גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש מכשיר שיחס עלות/תועלת הוא הטוב ביותר עד 5 אינץ', למשחקים תודה
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
חרשתי בכל האתר ואני לא מוצא מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
איך אני יודע שזה מקורי מיוצר בפינלנד ולא איזה ילד בן 6 מסין הרכיב אותו?
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש את הנגן: אני רוצה סיקורים וביקורות עליו כדי לקבל תמונה יותר מלאה, גם מידע מכן מאוד יעזור. רציתי לדעת גם, מתי (אם בכלל), הכוונה לזמן הקרוב, תהיה ירידת מחיר לנגן, בערך 100-200 שקל אפילו יעזרו... אילו אוזניות באות איתו? האם הם טובות?? באיזה צבעים הוא בא?? מה האריזה שלו מכילה?? תודה, Aviko
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מדובר על מכשירים של רשת ORANGE NOKIA N95 או Mio A701 או HTC TyTN :s05:
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי, יש לי את המכשיר בערך שנה, ורציתי לברר עליו משהו: - ברוב הסרטים שאני רואה עליו, הכתוביות בהתחלה מופיעות עם תגי i]. נגיד ושורה מסויימת בסרט היא " אל תלך אחריו " , הנגן יראה לי את הכתוביות כ- i] אל תלך אחריו. אחרי כמה דקות של סרט זה נעלם והכתוביות מופיעות כרגיל, אבל זה עדיין קצת מעצבן. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
ברשותי HTC One S ולא ניתן להפעיל המצלמה. שלושת הצילומים האחרונים יצאו מטושטשים ולאחריהם המצלמה הושבתה. כיצד ניתן להתגבר על התקלה?
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מידע חינוי לפני קניה יעזור, מידע מניסיון על חיי הסוללה, הספיקר, המסך, ההרגשה, המצלמה... לינקים לחנויות אמינות, כמה אמור לעלות לו ביטוח? תודה רבה, AviKo
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
בע"ה אני מקבל בקרוב נקסוס 4, כרגע אני עם נוקיה E72 שיש לו אופציה שלי אישית מאוד חשובה והיא צלצול בודד, כשהטלפון מקבל שיחה הוא מצלצל פעם אחת. האם מישהו מכיר אפליקציה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מעלה לפניכם את הצרכים שלי ואת האפשרויות שאני חושב לקנות, ואשמח לקבל את עזרכתם בתחום. הצרכים שלי מהמכשיר שאני רוצה לקנות הם: -שמיעת מוזיקה באיכות ללא פשרות. -ראיית פרקים של סדרות (איש משפחה וכו') ואפשרות לראיית כתוביות בעברית. -ראיית וידאו של הופעות של להקות. (אני לא חושב שאני באמת אראה סרטים על המכשיר) -ממשק נוח וקל להעברת שירים/וידאו. -מכשיר שיכול להכנס לכיס. אלו הדברים שעולים לי עכשיו בראש שאני רוצה מהנגן שלי. אני מתלבט בין המכשירים האלו: 1. Creative Zen Vision M 30GB 1200 ש"ח 2.iAudio/Cowon iAudio A2 30G 1700 ש"ח 3. Archos 404 30GB 1550 ש"ח 4.Creative Zen Vision 30GB 1300 ש"ח (מה ההבדל בינו לבין Creative Zen Vision M 30GB ?) אז הנה כל ההתלבטויות שלי, אשמח לקבלת עז…
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
בגדול חשבנו על ה6120c שיש לי ואני ממש מרוצה ממנו, אבל קצת מציקה לה בעיית ההתחממות (כי אנחנו מדברים המון למדי). דרישות מהפלאפון: * איכות שמע טובה * אמין * שיהיה אפשר להרחיב את הזכרון * היא מעדיפה נוקיה * שיראה יחסית מכובד (היא הולכת להיות עו"ד עוד רגע) התקציב שלנו הוא מקסימום 1000 ש"ח, בין אם זה בקניה בחנות או ברשת, אין לנו הדעפה מיוחדת אם כי נזדקק לסים חדש שזה איזה 100 ש"ח וממה שראיתי יוצא כבר פחות כאב ראש לקנות ברשת (אורנג') עם הבדל של 50-100 ש"ח וזה נחמד שזה חוזר קצת בשיחות.
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות ניתוק זיקה על כל מכשיר גם אם הוא לא נמכר בארץ? אני מתכוון לקנות את ה- HTC EVO 3D וארצה לעשות ניתוק זיקה כדי לקבל החזר... אם כן אז איזה פרטים אני צריך לספק לחברה הסלולארית? ד"א האם מחיר של 425 דולר סה"כ מחיר טוב למכשיר בגרסאת הGSM שתעבוד בארץ?
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום חבר'ס עברתי להוטמובייל ואני מחפש בנרות מדריך הגדרה למכשיר הנ"ל (מערכת הפעלה BADA2) אשמח לעזרה כי נכון לעכשיו אפשר רק להוציא שיחות מהמכשיר, אין אינטרנט ואין MMS תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
בעיקר רציתי לגבות את הודעות ה-SMS (אנשי הקשר פחות חשובים) ורציתי לדעת האם יש תוכנה או משהו דומה שמאפשר לי לעשות דבר כזה. אני לא מדבר על השירות בתשלום שמציעות החברות הסלולריות
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני צריך לבחור פלאפון מכל רשימת הפלאפונים שיש לסלקום.. מהו הפלאפון הכי טוב שיענה על הדרישות שלי: * מוסיקה באיכות טובה וחזקה! * איכות מצלמה טובה ליום וללילה (עם פלאש) * תמיכה במשחקים ומולטימדיה (ערכות נושא) * ואורך חיים של סוללה לאורך זמן מקווה שיש משהו כזה.. תודה ;] כרגע יש לי E1000 ואני לא מת עליו משהו
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הנא הטלפון, http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=879119 המחיר מתחיל מ 1420 ש"ח ומטפס עד ל 2600 ש"ח. vmobile, Mobi, Eline, Mobile Store אלה החנויות הנוחות לי מבחינת מיקום ונראה גם שמבחינת מחיר ותגובות. בכל חנות יש תנאי אחראיות שונים ויבואן שונה. חלקם מציעים אחריות "מורחבת" ל 24 חודשים של יבואן רישמי או יבואן מורשה - מה ההבדל בכלל? איך אני יכול לקנות את המכשיר הנ"ל במחיר זול יחסית ולהיות בטוח שאני רוכש מכשיר מקורי ולא זיוף?
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
קודמו לא יצא מגבולות סין בשנה שעברה - אבל יש לנו סיבה טובה לצפות לכך שהפעם מכשיר הדגל המתקדם ביותר מהיצרנית ינחת באירופה ואולי גם בארצנו הקטנהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע אם אמורים להגיע מתישהו מכשירים חדשים לחברת פלאפון?
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
יש לי אוזניית BT (MOTOROLA H500ומכשיר NOKIA 6120 (סימביאני), חיברתי והגדרתי את האוזנייה והכל פועל כמו שצריך. עכשיו, כל פעם שבתפריט BT בטלפון אני בוחר את האוזנייה אז הוא שואל אותי האם להפעיל את הBT בטלפון. איך אפשר לבטל את השאלה האידיוטית הזו ושהוא יפעיל את הBT באופן אוטומטי בלי להטריד אותי בשאלות דביליות/מיותרות?
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
ע"פ הדיווחים ב-GSMARENA היום יצא עדכון רישמי לפרויו- 2.2! http://www.gsmarena.com/google_releases_froyo_update_for_nexus_ones_opensources_code-news-1762.php סוף סוף! כמה חיכיתי לו! רץ לעדכן!
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
אני רוצה היום או מחר לקנות פלאפון חדש ולהיפטר מה מוטורולה V980 הישן שלי... אני הולך לקנות פלאפון בסלקום ואין לי מושג מה הולך היום בשוק ומה כדאי בכלל... שמעתי שסוני אריקסון טובים.. אז ככה התקציב שלי הוא באזור ה 1000-1100 שקל באזור פלוס מינוס המטרות שלי מהפלאפון שיהיה בו הכל... משחקים - אם אפשרות הורדת משחקים נוספים לפי בחירתי - חשוב לי למה בעבודה אני משתעמם ברמותתתת מוזיקה - גם כן הורדה של מוזיקה לטעמי ושיהיה איכות טובה וידיאו - לא צריך להסביר יותר מזה מצלמה - שתהיה איכות טובה ושמעתי שיש כזה דבר שאני משלם 10 שקל ויכול לגלוש במסנג'ר ובאיסי לכל החודש בסכום של 10 שקל אם תוכנה זה נכון? מעוניין מאוד בזה מה יש עוד? קיצור פלאפון =P
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מכשיר הדגל Nokia 9 היה אחד המבטיחים ביותר אך מסתמן כמאכזב מכולם - ולצד בעיות מערך המצלמות המיוחד גם סורק טביעות האצבע שלו הופך כעת למושא לעג לכתבה
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
- 1 follower
-
-
הענקית מקוריאה פותחת שנה עם הסתערות על שוק ה-PC בו חוותה הצלחה חלקית בלבד בתקופה האחרונה - עם המותג המוכר ביותר שלה שמקורו בסמארטפונים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש נגן ,לא כ"כ משנה לי אם הוא מנגן ווידאו ומציג תמונות. חשוב שיהיה לו לפחות 8 ג'יגה (אם יש אפשרות להרחבה זה מעולה) וממשק פשוט,שיהיה קל וקטן ועדיפות גבוהה למבוסס על פלאש ולא על HD. חשבתי על הסנסה E280 אבל אחרי חיפוש בפורום המון אמרו שאין לו איכות שמע טובה יחסית לנגנים אחרים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש קבצי JAR וJAD, מה אני עושה איתם ואיך מתקינים בV3X משחקים?
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-