עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by approx,

יש לי בעיה בW705 שלי משהו חדש שלא היה מקודם הבעיה היא שיש איזה מנורה אדומה מתחת למקש הניתוק שכל היום מהבהבת לי וזה מאוד מציק אין לי מושג למה זה עובד או איך צילמתי את זה בישבילכם מקווה שתעזרו לי סורי על האיכות אבל מבינים את הכוונה של המנורה http://www.youtube.com/watch?v=otSdR-9C1Xc הינה תמונה למי שלא הבין איפה המנורה מהבהבת http://img291.imageshack.us/img291/1324/sonyericssonw70532.jpg

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  2. Started by ConRoe X Fire,

יש לי את ההודעה הזאת במסך הראשי. הפלאפון לא נפל לי או משהו, סתם באתי להתקשר ולא הצלחתי ואז ראיתי את ההודעה הזאת. משהו שאני יכול לעשות או להתקשר לחברה?[br]פורסם בתאריך: 3.10.2009 בשעה 23:23:17 הלכתי היום לסלקום ומסתבר שהפלאפון דווח כגנוב, למרות שיש לי אותו כבר יותר משנה (קניתי אותו ממישהו ביד-2).אמרו לי או להחליף פלאפון או לתקן אותו במעבדה פרטית שזה מה שאני הולך לעשות. כמה לדעתכם זה יעלה לי?

3. אשתי צריכה טלפון אמין, איכותי, עם BT, ממשק משתמש ברור בתקציב מצומצם (600-700 ש"ח לכל היותר). נכון לעכשיו יש לה נוקיה 2600C שעובד לסירוגין וסובל מהמון בעיות תוכנה וחומרה, מדובר באחת היציאות הגרועות של החברה הפינית ואחדת הרכישות האומללות ביותר שעשיתי בתחום הטכנולוגי (אפילו גרוע יותר מהמוטורולה E1 שהיה לי לפני שנים, וזה אומר הרבה). שמתי עיני על הנוקיה 6300. איכות הבניה והאמינות נראים גבוהים על פי הביקורות, סט התכונות נראה מכובד ביחס למחיר (סביב 600) והטלפון קטן ואלגנטי, אבל הייתי מעונין לשמוע ביקורות מבעלים של טלפון זה, במיוחד בסוגיות של איכות הדיבור והספיקר, נוחות המקשים, תקלות חומרה ותוכנה משונות, משך חיי סוללה. כמו כן הייתי שמח לשמוע על אלטרנטיבות בתחום מחיר זה.

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  4. Started by achiya1,

שלום אני אוטוטו מתגייס ואני עובר מסלול לסלקום חיילים אני מעוניין לקבל מכשיר בחינם כמו שיש במבצע הזה http://www.cellcom.co.il/new/soldiers/2000/pages/default.aspx?wtid=1 בהתחלה חשבתי שרק ה705 שווה הסתכלות ואז גיליתי שגם לנוקיה יש WIFI מה דעתכם מה הכי כדאי מהשימה הזו ? העניין דחוף לי אשמח לקבל עזרה כמה שיותר מהר תודה מראש וחג פורים שמח

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  5. Started by Trin1ty,

שלום ! אתמול עידכנתי את הN97 לעידכון החדש ביותר (V21) ומאז הפלא השתגע . קודם כל במהלך העידכון הוא כתב לי שאין מספיק זיכרון בכונן C אבל המשיך את העדכון , ולאחר שהוא הסתיים , הוא המשיך להודיע שאין מספיק מקום ב C ואני חייב לרוקן . לאחר שמחקתי כמה תוכנות לא חיוניות כמו ICQ וכדו שמתי לב לכמה בעיות : לא רואים שעה / תאריך במסך הראשי , כל מיני פעולות לא עובדות בטענה "לא ניתן לבצע פעולה זאת , נסה מאוחר יותר " .. בקיצור , הוא השתגע ואני מאמין שזה קשור לעידכון . עכשיו שאלתי אליכם מה לעשות ? אם יש דרך לעדכן מחדש ? או שעדיף לקחת את הפלא לאורנג' שיטפלו לי בו שם ? ד''א גיבוי עשיתי למזלי [ : ) ]

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  6. Started by Gil80,

שלום. אני מעוניין לקנות סמארטפון (לא אייפון) מארה"ב שגם יעבוד בארץ. הייתי רוצה משהו בסגנון HTC EVO אבל זה לא יעבוד בארץ. חשוב לי שלא תהיה עליו מערכת הפעלה של microsoft וכמובן שזה יעבוד בישראל. למישהו יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by koko0,

יש לי מיילסטון [חדש מסלקום] וכל פעם שאני מוריד [מחובר דרך ראוטר מטר ממני] הוא כותב לי הורדה נכשלה. פעם ב4 ניסינות בערך אני מצליח. יש רך לסדר את זה? וד"א אני עם לאנצ'ר פרו פלוס מעודכן. עם Live wallpaper הוא זז מאוד לאט וגם התפריטים נפתחים לאט. זה בעיה מוכרת? יש דרך לפטר מזה?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by dor444,

עשיתי ריסטור ועדכון גירסא לאייפון ואחרי שהוא עשה את הריסטור והעדכון זה מראה לי את המסך הזה באייטונס: האייפון עבד לפני זה על כרטיס sim של אורנג' עכשיו אני יכול לעשות רק שיחות חירום ואייפוד בכלל באיזה ספרדית או משו כזה בבבבקשההה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  9. Started by 1qaz2wsx,

אני רוצה לקנות בקרוב CREATIVE ZVM 30GB שמעתי שהפסיקו לייצר אותו-זה נכון? ואם כן, עדיין יש חנויות שמוכרות אותו? הוא נמכר ב-1000 ש"ח בכמה חנויות מישהו מכיר את החנות הזו http://www.089155596.co.il/Product.asp?productid=651 ויודע אם היא אמינה ואפשר לסמוך עליהם? כי אני גר בב"ש וצריך חנות אמינה למשלוח...

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  10. הקיצר אבא שלי אמר שהמוכר אמר לו שזה עולה כסף להעביר שירים לפלאפון מהמחשב ... א - אני משלם על האינטרנט 20 שקל כל חודש אז איך ייתכן שאני יחוייב ? האינטרנט עולה כסף ? בדקתי עכשיו את החשבון והוא קפץ לי מ- 70 ל- 238 ! !!! שמח להסבר . דבר נוסף - הרי אני משלם 20 ש"ח כל חודש - משמע - אפשר לגלוש באינטרנט חופשי ? (לא דיברתי כל החודש כמעט כי הייתי בטורקיה שבוע ובשאר הזמן הייתי נחמד להורים

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by eran256,

שלום לכולם. לפני שבוע בערך שאלתי אותכם על איזה טלפון אתם ממליצים לי, בסופו של דבר בחרתי את הN73 הלכתי לסלקום וגיליתי שהם הפסיקו למכור אותו. אז עכשיו אני לא יודע איזה טלפון לקחת, האפשרויות הם: w910i c6120 E65 K770 W660 הצרחים של הם (לפי הסדר): 1)מוזיקה ומשחקים (מעדיף את שניהם באותה מידה). 2)מצלמה. 3)מצלמת וידיו. 4) רצוי מסך גדול. תודה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  12. תקציב: 1000-1500 רגיל (לא סלידר ולא נפתח) מסלקום או מאורנג' מעדיף נוקיה או SE תודה מראש

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by silas91,

מה אתם חושבים שעדיף לקנות את הנוקיה N76 או את האייפון ?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  14. שלום יש לי את הMP3 של סאן דיסק מדגם M240 ואני לא יודע אך אני יוצר שם רשימת השמע(אמרו לי שזה צריך להיות כמו תיקיות וזה עוזר בסידור של השרים) ואני כבר משתגעה אני לא מצליח.... חיפשתי באתר שלהם לא רשום אך יוצרים את זה למשהו יש את הדגם הזה ויודע או שמשהו סתם ככה יודע זה יכול מאוד לעזור לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  15. שלום מקצוענים. אני מעוניין לקנות מכשיר כף יד + תוכנת GPS למטרת ניווט. (בסכום גמיש של בערך 2000-3000 ש"ח) על איזה מכשיר אתם ממליצים ? על איזו תוכנה אתם ממליצים ? על איזה מערכת הפעלה אתם ממליצים ? התכונות שאני מחפש מהמכשיר : * מכשיר כף יד ולא מכשיר שנועד רק לכף יד. * עידכוני מפות לעיתים תכופות (גם לאירופה). * יכולת גילוי מהירה של לוונים. * מכשיר שלא מתנתק בקלות מהתקשורת, ועם מעט באגים יחסית. * תוכנה מספיק פופולרית שאפשר להוריד אותה גם באי-מיול. הערה : אני מעוניין להשתמש במכשיר רק למטרת GPS, ככה שאולי ניתן לחסוך כסף בנקודה זו. תודה מראש, אלון.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  16. Started by gil_k,

אני רוצה לקנות נגן MPM או MINI-PMP, ראיתי את הARCHOS 404 ומאוד אהבתי אותו, הוא קטן ויש לו מסך יחסית גדול. אז השאלות שלי על הנגן הם: 1. איך איכות הסאונד של ה404? ואיך בהשוואה לIaudio G3? אני אחד שאוהב לשמוע מוזיקה באיכות גבוה : 2. איך האיכות של הסרטים והמסך של ה404? 3. הבטריה שלו לא ממש חזקה (4 לוידיאו שזה סביר אבל רק 12 למוזיקה..), אלא נתונים מהיצרן איך הזמן במעשי? הצעות על נגנים יתקבלו בברכה ;D תודה רבה למגיבים! גיל קדוש

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by slimshady21,

שלום. אני רוצה לקנות MP4 בנפח של בערך 2 ג'יגה, התקציב בערך 350. הצעות? ד"א איך החברה Prosound? טובה?

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by es88,

קיבלתי הצעה זהה לכל המכשירים הנל: איזה מכשיר עדיף יותר? (לי באופן אישי אין שימושים מיוחדים או העדפות, סתם לשמוע את דעתכם מניסיון) E72, Milestone, N86, W995

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  19. יש לכם מושג למה : http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/profile-widget_jbgx.html לא עובד לי כשאני מתקין את ה-Launcher Pro?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by fkvatr,

אני מחפש נגן איכותי עם יציאת Line-In מצאתי ביקורות טובות על הנגן iAudio I7, אבל הוא יקר וקשה כבר להשיג אותו היות וכבר יש לו מחליף... עם מסך גדול שנקרא I9, אין לי צורך במסך גדול. האם יש עוד נגנים טובים עם היציאה הזאת?

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  21. Started by udibarzi,

שלום, אני אהיה בהונג קונג בעוד חודש ושוקל לקנות שם פלאפון, יש לי כמה שאלות: 1. איך אני יכול לדעת אם המכשיר ייתמך ברשת שיש בארץ, מה צריך לבדוק, כרגע אני באורנג'. (ממה שהבנתי עד עכשיו אני רק צריך לבדוק שהתדר הוא אחד מהבאים- 2100, 1800,900) 2. מה עוד אני לבדוק לפני הקנייה. 3. קיבלתי המלצה לקנות אחד מהבאים: nexus-s lg-star - עדיין לא הושק milestone2 אני אשמח לקבל כל טיפים שיש ובפרט אם מישהו מכיר חנות מומלצת בהונג קונג. תודה

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  22. Started by Cyron,

שלום. אחותי נמצאת בתאילנד, בנקוק כרגע. ביקשתי ממנה להביא לי נגן MP3, אבל היא מצאה שם רק Ipod ואני מעוניין לקנות את ה-ZVM, מישהו מכיר\יודע\שמע על מקום בבנקוק שניתן להשיג נגנים של קריאטיב ??? תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by רק מרק,

אני זקוק לנגן שישמש אותי למוזיקה בלבד ומתלבט בין שני הנ"ל. מלבד ההבדל במחיר - האם האיכות המוזיקלית של אחד מהם עולה על השני? אני מבין ששניהם לא ממש נוחים לשימוש "עיוור", אך האם אחד מהם נוח מהשני? האם ה D2 לא גדול מדי מכדי להיות מונח בקלות בכיס? האם יש משהו נוסף שכדאי שאשים לב אליו? תודה

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  24. Started by smisrael,

מה אתם אומרים על זה? אני מתלבט אם זה מתאים לפה או לגדג'אטים. אבל יש פה בודק מתח = טסטר בלשון העם כלומר שלא צריך להכניס את המברג לשקע ולראות אם יש חשמל, מספיק רק לקרב אותו ויודעים אם יש חשמל או לא. זה דבר סביר שניתן לסמוך עליו? מישהו התנסה/מכיר מוצר שכזה?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  25. שלום רב לכולכם! לא מזמן חזרתי מארה"ב ובאמתחתי LG INCITE דגם CT810 הוא נתמך בתוכנת WINDOWS MOBILE 6.1. המסך שלו הוא 240x400 פיקסלס. המוכר שם נשבע באמא'שלו שלמכשיר מובנה מקלט GPS. עד כה הילדון הגאון של השכנים הצליח לפתוח אותו לכל הרשתות, והוא אכן עובד עם אורנג' אבל אני ממש מעדיפה להשתמש בנוקיה הישן שלי לשיחות טלפון. הגאון גם התקין בדרך כלשהי תוכנת NAVIGATOR עם מפה של ישראל(חינם חינם) הכל נראה טוב, המבטא הבריטי שאומר Please drive carfuly, וגם המפה. אבל המכשיר מחפש לווין ולא מוצא... עבדו עלי? מאוד הייתי מעוניינת להפוך את המכשיר ל- GPS עצמאי. יש למישהו עצה שאינה יקרה? אודה מאוד.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.