גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
לום לכולם וחג שמח יש לי שאלה בנושא מודם סלולארי למחשב נייד כדי שיהיה אינטרנט:האם אני יכול לקנות כזה מודם לא באחת מחברות הסלולאר(אורנג'\סלקום\פלאפון),וכך לא להתחייב לשום חברה לתשלום חודשי עבור המודם,ולחסוך את העלות הזו? כי אני מתלבט אם ללכת על העיסקה של אורנג' שכוללת מחשב נייד אינטרנט וכו',או לקנות מחשב בנפרד ומודם סלולארי בנפרד,במידה וזה יוצא יותר משתלם תייעצו לי מה עדיף חג שמח ותודה רבה
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין איך למעזר תוכנה ?! יש לי N95 8 gb
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי, ברשותי Sony Ericsson C902 הכל אחלה במכשיר, אם כי אני מעוניין לקנות כמה אביזרים שמופיעים באתר של SE, ואין לי מושג איפה. האביזרים שאני מעוניין לקנות: MMR 70 - משדר רדיו - מחברים אותו למכשיר, מכוונים על תחנת רדיו והמכשיר משדר על התדר הזה...מעולה לנסיעה ברכב MPH 77 - אוזניות IN EAR + שלט עם צג לשליטה במוסיקה *פלאש נייד - לא זוכר את שם הדגם - מחברים אותו למכשיר והוא מתפקד כפלאש לכל דבר...עדיף על מנורות הLED שנמצאות ע"ג המכשיר... יש לכם מושג איפה אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום. בקרוב מגיע חבר מארה"ב לארץ מבקש שתמליצו לי על נגן MP3 מבוסס פלאש 1 ג'יגה מספיק בהחלט. עד 90 דולר. ההתלבטות היא בין iriver t10 iaudio g3 ipod shuffle אלא אם יש לכם הצעות אחרות מעניינות. חשובה לי מאוד איכות הסאונד והאמינות (הנגן מיועד גם לריצה...). אוזניות יוחלפו ל creative ep 630 וד"א- לא ממש מפריע לי שאין לIPOD מסך
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מטען לנגן שבכותרת משום ששלי נשבר..מה לעשות שיש לך אחים קטנים בבית. אם אפשרי לקבל מחיר ומקום ספציפי שאפשר לקנות ממנו במרכז..המון תודה למגיבים.
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לחברה ודגם של מחשב כף יד ממוצע, קנייה כנראה בסינגפור (עם סיכוי קטן לאוסטרלייה). המחשב הוא לאחותי והיא לא צריכה משהו מוגזם או כוחני. המטרה היא שהוא יהיה פשוט, נוח ומובן לשימוש, אמין ולא שברירי. לא צריך עוצמות עיבוד חזקות או יכולות מולטימדייה מטורפות, חשוב שהוא יהיה נוח לקריאת ספרים וחומרים מקצועיים שונים ואולי יישומים רפואיים שונים שאני מניח שאין להם דרישות מטורפות. מה שכן - תמיכה בWIFI ואינטרנט אלחוטי אני חושב שזה יתרון גדול. וכמובן דרושה אופצייה לתמיכה בעברית (אני מניח שאפשר לעשות זאת). אני לא כלכך מבין בתחום הזה ובדגמים השונים ולא יודע כמה כדאי להשקיע בדבר כזה אבל מן הסתם היא מחפשת משהו בתקציב כמה שיותר סביר, אין לה מושג כמה דבר כזה צריך לעלות ואת ה…
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
דגמי ה-P30 וה-P30 Pro מצטרפים למאבק על ליבו של הצרכן הישראלי - עם שעון חכם מתנה למזמינים מוקדמים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 2 מצלמות שיואמי, האחת זו המצלמת ומסתובבת 360 מעלות, והשניה פשוטה יותר. שתיהן היו בשימוש והכל היה תקין. כרגע שצי המצלמות לא מצליחות להתחבר: 1. מצלמת 360 מעלות: היתה מחוברת ללא בעיות עד לפני כארבעה ימים , ואז פתאום האפליקציה כותבת מצלמה לא מחוברת. כל הנסיונות להתקינה מחדש לא צלחו. כולל ריסט למודם , למצלמה, כולל התקנה מחדש של האפליקציה. המצלמה לא מצליחה לזהות את הקידוד QR , בשלב הזה אין זיהוי לוויפאי של הבית, למרות שאני בוחרת את הרשת שלי בבי. בדקתי והסיסמה נכונה. בהגדרות הוויפי בטלפון מצאתי שנוספה לי רשת נוספת, רשת של המצלמה - ויתכן שזו הבעיה?! מי נתקל במצב הזה? 2. לגבי המצלמה הפשוטה יותר, גם היא לא מזוהה באותו השלב, אבל כשרק היא מחוברת לא רואים את…
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
שלום. אנחנו במשפחה מנויים בפלאפון ואנחנו רוצים להחליף מכשירים (ומעדיפים לעבור חברה). אני בעיקרון חושב ללכת על N85/96(תלוי בחבילה שיצעו לנו)... עכשיו רציתי לדעת איזה מכישר של סוני אריקסון ברמה של המכישרים האלה? ד"א: סלקום/אורנג'?
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש אפשרות לראות את לוח השנה כשהאירועים לכל יום נמצאים "בתוך הריבוע" כמו בתצוגה ב-PC? כי כרגע יש סימניות כאלה שחייב ללחוץ על יום כלשהו כדי לראות אירועים לאותו יום
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כל 5 דקות הפלאפון שלי מצלצל בגלל איזה שטות בפוקר, יש דרך להפסיק את זה בלי להסיר את התוכנה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
למישהו יש אותו? אני כנראה קונה אותו עוד יומיים. איך המכשיר הוא איטי ויש לו הרבה באגים כמו לשאר הנוקיות עם הסמביאן? איך איכות הרמקול והמצלמה?
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מכשיר הדגל החדש של Xiaomi עשוי לכלול את שבב הדור החדש של קוואלקום, 4GB של RAM וגם מצלמה אחורית כפולה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-%d7%94-xiaomi-mi5-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9e%d7%a6%d7%95%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%91%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כך... בדיוק נקנה אייפון לא יודע ממש איך להשתמש בו, הבנתי שצריך איזה תוכנה שמתקינים במחשב, ויש 2 שאחת מהם פרוצה ואחת לא וכו'... אם מישהו יודע איזה תכנה זאת זה יעזור לי, או אם יש למישהו פה לינק לפורום ממש טוב בכל מה שקשור לאייפון זה מאוד מאוד מאוד יעזור. אם מישהו יוסיף אותי למסנג'ר ינחה אותי באופן פרטי יעזור לי עוד יותר לשלוח לי הודעה פרטית (: להסביר לי איך להתקין תכנות וכו'...
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
-
הגיע הזמן לשדרג את ה610I שלי למשהו יותר רציני . הדרישות שלי מהמכשיר הן WIFI ומולטימדיה בעיקר ורצוי שיהיה קטן (שיהיה נוח להסתובב איתו בכיס). חשבתי על משוה בסגנון של htc diamond 2 שקראתי עליו ביקורות חיוביות ברשת . איזה עוד מכשירים מתאימים יש בתקציב (ולא להמליץ לי על ה5800 של נוקיה - ממש לא אהבתי אותו).
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
היצרנית הסינית הבכירה חוטפת את המקום השני בשוק הסמארטפונים מידיה של אפל בפעם הראשונה, והתוכניות להמשך כוללות גם חלום של נצחון על סמסונג לכתבה
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לשאול האם יש למישהו מושג לגבי מתי סמסונג הולכת לשחרר את JB בין היתר למכשירים בישראל ובכל העולם? מצאתי כתבה שבה מציינים תאריך יציאה בדצמבר אבל הכתבה עצמה בת חודשיים ואני לא יודע אם היא עדיין רלוונטית. למישהו יש מידע בעניין?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות.. אם אני מתקין ROCKBOX מתבטלת האחריות? אני אוכל לחזור לתוכנה הרגילה של SANDISK? איך מתבצעת התקנה של ROCKBOX? ומה השינויים שROCKBOX נותן?
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מקלט RBT2001וRoyaltek במחיר 400 שקל בערך ולהשתמש בו כמקלט ל-N73 שלי(אני לקוח סלקום)...יש לי חבילת גלישה ב-N73 של 100 מגה (חבילת חובה) הורדתי את התוכנה לפלאפון והורדתי סתם מפות להסתכלות השאלה אם אני אפעיל את התוכנה בלי לשלם לסלקום כל חודש עם המקלט שלי זה יהיה בסדר ויעבוד כמו שצריך? או שתהיה איזה בעיה..? תודה....
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למעמד לאוטו ל LG G2 הוא צריך להתאים לרוחב של הטלפון כולל האוטר בוקס שמוסיף עוד כ - 2 ס"מ בנוסף צריך להתאים למשקל של המכשיר. המעמדים שקניתי עד עכשיו לא עמדו בעומס של המשקל והמעמד נשמט כלפי מטה עקב המשקל של המכשיר (143 גרם + המשקל של האוטר בוקס)
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אין להם אותו? ואם אין למישהו יש מושג מתיי הם יבואו אותו אני דרך דינמיקה
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 לאחותי עם זיכרון של 512 או גיג'ה בעל אפשרות הרחבה עד 300 ככה מצאתי את זה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16304 מה אתם חושבים ?יש לכם נגן יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 3 מכשירים של סוני אריקסון הם נמצאים תחת אותה קטגוריה ואין בינהם כמעט הבדל מהותי Sony-Ericsson C902 Sony-Ericsson G900 Sony-Ericsson W760i אשמח לקבל המלצה מי מבין השלושה יותר ממולץ ההתלבטות הגדולה יותר היא בין G900 ל C902 תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-