גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מכשיר חדש לאמא שלי. חשוב שיהיה כמובן אנדרואיד ואם ניתן שיהיה מגירסה 4 אז אפילו מעולה. התקציב הוא עד 600 ש"ח אבל אם צריך למתוח מעט למכשיר טוב יותר, אז אין בעיה לעשות זאת. אין דרישות מיוחדות שכן בתקציב כזה לא הגיוני יהיה גם לדרוש משהו אשמח לקבל המלצות למכשירים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שינוי בתכניות. לפני שלושה ימים חיפשתי כאן מכשיר בקניה מארה"ב (שפוספסה). כיוונתי בזמנו ל- SGS3 NEO או MOTO G GEN.2. אבל כעת נוספה דרישה נוספת - דור 4 (LTE). ממחקר קצר שעשיתי, בישראל עדיין לא בוצע מכרז לתדרים של LTE. התדר היחיד שפנוי (זמנית) הוא ב 1800MHz. לאחר המכרז כל חברה עם תשתית תקבל תדר אחר וגם תדרוש תשלום נוסף. עד השלמת המכרז שירות דור 4 הוא ללא תוספת תשלום. יחד עם זאת השיפור במהירות לא משמעותי במיוחד בגלל רוחב הפס הצר שניתן לשימוש ~5MHz בלבד). לעניינינו: תקציב: עד 2000 ש"ח ב 10 תשלומים. מצלמה טובה (רמה SGS3 ומעלה). קישוריות: דור 4, NFC, GPS מסך: 720P ומעלה (300ppi ומעלה). זיכרון מובנה: 16gb או 8gb + כרטיס microSD רמקול שמע איכותי (כ -90dB , כפי שמופיע ב GSMAREN…
-
- 27 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות משהו כדי לגלוש באינטרנט מחוץ לבית בצורה בטוחה והבנתי שיש כמה מכשירי USB היום בשוק שאפשר לעשות את זה דרכם, וגם לשמור עליהם קבצים ותמונות. מישהו מכיר או התנסה?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם. אני מחפש מכשיר להקלטת הרצאות. המכשיר צריך להיות דיגיטלי כמובן, עם ממשק חיבור נוח למחשב(כרטיסי זכרון\USB) וקיבולת גבוהה. המטרה לקנות משהו זול יחסית(סטודנט), אך שיעשה את העבודה ויקליט את הנאמר בצורה ברורה. יש לציין שיש ברשותי כבר IPOD, כך שאם המתאמים למיניהם עושים עבודה מספיק טובה, אשמח להמלצה בנושא(מתאם+מיקרופון) והסבר כיצד המידע נשמר(כקבצי מוזיקה בתוך הIPOD?). תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מכשיר GPS לרכב הכי זול שאתם מכירים בסגנון המאיו או משהו דומה הדבר היחיד שאני הולך לעשות איתו זה ניווט וכמובן על איזו תוכנה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שכל תכליתו יהיה לאפשר לי לקרוא ספרים בפורמט PDF במיטה מחפש את הדרך הכי זולה ובוודאי ששוקל גם יד 2 מחשבות שהיו לי: מחשב כף יד בן 6 שנים אייפוד טאצ' ישן פלאפון HTC פאלם שחור לבן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך למצוא עד סוף החודש מכשיר סלולארי חדש שיעבוד טוב ברשת הוט מובייל בכל הארץ כרגע משתמש במכשיר פשוט שכנראה שאצטרך להפרד ממנו וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולהשתדרג לסמארפון השימוש שאני צופה הוא קל - ניווט, קריאת אימיילים ומעט גלישה צריך המלצה למכשיר זול ואמין המתאים לתדרים של הוט מובייל - בתקציב של עד 1000 ש"ח אם אין מכשיר כזה, אשמח לקבל המלצה על מכשיר "טיפש" טוב ואמין בתקציב של עד 500 ש"ח - עדיף במבנה "צדפה" (לא אוהב שהמקשים חשופים ונלחצים סתם) בתודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בהתחשב בזה שכרגע יש לי K610I ואני רוצה לשדרג את המכשיר. איזה מכשיר ממה שיש לORANGE להציע הייתם ממליצים אם: 1-המחיר לא היה מוגבל (DIAMOND , N96 ,OMNIA) 2-עד 79 שקל לחודש (כל שאר המכשירים)
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, קונה היום מארהב מכשיר חדש עד 300$. מה ממליצים? מתלבט כרגע בין אסוס zenfone 2, meizu mx4 pro, xiaomi mi5. עוד משהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחליף לs4 המזדקן שלי, וחברה שלי כרגע בארה"ב,איזה מכשיר מומלץ בסביבות 500 דולר? הדרישות הן מצלמה טובה, זמן סוללה ארוך ועדיפות למכשיר שמקבל עדכונים בתדירות גבוהה. בנוסף האם מישהו מכיר חנויות מומלצות בניו יורק לרכישה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי XPERIA ARC S וממש נמאס לי ממעבד האיטי, הקשיים בניהול רוט ורומים, היעדר המצלמה הקדמית והזיכרון הפנימי המגוחך! אני מחפש מכשיר שיעבוד חלק ומהיר ושאוכל לשחק עם רומים בכיף ובקלות. האם קיים מכשיר מוצלח יותר מ הSamsung Galaxy S III בטווח המחירים של עד 2000 ש"ח? אנדרואיד בלבד כמובן.... תודה על העזרה!
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ה-Samsung Rugby די דומה ל-DEFY רק עם מעבד חזק יותר (1.4GHZ) וזול בהרבה - בערך 270$ חדש. http://goo.gl/8OemN ה-SONY ACRO S הוא כבר ליגה אחרת אבל יקר כמעט פי 2... יש עוד דגמים מומלצים?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן חברים!!! באתר של וואלה של היום מופיע בעמוד המחשבים מכשיר המראה על מזג האוויר http://www.ambientweather.com/orscbaweliwi.html זהו דף היצרן מישהו אולי יודע היכן אני יכול לקנות בארץ את המכשיר הזה?!?!?! תודה גל
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מחפש המלצה לנגן MP4 שיביאו לי מארה"ב בעוד חודשיים... מחפש משהו עם נפח גדול מ 20G רצוי לכיוון ה 50G+, איכות תמונה וקול, רמקול חיצוני, תמיכה בקבצי וידאו רגילים (DIVX XVID) *שלא יהיה איפוד* אני מחפש משהו עם תמיכה בקבצי MP3 רגילים ושישמש כדיסק חיצוני . חשבתי לכיוון הזן של קראיטיב - ZEN Vision W למישהו יש ניסיון איתו? למישהו יש מושג מאיפה כדאי לקנות ומה המחירים פלוס מינוס? אני מוכן לחרוג לכיוון ה 1500 ש"ח אם זה נחוץ... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מחפש חנות בישראל ממנה אפשר לקנות מכשיר לאיתור RFID ו תגי RFID
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר שמקליט את האות שהוא מקבל ושומר על אחסון USB (מחשב, קשיח חיצוני, DOK.. לא משנה איך). חיבורי RCA רגילים (כמובן עדיף סטריאו ולא מונו..) = (אין צורך באיכות HD, אלא אם יש בהפרש קטן ואז בכיף.) חיפשתי קצת באיביי אבל הרוב עלה בסביבות ה75$ (לHD).. מישהו מכיר משהו פשוט וזול? אפשר מהאינטרנט (מאתרים אמינים כמובן). תקציב - הכי זול שתמצאו אני מניח.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בדיוק ראיתי את המכשיר הזה ב73$ כולל משלוח. יש לו מצלמת 8MP, זכרון 2GB/16GB, דור רביעי, סוללה סבירה, איכות בניה וGPS של מכשירי DOOGEE: http://www.shareasale.com/r.cfm?u=1047204&b=416079&m=27868&afftrack=&urllink=www%2Etomtop%2Ecom%2Fhomtom%2Dht7%2Dpro%2D55%2Dhd%2Dscreen%2D1280720%2D4g%2Dsmartphone%2Dmtk6735%2D2gb16gb%2D130mp%2Dandroid%2D51%2D3000mah%2Dbattery%2Dsmart%2Dgestures%2Dwake%2Dgesture%2Dultra%2Deffective%2Dpower%2Dsaving%2Dmode%2Dp1379b%2Deu%2Ehtml המחיר הוא 69$ - אחרי קופון VE5OFF - יורד ל66.49$ - בדרך כלל אחרי הרשמה מקבלים 50 נקודות - המחיר יורד ל65.99% - אחרי משלוח מקבלים מחיר סופי של 73.72$ המחיר ברוב החנויות הוא 89$ והמבצע הזה הוא…
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אהלן חברים! אני רוצה לרכוש לאחי היקר מכשיר מתנה ליומולדת 13, בתקציב של אלפייה בערך. הזמנתי לאמא את ה lenovo a820 והוא אחלה. אני רוצה להזמין משהו אחר, יותר סקסי, אבל שיהיה גם פופולרי עם תמיכה ורומים נורמליים. אני יודע שיש שוק למכשירים הסינים האלה והם איכותיים וזולים, אז בכיף אמשיך בקו הזה, כי מחיפושים באינטרנט זה הדבר הכי משתלם. רק חשוב שיהיה לו רום שמעיף את כל האפליקציות הסיניות ולשים עליו עברית כמה שאפשר. דבר אחרון, הזמנתי מ- geekbuying והגיע ללא בעיות, גם המחירים שם הרבה יותר זולים מאיביי, אז משם יהיה אחלה. תודה חברים!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב : 700 חריגה : 300 רוכש בארץ תאריך רכישה: השבוע מפעילה סלולרית: פלאפון המכשיר: שיהיה לא גדול, עמיד, ושיהיה נוח למוסיקה וגם מצלמה נורמלית לא תזיק אבל לא חובה. לא חשוב לי ממש גלישה ומשחקים אפליקציות וכו... חברה אני לא מחפש להוציא הרבה כסף אם יש משהו זול יותר זה יהיה מצויין תודה
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי מכשיר סלולרי נוקיה 6700 שקניתי לפני 8 חודשים. תמיד כשהייתי מטעין אותו היה שלב שסימול הטעינה היה מראה שהוא טעון ואז הייתי מנתק אותו מהמטען. בימים האחרונים הוא נטען ונטען ולא מגיע לידי סיום. אם אני מנתק אותו מהמטען הוא מראה לי שהוא טעון, וכמו כן הסוללה לא מתרוקנת מהר יותר מהרגיל. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לא מתכנן לקנות מאורנג' לכן לא מעניינות הפונקציות של דור 3. ראיתי שה-6120 מאוד מומלץ. האם יש עוד מומלצים בתקציב הנ"ל? אילו חנויות מומלצות ומאילו כדאי להתרחק על סמך חוויות קניה שלכם? תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בפתיחת המכשיר כך שאפשר יהיה לעלות תוכנות ניווט מהכרטיס. תודה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מחפש (עבור דוד שלי) מכשיר שישלב : ניווט לוויני - ( לוויני אמיתי GPS, ולא ניווט סלולרי כמו שיש למירס למשל) , מחשוב כף יד + אינטרנט אלחטי WIFI , טלפון סלולרי. בעלות של עד פחות או יותר 2500 שקלים. אם יש למישהו המלצות אישיות על מכשירים מסויימים, או מנסיון של מכרים, אני אשמח לשמוע.
-
- 7 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מה קורה, בת דודה שלי רוצה מכשיר של סוני. מה היא יכולה לקנות? אני יודע שהm5 מכשיר לא טוב, נראה טוב אבל לא מסתדר עם המדיהטק ויש לו איטיות רבה ונתקע המון אבל איך הe5 או איך סדרת ה x? יש להם עוד מכשירים עם בעיות חוץ מה M5.?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
הגיע הזמן שאני אוכל להשיג את אמא שלי היא צריכה מכשיר פשוט אבל דור שלישי על מנת שיתאים לרשת של רמי לוי. כמובן שמסך גדול ומקשים גדולים. היא מסתדרת מצויין עם מכשיר אייפון אז חשבתי על מסך מגע. ראיתי את הגלקסי מיני שנמכר בכ-700 ש"ח. האם מומלץ?
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-