גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
Extra Whats היא אפליקציה שפיתחתי על מנת להשיב להודעות במהירות בוואטסאפ, לדוגמא נניח וכל סוף יום אתם שולחים לחברה שלכם , "מאמי תוכלי להביא חלב בדרך מהעבודה?" אין טעם שכל יום תכתבו שוב את אותו משפט, בעזרת האפלקציה תוכלו לשלוח את ההודעה בלחיצה אחת.בנהיגה? , תוכלו לשלוח "אני בנהיגה" - בלחיצה אחת.בסרט? תוכלו לשלוח "עסוק , נדבר יותר מאוחר" - בלחיצה אחת.כל מה שצריך לעשות הוא להכניס את המשפט שאתם רוצים לרשימה.על מנת להפעיל את האפליקציה יש לתת לה שלוש הראשות ( או פחות תלוי באיזה גירסאת אנדרויד אתם משתמשים).הרשאה לנתוני שימוש - על מנת לדעת בוודאות מתי וואטסאפ נמצאת על המסך(גירסא 5 ומטה לא צריכים)הרשאה לצייר מעל אפליקציות - על מנת להציג את האפוציות לשליחה/בועה כאשר נמצאים בתוך ו…
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
יש ברשותי את המכשיר, ואני רוצה לדעת אם ניתן להעביר את כל ההודעות למחשב [ולקרוא אותם במחשב] מכיוון שהדפדוף בין ההודעות במכשיר לוקחת הרבה מאוד זמן בגלל שיש הרבה. תודה
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
המותג הסיני Doogee שובר את השיא של מקבילו Oukitel, ומציג מכשיר חכם שמרגיש קצת כמו סוללת גיבוי חיצונית עם מסך לכתבה
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
- 1 follower
-
-
אני זקוק לנגן שישמש אותי למוזיקה בלבד ומתלבט בין שני הנ"ל. מלבד ההבדל במחיר - האם האיכות המוזיקלית של אחד מהם עולה על השני? אני מבין ששניהם לא ממש נוחים לשימוש "עיוור", אך האם אחד מהם נוח מהשני? האם ה D2 לא גדול מדי מכדי להיות מונח בקלות בכיס? האם יש משהו נוסף שכדאי שאשים לב אליו? תודה
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
חחחח.. http://www.youtube.com/watch?v=fliwEZLpK4w&mode=related&search=
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
אני צריך נגן שיש בו רק רדיו אבל בגודל של mp3 ניסיתי להביא לאמא שלי mp3 שיש בו שירים ורדיו אבל זה היה לה מסובך להשתמש אז יש דבר כזה נגן עם רדיו בלבד בלי הרבה כפתורים ?
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
1)איזה עוד נגנים יש חוץ מאייפוד שמוציאים ליין אאוט ללא התערבות של המגבר הפנימי שיש בנגן עצמו? 2)איזה נגן נחשב בעל ה-dac הכי איכותי?
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
קניתי לפני מס' ימים נגן ARCHOS 605 ועם הבאנדל שלו מגיע רק כבל חיבור ל-USB שאיתו מטעינים את הנגן. אני רוצה לקנות מתאם כדי שאני אוכל להטעין אותו מהשקע. האם אני צריך לקנות מתאם שיהיה ספציפי לנגן שלי? או שעם כל מתאם כזה של כל חברה אני יכול להטעין את הנגן שלי? והאם יש חשיבות לאיכות התאם או שפשוט לקנות את הזול ביותר שאני מוצא?
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני צריך המלצה למכשיר סלולרי, אין חשיבות למחיר כי אני יכול להשיג במחיר מוזל דרך חבר משפחה, אבל לכול מכשיר שבדקתי היו חסרונות וייתרונות כמו איטיות מערכת ההפעלה, או פאק מסויים זה או אחר, גם זמן בטריה קצר נחשב לבעיה, אני צריך שיהיה או סוני אריקסון או נוקיה, כרגע יש לי K610 אז הוא צריך להיתעלות על עצמו כדי להוות שינוי משמעותי, בכול מקרה הדרישות הן: 1) מצלמה איכותית-מעל 2MP כ יש לי כרגע בסוני 2 מגה פיקסל, 2) נגן MP3 טוב 3) מסך טוב 4) סוללה שמחזיקה לפחות ליום אחד ולא כמו הN95 שהסוללה שלו פחות מיתחסלת בכלום זמן, 5) שהמערכת הפעלה תיהיה מהירה ולא איטית-לפי מיטב הבנתי הסימיביאן איטי תנו היתחשבות, אני חייל ולא מעודכן במצב השוק ובדגמים, אם הייתי יודע הייתי בוחר ל…
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה(אני לא עידכנתי שום תוכנה באופן יזום) אבל אתמול בערב שמתי לב שמסך השיחה נכנסת/יוצאת אצלי השתנה ונראה כך: (ראו תמונה) בדקתי קצת לעומק לפי מה שאני מבין וזה לא קשור לDIALER ONE כי זה מופיע גם עם החייגן המובנה של HTC. חשבתי על לנסות לעשות RESER למכשיר אבל לפני זה אשמח לשמוע אם יש פתרון פשוט יותר. אגב מדובר במכשירDESIRE עם אנדרויד 2.2 וNEXTROM . [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
כמו בכותרת :> האם יש אופציה לעברית בD2?
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
לצרכי שימוש אישי + קו עבודה שיחזיק שנים בלי תקיעות אני מפילת פלאפונים כרונית - אז שלא יהיה שביר מדי אוהבת לצלם, אז שיהיה מספיק זיכרון שלא אצטרך כל הזמן להתעסק עם העברה למחשב לגבי מחיר - הבוס שלי יתחלק איתי במחיר חצי חצי (וגם זה מהחברה, אז יהיו החזרי מע"מ) - קיצר, אין הגבלה, אבל גם לא צריך להגזים... פשוט שיהיה משתלם. רוב תודות!
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
מכשיר ה-Nubia Red Magic 3 מבטיח ביצועים גדולים ומסך OLED מתקדם - במחיר מעניין בהחלט לכתבה
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי רוצה לקנות MP4 ב300 שקלים בערך .. אחרי שהוא הבין בעצמו מה הוא רוצה הוא עידכן אותי .. מחפש נגן בעיקר לשמיעה ולא לראיית סרטים ושהיה בעברית (לא סיים כיתה ה' ;D) רציתי להמליץ על סנדיסק E250 אבל אני זוכר שאין לו עברית יש למישהו רעיון?
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני צריכה טלפון אמין, הצרכים שלי הם כמובןשיחות וסמסים, אפליקציות מעטות - ווצאפ, ווייז, פייסבוק, פאנגו כמו כן חשוב מאד שתהיה לו מצלמה טובה כדי שאוכל להשתמש בה גם לצרכי עבודה. אני מחפשת טלפון לא יקר, המליצו לי על גלאקסי 3. יש לכם המלצות נוספות למשהו באותה רמה ויותר זול?
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
;D קצת תמונות, רשמים יבואו בהמשך אחרי שאני אסיים לטעון את הסוללה.
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
ה-Snapdragon 855 כבר כאן, עם סט טכנולוגיות מתקדמות שהופכות אותו לאחד מהמוצרים הכי שאפתניים בהיסטוריה של קוואלקום לכתבה
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. היום אני טס לקליפורניה לחודש וחשבתי אם אני כבר שם אולי ארכוש לי את האייפון החדש (:. (לא חובב אבל המחיר מפתה) האם יש דברים ספציפיים שאני צריך לחפש כשאני בחנות? SIM FREE גרסאות כלשהן מיוחדות שעובדות בארץ. וכשאני מגיע לארץ, יש לכם טיפים כלשהן לעבור את המכס בשושו? תודה רבה, שחף.
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושת המכשירים האלה.. אני גר בחו"ל ככה שמבצעים שבארץ לא יעזרו לי.. מה שאני צריך מהמכשיר עיצוב סטייל MP3 ממש לא חשוב יש לי נגן.. מצלמה אפשר להגיד שזה בעצם הכי חשוב.. אמינות ואיכות בניה..
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99-%d7%96%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91-galaxy-s6/
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מכשיר חדש. כרגע אני מנוי ברשת סלקום. אין לי יעד כספי ככה שכל טלפון לא משנה מה התקציב שלו יתקבל בברכה. בבקשה לא לחפש טלפון שאהבתם או ראיתם ועולה יקר אז הוא טוב לדעתכם. בבקשה רק משימוש אישי או המלצות ממש טובות שקיבלתם. ושוב ללא הגבלת כסף. אם אתם מכירים מכשירים שאפשר לרכוש מחו"ל ואפשר לפתוח אותם לרשת סלקום יתקבלו גם בברכה. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94-xperia-z4-%d7%aa%d7%99%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%90%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום רכשתי כבל יעודי לשידור סרטים בטלוויזיה. אך אני מצליח להכניס לIPOD סרטים ברזולוציה של 400X680 ולכן שידור בטלוויזיה 32 אינץ' מאוד מאוד לא איכותי. האם ניתן להכניס לIPOD CLASIC סרטים ברזולוציה גבוהה?
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-