גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה הצעה לנגן MP4 קניתי לא מזמן אוזניות אולטרהסון אייקנס ממש טובות ואני רוצה לנצל את האיכות שלהם הכי חשוב לי שהאיכות הסאונד של הנגן תיהיה טובה ככל האפשר המסך לא כזה חשוב לי ובכלל כל דבר חוץ מאיכות הסאונד לא קריטי ואני לא רוצה משהו שעולה אלפים אלא משהו סביר תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני צריך נגן עם איכות וידאו טובה,שיהיה ניתן לראות עליו סרטים,ולקרוא כתוביות (כלומר,שיהיה מסך גדול עם רזולוציה טובה) חיי בטריה לא מאוד חשובים לי,אני אשתמש בו רק כשעתיים שאני אסע ברכבת לבסיס בינתים creative zen נראה לי אחלה,וגם המחיר שלו ממש זול באמזון,אבל אני לא בטוח שהמסך גדול מספיק (2.5 אינץ מספיק טוב בשביל שכתוביות יהיו קריאות?) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אהלן לכולם אני צריך המלצה לטבאלט, יש לי אפשרות לקנות טאבלט כלשהו דרך הדיוטי פרי כי אחי הגדול טס בעוד כמה ימים לצרפת אני צריך טאבלט שיוכל להציג קבצי וורד/ אקסל/ מצגות וכו לאו דווקא בשביל עריכה מטורפת אלא בעיקר בשביל לקרוא קבצים שכבר יש לי (שיעורים שהקלדתי דרך הוורד באוניברסיטה) כמובן שיהיה נחמד אם יהיה אפשרות להשיג לו אפליקציות מגניבות מסך של בין 9-10 אינץ' והתקציב שלי זה עד 2000 שקל דרך אגב ראיתי את הגוגל נקסוס 7 שהוא זול בטירוף אבל אני דואג מזה שהוא רק מסך של 7 אינץ וזה יכול להרוס לי את כל העניין שלשמו אני קונה (וורד, מצגות וכאלה..), מה אומרים עליו? יש למישהו המלצה טובה בשבילי?
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות לאבא שלי נגן MP3 במתנה. לאחר חיפושים והשוואות החלטתי על הנגן של sandisk, אבל כשבאתי לקנות אותו גיליתי שהוא מסדר את הקבצים רק לפי תווית ה- ID3 ואינו יכול לסדר את הקבצים על פי שם הקובץ (ואינו מתייחס גם לספריות). השאלה שלי היא אם יש נגן טוב (הכוונה מ"בית טוב") שמסדר את הקבצים על פי השם והתיקייה, ולא על פי ה- ID3. תודה.
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי W810I איך הוא בהשוואה לK750I? ראיתי ברשת שתכלס הם לא כולכך שונים אחד מהשני.
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
איך לסנכרן עם הטלפון והמשחק בשביל ללכת כאשר אתה לא נמצא שם? האם חייב חובה לחשבון שלי בגוגל בשביל לסנכרן?
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
האפליקציה החדשה של ענקית הטכנולוגיה תביא את פלטפורמת הוידאו הגדולה מכולן גם לצרכנים שאין להם גישה קבועה לחבילת גלישה סלולרית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
האם קימת תוכנה שמתקנת עיניים אדומות בצילומים לsymbian הכוונה לתוכנה לסלולר שתתקן את זה ישירות על גבי הנייד ללא צורך של חיבור הנייד למחשב
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מה הולך HW? רציתי להתייעץ איתכם לגבי מכשיר חדש + דילמה מול אורנג' ורמי לוי. בתור סמארטפון ראשון, ה-HTC SENSATION נראה לי מצוין - גם לא מצאתי התקדמות משמעותית בינו לבין ה-SENSATION החדשים (ה-ONE X וה-EVO 3D זה כבר משהו אחר), וגם יש לי אופציה לרכוש אותו ב1800 ש"ח (מחיר חסר תקדים בהשוואה למחירים שראיתי בארץ). אשמח שתתייחסו לנקודה הזו. נקודה חשובה נוספת - למכשיר הזה אין החזרים אצל אף מפעילה (ניתוק זיקה), כי אף אחת לא מוכרת אותו. מצד שני, יש לי אופציה לרכוש אותו ולעשות חבילה אצל רמי לוי. תראו כמה יוצא לי סה"כ בחודש ותגידו מה דעתכם. עלות המכשיר - 1800/36 (פרישת תשלומים) = 50 ש"ח חבילת 5GB גלישה = 55 ש"ח דמי שימוש חודשי = 15 ש"ח 300 דק' שיחה, 15 אג' לדקה = 60 ש"ח 100…
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
חרשתי בכל האתר ואני לא מוצא מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום. בקרוב מגיע חבר מארה"ב לארץ מבקש שתמליצו לי על נגן MP3 מבוסס פלאש 1 ג'יגה מספיק בהחלט. עד 90 דולר. ההתלבטות היא בין iriver t10 iaudio g3 ipod shuffle אלא אם יש לכם הצעות אחרות מעניינות. חשובה לי מאוד איכות הסאונד והאמינות (הנגן מיועד גם לריצה...). אוזניות יוחלפו ל creative ep 630 וד"א- לא ממש מפריע לי שאין לIPOD מסך
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
ארגון התקינה שאחראי על התקן עבור כרטיסי ההרחבה הזעירים מפרסם מאפיין חדש שיקל על החיים של הצרכנים שרוצים להרחיב את נפח האחסון במכשירים החכמים שלהם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
- 1 follower
-
-
הכי חשוב זה איכות שמע, כל שאר הפונקציות כמו וידאו , עברית ועוד כל מיני דברים זניחים. גודל של 3-4 ג'גיה תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל באוקטובר לימודי הנדסת מחשבים ומחפש כרגע לפטופ טוב בשביל לימודים. עלה לי רעיון של לקנות טבלט של מייקרוסופט surface pro 4 שמצאתי באתר שעושה מישלוחים לארץ במחיר ממש טוב. הטבלט ישמש אותו לטובת הלימודים עצמם בקמפוס כלפטופ וגם כמחברת (אני כרגע סיימתי מכינה והיה איתי בחור שהיה לו טבלט שהוא השתמש בו כמחברת וזה נראה מאוד נוח וחוסך מקום) ובבית אשתמש במחשב הנייח שלי שעדיין עובד טוב וישמש אותי לתכנות הרציני יותר. מה דעתכם על הרעיון הזה והאם יש מישהו שיכול לדבר מניסיון אישי לטובה או לרעה. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום התחדשתי באייפון אני צריך להתקין עליו תוכנות מסוימות שיתנו לי אפשרויות שחסרות באייפון (כמו הספר טלפונים בסים ושעון מעורר וכו..)אבל אני לא יודע איך מתקינים שמעתי שיש תוכנה בשם Installer שדרכה מתקינים את הכל היא חינמית? אם כן איך אני יכול להשיג אותה? אני ישמח לעזרה תודה! ואני מקווה שהדיון הזה לא אסור או משהו פשוט אין לי מושג אם זה חוקי או לא
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שני המכשירים מאוד טובים באמת שאין לי מושג מה לקחת. לגבי המחירים זאת לא הבעיה אלה רק נטו המכשיר עצמו. מה יותר מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
האם משהו יודע כיצד אוכל במכשיר שנקנה במזרח להכניס אפשרות לראות עברית? על המכשיר עצמו אפשר לראות עברית אינדונזית סינית תילנדית וכו'אבל עברית לא! תודה
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
סמסונג השיקה את דגמי הפאבלט החדשים שלה עם עיצוב מלבני מעודכן - ומספר החלטות תמוהות שגורמות לדגם הסטנדרטי להחוויר אל מול אחיו הגדול לכתבה
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין האייפון 3gs לhtc hd 2 הדרישות שלי : לשמוע מוסיקה אינטרנט,איימיל,סטרימינג,צ'אט,הורדות קבצים וכו' לראות קליפים,סרטים באיכות הכי גבוהה לשחק משחקים טלפון gps וזהו נראה לי מה הייתם מציעים לי ולמה? תודה
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אהלן, מבקש המלצה לאוזניית בלוטות'.. הדרישות הן סטנדרטיות - איכות שמע וזמן סוללה טובים ביחד למחיר. התקציב הוא 250 ש"ח (למעשה אני מעוניין לקנות 2 אוזניות והתקציב לכל אחת הוא 250. המכשירים הם אייפון ונקסוס). אשמח להוציא פחות מ250 (לכיוון ה180), אבל אם צריך אני מוכן להוציא גם 300 לכ"א כדי לא לקנות משהו שיזרק אחרי מספר חודשים.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות gps בתקציב של 1000 ש"ח התיעצתי עם כמה מחברי ורק יצאתי מבולבל.האחד הציע לי לקנות gps רגיל השני אמר שעדיף לקנות כבר מחשב כף יד משולב gps . איזו מהאופציה עדיפה ואם אפשר גם קישור לקניית המכשיר. תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש למישהו פה N73 לא איטי אחרי שעשה שידרוג תוכנה לפלאפון
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
על איזה DVD מקליט אתם ממליצים עד 1000 שקל??
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אחד הסמארטפונים המשתלמים ביותר בעולם כולו עומד לקבל שדרוג מתבקש לכתבה
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן מותקן אצלי דפדפן גוגל כרום גם במחשב וגם בHTC, איך אני מעביר את כל הסימניות שלי מהמחשב לטלפון? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-