עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by RDS,

טוב, אני מעוניין לקנות נגן MP3 בארהב בתקציב של סביב ה120-150 דולר... יש המלצות? האמת ששמתי עין על הIPOD NANO 3rd gen... יש לכם המלצות אחרות? תודה

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  2. שלום אני רוצה לקנות מקלט RBT2001וRoyaltek במחיר 400 שקל בערך ולהשתמש בו כמקלט ל-N73 שלי(אני לקוח סלקום)...יש לי חבילת גלישה ב-N73 של 100 מגה (חבילת חובה) הורדתי את התוכנה לפלאפון והורדתי סתם מפות להסתכלות השאלה אם אני אפעיל את התוכנה בלי לשלם לסלקום כל חודש עם המקלט שלי זה יהיה בסדר ויעבוד כמו שצריך? או שתהיה איזה בעיה..? תודה....

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by Gosha,

איבדתי את הכבל AV של הנגן Cowon A2 שלי ותהיתי היכן אני יכול לקנות אחד שכזה. עברתי בחנות אלקטרוניקה בעירי והיה שם כבל AV דומה, אבל הוא לא עבד עם המכשיר. מישהו יודע אולי על חנות שבה אני אוכל לקנות את הכבל המסויים הזה?

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  4. Started by SwiftCat,

מישהו מכיר מעבדת תיקונים טובה באיזור ירושלים?

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  5. אני רוצה לקנות לחברה שלי DOCK ורוד , לאייפון שהיא הזמינה. הכי מצא חן בעיניה זה הDOCK הזה - http://cgi.ebay.com/Pink-Portable-USB-Speaker-Dock-iPhone-3G-3GS-4-MP3-/380328913911?pt=AU_Electronics_Portable_Audio_Accessories&hash=item588d5eabf7#ht_2439wt_972 אבל אין משלוח לארץ באיביי למוצר הזה (אצל אף חנות) ! גם לא מצאתי בDX ולא בAMAZON, מישהו מכיר אתר מקוון אחר שאפשר לרכוש בו DOCK שנראה ככה או יותר טוב ? במחיר של עד 100 ש"ח ?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  6. Started by PuppEDogg,

שלום, אני מתחיל באוקטובר לימודי הנדסת מחשבים ומחפש כרגע לפטופ טוב בשביל לימודים. עלה לי רעיון של לקנות טבלט של מייקרוסופט surface pro 4 שמצאתי באתר שעושה מישלוחים לארץ במחיר ממש טוב. הטבלט ישמש אותו לטובת הלימודים עצמם בקמפוס כלפטופ וגם כמחברת (אני כרגע סיימתי מכינה והיה איתי בחור שהיה לו טבלט שהוא השתמש בו כמחברת וזה נראה מאוד נוח וחוסך מקום) ובבית אשתמש במחשב הנייח שלי שעדיין עובד טוב וישמש אותי לתכנות הרציני יותר. מה דעתכם על הרעיון הזה והאם יש מישהו שיכול לדבר מניסיון אישי לטובה או לרעה. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  7. תגידו המטען הזה http://cgi.ebay.com/Universal-USB-AC-Wall-Charger-Adapter-Po wer-Supply-MP3_W0QQitemZ180260290429QQihZ008QQcategoryZ967QQ ssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem מתאים לsansa clip?? מתחינת חשמל אם אני מחבר מתאם הוא מתאים לארץ הוא מקבל 220V אבל השאלה אם למכשיר עצמו הוא טוב כי כתוב Output:DC5.00±0.020V DC300±50MA ואין לי מושג מה הנגן מצריך.. זה בסדר? לא יהרוס אותו?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  8. הנגן פתאום הפסיק להגיב. אני רוצה לפתוח אותתו לראות מה קורה איתו. אם איזה מברג אני יכול לפתוח אותו?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  9. Started by winil,

למישהו יש אותו? אני כנראה קונה אותו עוד יומיים. איך המכשיר הוא איטי ויש לו הרבה באגים כמו לשאר הנוקיות עם הסמביאן? איך איכות הרמקול והמצלמה?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by tom892,

שלום לכולם! שני הנגנים הנ"ל בגרסת 8GB... חשובה לי אמינות, נוחות שימוש מבחינת חיבור למחשב, וסוללה חזקה (!). אני מתלבט בין שניהם. איזה מהם עדיף ומומלץ? אשמח לשמוע את דעתכם ... (אגב , אם למישהו יש המלצה לנגן 8GB במחיר של עד 600 לכו על זה ) תודה

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by YogiBear,

שלום וערב טוב חבר'ה, לאחר שמכרתי את הטאץ' שלי ועד שאני אחליט מה אני קונה עם הכסף החלטתי לחזור קצת "לשורשים"- COWON I7 16GB שיש לי שישב בצד וסובל מבעיה תוכנית. בכל אופן, המחשב מציג את הקבצים והכל כשר למהדרין והכל בסדר איתו ככה שאפשר לגרור ולשים עליו שירים כמו על DOK, אבל הבעיה היא שכשהוא נדלק הוא בוחר שפה שבה אתה מעוניין שהוא יפעל ולא מציג את הקבצים על המכשיר. הוא מראה שהמכשיר ריק כשבדיעבד יש עליו קבצים. יש לציין שזה קרה אאל"ט (מזמן) לאחר שפירמטתי את המכשיר (וייתכן שהעברתי את מצבו מ-FAT32 ל-NTFS וזה חלק מהבעיה :-\). ניסיתי להתקין קושחא חדשה- 1.18 שזה העדכון הכי חדש שיש למכשיר וזה לא צלח. פירמטתי וניסיתי מספר פעמים וכל פעם תסכול מחוסר הצלחה. מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם…

12. טיזרים ושלטי חוצות מאשרים לנו כי המכשיר המתקפל הייחודי של חברת הענק אכן יוצג במלואו באירוע ה-Unpacked המתקרב לכתבה

13. הסמארטפון שמוכר במערב בתור ה-Mi 9T Pro זוכה לגרסה משופרת עם נפחים גדולים במיוחד של זכרון ואחסון לכתבה

14. Started by חן מ,

לום לכולם וחג שמח יש לי שאלה בנושא מודם סלולארי למחשב נייד כדי שיהיה אינטרנט:האם אני יכול לקנות כזה מודם לא באחת מחברות הסלולאר(אורנג'\סלקום\פלאפון),וכך לא להתחייב לשום חברה לתשלום חודשי עבור המודם,ולחסוך את העלות הזו? כי אני מתלבט אם ללכת על העיסקה של אורנג' שכוללת מחשב נייד אינטרנט וכו',או לקנות מחשב בנפרד ומודם סלולארי בנפרד,במידה וזה יוצא יותר משתלם תייעצו לי מה עדיף חג שמח ותודה רבה

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by Mr.B,

שלום, אני מעוניין לקנות פלאפון, ההתלבטות שלי היא בין HTC Sensation לבין Galaxy S2 אם יש משהו אחר במסגרת התקציב, אני אשמח

16. מכשיר הדגל העדכני של היצרנית היפנית מנסה לשפר את אחד מהחסרונות המרכזיים מהם היא סבלה בשוק בתקופה האחרונה לכתבה

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  17. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a4%d7%9c%d7%90-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%94-e-ink-%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%9c-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9/

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  18. ברשותי מכשיר TY TN . הותקן עליו תוכנת Push email של emoze. אך הוא לא דוחף אלא רק על ידי פתיחת האייקון הוא מקבל דואר - אך לא בצורה אוטומטית . למי יש פיתרון תודה . . שאלה שניה כיצד אני מגדיר במכשיר את נושא של גלישה / איטרנט אך ורק דרך WI FI .ולא דרך ספק הסלולר - אורנג'

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  19. Started by nadav275,

שלום. בקרוב מגיע חבר מארה"ב לארץ מבקש שתמליצו לי על נגן MP3 מבוסס פלאש 1 ג'יגה מספיק בהחלט. עד 90 דולר. ההתלבטות היא בין iriver t10 iaudio g3 ipod shuffle אלא אם יש לכם הצעות אחרות מעניינות. חשובה לי מאוד איכות הסאונד והאמינות (הנגן מיועד גם לריצה...). אוזניות יוחלפו ל creative ep 630 וד"א- לא ממש מפריע לי שאין לIPOD מסך

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  20. שלום רב, נתקלתי לאחרונה באפליקציה מגניבה, שימושית למי שיש מנוי למפעל הפיס. לינק לכתבה שם מצאתי את האפליקציה לינק לאתר של מפתחת האפליקציה שם ניתן למצוא פירוט ותמונות של האפליקציה

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  21. Started by Shafoiir,

שלום לכולם, אני מחפש נגן טוב עמיד לא ג'נרי . לא מעניין אותי וידאו .. אך ורק הצליל ושיחזיק הרבה זמן מבחינת הסוללה. עד 600 ש"ח בלי חריגות 4GB לפחות . תודה

22. Started by amititi,

אני חושד שהסוללה שלי נגמרת מהר מהרגיל אבל אין לי כל ניסיון עם סמארטפון אחר לכן אני בדילמה וחשבתי אולי מישהו יוכל לעזור לי כאן ולכן הנה כמה דוגמאות לשימוש שלי במכשיר ורמות השימוש בסוללה: משחקים ושימוש כבד - 6 שעות לכל היותר והפלאפון נכבה מצב המתנה - 14 אחוז ב 7 שעות ללא כל עדכון או משהו אני יכול לגלוש באנטרנט דרך WIFI ולראות כל 3 או 4 דקות אחוז יורד האם נראה לכם שמשהו לא תקין או שזה נורמלי?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  23. אני מחפש פלאפון שיהיה נוח, מעוצב, לא ניתקע....בעל איכות טובה של מסך וגם מצלמה לא רעה. אני לא מחפש שיהיה מפוצץ בתוכנות ופיצ'רים כמו הn96 אלא פלאפון יחסית פשוט שעוה את העבודה ודואג להיות מה שרשמתי בהתחלה. מחיר לא כזה משנה כל עוד ניכנס בקטגוריה. חשבתי בכיוון של אלו: N5800 N85 בגבול של ההכי יקר. אפשר גם SE כמובן... תודה.

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  24. Started by dovik,

צריך עזרה בבחירת סלולרי חדש. הדרישה העיקרית- סוללה חזקה ככל האפשר, נוכח הדרישות הבאות: *מסך מגע * גלישה ברשת * שליחת הרבה SMS * אפשרות להתקין סקייפ * תמיכה ב-WI-FI * תמיכה ב-java (קבצי jar.*) עלות-צריך לראות בכלל מה תווך המחירים ואז אולי אוריד מהדרישות.. תודה

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  25. יותר ויותר דגמים עתידיים יבוססו על ה-Snapdragon 675 הטרי של קוואלקום - שנראה מבטיח מאוד במבחני ביצועים חדשים בהם נצפה לכתבה