עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, ותודה לעוזרים אני מעוניין לקנות נגן mp3 (אפשרי שגם יציג תמונות וסרטונים אבל ממש אין לי שימוש בזה.. אני לא מתכוון לראות סרט במסך מתחת ל 42") 1. המאפיין הכי חשוב לי הוא איכות הסאונד. אני שומע בעיקר רוק עם CX300 2. סוללה עדיף שתהייה משולבת בנגן. 3. מעל 4 גיגה עד 80 או אין סוף.. 4. גודל. 5. ממשק נוח (עברית לא חשוב) 6.לגבי התקציב לא ממש קריטי אבל ברור שעדיף להתחיל מהמחיר הנמוך. *כרגע יש לי נגן של creative ואני דיי מרוצה ממנו רק הנפח קטן

2. השאלה בכותרת. תודה.

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  3. Started by benking,

שלום לכולם, יש לי פלאפון ישן, דור 2 (כן, עוד קיימים כאלה..) אם אני קונה סמארטפון יש אפשרות להישאר עם אותו מספר של הפלאפון הישן?

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  4. ^^^ אשמח לשמוע מבעלי המכשיר אם הוא מרוצה ואם לא למה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  5. שלום לכולם! קיבלתי את הטבלט הנ"ל במתנה...יש לו מעבד 4 ליבות 1GB זיכרון וכו.... הורדתי תוכנה trickster mod כדי לבדוק אם ארבעת הליבות עובדות משום שהמכשיר ממש איטי ולא נראה כמו בסירטונים ביוטוב... בתוכנה רואים שרק שני ליבות עובדות ואחרות נעולות....מה אפשר לעשות בדבר?

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  6. חבר טוב מבקש המלצה לסמארטפון עד 2K ש"ח לקניה בחנות בירושלים. תהיתי אם יש כאן ירושלמים שמכירים חנויות ויש להם המלצות בנידון? מעבר לכך, בעבור מכשיר מה שעלה לי בראש שנמצא בתקציב- *נקסוס 4 8 ג'יגה *גלקסי 2 *HTC סנסיישן המכשירים מסודרים לפי הסדר האידיאלי לדעתי, האם אתם מסכימים? פיספסתי מכשיר כל שהוא? חשוב לציין שהוא מתעניין במכשיר חדש ואין אפשרות להזמין מהאינטרנט. הוא העלה רצון לכך שהמכשיר יהיה עם סוללה שתחזיק כמה שיותר מעמד ושהמכשיר יהיה עמיד פיזית. תודה רבה ויום טוב!

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  7. האם אפשר לראות את כל התמונות,שיחות ווצאפ,פתקים וכו' דרך האייטיונס על המחשב עצמו? פשוט להיכנס לאייטיטוס במחשב ולראות את הנ"ל? כמו בתיקיה רגילה? כנ"ל דרך האייקלאוד? ערן

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  8. יש לי די הרבה כסף ... ובא לי לקנות משהו חחחח אני ילד של מוזיקה בעיקר אבל יש לי לדעתי הכול (מוניטורים-רמקולים ב3 וחצי אלף,כרטיס קול ב4 אלף שקל ואוזניות ב500 שקל ) אז לא יודע מה לקנות אגב אאאם המפרט של המחשב שלי +הציוד: מוניטורים-KRK Rokit 6 כרטיס קול-TC Electronic Konnekt 24D אוזניות -Sennheiser HD200 מקלדת שליטה-E-MU XBoard 61 מחשב : מעבד-AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core לוח אם-DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D דיסק קשיח-WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח חיצוני-WD My Book 500GB USB&eSATA זכרונות-PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 כ מסך-CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO לא יודע בקיצור תעזרו לי ,אני אוהב גם דברים מאגנבים חחח תודה!

9. Started by id3232,

היי חברים ברשותי נוט 2 ורציתי לקבל המלצות למשחקי טגרה הכי יפים חדשים וממולצים שיש היום תודה

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  10. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%aa%d7%92%d7%a2%d7%92%d7%a2%d7%aa%d7%9d-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%93%d7%92%d7%9c-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%a2%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  11. אז ככה מבחינת המחיר ההפרש מאוד נמוך, הA2 עולה רק עוד 150 שקל. ואני מקבל הרבה יותר כגון מסך יותר גדול רמקולים מובנים אפשרות ליראות עם זה טלווזיה(כן אני יודע שבארץ זה לא עובד) וכו אבל מבחינת זמן סוללה וגודל הוא מפסיד דיי בגדול ל X5L. ואני כמעט בטוח שאני לא אראה בנגן סרטים ואין לי מושג מה עדיף :\ אני מקווה שתוכלו לעזור לי ובבקשה תוסיפו הסברים להצבעה שלכם ! תודה

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  12. Started by KvodHagab,

אהלן, אני משתמש במערכת של אפל כבר מעל 4 שנים, מאד התרגלתי אליה והכל טוב ויפה.. השבוע קיבלתי S3 מהעבודה, וסוף סוף יש לי זמן להתפנות וללמוד את המערכת החדשה. ארשום כאן את כל השאלות שיש לי לפי מספור, שיהיה קל לענות עליהן. 1) אנשי קשר - מבחינת העברת אנשי קשר, סנכרנתי את כל אנשי הקשר של האייפון עם הגיימייל שלי, ככה שאני מאמין שזה יעשה את העבודה מבחינת העברת אנשי הקשר לטלפון החדש, נכון? איך אני מונע מאנדרויד לקחת אנשי קשר "לא רצויים" (סתם כתובות מייל ששמורות לי בגימייל)? 2) תמונות - כל התמונות שהיו לי באייפון נמצאות בסנכרון של הדרופבוקס. האם הוא ידע לסנכרן לי אותן בחזרה לטלפון החדש? 3) יש קייסים/מגני מסך מומלצים? (ספציפית מוצרים מאיי ביי או DX) 4) המכשיר מגיע עם הרום של סמסונג …

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  13. Started by Omri643,

אוקיי יש לי 600 ש"ח לקניית נגן ואולי גם אוזניות אוזניות כבר יש לי... יש לי IN-EAR שמגיעות עם הטלפון W850 עם פלאג.. הן מצויינות לדעתי,שמעתי איתן בנגן של חבר שלי ונדלקתי לעומת האיכות המסריחה בפלאפון... אז אני יכול או לקנות את הMEIZU M6(או משהו אחר בטווח מחירים-תמליצו) ולהשאר עם האוזניות האלו ובעוד חודש לשדרג... או לקנות איזה סאנסה זול יותר ולהוסיף לו JBL 220 או SNS CX300 חשובה לי מאוד העוצמה-כי אני שומע די חלש למשל לחבר שלי יש סאנסה ישן שאני לא זוכר את הדגם-זה עם הגלגלת למעלה מצד ימין ששולטת על ווליום וחריץ SD אז שם שהגברתי עד הסוף העוצמה לא הספיקה לי(הייתה חזקה אבל לא מספיק) אז מה אתם ממליצים לי? ד"א אני צריך: נפח לפחות 4GB לא צריך סרטים(צריך רק MP3) שיהייה נוח אה וגם עדי…

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  14. Started by redead,

יש לי נוקיה 6500S ואין בו GPS פנימי אבל הבנתי שאפשר דרך האינטרנט של הטלפון להירשם לשרות GPS .. זה שווה משהו הדבר הזה??

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  15. היי, הנתונים זהים ל-zopo c2 platinum ובכל זאת מה זה? [TABLE] [TR] [TD]Model [/TD] [TD=width: 378]Scorpio ZOPO C2 (white) [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Released Time [/TD] [TD=width: 378]Apirl,2013 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Form Factor [/TD] [TD=width: 378]Barphone [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Color [/TD] [TD=width: 378]Black /Pearl White [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]CPU [/TD] [TD=width: 378]cortex A7 1.5GHz Quad-Core [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]GPU [/TD] [TD=width: 378]PowerVR SGX544 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Processor [/TD] [TD=width: 378]MTK 6589T 1.5GHz [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Keyboard [/TD] [TD=width: 378]Touch Screen [/TD] [/TR] [TR] …

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  16. Started by yaelkam,

אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון לגלקסי S4 שלי. איך שני הכרטיסים האלה, והאם המעט יקר יותר (הראשון) באמת יעבוד בצורה מהירה יותר? חיפוש קצר ברשת לגבי כרטיסי זיכרון העלה בעיות עם כרטיסי זיכרון שונים, ביניהם של סן דיסק, על מכשירי גלקסי, האם יש כרטיס שידוע שעובד טוב יותר? אם למישהו יש דגם מומלץ, אשמח לשמוע ותודה [h=1] 45MB/sec‏ Transcend 32[/h] [h=1]Transcend 32[/h]

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  17. שלום. יש לי את הפלאפון SONY ERICSON K610... ולא מזמן איבדתי את האוזניות שלי :\ והשתמשתי בפלאפון כנגן (קניתי גם כרטיס 2 ג'יגה) לצערי אני לא טיפוס של רמקולים אז לכן אני מחפש אוזניות... אני יודע שאפשר להשיג באורנג' מתאם לאוזניות רגילות או לקנות עוד אוזניות כמו שהיו לי אבל השאלה שלי היא: אפשר לקנות מתאם BLUETOOTH ואזניות שתומכות בזה ולשמוע מוזיקה בצורה אלחוטית?אם כן אז כמה זה יעלה?(שימו לב שאני לא רוצה להוציא יותר מ200 שקל על זה אם זה בתקציב של 300 שקל אז זה לא רלוונטי..) אם אפשר לקנות את זה בפחות מ200 שקל אז מאיפו ? (בבקשה חנות שקרובה לנתניה) ועוד שאלה אחת שטיפה מחוץ לנושא... הכבל של הUSB שלי טיפה דפוק ולא ממש מצאתי באורנג' מתאם BLUETOOTH למחשב תוכלו לשלוח לי לינק למקום שיה…

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by asher78,

הית אולי משהו יוכל לעזור, יש לי מכשיר חדש של nokia מדגם N81 8GB שקיבלתי מחו"ל וחיברתי לו את הסים של סלקום. הבעיה היא שהמכשיר לה מזהה את הדור השלישי של סלקום וגם אני צריך את מספקי הגישה של סלקום (כמו חיבור לאינטרנט וכדומה....) תודה מראש.....

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  19. Started by nissimtr,

שלום לאחרונה רכשתי מכשיר עם סוללה מהסוג הנ"ל המוכר המליץ להטעין אותה לפחות 8 שעות לפני שימוש ראשון. וכך עשיתי, לאחר 8 שעות ניתקתי את המכשיר מה-USB (לא היה עדיין חיווי לטעינה מלאה) והשתמשתי בו למשך יותר משעה לאחר מכן חיברתי אותו חזרה ל-USB. לאחר מעשה, קראתי בפורום מסוים שסוללות מסוג זה יש להטעין בפעם הראשונה עד לטעינה מלאה ו"לא לנתק מוקדם מדי", ואי שמירה על כלל זה עלולה להשפיע על טיב הסוללה במשך שאר החיים שלה. רציתי לשאול את החברים כאן בפורום, 1. אם הבנתי נכון, ויכול להגרם נזק לסוללה עקב אי טעינה מלאה בפעם הראשונה, אשמח גם אם למישהו יש נסיון בנושא, ו 2. אם אכן נגרמה בעיה, האם יש דרך לתקן אותה בנוסף רציתי לשאול, אם בתקופת האחריות סוללה "מחזיקה" באופן משמעותי פחות ממה שהיא …

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  20. Started by avi12641,

שלום. אני מתכנן לקנות Gamepad למכשיר ה-LG V20 שלי. יש לי שתי שאלות: יש לי שעון LG Urban שמתחבר לטלפון ב-Bluetooth. חיבור ה-Bluetooth שבין הטלפון ל-Gamepad יפריע לחיבור שבין הטלפון לשעון? אני מתכנן לקנות Gamepad שה-Analog sticks שלו הם בשורה התחתונה (כמו ב-DualShock 4). אפשר לקבל המלצה לאחד מ-Amazon? תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  21. בבלאקברי אפשר להתחבר לאינטרנט בלי חיבור לשירותי RIM?! המפעיל שלי דורש תוספת של 50 ש"ח על שירותי בלאקברי. תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  22. Started by SEangel,

שלום, המכשיר נקנה בארה"ב ונעול לAT&T. החלפתי לו רום (לסיינוג'ן 7.2) אחרי שעשיתי לו רוט, והוא עדיין עומד בסירובו לקבל סים ישראלי. עד עכשיו חשבתי שזה תוכנתי (כלומר, אם אחליף את מערכת ההפעלה, הנעילה תעלם). האם זו נעילה חומרתית? אם לא, איך אפשר למחוק את מערכת ההפעלה עד היסוד ולהתקין חדשה במקומה? תודה.

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  23. בתשובה להשקה של מכשירי האייפון החדשים ומערכת ההפעלה iOS 8 בעלת שירות הגיבוי שמונה 5 גיגה-בייט חינמיים בלבד, מיקרוסופט מכפילה את ההצעות שלה ל-30 גיגה-בייט לכתבה: http://hwzone.co.il/onedrive-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%9b%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9e%d7%99-%d7%9c/

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  24. הגלגול החדש של מכשיר הביניים הפופולרי עתיד להציע חיישן צילום של 64 מגה-פיקסל, שבב גיימינג עדכני מהמתחרה העיקרית של קוואלקום וסוללה גדולה מבעבר לכתבה

25. האם ניתן להחליף את הדיסק הקשיח בנגן mp4 בזיכרון -flesh של 16 giga? לאור ירידת המחירים של זיכרונות ה-flesh (ניתן כבר להשיג ב-ebay זיכרונות של 16 GIGA ב-500 שח ) התעוררה השאלה האם יש דרך מעשית שאפשר לפרק את הדיסק הקשיח מהנגן ולשים במקומו זיכרונות flesh ובכך להרוג שתי ציפורים במכה אחת גם להגדיל את העמידות של הנגן בריצה וגם להאריך משמעותית את זמן העבודה (שהרי זה ידוע שדיסקים קשיחים לא מגלים אמינות לאורך זמן כאשר הם נתונים לזעזועים הנוצרים בעת פעילות ספורטיבית וגם שהם דורשים לפעולתם הרבה יותר חשמל לעומת נגני flesh)

• 4 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.