גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
יצרנית המכשירים החכמים העולה מצהירה כי תשיק בעוד כמה חודשים סמארטפון דגל חדש ומתקדם, שיבוסס על שבב ה-Helio X20 בעל עשר ליבות העיבוד לכתבה: http://hwzone.co.il/elephone-p9000-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9c-%d7%a2%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%99%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 3 מכשירים של סוני אריקסון הם נמצאים תחת אותה קטגוריה ואין בינהם כמעט הבדל מהותי Sony-Ericsson C902 Sony-Ericsson G900 Sony-Ericsson W760i אשמח לקבל המלצה מי מבין השלושה יותר ממולץ ההתלבטות הגדולה יותר היא בין G900 ל C902 תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הנא הטלפון, http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=879119 המחיר מתחיל מ 1420 ש"ח ומטפס עד ל 2600 ש"ח. vmobile, Mobi, Eline, Mobile Store אלה החנויות הנוחות לי מבחינת מיקום ונראה גם שמבחינת מחיר ותגובות. בכל חנות יש תנאי אחראיות שונים ויבואן שונה. חלקם מציעים אחריות "מורחבת" ל 24 חודשים של יבואן רישמי או יבואן מורשה - מה ההבדל בכלל? איך אני יכול לקנות את המכשיר הנ"ל במחיר זול יחסית ולהיות בטוח שאני רוכש מכשיר מקורי ולא זיוף?
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
העדכון של תוכנת המסרים הפופולרית ביותר מביא איתו חידוש שעשוי להיות שימושי מאוד, אך גם מעצבן לכתבה
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי שאלה לגבי מכשיר נוקיה N86. ראיתי שבאורנג' כבר התחילו לשווק אותו, וניתן להשיג אותו דרך חנויות של יורוקום וחנויות סלולאר אחרות שמוכרות רק מכשירים. שתי שאלות: 1. מישהוא יודע אם המכשיר אמור להיות משווק גם בסלקום בקרוב או בכלל? 2. אם אני קונה את המכשיר מחנות של יורוקום או כל חנות סלולאר אחרת שמוכרת רק את המכשירים, האם יש אפשרות להטמיע בו את מערכת ההפעלה והתפריטים של סלקום? תודה וסופ"ש נעים לכולם!
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
נפח פיזי לא חשוב לי,פשוט יש לי הרבה מאוד מוזיקה ואני מוכן להקריב חלק מהנוחות בשביל זה. אז בואו נניח ואני אמצא חנות שעדיין מוכרת או שמסוגלת לייבא במשלוח iPOD 160GB, יש בו משהו שונה מה-120?מישהו אמר לי שיצא שיפור לכל סדרת ה-classic ורק ל-160 לא יצא,מה זה אומר? ומה זה ה-genuis באייפוד? תודה מראש,זה דיי חשוב,ה-mp3 שלי דופק לי את כל האוזניות עם היציאה לאוזניות הדפוקה שלו וזה מוציא לי את כל ההנאה מהמוזיקה שלי..
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
חוץ מהV3XX והW850 אילו עוד פלאפונים אמורים לצאת בזמן הקרוב (מאד)?
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ברשותי מכשיר TY TN . הותקן עליו תוכנת Push email של emoze. אך הוא לא דוחף אלא רק על ידי פתיחת האייקון הוא מקבל דואר - אך לא בצורה אוטומטית . למי יש פיתרון תודה . . שאלה שניה כיצד אני מגדיר במכשיר את נושא של גלישה / איטרנט אך ורק דרך WI FI .ולא דרך ספק הסלולר - אורנג'
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למעמד לאוטו ל LG G2 הוא צריך להתאים לרוחב של הטלפון כולל האוטר בוקס שמוסיף עוד כ - 2 ס"מ בנוסף צריך להתאים למשקל של המכשיר. המעמדים שקניתי עד עכשיו לא עמדו בעומס של המשקל והמעמד נשמט כלפי מטה עקב המשקל של המכשיר (143 גרם + המשקל של האוטר בוקס)
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לחברה שלי DOCK ורוד , לאייפון שהיא הזמינה. הכי מצא חן בעיניה זה הDOCK הזה - http://cgi.ebay.com/Pink-Portable-USB-Speaker-Dock-iPhone-3G-3GS-4-MP3-/380328913911?pt=AU_Electronics_Portable_Audio_Accessories&hash=item588d5eabf7#ht_2439wt_972 אבל אין משלוח לארץ באיביי למוצר הזה (אצל אף חנות) ! גם לא מצאתי בDX ולא בAMAZON, מישהו מכיר אתר מקוון אחר שאפשר לרכוש בו DOCK שנראה ככה או יותר טוב ? במחיר של עד 100 ש"ח ?
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות טאבלט לאבא שלי: 1. תמיכה בעברית 2. 3G (מאוד רצוי אבל לא חובה) 3. אפשרות להרחבה 4. 9-10 אינץ' אשמח להמלצות וגם המלצות איפה לקנות.
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
העברתי לאייפוד שירים (לא לתוך ה-itunes אלא לתוכו כדיסק קשיח) במטרה להעביר אותם למחשב אחר. כשהתחלתי להעביר למחשב השני מופיעה לי השגיאה: cannot copy... ...: data error (cyclic redundacy check) מה עושים עם זה?
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
אני צריך נגן עם איכות וידאו טובה,שיהיה ניתן לראות עליו סרטים,ולקרוא כתוביות (כלומר,שיהיה מסך גדול עם רזולוציה טובה) חיי בטריה לא מאוד חשובים לי,אני אשתמש בו רק כשעתיים שאני אסע ברכבת לבסיס בינתים creative zen נראה לי אחלה,וגם המחיר שלו ממש זול באמזון,אבל אני לא בטוח שהמסך גדול מספיק (2.5 אינץ מספיק טוב בשביל שכתוביות יהיו קריאות?) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מה אתם חושבים???האוזניות יפעלו אל רוב כוחן על הPSP????
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי התלבטות בין כיסויים לגלקסי 3 מהסוג של הרמה הגבוהה ביותר של הגנה בסגנון הפנטום של CASE MATE וה-KRAKEN של TRIDENT למרות שאם יש עוד אתם מוזמנים להמליץ, ועוד דבר האם משתלם להזמין מארה"ב אם יש לי שם קרובים? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מה עדיף מבין השניים ?? מבחינת נוחות אמינות איכות מחיר ובעיקר נגן מוסיקה או אם אתם מכירים משהו ברמה ומחיר דומים אני אשמח לשמוע
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני יודע שזה חרא של חברה פשוט יש לי שם חבילה טובה 36 אגורות לכל היעדים ועוד 200 דקות חינם ב10 שקל לחודש אז אני מעדיף חבילה טובה וזולה תודה רבה תביאו לי שם של הפלא הכי טוב שלהם אבל אתם יודעים פלאפון לא כל המחשבי כף יד האלה שיש להם תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי מישהו מכיר את המכשיר הזה? יש לי הצעת שדרוג זולה יחסית בעקבות תקלה ב3100...איך הוא בנוחות ושאר הדברים הבסיסים? (פחות מעניין אותי כל הפונקציות המתקדמות) תודה!
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מעוניין במכשיר שייתן מענה לצרכים הבאים: 1) אינטרנט אלחוטי עם תמיכה בפלאש לצורך גלישה ביוטיוב 2)מצלמה סבירה , כל אחת עם 5 מגה פיקסל תענה לדרישה 3)חיבור אוזניות 3.5 שכמו שהבנתי נמצא בכל מכשיר כמעט 4)רמת קרינה סבירה. הקנייה תעשה בחנות פרטית. דבר שמדאיג אותי, הוא עניין האחריות, שלפי מה שהבנתי לא תקיפה ברגע שמתחילים לשחק עם המכשיר. לא שיש לי צורך בהתקנות כלשהן, אבל ארצה כמובן עברית במכשיר וראיתי שכל חברה לוקחת המון כסף על ההתקנה הפשוטה הזאת. התקציב בעקרון בין 1500 עד ל2200 שקלים. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש קבצי JAR וJAD, מה אני עושה איתם ואיך מתקינים בV3X משחקים?
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני שוקל האם לקנות נוקיה 5800. הפונקציות החשובות בטלפון: WIFI GPS סוללה סבירה ומעלה אשמח לחוות דעת ממי שיש לו את הסלולר הזה והאם יש אלטרנטיבות טובות יותר בסביבת המחיר שלו(1100 ש"ח)
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום בימים אלה הושק האייפון בישראל אני מתכנן לשדרג פלאפון ואני מתלבט האם לשדרג ל5800 של נוקיה שהוא גם עם מסך מגע,או לאייפון 3GS 16 ג'יגה הנוקיה יוצא לי בתוכנית חיילים 140 שח לחודש,אבל זה על 400 דק' שיחות,200 SMSים וגלישה...פלאפון זה כנראה זיכוי... האייפון יוצא לי 194 שח לחודש,30 מגה גלישה חיצונית באינטרנט,ואם אני רוצה 100 מגה זה 20 שח בחודש,אם אני רוצה 5 ג'יגה זה 90 שח בחודש... בעיקרון מעניין אותי מולטימדיה...משחקים,מוזיקה וכו'... אין לי בעייה לקנות את ה5800 למרות שאני רוצה מאוד את האייפון,אבל אני לא יודע אם ה54 שח האלו בחודש,שבסיכום של שנה וחצי יוצא ביניהם הפרש של 900 שח שווים את זה... מה כדאי? תודה
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מדובר על מכשירים של רשת ORANGE NOKIA N95 או Mio A701 או HTC TyTN :s05:
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שמעתי משהו על זה שגוגל או מייקרוסופט אמורות להוציא מערכת הפעלה לפלאפונים... לפי מה ששמעתי זה לסוני אריקסון... זה נכון? אם כן.. טיפה פרטים או קישור קטן בבקשה :]
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הפלאפונים של נוקיה מצויינים העיצוב יפה המצלמה מצויינת המערכת ממש זורמת אבל למה אין אפליקציות? למה מייקרוסופט לא מזרימה מיליונים למפתחים שיוציאו גם להם אפליקציות? זה מתסכל יש NOKIA LUMIA 520 ב 860 שקל אבל נכון לעכשיו וינדוס פון ממש חדלת אפליקציות! איך היגיוני שהמערכת קיימת כבר שנה +- שלא לדבר שלפני זה היה את ה וינדוס 7.5 באותו ממשק ועדין אין אפליקציות באסה
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-