גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
-
-
-
אני מחפש נגן שהוא לא Ipod (יש לי נסיון מר עם איפוד),שטח איכסון בינוני (נגיד 40G?), ממשק יעיל ונוח וגודל פיזי קטן אבל זה לא ממש קריטי.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבחירת נגן MP3 דרישות איכות שמע נפח 16GB לפחות קטן סוללה שמחזיקה לאורך זמן רדיו (יתרון) אני לא מתכוון לצפות בסרטים דרך הנגן. נ.ב. המוצרים של "אפל" לא מתאימים כי צריך מחשב שמסנכרנים את הנגן איתו ואילו לי לא היה מחשב קבוע ממנו אני מעדכן את המוזיקה. הנגן ישמש אותי בטיול תרמילאים אני טס באמצע שבוע הבא לכן צריך המלצה דחוף - תודה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לצערי, ה- MP3 הקודם שלי הלך לי לאיבוד Sansa M250 . הספיק לי מעל ומעבר הדרישות: קומפקטי תמיכה בעברית - יתרון אבל לא חובה בעל נפח של 4 ג'יגה לפחות איכות סאונד סבירה וידאו - לא מעניין אותי, אני לא הולך לצפות בסרטים בכזה גודל של מסך. חשבתי כבר על כמה אופציות: Sandisk Sansa Clip 4GB Iriver T5 - ראיתי אותו, ממש ממש על הפנים. Sandisk Sansa Clip 8GB Meizu M6 4GB - הוא עדיף במידה ניכרת על פני הסנסה? קצת התנסיתי בממשק שלו ולטעמי, הוא לא היה נוח במיוחד. ה- Meizu 8GB לצערי, חורג מהתקציב.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לקראת תחילת השירות הצבאי אני מעוניין לקנות נגן MP3 ומכיוון שהידע שלי בנושא אפסי אשמח להצעות. הדרישות שלי הן 4G, אין צורך ליותר, חיי סוללה ארוכים ככל האפשר ותמיכה בעברית (לא בהכרח צריך ממשק עברי, אבל ששמות השירים/אמנים בעברית יקלטו(ולא הפוך)) האפשרות ליצור playlist כלשהי בין אם זה דרך הנגן או דרך תוכנה, לא מעוניין בנגני שאפל בלבד תקציב באזור ה250 ש"ח, אפשר לחרוג אפילו עד 350 במידת הצורך אבל רצוי שלא. תודה מראש לממליצים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש משהו בארה"ב , עד 150$ , משהו קטן וקומפקטי לפעילות ספורטיבית , דגש על איכות סאונד מאשר עיצוב , אין צורך ב MP4 או תמונות אם יש ניחה. מצויידות כתוספת אוזיניות קיימות סנייזר לכן דגש על איכות שיהיה תועלת לאוזניות , תודה רבה על העזרה
-
- 40 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לקנות נגן MP3. הוא צריך שיקליט באיכות סבירה (לדוגמא להקליט הרצאה ושיהיה אפשר לשמוע משהו) , שיתמוך בעברית , ושלא יעלה מעל 300 ¤. יש חיה כזאת? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן חברים! אני מחפש לי נגן חדש, עם נפח של לפחות 60GB. המתמודדים העיקריים בקטגוריה הם הזיון, ה-M והאייפוד קלאסיק, ואני אשמח לחוות דעת על כל אחד... ד"א, אני טס מחר בערב אז אני מתכנן לקנות היום או מחר. חשוב לי גם זמן סוללה, נוחות ואיכות השמע. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וערב טוב מה קורה? אוקי הקשיבו נא, הבנתי כי אני צריך נגן Mp3 קטן וקומפקטי ודגש על קל בעל מקום מכובד [אין לי הגדרה מסויימת, אבל כל ג'גה יספיק לטעמי]. אני צריך משהו די צנוע מבחינה תקציבית, 1000 ש"ח, אולי 1100 בחריגה קלה, אבל לא משהו רציני מדי, תודה רבה!
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש נגן בערך במחיר הזה (בלי חריגות משמעותיות). אני מאמין ש2 ג'יגה יספיקו לי. ואינ צריך אותו כמה שיורת קטן/דק. כמה שפחות להרגיש אותו בכיס שלי.
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש נגן mp3 חדש אחרי שהx5l נפטר . חשוב לי במיוחד: 1. אורך חיים של הבטריה 2. איכות שמע (מן הסתם... ;D) 3.חסין זעזועים. רצוי שיוכל להציג תמונות וסרטים אבל לא חובה (זה לא השימוש העיקרי שלו) חשבתי על האייפוד קלאסיק או על המיקרוסופט זון - איך הם? ראיתי גם לפני משהו כמו שנה את הZen Vision-M של קריאטיב, שהציג איכות טובה אבל לא כל כך אהבתי את הממשק שלו. האם כדאי בכלל לקנות x5l חדש?! עריכה: שכחתי לציין שחשובה גם איכות האוזניות - אם האיכות של אלה שבאה עם המכשיר ממש חרא ואני אצטרך להחליף אשמח אם תציינו
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי! יש לי נגן MP3 החברה qc pass. הענין הוא ,תמיד הייתי מכניס אותו ל-USB המחשב היה מזהה אותו לא צריך דרייבר כלל. מהיום כל מחשב שאני מכניס אותו הוא דורש דרייבר ,מהי תופעה זו. חיפשתי דרייבר ולא מצאתי ,אשמח אם תעזרו לי למצוא. תודה!
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קיבלתי מירס בצבא ולכן אני רוצה להיפתר מה5800 שלי ולקנות נגן נורמלי אני מעוניין ב16-32 ג'יגה נפח זיכרון (לא קריטי אם זה HD אבל לא ראיתי הרבה HD בנפחים האלה היום) ושיתמוך בכמה שיותר פורמטים ויחסוך לי את הכאב ראש של המרות ראיתי רק את 2 אלה שמתאימים לי: Iriver P7 16GB Iaudio O2 32GB יש למישהו הצעות אחרות כי ראיתי שה2 האלה יחסית לא חדשים...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך נגן MP3 שלא עולה על 200 שקל, מה שאני צריך שיקלוט תחנות רדיו כמו שצריך...(לבחינת בגרות באנגלית), אם בדרך אפשר איכות מוסיקה טובה אז שיהיה, אבל זה לא פרמטר חשוב. יש המלצות על דגם ספציפי? אני צריך תשובה מהירה עריכה: איך זה? http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=1082
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
המסך של ה Sansa E-250 מת, ואני צריך לקנות נגן חדש. יש לי אוזניות JBL Reference 220. ההתלבטות שלי היא בין ה Sansa Clip 2G שעולה 170 שקל, לבין ה Cowon I7 שעולה 350. עכשיו יש לי שאלה - האם ה COWON יתן סאונד יותר טוב מאשר ה CLIP עם אוזניות כמו שלי? יהיה הבדל מורגש? אני רוצה לקנות היום בערב. (צריך את זה למחר) תודה.
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן MP3 כמה שיותר זול (באיזור ה50 שקל) בשביל ריצות. עדיף שיהיה לו מסך וזיכרון של יותר מ1GB. ראיתי באייבי כמה כאלה. אשמח להמלצות שלכם לנגנים כאלה מאיביי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לנגן mp3 עם איכות סאונד גובהה אבל גם עם עוצמת סאונד חזקה. לא צריך אחד עם צפיה בתמונות או סרטונים, רק בשביל לשמוע מוזיקה. התקציב גמיש. אם יש אז גם תנו המלצה לאוזניות שיתאימו לנגן כזה עם המאפיינים האלו.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהי שאני מכיר מחפשת נגן אצטט אותה לא יודעת, שינגן. לא צריכה וידאו. לא צריכה ריצות. נפח- לא חשבתי על זה. סטנדרטי, מה שזה לא אומר. שיחזיק הרבה זמן. לגבי מחיר, ברור שזול זה טוב, השאלה היא מה ההבדל בין מכשיר שעולה מחיר X למכשיר שעולה X+1000. אם ההבדל הוא באיכות סאונד- אני מוותרת, את הסאונד הטוב יש לי במערכת בבית. אם ההבדל הוא בפונקציות שאני יכולה להסתדר בלעדיהן- גם מוותרת. פליי סטופ קדימה אחורה עבור אלבום- זה מספיק לי. אם ההבדל הוא בכמה זמן הוא יישרוד איתי או בגודל שלו- אז אין לי בעיה לשלם יותר. חשבתי על IPOD NANA 4 ג'יגה בשבילה יש למישהו הצעות אחרות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי אני מחפש נגן MP3 להתקנה בסוני z610 בנוסף למה שיש שם נגן עם יותר תכונות שהתכונה החשובה זה האפשרות לשמוע שירים במהירות גבוהה מהרגיל ( x2 x4 ) מכירים תוכנה כזו ?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן mp3 גם בשביל לרוץ איתו. הבנתי שנגן מבוסס HD אינו מתאים לריצות ושכדאי לקנות נגן מבוסס flash. האם זה נכון? על איזה נגן (4-6GB) אתם ממליצים? חשוב שיהיה בעל איכות שמע מצויינת ושהדפדוף בין השירים יהיה קל (אפשר לדלג בקלות על ספריות שלמות וכו') פרמטרים חשובים נוספים (כדאי שיהיו, אך לא חובה): + חיי סוללה ארוכים + כניסת line-in טובה + לא יקר מדי תודה,
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
-