810I איך הוא בהשוואה לK750I? ראיתי ברשת שתכלס הם לא כולכך שונים אחד מהשני.

7. Started by KrustyTheKlown,

היי מישהו מכיר את המכשיר הזה? יש לי הצעת שדרוג זולה יחסית בעקבות תקלה ב3100...איך הוא בנוחות ושאר הדברים הבסיסים? (פחות מעניין אותי כל הפונקציות המתקדמות) תודה!

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by ארי גייגר,

שלום מחפש המלצה לטאבלט לילד בגיל 9. צריך בעיקר משחקים וגם יוטיוב. חשוב מאד המחיר, שיהיה זול כמה שאפשר, אבל עדיין שלא יהיה זבל. תודה רבה

9. Started by TomerPerez,

שלום, אני מחפש לקנות טלפון נייד חדש (הקודם שבק חיים ללא אפשרות תיקון, galaxy s8) תקציב: 1000-1500 ש"ח מעדיף לחסוך אני מחפש פלאפון סביר, סוללה טובה ומצלמה אחורית טובה יחסית. אין לי עדיפות להזמין מהארץ. אני מתלבט בין האפשרויות הבאות: https://www.banggood.com/iw/Xiaomi-Redmi-K20-Pro-6_39-inch-48MP-Triple-Camera-NFC-4000mAh-6GB-64GB-Snapdragon-855-Octa-core-4G-Smartphone-p-1488748.html?gmcCountry=IL&currency=ILS&createTmp=1&utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_union&utm_content=2zou&utm_campaign=ssc-il-all-0716&ad_id=367213444229&gclid=CjwKCAjw4ZTqBRBZEiwAHHxpfuC1fGPtE5xhcXxs_mouoLF1xw7BmI72qSBzYuoBhDRqLu…

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  10. אחרי סמסונג ושיאומי מגיעה גם מוטורולה - הכירו את ה-Motorola One Zoom שינסה להביא צילום באיכות של מוצרי דגל לתגי מחיר עממיים לכתבה

11. Started by חן מ,

שלום בימים אלה הושק האייפון בישראל אני מתכנן לשדרג פלאפון ואני מתלבט האם לשדרג ל5800 של נוקיה שהוא גם עם מסך מגע,או לאייפון 3GS 16 ג'יגה הנוקיה יוצא לי בתוכנית חיילים 140 שח לחודש,אבל זה על 400 דק' שיחות,200 SMSים וגלישה...פלאפון זה כנראה זיכוי... האייפון יוצא לי 194 שח לחודש,30 מגה גלישה חיצונית באינטרנט,ואם אני רוצה 100 מגה זה 20 שח בחודש,אם אני רוצה 5 ג'יגה זה 90 שח בחודש... בעיקרון מעניין אותי מולטימדיה...משחקים,מוזיקה וכו'... אין לי בעייה לקנות את ה5800 למרות שאני רוצה מאוד את האייפון,אבל אני לא יודע אם ה54 שח האלו בחודש,שבסיכום של שנה וחצי יוצא ביניהם הפרש של 900 שח שווים את זה... מה כדאי? תודה

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  12. שמעתי משהו על זה שגוגל או מייקרוסופט אמורות להוציא מערכת הפעלה לפלאפונים... לפי מה ששמעתי זה לסוני אריקסון... זה נכון? אם כן.. טיפה פרטים או קישור קטן בבקשה :]

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  13. אני מחפש פלאפון שיהיה נוח, מעוצב, לא ניתקע....בעל איכות טובה של מסך וגם מצלמה לא רעה. אני לא מחפש שיהיה מפוצץ בתוכנות ופיצ'רים כמו הn96 אלא פלאפון יחסית פשוט שעוה את העבודה ודואג להיות מה שרשמתי בהתחלה. מחיר לא כזה משנה כל עוד ניכנס בקטגוריה. חשבתי בכיוון של אלו: N5800 N85 בגבול של ההכי יקר. אפשר גם SE כמובן... תודה.

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  14. אני רוצה לקנות לחברה שלי DOCK ורוד , לאייפון שהיא הזמינה. הכי מצא חן בעיניה זה הDOCK הזה - http://cgi.ebay.com/Pink-Portable-USB-Speaker-Dock-iPhone-3G-3GS-4-MP3-/380328913911?pt=AU_Electronics_Portable_Audio_Accessories&hash=item588d5eabf7#ht_2439wt_972 אבל אין משלוח לארץ באיביי למוצר הזה (אצל אף חנות) ! גם לא מצאתי בDX ולא בAMAZON, מישהו מכיר אתר מקוון אחר שאפשר לרכוש בו DOCK שנראה ככה או יותר טוב ? במחיר של עד 100 ש"ח ?

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  15. החברה מטאיוואן רוצה להמשיך להיות זו שמובילה את כניסת טכנולוגיית התצוגה המתקדמת אל המיינסטרים של תחום המחשבים הניידיםלכתבה

16. אשתי מעבירה עשרות הרצאות כל חודש וכל פעם עליה להיסחב עם מחשב נייד כדי להציג את המצגות שלה. אני מחפש מכשיר שיהווה תחליף לנייד - אפילו ללא מסך! אין לה צורך בעריכה ONLINE וממילא המחשב מחובר למקרן.... הניידים הזולים הם כבדים וגדולים ולא נוח להיסחב איתם כל היום מהרצאה להרצאה. הניידים הקלים מאוד יקרים וגם מחשבי לוח קטנים כמו ה-Q1 או האסוס R2H מגיעים למחירים של 6-7K ש"ח. אפשר להציג קבצי פאוור פוינט ממחשב כף יד אבל ההמרה לפורמט של מובייל הורסת חצי מהמצגות וגם המתאמים לבדם לא זולים. חשבתי אפילו על נייד קטן ישן ומשומש (P3) אבל קשה למצוא כאלה ורובם יחזיקו לי חצי שנה לכל היותר... יש למישהו רעיון? תודה מראש, TMP

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  17. כתבתי כבר נוסח לשאלה על הנגן אז זה יראה קצת מבלבל, מצטער בקשר לGPS, יש לי מכשיר Mio P550L, והDestinator בבחריה האוטומטית כל הזמן בוחר בNMEA (לא Sirf) ובCOM2, הזמן ההתחברות לוקח המווון זמן שבמכשירים אחרים שראיתי מדגמים יורת ישנים משלי זה לקח כמה שניות ולא יותר, מדוע?? איך אפשר לעשות שזה יקלוט ישר ומהר? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 27.11.2007 בשעה 22:46:08 עברו 24 שעות, מקפיץ.[br]פורסם בתאריך: 29.11.2007 בשעה 16:17:51עברו עוד 24 שעות, מקפיץ באישור מנהל הפורום.[br]פורסם בתאריך: 1.12.2007 בשעה 14:57:44UP[br]פורסם בתאריך: 2.12.2007 בשעה 16:19:39מישהו כאן בקטע של לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  18. Started by gadykay,

שלום אנשים יש לי התלבטות בין כיסויים לגלקסי 3 מהסוג של הרמה הגבוהה ביותר של הגנה בסגנון הפנטום של CASE MATE וה-KRAKEN של TRIDENT למרות שאם יש עוד אתם מוזמנים להמליץ, ועוד דבר האם משתלם להזמין מארה"ב אם יש לי שם קרובים? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  19. מי מבינכם שמכיר את התמונה הזו יודע שכאשר האייקון מופיע (במידה ויש סמארט TV) ניתן בלחיצת כפתור להציג תכני מדיה מסלולר על הטלויזיה.הבעיה שלי היא שהאייקון הזה לא מופיע לי כאשר אני נמצא על הרשת הסלולרית ורציתי לדעת האם יש סיבה לזה?נ.ב - ניסיתי לעשות את זה לאחר שפתחתי נקודת גישה אישית בסלולר .

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  20. האם ניתן לשחזר מהמכשיר הסלולרי N95 8GB הודעת טיוטה שנמחקה בטעות ע"י?

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  21. Started by o07,

קניתי אותו עם נרטיק ואוזניות, השאלה שלי האם כדאי לי לקנות לו מגן מסך חדש (ואולי טוב יותר) או להשאר עם המגן מסך שקבלתי?

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  22. אני מתכנן לקנות נגן MP3 מארה"ב. הדרישות שהכי חשובות לי הן כפי שכתוב בכותרת, ובנוסף גודל נורמאלי ולא לבנה מבית ארקוס למשל. שטח אחסון גדול מבחינתי זה 80GB לפחות. זמן סוללה ארוך מבחינתי זה לפחות 25 שעות של נגינת מוזיקה רציפה. תמיכה במגוון פורמטי וידיאו גם תתקבל בשימחה. האם יש חיה כזאת? תקציב אזור 400$ עדיף פחות. תודה לעוזרים וחג עצמאות שמח.

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by IdanS,

שלום לכולם!!! יש לי שאלה לגבי מכשיר נוקיה N86. ראיתי שבאורנג' כבר התחילו לשווק אותו, וניתן להשיג אותו דרך חנויות של יורוקום וחנויות סלולאר אחרות שמוכרות רק מכשירים. שתי שאלות: 1. מישהוא יודע אם המכשיר אמור להיות משווק גם בסלקום בקרוב או בכלל? 2. אם אני קונה את המכשיר מחנות של יורוקום או כל חנות סלולאר אחרת שמוכרת רק את המכשירים, האם יש אפשרות להטמיע בו את מערכת ההפעלה והתפריטים של סלקום? תודה וסופ"ש נעים לכולם!

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  24. למרות הכחשות מצד בכירי החברה בנוגע להדלפות קודמות, תיעוד חדש של הסמארטפון המוביל מציע לנו עיצוב ומראה שמרגישים מוכרים מאוד לכתבה

25. הענקית מקוריאה משיקה צמד סמארטפונים חדשים עבור סדרת ה-Galaxy J הפופולרית שלה, כולל הופעת אורח מפתיעה בגזרת שבבי העיבוד לכתבה

דיונים חדשים בפורומים