גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אולי מי שהוא נתקל בסיטואציה, אני רוצה להזמין טלפון מאמזון של גרמניה לפריז, אבל האם אני יכול לקבל החזר מס בצרפת, על מה שהוא שקניתי בגרמניה, אני יודע שכל האירופה מקושרת, אבל האם גם בהחזרי מס ? תודה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היצרנית הסינית מאשרת כי חתמה על הסכם שיעניק לנו מכשירים חכמים מסחריים ראשונים אשר יבוססו על הגירסה הניידת של הפצת הלינוקס האהודה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%91%d7%91%d7%99-%d7%9c%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%a7%d7%a1-%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95-%d7%90%d7%95%d7%91%d7%95%d7%a0%d7%98%d7%95-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95/
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שמתי לב שהחבילת גלישה DATA יותר יקרה מהחבילה הרגילה גלישה / שיחות / SMS , שאני מבצע הורדות עם החבילה הרגילה למשל גיגה / שניים הספק סלולר ישר מוריד את המהירות מ 20 ל 2 מגה מסרס את המהירות למרות שהחבילה שלי גדולה , ראיתי שיש חבילת DATA שהיא יותר יקרה והיא רק אינטרנט שם האינטרנט מיועד להורדות יותר ? והאינטרנט לא מסורס כמו ברגיל ? או שזה אותו דבר ? חבילה 1000 גיגה DATA בלבד (אינטרנט) בפלאפון עולה 100 שקל וחבילה 1000 גיגה / שיחות / SMS משולב עולה 70 שקל
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
- 1 follower
-
-
המכשיר הראשון הוא nokia 6230 עם מטען, של חברת סלקום. המקשים קצת מלוכלכים והכפתור האדום די מחוק, את המכסה של הסוללה קשה להוציא יש איזה משהו עם הזה שתופס את המכסה. השני הוא nokia 6500 classic עם מטען, של חברת סלקום. במצב מצוין חוץ מהמסגרת של הכפתורים שנשברה וצריך לתקן (אולי יש אחריות אני צריך לבדוק) אחריות לסוללה נגמרה ביוני 2009 והשלישי מוטורולה V3C עם מסך קדמי מנופץ (לא הראשי, המסך של הפליפ) המסך הראשי עם קרע שלא מפריע אם לא מעבירים עליו ציפורן. תודה רבה רבה למי שיעזור!!
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
קניתי אותו עם נרטיק ואוזניות, השאלה שלי האם כדאי לי לקנות לו מגן מסך חדש (ואולי טוב יותר) או להשאר עם המגן מסך שקבלתי?
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי אלף שקל זיכוי באורנג ואני לא יודע איזה מכשיר לקחת... חשבתי על lg מסך מגע איך הוא לעומת ה-htc diamond? או n96 כמה הוא יעלה?והאם הוא יותר טוב בהרבה מhtc? בא לי מחשב כף יד עם שילוב טלפון
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אני מחבר תאייפון למחשב ופתאום הוא דופק לי קטע כזה - אם sync apps מסומן בV ואני בא לסנכרן תמכשיר הוא שואל אותי אם אני בטוח שאני רוצה למחוק את כל התוכנות. אם אני מנסה לבטל תV הוא שואל אותי עדיין אם אני בטוח שאני רוצה למחוק את כל התוכנות. מה עושים? אני רוצה מוסיקה על האייפון :-\
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אחד הסמארטפונים המשתלמים ביותר בעולם כולו עומד לקבל שדרוג מתבקש לכתבה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי סמארטפון אינפינטי אורנג ואני לא מצליח להוריד תמונה מהגלריה להיות תמונת נושא ב ווטאס אפ או ב וייבר כל פעם שאני מנסה להוריד יש הודעה נסה מאוחר יותר ב ווטאס אפ ו בוייבר יש הודעה המראה שיש בעיה בחיתוך התמונה תודה על עזרה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
חוץ מהV3XX והW850 אילו עוד פלאפונים אמורים לצאת בזמן הקרוב (מאד)?
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי, ברשותי Sony Ericsson C902 הכל אחלה במכשיר, אם כי אני מעוניין לקנות כמה אביזרים שמופיעים באתר של SE, ואין לי מושג איפה. האביזרים שאני מעוניין לקנות: MMR 70 - משדר רדיו - מחברים אותו למכשיר, מכוונים על תחנת רדיו והמכשיר משדר על התדר הזה...מעולה לנסיעה ברכב MPH 77 - אוזניות IN EAR + שלט עם צג לשליטה במוסיקה *פלאש נייד - לא זוכר את שם הדגם - מחברים אותו למכשיר והוא מתפקד כפלאש לכל דבר...עדיף על מנורות הLED שנמצאות ע"ג המכשיר... יש לכם מושג איפה אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות פלאפון חדש ברשת אורנג' , וכמו שאמרתי יש לי עד 1K . דברים שחשובים לי בפלאפון זה איכות שמע טובה , אפשרות לMP3 נורמאלי שיכיל 2GB או יותר(עם כרטיס זיכרון כמובן) יכול להיות נחמד וזהו גודל לא הכי מפריע לי יש לי עכשיו V3X (ואני צריך להחליף אותו) והגודל לא ממש הציק לי. חשבתי על Motorola V6 maxx או K3 למשל אבל לא ממש יודע מה יהיה הכי טוב .
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
טוב ישלי בעיה, אני קיבלתי את הטלפון מאח שלי והוא לא זוכר תסיסמה של הפאלפון, יש סיסמה לאנשי קשר הודעות תמונות בקיצור להכל!! עכשיו אני לא יודע איך לגלות תסיסמה ואמרו לי שאני יכול לעשות לו פירמות כאילו להתקין תתוכנה של הפאלפון מחדש. יש מישהוא שיכול לעזור לי בנושא הזה?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לחברה שלי DOCK ורוד , לאייפון שהיא הזמינה. הכי מצא חן בעיניה זה הDOCK הזה - http://cgi.ebay.com/Pink-Portable-USB-Speaker-Dock-iPhone-3G-3GS-4-MP3-/380328913911?pt=AU_Electronics_Portable_Audio_Accessories&hash=item588d5eabf7#ht_2439wt_972 אבל אין משלוח לארץ באיביי למוצר הזה (אצל אף חנות) ! גם לא מצאתי בDX ולא בAMAZON, מישהו מכיר אתר מקוון אחר שאפשר לרכוש בו DOCK שנראה ככה או יותר טוב ? במחיר של עד 100 ש"ח ?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
דגם ה-Latitude 9510 החדש יהיה זמין בתצורה קלאסית או בתצורת 360 מעלות היברידית לבחירתכם - ויש גם מודם 5G מובנה שניתן להוסיף לכתבה
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם, רכשתי אייפוד לפני יומיים דור 2 לא 3G מבן אדם בעל נפח של 16GB אשר מעודכן לגרסא 1.1.14.ראיתי ברשת כבר עידכונים של גרסא 2.1.13 שמשפרים מהירות תגובה/מגע ועוד הרבה מאוד תוספות אשמח אם אפשרי להפנות אותי לבן אדם/ חנות שיחסית זולים ונותנים תמורה טובה למחיר. דבר שני קיבלתי איתו ת הכבל USB והמחשב לא מזהה אותו ככונן נוסף(דוגמת DOK) איך אפשרי לעלות אליו תמונות ותוכנות מהITUNES אשמח למגיבים.
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום התחדשתי באייפון אני צריך להתקין עליו תוכנות מסוימות שיתנו לי אפשרויות שחסרות באייפון (כמו הספר טלפונים בסים ושעון מעורר וכו..)אבל אני לא יודע איך מתקינים שמעתי שיש תוכנה בשם Installer שדרכה מתקינים את הכל היא חינמית? אם כן איך אני יכול להשיג אותה? אני ישמח לעזרה תודה! ואני מקווה שהדיון הזה לא אסור או משהו פשוט אין לי מושג אם זה חוקי או לא
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני צריך נגן עם איכות וידאו טובה,שיהיה ניתן לראות עליו סרטים,ולקרוא כתוביות (כלומר,שיהיה מסך גדול עם רזולוציה טובה) חיי בטריה לא מאוד חשובים לי,אני אשתמש בו רק כשעתיים שאני אסע ברכבת לבסיס בינתים creative zen נראה לי אחלה,וגם המחיר שלו ממש זול באמזון,אבל אני לא בטוח שהמסך גדול מספיק (2.5 אינץ מספיק טוב בשביל שכתוביות יהיו קריאות?) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
האם משהו יודע כיצד אוכל במכשיר שנקנה במזרח להכניס אפשרות לראות עברית? על המכשיר עצמו אפשר לראות עברית אינדונזית סינית תילנדית וכו'אבל עברית לא! תודה
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
קנו לי אמ פי 4 של קרייטיב מחו"ל- הזגם נקרא zen v plus ולא הכי הצלחתי להסתדר איתו והוא קצת נהרס אני חושב... הלכתי לכמה חנויות ואמרו לי שזה אחריות בינלאומית ושזה קשור איכשהו לאסטרוניקס... מישהו יודע איפה אני יכול לנצל תאחריות הזאת ולתקן את הכשיר (אפילו אם זה בתשלום)? או אתר אינטרנט שעוסק בדברים האלה??? תודה
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי אוזניית BT (MOTOROLA H500ומכשיר NOKIA 6120 (סימביאני), חיברתי והגדרתי את האוזנייה והכל פועל כמו שצריך. עכשיו, כל פעם שבתפריט BT בטלפון אני בוחר את האוזנייה אז הוא שואל אותי האם להפעיל את הBT בטלפון. איך אפשר לבטל את השאלה האידיוטית הזו ושהוא יפעיל את הBT באופן אוטומטי בלי להטריד אותי בשאלות דביליות/מיותרות?
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
המחירים של Galaxy s7 Edge רק בישראל לא שמעו על המחיר החדש ראו : http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S7-Edge-SM-G935F-32GB-Factory-GSM-Unlocked-12MP-Smartphone-/322104163841?var=&hash=item4afee77e01:m:mpYswH3bVAe4RduiHNQ0A1w ב- ש"ח EBAY 2170 אותו דגם בישראל 3659 ש"ח http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7768843&came=2729&gclid=CjwKEAjwiru9BRDwyKmR08L3iS0SJABN8T4vuyTs5aLLlmoMcnCJNL9vXxOCwsGQ7_PJ-U5p6_8whRoC21jw_wcB שימו לב אותו דגם מדוייק כמו בישראל Edge SM-G935F 32GB
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות לאבא שלי נגן MP3 במתנה. לאחר חיפושים והשוואות החלטתי על הנגן של sandisk, אבל כשבאתי לקנות אותו גיליתי שהוא מסדר את הקבצים רק לפי תווית ה- ID3 ואינו יכול לסדר את הקבצים על פי שם הקובץ (ואינו מתייחס גם לספריות). השאלה שלי היא אם יש נגן טוב (הכוונה מ"בית טוב") שמסדר את הקבצים על פי השם והתיקייה, ולא על פי ה- ID3. תודה.
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
האפליקציה החדשה של ענקית הטכנולוגיה תביא את פלטפורמת הוידאו הגדולה מכולן גם לצרכנים שאין להם גישה קבועה לחבילת גלישה סלולרית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-