עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by amblin1,

זקוק לעזרה רכשתי חוסם ניידים פופולארי ב DX אך לצערי הנ"ל לא עושה את העבודה רציתי לדעת אם יש המלצה למשהו זול שעובד למשל האם זה מתאים? http://www.focalprice.com/MX194S/Mobile_Phone_Signal_Shield_Blocker_Jammer_Black.html

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  2. השאלה בכותרת ואני מתכוון שהוא יהבהב כל כמה שנית או לפי לחיצה על מקש כל שהוא אני מקווה שזה הפורום המתאים! תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  3. ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי תשובות קונקרטיות. מעניין אותי צריכה של מסך מסוגי TFT ,AMOLED, וSAMOLED כמה הם צורכים ב100% בהירות עם רקע לבן ? תודה.

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  4. שאלה : מאיפה אני יכול להשיג פלסטיקה של n78 ומה עלותו ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  5. Started by WarNet,

היי מי מכיר מעבדה אמינה לתיקון מסך של ה-HD2 שישימו לי מסך מקורי. נתתי לאחותי להשתמש ב-HD2 שלי,היא הרסה לו את המסך יש שבר במסך בפינה השמאלית העליונה שלא נראה לי שגרם לכך שהמסך לא מציג בצד ימין שלו. יש שבר באזור המסומן שגרם לכך. לחיצה על אותו אזור גורם לאור של המסך להשתגע ולהחמיר. הצבעים שמציג המסך דהוים משבעבר. דבר נוסף,המגע בחלק המושחר מתפקד כראוי. אני מפעיל אפליקציות שקיימות באזור המושחר וכו'. הוא נראה כך: יכול להיות זה החיבור של המסך... תודה.

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  6. רכשתי לאבי מכשיר DVD נייד של PILOT... כאשר ניסיתי לנגן דיסק המכיר קובץ DivX וגם קובץ כתוביות בתרגום לעברית - הוא ניגן את הסרט והתרגום, אבל הכתוביות הופיעו הפוך כלומר: שלום הפך ל-םולש ניסיתי להשתמש בתוכנת "הפוך על הפוך" על כל הקובץ אבא בגלל שיש בו מספור טכני של שורות הכתוב - הוא לא מצליח להפוך את הכל אלא כל שורה בנפרד, ומיותר לציין שזה לא ריאלי לעבור שורה שורה ולהפוך אותה. בנגן עצמו לא מצאתי אפשרות להפוך את התרגום. האם יש תוכנה או דרך להפוך אוטומטית קבצי תרגום בעברית ככה שיופיעו כראוי בנגן? תודה רבה, סער.

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  7. Started by eedanga,

היי, אני די חדש בכל הנושא של מחשבי כף יד ולאחרונה הובהר לי שרצוי שאקנה אחד במקום לקנות נגן MP3 ג'נרי שהיה לי עד היום ועומד לשבוק חיים. תחום המחירים שלי יחסית מוגבל (רצוי כמה שפחות) וכמו כן את רוב העיצובים של מחשבי כף היד עד היום אינני אוהב, לכן הגעתי בחיפוש (די מהיר) ל-HP iPaq rx4240. אני אוהב לשמוע מוסיקה ועושה זאת הרבה (לא טראנסים וHeavyMetal בלי להעליב אף אחד ) אך כמו כן לא יזיקו לי עוד אפשרויות במכשיר. איכות סאונד גבוהה די נחוצה (אוזניות יקנו בהמשך כנראה). משחקים על המכשיר הזה אינם נחוצים ממש, וכמו כן אין לי צורך בכמות מקום אכסון עצומה. אורך חיי סוללה גבוהים הם גם דרישה אבל נתון להתפשרות. עשיתי על הRX4240 מחקר כלשהו אך כמו שכבר ציינתי אני לא מבין בתחום ואשמח לקבל…

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  8. מערכת ההפעלה של גוגל אמורה להצטרף לזו של מיקרוסופט ולאמץ את שבב הדגל המבטיח של קוואלקום לשנת 2018 לכתבה

9. Started by HaVoC_850,

שלום לכולם, בעצתכם קניתי את הנגן ואני ממש מבסוט ממנו. איכות סאונד נהדרת שעות נגינה בלי סוף ונוחות ראויה לשבח. אבל יש לי בעיה איתו... הנגן מפורמט מהחברה ב-FAT32 רציתי לדעת אם אפשר לפרמט את הנגן לפורמט NTFS תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  10. Started by Yonatan-A,

אהלן. אני מחפש נגן מוזיקה חדש. הקודם שלי (iaudio X5L- מיושן למדי), הפסיק לעבוד. כמובן שמבחינת המחיר אני אשמח למחיר נמוך מזה, אבל זה הגבול העליון. האמת היא שאני גם לא מעודכן לגבי השוק היום- אם כל הנגנים כבר באים עם יכולות וידאו גבוהות או לא, אבל אני מניח שאם יהיה בנגן ההוא יכולות וידאו גבוהות, זה יהיה ממש טוב. כמובן שאני צריך שיהיה נפח אחסון גדול מאוד. במידה ויש PMP שעולה יותר מ3500 ש"ח, אבל שווה את ההשקעה, אני אשמח לשמוע גם עליו. כמו כן, אני צריך שיהיה זמן בטריה ארוך במיוחד, ואם אפשר, אני ארצה לשמוע הסבר לגבי הנגן, ולמה כדאי אותו. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  11. טוב, זה שמאז שמוטורולה הוציאה לשוק את הדבר הכחול הזה שצה"ל מחלק לאנשי הקבע שלו, צריך היה לסגור את החברה ולהשליך את המפתח לים - את זה כולם יודעים (יחד עם המפתח של חברת מירס ביחד, אליו צריך לקשור איזה סלע של שני טון כדי לוודא שהוא לא, בטעות, יצוף חזרה). קשה אפילו להתחיל לרשום את הבאגים והזוועות שהחברה הזו ייצרה במכשירי הטלפון שלה. אבל היום נתקלתי בבאג שהוא באמת - אם כל הבאגים. פשוט בושה לאינטיליגנציה. קיבלתי שיחת טלפון ממישהו מאוד לא צפוי ולא יכולתי לענות. מרשים מאוד שבכלל היתה קליטה והצלחתי לראות בדיעבד ממי הגיעה השיחה בשיחות שלא נענו, אבל זה ... ניחא. בעודי מקשיב להודעה שהוא השאיר לי - אני מגלה שההודעה היא בכלל מאבא שלי ולא מאותו אדם. מוזר.... לקח לי כמה שניות לנתח את ה…

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  12. Started by b007,

האם Mio P550 בעל אנטנט GPS פנימית? ועוד שאלה.... לגבי תוכנת ניווט. איזו תוכנת ניווט הכי ממולצת לרכישה עבור מפות ישראל בלבד ללא שטח. קלוט שימוש. גרפיקה ומפות נוחות... ועוד שאלה לגבי חיבור באוטו.. האם האנטנה (במידה וקיימת...) מספיקה בתמיכה בתוך האוטו או שהקליטה ככה חלשה ויש צורך באנטנה חיצונית?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  13. הנציגה המקומית הרשמית של היצרנית הסינית השאפתנית מביאה לארץ את מוצר הדגל מתחילת השנה - זמן קצר לפני ההכרזה המיועדת על הדור הבא לכתבה

14. Started by efialon,

שלום לכולם. שאלתי היא האם אפשר להטעין את הנגן בעזרת השקע לחשמל של האיפוד. כלומר להכניס את השקע המטען של האיפוד לחשמל ובו לחבר את החיבור USB שמתאים לנגן. האם הפעולה הזו תקינה ולא תגרום בעיות כלשהם ל COWON? תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  15. Started by Trin1ty,

שלום ! אתמול עידכנתי את הN97 לעידכון החדש ביותר (V21) ומאז הפלא השתגע . קודם כל במהלך העידכון הוא כתב לי שאין מספיק זיכרון בכונן C אבל המשיך את העדכון , ולאחר שהוא הסתיים , הוא המשיך להודיע שאין מספיק מקום ב C ואני חייב לרוקן . לאחר שמחקתי כמה תוכנות לא חיוניות כמו ICQ וכדו שמתי לב לכמה בעיות : לא רואים שעה / תאריך במסך הראשי , כל מיני פעולות לא עובדות בטענה "לא ניתן לבצע פעולה זאת , נסה מאוחר יותר " .. בקיצור , הוא השתגע ואני מאמין שזה קשור לעידכון . עכשיו שאלתי אליכם מה לעשות ? אם יש דרך לעדכן מחדש ? או שעדיף לקחת את הפלא לאורנג' שיטפלו לי בו שם ? ד''א גיבוי עשיתי למזלי [ : ) ]

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  16. צמד דגמים חדשים של היצרנית הגדולה ביותר בשוק המובייל צצו במאגר מבחן ה-Geekbench, עם צמד שבבים עתידיים חדשים ממשפחת ה-Snapdragon 800 לכתבה

17. Started by aviaderi,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם ברכישת טלפון אלחוטי סקייפ משולב בזק (dect+voip). הדרישות מהטלפון: תמיכה בvoip + dect אלחוטי לא מחייב מחשב דולק לצורך עבודה מול סקייפ. יש לי ראוטר בבית ואני מעדיף משהו שלא מחייב מחשב דולק. כל פי'צר נוסף יתקבל בברכה. תקציב: 300-500 ש"ח. * אם זה לא הפורום המתאים, אנא העבירו.

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by yuvalm2,

אבקש המלצה למכשיר GPS ייעודי לרכב. האם ניתן בד"כ לשדרג תוכנות ולהתקין תוכנות חדשות בקלות על המכשירים האלה? אילו תוכנות נחשבות למוצלחות?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  19. התקנתי את הUSB של הכבל למחשב ואפילו בדקתי וזה הותקן בהצלחה.. אחרי זה התקנתי את התוכנה של PC NOKIA SUIT ושהגעתי לשלב של יצירת חיבור... כשהוא אמר לחבר את הכבל לפלאפון זה נתקע לי ולא זז מהמקום הזה... קניתי את הכבל יחד עם הדיסק. מה אני עושה כדי שאני יוכל להעביר תמונות לפלאפון שלי מדגם NOKIA 3100...?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  20. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה יש לי DVD נייד קורא DIVX...קניתי בתאילד...לא משהו מטורף... עכשיו אני רוצה לקנות HD נייד של 160/250 בגודל 2.5 ולחבר לו....השאלה האם הוא קורא אותו?.... יש מצב שיש לו איזה הגבלה טכנולוגית לקרוא נפחים גדולים?? מה לגבי החשמל?....מאיפה הוא מושך אותו?? תודה...

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  21. Started by aviseror,

טוב אז ככה אני חייב נגן !!!! יש לי טיול שנתי עוד 3 ימים ואני פשוט חייב נגן איזה הייתים מציעים לי לקנות מבחינת איכות וחוזק המוזיקה . משחקים וכו חשוב מאוד שהנגן יהיה אם סוללה נטענת ( טרוץ לאבא למה זה יקר חח , כי זה חוסך הרבה סוללות .. ) אהה והכי חשוב שיהיה לו אוזניות איכותיות שלא יפלו לי באמצע ריצה .. כי כשאני רץ אם האוזניות של הסוני אריקסון שלי k800 הם נופלות לי כל הזמן מהאוזן כי צד אחד כבד יותר מהשני בגלל המיקרופון ו עוד שאלה האם כדי לקנות נגן ? כי יש לי כבר נגן בתוך ה k800 אבל האוזניות ...... אהה וחשוב מאוד אני גר באזור הקריות ואין אפשרות לקנות מהאינטרנט אז אל תביאו לי נגן שנמצארק בתל אביב Meizu M6 4GB מה אתם אומרים על הנגן הזה ? http://www.bug.co.il/prodt…

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  22. Started by yinon21,

שלום לכולם, למי שיש את המכשיר- האם את/ה מרוצה ממנו?תקינות ,אמינות וכו'. איך העט? אני מחפש לכתוב בכל פעם כחצי עמוד (130 מילים) טקסט בעברית בכת"י ולתקן תוך כדי כתיבה, ואז להפוך אותו למוקלד. אשמח לשמוע גם איך תמונות הסטילס של המצלמה השאלה היא לגבי SM-N7505 Note 3 NEO 16GB,(מענין שמוכרים אותו 150 ש"ח פחות מ-נוט 2, וב-1000 ש"ח פחות מ נוט 3 רגיל) תודה!

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  23. Started by tood24,

כותרת, נא לכתוב אימייל בהודעה פרטית ההזמנות מוגבלות בימים ספורים בין 3-6 ימים

24. Started by nargsi,

אהלן אני שובר את האייפון שלי לעיתים קרובות, דופק אותו... בקיצור אני לא הכי שומר עליו יוצא שכל חצי שנה אני שם 300 שקל אצל מעבדה, ואני חושב שאם אוכל ללמוד איך להחליף מסך, לתקן כפתור נעילה ודברים בסיסיים כאלו זה יחסוך לי הרבה כסף. אני מעדיף קורס מקצועי ולא מדריכים מיוטיוב כך שיהיה לי גם תעודה בנושא. תודה.

25. Started by fistuk29s,

שלום אני רוצה לקנות גלאקסי s3 בניו יורק השאלה שלי היא אם יש גרסא ספציפית שאני צריך לקנות שהיא תתאים לארץ ואני גם פתוח להצעות אם אתם חושבים שעדיף לי לקנות מכשיר אחר באותו מחיר פחות או יותר אני מכיר שהמחיר אמור להיות 1500 שקל בערך, תקנו אותי אם אני טועה תודה רבה חן

• 1 תגובה
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.