גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שבמכשיר אין רכיב של IR אז רציתי לדעת אם אפשר להוסיף. אני זוכר שב2010 היו מוכרים רכיב זהה לאייפון בשביל להפוך אותו לשלט. אני רוצה לדעת עם אני יקנה IR to 3.5 (שקע האוזניות) אז הוא יעבוד עם watch ON של סמסונג (הורדה דרך APK למכשיר מן הסתם). נראה ככה יש לכם רעיון לפתרון יותר טוב? בין היתר הייתי רוצה לדעת אילו עוד חסרונות יש למכשיר הזה ואלו מהם אפשר לפתור.
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
- 1 follower
-
-
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2448887 צירפתי וידאו לאיך עושים ROOT לסלולר LG G2 יש לי שאלות : 1. לא ברור איך הוא עשה CMD למכשיר 2. נתקעתי בממשק מהמחשב לסלולר 3. לא הבנתי איך תמונה הסלולר הגיע למחשב שלו ? 4. את התוכנה הורדתי לא נתן לי כלום http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2482750
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
הענקית מקוריאה משיקה צמד סמארטפונים חדשים עבור סדרת ה-Galaxy J הפופולרית שלה, כולל הופעת אורח מפתיעה בגזרת שבבי העיבוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. בקרוב מגיע חבר מארה"ב לארץ מבקש שתמליצו לי על נגן MP3 מבוסס פלאש 1 ג'יגה מספיק בהחלט. עד 90 דולר. ההתלבטות היא בין iriver t10 iaudio g3 ipod shuffle אלא אם יש לכם הצעות אחרות מעניינות. חשובה לי מאוד איכות הסאונד והאמינות (הנגן מיועד גם לריצה...). אוזניות יוחלפו ל creative ep 630 וד"א- לא ממש מפריע לי שאין לIPOD מסך
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נגן טוב עמיד לא ג'נרי . לא מעניין אותי וידאו .. אך ורק הצליל ושיחזיק הרבה זמן מבחינת הסוללה. עד 600 ש"ח בלי חריגות 4GB לפחות . תודה
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
הקשיים הלוגיסטיים והחשש מהדבקה המונית בוירוס הקורונה הכריעו - תערוכת MWC הגדולה לשנת 2020 בברצלונה שתוכננה לסוף החודש לא תתקיים כלל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע אם צריך לצאת בזמן הקרוב PSP2 כי אני מעוניין לקנות PSP ... בזמן הקרוב אני מתכוון 3חודשים... תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למעמד לאוטו ל LG G2 הוא צריך להתאים לרוחב של הטלפון כולל האוטר בוקס שמוסיף עוד כ - 2 ס"מ בנוסף צריך להתאים למשקל של המכשיר. המעמדים שקניתי עד עכשיו לא עמדו בעומס של המשקל והמעמד נשמט כלפי מטה עקב המשקל של המכשיר (143 גרם + המשקל של האוטר בוקס)
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום יש לי פלאפון 6230i נוקיה ובטעות שמתי לו סיסמא לכרטיס זיכרון כדי שלא כולם יכולו לראות מה יש לי שם ,בקיצור שכחתי את הסיסמא ואני רוצה לדעת מה הקוד שמשחרר אותו מזה. תודה,אם יש אפשרות אחרת אשמח לשמוע במהרה
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום יש לי 5800 וגילתי שכאשר משהו מצלצל ואני לא עונה מופיע לי שיש שיחה שלא נענתה אני לוחץ הצג ואז הוא רושם אין שיחות שלא נענו כלומר אני לא יכול לדעת מי צלצל מרגע שלחצתי הצג אין שום זכר לשיחה שלא נענתה האם זה באג?עוד משהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
עזרה בבחירת אוזניות !!!(בפנים הרשימה) Koss PortaPro Sennheiser PX100 Sennheiser CX300 AKG - K26P AKG - K24P זהו אלה הדגמים שאני מתלבט בניהם
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא כזאת, כאשר אני מתקשר למישהו איני יכול לשמוע אותו אף הוא יכול לשמוע אותי. ואם מתקשרים אליי אותו דבר, איני יכול לשמוע אותו והוא יכול לשמוע אותי. ואם אני עושה את זה על רמקול אני שומע, רק שאני מדבר ללא רמקול אז לא שומעים... מה הבעיה לפי דעתכם? כי הפלאפון נראה שהוא עובד בסדר גמור....
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם החיבור מיקרו USB שיוצא למתאם MHL שונה מחיבור מיקרו USB רגיל. העיניין הוא שקניתי לא מזמן מתאם MHL אבל החיבור מיקרו USB שלו לא טוב- ורציתי לנסות להחליף אותו- אז לפני רציתי לדעת אם החיבור הוא מיקרו USB רגיל או משהו מיוחד. (חשוב לי להדגיש שאני מדבר על ה"תקע" של הUSB מהמתאם ולא על השקע של הפלאפון) תודה
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
בנובמבר האחרון(11/08) שידרגתי בחוסר רצוני למכשיר סוני אריקסון K660 (מכשיר נחמד, לא בשבילי...), עוד מעט מסתיים החוזה של השנה וחצי מנובמבר (עד 04/09) ואני רוצה לקבל המלצות לגבי פלאפונים מהחברת סלולר (orange,סלקום, פלאפון) ה"דרישות" שלי הם: -התחייבות לתוכנית למשך 18 חודש בלבד! -מכשיר כולל חבילה -לא Sony Ericsson -מצלמה, לפחות 3.2MP כאשר 5MP עדיף - לא כל כך חשוב לי הרמקולים העיקר שבאוזניות ישמעו טוב... שוטטתי ברשת וראיתי את הSamsung Soul ב אורנג' במחיר ממש זול של 130 לחודש לחבילה שכוללת:200 דקות שיחה, 200 SMSים מכשיר (בתוספת של 200 ש"ח חד פעמי) וחבילת גלישה אשמח לקבל חו"ד על המכשיר SOUL או מכשירים טובים אחרים במחיר טוב תודה וערב טוב![br]פורסם בתאריך: 14.09.2009 בשעה 18:…
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם היום אבא שלי טס לארצות הברית ואני מתלבט מה להביא - iPOD 80gb או אם למישהו יש המלצה לנגן יותר חזק? בעקרון הייתי שמח לנגן אם כמה שיותר אפשריות וכמה שיותר נוח.. אם יש המלצות בנוסף לאייפוד אני אשמח תודה
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מתלבט בין האייפון 3gs לhtc hd 2 הדרישות שלי : לשמוע מוסיקה אינטרנט,איימיל,סטרימינג,צ'אט,הורדות קבצים וכו' לראות קליפים,סרטים באיכות הכי גבוהה לשחק משחקים טלפון gps וזהו נראה לי מה הייתם מציעים לי ולמה? תודה
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אהלן, מבקש המלצה לאוזניית בלוטות'.. הדרישות הן סטנדרטיות - איכות שמע וזמן סוללה טובים ביחד למחיר. התקציב הוא 250 ש"ח (למעשה אני מעוניין לקנות 2 אוזניות והתקציב לכל אחת הוא 250. המכשירים הם אייפון ונקסוס). אשמח להוציא פחות מ250 (לכיוון ה180), אבל אם צריך אני מוכן להוציא גם 300 לכ"א כדי לא לקנות משהו שיזרק אחרי מספר חודשים.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
העדכון של תוכנת המסרים הפופולרית ביותר מביא איתו חידוש שעשוי להיות שימושי מאוד, אך גם מעצבן לכתבה
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה לאוזניות בלוטוס סטריאופוניות. השימוש העיקרי שלהן יהיה למכון הכושר, נמאס לי לקשור סביב הגוף כל מיני נגנים ולהתעסק עם כבלים. מבחינתי התקציב יכול להיות יותר גבוהה אם ההשקעה שווה את זה. האוזניות צריכות להיות הכי קטנות שאפשר (לא המפלצת הזאת של מוטורולה), וגם כמובן שאפשר יהיה לנהל איתן גם שיחה רגילה בפלאפון. ד"א האם מניסיונכם הם עמידות במים - לא בריכה אלא הזעה וכו'. כי חבל שאני אקנה אותן רק בשביל שיהרסו לי מקורוזיה או משהו אחרי שבוע. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי W810I איך הוא בהשוואה לK750I? ראיתי ברשת שתכלס הם לא כולכך שונים אחד מהשני.
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש למישהו פה N73 לא איטי אחרי שעשה שידרוג תוכנה לפלאפון
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש קבצי JAR וJAD, מה אני עושה איתם ואיך מתקינים בV3X משחקים?
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ערב טוב, לאחרונה נוצר בחיי צורך לנגן נייד שיספק פס קול לנסיעות התכופות שלי באוטובוס. השימוש היחידי שאני מתכנן הוא השמעת קבצי אודיו מסוגים שונים, כשחלקם הארי של הקבצים הוא בעל סיומת mp3 או ogg, ומעט מהם הם עם סיומת ape או mpc. הדרישה היחידה שלי היא לאיכות מוצר גבוהה. כלומר? איכות סאונד ללא פשרות, הנדסת אנוש טובה, גימור מושקע וחיי סוללה שלא ידרשו ממני לטעון את הממזר בסוף כל יום. אני מתכוון לרכוש לעתה אוזניות Sennheiser PX100 שילוו לבינתיים את הנגן, עם אפשרות סבירה לשדרוגן אם וכאשר תהיה נסיעה לחו"ל של מכר או קרוב משפחה. בכל הנוגע לכונן קשיח או זיכרון פלאש, אין לי עדיפות. למרות שמכיוון שאין לי צורך בתמיכה בקבצי וידאו או במסך מרשים, עדיפות קלה ניתנת לנגני פלאש, עקב ניידותם המו…
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מי יכול לעזור ולהמליץ על מכשיר שכדאי להביא מארה"ב. מה שחשוב לי שיהיו בו: GPS מובנה שאפשר בקלות להתקין לו תוכנת מפות טובה של ישראל, מצלמת סטילס איכותית, מסך מגע, עדיף למערכת הפעלה שתומכת בהרחבות והתקנות תוכנה (WM6?). כמה מכשירים שראיתי ונראים לי מתאימים: Nokia (כאחד ש"רק נוקיה" לגבי טלפונים סלולארים אז יש לי משיכה אליהם): N95 8GB. N810. Mio (לדעתי הכי חזקים בפשטות ויצירת מכשירי GPS): A702. HTC (שמעתי מלא ביקורות חיוביות): TyTN II. מי מהם הכי מומלץ? האם בנוקיה שציינתי ה-GPS באמת עצמאי ומובנה (ולא מחייב שירות מחברת הסלולאר)? איזו תוכנות ניווט ניתן להתקין לו? בקלות? האם מישהו ראה אם זה עובד חלק? תודה.
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
חרשתי בכל האתר ואני לא מוצא מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-