עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by es88,

אין מגבלת תקציב. הייתי מעוניין לקבל המלצות לגבי טלפונים הכי מתקדמים, שהם אינם טאצ', והם לא בלאקברי, מה יש לשוק להציע ? (אני משער שזה דיי עושה סינון)

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  2. הכירו את השבב השני של המפתחת הנודעת אשר מיועד למוצרים לבישים חכמים בסיסיים לכתבה

3. Started by winil,

למישהו יש אותו? אני כנראה קונה אותו עוד יומיים. איך המכשיר הוא איטי ויש לו הרבה באגים כמו לשאר הנוקיות עם הסמביאן? איך איכות הרמקול והמצלמה?

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  4. היי בשעה טובה ניידתי את הקו שלי בשבוע שעבר מחברת פלאפון להוט מובייל. הניוד עבר בהצלחה והקליטה מעולה ואין תלונות. להוט אין כרגע ממשק וובי למעקב אחרי כמות השיחות/הודעות/דאטה. אני מחפש אפליקציה אחת שתיתן לי את האפשרות למעקב וניטור אחרי הנתונים הללו, אפשרי גם מהאפסטור וגם מהסידיה.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  5. היצרנית הסינית מאשרת כי חתמה על הסכם שיעניק לנו מכשירים חכמים מסחריים ראשונים אשר יבוססו על הגירסה הניידת של הפצת הלינוקס האהודה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%91%d7%91%d7%99-%d7%9c%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%a7%d7%a1-%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95-%d7%90%d7%95%d7%91%d7%95%d7%a0%d7%98%d7%95-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95/

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  6. Started by Dimebag Darrell,

כך... בדיוק נקנה אייפון לא יודע ממש איך להשתמש בו, הבנתי שצריך איזה תוכנה שמתקינים במחשב, ויש 2 שאחת מהם פרוצה ואחת לא וכו'... אם מישהו יודע איזה תכנה זאת זה יעזור לי, או אם יש למישהו פה לינק לפורום ממש טוב בכל מה שקשור לאייפון זה מאוד מאוד מאוד יעזור. אם מישהו יוסיף אותי למסנג'ר ינחה אותי באופן פרטי יעזור לי עוד יותר לשלוח לי הודעה פרטית (: להסביר לי איך להתקין תכנות וכו'...

7. Started by KrustyTheKlown,

היי מישהו מכיר את המכשיר הזה? יש לי הצעת שדרוג זולה יחסית בעקבות תקלה ב3100...איך הוא בנוחות ושאר הדברים הבסיסים? (פחות מעניין אותי כל הפונקציות המתקדמות) תודה!

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  8. Started by Godmoney,

חברה שלי קנתה לי היום את ה Cowon A2 אחרי הרבה זמן שחשבתי לקנות אותו לעצמי (מאחל לכולם חברה כזו אגב...). אני רוצה לקנות מגן מסך ועוד דברים כדי לשדרג את החוויה. על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  9. קניתי דיבורית משולבת FM TRANSMITTER ככה שאת המוזיקה אני כן שומע מהרמקולים ברכב, ואפילו את הצלצול כאשר מתקשרים אליי אבל את השיחה עצמה, כשאני עובר לספיקר, אני לא שומע דרך הרמקולים. ועל האריזה כתוב שזה כן צריך להיות ככה ואין סיבה שלא אם את המוזיקה אני כן שומע. דגם הדיבורית: http://www.4save.co.il/scripts/prodView.asp?idProduct=95

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  10. Started by חן מ,

לום לכולם וחג שמח יש לי שאלה בנושא מודם סלולארי למחשב נייד כדי שיהיה אינטרנט:האם אני יכול לקנות כזה מודם לא באחת מחברות הסלולאר(אורנג'\סלקום\פלאפון),וכך לא להתחייב לשום חברה לתשלום חודשי עבור המודם,ולחסוך את העלות הזו? כי אני מתלבט אם ללכת על העיסקה של אורנג' שכוללת מחשב נייד אינטרנט וכו',או לקנות מחשב בנפרד ומודם סלולארי בנפרד,במידה וזה יוצא יותר משתלם תייעצו לי מה עדיף חג שמח ותודה רבה

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  11. Started by The_Wolf,

אני שוקל האם לקנות נוקיה 5800. הפונקציות החשובות בטלפון: WIFI GPS סוללה סבירה ומעלה אשמח לחוות דעת ממי שיש לו את הסלולר הזה והאם יש אלטרנטיבות טובות יותר בסביבת המחיר שלו(1100 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  12. Started by OFF-RoaD,

אני ממש מתלבט כבר הרבה זמן בין שני אלו. היתרון של הD2 הם יכולת הצגת הסרטים (שלא נורא חשובה לי אבל יכולה להיות פיצר נחמד). היתרונות של הI7 הם הגודל וזמן הסוללה המדהים. עכשיו, מעניין אותי מה קורה במישורים הבאים בהשוואה ביניהם: 1. איכות סאונד. 2. נוחות חלוקת שירים ומציאתם (folders, playlist on-the-go וכו'). 3. תמיכה בעברית? 4. באנדל ואביזרים שניתנים לקניה אחכ (נרתיקים וכאלו). זהו בינתיים. אם זה משנה אני מתגייס עוד כמה חודשים והנגן אמור לשרת אותי במהלך השירות. תודה למייעצים, עודד.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  13. שנה אחרי שהוצגו הדגמים החדשניים הראשונים במשפחת ה-Zephyrus - ניידי הגיימינג הדקים עומדים להיות זמינים לרכישה גם במחצית מן העלות המקורית לכתבה

14. Started by intel suck,

יש לי כמה שאלות.. אם אני מתקין ROCKBOX מתבטלת האחריות? אני אוכל לחזור לתוכנה הרגילה של SANDISK? איך מתבצעת התקנה של ROCKBOX? ומה השינויים שROCKBOX נותן?

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by amititi,

אני חושד שהסוללה שלי נגמרת מהר מהרגיל אבל אין לי כל ניסיון עם סמארטפון אחר לכן אני בדילמה וחשבתי אולי מישהו יוכל לעזור לי כאן ולכן הנה כמה דוגמאות לשימוש שלי במכשיר ורמות השימוש בסוללה: משחקים ושימוש כבד - 6 שעות לכל היותר והפלאפון נכבה מצב המתנה - 14 אחוז ב 7 שעות ללא כל עדכון או משהו אני יכול לגלוש באנטרנט דרך WIFI ולראות כל 3 או 4 דקות אחוז יורד האם נראה לכם שמשהו לא תקין או שזה נורמלי?

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  16. מחפש המלצה לסמארטפון במחיר 1300-1600 ש"חתודה רבה

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  17. שלום יש לי את הPPC X7500 של HTC ואם אני מנשא להעביר קבצים שהם מעל 10MB הוא פשוט מאבד את החיבור שלו למחשב. את ההעברה אני עושה עם התוכנה ACTIVESYNC שקיבלתי עם המכשיר. למה זה קוראה יש לי 7G פנוי יש דרך לעביר קבצים גדולים בכול זאת??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  18. איזה דיבורית + אוזניות כמוזיקה הכי איכותית לסלולרי העדפה לאוזניות של Sennheiserוהאים אוזניות כאלו יפעלו בכול טלפון סלולרי עים חיבור 3.5 או שצריך התאמה מיוחדת לאוזניות כאלו?ןהאים אוזניות שרשום עליהן שהם מתאימים למשל לאייפון ,יכולים להתאים לסלולרי של נוקיה? אשמח לתשובה ברורה תודה.

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  19. שלום. אשמח להתייעץ איתכם. אני מחפש טאבלט אנדרואיד 9-10" בתקציב עד 2200 ש"ח פלוס מינוס. אני הולך להשתמש בו בעיקר לצפיה בסרטים וסדרות, אולי קצת משחקים וקריאת מסמכים, גלישה באינטרנט. הדברים שחשובים לי הם: * איכות סאונד מצוינת * מסך חד עם צבעים טובים * זמן סוללה גבוה * אפשרות לחבר התקנים ניידים (לדוגמא הארדיסק) * מעבד וזיכרון חזקים * אפשרות להרחבת זיכרון * חווית משתמש טובה. הקאץ' הוא שאני אקנה את הטאבלט מקייאספי, מכיוון שיש לי שם זיכוי. להלן הדגמים שמציעים שם בערך בתקציב שלי: > Sony Xperia Z2 Tablet > HTC Nexus 9 16GB WiFi > Lenovo Yoga Tablet 2 Pro > Samsung Galaxy Tab S2 SM-T710 - WiFi > טאבלט 4G LTE עם מודם סלולרי Samsung Galaxy Tab 4 SM-T535 אני כרגע נו…

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  20. Started by IdanS,

שלום לכולם!!! יש לי שאלה לגבי מכשיר נוקיה N86. ראיתי שבאורנג' כבר התחילו לשווק אותו, וניתן להשיג אותו דרך חנויות של יורוקום וחנויות סלולאר אחרות שמוכרות רק מכשירים. שתי שאלות: 1. מישהוא יודע אם המכשיר אמור להיות משווק גם בסלקום בקרוב או בכלל? 2. אם אני קונה את המכשיר מחנות של יורוקום או כל חנות סלולאר אחרת שמוכרת רק את המכשירים, האם יש אפשרות להטמיע בו את מערכת ההפעלה והתפריטים של סלקום? תודה וסופ"ש נעים לכולם!

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by greenich,

נפח פיזי לא חשוב לי,פשוט יש לי הרבה מאוד מוזיקה ואני מוכן להקריב חלק מהנוחות בשביל זה. אז בואו נניח ואני אמצא חנות שעדיין מוכרת או שמסוגלת לייבא במשלוח iPOD 160GB, יש בו משהו שונה מה-120?מישהו אמר לי שיצא שיפור לכל סדרת ה-classic ורק ל-160 לא יצא,מה זה אומר? ומה זה ה-genuis באייפוד? תודה מראש,זה דיי חשוב,ה-mp3 שלי דופק לי את כל האוזניות עם היציאה לאוזניות הדפוקה שלו וזה מוציא לי את כל ההנאה מהמוזיקה שלי..

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  22. שלום! אחרי 5 שנים שאני עם אותו מכשיר החלטתי שהגיע הזמן לשדרג. ראיתי את הנתונים של ה6500 סליידר ונראה שהוא עונה לצרכים שלי. בעיקר מה שחיפשתי זה מכישר עם נגן mp3, מצלמה טובה ואפשרות הרחבה לזיכרון. מישהו מכיר את המכשיר או שיש לו אותו ויכול לתת חוות דעת לחיוב או לשלילה?

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  23. Started by liran2003,

אני מתבלט בין שני המכשירים האלה. שניהם באותו המחיר באורנג' (11 ש'ח לחודש). חשוב לי שהמכשיר יהיה מהיר ועמיד. בינתיים התרשמתי יותר מהנוקיה, לא אהבתי את הממשק של סמסונג. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  24. דגם ה-Latitude 9510 החדש יהיה זמין בתצורה קלאסית או בתצורת 360 מעלות היברידית לבחירתכם - ויש גם מודם 5G מובנה שניתן להוסיף לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.