עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by yakir8,

שלום יש לי נגן MP3 של סאן דיסק והוא פתאום התחיל "לשיר ברוורס" אני מדבר על זה שהוא מנגן כהילו אני כול הזמן לוחץ לו לעביר את השיר אחורה. לקחתי את זה לחברה(שנותנת לי אחריות של שנה) והם חירטטו לי איזה משהו שזאת בעיה בתוכנה ולא בנגד ולהוריד עדכון לתוכנה של הנגן והכול יסתדר. עכשיו רציתי לדעת יש דבר כזה עדכון לנגד MP3? אם כן אך אני עושה את זה. כי חפשתי באתר של סאן דיסק ולא מצאתי משהו והדבר היחיד שמצאתי זה עדכון דרייברים לנגד. וגם זה נשמע הגיוני מה שהם אומרים(כי לי זה נישמע כמו התנערות שלא יצטרכו לספק לי נגן חדש)

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  2. אבד לאחי היום הסלולארי ורציתי לדעת אם המניאק שלקח את הפלאפון החליף לסים משלו , יכולים לעלות עליו איך שהוא? זאת אומרת למצוא את הפלאפון ולחסום אותו? והאם אפשר לדעת איפה הוא נמצא דרך GPS מובנה במכשיר או משהו ? ד"א המכשיר היה דור שלישי.

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  3. מישהו יודע איפה ניתן לקנות טבעת גומי/סיליקון להתקנה מסביב לאוזניה, בשביל אחיזה טובה יותר בתוך האוזן? חיפשתי בחניות ובאינטרנט ולא מצאתי.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  4. Started by WizzdoM,

בוקר טוב חברים, הבוקר סמסונג +S10 קיבל OTA לאנדרואיד 10, מתקין כרגע.... אעדכן בסיום, נקווה לטוב אחרי שביטלו את ההפצה בתחילת החודש אשמח לעדכונים מחברים שכבר עדכנו. שבוע טוב לכולם

5. שלום לכולם אני מחפש מודם סלולרי שתומך ב QUAD BAND והכי חשוב שיעבוד עם WINDOWS SERVER 2008 R2 המודם יכול להיות בעל חיבור USB או PCMCIA EXPRESS א רגיל תודה מראש אבי

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by dani44,

חברה יצא אולי למישהו להיות בגרמניה ולבדוק מחירים לעומת הארץ בזמן האחרון? אני די מעוניין לדעת מה קורה שם מבחינת מחירים וכמה עולה שם... לדוגמא האייפון 4 יש דרך לברר? תודה

7. Started by Kira Kenigsvald,

קניתי מכשיר משומש וכל פעם שאני מנסה לעשות softwer updateהוא מפסיק באמצע וכותב הודעה שהמשכיר שלי חשוד בrootingאני מניחה שהבעלים הקודם פרץ אותו, אבל בנתיים מצטברים לי באגים שעשויים להפתר אם אני אעשה עדכון ואני לא יכולה, מי יכול לסייע בדרך שתגרום מינימום נזק לנתונים במכשיר?

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  8. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94-galaxy-s4-gpe-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-0/

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  9. Started by FME,

היי, חבר צריך עזרה בבחירת פלאפון חדש (אנדרואיד) עם דרישות של צפייה בסרטים, סדרות וגלישה רוב הזמן. הוא חשב על זה: http://dx.com/p/x12-android-4-0-wcdma-3g-smartphone-w-4-0-capacitive-screen-gps-wi-fi-and-dual-sim-black-151858 לא ידעתי מה להגיד לו כי לא רציתי להטעות אותו ולכן אני שואל פה את דעתכם. דבר ראשון - האם יתמוך פה ברשתות בארץ? אם כן איזה? דבר שני - בכללי הוא נחשב מוכר או שלא להתקרב? דרישות : מסך 4" (לא יותר לא פחות אלא אם הגודל לא יהיה מפלצתי - הוא לא אוהב פלאפונים גדולים לא נוח לו), תמיכה בארץ ברשתות, WIFI, משחקים בסיסיים לא יותר (נגיד עד רמה של אנגרי בירדס..), סרטים וסדרות הוא צופה המון. האם המכשיר שהוא הציע, יתן לו מענה לדרישותיו או שיש לכם הצעות עדיפות יותר בער…

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  10. Started by eyes_wide_shut,

היי, מחפש gps בסכום של עד 700 ש"ח, עם מערכת הפעלה שתוכל להריץ i-go 8, שגודל המסך יהיה כמה שיותר גדול ושהמכשיר יהיה איכותי כמה שיותר. אם יש מכשירים שעולים מעט יותר, אבל הם גם טובים, אשמח להצעות. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by גיל בייטס,

ברשותי נייד מסוג nokia e51 עם מערכת הפעלה של סימביאן, אני מעוניין לאבטח אותו ולסרוק אותו כנגד כל מיני מזיקים, בחנות של נוקיה אונליין (ovistore) לא מצאתי שום דבר רלוונטי אבל אולי זה בגלל שלא חיפשתי נכון, מישהו יכול להמליץ על תוכנות חינמיות מהסוג הזה? תודה.

12. שלום לכולם, האם לדעתכם אפשר להשתמש בסמארטפון (לא משנה איזה כרגע) עם סים של חבילת DATA בלבד בתור נקודת גישה אלחוטית? כלומר, בעצם להשתמש במכשיר אך ורק בתור Wireless Access Point, ללא שום צורך (או שימוש) בשאר הפונקציות שלו. האם תהיה בעיה מצד הסים ו/או המכשיר? על פניו נראה לי הגיוני שלא תהיה שום בעיה, אבל מצד שני... תודה

13. שלום לאמי היה יום הולדת ולכן החלטתי לרכוש לה אייפד החדש כדי שתיהנה מעולם האינטרנט והאפליקציות. אחרי השימוש הראשון באייפד כאשר ישבה לראות סרטונים ביוטיוב הפנים שלה האדימו כאילו שהיא השתזפה בים וכן יש לה עדיין כאבים בעיניים. אני יודע שזו שאלה רפואית ולא בהכרח שייך לפורום אבל האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם ייתכן שהבעיה היא במכשיר הספציפי שקניתי במובן שאולי הוא מקולקל ופולט יותר מידי קרינה? תודה.

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  14. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by player_1,

בפלאפון שיש לי עכשיו (6288) יש בעיות של נפילות קליטה מדיי פעם וקריסות מדיי פעם בזמן האזנה לשירים או משחק יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס זכרון אבל לא בא לי להתעמק בזה , השאלה שלי היא אם כדאי לךי להחליף את הפלאפון שלי בנוקיה K610I למרות הבעיות בו

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by huber,

תסתכלו על הטבלה למטה ותקראו את הסיכום של הסוקר: http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?i=3358&p=7

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  17. Started by matteo,

אוקי, יש לציין שהכל חוקי כאן, הפלאפון ברשותי כבר כמה שנים אז עברתי לסלקום, ובא לי להשתמש בנוסף גם בפלאפון הישן שלי k610i עם הסים של סלקום יש לי את התוכנה שמביאה לי את הקוד לunlock אבל כשאני נכנס לפלאפון בלי כרטיס סים, אני יכול אך ורק לחייג למס' חירום, אין לי אפשרות בכלל ללחוץ על סולמית וכשאני לוחץ על סולמית לא קורה כלום, רק מספרים אפשר ללחוץ. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  18. ערב טוב, קיבלתי היום מכשיר IPAQ, וכאשר אני פותח אותו מופיע מסך חצי כחול חצי לבן ובו כתוב: HP iPAQ Pocket PC וכאשר אני לוחץ על הכפתורים לא קורה כלום. מהי הבעיה? האם המכשיר תקול? תודה מראש. ד"א - תמונה של המכשיר: + תמונה של "הבעיה":

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  19. Started by Shasoosh,

אני מחפש כיסוי מגן ל Ipod Nano החדש שלי, ראיתי בכמה אתרים עטיפת סיליקון ב 40 שקל של סילבר ליין :-\ יש למישהו המלצות למשהו קצת יותר אמין מבזה? למישהו יש את המגן Isee ? בסך הכל 20 דולר..

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  20. הדגמים החדשים מבית גוגל ממשיכים במסורת שיפורי יכולות הצילום - אך לא יציעו את אחד מהיתרונות הגדולים ביותר שקרצו לחובבי הצילום בשלושת הגלגולים הקודמים של המותג לכתבה

21. הרענון המתוכנן עבור דגמי משפחת ה-Galaxy A ממשיך להתרחב לכתבה

22. Started by omerr,

תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by Zeev86,

היי. אני לא מבין שום דבר בטאבלטים וזה הראשון שאני רוצה לקנות. חשוב לי 2 דברים: 1. שיהיה ניתן לצפות בסרטים לפחות 720p 2. שתהיה לו גישה לרשת אלחוטית (אם קיים כזה דבר של חיבור לרשת חוטית - יתרון). כמה דבר כזה יעלה לי? ואיזה דגמים עדיף לקחת?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  24. Started by LRa,

בוקר טוב, אני רוצה לעשות debrading ועדכון קשוחה לנוקיה E72 של חברת פלאפו, rm-529. http://2best4u.goop.co.il/Web/?PageType=0&Item... המכשיר ככל הנקראה אמריקאי. השאלה היא איזה קוד אני צריך לצרוב לו עם NSS בשביל לשמור על העברית ולקבל את הגירסא הכי עדכנית של הקשוחה? תודה שבת שלום

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by wkz,

חברים שלום, דבר ראשון חיפשתי תת פורום X8 אבל לא מצעתי, אם כתבתי בפורום הלא נכון אני מתנצל! בכל מקרה, יש לי תקלה ב HTC X8 ורציתי לדעת האם תוכלו לעזור לי בבקשה סנכרנתי את האנשי הקשר דרך יצוא אנשי הקשר של האוטלוק (האייפון) וייבאתי ל OUTLOOK.COM וזה סנכרן לי את האנשים, עכשיו שאני מחפש באנשי הקשר אני רואה את כולם טוב, אך שחלק מתקשרים אלי אני פתאום רואה את השיחה הנכנסת בג'יבריש (באנשי קשר אני רואה את השם טוב וכמו שצריך) כמו כן שאני נכנס ל WHATAPP באנשי קשר בתוך האפליקציה אני רואה את האנשי קשר מצויין אך שאני נכנס ל"מעודפים" באפליקציה -כל- האנשים בגיבריש וכך גם שרושמים לי הודעה ב WHATSAPP. מה שמוזר זה שאם רושמים לי הודעה ב WHATS APP והטלפון שלי במצב LOCKSCREEN אני רואה NOTIFICAT…

• 0 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.