גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
יש לכם מושג למה : http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/profile-widget_jbgx.html לא עובד לי כשאני מתקין את ה-Launcher Pro?
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום מקצוענים. אני מעוניין לקנות מכשיר כף יד + תוכנת GPS למטרת ניווט. (בסכום גמיש של בערך 2000-3000 ש"ח) על איזה מכשיר אתם ממליצים ? על איזו תוכנה אתם ממליצים ? על איזה מערכת הפעלה אתם ממליצים ? התכונות שאני מחפש מהמכשיר : * מכשיר כף יד ולא מכשיר שנועד רק לכף יד. * עידכוני מפות לעיתים תכופות (גם לאירופה). * יכולת גילוי מהירה של לוונים. * מכשיר שלא מתנתק בקלות מהתקשורת, ועם מעט באגים יחסית. * תוכנה מספיק פופולרית שאפשר להוריד אותה גם באי-מיול. הערה : אני מעוניין להשתמש במכשיר רק למטרת GPS, ככה שאולי ניתן לחסוך כסף בנקודה זו. תודה מראש, אלון.
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני עושה השווה לגבי מכשירים סלולריים וראיתי שיש פלאש מסוג led ופלאש מסוג xenon מה ההבדלים ביניהם? עד כמה זה משמעותי? איך איכות הצילום מושפעת מסוג הפלאש?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
באתר הבית של הנגן כתוב שהוא תומך קבצי TXT אבל כמה זמן שיש לי אותו ככה אני לא יודע איך לשים בו ולקרוא את הקבצים... :s05:
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי 6230i כבר בערך 3 שנים והגיע הזמן להתקדם. אני ממש לא בקיא בשוק הסוללרים ועד לא מזמן הייתי סגור על הN95 ועכשיו קצת ירד לי ממני. אני צריך המלצה למכשיר של נוקיה וחשוב שלא יהיה איטי מידי (הבנתי שלסימביאן יש בעיות עם זה), נגן טוב, מצלמה טובה אבל לא מטורפת ושהסוללה לא תיגמר אחרי שעתיים של שימוש בפיצ'רים שלו. בקשר לתקציב.. זה די גמיש ואני מניח שאני אוכל להוציא באזור ה2000 ש"ח על מכשיר ממש טוב שעונה לדרישות. תודה!
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני זקוק לנגן שישמש אותי למוזיקה בלבד ומתלבט בין שני הנ"ל. מלבד ההבדל במחיר - האם האיכות המוזיקלית של אחד מהם עולה על השני? אני מבין ששניהם לא ממש נוחים לשימוש "עיוור", אך האם אחד מהם נוח מהשני? האם ה D2 לא גדול מדי מכדי להיות מונח בקלות בכיס? האם יש משהו נוסף שכדאי שאשים לב אליו? תודה
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
חובה בעל מסך גדול 5" ומעלה אני רוצה מכשיר לא עדין ( חזק ) שמתאים לעבודות שטח
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום. אחותי נמצאת בתאילנד, בנקוק כרגע. ביקשתי ממנה להביא לי נגן MP3, אבל היא מצאה שם רק Ipod ואני מעוניין לקנות את ה-ZVM, מישהו מכיר\יודע\שמע על מקום בבנקוק שניתן להשיג נגנים של קריאטיב ??? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אחרי שהאייפוד (האפילו לא צבעוני) שלי התחיל לעשות לי בעיות לפני איזה שנה, עברתי לנגן פלאש קטן של סמסונג שהוא משמש אותי בעיקר לספורט ונסיעות לבצפר. הגיע הזמן שאני ישתכלל קצת, אז אני מחפש נגן חדש. התקציב שלי הוא באיזור ה-300$ בחו"ל. נפח: לפחות 30 GB. אני עדיין לא בטוח, אולי אני אשלח את האייפוד לתיקון. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מי יותר טוב מבין שני הטלפונים? אתם גם יכולים לראות תגובות ולהוסיף תגובות בפורום זה בשם: "תעזרו לי!!! מי יותר טוב?"
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום רב לכולכם! לא מזמן חזרתי מארה"ב ובאמתחתי LG INCITE דגם CT810 הוא נתמך בתוכנת WINDOWS MOBILE 6.1. המסך שלו הוא 240x400 פיקסלס. המוכר שם נשבע באמא'שלו שלמכשיר מובנה מקלט GPS. עד כה הילדון הגאון של השכנים הצליח לפתוח אותו לכל הרשתות, והוא אכן עובד עם אורנג' אבל אני ממש מעדיפה להשתמש בנוקיה הישן שלי לשיחות טלפון. הגאון גם התקין בדרך כלשהי תוכנת NAVIGATOR עם מפה של ישראל(חינם חינם) הכל נראה טוב, המבטא הבריטי שאומר Please drive carfuly, וגם המפה. אבל המכשיר מחפש לווין ולא מוצא... עבדו עלי? מאוד הייתי מעוניינת להפוך את המכשיר ל- GPS עצמאי. יש למישהו עצה שאינה יקרה? אודה מאוד.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
דבר ראשון הפלאפון: חבר שלי הביא לי פלאפון לכמה ימים ואני רוצה לדעת מה הסוג שלו...אני לא מצליח לצלם אותו כי המצלמה שלי לא פועלת אז אני יתאר אותו בערך.. הוא ממש דק וקטן, הוא שחור (לא שזה עוזר), למעלה כתוב IMsuic שבינהם יש סימן של פליי, מאחורה כתוב Music Mobile, אין בו מצלמה, רק MP, הזיכרון שלו הוא 121 MB, אה והוא יוצר בTaiwan, למטה כתוב Mpeg. זה מה שאני רואה....ישמצב אתם אומרים לי מה הסוג של הפלאפון הזה? עכשיו האייפוד נאנו: תראו יש לי איפוד כזה: זה לא האיפוד שלי לקחתי תמונה מZAP, אבל זה אותו עיצוב כמו האיפוד הזה. יש לי בעיה באיפוד, הוא לא נדלק, לפעמים הוא בכלל לא מראה כלום שאני מדליק אותו ולפעמים הוא מראה רק שאין בטריה....מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם? אה ולמי שחושב…
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום רב למכשירי נוקיה קיימת תוכנה של נוקיה אשר מגבה את המכשיר, מסנכרנת וגם מאפשר לשלוח SMS מהמחשב דרך הפלאפון כאשר הפלאפון מחובר למחשב. התקנתי את LG PC Suite אבל לא ראיתי אפשרות של שליחת SMS דרך התוכנה כאשר הפלאפון מחובר. לכן, מכירים תוכנה אחרת? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בכותרת. יש לי פשוט את ה-2.1 ב-Defy.
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
תקציב: 1000-1500 רגיל (לא סלידר ולא נפתח) מסלקום או מאורנג' מעדיף נוקיה או SE תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בלעשות רוט לסמסונג גלאקסי אס3, מכיוון שלא הצלחתי (או שאולי אני לא יודע איך לעשות את זה) עם SuperOneClick. המכשיר שברשותי הוא סמסומג גלאקסי אס3 (gt-i9300), עם רום מקורי של סמסונג בגרסה 4.1.1 (XXDLID). מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה רבה, levelone.
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
חברה בבקשה עזרה בנושא... (קיבלתי את ה- 5800XM אתמול ;D ) ויש לי שאלה ב Sony Ericsson יש תוכנה שמזהה שירים..או משהו כזה..יש תוכנה כזו גם בNokia???
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
ברשותי k800i דנדש והמכשיר מאוד חזק בתכונותיו. אבל שמתי לב שאין לי אפשרות להתחבר לאיי סי קיו כמו פעם - דרך אתר Tjat. נכון לעכשיו יש לי אינטרנט רגיל HTML (אני חושב...) דרך דור 3. האם יש אפשרות להתחבר דרכו לאיי סי קיו? כי דרך האתר הרשמי לא מצאתי אפשרות (לא הצלחתי להפעיל את icq to go) תודה על כל עזרה
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
למרות שלא התכוונתי לעשות זאת, שדרגתי את המכשיר שלי. היה לי נוקיה 6288 והייתי מרוצה ממנו, הוא ענה על הדרישות שלי מטלפון סלולרי - התפעול שלו קל ונוח, הוא לא עשה לי בעיות משום סוג והוא נגן מוסיקה סביר ביותר. לא הייתי צריך יותר מזה עד שבסלקום הציעו לי לשדרג במבצע החדש שלהם ולא לשלם על המכשיר החדש בשנה הראשונה, אז הלכתי על זה... רכשתי מכשיר נוקיה 6600 סלייד. אני לא מפונק מידי כשזה מגיע לטלפונים סלולריים, אבל במכשיר הזה נתקלתי בכמה בעיות שהרגיזו אותי והביאו אותי להחלטה שאני מחזיר אותו (איזה מזל שהזמנתי אותו מהאינטרנט וזכיתי ל-14 ימי ניסיון...). אם תרצו אני אפרט את הבעיות שלו, אבל הן לא קשורות לשאלה ולכן אני לא אכניס אותן לכאן... אז עכשיו אני מחזיר אותו ואני יכול או לבחור מכשיר …
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מישהו מכיר ? המחירים שם נראים די גבוהים, אני לא מתכוון לחנות רשת אלא חנות אמיתית שאפשר ללכת בתוכה.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
הביקורת הבאה אולי תמחיש לכם שהיום שבו מצלמת הפלאפון באמת ובתמים תחליף את מצלמת הכיס שלנו אולי כבר כאן מעבר לפינה, בלי תירוצים ובלי להתפשר יותר מדיי : http://smape.com/en/reviews/sony_ericsson/Sony_Ericsson_C905_cam-rev.html
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שירות ה-YouTube Red בתשלום חודשי מקווה למשוך אליו נרשמים חדשים עם סדרה מקורית שבמרכזה אפליקציית ההיכרויות הנודעת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
- 1 follower
-
-
SGS7 http://www.amazon.de/Samsung-Smartphone-Touch-Display-interner-Speicher/dp/B01BTZFPKO?ie=UTF8&psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A3JWKAKR8XB7XF
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
היי, אז כנראה ההשקה לא נדחתה אני מוריד עכשיו את העידכון גודל 229.3MB
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-