גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
האם משהו יודע כיצד אוכל במכשיר שנקנה במזרח להכניס אפשרות לראות עברית? על המכשיר עצמו אפשר לראות עברית אינדונזית סינית תילנדית וכו'אבל עברית לא! תודה
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום אמי מתבאסת מאוד מהמכשיר הנייד שלה, כיוון שהסוללה נגמרת מהר מאוד. (לאחר שעתיים-שלוש.) ראיתי שההספק של סוללות נוקיה מקוריות הוא סביב 970mAh. האם יש טעם לקנות את אחת מהסוללות הבאות? (הן תואמות ל-BP-6M של המכשיר שלה.) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260516290884 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110447966393 כלומר, האם זה יעבוד? (בתקווה שהנתונים נכונים ולא מונפצים.) נוסף לכך, האם ישנה סכנת בטיחות בסוללות כאלה? כלומר, האם ההספק הענקי הזה (2200mAh לעומת 970mAh של נוקיה.) הוא על חשבון בטיחות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הכירו את ה-Xperia L4 שמאמץ את המסכים האולטרה-ארוכים של אחיו לבית היצרנית היפנית - אך עושה זאת בשילוב עם שבב בסיסי מאוד מבית Mediatek לכתבה
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין האייפון 3gs לhtc hd 2 הדרישות שלי : לשמוע מוסיקה אינטרנט,איימיל,סטרימינג,צ'אט,הורדות קבצים וכו' לראות קליפים,סרטים באיכות הכי גבוהה לשחק משחקים טלפון gps וזהו נראה לי מה הייתם מציעים לי ולמה? תודה
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תוכנה של שעון מעורר (חינמי) שאני יכול להגדיר לו שעה ובאיזה ימים להעיר אותי. שיהיה יותר מאפשרות אחת לתזכורת. ושתהיה אופציה ל"נודניק" (שאחרי כמה דקות זה מצלצל שוב),ואם יש אפשרות לכוון גם כול כמה דקות שזה יצפצף- מה טוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
העדפה ל-9", בטריה שלא מתה כעבור שעה ולא מוגבל מדי מבחינת פורמטים. מעדיף המלצות על סמך ניסיון אישי, מכיוון שכל המכשירים נראים בערך אותו הדבר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
היי, ברשותי Sony Ericsson C902 הכל אחלה במכשיר, אם כי אני מעוניין לקנות כמה אביזרים שמופיעים באתר של SE, ואין לי מושג איפה. האביזרים שאני מעוניין לקנות: MMR 70 - משדר רדיו - מחברים אותו למכשיר, מכוונים על תחנת רדיו והמכשיר משדר על התדר הזה...מעולה לנסיעה ברכב MPH 77 - אוזניות IN EAR + שלט עם צג לשליטה במוסיקה *פלאש נייד - לא זוכר את שם הדגם - מחברים אותו למכשיר והוא מתפקד כפלאש לכל דבר...עדיף על מנורות הLED שנמצאות ע"ג המכשיר... יש לכם מושג איפה אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין למה הסמארטפונים כאלה דקים. רציתי ללכת עם הסמארטפון החדש שלי בלי קייס, אבל הוא כל כך דק שמפחיד אותי שהוא יתעקם בקלות... סבבה, זה נוח שזה נכנס לכיס, אבל מתחת לעובי מסויים זה פשוט מיותר... האם זה מקרה של אבסורד בשיווק? או שאוליי פשוט הסמארטפונים משווקים בעיקר לילדים ובני נוער ובשבילהם זה חשוב? כאילו להערכתי רוב הפירסום והשיווק בעולם מיועד לצעירים וילדים... למעט אוליי מכוניות יוקרה אבל גם אז שאר המכוניות ה"רגילות" משווקות בעיקר לצעירים. פשוט יותר קשה לשווק למבוגרים יותר(או אלה שהתבגרו, שלא כמו חלק מהמובגרים) כי הם כבר הבינו כמה חירטוטים יש בדברים האלה...
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם שמח למצוא אתר פורה ופעיל אשמח לקבל את עזרתכם בנושא חיבור הטאבלט שלי לרשת לאחר אין ספור ניסיונוות וקריאת מדריכים באתר עדיין לא הצלחתי יש לי טאבלט סיני קניתי עבור הילדים לא מצליח למצוא מדריך לחיבור לרשת הנתונים של המכשיר הם CPU Processor Vimicro VC0882, 1 GHz + GPU Mali-400 @ 400MHz Operating System Google Real Android 4.0 ICE Cream Sandwich Size 10.1" TFT LCD Screen Resolution 1024*600 HD Touch Screen Resistive Touchscreen RAM Real 1G DDR3 Nand Flash 8GB Camera 0.3M Pixels-Front Android Market Yes. You can download thousands of APPS from the Google Android Market Output Device Built-in Loud speakers Input Device Built-in Microphone LAN External Fa…
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקציב של כ 2,200 למכשיר סמארטפון. עשתי סקר ואני מתלבט בין HTC One S או HTC Sensation XL או samsung galaxy s2 אשמח להמלצות בין שלושת הדגמים הללו... ומה ההיתרונות של כל מכשיר ? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
במחיר של הN95, שווה לקנות N95? תנו גם לדגם של ה8GB וגם לשני או שעדיף פלאפון אחר? גם מבחינת רמת הקרינה. אפשר למצוא טבלה בCNET (הגעתי דרך חיפוש בגוגל, cell phone radiation chart). איזה GPS מומלץ לקנות? אין הגבלה על תקציב, רק צריך שיכלול את התוכנה הכי יעילה (אמרו לי שiGo כרגע הכי מומלצת) ושיחס עלות/ביצוע יהיה טוב. לא צריך שיהיה חלק ממחשב כף יד, יהיה נחמד אם זה ינגן מוזיקה.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 לאחותי עם זיכרון של 512 או גיג'ה בעל אפשרות הרחבה עד 300 ככה מצאתי את זה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16304 מה אתם חושבים ?יש לכם נגן יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש כאן מישהו שמשחק באיקרים? אני רוצה לברר האם אפשר לשחק באיקרים על טלפון סוני W902 (אין לו מסך מגע), ועד כמה המשחק שחיק איתו.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מחפש המלצה לסמארטפון במחיר 1300-1600 ש"חתודה רבה
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לוקח לו כל פעם משהו כמו 3 דקות עד שהוא מוצא לווינים, והורדתי את תוכנת הGPS החינמית WAZE וכל פעם שאני פותח אותה דבר ראשון הוא רוצה חיבור לאינטרנט, ואם אין אינטרנט אלחוטי אז הוא רוצה להתחבר לאינטרנט של המפעיל הסלולארי (וזה עולה לא מעט כסף) ואם אין לי מחבר אותו לאינטרנט אז הוא פשוט מוציא אותי מהתוכנה, וזה בעצם לא שווה כלום.. וחוץ מWAZE יש לי עוד אפשרויות לתוכנות GPS שלא יעלו לי כסף? ועוד שאלה בנושא אחר לN95 8GB יש כרטיס הרחבה?? כי חיפשתי בכל הטלפון ולא מצאתי חריץ להוספה של כרטיס זיכרון תודה
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
קודמו לא יצא מגבולות סין בשנה שעברה - אבל יש לנו סיבה טובה לצפות לכך שהפעם מכשיר הדגל המתקדם ביותר מהיצרנית ינחת באירופה ואולי גם בארצנו הקטנהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לקנות GPS מסדרת MIO SPIRIT (רק GPS ולא מחשב כף יד). איזה עדיף: S505, או S555? או אולי אף אחד מאלה, אלא סוג אחר של מכשיר? למי יש ניסיון ויכול לעזור? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היצרנית הסינית מאשרת כי חתמה על הסכם שיעניק לנו מכשירים חכמים מסחריים ראשונים אשר יבוססו על הגירסה הניידת של הפצת הלינוקס האהודה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%91%d7%91%d7%99-%d7%9c%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%a7%d7%a1-%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95-%d7%90%d7%95%d7%91%d7%95%d7%a0%d7%98%d7%95-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95/
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אמורים להגיע מתישהו מכשירים חדשים לחברת פלאפון?
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
כמה עולה לי לתקן בחנות מסך סדוק של אייפון עריכה: איפה יהיה הכי זול לטפל בו?
-
אני עושה לפעמים הליכה אני מחפש אפליקציה עם לווין שיוציין מה המרחק שהלכתי כמה זמן אני הולך בפועל כמה קלוריות שרפתי חפשתי ומצאתי המון אבל אני לא יודע מה כדי, חשבתי אולי שיש כאן מישהו שמשתמש באפליקציה כזאת, או מכיר אחת כאזת.
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות לאבא שלי נגן MP3 במתנה. לאחר חיפושים והשוואות החלטתי על הנגן של sandisk, אבל כשבאתי לקנות אותו גיליתי שהוא מסדר את הקבצים רק לפי תווית ה- ID3 ואינו יכול לסדר את הקבצים על פי שם הקובץ (ואינו מתייחס גם לספריות). השאלה שלי היא אם יש נגן טוב (הכוונה מ"בית טוב") שמסדר את הקבצים על פי השם והתיקייה, ולא על פי ה- ID3. תודה.
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי W810I איך הוא בהשוואה לK750I? ראיתי ברשת שתכלס הם לא כולכך שונים אחד מהשני.
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
האם ניתן לשחזר מהמכשיר הסלולרי N95 8GB הודעת טיוטה שנמחקה בטעות ע"י?
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-