גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
היןם בשעה 8 עד 9 בערב היה כנס המוזיקה של אפל בו אפל שיחררה את iTunes 9, iPhone OS 3.1.1, איפוד נאנו עם מצלמה, איפוד קלאסיק 160GB, iPod Touch חדשים עם דגם 64GB וחומרה משודרגת כמו לאיפון 3GS. כל המוצרים החדשים זמינים החל מהיום. עריכה: וואוו הGenius Mixes פשוט גאוני!
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
העברתי אותו מהצב MTP בהגדרות למצב השני ששכתי את שמו... המכשיר היה מחובר למחשב ואז נתקע.. ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש אבל המכשיר מסרב להדלק .. ???
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית עדיין לא מוכנה לוותר על עסקי המכשירים החכמים שלה ומתכננת מתקפה מחודשת עם מותג חדש שירש את סדרת ה-G לכתבה
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MPM או MINI-PMP, ראיתי את הARCHOS 404 ומאוד אהבתי אותו, הוא קטן ויש לו מסך יחסית גדול. אז השאלות שלי על הנגן הם: 1. איך איכות הסאונד של ה404? ואיך בהשוואה לIaudio G3? אני אחד שאוהב לשמוע מוזיקה באיכות גבוה : 2. איך האיכות של הסרטים והמסך של ה404? 3. הבטריה שלו לא ממש חזקה (4 לוידיאו שזה סביר אבל רק 12 למוזיקה..), אלא נתונים מהיצרן איך הזמן במעשי? הצעות על נגנים יתקבלו בברכה ;D תודה רבה למגיבים! גיל קדוש
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94-snapdragon-810-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a4/
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
עשיתי ריסטור ועדכון גירסא לאייפון ואחרי שהוא עשה את הריסטור והעדכון זה מראה לי את המסך הזה באייטונס: האייפון עבד לפני זה על כרטיס sim של אורנג' עכשיו אני יכול לעשות רק שיחות חירום ואייפוד בכלל באיזה ספרדית או משו כזה בבבבקשההה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
אשתי צריכה טלפון אמין, איכותי, עם BT, ממשק משתמש ברור בתקציב מצומצם (600-700 ש"ח לכל היותר). נכון לעכשיו יש לה נוקיה 2600C שעובד לסירוגין וסובל מהמון בעיות תוכנה וחומרה, מדובר באחת היציאות הגרועות של החברה הפינית ואחדת הרכישות האומללות ביותר שעשיתי בתחום הטכנולוגי (אפילו גרוע יותר מהמוטורולה E1 שהיה לי לפני שנים, וזה אומר הרבה). שמתי עיני על הנוקיה 6300. איכות הבניה והאמינות נראים גבוהים על פי הביקורות, סט התכונות נראה מכובד ביחס למחיר (סביב 600) והטלפון קטן ואלגנטי, אבל הייתי מעונין לשמוע ביקורות מבעלים של טלפון זה, במיוחד בסוגיות של איכות הדיבור והספיקר, נוחות המקשים, תקלות חומרה ותוכנה משונות, משך חיי סוללה. כמו כן הייתי שמח לשמוע על אלטרנטיבות בתחום מחיר זה.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי לא מצליח להעתיק קבצים של מוזיקה מהמינידיסק למחשב, מופיעה לו הודעת שגיעה לא ברורה וההעברה נכשלת. יש איזה תוכנה מומלצת לעבודה עם המינידיסק הזה?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
יש לי 6230i כבר בערך 3 שנים והגיע הזמן להתקדם. אני ממש לא בקיא בשוק הסוללרים ועד לא מזמן הייתי סגור על הN95 ועכשיו קצת ירד לי ממני. אני צריך המלצה למכשיר של נוקיה וחשוב שלא יהיה איטי מידי (הבנתי שלסימביאן יש בעיות עם זה), נגן טוב, מצלמה טובה אבל לא מטורפת ושהסוללה לא תיגמר אחרי שעתיים של שימוש בפיצ'רים שלו. בקשר לתקציב.. זה די גמיש ואני מניח שאני אוכל להוציא באזור ה2000 ש"ח על מכשיר ממש טוב שעונה לדרישות. תודה!
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי, אז כנראה ההשקה לא נדחתה אני מוריד עכשיו את העידכון גודל 229.3MB
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
חובה בעל מסך גדול 5" ומעלה אני רוצה מכשיר לא עדין ( חזק ) שמתאים לעבודות שטח
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
לכל מכשיר של חברה שונה שיש בו אנדרוייד,יש את אותו אנדרויינד או בגירסאות שונות? לדוגמא ב SAMSUNG וב HTC זה אותו תוכנת אנדרווינד בדיוק או טיפה שינויים ?
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקרוב CREATIVE ZVM 30GB שמעתי שהפסיקו לייצר אותו-זה נכון? ואם כן, עדיין יש חנויות שמוכרות אותו? הוא נמכר ב-1000 ש"ח בכמה חנויות מישהו מכיר את החנות הזו http://www.089155596.co.il/Product.asp?productid=651 ויודע אם היא אמינה ואפשר לסמוך עליהם? כי אני גר בב"ש וצריך חנות אמינה למשלוח...
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות סמארטפון (לא אייפון) מארה"ב שגם יעבוד בארץ. הייתי רוצה משהו בסגנון HTC EVO אבל זה לא יעבוד בארץ. חשוב לי שלא תהיה עליו מערכת הפעלה של microsoft וכמובן שזה יעבוד בישראל. למישהו יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום קיבלתי הודעה באייפון שלי שבגלל שיש לו פריצה גיילבייק אז המכשיר ינעל עוד 48 שעות , פרצתי מחדש את המכשיר באותה גירסה (4.3.1). השאלה אם זה הסתדר או לא, ואם המכשיר ננעל לי האם אפשר לאפס אותו דרך האי טיונס ( שעשיתי בתוכו גיבו לגירסא הראשונה) . בלי קשר לבעיה הנ״ל האם יהיה כדאי לעדכן ל4.3.3. או שזה ימחוק לי את המידע שבמכשיר . תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לפני מספר ימים ה- Cowon i7 האהוב שלי חדל מלעבוד, אני חושב שזו בעיה עם הסוללה שלו או עם המגעים לסוללה כי כשניסיתי להדליק אותו הסוללה פתאום התרוקנה והוא סירב להטען בשום מצב. כרגע אני בצבא אז אין לי יותר מדי מה לעשות עם זה, מה גם שיש לי את הנגן מעל שנה אז אני בספק אם עדיין קיימת עליו אחריות. אני מאד מרוצה מהנגן אבל ממה שראיתי בזאפ הוא נמכר רק בחנות אחת ובמחיר הפקר (הרבה יותר יקר ממה שקניתי את שלי). על כן, אני רוצה לקנות נגן שלא ירד ברמתו מה- i7. הבנתי שיש נגן חדש יותר כדוגמתו, ה- i9, שתומך ביותר פורמטים ויש לו הגברה קצת טובה יותר.. אבל זמן סוללה נחות. מה שחשוב לי בנגן זה בעצם שלושת הקטגוריות האלה - הגברה, תמיכה נרחבת בפורמטים שונים (כגון FLAC) וזמן סוללה. התקציב שלי נכון לעכ…
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שיראה לי את שמות השירים בעברים שיהיה קטן וקל ושיהיה אפשר לרוץ איתו - איזה רצועב או משהו זמן סוללה ארוך 1-2 ג'יגה וחשוב מאוד שיהיה בו רדיו איכותי
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מנסה ללא הצלחה להתקין SKYPE ב- HP4150 שלי, ולא ממש מצליח.... המע' הפעלה היא Windows Pocket PC 2003. איך אני עושה את זה בלי תוכנת הסינכרון? יש דרך אולי דרך ה- SD CARD ???? אני מתחרפן מזה.... תבורכו
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
תקציב: 1000-1500 רגיל (לא סלידר ולא נפתח) מסלקום או מאורנג' מעדיף נוקיה או SE תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מה דעתכם על סמסונג L760 (דור 3...)??? מה ההיתרונות ומה החיסרונות שלו? אשמח לתשובות רק מאנשים שמבינים... תודה.
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ברשותי k800i דנדש והמכשיר מאוד חזק בתכונותיו. אבל שמתי לב שאין לי אפשרות להתחבר לאיי סי קיו כמו פעם - דרך אתר Tjat. נכון לעכשיו יש לי אינטרנט רגיל HTML (אני חושב...) דרך דור 3. האם יש אפשרות להתחבר דרכו לאיי סי קיו? כי דרך האתר הרשמי לא מצאתי אפשרות (לא הצלחתי להפעיל את icq to go) תודה על כל עזרה
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
המותג הסיני Doogee שובר את השיא של מקבילו Oukitel, ומציג מכשיר חכם שמרגיש קצת כמו סוללת גיבוי חיצונית עם מסך לכתבה
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מיילסטון [חדש מסלקום] וכל פעם שאני מוריד [מחובר דרך ראוטר מטר ממני] הוא כותב לי הורדה נכשלה. פעם ב4 ניסינות בערך אני מצליח. יש רך לסדר את זה? וד"א אני עם לאנצ'ר פרו פלוס מעודכן. עם Live wallpaper הוא זז מאוד לאט וגם התפריטים נפתחים לאט. זה בעיה מוכרת? יש דרך לפטר מזה?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את SmartTouch ביחד עם python - באותו כונן - ואני עדיין לא מצליח להפעיל את התוכנה בפלא. מישהו מכיר תוכנה נוספת ? אפילו בתשלום ?
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-