עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, יש לי תקציב של כ 2,200 למכשיר סמארטפון. עשתי סקר ואני מתלבט בין HTC One S או HTC Sensation XL או samsung galaxy s2 אשמח להמלצות בין שלושת הדגמים הללו... ומה ההיתרונות של כל מכשיר ? תודה!!

2. שמעתי משהו על זה שגוגל או מייקרוסופט אמורות להוציא מערכת הפעלה לפלאפונים... לפי מה ששמעתי זה לסוני אריקסון... זה נכון? אם כן.. טיפה פרטים או קישור קטן בבקשה :]

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  3. Started by slip,

לא מזמן קניתי את הG3 של COWON ואני ממש מרוצה אבל בטעות כנראה מחקתי איזה קובץ הגדרות מהתיקייה של הRECORD שיש בנגן אחרי שחיברתי אותו למחשב ועכשיו אני לא יכול להקליט ותמיד שאני מנסה להקליט הוא מקליט איזה שנייה ואז הוא עוצר והוא גם לא יכול לשמור את ההקלטה.אז אם מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה אז הוא מבורך

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  4. Started by 3d7,

יש כאן מישהו שמשחק באיקרים? אני רוצה לברר האם אפשר לשחק באיקרים על טלפון סוני W902 (אין לו מסך מגע), ועד כמה המשחק שחיק איתו.

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by shainov,

שלום לכולם, רכשתי אייפוד לפני יומיים דור 2 לא 3G מבן אדם בעל נפח של 16GB אשר מעודכן לגרסא 1.1.14.ראיתי ברשת כבר עידכונים של גרסא 2.1.13 שמשפרים מהירות תגובה/מגע ועוד הרבה מאוד תוספות אשמח אם אפשרי להפנות אותי לבן אדם/ חנות שיחסית זולים ונותנים תמורה טובה למחיר. דבר שני קיבלתי איתו ת הכבל USB והמחשב לא מזהה אותו ככונן נוסף(דוגמת DOK) איך אפשרי לעלות אליו תמונות ותוכנות מהITUNES אשמח למגיבים.

6. Started by Danikk8,

שלום לכולם, אולי מי שהוא נתקל בסיטואציה, אני רוצה להזמין טלפון מאמזון של גרמניה לפריז, אבל האם אני יכול לקבל החזר מס בצרפת, על מה שהוא שקניתי בגרמניה, אני יודע שכל האירופה מקושרת, אבל האם גם בהחזרי מס ? תודה

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  7. Started by The Dom,

הפלאפון הנדון כאן הוא מירס I830.... אני מחפש ומחפש ואני לא מוצא בו את השעון מעורר... כול שנייה זה משגע אותי ואסור לי לכבות ת'טלפון..... מישהו יכול לעזור לי? (ד"א לא מצאתי את זה בהגדרות)

8. Started by .nimiking.,

מישהו יודע אם אמורים להגיע מתישהו מכשירים חדשים לחברת פלאפון?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  9. יש לי אוזניית BT (MOTOROLA H500ומכשיר NOKIA 6120 (סימביאני), חיברתי והגדרתי את האוזנייה והכל פועל כמו שצריך. עכשיו, כל פעם שבתפריט BT בטלפון אני בוחר את האוזנייה אז הוא שואל אותי האם להפעיל את הBT בטלפון. איך אפשר לבטל את השאלה האידיוטית הזו ושהוא יפעיל את הBT באופן אוטומטי בלי להטריד אותי בשאלות דביליות/מיותרות?

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  10. לאחר מספר דיווחים על תאריך האירוע ותוכנו, אפל מזמינה אותנו לראות על מה היא עובדת חוץ מהאייפון לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%aa%d7%97%d7%a9%d7%95%d7%a3-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a8/

11. יש לי אלף שקל זיכוי באורנג ואני לא יודע איזה מכשיר לקחת... חשבתי על lg מסך מגע איך הוא לעומת ה-htc diamond? או n96 כמה הוא יעלה?והאם הוא יותר טוב בהרבה מhtc? בא לי מחשב כף יד עם שילוב טלפון

12. Started by dans41,

הבנתי שבמכשיר אין רכיב של IR אז רציתי לדעת אם אפשר להוסיף. אני זוכר שב2010 היו מוכרים רכיב זהה לאייפון בשביל להפוך אותו לשלט. אני רוצה לדעת עם אני יקנה IR to 3.5 (שקע האוזניות) אז הוא יעבוד עם watch ON של סמסונג (הורדה דרך APK למכשיר מן הסתם). נראה ככה יש לכם רעיון לפתרון יותר טוב? בין היתר הייתי רוצה לדעת אילו עוד חסרונות יש למכשיר הזה ואלו מהם אפשר לפתור.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  13. מישהו מכיר סוללות של e cell שיש להזמנה ב ebay? http://www.ebay.com/itm/190759359279?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 אני רוצה כזו לxperia sola השאלה אם הם טובות ואמינות והקיבולת שלהם אמיתית?

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by natan805,

כשאני מפעיל waze פעמים קורה לי באמצע נסיעה שפתאום התוכנה משתבשת ואז האייקון של הwaze מהבהב-אין קליטה,האם האנטנה של הs3 כזאת דפוקה?כי באייפון של אחי זה לא קורה,או שאולי בגלל בעיות אינטרנט?(רימון).

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  15. Started by בר52,

רכשתי סמארטפון אינפינטי אורנג ואני לא מצליח להוריד תמונה מהגלריה להיות תמונת נושא ב ווטאס אפ או ב וייבר כל פעם שאני מנסה להוריד יש הודעה נסה מאוחר יותר ב ווטאס אפ ו בוייבר יש הודעה המראה שיש בעיה בחיתוך התמונה תודה על עזרה

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  16. Started by Shafoiir,

שלום לכולם, אני מחפש נגן טוב עמיד לא ג'נרי . לא מעניין אותי וידאו .. אך ורק הצליל ושיחזיק הרבה זמן מבחינת הסוללה. עד 600 ש"ח בלי חריגות 4GB לפחות . תודה

17. הקשיים הלוגיסטיים והחשש מהדבקה המונית בוירוס הקורונה הכריעו - תערוכת MWC הגדולה לשנת 2020 בברצלונה שתוכננה לסוף החודש לא תתקיים כלל לכתבה

18. Started by סטלן-בסטל,

מה קורה תותחים באמת שאני לא יודע אם אני מפרסם במקום הנכון אבל אני מאוד מקווה שכן בכל מקרה...יש לי gps עם תוכנת igo 8 ברצוני לעדכן את המפות אך אני נדרש לרישיון מתאריך 3.2009 איך אני משיג את הרשיון הזה?...מה אפשר לשנות או לעשות כדי שהמפות החדשות יפעלו תודה רבה לעוזרים מצטער אם עברתי על חוקים כלשהם...באמת שלא ידעתי.

19. Started by Reze,

מישהו יודע אם צריך לצאת בזמן הקרוב PSP2 כי אני מעוניין לקנות PSP ... בזמן הקרוב אני מתכוון 3חודשים... תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  20. Started by meir1234,

שלום, מדובר על טאבלט שנקנה מסלקום לפני כשנה כולל מודם סלולרי. המחיר בזאפ 2580 שימוש: אינטרנט ומעט סרטים לנסיעה ארוכה ברכבת (באר שבע- תל אביב) האם כדאי? לתשובתכם אודה

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  21. אני מחפש פלאפון שיהיה נוח, מעוצב, לא ניתקע....בעל איכות טובה של מסך וגם מצלמה לא רעה. אני לא מחפש שיהיה מפוצץ בתוכנות ופיצ'רים כמו הn96 אלא פלאפון יחסית פשוט שעוה את העבודה ודואג להיות מה שרשמתי בהתחלה. מחיר לא כזה משנה כל עוד ניכנס בקטגוריה. חשבתי בכיוון של אלו: N5800 N85 בגבול של ההכי יקר. אפשר גם SE כמובן... תודה.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  22. איזה נגן כדאי יותר לקנות? לי אישית חשוב איכות השמע מאוד ואמידות הנגן.. תודה

23. Started by ORLY9992,

מה עדיףיותר

24. Started by magafaim,

אני מחפש נגן MP3 לאחותי עם זיכרון של 512 או גיג'ה בעל אפשרות הרחבה עד 300 ככה מצאתי את זה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16304 מה אתם חושבים ?יש לכם נגן יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  25. Started by hanokh,

?

• 1 תגובה
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.