עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בסביבות ה5-6 ג'יגה, עם יכולות הקלטה טובות. בסביבות ה300-400 שקל, תודה.

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  2. ברשותי סמסונג גאלקסי נוט 2 עם כרטיס זיכרון 64GB. מסיבה לא ברורה לחלוטין אני לא מצליח לראות את המידע על כרטיס הזכרון דרך המחשב. דרך המכשיר יש לי גישה מלאה למידע, אבל דרך המחשב אני רואה עמוד ריק. אני מצליח לפתור את הבעיה ואין ברשותי קורא כרטיסי זיכרון.

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  3. היי! אני עומד לקנות מכשיר חדש בקרוב! אני נוסע לארצות הברית כך שיש לי המון אפשרויות. מה חשוב לי? מצלמה מעולה, צילום סלוא מושן, מכשיר זריז, ללא תקיעות, אפשרות להרחבת זיכרון עם כרטיס SD. מה יכול להיות נחמד? צילום ווידאו ב4K, גם IR BLASTER, עמידות\חסינות למים חשבתי בנתיים על: lg g3 htc one m8 sony xperia z2 smasung galaxy s5 מי הכי טוב מבינהם? יש לכם הצעות אחרות? אני פתוח לכל ההצעות. תודה לעוזרים!! (התקציב עד 800$)

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  4. Started by Galit17,

חשבתי לקנות את הטלפון: Samsung U900 מה דעתכם? מה שאני צריכה מהטלפון זה שישמעו טוב,ספיקר טוב,אורך זמן סוללה,כמה שיותר עמיד בפני נפילות.(אינטרנט ומסך מגע זה נחמד) . לא חשוב לי בכלל מצלמה\מוזיקה\רדיו. תקציב אין גבול

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  5. שלום , אני לקראת נסיעה לחו"ל ואני רוצה לקנות סלולר חדש- אני מנצל את ההזדמנות להשתדרג לקראת הנסיעה שהיא לתקופה לא מוגבלת היות שאבי גר שם כך שאני צריך כמובן שיתאים בתדרים לחו"ל (במקרה שלי קנדה ) אני מאוד מתלבט האם לקנות בארץ או לקנות בחו"ל התקציב הוא 400$ (דולר אמריקאי)או 1600ש"ח בן המכשירים ששמתי עליהם עין הם : 1 )http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2106&idPhone1=2685 2)http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2496&idPhone1=2688 2.1) לא הבנתי מה ההבדל בין המכשירים http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2253&idPhone1=2496 3)HTC Touch Pro2http://www.gsmarena.com/htc_touch_pro2-2690.php במידה ואני יכולים להמליץ על מכשיר חדש מולטימדיה - הנוכ…

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  6. טיזר חדש מאשר כי היצרנית עתידה להציג סמארטפון חדש כבר בסוף החודש הנוכחי, אשר עשוי להיות המחליף הרשמי ל-OnePlus One לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-one-אחד-ה-oneplus-x-ייחשף-בעוד-שבועיים/

7. שלום, אני מעוניין לרכוש נגן מוזיקה ואם אפשר גם שיציג תמונות או ינגן וידאו. אין לי מומחיות בנושא והמגוון כל כך עצום: sansa, iaudio i7... שקשה לי להגיע להחלטה. הדרישות העיקריות שלי מהנגן: 1. איכות סאונד טובה (לא הטובה ביותר אבל רצוי שיפיק את כל הצלילים ואת הבאס כמו שצריך). 2. עמיד, לא מתקלקל/נשבר בקלות, אפשר לטלטל אותו בהליכה/ריצה. 3. זמן סוללה ארוך בניגון מוזיקה/זמן הטענה קצר. 4. ניווט בין קבצים/תפריטים נוח ומהיר. *הבנתי שרוב הנגנים המומלצים הם עם סוללה מובנית, יש אפשרות להטעין אותם דרך נקודת חשמל? ואם כן כמה זה עולה? תודה. עריכה: אם זה נכנס בתקציב, אז גם רמקול פנימי.

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  8. Started by HaVoC_850,

שלום לכולם, בעצתכם קניתי את הנגן ואני ממש מבסוט ממנו. איכות סאונד נהדרת שעות נגינה בלי סוף ונוחות ראויה לשבח. אבל יש לי בעיה איתו... הנגן מפורמט מהחברה ב-FAT32 רציתי לדעת אם אפשר לפרמט את הנגן לפורמט NTFS תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by (iriver H10),

חחחח.. http://www.youtube.com/watch?v=fliwEZLpK4w&mode=related&search=

10. Started by xyo,

אני צריך נגן שיש בו רק רדיו אבל בגודל של mp3 ניסיתי להביא לאמא שלי mp3 שיש בו שירים ורדיו אבל זה היה לה מסובך להשתמש אז יש דבר כזה נגן עם רדיו בלבד בלי הרבה כפתורים ?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  11. צמד דגמים חדשים של היצרנית הגדולה ביותר בשוק המובייל צצו במאגר מבחן ה-Geekbench, עם צמד שבבים עתידיים חדשים ממשפחת ה-Snapdragon 800 לכתבה

12. Started by zivgev,

אהלן, לאחרונה נתקלתי בתקלה כאשר אני שם את האייפון 4S על מצב דיבורית בעת שיחה, לא שומעים אותי, רק כאשר אני מכבה את הדיבורית ומדבר רגיל (צמוד לאוזן) אז שומעים אותי מצויין. הבנתי שזה איזה רכיב שיש להחליף בחלק האחורי של האייפון. השאלה שלי היא האם מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לרכיב הזה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  13. Started by Tzach Bein,

שלום לכולם, אני אנסה לעשות את זה כמה שיותר קצר - במסגרת הלימודים שלי אני עושה סמינר שחוקר את נפיצותם של הטלפונים הסיניים ואיך שהם משפיעים על תרבות הצריכה והשימוש בשוק הסלולר. המחקר יבדוק איך אנשים קונים מכשירים, מה הם יודעים עליהם, איך הם תופסים את הסמארטפונים הסיניים, ועוד דברים בסגנון שיעזרו לגבש מסקנות בנושא. אני מצרף כאן שאלון של כ20 שאלות אמריקאיות, שלא אמור לקחת יותר מכמה דקות קצרות. אני אודה מקרב לב לכל אחד ממכם אם תוכלו לעזור לי ולתת כמה דקות מזמנכם! הלינק לשאלון - https://docs.google.com/forms/d/1q5X8rt7yGyA3VU-oAzNIom4ayo2MrOxiDYEz10wAZfY/viewform תודה!!

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  14. יש לכם מושג למה : http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/profile-widget_jbgx.html לא עובד לי כשאני מתקין את ה-Launcher Pro?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  15. Started by 111111,

האם כאשר אני מחבר נגן מסוג ZVM או ZVW של קריאטיב לטלויזיה ומפעיל סרט שנמצא על הנגן אני יראה את הסרט ברזולוציה ואיכות גבוהה כמו DVD לדוגמא או שאראה ברזולוציה נמוכה ובאיכות ירודה? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by Joli,

לפעמים כשאני רוצה לשתף מיקום עם חברים שלי דרך הווצאפ אני רואה למטה רשימה של מקומות קבועים שבסביבה (בתי קפה/מסעדות וכו') אבל יש שם גם כל מיני מיקומים טיפשים כאלה שאנשים סתם הוסיפו.. יש למישהו מושג איך מוסיפים אחד כזה?

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  17. Started by roi200050,

טלפון עם שירים תמונות wifi בלי הרבה באגים

18. אז אחרי מעבר על אינספור ת'ראדים בנושא, הגענו לשאלת מליון הדולר (שלי לפחות).. איזה נגן היום הכי משתלם למוסיקה וקצת סרטים?? העדפות: = כמה שיותר קטן ביחס לגודל המסך = מסך בגודל של 3 אינצ' לפחות (2.5 נראה לי קטן מדי לסרטים.. ועקב כך ה-ZVM לא מתאים) = איכות שמיעה עדיפה על איכות וידאו = תמיכה בפורמטים -יתרון = מחיר זול גם הוא יתרון שישקל בינתיים השניים שנראים לי הם הארקוס 404 והזיון של MS, מי מהם עדיף? יש לכם הצעות נוספות? (עדיף לא יותר גדולים מה-404)

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  19. אישור רשמי של יצרנית הגיימינג על כך שהיא עובדת על סמארטפון גיימינג מדור חדש מביא גם לירידות מחיר משמעותיות עבור הדגם המקורי לכתבה

20. מנכ"ל היצרנית הסינית מאשר כי הסמארטפון הטרי מכיל גומיות אוטמות בכל הפתחים החיצוניים שלו ואף יעבור מספר בחינות פנימיות שנועדו להבטיח עמידות טובה יותר מפני נוזלים מאשר ברוב הדגמים באותה רמת מחירים לכתבה

21. Started by hichcock,

כמה שאלות: 1. כדאי לעדכן גירסא דרך האתר של נוקיה? 2. יש תוכנות ומשחקים ש(לדוגמא) עם כדור ומזיזים את המכשיר מבלי ללחוץ על שום כפתור וזה זז. אמרו לי שאני יכול להשיג את זה באתר של נוקיה, אבל אני לא ממש מוצא את זה שם.... מישהו יכול לכוון אותי? :-\ 3. מישהו מכיר אתרים טובים להורדות בחינם של משחקים, תוכנות ומראה כללי (themes) למכשיר? מדגיש - בחינם!! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by timac,

האם הוא יכול להוציא וידיאו לטלויזיה?

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  23. בזכות שיפור משמעותי בתחום הביצועים וצריכת החשמל, מצליחה AMD לנווט את עולם האולטרא-בוקים למקום חדש. בדקנו את ה-Zenbook S16 אשר מבוסס על שבבי Ryzen AI החדשים במטרה לראות האם סוף כל סוף ניתן לקבל חלק מהבונוסים של מקבוק במחשב מבוסס חומרת X86 מסורתיתלכתבה

24. התקנתי את הUSB של הכבל למחשב ואפילו בדקתי וזה הותקן בהצלחה.. אחרי זה התקנתי את התוכנה של PC NOKIA SUIT ושהגעתי לשלב של יצירת חיבור... כשהוא אמר לחבר את הכבל לפלאפון זה נתקע לי ולא זז מהמקום הזה... קניתי את הכבל יחד עם הדיסק. מה אני עושה כדי שאני יוכל להעביר תמונות לפלאפון שלי מדגם NOKIA 3100...?

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  25. Started by m.l,

שלום חבר'ה, אני צריך המלצה למכשיר סלולרי, אין חשיבות למחיר כי אני יכול להשיג במחיר מוזל דרך חבר משפחה, אבל לכול מכשיר שבדקתי היו חסרונות וייתרונות כמו איטיות מערכת ההפעלה, או פאק מסויים זה או אחר, גם זמן בטריה קצר נחשב לבעיה, אני צריך שיהיה או סוני אריקסון או נוקיה, כרגע יש לי K610 אז הוא צריך להיתעלות על עצמו כדי להוות שינוי משמעותי, בכול מקרה הדרישות הן: 1) מצלמה איכותית-מעל 2MP כ יש לי כרגע בסוני 2 מגה פיקסל, 2) נגן MP3 טוב 3) מסך טוב 4) סוללה שמחזיקה לפחות ליום אחד ולא כמו הN95 שהסוללה שלו פחות מיתחסלת בכלום זמן, 5) שהמערכת הפעלה תיהיה מהירה ולא איטית-לפי מיטב הבנתי הסימיביאן איטי תנו היתחשבות, אני חייל ולא מעודכן במצב השוק ובדגמים, אם הייתי יודע הייתי בוחר ל…

• 1 תגובה
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים