גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אני כיום בפלאפון עם מכשיר די ישן ומעוניין במכשיר שתומך ב-WiFi. יש בכלל מכשירים כאלה בחברות (לא משנה אורנג'/סלקום/פלאפון) או שהם לא רוצים להפסיד על האינטרנט הסלולרי אז הם מנטרלים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שאלה : מאיפה אני יכול להשיג פלסטיקה של n78 ומה עלותו ? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה כמה זמן אני מחפש נגן אמפי 3 שהוא לא נגן מדבקה או זבל שיש לו גם רמקול קטן שיהיה אפשר לשמוע בלי אוזניות. חיפשתי בזאפ אבל לא מצאתי כלום חוץ מהאייפוד שהוא יקר מדי בשבילי. נפח הנגן צריך להיות בין 2-4 GB ומחיר עד 250 ש"ח. אודה לכולם על הצעות!
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לקבל הדרכה כיצד ניתן להעביר הקלטות מטייפ דיגיטלי ב-WAV ל-MP3 הורדתי תוכנת audio graberber ואינני יודעת איך להשתמש בה אודה לכם על עזרתכם בתודה מישה
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
קניתי מכשיר חדש ואני רוצה לשים לו את הצלצול שהיה לי במכשיר הישן איך עושים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שחקו את אלוהים בכותר החדש של פיטר מוליניו, נסו לאכול כמה שיותר אנשים מבלי שיבחינו בכם וקחו את מפלצת ה-4 על 4 שלכם למסלול מסוכן בהרים - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-49/
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי קראתי ביקורות טובות ורעות על המכשיר..... עולה 189 דולר בחנויות עולה 798 שח האם מומלץ?? או יש מכשיר אחר בטווח ה 200 דולר שאתם ממליצים עליו?אמרו שה איי גו תוכנה טובה יותר מהספיריט...אני לא ככ מבין בזה מה המכשיר הכי מדוייק ונוח בתקציב הנל בבקשה עזרה כי אני טס מחר בבוקר תודה@!!!
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
מה המצב אנשים, אני רואה שעכשיו לכל מפעלה יש חבילות ללא הגבלה שמשתנות בנפח הגלישה, אני לקוח סלקום אם התחיביות למכשיר BB9700 שבקרוב ימכר ב EBAY עקב מסך שבור שאיני מעוניין לתקן. השאלה היא העצם כמה נפח גלישה צריך אם אני ישתמש רק במיילים וגלישה באתרים שונים 20-30 דקות ביום? בלי שום קשר לחבילת הגלישה, עלות החבילה עצמה היא 200 שקל. אם חבילת גלישה של 500MB בזיכוי מלא, או חבילות גדולות יותר אם זיכוי חלקי, בנוסף אני ינצל את חוק ניתוק הזיקה כדי להוזיל עוד יותר, בסופו של דבר אני יכול לקבל חבילה ללא הגבלה אם נפח גלישה של 500MB ב170 שקל אחרי כל הזיכויים, הם לא מגבילים מהירות ז"א אז כמה שתקבל זה מה יש. מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. שאלתי היא האם אפשר להטעין את הנגן בעזרת השקע לחשמל של האיפוד. כלומר להכניס את השקע המטען של האיפוד לחשמל ובו לחבר את החיבור USB שמתאים לנגן. האם הפעולה הזו תקינה ולא תגרום בעיות כלשהם ל COWON? תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי אפשרי דפדפן שיפעל על מכשיר הסטרימר?
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם ברכישת טלפון אלחוטי סקייפ משולב בזק (dect+voip). הדרישות מהטלפון: תמיכה בvoip + dect אלחוטי לא מחייב מחשב דולק לצורך עבודה מול סקייפ. יש לי ראוטר בבית ואני מעדיף משהו שלא מחייב מחשב דולק. כל פי'צר נוסף יתקבל בברכה. תקציב: 300-500 ש"ח. * אם זה לא הפורום המתאים, אנא העבירו.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
באתר של K800I כתוב שאפשר להרחיב את הזיכרון באמצעות כרטיס M2 עד 1 ג'יגה בלבד. http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=il&lc=he&ver=4000&template=pip2&zone=pp&pid=10407&tid=14 באתרים שמוכרים כרטיסי זיכרון M2 בגודל 2 ג'יגה כתוב שהכרטיס מתאים ל -K800I. למי להאמין? יכול להיות שב- K800I אפשר להרחיב את הזיכרון עד ג'יגה אחד בלד? תודה.
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
ברצוני לקנות Samsung I9300 Galexy S3 מחנות באינטרנט http://eline.co.il/items/125153 החנות מציעה "שדרוג" המכשיר ל"גרסאת תוכנה והוספת ממשק בעברית Jelly Bean 4.1.2 עם ממשק עיברי מלא ומקלדת בעברית" תמורת 150 ש"ח. השאלה היא האם אני יכול לשדרג את המכשיר בעצמי?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
הסמארטפון המוביל הבא מבית גוגל לא ינסה להתחרות עם הדגמים המפוארים ביותר מבית סמסונג ואפל, כך נראה - ובינתיים אנו ממשיכים להמתין לגרסה המוזלת של הדגמים המובילה מהשנה שעברה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
זו שאלה מוזרה אבל כן מעניינת אותי. אם יש לי סמארטפון כלשהו עם כיסוי די קשיח, אז המכשיר יפול הרבה פעמים וכנראה לא יפגע מבחינה חיצונית. אך האם הוא יפגע מבחינה פנימית? זה אפשרי בכלל? לדוגמה - רכיבי החומרה יזוזו או אני לא יודע מה.. או שזה מוברג בצורה ממש טובה והכל? האם יכול להתרחש נזק אם אין נזק חיצוני? כי לדעתי כל נפילה מזיקה איכשהו לפלאפון גם אם לא שמים לב. אחרי הכל זה מכשיר אלקטרוני.
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
אבל אני חדש בעולם הסמארטפונים. מה פספסתי? מה קורה לי מתחת לאף? מיקום ואיכון? אפליקציות סוררות? קריוס ובקטוס? Galaxy Nexus Maguro ICS 4.0.2
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הגלקסי אס 2 ורציתי לדעת מה ההבדל בין הזכרון המכשיר זכרון USB והזכרון SD. ולמה אפליקציות שהעברתי לכרטיס sd לא באמת הועברו לכרטיס אלא נשארו בזכרון של המובנה של הטלפון. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי תשובות קונקרטיות. מעניין אותי צריכה של מסך מסוגי TFT ,AMOLED, וSAMOLED כמה הם צורכים ב100% בהירות עם רקע לבן ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ראיתי באתרים שאנשים קנו סוללה חדשה יותר גדולה וחיברו אותה למכשיר ה X5 שלהם. (הX5 הסוללה שלו מתחילה ממש להיחלש אחרי 5 וחצי חודשים) יש למישהוא רעיון איך אני יכול לעשות את זה במדריך קצר ומדויוק? תודה לעוזרים. ניב
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
איזה מבין השלושה עדיף? בעקרון תכונות שחשובות לי זה מוזיקה, איכות מצלמה סבירה ושיהיה נוח לתפעול. שלושתם מוצעים לי באותו המחיר. אשמח לקבל התרשמות כללית מבעלי המכשירים הנ"ל לגבי שימוש יומיומי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ברשותי הפלאפון Nokia 6120 באיזה הגדרות אני צריך להמיר את הוידאו ובאיזה פורמט (נניח DIVX) להשתמש בשביל לקבל איכות מקסימאלית?
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר חזק שייתן לי את הכל (בעיקר כמו הגלקסי 2 פחות כמו האייפון) אבל אם יש עם מסך יותר קטן.. יש חיה כזאת? כמו כן יש המלצה לחנות ספציפית לקנות ממנה? באזור המרכז (ראשון לציון, תל אביב) תודה רבה מראש לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש טלפון כבר די הרבה זמן ונסגרתי על ה-Motorola Defy Plus. יש לי מישהו שטס לארה"ב השבוע ויכול להביא. הבעיה היחידה היא שאני לא יודע אם תהיה לי בעיה עם העברית.. אני יוכל להתקין עליו ROM של סלקום או אורנג' והוא יהיה בסדר גמור גם מבחינת תפריטים וגם מבחינת הודעות מקלדת וכו' אשמח לתשובה (מוסמכת) כמה שיותר זריזה כדי לא לפספס את ההזדמנות.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-