גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
ברשותי k800i דנדש והמכשיר מאוד חזק בתכונותיו. אבל שמתי לב שאין לי אפשרות להתחבר לאיי סי קיו כמו פעם - דרך אתר Tjat. נכון לעכשיו יש לי אינטרנט רגיל HTML (אני חושב...) דרך דור 3. האם יש אפשרות להתחבר דרכו לאיי סי קיו? כי דרך האתר הרשמי לא מצאתי אפשרות (לא הצלחתי להפעיל את icq to go) תודה על כל עזרה
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
השקת המכשיר המתקפל הבא מבית הענקית הקוריאנית מתקרבת וכעת יהיה קשה מאוד להכחיש זאת - עם הופעה באתר החברה ברומנית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי את המכשיר, ואני רוצה לדעת אם ניתן להעביר את כל ההודעות למחשב [ולקרוא אותם במחשב] מכיוון שהדפדוף בין ההודעות במכשיר לוקחת הרבה מאוד זמן בגלל שיש הרבה. תודה
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-מענה לטלפון דרך מודם קווי- שלום כולם, אני רוצה לענות לטלפון קווי שלי דרך המחשב, ז"א לבצע שיחות עם אוזניות ומקרופון, משהו מכיר תוכנה שכזו? מה שמצעתי עד עכשיו בגוגל זה תוכנה שמזהה מי מתקשר אלי. אשמח לתשובה משה
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לתת לי קישור לאתר שאפשר להוריד ממנו משחקים בחינם ? והאם מישהו יודע איזה פורמט המשחיקים שה6280 קורא? זה די דחוף אז תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
נכון יש את הקיצורי דרך במסך (בערך 6 סמלים) איך אני מעיף את זה זה מפריע לתמונת רקע תודה
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אחרי שהאייפוד (האפילו לא צבעוני) שלי התחיל לעשות לי בעיות לפני איזה שנה, עברתי לנגן פלאש קטן של סמסונג שהוא משמש אותי בעיקר לספורט ונסיעות לבצפר. הגיע הזמן שאני ישתכלל קצת, אז אני מחפש נגן חדש. התקציב שלי הוא באיזור ה-300$ בחו"ל. נפח: לפחות 30 GB. אני עדיין לא בטוח, אולי אני אשלח את האייפוד לתיקון. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, למי שיש את המכשיר- האם את/ה מרוצה ממנו?תקינות ,אמינות וכו'. איך העט? אני מחפש לכתוב בכל פעם כחצי עמוד (130 מילים) טקסט בעברית בכת"י ולתקן תוך כדי כתיבה, ואז להפוך אותו למוקלד. אשמח לשמוע גם איך תמונות הסטילס של המצלמה השאלה היא לגבי SM-N7505 Note 3 NEO 16GB,(מענין שמוכרים אותו 150 ש"ח פחות מ-נוט 2, וב-1000 ש"ח פחות מ נוט 3 רגיל) תודה!
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה כמה זמן אני מחפש נגן אמפי 3 שהוא לא נגן מדבקה או זבל שיש לו גם רמקול קטן שיהיה אפשר לשמוע בלי אוזניות. חיפשתי בזאפ אבל לא מצאתי כלום חוץ מהאייפוד שהוא יקר מדי בשבילי. נפח הנגן צריך להיות בין 2-4 GB ומחיר עד 250 ש"ח. אודה לכולם על הצעות!
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לקבל הדרכה כיצד ניתן להעביר הקלטות מטייפ דיגיטלי ב-WAV ל-MP3 הורדתי תוכנת audio graberber ואינני יודעת איך להשתמש בה אודה לכם על עזרתכם בתודה מישה
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את SmartTouch ביחד עם python - באותו כונן - ואני עדיין לא מצליח להפעיל את התוכנה בפלא. מישהו מכיר תוכנה נוספת ? אפילו בתשלום ?
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מתנה לאבא שלי אייפד (נראה לי האייפד החדש, תלוי מה יהיה המחיר), אז יש לי מספר שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובות 1. האם אפשר באייפד לכתוב מסמכים באפליקציה כמו WORD ולשלוח להדפסה במדפסת? 2. ניתן לקרוא מסמכי אופיס? (.doc) 3. חסרונות בולטים באייפד? תודה!
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לרכוש את הנגן הזה ויש לי מספר שאלות לבעלי מכשירים זהים. 1. האם הוא תומך ב GPS Bluetooth .??? 2. האם ניתן להתקין עליו igo 8 ואו כל תוכנת ניווט אחרת ?? 3. האם בחוץ באור שמש רואים טוב איתו ?? המלצות כנגן שמעתי עליו רק טובות אם יש משהו מיוחד אשמח לשמוע .
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום ! אתמול עידכנתי את הN97 לעידכון החדש ביותר (V21) ומאז הפלא השתגע . קודם כל במהלך העידכון הוא כתב לי שאין מספיק זיכרון בכונן C אבל המשיך את העדכון , ולאחר שהוא הסתיים , הוא המשיך להודיע שאין מספיק מקום ב C ואני חייב לרוקן . לאחר שמחקתי כמה תוכנות לא חיוניות כמו ICQ וכדו שמתי לב לכמה בעיות : לא רואים שעה / תאריך במסך הראשי , כל מיני פעולות לא עובדות בטענה "לא ניתן לבצע פעולה זאת , נסה מאוחר יותר " .. בקיצור , הוא השתגע ואני מאמין שזה קשור לעידכון . עכשיו שאלתי אליכם מה לעשות ? אם יש דרך לעדכן מחדש ? או שעדיף לקחת את הפלא לאורנג' שיטפלו לי בו שם ? ד''א גיבוי עשיתי למזלי [ : ) ]
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
איזה מגן מסך כדאי לקנות והיכן יש את החנות הכי זולה - אם יש משהו בחיפה ויכולים להתקין במקום - עדיף.
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אז ככה יש לי DVD נייד קורא DIVX...קניתי בתאילד...לא משהו מטורף... עכשיו אני רוצה לקנות HD נייד של 160/250 בגודל 2.5 ולחבר לו....השאלה האם הוא קורא אותו?.... יש מצב שיש לו איזה הגבלה טכנולוגית לקרוא נפחים גדולים?? מה לגבי החשמל?....מאיפה הוא מושך אותו?? תודה...
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה נתקלתי בתקלה כאשר אני שם את האייפון 4S על מצב דיבורית בעת שיחה, לא שומעים אותי, רק כאשר אני מכבה את הדיבורית ומדבר רגיל (צמוד לאוזן) אז שומעים אותי מצויין. הבנתי שזה איזה רכיב שיש להחליף בחלק האחורי של האייפון. השאלה שלי היא האם מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לרכיב הזה? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הסמארטפון המוביל הבא מבית גוגל לא ינסה להתחרות עם הדגמים המפוארים ביותר מבית סמסונג ואפל, כך נראה - ובינתיים אנו ממשיכים להמתין לגרסה המוזלת של הדגמים המובילה מהשנה שעברה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, שידרגתי את הTouch Cruise שלי לWM6.1 ומאז הדברים לא עובדים הכי טוב.. כולל זה שהIGO8 לא עובד בכלל מישהו יודע איך אני יכול להתגבר על זה או איך אני חוזר לגרסת הWM6 שלי? אני דיי צריך את זה כי לא נוח לי בכלל להשתמש בזה ככה, בבקשה בבקשה תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אוקיי. אז ככה... אני מחפש פלאפון פשוט וזול בעדיפות למשומש שיש לו רמקולים חזקים וכו'. סטייל "מירס צבאי". אבא שלי צריך פלאפון לצרכי עבודה והוא כבר בן 60 ויש לו בעיות שמיעה (לא משהו רציני אבל עדיין עדיף לי אחד עם רמקולים חזקים). עד 300 ש"ח, אלא אם כן יש משהו שעדיף להגדיל את התקציב בשבילו.
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום. אחותי נמצאת בתאילנד, בנקוק כרגע. ביקשתי ממנה להביא לי נגן MP3, אבל היא מצאה שם רק Ipod ואני מעוניין לקנות את ה-ZVM, מישהו מכיר\יודע\שמע על מקום בבנקוק שניתן להשיג נגנים של קריאטיב ??? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
כאילו הן באו עם הפלפאון.. אני רוצה לממש אותן גם על הנגן שלי.. (סנסה).. יש דבר כזה מאריך לאוזניות? וכמה עולה?
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
בגלקסי 4 איך מעבירים תמונה מה gmail לגלריה ?
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם ה-i7 - הוא לא מזהה קבצי FLAC חדשים שאני מוסיף לו. קבצים שהוספתי לפני שהתחילה הבעיה, לעומת זאת, עדיין מזוהים וניתנים לשמיעה. כשאני מוסיף קובץ FLAC, ניתן לראות שהוא שם כשמחברים את הנגן למחשב, אך בתוך הנגן כשאני נכנס לתיקייה ששם הקובץ, הוא כותב No Music File. בתחילה הבעיה הייתה על כל קובץ, כולל MP3, אך לאחר עדכון Firmware הבעיה תוקנה לגבי MP3 ונשארה לגבי FLAC. Any Ideas? תודה נ.ב. נתתי את המכשיר לתיקון במעבדה של באג - הוא חזר עם פתק שאין בעיה ושני קבצי פלאק בתוכו (שהם הוסיפו), אין לי מושג איך הם הוסיפו אותם והוא כן זיהה אותם, אצלי זה עדיין לא עובד.
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-