עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש לי מכשיר אנדרויד 6.0 סיני , שבכל פעם שאני מנסה לצלם תמונות מתוךWAZE או מתוך GMAIL כדי לצרפם , מתקבלת הודעה , לצערנו פעולת ... הופסקה, זה קרה לי בעוד שני סמארטפונים סיניים, אחד מהם עם אנדרויד 8. יש למישהו עוד רעיון, חוץ מלהחליפם ? תודה,

2. מה המחיר הממוצע לתיקון שבר מסך בgalaxy s4, והאם יש איזשהי מעבדה סמוכה לאשדוד שנותנת את השירות במחיר הוגן?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  3. Started by Cyanide,

אני מתלבט בין שלוש דגמים: W980 W595 C510 חשוב לי שתסבירו לי מה ההבדלים בינהם ועל מה אתם ממליצים.

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  4. אהלן, יש לי התלבטות קטנה והיא גם דיי דחופה עבוריי. אני מתלבט אם לקנות LG G 3, גלאקסי 5S או כל פלאפון אחר עד 2,500 ש"ח. אני באמת רוצה פלאפון שיעבוד לי, עם מצלמה טובה (לא חייב מצלמה מצויינת, העיקר שתהיה טובה), והכי חשוב שלא יהרס לי תוך חצי שנה. אני רוצה שישאר אצלי הרבה זמן. אני שומע הרבה ביקורות טובות על הLG G3, שמעתי גם על ה-Z3 ביקורות טובות, אבל אני לא מכיר את הפלאפון ולא מכיר מישהו מהמשפחה\חברים שיש לו את הפלאפון הזה ככה שקשה לי לבחור. אני אשמח לעצות טובות מה לקנות, התקציב שלי הוא עד 2,500 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  5. שלום יש לי 5800 וגילתי שכאשר משהו מצלצל ואני לא עונה מופיע לי שיש שיחה שלא נענתה אני לוחץ הצג ואז הוא רושם אין שיחות שלא נענו כלומר אני לא יכול לדעת מי צלצל מרגע שלחצתי הצג אין שום זכר לשיחה שלא נענתה האם זה באג?עוד משהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by liav12,

היי, שאלתי בפורום (שעוסק לרוב בפלאפונים) אחר אבל לא קיבלתי תשובה מספקת , מישהו מכיר עריסה / מיטה נורמלית שבה אני אוכל לשים את הפלאפון מהדגם הנ"ל? לפעמים בלילה אני שם את הפלאפון על רטט, ומתקשרים אלי ואז הוא רועד ויכול ליפול מהשולחן, זה כמעט קרה לי לצערי. אין לי מקום אחר לשים אותו ולפעמים אני פשוט משתמש בקופסה שקיבלתי איתו..לא נוח בעליל. חיפשתי בזאפ והגעתי למן עריסה מוזרה שנראית כמו זרוע כזו, זה לא משהו שנראה לי בטיחותי וגם דיי מכוער, 150 שקל חבל לזרוק על זה. מישהו יכול להמליץ לי על עריסה / מיטה שכזו? יהיה עוד יותר טוב אם תכליל בתוכה חיבור למטען ישיר כמו מעמד כזה, או פתח לטעינה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by fayev0,

^אפשרי?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  8. Started by TermiNal,

שלום לכולם היום אבא שלי טס לארצות הברית ואני מתלבט מה להביא - iPOD 80gb או אם למישהו יש המלצה לנגן יותר חזק? בעקרון הייתי שמח לנגן אם כמה שיותר אפשריות וכמה שיותר נוח.. אם יש המלצות בנוסף לאייפוד אני אשמח תודה

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  9. Started by ofir_bl,

שלום לכולם, יש לי מכשיר אנדרואיד מזה שנתיים, אני מנוי בסלקום בחבילת גלישה של 300 מגה (וזה מספיק בהחלט - מטרת החבילה היא בעיקר מיילים), מעולם לא יצא שחרגתי אפילו ב-K אחד, אני מקפיד תמיד לוודא שאני נמצא במסגרת החבילה שכן חריגה ממנה גוררת חשבון של מאות שקלים. שלשום הייתי בשימוש של 148 מגה ומשום מה רוב היום לא היה לי אינטנט במכשיר, חשבתי שיש בסלקום תקלה והתעלמתי מזה, בערב אכן חזר האינטרנט ואיתו הודעה שאני גולש בתעריף מזדמן ושהחשבון עלול להגיע לאלפי שקלים. בדקתי את מצב החשבון שלי וראיתי שאכן יש לי חשבון של 600 ש"ח (שזה רק על הגלישה) ושצרכתי קרוב ל 500 מגה של גלישה. המכשיר שלי במוניטור עדיין מראה 170 מגה וחשבתי לעצמי שיש טעות. התקשרתי לסלקום, הם מתעקשים שהתבצעה גלישה בכמות המצ…

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  10. האם ניתן לשחזר מהמכשיר הסלולרי N95 8GB הודעת טיוטה שנמחקה בטעות ע"י?

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  11. שלום לכולם עקב אי אפשרות לקנות את ה-samsung x820 מסיבות אישיות אז חשבתי לקנות nokia 6230 מה אתם אומרים על המכשיר תודה לכולם eli_Asus .

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  12. יש לי אלף שקל זיכוי באורנג ואני לא יודע איזה מכשיר לקחת... חשבתי על lg מסך מגע איך הוא לעומת ה-htc diamond? או n96 כמה הוא יעלה?והאם הוא יותר טוב בהרבה מhtc? בא לי מחשב כף יד עם שילוב טלפון

13. Started by Sex$Booster2007,

יש קבצי JAR וJAD, מה אני עושה איתם ואיך מתקינים בV3X משחקים?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  14. העברתי את ערכות הנושא לפלא וכשאני מנסה להתקין אותם(קיבצי SIS) הפלא רושם לי שזה לא מתאים לגירסה שלי... **אלה ערכות נושא שמיועדות לnokia 5800 -לפחות זה משרשום באתר בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  15. ערב טוב, לאחרונה נוצר בחיי צורך לנגן נייד שיספק פס קול לנסיעות התכופות שלי באוטובוס. השימוש היחידי שאני מתכנן הוא השמעת קבצי אודיו מסוגים שונים, כשחלקם הארי של הקבצים הוא בעל סיומת mp3 או ogg, ומעט מהם הם עם סיומת ape או mpc. הדרישה היחידה שלי היא לאיכות מוצר גבוהה. כלומר? איכות סאונד ללא פשרות, הנדסת אנוש טובה, גימור מושקע וחיי סוללה שלא ידרשו ממני לטעון את הממזר בסוף כל יום. אני מתכוון לרכוש לעתה אוזניות Sennheiser PX100 שילוו לבינתיים את הנגן, עם אפשרות סבירה לשדרוגן אם וכאשר תהיה נסיעה לחו"ל של מכר או קרוב משפחה. בכל הנוגע לכונן קשיח או זיכרון פלאש, אין לי עדיפות. למרות שמכיוון שאין לי צורך בתמיכה בקבצי וידאו או במסך מרשים, עדיפות קלה ניתנת לנגני פלאש, עקב ניידותם המו…

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  16. אהלן שמתי לב שהרטט באס 4 שלי מרגיש שונה מכל אס 4 אחר שיצא לי לראות. אני מדבר על הרטט פידבק בזמן שלוחצים על כפתור הBACK לדוגמא.. הוא מרגיש בדיוק כמו שהיה באס 3. קצר וחד כזה בזמן שבאס 4 הוא אמור להרגיש כאילו יש שם איזה "קפיץ משוחרר" שנותן ויברציות דואכות כאלה.. קצת קשה להסביר במילים אבל זה הרעיון בכללי.. קניתי אותו בE-LINE בחיפה לפני שבועיים בערך.. יש לכם מושג? גם לא קיבלתי מטען 2.0A כמו שכולם מקבלים.. רק כבל סנכרון לבן ומטען 0.7A שחור ואיטי. כמו כן כל ההוראות והדפים שהיו בקופסא היו בצרפתית.

17. Started by רונן,

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2448887 צירפתי וידאו לאיך עושים ROOT לסלולר LG G2 יש לי שאלות : 1. לא ברור איך הוא עשה CMD למכשיר 2. נתקעתי בממשק מהמחשב לסלולר 3. לא הבנתי איך תמונה הסלולר הגיע למחשב שלו ? 4. את התוכנה הורדתי לא נתן לי כלום http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2482750

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  18. Started by TaMiRn2,

שלום. יש ברשותי מכשיר אייפון מחברת אורנג׳. הורדתי את האפליקציה של הפייסבוק אך יש לי בעיה קטנה איתה. בכל פעם שהפלאפון ננעל או בכל פעם שברצוני להיכנס לאפליקציה אחרת הצ׳אט של הפייסבוק מתנתק... האם זה יכול להיות שהאפליקציה של הפייסבוק כל כך גרועה או שזה טעות כלשהי שלי? יש אפשרות לסדר את העניין הזה? שאלה נוספת, אם אני אתקין סידיה ואז אעדכן את גירסאת האייפון הסידיה תמחק?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  19. שלום רב, הורים לקטין שמסתבך ולעיתים נעלם מביתו וחוזר שתוי למחרת בבוקר מחפשים אפליקציה אשר תוכל להדליק את ה GPS במכשיר הילד למרות שהוא מכבה אותו כי שיהיה ניתן לאתרו . מיותר לציין שהטלפון שייך להורים והם יכולים לשים בו כל אפליקציה שירצו ולא מדובר רק על מעקב כי אולי יקרה משהו אלא פשוט לעזור לקטין ולנסות להוציאו מהאזורים הבעיתים שבהם הוא מסתובב בלילות . תודה

20. פלאפלון מציעים אוזניית BT חינם לכל מי שמזמין את אחד ממכשירי ה-GSM שלהם דרך האינטרנט. אפשר לבחור אחת מאלו: LG HBM-760 או Motorola H375 איזו עדיפה?

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by yuraxp,

שלום,הזמנתי IRIVER U10 ,אבל אין אותו במלאי ויש לי אופציה לבחור משהו אחר, חשבתי על 2 אלה מה מהם עדיף?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  22. Started by do_k,

לפני כמה שבועות קניתי נגן D2. קניתי אותו אחרי שקראתי לא מעט חוות דעת עליו ועל זמן הסוללה העצום שלו. כמובן שטענתי את המכשיר לפני השימוש הראשון. אחרי כמה ימים היה נדמה לי שהסוללה נגמרת מהר מדי וכדי לבדוק, פרקתי את הסוללה לגמרי, הטענתי מחדש והשמעתי ברצף את השירים. לא נגעתי במסך והווליום על מספר 7 (!) בלבד ( מגיע עד 40 או 50 ). אחרי כ-30 שעות הסוללה התרוקנה. בנגן מותקנים שירים ב-MP3 בקידוד סטנדרטי. מסרתי את המכשיר למעבדה ואחרי שבועיים, הם מוסרים שאחרי בדיקה, המכשיר נמצא תקין. מישהו נתקל בבעיה דומה? אשמח לקבל עיצות או הבהרות.. תודה

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by coolmeen,

הכי חשוב זה איכות שמע, כל שאר הפונקציות כמו וידאו , עברית ועוד כל מיני דברים זניחים. גודל של 3-4 ג'גיה תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  24. Started by cleric,

האם ניתן לרכוש את המכשירים בארץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.