עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היצרנית הסינית מתכוננת להשקת מכשירי הדגל שלה מחוץ לסין כבר בתחילת החודש הבא - ורמות המחירים יהיו קרובות הרבה יותר מבעבר לאלו שאנו רגילים לקבל מאפל, סמסונג ו-Huawei לכתבה

2. Started by ag43,

קיבלתי היום מיו P350M וגיליתי שלאחר כל הרד ריסט הMICROSOFT ACTIVE SYNC מזהה לי אותו בשם אחר ולא משחזר את מה שהיה בו. כיצד ניתן לשחזר נתונים לאחר הרד ריסט?

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  3. מה אתם חושבים???האוזניות יפעלו אל רוב כוחן על הPSP????

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  4. יש לי W810I איך הוא בהשוואה לK750I? ראיתי ברשת שתכלס הם לא כולכך שונים אחד מהשני.

5. Started by KrustyTheKlown,

היי מישהו מכיר את המכשיר הזה? יש לי הצעת שדרוג זולה יחסית בעקבות תקלה ב3100...איך הוא בנוחות ושאר הדברים הבסיסים? (פחות מעניין אותי כל הפונקציות המתקדמות) תודה!

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  6. Started by Sparkle,

אני מעוניין לקנות GPS טוב, ידידותי- לא מסובך, שיתאים מצידי רק לישראל, שיתחבר להרבה לווינים, מהיר, איכותי, שיגיע עם מטען ביתי ועוד כמה תוספות, ושיהיה לו עיברית. מה דעתכם? http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=519&AuctionId=7327515

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  7. Started by liran2003,

אני מתבלט בין שני המכשירים האלה. שניהם באותו המחיר באורנג' (11 ש'ח לחודש). חשוב לי שהמכשיר יהיה מהיר ועמיד. בינתיים התרשמתי יותר מהנוקיה, לא אהבתי את הממשק של סמסונג. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  8. מומחי HWZONE שלום, אני מעוניין לרכוש סמארטפון חדש ומתלבט לגבי מכשיר, להלן ההעדפות שלי : 1)עם מערכת הפעלה android 4.1 jelly bean (מוכן להתפשר על ice cream sandwitch) 2)מהיר.מחפש מעבד DUAL CORE זכרון1GB RAM (מוכן להתפשר על נפח הראמ ועל מהירות הDUAL CORE). 3)גודל מסך לא גדול מ 4.7 ולא קטן מ 4.2. 4)תקציב עד 2000 שח (מוכן להוסיף קצת מעל אם זה ממש שווה את זה). 5)מן הסתם שיהיה GSM וUNLOCKED. 6)עמיד,בלי יותר מידי באגים,שיכנס לכיס של הג'ינס. 7)מצלמה לפחות 5 מגה פיקסל. בסעיף שלא ציינתי שאני מוכן להתפשר על פחות אני לא מתפשר בכלל. אשמח להמלצות על מכשרים מניסיון.מבקש להציע רק מכשירים התואמים את כל הקריטריונים שלי. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  9. Started by DUDEnamE,

אני לא מצליח להבין איך למעזר תוכנה ?! יש לי N95 8 gb

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  10. יש לי אייפון X ופשוט נמאס לי מ FaceID, וגם נמאס מה Passcode שצריך לשים קוד עוד מישהו כיבה FaceID בגלל שנמאס לו? כשהיה Touch ID זה היה עובד מושלם כל הזמן, אבל FaceID עובד רק ב 50% מה הסכנות להיות עם טלפון בלי נעילה?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  11. Started by Aviko,

שמתי לב שאורנג' התחילו למכור את הME.. זה באמת עם הפאנל השחור והסקסי הזה? לדעתכם אפשר יהיה לקנות מהם?

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  12. היי, ברשותי Sony Ericsson C902 הכל אחלה במכשיר, אם כי אני מעוניין לקנות כמה אביזרים שמופיעים באתר של SE, ואין לי מושג איפה. האביזרים שאני מעוניין לקנות: MMR 70 - משדר רדיו - מחברים אותו למכשיר, מכוונים על תחנת רדיו והמכשיר משדר על התדר הזה...מעולה לנסיעה ברכב MPH 77 - אוזניות IN EAR + שלט עם צג לשליטה במוסיקה *פלאש נייד - לא זוכר את שם הדגם - מחברים אותו למכשיר והוא מתפקד כפלאש לכל דבר...עדיף על מנורות הLED שנמצאות ע"ג המכשיר... יש לכם מושג איפה אפשר לקנות?

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מטען לנגן שבכותרת משום ששלי נשבר..מה לעשות שיש לך אחים קטנים בבית. אם אפשרי לקבל מחיר ומקום ספציפי שאפשר לקנות ממנו במרכז..המון תודה למגיבים.

14. Started by gimimix,

אני צריך GPS בערך ב1000 שקל שיהיה ידידותי,נטען,ברכב,מסך 5 ומעלה,ברור להבנה ושיקלוט לוויינים בצורה טובה כמובן הכי טוב תשובה מניסיון

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  15. שלום לכולם. ההורים שלי טסים לניו יורק שבוע הבא לשלושה שבועות ורציתי להתייעץ ולקבל המלצות בנוגע ל-מה כדאי לקנות, מאיפה כדאי לקנות וכדומה. הם יתארחו אצל חברים ככה שאין בעיה להזמין פריטים באינטרנט ולשלוח לחברים. בגדול אני מעוניין לרכוש גאדג'טים/רכיבי חומרה למינהם. החנות המקוונת היחידה שאני מכיר היא Newegg.com. האם יש לכם עוד המלצות לחנויות מקוונות או חנויות בניו יורק שמומלץ לקנות מהן ? חשבתי על רכישה של מספר פריטים. 1. אוזניות+מיקרופון eDimensional AudioFX Pro http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826504004 השימושים יהיו בעיקר גיימינג, מוזיקה, שיחות VoIP וכו'... 2. חשבתי על רכישה של כרטיס מסך HD4870 מ Newegg שעולה 300$ אבל ממה שהבנתי מדובר במחיר לפני מיסים כ…

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  16. עד היום לא היה לי צורך ב-smartphone, והנוקיה 6100 הספיק לי. כעת אני צריך לרכוש מכשיר שיוכל גם לקרוא מסמכים (kindle, microsoft reader, pdf, epub). אם אני קונה אחד מהמכשירים שבמצורף בחו"ל, האם תהיה לי בעיה בשימוש בעברית? תודה, רון.

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  17. Started by RonCohen,

אני מנסה להפעיל את הGameboid זה לא פועל אני מכניס את הBIOS ואז בוחר את הרום זה עושה מסך שחור כמה שניות ואז חוזר לבחירת הרום לא משנה אם איזה משחק Galaxy S1 Darky 10.3

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by magafaim,

אני מחפש נגן MP3 לאחותי עם זיכרון של 512 או גיג'ה בעל אפשרות הרחבה עד 300 ככה מצאתי את זה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16304 מה אתם חושבים ?יש לכם נגן יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  19. יצרנית המכשירים החכמים העולה מצהירה כי תשיק בעוד כמה חודשים סמארטפון דגל חדש ומתקדם, שיבוסס על שבב ה-Helio X20 בעל עשר ליבות העיבוד לכתבה: http://hwzone.co.il/elephone-p9000-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9c-%d7%a2%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%99%d7%91/

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  20. Started by Skymace,

שני המכשירים מאוד טובים באמת שאין לי מושג מה לקחת. לגבי המחירים זאת לא הבעיה אלה רק נטו המכשיר עצמו. מה יותר מומלץ?

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  21. Started by Dimebag Darrell,

כך... בדיוק נקנה אייפון לא יודע ממש איך להשתמש בו, הבנתי שצריך איזה תוכנה שמתקינים במחשב, ויש 2 שאחת מהם פרוצה ואחת לא וכו'... אם מישהו יודע איזה תכנה זאת זה יעזור לי, או אם יש למישהו פה לינק לפורום ממש טוב בכל מה שקשור לאייפון זה מאוד מאוד מאוד יעזור. אם מישהו יוסיף אותי למסנג'ר ינחה אותי באופן פרטי יעזור לי עוד יותר לשלוח לי הודעה פרטית (: להסביר לי איך להתקין תכנות וכו'...

22. בלי כבל אפשר לשלוח תמונה מהסלולרי למייל שבמחשב ?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by bigbangaz,

שלום קניתי לפני מספר שבועות סאמסונג גלאקסי 1 S PLUS עכשיו יש לי מדי פעם הפרעות בשיחה כשאני מדבר החלפתי סים וביקשתי לעשות רענון קו עדיין לא עזר ויש לי הפרעות אקראיות בשיחה מדי פעם האם הבעיה היא במכשיר(מוזיקה שומעים מצוין)?מה אפשר לעשות??

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  24. הענקית הקוריאנית לא מסוגלת להמתין לאירוע ה-Galaxy Unpacked הרשמי שקבעה לשעות הערב היום - ומעלה לאוויר סרטון מעניין עבור המכשיר הגמיש החדש שלה לכתבה

25. Started by חן מ,

שלום בימים אלה הושק האייפון בישראל אני מתכנן לשדרג פלאפון ואני מתלבט האם לשדרג ל5800 של נוקיה שהוא גם עם מסך מגע,או לאייפון 3GS 16 ג'יגה הנוקיה יוצא לי בתוכנית חיילים 140 שח לחודש,אבל זה על 400 דק' שיחות,200 SMSים וגלישה...פלאפון זה כנראה זיכוי... האייפון יוצא לי 194 שח לחודש,30 מגה גלישה חיצונית באינטרנט,ואם אני רוצה 100 מגה זה 20 שח בחודש,אם אני רוצה 5 ג'יגה זה 90 שח בחודש... בעיקרון מעניין אותי מולטימדיה...משחקים,מוזיקה וכו'... אין לי בעייה לקנות את ה5800 למרות שאני רוצה מאוד את האייפון,אבל אני לא יודע אם ה54 שח האלו בחודש,שבסיכום של שנה וחצי יוצא ביניהם הפרש של 900 שח שווים את זה... מה כדאי? תודה

• 3 תגובות
    • 894 צפיות