עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי נאבד לי המתאם לנגן IAUDIO X5 מישהו אולי יודע אם אפשר למצוא כזה בארץ? מי היבואן של IAUDIO? איפה ניתן ליצור איתם קשר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  2. אני מתלבט בין המכשירים שבכותרת, איזה מהם עדיף? אם יש משהו אחר שקיים בסלקום ועדיף אני אשמח לדעת. השימוש העיקרי שלי הוא WIFI. עדיפות למערכת הפעלה נורמלית ולא מוגבלת, רמקול/איכות סאונד - לא משנה, מסך כמה שיותר גדול, אם מסך מגע אז שאני לא היה חייב להשתמש בסטילוס. ולפני שתציעו, אני חייב לבחור מהמכשירים שבסלקום, אחרת הבחירה שלי היתה קלה. תודה.

3. Started by pure perfection,

מה קורה ?? תגידו ה htc incredible יגיע לארץ בכלל ?? כי אני מעוניין בו ואני לא יודע אם הוא יגיע לארץ או לא .. כי אני מתלבט בינו לבין ה DESIRE או לחכות ל N9 של נוקיה אבל הבעיה שאין עליו פרטים עדיין . תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי אנשים.. אחרי שה Nokia N73 שלי טבע בחצי ליטר בירה (וכמובן לא שרד את זה גם אחרי ייבוש של מעל שבוע) הצלחתי (למרות שלא מגיע יל ואין לי ביטוח עליו) לקבל מכשיר חדש.. לא היתה לי ממש אפשרות לבחור. אם היתה לי אפשרות לבחור סביר להניח שהיתי בוחר מכשיר אחר. המכשיר שאני מקבל הוא LG Viewty או בשם שלו בחברה : Ku 990 בסה"כ יש לו מצלמה טובה ואינטרנט 3.5 על מסך גדול (3 אינץ) וזה מה שחשוב לי.. בכל מקרה, מספר שאלות אם תוכלו לעזור לי בזה : - באיזה כרטיס זכרון המכשיר תומך? מישהו אמר לי שהוא שם 4 גיגה מיקרו וזה עבד.. באתר של LG כתוב Up to 2gb . יש לכם מושג? - איפה אני מוצא גירסאת תוכנה חדשה יותר? (באתר היצרן לא הצלחתי) יש בכלל? ואיזה מערכת הפעלה יש לו? אני מניח שזה לא סימביאן. - מכירים אתר…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by ag43,

הגלקסי S3 התחיל לעשות לי בעיות בזמן האחרון. מחפש מחליף בשבילו. דרישות: חובה: 1.אפשרות לרוט נורמלי. 2. קהילת מפתחים רצינית. 3. לד התראות ניתן לתכנות. 4.עמידות. 5. מצלמה טובה. 6. סוללה חזקה. 7.לפחות 3 גיגה RAM (עדיף 4). 8. הקלטת שיחות נורמלית. 9. ספיקר טוב. נחמד שיהיו: 1. אינפרא אדום (לשימוש כשלט). 2. QUICK CHARGE. 3. טעינה אלחוטית. 4. סוללה נשלפת. 5. כרטיס הרחבה. 6. NFC שקורא רב קו (לא כולם מסוגלים). 7. XPOSED FRAMEWORK לא מחפש מכשיר גדול מדי (עד 5.5 אינץ זה מספיק). אין צורך ביותר מרזולוציית FHD. כנראה יקנה בארה"ב. אשמח להמלצות.

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. לא מצליחים לבחור מתוך ההיצע הקיים? ה-Moto X Force עשוי לכלול גם קשיחות גדולה במיוחד, גם מסך מתקדם וגם סוללה בקיבולת נדיבה לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-הבא-של-מוטורולה-יציע-את-הטוב/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by dor444,

שלום, נתקלתי בבעיה בדיווח על מוצרים פגומים באתר Deal Extreme בדף של הדיווח על המוצרים דורשים ממני מספר SKU שאחרי חיפוש מהיר בגוגל התברר שזה מספר של המוצר, אם זה באמת מה שאמרתי, אז איך אני יכול לדעת מה המספר SKU של המוצר הפגום, כי בדקתי בדף המוצר הפגום ולא ראיתי שום מספר SKU. אני צריך לשעת איך אני יכול להשיג את המספר הזה ואולי יש דרך אחרת לדווח על מוצרים פגומים באתר DX תודה מראש, דור

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  8. היי! מטען רכב של GALAXY S2 / BLACKBERRY מתאים במתח ל HTC ONE X? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by eran256,

לפני כ 3 שבועות קיבלתי אייפון מה בקופסא: המכשיר עצמו כבל העברת נתונים שדרכו גם טוענים את האייפון. אוזניות עם מיקרופון מטען שמתחבר לחשמל שאליו מחברים את הכבל העברת נתונים כדי לטעון (צריך רק מתאם לשקע שנרכש בנפרד ולא צריך שנאי) עריסה שעליה שמים את האייפון לטעינה או לחיבור למחשב דרך הכבל של ההעברת נתונים, העריסה כוללת גם line out לחיבור האייפון לרמקולים. האייפון מגיע טעון, בהתחלה אין לך מה לעשות עם האייפון חוץ מslide to unlock ובדיקת הגירסא,כדי לבדוק גרסה צריך לחייג *3001#12345#* ואז להיכנס לversion ואם רשום 04.04.05_g זה אומר שיש לכם 1.1.4 . לאחר ה****** רמקול מאכזב=מאוד חלש. מצלמה סבירה, בהתחלה אין למצלמה שום פונקציות ולכן צריך להוריד camera pro אין מצלמת וודיאו בשביל זה צ…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  10. Started by IG,

שלום לכולם, הזמנתי מכשיר HTC ONE S מאמזון (ספק אמריקאי), ואני רוצה לדעת אם אני צריך מטען מיוחד ל220V... הזמנתי גם מטען נייד אסטרו 5600 שאני לא יודע עם מה אני יכול להטעין... מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by coron10,

מסך 10אינץ. גלישה טובה וחזקה באינטרנט. חיבור USB חובה. חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=16670&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  12. יש לי תקיעות מדי פעם כן העמסתי עליו די הרבה אפליקציות הגרסא של המכשיר היא 4.0.3 יש איזה תוכניות שמוחקות ומטפלות במכשיר? ושאלה נוספת כדאי לי לשדרג לגירסא החדשה?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  13. Started by Gamer1351,

היי, אני עומד לקנות מכשיר חדש ומתלבט בין שני המכשרים, המחיר כמעט זהה לפי מה שהבנתי המסך של הHTC הוא פנטייל לעומת RGB בגלקסי האם זה מורגש ומפריע? חוץ מזה איזה מכשיר עדיף לדעתכם? תודה

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה לקנות סמארטפון מבוסס אנרויד וכל עניין הרומים די מבלבל אותי קודם כל מה ההבדל בין רום למערכת הפעלה (אם יש בכלל) האם יש רום "מקורי" רום שמסופק על ידי גוגל ולא שמסופק על ידי מישהו שיכול לשנות ברום הכל איך אני יודע אם הרום שאני מוריד בטוח ומקבל עדכונים שותפים?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Tom Rytt,

היי, הרבה זמן שאני מחפש טלפון 5 אינץ' שהוא עם מפרט טוב ובמחיר טוב ויש לי הזדמנות לקנות את הzuk z2 ב300$, רציתי לדעת האם התדרים שלו מתאימים לפארטנר? 2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 CDMA 800 3G bands HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 TD-SCDMA 4G bands LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500) והאם זה קל להתקין google services במידה ולא יהיה עליו? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. צריך רצועת דופק כי גם מתאמן על אופני כושר. הבעיה? על האופניים הוא לא מודד צעדים. לכן אם יהיה מד דופק זה אולי יפתור את הבעיה כי הוא ימדוד לפי דופק ולא צעדים. לא? אשמח לדעת על ההתלבטות שלי חסרונות ויתרונות.. תודה

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  17. מעוניין לרכוש נגן / נגן סרטים בעל יכולות גבוהות . איכותי ביותר . מסך גדול . אפשרות לסינכרון מול Microsoft Office Outlook 2007. WI FI מובנה . כ 80-G . - משהו כלאיים בין iPaq - לנגן . הדגש הוא על שמיעת מוזיקה וסרטים . התקציב הוא כ $ 500.- כמו כן אפשריות להתקנת תוכנות ניווט+ gpc. לפי הפורום הנוכחי הרבה ממליצים על-cowon. אם יש עוד אפשרויות אשמח לשמוע . תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by YogiBear,

לפני שנה פתחתי ת'ראד דומה על טאבלטים כי נוצר "אינפלציה" במחיריי הסמארטפונים, בדגש רב על הסמארטפונים הסינים שמציעים היום חומרה אייכותית כגון מסכיי IPS, מעבדי דואל-קור, וזיכרון רב במחירים זולים מאוד. בשירשור הנ"ל אתם מוזמנים להוסיף כל סמראטפון מעניין שמצאתם ברשת ושווה מבט ובדיקה במסגרת תקרת המחיר- 350$. שירשור זה הינו מקבילה לשירשור הטאבלטים, רק בעולם הסמארטפונים. כמובן שאם רכשתם סמארטפון מעניין במסגרת מחיר עד 350$ ואתם מעוניינים לשתף בסקירה קצרה ומעט פרטים זה מבורך. שיהיה שירשור פורה!

• 25 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. Started by jiddisch,

יש לי כרגע אייפד 3. אני שוקל למכור את האייפד ולקנות במקומו טאבלט חדש עם מערכת הפעלה windows8 (הבנתי שיש דבר כזה) הסיבה, כדי שתהיה לי מערכת הפעלה פתוחה בדומה למחשב הרגיל שלי, ושתהיה לי אפשרות להפעיל את התוכנות שאני רגיל אליהם (אופיס, פוטושופ, משחקים וכו' וכו' כמו מחשב רגיל) השאלה שלי היא, אם זה באמת יתפקד כמו מחשב רגיל לכל דבר והאם שווה לי לעשות את השדרוג. אם כן, אשמח לקבל המלצות איזה מכשיר לקנות (אין כל כך בעיה של כסף) תודה!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אהלן! צריך עזרה בבחירה של טאבלט להורים בתקציב של עד 1500 שח הכיוון הוא ל10 אינצ', מערכת הפעלה של אנדרואיד ולא אייפד! אני אהיה בארה"ב שבוע הבא (יש מצב שיהיה בלאק פריידיי אגב ?? ) אז אני מתכנן לקנות את המכשיר מבסט ביי זה מה שחשבתי בינתיים לקנות http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+Galaxy+Tab+2+10.1+with+16GB+Memory+-+Titanium+Silver/5215429.p?id=1218625359021&skuId=5215429 מה דעתכם? רעיונות אחרים? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Rapi,

CLDC = Connection Limited Device Configuration למי שלא יודע. (CDC זה ללא הLIMITED, נותן יותר אפשרויות תכנות). קיצור אחרי חיפוש בגוגל לא ממש הצלחתי להבין האם הפלאפונים דור שלישי החדשים תומכים בCDC או שרק בCLDC?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  22. המכשיר החכם הראשון של השחקנית הקנדית לאחר ההכרזה על הפסקת פיתוח החומרה יהיה אח חורג עבור ה-Idol Pro 4 של Alcatel, ועשוי לספק תג מחיר תחרותי למדי לכתבה

23. Started by T-Flash,

שלום שלום שלום :hi: לא מזמן כשחפרתי ברשת מצאתי פלאפון גאג'ט חמוד הנקרא Nokia 888. אני יודע שזה דיי ישן, אבל בכל זאת, בשביל אלו שלא ראו עדיין מדובר בפלאפון עם מסך מגע גמיש, העובי שלו הוא ליד ה-5 מילימטר! צורתו מאפשרת גם לענוד אותו כצמיד אופנתי! הבעיה היא שאני לא רואה אותו נמכר בשום חנות, וגם לא רואה נתונים מעמיקים וסקירות, מה זה אמור להביע?

• 19 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. Started by Itaylasman,

אהלן, קבלתי את ה PalmTop TV של LEAFTEK. מהרגע שהתקנתי אותו המסנג'ר הפסיק לעבוד... יש למישהו עצה? עוד דבר, המכשיר בא עם תכנת WinFastPVR משום מה, אחרי שאני מקנפג את הערוצים איך שאני רוצה ושומר אותם, וסוגר את התכנה. ולאחר מכן פותח אותה שוב... כל הקינפוג נעלם ואי-אפשר להחזיר אותו... כל עצה תתקבל בברכה... תודה

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  25. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . קודם כל נשארה לי התחייבות שנתיים בחברת םפלאפון . יש לי אפשרות לשדרג את המכשירים ? אם כן איך זה הולך ? אני מביא להם את הישנים ואחרי זה משלם רק על חדשים ? בכול מקרה אנחנו רוצים להחליף . אמא שלי חשבה על ה סמסונג F480 . איך הפלאפון הזה ? כמה זמן הסוללה מחזיקה והמסך מגע גורם לבעיות ? אני חשבתי לי על הנוקיה N85 . הפלאפון הזה טוב ? איך העוצמה של הרמקול וכמה זמן מחזיקה הסוללה ? ויש לי אפשרות להתקין עליו דפדפן וגלוש באינטרנט במהירות נורמלית ? יש עוד המלצות למכשירים ? תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.