עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. קניתי דיבורית משולבת FM TRANSMITTER ככה שאת המוזיקה אני כן שומע מהרמקולים ברכב, ואפילו את הצלצול כאשר מתקשרים אליי אבל את השיחה עצמה, כשאני עובר לספיקר, אני לא שומע דרך הרמקולים. ועל האריזה כתוב שזה כן צריך להיות ככה ואין סיבה שלא אם את המוזיקה אני כן שומע. דגם הדיבורית: http://www.4save.co.il/scripts/prodView.asp?idProduct=95

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  2. Started by hanokh,

?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  3. Started by anatd,

אני מעונינת לקנות את ה asus a696, ויש לי כמה שאלות על האביזרים הנילווים. החנויות מוכרות חבילה של זיכרון +נרתיק + מגן מסך רציתי לשאול האם המכשיר מגיע עם מגן מסך, או שכדאי לקנות מגן מסיליקון או משהו כזה שבחבילה ? מה באמת צריך ?? הבנתי שיש נרתיק שמגיע עם המכשיר אבל פשוט (לפי הסקירה http://www.pocketpcfreak.com/archive/00006735.htm). יש נרתיק עור, יש נרתיק אלומיניום, מה ההבדל ואיך זה נראה בכלל ? האם יש נרתיק ספציפי לכל דגם, לכל חברה, או שזה אוניברסלי ? תודה

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by Shafoiir,

שלום לכולם, אני מחפש נגן טוב עמיד לא ג'נרי . לא מעניין אותי וידאו .. אך ורק הצליל ושיחזיק הרבה זמן מבחינת הסוללה. עד 600 ש"ח בלי חריגות 4GB לפחות . תודה

5. Started by OFF-RoaD,

אני ממש מתלבט כבר הרבה זמן בין שני אלו. היתרון של הD2 הם יכולת הצגת הסרטים (שלא נורא חשובה לי אבל יכולה להיות פיצר נחמד). היתרונות של הI7 הם הגודל וזמן הסוללה המדהים. עכשיו, מעניין אותי מה קורה במישורים הבאים בהשוואה ביניהם: 1. איכות סאונד. 2. נוחות חלוקת שירים ומציאתם (folders, playlist on-the-go וכו'). 3. תמיכה בעברית? 4. באנדל ואביזרים שניתנים לקניה אחכ (נרתיקים וכאלו). זהו בינתיים. אם זה משנה אני מתגייס עוד כמה חודשים והנגן אמור לשרת אותי במהלך השירות. תודה למייעצים, עודד.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by Aviko,

שמתי לב שאורנג' התחילו למכור את הME.. זה באמת עם הפאנל השחור והסקסי הזה? לדעתכם אפשר יהיה לקנות מהם?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by אריק פו100,

האם משהו יודע כיצד אוכל במכשיר שנקנה במזרח להכניס אפשרות לראות עברית? על המכשיר עצמו אפשר לראות עברית אינדונזית סינית תילנדית וכו'אבל עברית לא! תודה

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  8. Started by nadav275,

שלום. בקרוב מגיע חבר מארה"ב לארץ מבקש שתמליצו לי על נגן MP3 מבוסס פלאש 1 ג'יגה מספיק בהחלט. עד 90 דולר. ההתלבטות היא בין iriver t10 iaudio g3 ipod shuffle אלא אם יש לכם הצעות אחרות מעניינות. חשובה לי מאוד איכות הסאונד והאמינות (הנגן מיועד גם לריצה...). אוזניות יוחלפו ל creative ep 630 וד"א- לא ממש מפריע לי שאין לIPOD מסך

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  9. Started by o07,

קניתי אותו עם נרטיק ואוזניות, השאלה שלי האם כדאי לי לקנות לו מגן מסך חדש (ואולי טוב יותר) או להשאר עם המגן מסך שקבלתי?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  10. ^ שאלה למעלה. תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by Dubek,

שלום. אני רוצה לקנות לאבא שלי נגן MP3 במתנה. לאחר חיפושים והשוואות החלטתי על הנגן של sandisk, אבל כשבאתי לקנות אותו גיליתי שהוא מסדר את הקבצים רק לפי תווית ה- ID3 ואינו יכול לסדר את הקבצים על פי שם הקובץ (ואינו מתייחס גם לספריות). השאלה שלי היא אם יש נגן טוב (הכוונה מ"בית טוב") שמסדר את הקבצים על פי השם והתיקייה, ולא על פי ה- ID3. תודה.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by oDot,

במחיר של הN95, שווה לקנות N95? תנו גם לדגם של ה8GB וגם לשני או שעדיף פלאפון אחר? גם מבחינת רמת הקרינה. אפשר למצוא טבלה בCNET (הגעתי דרך חיפוש בגוגל, cell phone radiation chart). איזה GPS מומלץ לקנות? אין הגבלה על תקציב, רק צריך שיכלול את התוכנה הכי יעילה (אמרו לי שiGo כרגע הכי מומלצת) ושיחס עלות/ביצוע יהיה טוב. לא צריך שיהיה חלק ממחשב כף יד, יהיה נחמד אם זה ינגן מוזיקה.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by liran2003,

אני מתבלט בין שני המכשירים האלה. שניהם באותו המחיר באורנג' (11 ש'ח לחודש). חשוב לי שהמכשיר יהיה מהיר ועמיד. בינתיים התרשמתי יותר מהנוקיה, לא אהבתי את הממשק של סמסונג. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by greenich,

נפח פיזי לא חשוב לי,פשוט יש לי הרבה מאוד מוזיקה ואני מוכן להקריב חלק מהנוחות בשביל זה. אז בואו נניח ואני אמצא חנות שעדיין מוכרת או שמסוגלת לייבא במשלוח iPOD 160GB, יש בו משהו שונה מה-120?מישהו אמר לי שיצא שיפור לכל סדרת ה-classic ורק ל-160 לא יצא,מה זה אומר? ומה זה ה-genuis באייפוד? תודה מראש,זה דיי חשוב,ה-mp3 שלי דופק לי את כל האוזניות עם היציאה לאוזניות הדפוקה שלו וזה מוציא לי את כל ההנאה מהמוזיקה שלי..

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  15. אני מחפש פלאפון שיהיה נוח, מעוצב, לא ניתקע....בעל איכות טובה של מסך וגם מצלמה לא רעה. אני לא מחפש שיהיה מפוצץ בתוכנות ופיצ'רים כמו הn96 אלא פלאפון יחסית פשוט שעוה את העבודה ודואג להיות מה שרשמתי בהתחלה. מחיר לא כזה משנה כל עוד ניכנס בקטגוריה. חשבתי בכיוון של אלו: N5800 N85 בגבול של ההכי יקר. אפשר גם SE כמובן... תודה.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by ziv0798,

בנובמבר האחרון(11/08) שידרגתי בחוסר רצוני למכשיר סוני אריקסון K660 (מכשיר נחמד, לא בשבילי...), עוד מעט מסתיים החוזה של השנה וחצי מנובמבר (עד 04/09) ואני רוצה לקבל המלצות לגבי פלאפונים מהחברת סלולר (orange,סלקום, פלאפון) ה"דרישות" שלי הם: -התחייבות לתוכנית למשך 18 חודש בלבד! -מכשיר כולל חבילה -לא Sony Ericsson -מצלמה, לפחות 3.2MP כאשר 5MP עדיף - לא כל כך חשוב לי הרמקולים העיקר שבאוזניות ישמעו טוב... שוטטתי ברשת וראיתי את הSamsung Soul ב אורנג' במחיר ממש זול של 130 לחודש לחבילה שכוללת:200 דקות שיחה, 200 SMSים מכשיר (בתוספת של 200 ש"ח חד פעמי) וחבילת גלישה אשמח לקבל חו"ד על המכשיר SOUL או מכשירים טובים אחרים במחיר טוב תודה וערב טוב![br]פורסם בתאריך: 14.09.2009 בשעה 18:…

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  17. איזה נגן כדאי יותר לקנות? לי אישית חשוב איכות השמע מאוד ואמידות הנגן.. תודה

18. Started by סטלן-בסטל,

מה קורה תותחים באמת שאני לא יודע אם אני מפרסם במקום הנכון אבל אני מאוד מקווה שכן בכל מקרה...יש לי gps עם תוכנת igo 8 ברצוני לעדכן את המפות אך אני נדרש לרישיון מתאריך 3.2009 איך אני משיג את הרשיון הזה?...מה אפשר לשנות או לעשות כדי שהמפות החדשות יפעלו תודה רבה לעוזרים מצטער אם עברתי על חוקים כלשהם...באמת שלא ידעתי.

19. Started by yigael_o,

היי, המכשיר הישן שלי נוקיה 6085 התחיל לעשות בעיות (המסך מפסיק לעבוד שניה אחרי שפותחים אותו). אני רוצה מכשיר חדש. בעיקרון יש לי כמה דרישות ועדיפות אחת עדיפות: מכשיר של נוקיה דרישות: - מכשיר עם 1000 זיכרונות ומעלה (המכשירים ששומרים על זה בזיכרון הרגיל כמובן עדיפים, נראה לי שאפשר להכניס את כל המדינה ב 8MB) - המכשיר מסתנכרן עם OUTLOOK - ספיקר חזק - 0 תקלות (מבחינתי, אם יש אותו למישהו 4 חודשים ומעלה והוא לא הצריך RESTART או משהו דומה זה בסדר) אני מודה לכם על העזרה מראש. רמת התקלות מאוד חשובה לי. אם אין ברירה אני אקח אפילו נוקיה 6086 (דומה למה שיש לי עם שידרוג קטן) בעיקרון התוכנית לא חשובה. אני עם קו מהעבודה אבל בגלל שאני לא אוהב את המכשירים המוצעים אני קונה מכשיר לבד.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by yamamoto,

מה עדיף מבין השניים ?? מבחינת נוחות אמינות איכות מחיר ובעיקר נגן מוסיקה או אם אתם מכירים משהו ברמה ומחיר דומים אני אשמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  21. שלום. אשמח להתייעץ איתכם. אני מחפש טאבלט אנדרואיד 9-10" בתקציב עד 2200 ש"ח פלוס מינוס. אני הולך להשתמש בו בעיקר לצפיה בסרטים וסדרות, אולי קצת משחקים וקריאת מסמכים, גלישה באינטרנט. הדברים שחשובים לי הם: * איכות סאונד מצוינת * מסך חד עם צבעים טובים * זמן סוללה גבוה * אפשרות לחבר התקנים ניידים (לדוגמא הארדיסק) * מעבד וזיכרון חזקים * אפשרות להרחבת זיכרון * חווית משתמש טובה. הקאץ' הוא שאני אקנה את הטאבלט מקייאספי, מכיוון שיש לי שם זיכוי. להלן הדגמים שמציעים שם בערך בתקציב שלי: > Sony Xperia Z2 Tablet > HTC Nexus 9 16GB WiFi > Lenovo Yoga Tablet 2 Pro > Samsung Galaxy Tab S2 SM-T710 - WiFi > טאבלט 4G LTE עם מודם סלולרי Samsung Galaxy Tab 4 SM-T535 אני כרגע נו…

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  22. אחד הסמארטפונים המשתלמים ביותר בעולם כולו עומד לקבל שדרוג מתבקש לכתבה

23. סדרות ה-Redmi Note 9 וה-Mi Note 10 מוסיפות לתפוח עם סוללות ענקיות ומחירים מלהיבים לכתבה

24. Started by bay,

עד אכשיו היו לי כמה סטים של אוזניות ביניהן CX300II וSOUNDMAGIC PL-21 אתמול ניסיתי את הVIVANCO AIRCOUSTIC STYLEBUDS שנמכרות ברחבי הרשת ב100 ש"ח והן פשוט מעולות לדעתי הרבה יותר טובות מהCX300II שהורגלתי אליהן. וברצוני לקנות אותן אך אני פוחד שהן נשמעו לי כ"כ טוב מכיוון שאני פשוט לא רגיל לסאונד שלהן ואז אני יתרגל ויתאכזב. מישהו מכיר אותן? איך הן לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by Yakim Peled,

יש לי טלפון ישן של סלקום שפעל על הרשת הישנה שלהם (ללא SIM). כיוון שהרשת בוטלה אי אפשר להשתמש בו. שאלתי את סלקום אם אפשר להשתמש בו איכשהו ונעניתי בשלילה. למרות זאת, חשבתי לא יזיק לשאול כאן. לכל הסקרנים שבטח יתהו למה זה מעניין אותי ולמה אני לא קונה מכשיר חדש, התשובה פשוטה. זה דגם שמאד מוצא חן בעיני (נוקיה 5125) ואשר אי אפשר לקנותו כחדש. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.