עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. איזה תוכנה הכי כדיי?!

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  2. אהלן. מתלבט אם לקנות אייפון. אני צריך מכשיר כף יד עם יומן טוב ועם GPS ו-WIFI עם אפשרות נורמלית לגלישה באינטרנט. האמת ... לא מצאתי עד היום מחשב כף יד שתומך במה שאני צריך והוא לא סמארט פון.... למישהי יש רעיון? מה דעתכם על ה-LG רנואר שהמליצו עליו כל כך הרבה היום בידיעות אחרונות?

• 45 תגובות
    • 6.9k צפיות
  3. מה התוכנה הכי עדיפה?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ShadowNet,

שלום, ברצוני לדעת איזו תוכנה יותר טובה, DESTINATOR 7 או I-GO 8? אני יודע של-IGO יש תצוגת תלת מימד מלאה, אך האם היא יותר טובה בדברים אחרים?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  5. היי, אני מעוניין לקנות את ה IGO8 ורציתי לדעת, מלבד המחיר ברכישת התוכנה שהיא כ 500 ש"ח, יש צורך בתשלום לרשת המפעילה? סלקום אורנג' וכו'... או שזה רק קניה חד פעמית ואין תשלום לאחר מכן? נשמע לי מגוחך לקנות תוכנת GPS ולשלם עליה חודשית למפעילה...

• 35 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. שלום לכולם היום קניתי את הנגן sansa clip 4 gb ואמרו לי שיש אפשרות להוסיף לו תמיכה לעברית דרך האתר של סנסה ניסיתי וכל השינוי הוא שרואים עברית, אבל היא הפוכה.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Armageddon26,

שלום לכולם! אני השגתי מחו"ל את הפלאפון G1 של HTC. באמת פלאפון מצויין. הבעיה שהוא כולו באנגלית וכשאני גולש באתרים בעברית אני רואה ריבועים במקום האותיות. האם יש איזשהי דרך להתקין בפלאפון עברית? או אולי להוריד איזה תוכנה (זה מערכת הפעלה של גוגל עם קוד פתוח). תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by A.Iniesta,

הבנתי שלכל הסימביאנים בעלי מקלט הGPS המובנה, אפשר לקנות תוכנה ואיתה לנווט בחינם לגמרי (פרט למחיר החד פעמי של התוכנה). עד כמה נכון הדבר? מדובר במכשיר E71 מרשת פלאפון, יש סיכוי שאיכשהו הם סירסו את התכונה הזאת? תודה רבה, ושבת שלום!

• 33 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by shai87,

אהלן חברה מחפש נגן שיתן לי את התכונות הללו (החשיבות של התכונה מהראשון לאחרון) 1)סאונד- אני היום מחזיק ב-SANDISK E250 ואני לא מרוצה מאיכות הסאונד כאשר נדרש שמיעה בעוצמה גבוהה זה נשמע קטסטרופה שלא נדבר על הבאסים הלא טובים. 2)שרידות- דבר מאוד חשוב, אני מחפש נגן שיתן לי לפחות 3 שנים. אין לי כוח לנגנים מצוינים אבל שמתקלקלים בלי סיבה אחרי 5 חודשים. יש לי אפשרות להביא מהונג קונג IP0D קלסיק אבל מה שכואב לי הוא האחריות הוא בא עם אחריות כמו כל אייפוד לשנה וזה מרתיע אותי להשקיע המון כסף שיילך לפח. האופציה השניה היא iAudio D2 ששמעתי רק דברים טובים אם יש אופצייה טובה יותר אשמח לדעת בקשר לנפח, גם 8G יספקו אותי כרגע עם אופצייה להרחבה בעתיד לכן סימן שאלה גדול מרחף מעל קניית האייפוד. הענ…

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  10. Started by shantax,

אני חושב אולי לקנות אחד מהדגמים, הבעיה שיש להם נפח זכרון די קטן, 8 ג"ב (או 16 ג"ב בגרסה היותר יקרה, וגם זה לא הרבה יחסית) הבעיה שיש לי הרבה אלבומים בפורמט של אפל לוסלס שהנפח שלהם 200-300 מ"ב, ולכן הנפח הזה נראה לי די מעט (עד עכשיו היה לי אייפוד וידיאו עם 30ג"ב). אני זוכר שבדגמים מסויימים של האייפוד, בשאפל (ואולי בנאנו?) הייתה אפשרות כשעושים סנכרון בין המחשב לאייפוד לעשות שאייטיונס אוטומטית תבצע המרה ל KBPS יותר נמוך ככה שהקבצים יצאו הרבה יותר קטנים (במילא באייפוד עצמו אין ממש הבדל באיכות הסאונד). מישהו יודע אם יש אפשרות כזאת גם בטאצ'\אייפון? תודה

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  11. מה דעתכם על המילון האנגלי-עברי המדבר בלינק המצורף: http://zap.co.il/search.aspx?keyword=topmate לא הצלחתי להבין אם יש לו יציאת אוזניות שאפשר להשתמש בה במקום הרמקול המובנה שהוא זוועתי,על פי הביקורות בזאפ של אנשים שקנו אותו.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  12. שלום אני מעונין בGPS אבל לפי הבנתי GPS יעודי מגיע עם תוכנה ואתה תקוע אתה לטוב ולרע אז אני חשבתי על אחד מהמכשירים של MIO את P360 או P550. מה דעתכם עליהם? ואיזה עדיף לפי מה שראיתי את הP550 ניתן לקנות amazon ב155$ לP360 לא מצאתי מאיפו לקנות משהו יכול להביא לי חנות טובה ואמינה באצות הברית? חשוב לי מארצות הברית כי קרוב משפחה בא משם ויוכל להביא לי את זה בזול

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  13. Started by yousux,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3659402,00.html מעבר לזה שהמערכת הפעלה עצמה לא מאפשרת מגוון תוכניות צד שלישי כמו הסימביאן, איך הוא בשאר הדברים במיוחד בדברים שלשמו הוא נועד (מכשיר עסקי) ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. היי, יש לי ויכוח עם חבר שלא מאמין לי שחברות הסלולר לפעמים חוסמות תכונות מסויימות במכשיר הסלולארי. אני מתכוון לחסימה למשל של בלוטוס, או חסימה להפוך שיר MP3 לצילצול... או לקבל בבלוטוס רק גודל מסויים של קובץ. מבקש את עזרתכם אם יש לכם מידע כולשהו על הנושא. תודה.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by liav12,

היי, שאלתי בפורום (שעוסק לרוב בפלאפונים) אחר אבל לא קיבלתי תשובה מספקת , מישהו מכיר עריסה / מיטה נורמלית שבה אני אוכל לשים את הפלאפון מהדגם הנ"ל? לפעמים בלילה אני שם את הפלאפון על רטט, ומתקשרים אלי ואז הוא רועד ויכול ליפול מהשולחן, זה כמעט קרה לי לצערי. אין לי מקום אחר לשים אותו ולפעמים אני פשוט משתמש בקופסה שקיבלתי איתו..לא נוח בעליל. חיפשתי בזאפ והגעתי למן עריסה מוזרה שנראית כמו זרוע כזו, זה לא משהו שנראה לי בטיחותי וגם דיי מכוער, 150 שקל חבל לזרוק על זה. מישהו יכול להמליץ לי על עריסה / מיטה שכזו? יהיה עוד יותר טוב אם תכליל בתוכה חיבור למטען ישיר כמו מעמד כזה, או פתח לטעינה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by malikl,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות נגן MP3, כך שתהיה לי שליטה על איזה תיקיה לשמוע. עד עכשיו היה לי את הנגנים הראשונים שיצאו (אלה עם החיבור USB מובנה.), לא ממש אפשר לי שליטה על איזה תיקיה אני רוצה לשמוע באותו רגע. (הייתי צריך להריץ הרבה שירים קדימה/אחורה כדי להגיע לשירים שאני רוצה). אני רוצה לקנות מכשיר פשוט אבל עם איכות אודיו טוב, משהו כמו iPod. תקציב לזה בערך 300 ש"ח. תודה מראש, ליאור

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  17. http://www.theonion.com/content/video/sony_releases_new_stupid_piece_of

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום רב, אני מעוניין לקנות נגן MP3/MP4 עם מסך מגע כדוגמת IPOD TOUCH, אך מפאתי תקציב, הבנתי שאין לי סיכוי לקנות IPOD TOUCH. ראיתי חיקויים זולים שלו, כדוגמת CLUBIN ITOUCH ו-QTEC T169. השאלה שאלה היא, האם החיקויים האלה שווים משהו מבחינת האיכות? האם היא מתקרבת לאיכותו של ה-IPOD TOUCH או שמא היא נופלת ממנה בהרבה? בנוסף, האם יש הבדל בין החברות המייצרות את החיקויים?

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by Joshua_G,

היכן ניתן להתקין תפריט עברית לנוקיה N95 8GB שנרכש בארה"ב? לוח מקשים עם עברית?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by XTZ-Mike,

שלום, אני והמשפחה שלי בקרוב עוברים מפלאפון לאורנג' (עקב בעיות קליטה ספציפיות) ורציתי לדעת האם הN85 שמוצע ברשת אורנג' נחשב משתלם. בשימוש מעל 100 ש"ח (שאת זה אנחנו עושים - כל אחד בנפרד) מחיר המכשיר עומד על 49 ש"ח בחודש כלומר 1764 ש"ח (למכשיר). בהתחשב שצריך לשלם גם על חבילת גלישה , האם המחיר הזה נחשב אטרקטיבי? (בזאפ המחירים מתחילים באזור ה-2400 ש"ח) האם המכשיר הזה נחשב למוצלח? מה ההבדלים העיקריים בינו לבין הN96 או ה-N95 8GB?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by ofcourse,

היי אני מחפש נגן בגודל של 40+ גיגה, שיעבוד לפי תיקיות. לא חשוב לי הוידיאו, אבל יהיה נחמד אם הוא יראה תמונות. אני מעוניין להשקיע כ 170-200 $ קנדי ? הייתי שמ חלהמלצות לנגנים שעונים על הדרישות האלו. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום רב ! יש לי מכשיר מוטורולה V6 ובו אירועים שנקבעו בלוח השנה המובנה של המכשיר ברצוני למחוק / לאפס את כל הלוח השנה המובנה שבמכשיר כך שלא ישאר אף אירוע .. מישהו יודע ויכול להסביר לי במדויק כיצד מבצעים איפוס מלא(=כולל) של לוח השנה שבמכיר בלבד ?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by master whilee,

מדובר במכשיר CDMA מארה"ב, המשווק על ידי Sprint. מישהו מכיר מכשירים נוספים מאותה הסדרה? האם מכשיר כלשהו מהסדרה שלו שווק פעם בארץ?

24. טוב... היום אני עם V3 ואני ממש לא מרוצה מהשירות של פלאפון. מהעבודה אני עם מכשיר של סלקום, וזה נראה לי טבעי להחליף את הפרטי גם לסלקום. ראיתי את המכשיר הזה Sony Ericsson C902: http://www.cellcom.co.il/shop/phones/sony_ericsson/c902/Pages/default.aspx?Segment=I&saleType=ACT התכונות עם הדיל באתר נראה לי סביר. יש למישהו המלצה אחרת או המלצה בכלל? אני אשמח. תודה מראש אגב דרישות שכחתי: החזר חודשי לא יותר מ- 50 ש"ח מצלמה נגן מוסיקה דור 3.5 הרחבת זכרון, כמה שיותר, יותר טוב. זמני דיבור והמתנה ארוכים.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by bennyye1,

Q5 80GB iAudio/Cowon Q5W 80GB iAudio/Cowon הQ5W עולה 10 שקל יותר אבל לQ5 יש בלוטוס ולשני אין. אז איך זה הגיוני? איזה הבדלים עוד יש בניהם?

• 5 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים