עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אשתי צריכה טלפון אמין, איכותי, עם BT, ממשק משתמש ברור בתקציב מצומצם (600-700 ש"ח לכל היותר). נכון לעכשיו יש לה נוקיה 2600C שעובד לסירוגין וסובל מהמון בעיות תוכנה וחומרה, מדובר באחת היציאות הגרועות של החברה הפינית ואחדת הרכישות האומללות ביותר שעשיתי בתחום הטכנולוגי (אפילו גרוע יותר מהמוטורולה E1 שהיה לי לפני שנים, וזה אומר הרבה). שמתי עיני על הנוקיה 6300. איכות הבניה והאמינות נראים גבוהים על פי הביקורות, סט התכונות נראה מכובד ביחס למחיר (סביב 600) והטלפון קטן ואלגנטי, אבל הייתי מעונין לשמוע ביקורות מבעלים של טלפון זה, במיוחד בסוגיות של איכות הדיבור והספיקר, נוחות המקשים, תקלות חומרה ותוכנה משונות, משך חיי סוללה. כמו כן הייתי שמח לשמוע על אלטרנטיבות בתחום מחיר זה.

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  2. היי, רציתי לדעת מה דעתכם על סמסונג L760 (דור 3...)??? מה ההיתרונות ומה החיסרונות שלו? אשמח לתשובות רק מאנשים שמבינים... תודה.

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  3. Started by KoM,

הביקורת הבאה אולי תמחיש לכם שהיום שבו מצלמת הפלאפון באמת ובתמים תחליף את מצלמת הכיס שלנו אולי כבר כאן מעבר לפינה, בלי תירוצים ובלי להתפשר יותר מדיי : http://smape.com/en/reviews/sony_ericsson/Sony_Ericsson_C905_cam-rev.html

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  4. Started by hen1235,

אני מחפש נגן שישמש אותי בנסיעות הארוכות לבסיס. לכן אני צריך נגן עם סוללה שמסוגלת להחזיק משהו כמו 8 שעות של נגינה רצופה/צפייה בסרטים. חשוב שתהיה אפשרות לצפות בוידאו באיכות טובה. נפח גדול... בסביבות ה-20GB ויותר. עדיפות למכשיר לא גדול וכבד (כמובן שלא קטן מדי, כדי שיהיה נוח לצפות בסרטים), אבל אם לא תהיה ברירה אני אקח מה שיש. אני אשמח גם להסבר על מהו ההבדל בין זיכרון מבוסס דיסק קשיח לבין זיכרון פנימי בנגן... את המכשיר אני מתכנן לקנות בחו"ל (ארה"ב), כרגע תמליצו לי על נגנים שבארץ עולים עד 1500 ש"ח עם הדרישות שציינתי.

5. אהלן חברים, אחרי תקופה ארוכה של התלבטויות החלטתי להתחדש בסמארטפון (אחרי נוקיה עתיקה) ואשמח לעזרתכם. אז מה צריך להיות בו? * מבוסס אנדרואיד * אין צורך במכשיר המתקדם והיקר בשוק אלא אם כן הוא הבחירה היחידה. * מצלמה איכותית של 8MP * Tethering * סוללה עמידה, עד כמה שאפשר לצפות מסמארטפון * מעדיף עיצוב יותר "מתכתי" (לא מתחבר למגע הפלסטי של הגלקסי לדוגמא). * אין חשיבות לגודל מסך. למען האמת, אפילו מעדיף מסך יותר קטן על מנת שהמכשיר יהיה קומפקטי יותר. * יהיה נחמד לקבל יציאת אוזניות סטנדרטית וכמובן חיבור mUsb. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by smisrael,

מה אתם אומרים על זה? אני מתלבט אם זה מתאים לפה או לגדג'אטים. אבל יש פה בודק מתח = טסטר בלשון העם כלומר שלא צריך להכניס את המברג לשקע ולראות אם יש חשמל, מספיק רק לקרב אותו ויודעים אם יש חשמל או לא. זה דבר סביר שניתן לסמוך עליו? מישהו התנסה/מכיר מוצר שכזה?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  7. Started by homart,

שלום!! הבטרייה של הנגן שלי דיי נדפקה בזמן האחרון, בואו נגיד שהיא כבר לא פועלת כמו פעם...., המכשיר אצלי בשימוש קצת יותר משנה וחצי... מה אפשר לעשות?? יש פתרון אחר חוץ מלקנות נגן חדש....?

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  8. אופס: באתר הרשמי של סמסונג באוקראינה נמצאו תמונות של מכשיר הדגל העתידי אשר לא היו אמורות להיות שם לכתבה

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  9. לכל מכשיר של חברה שונה שיש בו אנדרוייד,יש את אותו אנדרויינד או בגירסאות שונות? לדוגמא ב SAMSUNG וב HTC זה אותו תוכנת אנדרווינד בדיוק או טיפה שינויים ?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  10. היי לכולם. חברה שלי רוצה להחליף את המכשיר שלה, שהפך לאיטי ובאגי לדבריה ( Meizu m2 note בן כשנתיים וחצי). אני אנסה לעשות לו איפוס לראות אם זה עוזר אך בלי קשר, אנחנו מסתכלים על מכשיר חדש. היא משתמשת מאוד לייט, רוב השימושים שלה הם גלישה באינטרנט, פייסבוק, צפייה בסרטונים ביוטוב, שמיעת מוזיקה, מעט צילום, ולחפור לי בווטסאפ בגלל השימוש הבסיסי שלה היא מעדיפה לא לקנות טלפון יקר במיוחד, ולכן חשבנו שתקציב של כ800 שקלים נוכל לקנות לה מכשיר שבכל זאת ירגיש כמו שדרוג לעומת המכשיר שלה. התקציב הוא יחסית גמיש, אפשר לחרוג קצת מעליו אם יש הצדקה, או לא לנצל את כולו. הבנתי שהטלפון המומלץ בסכום זה הוא ה redmi note 4 כר…

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  11. השאלה בכותרת. יש לי פשוט את ה-2.1 ב-Defy.

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  12. Started by Denton,

שלום לכולם חבר שלי לא מצליח להעתיק קבצים של מוזיקה מהמינידיסק למחשב, מופיעה לו הודעת שגיעה לא ברורה וההעברה נכשלת. יש איזה תוכנה מומלצת לעבודה עם המינידיסק הזה?

13. Started by Mr.B,

אז ככה יש לי אייפוד נאנו 4GB חמוד מגניב כזה והוא עבד טבו עד שיצא אייטונס 7 זה יצא ועדכנתי .. ועכשיו לא מזמן יצא עדכון חדש של חומרה ועדכנתי גם עכשיו יש בעיה נורא רצינית, אחרי שאני מעברי קבצי מוזיקה ,מעדכן והכל בפאנן, אני יוצא מאייטונס, מנתק ת'פוד, אני רוצה לחבר שוב ולהעביר שוב אך אייטונס טוען שהוא אינו מסוגל לקרוא מהאייפוד והוא רוצה שאני אעשה ריסט ללהגדרות, אני עושה ריסט והתהליך חוזר חלילה למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  14. שירות ה-YouTube Red בתשלום חודשי מקווה למשוך אליו נרשמים חדשים עם סדרה מקורית שבמרכזה אפליקציית ההיכרויות הנודעת לכתבה

15. מה ההבדל בין שני הדגמים??

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  16. Started by Ran Tzarfati,

אבא שלי רוצה שהוציא לו את התמונות מהמכשיר כשאני מחבר למחשב רושם UNKNOWN DEVICE ולא מוכן לקבל אותט התכנתי את ה-PC SUITE אך לא עזר. משהו רוצה לעזור או שנוותר?

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  17. שלום לכולם, אני צריך תוכנה לעריכת הפלאפון (אולי קוראים לזה צריבה או משהו כזה) אני רוצה לערוך שאני אוכל להגביר את הווליום, שהשיחות נכנסות ויוצאות יהיו יותר מ10 שיחות אחרונות וכו'... בקיצור אפשרות לשחק עם הגדרות המכשיר. פלאפון SK 6100 MP3 Music Slider תודה רבה.

18. שלום רב למכשירי נוקיה קיימת תוכנה של נוקיה אשר מגבה את המכשיר, מסנכרנת וגם מאפשר לשלוח SMS מהמחשב דרך הפלאפון כאשר הפלאפון מחובר למחשב. התקנתי את LG PC Suite אבל לא ראיתי אפשרות של שליחת SMS דרך התוכנה כאשר הפלאפון מחובר. לכן, מכירים תוכנה אחרת? תודה לעוזרים

19. Started by habarbash,

בס"ד אני מחפש POCKET PC עם יכולת של סלולרי בסביבות הסכום הנ"ל . אני כרגע בארה"ב ולכן אני יקנה מפה ( ולכן צריך שיתאים גם לרשת הסלולרית בארץ [אורנג'] ) . תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  20. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94-snapdragon-810-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a4/

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  21. Started by HellBoY,

איזה מבין השלושה עדיף? בעקרון תכונות שחשובות לי זה מוזיקה, איכות מצלמה סבירה ושיהיה נוח לתפעול. שלושתם מוצעים לי באותו המחיר. אשמח לקבל התרשמות כללית מבעלי המכשירים הנ"ל לגבי שימוש יומיומי. תודה מראש.

22. Started by Joli,

לפעמים כשאני רוצה לשתף מיקום עם חברים שלי דרך הווצאפ אני רואה למטה רשימה של מקומות קבועים שבסביבה (בתי קפה/מסעדות וכו') אבל יש שם גם כל מיני מיקומים טיפשים כאלה שאנשים סתם הוסיפו.. יש למישהו מושג איך מוסיפים אחד כזה?

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by B.D.B,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4255603,00.html

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  24. Started by Component,

אהלן, הדרישות הן: -16 ג"ב -איכות סאונד מצויינת -זמן סוללה רציני -קנייה בארץ. כל השאר (וידאו, רמקולים, משחקים) לא חשוב. חשבתי על שתי אפשרויות: iAudio i7 16gb או iRiver e100 4gb עם כרטיס זיכרון 16gb (האם הוא תומך בו? אין לי בעיה להתקין rockbox אם יש צורך) מה דעתכם? תודה, עדי.

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  25. Started by CroCoDile,

למרות שלא התכוונתי לעשות זאת, שדרגתי את המכשיר שלי. היה לי נוקיה 6288 והייתי מרוצה ממנו, הוא ענה על הדרישות שלי מטלפון סלולרי - התפעול שלו קל ונוח, הוא לא עשה לי בעיות משום סוג והוא נגן מוסיקה סביר ביותר. לא הייתי צריך יותר מזה עד שבסלקום הציעו לי לשדרג במבצע החדש שלהם ולא לשלם על המכשיר החדש בשנה הראשונה, אז הלכתי על זה... רכשתי מכשיר נוקיה 6600 סלייד. אני לא מפונק מידי כשזה מגיע לטלפונים סלולריים, אבל במכשיר הזה נתקלתי בכמה בעיות שהרגיזו אותי והביאו אותי להחלטה שאני מחזיר אותו (איזה מזל שהזמנתי אותו מהאינטרנט וזכיתי ל-14 ימי ניסיון...). אם תרצו אני אפרט את הבעיות שלו, אבל הן לא קשורות לשאלה ולכן אני לא אכניס אותן לכאן... אז עכשיו אני מחזיר אותו ואני יכול או לבחור מכשיר …

• 2 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.