גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
יש לי פלאפון W980 של סוני אריקסון יש לו זיכרון 8 גיגה פנימי כבר כמה חודשים שהוא לא בשימוש כי החלפתי לאייפון עכשיו אני רוצה להעביר את התמונות שצילמתי בו למחשב והוא לא נדלק לי ישנה דרך בכל זאת לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקבל מכשיר N95 של אורנג' בשבוע הבא מהעבודה. אני רוצה לדעת מה גודל ה-microSD המירבי שאפשר להתקין בו מכיוון שאני רוצה להשתמש בו גם כנגן MP3. באתר של נוקיה ישראל http://www.nokia.co.il/A4709310 כתוב 4GB, אבל בחיפוש בגוגל מצאתי אנשים שאמרו שגם כרטיסים של 8GB עבדו להם. ב-WIKIPEDIA כתוב שהדגמים של N95 מלבד N95-4 תומכים ב-microSDHC (שעד כמה שהבנתי זה המשמעות של microSD HighCapacity). האם הדגם של אורנג' הוא N95-4? האם מישהו כאן ניסה כרטיסים בעלי גודל גבוה עם המכשיר שאורנג' מספקת?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הסמארטפון העדכני של השחקנית הפינית-סינית מצוייד בשבב ה-Snapdragon 710 ובמחיר שאפתני עד מאוד - במזרח הרחוק בלבד, לעת עתה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהוא יכול להסביר לי מתי הוא אמור להגיע לארץ?(אני מדבר על פיזית מכירה בחנויות, או במסלולים של אורנג'/פלאפון/סלקום) והאם שווה להמתין עד אז ולא ללכת עכשיו על ה-S הרגיל. (שוב, כן, תמיד אפשר להמתין לנצח, בלה בלה בלה... מדובר לפי הבנתי על חודש או פחות....)
-
- 420 תגובות
- 56.8k צפיות
-
-
-
גרסת ה-5G של מכשיר הדגל מבית סמסונג תגיע כבר בתחילת החודש הבא - רק בארץ המקור שלו לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בקנדה, שהמחיר יהיה בסביבות 40 דולר, והאם זה אפשרי אוזניה טובה במחיר כזה?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום רב חברה לאחרונה הזמנתי את הN97 (הוא עוד לא הגיעה ) עכשיו שמעתי וראיתי באיזה סירטון בYU שבגירסת קושחה הבאה הייה ניווט קינטי כמו IPHONE ככה שאתה מתחיל לגעת ואז זה ממשיך לזוז כמו באנרציה קינטית (אני מקווה שלא חפרתי פו יותר מידיי :-X ) בקיצור מישהוא יודעה אם יש את זה כבר?
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מחיר הוא לא פקטור הסלולרי צריך להיות כמה שיותר all-rounder חייב להיות מהארץ. מה הכי טוב שיש?
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מקור: http://www.gsm-israel.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%94-xperia-duo-%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%9F ובאנגלית: מקור: http://www.phonearena.com/news/New-photo-of-the-Sony-Ericsson-Xperia-duo-emerges_id19699
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מחר אני הולך לקנות מאורנג' את הGALAXY יש משהו שאני צריך לדעת על המכשיר? (בעיות וכאלה...)
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
התחיל לשעמם לי בזמן ריצה אז אני הבאתי את הנגן שלי ובזמן הריצה האוזניות תמיד יוצאות לי מהאוזניים והחוט מסתבך לי לפעמים... רציתי לדעת אם קיים דבר כזה אוזניות לריצה ואם אפשר לרכוש אותן
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום רב. סופית הCREATIVE ZEN MICRO שלי שבק חיים לאחר שירות מסור ונפלא מצידו... כרגע אני מחפש את היורש.הנק' מוצא שלי להשוואה היא הזן מיקרו. כמה דגשים לחיפוש - הנגן יהיה מיועד לשימוש יומיומי וספורטיבי שכולל ריצה\אופניים\חדר כושר וכדו',לכן אעדיף להתמקד בפלאש,וגם שיהיה ניתן לשאת אותו בקלות בצורת שרוך או איזה נרתיק לגוף. משהו קליל יחסית,לא זעיר,אבל לא עבה\מגושם\כבד. כרטיס הרחבה יהיה אופצייה מעולה. רצוי רדיו. איכות סאונד טובה ונקייה,אני לא אודיופיל.אני משתמש באוזניות JBL 220. לגבי MP4,אני לא צופה שימוש בכך בעתיד אבל אם זה חלק מהנגן ושומר על קומפקטיות יחסית ועל מחיר סביר אז אין לי בעיה עם כך. אני לא יודע כ"כ מה עדיף מבחינת ממשק כפתורים,אני הסתדרתי מצויין עם הזן מיקרו,אם זה יהיה …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איזה פלאפון הייתם לוקחים ... יש לי בסביבות ה 4K לפלא אבל חשבתי משהו באזור ה n95/n93 יש משהו יותר טוב? וד"א אין אותם בארץ ... האם יש איזה חברה שיכולה לספק לי אותו במשלוח ? או ששווה לחכות לדור הבאה שיצא עוד מעט ?#@! כי ראיתי כבר פלאפון דור 3.5 לפי השטויות שלהם..
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
משהו טוב ויציב שיעשה ת'עבודה , לא מכיר את העולם הזה של הנגנים
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הגלאקסי S הראשון מחנות פרטית (השני יקר מידי, גדול אפילו יותר מהראשון וקראתי פה שהוא פחות טוב במוזיקה). עכשיו באתר של החנות כתוב "לקוחות יקרים, שימו לב!!! אנא המנעו מהתקנת גרסאות בכלל ומתיקון "LAG FIX" בפרט. כאמור, לקוח אשר יתקין או ישנה את גרסת התוכנה מיוזמתו, יאבד אחריות בגין פעלות אלא ועלול להשבית את המכשיר." שזה אומר לא להתקין רום כי אחרת אני אעבד אחריות. מה לעשות לגבי זה? הבנתי שאנשים שמים רומים למרות הכל.. איזה נרתיק/מגן מסך צריך לקנות בשבילו? ואיזה דברים כדאי לוודא לפני שקונים?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי דחיה של האירוע המקורי היציאה של הICS תתרחש בעוד פחות משבוע ב19/10/11 http://www.engadget.com/2011/10/13/samsung-confirms-ice-cream-sandwich-event-on-october-19/
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
http://ces2007.video-blog.eu/popup/Cowon-flv.html
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום קניתי את הפלאפון הזה לפני יומיים,וצריך עזרה בכמה נושאים: 1.החתמת קבצים:כדאי לעשות?מסכן את הפלאפון?או שיש מספיק אפליקציות בלי החתמה?ואם לעשות,אז איך?הסתכלתי על מדריכים ולא הבנתי בכלל כלום כי האתר בסינית וכו' 2.לראות סרטים:יש אופציות להמרת סרטים עם כתוביות ולראות על המכשיר? 3.נגן מוזיקה:כדאי להשתמש בדיפולטי,או לשים אחד אחר?איזה לשים? 4.לפרוץ לגמרי את המכשיר זה כדאי או שזה מסכן? תודה רבה!
-
- 50 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי גלקסי S2 מאחד החנויות שמופיעות בזאפ. יש לי כמה שאלות: 1. האם איכשהו ניתן להתקין גרסה שתתן תפריט בעיברית?, כרגע רק באנגלית, אבל הוא תומך מקלדת בעיברית, SMS אנשי קשר חיפוש וכו' 2. האם ניתן להוריד את המזג אוויר בשולחן העבודה? 3.האם יש תוכנה כמו ולינגו שמקבלת הנחיות בעיברית ( תוכנה שפועלת לפי הנחיות הקול שלך)? 4. האם יש תוכנה או הגדרה במכשיר שניתן לענות לשיחה מתקבלת על יד הקול או ע"י הנפת היד? תודה רבה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות אפליקציה לאייפון יש לי אתר מוכן ואני צריך שהוא יקושר לאפליקציה. הבנייה בתשלום נא ליצור קשר במייל :hensh2@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יכול לסבול את העובדה שיש לי מכשיר של חברת Apple. אז אני רוצה למכור את האייפון 4S שלי ולקנות LG G3 או HTC M8. מה הדרך הכי נוחה וקלה לעשות זאת? לנסות למכור ביד 2 או חנויות שעושות טרייד אין או משהו בסגנון?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגלגול הבא של משפחת מכשירי הפרימיום לשוק הביניים (שתדלג על הספרה 4, כנהוג אצל מרבית היצרניות הסיניות) יוכל להתפאר בטעינת מרבית קיבולת הסוללה הפנימיות בתוך זמן של פחות מעשר דקות?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 370 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וברכה לאחרונה קניתי מכשיר גלקסי S21 אולטרה חדש מיבואן מורשה\מקביל. כשהוצאתי את המכשיר מהקופסה - אני מרגיש שחלק פנימי זז בתוך המכשיר. מיד חששתי שהמכשיר עבר איזה פירוק\החלפת חלקים פנימיים (כידוע שהרבה פעמים נתקלים בזה במכשירים מיבואנים מקבילים) המוכר של המכשיר טוען שככה סמסונג עשו בכל דגמי האולטרה שיש חלק במצלמה שזז וככה זה צריך להיות מובנה במכשיר. האם זה נכון? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
- 1 follower
-