גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
הקשיים הלוגיסטיים והחשש מהדבקה המונית בוירוס הקורונה הכריעו - תערוכת MWC הגדולה לשנת 2020 בברצלונה שתוכננה לסוף החודש לא תתקיים כלל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
- 1 follower
-
-
קמפיין מימון המונים מצליח בצורה מרשימה מאפשר למכשיר החכם שבכיס שלכם לתפקד במקביל גם כטאבלט לכתבה
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לחברה ודגם של מחשב כף יד ממוצע, קנייה כנראה בסינגפור (עם סיכוי קטן לאוסטרלייה). המחשב הוא לאחותי והיא לא צריכה משהו מוגזם או כוחני. המטרה היא שהוא יהיה פשוט, נוח ומובן לשימוש, אמין ולא שברירי. לא צריך עוצמות עיבוד חזקות או יכולות מולטימדייה מטורפות, חשוב שהוא יהיה נוח לקריאת ספרים וחומרים מקצועיים שונים ואולי יישומים רפואיים שונים שאני מניח שאין להם דרישות מטורפות. מה שכן - תמיכה בWIFI ואינטרנט אלחוטי אני חושב שזה יתרון גדול. וכמובן דרושה אופצייה לתמיכה בעברית (אני מניח שאפשר לעשות זאת). אני לא כלכך מבין בתחום הזה ובדגמים השונים ולא יודע כמה כדאי להשקיע בדבר כזה אבל מן הסתם היא מחפשת משהו בתקציב כמה שיותר סביר, אין לה מושג כמה דבר כזה צריך לעלות ואת ה…
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את הGameboid זה לא פועל אני מכניס את הBIOS ואז בוחר את הרום זה עושה מסך שחור כמה שניות ואז חוזר לבחירת הרום לא משנה אם איזה משחק Galaxy S1 Darky 10.3
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
בגדול חשבנו על ה6120c שיש לי ואני ממש מרוצה ממנו, אבל קצת מציקה לה בעיית ההתחממות (כי אנחנו מדברים המון למדי). דרישות מהפלאפון: * איכות שמע טובה * אמין * שיהיה אפשר להרחיב את הזכרון * היא מעדיפה נוקיה * שיראה יחסית מכובד (היא הולכת להיות עו"ד עוד רגע) התקציב שלנו הוא מקסימום 1000 ש"ח, בין אם זה בקניה בחנות או ברשת, אין לנו הדעפה מיוחדת אם כי נזדקק לסים חדש שזה איזה 100 ש"ח וממה שראיתי יוצא כבר פחות כאב ראש לקנות ברשת (אורנג') עם הבדל של 50-100 ש"ח וזה נחמד שזה חוזר קצת בשיחות.
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הכירו את השבב השני של המפתחת הנודעת אשר מיועד למוצרים לבישים חכמים בסיסיים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר הדגל החדש של Xiaomi עשוי לכלול את שבב הדור החדש של קוואלקום, 4GB של RAM וגם מצלמה אחורית כפולה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-%d7%94-xiaomi-mi5-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9e%d7%a6%d7%95%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%91%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי בשעה טובה ניידתי את הקו שלי בשבוע שעבר מחברת פלאפון להוט מובייל. הניוד עבר בהצלחה והקליטה מעולה ואין תלונות. להוט אין כרגע ממשק וובי למעקב אחרי כמות השיחות/הודעות/דאטה. אני מחפש אפליקציה אחת שתיתן לי את האפשרות למעקב וניטור אחרי הנתונים הללו, אפשרי גם מהאפסטור וגם מהסידיה.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי שלום לכולם מתכנן לקנות Oneplus 8 pro באילת שבוע הבא לפי בדיקה ב GSMarena הוא תומך ב 5G אך לא הבנתי אם יש את כל רצועות התדרים שמשתמשים בארץ לא הבנתי מהמפעילים בארץ פרטנר , סלקום ,פלאפון האם הם תומכים מקבל מענה מבוטים האם מישהוא התנסה עם המכשיר בדור 5 ובאיזו רשת נא עזרתכם המהירה תודה צביקה
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום. אשמח להתייעץ איתכם. אני מחפש טאבלט אנדרואיד 9-10" בתקציב עד 2200 ש"ח פלוס מינוס. אני הולך להשתמש בו בעיקר לצפיה בסרטים וסדרות, אולי קצת משחקים וקריאת מסמכים, גלישה באינטרנט. הדברים שחשובים לי הם: * איכות סאונד מצוינת * מסך חד עם צבעים טובים * זמן סוללה גבוה * אפשרות לחבר התקנים ניידים (לדוגמא הארדיסק) * מעבד וזיכרון חזקים * אפשרות להרחבת זיכרון * חווית משתמש טובה. הקאץ' הוא שאני אקנה את הטאבלט מקייאספי, מכיוון שיש לי שם זיכוי. להלן הדגמים שמציעים שם בערך בתקציב שלי: > Sony Xperia Z2 Tablet > HTC Nexus 9 16GB WiFi > Lenovo Yoga Tablet 2 Pro > Samsung Galaxy Tab S2 SM-T710 - WiFi > טאבלט 4G LTE עם מודם סלולרי Samsung Galaxy Tab 4 SM-T535 אני כרגע נו…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
http://www.icell.co.il/article_42.html מהמם!
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
טוב... הנוק הגיע, כרגע בהטענה. הגיע עם גרסה 1.2.0 אחרי ההטענה יועבר ל CM7 קצת תמונות
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
?מישהו מכיר מדריך טוב לגרסת אנדרואיד 9 .אני רוצה את זה בעיקר לאפליקציות שמקליטות שיחות
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני יודע שזה מקורי מיוצר בפינלנד ולא איזה ילד בן 6 מסין הרכיב אותו?
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לרמקולים ניידים שיראו בסגנון של http://www.manifest-tech.com/images/ce_gallery/accessories/Samsung--BS300-BT-Speaker.jpg אם אפשר.... או שהם יהיו כלולים בתוך נרתיק ככה שיהיה נוח לשלב איתם את המכשיר התקציב הוא 200 שקל... צריך שבעיקר יעשו את העבודה אבל איכות (זאת לא מילה גסה חה-חה...) לא תזיק רק שלא יהיה משהו עם העמדת DOCK הלא שימושית הזאת... ואם אפשר בתקציב הזה גם שלא יראה מצועצע גם זה טוב...
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a4%d7%9c%d7%90-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%94-e-ink-%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%9c-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9/
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם יש למישהו מושג לגבי מתי סמסונג הולכת לשחרר את JB בין היתר למכשירים בישראל ובכל העולם? מצאתי כתבה שבה מציינים תאריך יציאה בדצמבר אבל הכתבה עצמה בת חודשיים ואני לא יודע אם היא עדיין רלוונטית. למישהו יש מידע בעניין?
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אהלן, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על נגן MP3 לפעילות ספורטיבית: 1. קומפקטי ונוח לנשיאה. 2. תמיכה בעברית. 3. רדיו FM עם קליטה טובה. 4. פשטות הפעלה (מיועד לאימא שלי). 5. 2-4GB עשיתי חיפוש בפורום וראיתי הרבה המלצות על ה-salsa clip, אבל בביקורות נטען שהרדיו שלו לא משהו, אז אני לא רוצה ללכת עליו. בנוסף, איך האוזניות שהנגנים מגיעים אתם? האם כדאי להשקיע גם באוזניות איכותיות, או שהאיכות מספקת למישהו שאינו אודיופיל? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי, המכשיר הישן שלי נוקיה 6085 התחיל לעשות בעיות (המסך מפסיק לעבוד שניה אחרי שפותחים אותו). אני רוצה מכשיר חדש. בעיקרון יש לי כמה דרישות ועדיפות אחת עדיפות: מכשיר של נוקיה דרישות: - מכשיר עם 1000 זיכרונות ומעלה (המכשירים ששומרים על זה בזיכרון הרגיל כמובן עדיפים, נראה לי שאפשר להכניס את כל המדינה ב 8MB) - המכשיר מסתנכרן עם OUTLOOK - ספיקר חזק - 0 תקלות (מבחינתי, אם יש אותו למישהו 4 חודשים ומעלה והוא לא הצריך RESTART או משהו דומה זה בסדר) אני מודה לכם על העזרה מראש. רמת התקלות מאוד חשובה לי. אם אין ברירה אני אקח אפילו נוקיה 6086 (דומה למה שיש לי עם שידרוג קטן) בעיקרון התוכנית לא חשובה. אני עם קו מהעבודה אבל בגלל שאני לא אוהב את המכשירים המוצעים אני קונה מכשיר לבד.
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מכשיר עמיד ותכליתי כמו שהמוטו G היה לפני שנתיים וחצי. כלומר סוללה טובה, עמיד, ושיוכל להריץ אפליקציות סנטדרטיות (ווייז, וואטסאפ, וכו') בשנתיים הקרובות לפחות. עדיף מסך לא גדול מדי ואם יש כזה שבו הממשל הסיני לא מאזין מה טוב. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
איבדתי את הכבל AV של הנגן Cowon A2 שלי ותהיתי היכן אני יכול לקנות אחד שכזה. עברתי בחנות אלקטרוניקה בעירי והיה שם כבל AV דומה, אבל הוא לא עבד עם המכשיר. מישהו יודע אולי על חנות שבה אני אוכל לקנות את הכבל המסויים הזה?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הדגם התקציבי המודרני של היצרנית הסינית יהווה את הבכורה המקומית עבור שבב ה-Snapdragon 765G של קוואלקום - וילחם על תואר הסמארטפון הזול ביותר שכולל 256GB לאחסון ו-12GB של זכרון דינאמילכתבה
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
- 2 followers
-
-
אין להם אותו? ואם אין למישהו יש מושג מתיי הם יבואו אותו אני דרך דינמיקה
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
היי, שאלתי בפורום (שעוסק לרוב בפלאפונים) אחר אבל לא קיבלתי תשובה מספקת , מישהו מכיר עריסה / מיטה נורמלית שבה אני אוכל לשים את הפלאפון מהדגם הנ"ל? לפעמים בלילה אני שם את הפלאפון על רטט, ומתקשרים אלי ואז הוא רועד ויכול ליפול מהשולחן, זה כמעט קרה לי לצערי. אין לי מקום אחר לשים אותו ולפעמים אני פשוט משתמש בקופסה שקיבלתי איתו..לא נוח בעליל. חיפשתי בזאפ והגעתי למן עריסה מוזרה שנראית כמו זרוע כזו, זה לא משהו שנראה לי בטיחותי וגם דיי מכוער, 150 שקל חבל לזרוק על זה. מישהו יכול להמליץ לי על עריסה / מיטה שכזו? יהיה עוד יותר טוב אם תכליל בתוכה חיבור למטען ישיר כמו מעמד כזה, או פתח לטעינה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-