עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by B.D.B,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4255603,00.html

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  2. שלום רב למכשירי נוקיה קיימת תוכנה של נוקיה אשר מגבה את המכשיר, מסנכרנת וגם מאפשר לשלוח SMS מהמחשב דרך הפלאפון כאשר הפלאפון מחובר למחשב. התקנתי את LG PC Suite אבל לא ראיתי אפשרות של שליחת SMS דרך התוכנה כאשר הפלאפון מחובר. לכן, מכירים תוכנה אחרת? תודה לעוזרים

3. ^ לא מחפש אחד עם קליטה טובה, מחפש אחד עם יכולת קליטה מדהימה. אם מישהו נתקל או התנסה באחד כזה, אשמח שימליץ. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by aviaderi,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם ברכישת טלפון אלחוטי סקייפ משולב בזק (dect+voip). הדרישות מהטלפון: תמיכה בvoip + dect אלחוטי לא מחייב מחשב דולק לצורך עבודה מול סקייפ. יש לי ראוטר בבית ואני מעדיף משהו שלא מחייב מחשב דולק. כל פי'צר נוסף יתקבל בברכה. תקציב: 300-500 ש"ח. * אם זה לא הפורום המתאים, אנא העבירו.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by lior69961,

:bash: הpartition של הנגן נמחק בטעות (סיפור עצוב וסוחט דמעות.....) עכשיו המחשב לא מזהה את נIRIVER בתור נגן אלא בתור התקן USB ולא ניתן להעתיק אליו קבצים.... האם יש למישהו מושג איך מטפלים בתקלה כזו או למי צריך לפנות ... הוא נקנה דרך EBAY אז אני לא בטוח אם אוכל לקבל שירות אצל היבואן .... תודה, ליאור.

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  6. Started by smood,

שלום לכולם, אני מחפש לחברה נגן MP4 פשוט, בעיקר לריצות. רצוי שיהיה בו רדיו וזמן סוללה ארוך ככל האפשר. נכון, הסכום נמוך ואין יותר מדי הבדלים בין הדגמים, אבל אשמח אם תזרקו מילה על דגם מומלץ בטווח הנ"ל. (עדיף משהו שהתנסתם בו) תודה לכל העוזרים ;D

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by HellBoY,

איזה מבין השלושה עדיף? בעקרון תכונות שחשובות לי זה מוזיקה, איכות מצלמה סבירה ושיהיה נוח לתפעול. שלושתם מוצעים לי באותו המחיר. אשמח לקבל התרשמות כללית מבעלי המכשירים הנ"ל לגבי שימוש יומיומי. תודה מראש.

8. Started by homart,

שלום!! הבטרייה של הנגן שלי דיי נדפקה בזמן האחרון, בואו נגיד שהיא כבר לא פועלת כמו פעם...., המכשיר אצלי בשימוש קצת יותר משנה וחצי... מה אפשר לעשות?? יש פתרון אחר חוץ מלקנות נגן חדש....?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  9. Started by xyo,

אני צריך נגן שיש בו רק רדיו אבל בגודל של mp3 ניסיתי להביא לאמא שלי mp3 שיש בו שירים ורדיו אבל זה היה לה מסובך להשתמש אז יש דבר כזה נגן עם רדיו בלבד בלי הרבה כפתורים ?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by mr-z,

היה לי K800i במשך שנתיים והיום כנראה הלך טוטאלית (נמצא בתוך דלי עם מים וחומר ניקוי, לאחר שנפל לי מהכיס במהלך המשמרת בארומה ) הפלאפון שלי משמש אותי יותר ל"תיעוד רגעים" ולהעביר זמן פנוי מה שחשוב לי בפלאפון (שה-K800 ענה עליהם דיי יפה לדעתי) זה: 1. פלאפון עמיד שמרגיש בנוי בצורה איכותית ביד. 2. ממשק משתמש נוח וידודתי, קיימת חיבה לממשק המשתמש ולעיצובים של SE 3. יכולות צילום ומוזיקה טובות/סבירות. 4. זמן תגובה מהיר של מצלמה (זמן מהכניסה לתוכנה עד לצילום תמונן, וזמן בין תמונה לתמונה זריז!) 5.סוללה שתחזיק יומיים פחות או יותר. תוספות נחמדות: 1. חיבור אוזניות נורמלי 3.5MM 2. אפשרות לדפדפן נוח ו-WiFi לגלישה. 3.ספריית משחקים מעניינת ומגוונת. אשמח לקבל המלצות (מפורטות אם אפ…

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  11. Started by Spider76,

שלום, אני ממש מתעניין לגבי המכשיר החדש של אריקסון. מישהו יודע על חנות מומלצת, מחיר ?? וכמובן תאריך הגעה

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Started by edeNF,

שלום, אשמח לקבל המלצה לכיסוי עבור אייפון 3gs, בסביבות 200 שקל. אני מעוניין שהכיסוי יגן על המכשיר מנפילות ומשריטות, ובכלל שתהיה הגנה כמה שיותר טובה. בנוסף אני אולי אקנה גם דוק לאייפון אז אני לא מעוניין בכיסוי שיש להסיר את החלק התחתון שלו בשביל לחבר למחשב. אשמח לשמוע המלצות, יש כל כך הרבה כיסויים שכבר יצאתי ממש מבולבל ואשמח אם תעזרו לי להבין איזה כיסויים נחשבים הכי טובים ומומצלים. בנוסף, אני מעוניין לעשות סיבוב בחנות של idigital האם יש שם מבחר וכדאי לקנות שם? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  13. Started by CyberBot,

כן כן אני יועד לא אוהבים את סימביאן בכל מקרה הOS של פלאפון ואני רוצה לשים את הג'נרית איך?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by tood24,

כותרת

15. שירות ה-YouTube Red בתשלום חודשי מקווה למשוך אליו נרשמים חדשים עם סדרה מקורית שבמרכזה אפליקציית ההיכרויות הנודעת לכתבה

16. Started by huber,

הי חברים. גיליתי שניתן לרכוש לאייפון X ביטוח לשנתיים שנקרא AppleCare+. הביטוח מכסה גם דברים כגון שבירת מסך (עד פעמיים ובהשתתפות עצמית של 29$). מה דעתכם? שווה את ההשקעה? https://www.apple.com/support/products/iphone.html

17. יש לכם מכשיר Pixel או נקסוס עדכני? כעת תוכלו לבחון את הגירסה הגדולה הבאה של מערכת ההפעלה מבית גוגל לפני כולם לכתבה

18. Started by Judas Iscariot,

מישהו מכיר? שמע על זה? זו אפליקציה "בטוחה"? הגעתי אליה בכך שהחלטתי לחפש בפליי סטור את Metal slug, ומצאתי גירסא חינמית שצריכה את האפליקציה/אמולטור הזה בשביל לעבוד. קישור: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elex.gamemaster&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lbGV4LmdhbWVtYXN0ZXIiXQ.. יש שם משהו מוזר של "Gaming environment" שאין לי מושג מה הוא אומר(כתוב "is bad", אדום ב50 וכאשר אני לוחץ על זה זה הופך ל100... מרגיש כמו "כפתור טורבו" במחשבים ישנים) - אגב, בדקתי את מטאל סלאג ונראה שזה עובד לא רע בכלל, אומר שאפילו טוב. פשוט.. מוזר לי שעד עכשיו לא שמעתי על האמולטור הזה ובהגדרות שלו יש הרבה דברים שאני לא לגמרי מבין שנראים אולי, טיפה, כאילו הם יכולים …

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  19. ניסיתי להתקין את האפליקציה על טלפון עם מסך קטן יחסית ומה שקורה שה edit text מתחיל כאילו מחוץ למסך(האובייקט יושב כולו בפנים אבל רק אחרי כעשר תווים רואים את מה שהמשתמש כותב..), איך תוחמים אותו שיהיה כולו במסך?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  20. Started by iurkin,

שלום, אשמח אם מישהו עם ניסיון בקניית אפליקציות בגוגל פליי יענה לי על שאלה שיש לי. האם יש עמלה בנוסף למחיר האפליקציה בכל רכישה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  21. Started by id3232,

היי חברים ברשותי נוט 2 ורציתי לקבל המלצות למשחקי טגרה הכי יפים חדשים וממולצים שיש היום תודה

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  22. אז מה שרשום בכותרת, אבל חשוב מאוד שאלו יהיו אוזניות איכותיות. מחיר: עד 500 ש"ח באיביי (אפילו אם זה 1000 בחנויות בארץ

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  23. התחדשתי היום לאחר מספר חודשים טוב של תכנון וצפיה לקניה של נגן חדש שיהיה משתלם ועם האייכות סאונד הגבוה ביותר שאני אוכל לקבל קניתי סוף סוף את הנגן המופלא שלי- COWON I7 בצבע כסוף. מה שקרה זה שאיש מהעבודה של אמא שלי הביא אותו מבאג בדיוטי פרי והכל טוב אבל כנראה שכשאמרתי לו מה להביא שכחתי לציין את הצבע שלו שאני רוצה כי הייתי סבור שרק הגירסא של ה-16 מגיעה בצבע אדום, אז מסתבר שלא! ראיתי בהרבה סקירות ותמונות את הגירסא האדומה שהיא מאוד יפה ומרשימה ואני אהבתי אותה. היום אני מסתכל על האריזה לפני שאני פותח אותה ומסתכל על זה שזה באמת נפח של 16GB ורואה מאחורה שרשום SILVER, פתחתי את הקופסא עצמה שלא הייתה מודבקת ככה שזה עדיין "תיקני" לפתוח את האריזה ובדקתי ליתר ביטחון שזה באמת הגירסא ה…

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  24. שלום, אני בזמן האחרון מסתכל ומעוניין לקנות טלפון חדש אבל שמתי לב שהרבה מכשירים ניידים יש איכות צבע "נמוך" אם אני מסתכל על האייפון יש לו 16000000 צבעים. על הסמסוג החדש יש ו25600 צבעים . על HTC החדש יש 65000 צבעים . ועל xperia יש 65000 צבעים האם זה איכות נמוכה ? האם סרטים ותמונות רואים פחות יפה?, מה הבדל ? האם תוכלו לעזור לי מה הבדל והאם יש שינוי בעומק הצבע בין שאר המכשירים? תודה רבה זאב.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  25. Started by ofir38,

האם מישהו יכול לתת לי קישור לאתר שאפשר להוריד ממנו משחקים בחינם ? והאם מישהו יודע איזה פורמט המשחיקים שה6280 קורא? זה די דחוף אז תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.