גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אחרי הרבה חפירות באינטרנט ובקריאה וצפייה בסקירות על מגוון טלפונים סלולאריים חדשים, וכן גם המלצות באתר, עדיין לא מצאתי את הטלפון הסלולארי שמתאים לי. אני אפרט כאן את המפרט המלא של הטלפון בו אני מעוניין, ואשמח לקבל המלצות על דגמים שעונים על כל הדרישות. במידה ואין כרגע דגם שעונה על כל הדרישות, אז תגידו לי אם ידוע על חברה שצפוייה להשיק בקרוב טלפון סלולארי שעונה על כל הדרישות לי, או שאני אצטרך להתפשר קצת בדרישות. דור 3.5 HSDPA מסך: רצוי מסך מגע רחב בגודל "3.2 שיהיה נוח להשתמש בו ביד אחת אמצעי קלט: מסך מגע + מקלדת QWERTY מלאה נשלפת תמיכה בעברית מראה חיצוני: מראה אטראקטיבי איכות בנייה טובה צבע שחור מחברים: Micro-USB connector, USB 2.0 High Speed Standard audio jack MicroSD card s…
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחבר שלי מחו"ל טלפון sony ericsson w810i, שאים עליו עברית. הבנתי שזו לא בעיה לצרוב עברית על הפלאפון, רק צריל ללכת לחנות פרטית שתשים לי עברית ואני אהיה מסודר. הבעיה שנשארתי איתה היא עם שהמקשים הם באנגלית, בלי עברית (תמונה למטה). האם ניתן ללכת לחנות מסויימת שמוכרת מקשים בעברית לדגם הספציפי הזה? תודה גדולה לעוזרים. עוד תמונה:
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצות לנגן מפי 3 בתקציב הנ"ל בשביל לעשות ספורט וסתם שימוש יומיומי לפחות 1gb זיכרון ואיכות שמיעה טובה + (כמובן בהתאם לתקציב) תודה מראש. אלכס.
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות קניתי נגן D2. קניתי אותו אחרי שקראתי לא מעט חוות דעת עליו ועל זמן הסוללה העצום שלו. כמובן שטענתי את המכשיר לפני השימוש הראשון. אחרי כמה ימים היה נדמה לי שהסוללה נגמרת מהר מדי וכדי לבדוק, פרקתי את הסוללה לגמרי, הטענתי מחדש והשמעתי ברצף את השירים. לא נגעתי במסך והווליום על מספר 7 (!) בלבד ( מגיע עד 40 או 50 ). אחרי כ-30 שעות הסוללה התרוקנה. בנגן מותקנים שירים ב-MP3 בקידוד סטנדרטי. מסרתי את המכשיר למעבדה ואחרי שבועיים, הם מוסרים שאחרי בדיקה, המכשיר נמצא תקין. מישהו נתקל בבעיה דומה? אשמח לקבל עיצות או הבהרות.. תודה
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מה חשוב לי? שלא יהיה יותר מדי ענק. נגן MP3 - חובה. BT - חובה נוח לשימוש ולתפעול - חובה. שיחות וידיאו - חובה. איכות כללית טובה עדיפות לפלאפונים של NOKIA. אני כרגע חשבתי על NOKIA 6280
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
מישהו יודע אם צריך לצאת בזמן הקרוב PSP2 כי אני מעוניין לקנות PSP ... בזמן הקרוב אני מתכוון 3חודשים... תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות gps בתקציב של 1000 ש"ח התיעצתי עם כמה מחברי ורק יצאתי מבולבל.האחד הציע לי לקנות gps רגיל השני אמר שעדיף לקנות כבר מחשב כף יד משולב gps . איזו מהאופציה עדיפה ואם אפשר גם קישור לקניית המכשיר. תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי אייפוד לפני יומיים דור 2 לא 3G מבן אדם בעל נפח של 16GB אשר מעודכן לגרסא 1.1.14.ראיתי ברשת כבר עידכונים של גרסא 2.1.13 שמשפרים מהירות תגובה/מגע ועוד הרבה מאוד תוספות אשמח אם אפשרי להפנות אותי לבן אדם/ חנות שיחסית זולים ונותנים תמורה טובה למחיר. דבר שני קיבלתי איתו ת הכבל USB והמחשב לא מזהה אותו ככונן נוסף(דוגמת DOK) איך אפשרי לעלות אליו תמונות ותוכנות מהITUNES אשמח למגיבים.
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אשתי מעבירה עשרות הרצאות כל חודש וכל פעם עליה להיסחב עם מחשב נייד כדי להציג את המצגות שלה. אני מחפש מכשיר שיהווה תחליף לנייד - אפילו ללא מסך! אין לה צורך בעריכה ONLINE וממילא המחשב מחובר למקרן.... הניידים הזולים הם כבדים וגדולים ולא נוח להיסחב איתם כל היום מהרצאה להרצאה. הניידים הקלים מאוד יקרים וגם מחשבי לוח קטנים כמו ה-Q1 או האסוס R2H מגיעים למחירים של 6-7K ש"ח. אפשר להציג קבצי פאוור פוינט ממחשב כף יד אבל ההמרה לפורמט של מובייל הורסת חצי מהמצגות וגם המתאמים לבדם לא זולים. חשבתי אפילו על נייד קטן ישן ומשומש (P3) אבל קשה למצוא כאלה ורובם יחזיקו לי חצי שנה לכל היותר... יש למישהו רעיון? תודה מראש, TMP
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה בנגן - הוא לא מציג לי שירים בתפריט. כשאני מחבר למחשב, אני רואה שהם קיימים על הנגן, אבל בתפריט של הנגן השירים/אומנים לא מופיעים בתפריט. בנוסף, אם אני מוחק שירים מהנגן, הנגן עדיין מציג לי אותם בתפריט. יש לציין ששלשום המכשיר עבד בסדר גמור, והבעיה התגלתה רק עכשיו בלי שום פגיעה במכשיר או משהו כזה. ועוד דבר.. יש לי את הגרסה המאוד ישנה של הפירמוור (משהו כמו לפני חצי שנה) ומאז לא עידכנתי בכלל... האם יכול להיות שזה כתוצאה מכך? או שעידכון יוכל לפתור את הבעיה? כי לא נראה לי שיש כאן משהו דפוק בחומרה של המכשיר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
העדכון של תוכנת המסרים הפופולרית ביותר מביא איתו חידוש שעשוי להיות שימושי מאוד, אך גם מעצבן לכתבה
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
חברת Circular Devices הפינלנדית מפתחת את סמארטפון ה-PuzzlePhone עם חלקים שניתן להחליף ולשדרג (אם הם תקולים וגם אם לא), בדומה לקונספט שראינו בעבר בפרוייקט Ara של גוגל וב-Blocks לשעונים מודולרים לכתבה: http://hwzone.co.il/puzzlephone-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8%d7%99-%d7%a2%d7%9d-%d7%93%d7%92%d7%a9-%d7%a2%d7%9c-%d7%97%d7%a1%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בעוד כחודש בערך, אתם חושבים שהמחיר ירד בצורה משמעותית לפי ניסיון עבר עם S3 לדוגמה? אני שם לב שהמחיר יורד במעט מיום ליום, כרגע הוא עולה כ- 2814 ב-VMOBILE. מה דעתכם? והיכן הכי משתלם לבצע רכישה של המכשיר? האם יהיה משתלם לרכוש אותו בתשלומים?
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מדובר על טאבלט שנקנה מסלקום לפני כשנה כולל מודם סלולרי. המחיר בזאפ 2580 שימוש: אינטרנט ומעט סרטים לנסיעה ארוכה ברכבת (באר שבע- תל אביב) האם כדאי? לתשובתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שאלה בכותרת
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
כבר יש לי סמארטפון משוכלל וטוב לענינים פרטיים אבל עכשיו אני צריכה סמארטפון נוסף רק לצרכי עבודה. דרישות: - עמיד מאוד. זה מאוד חשוב. שלא יתפרק וישבר מכל נפילה. - זמן סוללה - מצלמה לא חשובה בכלל - אני מתכוונת להשתמש בו לשיחות+ סמס+ וואטסאפ בלבד -שיעבוד עם רשת פלאפון (קיבלתי סים מהעבודה) - רצוי משהו שיחזיק לפחות 3 שנים יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי תקיעות מדי פעם כן העמסתי עליו די הרבה אפליקציות הגרסא של המכשיר היא 4.0.3 יש איזה תוכניות שמוחקות ומטפלות במכשיר? ושאלה נוספת כדאי לי לשדרג לגירסא החדשה?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
לגבי מהירות mbps ניקח לדוגמא את הוט מובייל כי היא יותר רלוונטית כלפיי .. הנתונים : החברה תספק 42Mbps מהירות עד 3 GB ולאחר מכן תואט ל512 kbps וב tethering - 64kbps אני רוצה להבין מה זה אומר MBPS ? megabyte per second או מגה ביט ( מה שדומה לשיטת החישוב של ספקיות אינטרנט ואז מהירות הורדה יוצאת לי בערך 5 מגה לשנייה ) אם זאת השיטה אז יוצא שאני מוריד אחרי 3GB במהירות של 64 קילו לשנייה וכמודם סלולרי 8 קילו לשנייה זה נשמע לי איטי ביותר וקצת מוגזם אפשר להסביר לי בבקשה איך הולך כל הקטע הזה?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מכשיר אנדרואיד זול. אז התקציב שלי די נמוך (באיזור ה-750), אבל אני גם צריך מכשיר מאוד פשוט. אנדרואיד שהמכשיר יעבוד חלק - בלי תקיעות ובלי לחכות המון זמן בין לחיצה למתי שקורה משהו. עם זאת - השימושים שלי במכשיר ממש דלים, אני רוצה שידע להתמודד עם פייסבוק רץ ברקע ואולי איזה אנגרי בירדס. זהו. דור שלישי (של גולן טלקום) עם כמה שאפשר - שיהיה חסכוני בסוללה מצלמה יכולה להיות זבל רמקול חזק - חובה מעדיף אנדרואיד 4 ולא 2.3 שלא יהיה גדול! הגלקסי 3 עצום בעיניי. אני רוצה משהו בגודל סביר שנכנס לכיס רגיל. אין לי בעיה לקנות מחודש, או מEBAY, אם זה יוזיל עלויות. לא מפחיד אותי לקנות מותגים סיניים אם אנשים כאן בפורום ניסו אותם ויודעים שהם טובים. יש משהו בסגנון? …
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם החיבור מיקרו USB שיוצא למתאם MHL שונה מחיבור מיקרו USB רגיל. העיניין הוא שקניתי לא מזמן מתאם MHL אבל החיבור מיקרו USB שלו לא טוב- ורציתי לנסות להחליף אותו- אז לפני רציתי לדעת אם החיבור הוא מיקרו USB רגיל או משהו מיוחד. (חשוב לי להדגיש שאני מדבר על ה"תקע" של הUSB מהמתאם ולא על השקע של הפלאפון) תודה
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
העברתי לאייפוד שירים (לא לתוך ה-itunes אלא לתוכו כדיסק קשיח) במטרה להעביר אותם למחשב אחר. כשהתחלתי להעביר למחשב השני מופיעה לי השגיאה: cannot copy... ...: data error (cyclic redundacy check) מה עושים עם זה?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום,הזמנתי IRIVER U10 ,אבל אין אותו במלאי ויש לי אופציה לבחור משהו אחר, חשבתי על 2 אלה מה מהם עדיף?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם עקב אי אפשרות לקנות את ה-samsung x820 מסיבות אישיות אז חשבתי לקנות nokia 6230 מה אתם אומרים על המכשיר תודה לכולם eli_Asus .
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם היום אבא שלי טס לארצות הברית ואני מתלבט מה להביא - iPOD 80gb או אם למישהו יש המלצה לנגן יותר חזק? בעקרון הייתי שמח לנגן אם כמה שיותר אפשריות וכמה שיותר נוח.. אם יש המלצות בנוסף לאייפוד אני אשמח תודה
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שמתי לב שבאתר של SANDISK הורידו את העדכון תמיכה בעברית בטענה שהוא אינו יציב... האם ניתן להשיג את העדכון במקום חלופי?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-