עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Arkadi.Krr,

יש לי נגן 16 GB, תפוס בסביבות 6 GB ופנוי 10 GB, אני מנסה לאחסן בפנים קובץ אחד בסיומת ISO ששוקל 6GB. זאת אומרת יש מקום ועוד ישאר 4 GB פנוי. הבעיה היא שאיך שאני מתחיל להעביר על השניה הראשונה זה מראה לי שגיאה שהדיסק מלא, איך יכול להיות? מה הבעיה פה?

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  2. היי, מבקש המלצה לאוזניית בלוטות' מצויינת, תקציב עד בערך 300 ש"ח, לחסוך אם אפשר. דרישות: תמיכה בכל טלפון בלוטות', לרבות Monte המחורבן ו-Galaxy S למיניהם. איכות שמע מצוינת, סינון רעשים טוב גם בזמן נסיעה עם חלון פתוח. זמן סוללה ארוך ככל האפשר וזמן טעינה קצר ככל האפשר. רצוי ממשק Micro USB. הרכבה על אוזן ימין או שמאל, ושלא יכאיב בתעלת האוזן. שיהיה אפשר גם לשמוע מוסיקה (A2DP ?). תודה. ד"א מחירי Galaxy SII צפויים לצנוח עם פרוץ SIII ? הייתי ביריד חבר בת"א ומציעים שם SII ב-3000 ש"ח אחרי הנחה. בדיחה, בזאפ המחיר המייצג הוא 10% פחות.

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  3. הנציגה המקומית הרשמית של היצרנית הסינית השאפתנית מביאה לארץ את מוצר הדגל מתחילת השנה - זמן קצר לפני ההכרזה המיועדת על הדור הבא לכתבה

4. Started by eran256,

מישהו יודע איכן ניתן לקנות אייפון בחוף הדרומי ב california? לא חשוב אם זה פרוץ או לא. רק חשובה חנות אמינה. וללא התחיבות כי לפי מה שראיתי ב apple הם מוכרים ב400$ ובהתחיבות ל 2 שנים. אם מישהו אחר יודע משהו על apple store אשמח אם הוא יעדכן אותי. תודה מראש לכל העוזרים...

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  5. Started by aviaderi,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם ברכישת טלפון אלחוטי סקייפ משולב בזק (dect+voip). הדרישות מהטלפון: תמיכה בvoip + dect אלחוטי לא מחייב מחשב דולק לצורך עבודה מול סקייפ. יש לי ראוטר בבית ואני מעדיף משהו שלא מחייב מחשב דולק. כל פי'צר נוסף יתקבל בברכה. תקציב: 300-500 ש"ח. * אם זה לא הפורום המתאים, אנא העבירו.

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה יש לי DVD נייד קורא DIVX...קניתי בתאילד...לא משהו מטורף... עכשיו אני רוצה לקנות HD נייד של 160/250 בגודל 2.5 ולחבר לו....השאלה האם הוא קורא אותו?.... יש מצב שיש לו איזה הגבלה טכנולוגית לקרוא נפחים גדולים?? מה לגבי החשמל?....מאיפה הוא מושך אותו?? תודה...

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  7. Started by bennyye1,

מבחינת האיכות שמע ואיכות וידאו(וגם איכות שמע בוידאו)?? ipod touch או iphone?? או שאין הבדל? ולמי יש מסך איכותי יותר? (יותר צבעים וכו'..)

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by yonatan.mendelson,

לצד עוד צפי לרבעון שובר שיאים, חברת הענק נאלצת להתמודד עם משבר הנהלה משמעותי כשאחד משלושת המנכ"לים שלה בוחר להתפטר, ויושב הראש לשעבר נמצא בדרכו לתקופה בבית הכלא לכתבה

9. Started by hezi508,

הנייד הישן של LG G3 מת צריך חדש ההתלבטות בין סמסונג S8 או S8+ לבין הסינים ONEPLUS 5 או XIAOMI MI 6 על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by aviseror,

טוב אז ככה אני חייב נגן !!!! יש לי טיול שנתי עוד 3 ימים ואני פשוט חייב נגן איזה הייתים מציעים לי לקנות מבחינת איכות וחוזק המוזיקה . משחקים וכו חשוב מאוד שהנגן יהיה אם סוללה נטענת ( טרוץ לאבא למה זה יקר חח , כי זה חוסך הרבה סוללות .. ) אהה והכי חשוב שיהיה לו אוזניות איכותיות שלא יפלו לי באמצע ריצה .. כי כשאני רץ אם האוזניות של הסוני אריקסון שלי k800 הם נופלות לי כל הזמן מהאוזן כי צד אחד כבד יותר מהשני בגלל המיקרופון ו עוד שאלה האם כדי לקנות נגן ? כי יש לי כבר נגן בתוך ה k800 אבל האוזניות ...... אהה וחשוב מאוד אני גר באזור הקריות ואין אפשרות לקנות מהאינטרנט אז אל תביאו לי נגן שנמצארק בתל אביב Meizu M6 4GB מה אתם אומרים על הנגן הזה ? http://www.bug.co.il/prodt…

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  11. Started by 10089802,

יש ברשותי מכשיר נוקיה 1208 שרכשתי לביתי בהום סנטר. המכשיר נפל ולא רואים מסך , פשוט המסך נמחק. הבעיה שהצילצול של המכשיר כבוי ואו על רטט , ולא ניתן לשמוע אותו ומכיוון שאין מסך אין באפשרותי למצוא את ההגדרות לשינוי הצילצול. למי שיש ברשותו מכשיר כזה ויכול לעזור לי ולומר לי היכן ללחוץ במקשים על מנת לשנות את הצילצול , אשמח מאוד לקבל עזרה. בעת הרכישה זרקתי את החוברת ולכן אין באפשרותי להסתכל בה. תודה מראש יפית

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  12. Started by Sven,

לפני מספר ימים ה- Cowon i7 האהוב שלי חדל מלעבוד, אני חושב שזו בעיה עם הסוללה שלו או עם המגעים לסוללה כי כשניסיתי להדליק אותו הסוללה פתאום התרוקנה והוא סירב להטען בשום מצב. כרגע אני בצבא אז אין לי יותר מדי מה לעשות עם זה, מה גם שיש לי את הנגן מעל שנה אז אני בספק אם עדיין קיימת עליו אחריות. אני מאד מרוצה מהנגן אבל ממה שראיתי בזאפ הוא נמכר רק בחנות אחת ובמחיר הפקר (הרבה יותר יקר ממה שקניתי את שלי). על כן, אני רוצה לקנות נגן שלא ירד ברמתו מה- i7. הבנתי שיש נגן חדש יותר כדוגמתו, ה- i9, שתומך ביותר פורמטים ויש לו הגברה קצת טובה יותר.. אבל זמן סוללה נחות. מה שחשוב לי בנגן זה בעצם שלושת הקטגוריות האלה - הגברה, תמיכה נרחבת בפורמטים שונים (כגון FLAC) וזמן סוללה. התקציב שלי נכון לעכ…

13. דבר ראשון הפלאפון: חבר שלי הביא לי פלאפון לכמה ימים ואני רוצה לדעת מה הסוג שלו...אני לא מצליח לצלם אותו כי המצלמה שלי לא פועלת אז אני יתאר אותו בערך.. הוא ממש דק וקטן, הוא שחור (לא שזה עוזר), למעלה כתוב IMsuic שבינהם יש סימן של פליי, מאחורה כתוב Music Mobile, אין בו מצלמה, רק MP, הזיכרון שלו הוא 121 MB, אה והוא יוצר בTaiwan, למטה כתוב Mpeg. זה מה שאני רואה....ישמצב אתם אומרים לי מה הסוג של הפלאפון הזה? עכשיו האייפוד נאנו: תראו יש לי איפוד כזה: זה לא האיפוד שלי לקחתי תמונה מZAP, אבל זה אותו עיצוב כמו האיפוד הזה. יש לי בעיה באיפוד, הוא לא נדלק, לפעמים הוא בכלל לא מראה כלום שאני מדליק אותו ולפעמים הוא מראה רק שאין בטריה....מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם? אה ולמי שחושב…

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  14. Started by gil_k,

אני רוצה לקנות נגן MPM או MINI-PMP, ראיתי את הARCHOS 404 ומאוד אהבתי אותו, הוא קטן ויש לו מסך יחסית גדול. אז השאלות שלי על הנגן הם: 1. איך איכות הסאונד של ה404? ואיך בהשוואה לIaudio G3? אני אחד שאוהב לשמוע מוזיקה באיכות גבוה : 2. איך האיכות של הסרטים והמסך של ה404? 3. הבטריה שלו לא ממש חזקה (4 לוידיאו שזה סביר אבל רק 12 למוזיקה..), אלא נתונים מהיצרן איך הזמן במעשי? הצעות על נגנים יתקבלו בברכה ;D תודה רבה למגיבים! גיל קדוש

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  15. Started by tood24,

כותרת, נא לכתוב אימייל בהודעה פרטית ההזמנות מוגבלות בימים ספורים בין 3-6 ימים

16. שלום לכולם. לפני מספר ימים האייפון המזדקן שלי נדפק ללא סיבה כלשהי ונכנס ללולאת Recovery mode , עשיתי שחזור למכשיר לגירסא 4.2.1 שהייתה לי קודם לכן. המכשיר נדלק ללא בעיות וגם עובד אך משום מה , בכל פעם שאני נועל את המכשיר והמסך מחשיר , לאחר מספר שניות אינני יכול לצאת ממצב הנעילה. אף כפתור לא מגיב ונדמה כאילו המכשיר נכבה , אך כאשר אני מנסה להפעיל אותו בצורה רגילה לא קורה כולם. הדרך היחידה לצאת מהמצב הזה היא לעשות hard reset. אבל משום מה , כשהמכשיר מחובר להטענה בין אם זה למחשב או לקיר , הכל עובד והבעיה נעלמת. ניסיתי לעשות Restore שוב כשחזרתי מהבסיס אך הבעיה נשארה כפי שהיא. כרגע אני יכול להשתמש במכשיר כרגיל ( אני חייב לציין שחוץ מזה הכל עובד מצוין ) רק בלי להיכנס למצב נעילה. בנ…

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  17. שאלה : מאיפה אני יכול להשיג פלסטיקה של n78 ומה עלותו ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  18. Started by Shnig0,

שלום ושנה טובה! ;D רציתי לדעת אם אני יכול לשים iPod על שני מחשבים או יותר תודה

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  19. אז אחרי מעבר על אינספור ת'ראדים בנושא, הגענו לשאלת מליון הדולר (שלי לפחות).. איזה נגן היום הכי משתלם למוסיקה וקצת סרטים?? העדפות: = כמה שיותר קטן ביחס לגודל המסך = מסך בגודל של 3 אינצ' לפחות (2.5 נראה לי קטן מדי לסרטים.. ועקב כך ה-ZVM לא מתאים) = איכות שמיעה עדיפה על איכות וידאו = תמיכה בפורמטים -יתרון = מחיר זול גם הוא יתרון שישקל בינתיים השניים שנראים לי הם הארקוס 404 והזיון של MS, מי מהם עדיף? יש לכם הצעות נוספות? (עדיף לא יותר גדולים מה-404)

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  20. אישור רשמי של יצרנית הגיימינג על כך שהיא עובדת על סמארטפון גיימינג מדור חדש מביא גם לירידות מחיר משמעותיות עבור הדגם המקורי לכתבה

21. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94-zenfone-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%90%d7%a8%d7%a5-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%a1%d7%95%d7%a3/

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  22. Started by KF,

אהלן חברים.. יש לי בעיה קטנה.. לא יודע איפה שיחקתי אבל זה נוגע לטפט: פתאום לא ניתן לגלול את הטפט ימינה ושמאלה במסך הראשי.. הוא בעצם קבוע כאילו מן תמונה.. איך מסדרים את זה ? בנוסף העברתי תמונה מהמחשב לפלאפון וכשאני מגדיר אותה כטפט היא ממש ענקית על הצג או חתוכה ולא ממורכזת.. איך זה קרה ? חשוב לציין שזה לא היה בעבר עם אותה התמונה.. תודה לכולם !

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  23. המותג הסיני Doogee שובר את השיא של מקבילו Oukitel, ומציג מכשיר חכם שמרגיש קצת כמו סוללת גיבוי חיצונית עם מסך לכתבה

24. Started by FresH-MeaT,

טוב ככה ניראה הN96 http://www.ubergizmo.com/15/archives/2007/10/nokia_n96_rumor.html

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  25. Started by ww23,

שלום לכולם, הפלאפון שלי ויתר סופית על עצמו ונשארתי בלי פלאפון... החלטתי לנסות סמארטפון אבל ממש אין לי תקציב לאייפון או גלקסי או אחד מה״גדולים״ מה שאני מחפש - אולי זה יראה הרבה אבל נראה לי שזה בסיסי ג׳יפיאס טוב חשוב יכול לשמש כהוט ספוט של אינטרנט לאייפד 3 נגן מוזיקה טוב מצלמה טובה אפשרות לאפליקציות כמו וואטס אפ וסקייפ מסך שמגיב טוב סוללה חזקה עובד חלק בלי להתקע להתרסק או לגמגם לא עדין מדי או שביר כזה שאפשר לשים בכיס עד 1500 שקל ודבר אחרון - טלפון שאני לא אצטרך להיות מבין גדול כדי להשתמש בו תודה למגיבים ושנה טובה

• 4 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.