גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה יש לי מוטורולה Z3 ויש בו את כל אנשי הקשר שלי (קרוב ל 1000) ורציתי לשאול אולי מישו מכיר תוכנה שאפשר באמצעותה להעתיק את אנשי הקשר למחשב? זה ממש פיקוח נפש!! תודה רבה לכל העוזרים אגב ניסיתי את IDEN PHONEBOOK MANAGER ומשום מה היא לא מזהה את הטלפון אשמח לעזרתכם תודה!
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש טלפון כבר די הרבה זמן ונסגרתי על ה-Motorola Defy Plus. יש לי מישהו שטס לארה"ב השבוע ויכול להביא. הבעיה היחידה היא שאני לא יודע אם תהיה לי בעיה עם העברית.. אני יוכל להתקין עליו ROM של סלקום או אורנג' והוא יהיה בסדר גמור גם מבחינת תפריטים וגם מבחינת הודעות מקלדת וכו' אשמח לתשובה (מוסמכת) כמה שיותר זריזה כדי לא לפספס את ההזדמנות.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
אהלן, היתה לי בעיה שגרמה לי לבצע פורמט בדיסק, אחרי שהעברתי 2 גיגה ועצרתי באמצע ע"י ניתוק הכבל בטעות, נעלמו 2 גיגה במייזו. בכל מקרה QUICK FORMAT סידר את הבעיה, אבל בהגדרות ראיתי שיש אפשרות לעשות פורמט למערכת NTFS במקום ה FAT32 שהיתה בה. שיניתי ל NTFS, האם זה יכול לגרום לבעיה כלשהי במכשיר? להחזיר ל FAT32?
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
Extra Whats היא אפליקציה שפיתחתי על מנת להשיב להודעות במהירות בוואטסאפ, לדוגמא נניח וכל סוף יום אתם שולחים לחברה שלכם , "מאמי תוכלי להביא חלב בדרך מהעבודה?" אין טעם שכל יום תכתבו שוב את אותו משפט, בעזרת האפלקציה תוכלו לשלוח את ההודעה בלחיצה אחת.בנהיגה? , תוכלו לשלוח "אני בנהיגה" - בלחיצה אחת.בסרט? תוכלו לשלוח "עסוק , נדבר יותר מאוחר" - בלחיצה אחת.כל מה שצריך לעשות הוא להכניס את המשפט שאתם רוצים לרשימה.על מנת להפעיל את האפליקציה יש לתת לה שלוש הראשות ( או פחות תלוי באיזה גירסאת אנדרויד אתם משתמשים).הרשאה לנתוני שימוש - על מנת לדעת בוודאות מתי וואטסאפ נמצאת על המסך(גירסא 5 ומטה לא צריכים)הרשאה לצייר מעל אפליקציות - על מנת להציג את האפוציות לשליחה/בועה כאשר נמצאים בתוך ו…
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
המכשיר התחיל לעשות לי בעיות ולא מגיב/ מגיב רק בלחיצות חזקות על המסך. אני די מרוצה ממנו באופן כללי ורוצה לתקן אותו. האם החלק שאני צריך להחליף זה המסך עצמו והדיגיטייזר או שיש חלק אחר שצריך להחליף על מנת לתקנו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש לקנות מכשיר דור 3 שיתמוך בשיתוף אינטרנט. (חיבור למחשב נייד) המכשיר מיועד לסבא שלי הוא בן 80. על המכשיר להיות נוח לשימוש בעיקר לאנשים מבוגרים ולא יקר. אשמח לקבל המלצות מחברי הקהילה.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
אהלן מותקן אצלי דפדפן גוגל כרום גם במחשב וגם בHTC, איך אני מעביר את כל הסימניות שלי מהמחשב לטלפון? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את מכשיר הבלקברי בולד 9780 מאחת החנויות "דים פון" או "אי-ליין" ורציתי לדעת מי מהן עדיפה
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי יש לי N86 ולטלפון שלי יש שתי כרטיסי זיכרון, אחד זיכרון של המכשיר שהוא 78MB והשני זיכרון חיצוני שהוא 8GB, הבעיה היא שהזיכרון של הטלפון שלי תפוס כמעט עד 0 מקום ואני לא מצליח לראות את הקבצים שמתוקנים בו, בזיכרון החיצוני עדיין נשאר לי מקום לעומת זאת.. אני כרגע רוצה לעדכן וואטס אפ אבל לא יכול כי הוואטס אפ חייב להיות מותקן על הטלפון. יש רעיונות איך ניתן לראות את הקבצים למחיקה?
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם. שאלתי היא האם אפשר להטעין את הנגן בעזרת השקע לחשמל של האיפוד. כלומר להכניס את השקע המטען של האיפוד לחשמל ובו לחבר את החיבור USB שמתאים לנגן. האם הפעולה הזו תקינה ולא תגרום בעיות כלשהם ל COWON? תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
צמד דגמים חדשים של היצרנית הגדולה ביותר בשוק המובייל צצו במאגר מבחן ה-Geekbench, עם צמד שבבים עתידיים חדשים ממשפחת ה-Snapdragon 800 לכתבה
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אפשרי דפדפן שיפעל על מכשיר הסטרימר?
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
כמו בכותרת :> האם יש אופציה לעברית בD2?
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
-
העברתי אותו מהצב MTP בהגדרות למצב השני ששכתי את שמו... המכשיר היה מחובר למחשב ואז נתקע.. ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש אבל המכשיר מסרב להדלק .. ???
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
בסביבות ה5-6 ג'יגה, עם יכולות הקלטה טובות. בסביבות ה300-400 שקל, תודה.
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הכירו את השבבים החסכוניים שיחליפו את דגמי Snapdragon 400 ו-Snapdragon 600 הפופולריים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
- 1 follower
-
-
ויכול לחוות דעה עליו, כשנה יש לי סמסונג וויב והגעתי למסקנה שאין תחליף למקדלת מלאה, חשבתי בתחילה על BALCKBERRY אבל לאור תגובות שונות על איכות גלישה גרועה ומקלדת לא נוחה כמו כן אתה חייב לקנות תמיכה PUSH MAIL אני יורד ממנו, מה שנשאר זה הE6, ממה שקצת קראתי הוא די טוב, מקלדת נוחה, גלישה מהירה, המחיר שלו סביר, האם אתם יכולים להלמליץ לי על חנות סלולר פרטית באיזור השרון תודה,
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה! ;D רציתי לדעת אם אני יכול לשים iPod על שני מחשבים או יותר תודה
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
ברשותי הפלאפון Nokia 6120 באיזה הגדרות אני צריך להמיר את הוידאו ובאיזה פורמט (נניח DIVX) להשתמש בשביל לקבל איכות מקסימאלית?
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי, אני די חדש בכל הנושא של מחשבי כף יד ולאחרונה הובהר לי שרצוי שאקנה אחד במקום לקנות נגן MP3 ג'נרי שהיה לי עד היום ועומד לשבוק חיים. תחום המחירים שלי יחסית מוגבל (רצוי כמה שפחות) וכמו כן את רוב העיצובים של מחשבי כף היד עד היום אינני אוהב, לכן הגעתי בחיפוש (די מהיר) ל-HP iPaq rx4240. אני אוהב לשמוע מוסיקה ועושה זאת הרבה (לא טראנסים וHeavyMetal בלי להעליב אף אחד ) אך כמו כן לא יזיקו לי עוד אפשרויות במכשיר. איכות סאונד גבוהה די נחוצה (אוזניות יקנו בהמשך כנראה). משחקים על המכשיר הזה אינם נחוצים ממש, וכמו כן אין לי צורך בכמות מקום אכסון עצומה. אורך חיי סוללה גבוהים הם גם דרישה אבל נתון להתפשרות. עשיתי על הRX4240 מחקר כלשהו אך כמו שכבר ציינתי אני לא מבין בתחום ואשמח לקבל…
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
התקנתי את הUSB של הכבל למחשב ואפילו בדקתי וזה הותקן בהצלחה.. אחרי זה התקנתי את התוכנה של PC NOKIA SUIT ושהגעתי לשלב של יצירת חיבור... כשהוא אמר לחבר את הכבל לפלאפון זה נתקע לי ולא זז מהמקום הזה... קניתי את הכבל יחד עם הדיסק. מה אני עושה כדי שאני יוכל להעביר תמונות לפלאפון שלי מדגם NOKIA 3100...?
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
בפעם הראשונה U2 התפגר ללא שום סיבה במסגרת האחריות. הנגן הוחלף בחדש בבאג ללא בעיות. בפעם השנייה U2 התפגר מספר ימים אחרי ההחלפה בגלל עדכון דפוק מבית iAudio. פעם נוספת הוחלף. היום U2 התפגר בפעם השלישית, שנה אחרי ההחלפה השנייה, ללא שום סיבה. על הנגן אין שריטה. אף פעם לא היפלתי אותו, תמיד ניתקתי אותו בצורה תקינה מהמחשב והשתמשתי בו בקושי בשמירות ובטיול עם הכלב. זו הפעם האחרונה שאני רוכש מוצר מבית iAudio. זהו, נגמר. מהיום רק iriver. לפחות המוצרים שלהם מחזיקים מעמד תקופה מסויימת.
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
הנייד הישן של LG G3 מת צריך חדש ההתלבטות בין סמסונג S8 או S8+ לבין הסינים ONEPLUS 5 או XIAOMI MI 6 על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אנסה לעשות את זה כמה שיותר קצר - במסגרת הלימודים שלי אני עושה סמינר שחוקר את נפיצותם של הטלפונים הסיניים ואיך שהם משפיעים על תרבות הצריכה והשימוש בשוק הסלולר. המחקר יבדוק איך אנשים קונים מכשירים, מה הם יודעים עליהם, איך הם תופסים את הסמארטפונים הסיניים, ועוד דברים בסגנון שיעזרו לגבש מסקנות בנושא. אני מצרף כאן שאלון של כ20 שאלות אמריקאיות, שלא אמור לקחת יותר מכמה דקות קצרות. אני אודה מקרב לב לכל אחד ממכם אם תוכלו לעזור לי ולתת כמה דקות מזמנכם! הלינק לשאלון - https://docs.google.com/forms/d/1q5X8rt7yGyA3VU-oAzNIom4ayo2MrOxiDYEz10wAZfY/viewform תודה!!
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-