עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם. ברצוני לרכוש מכשיר MP4 עד איזור ה 600 שקל השימוש העיקרי בו יהייה לשמיעת שיריםורדיו, פחות לצפיה בסרטים. חשבתי על ה COWON D2. בנוסף. אני חייל לכן רצוי שהנגן יהייה די חזק אז בלי יותר מדי חפירות, אתם המומחים ונשמע מה יש לכם להציע.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  2. Started by JeW BoY,

שלום, אני הולך היום לאורנג' לשדרג תוכנית ולרכוש מכשיר חדש רציתי לדעת איזה מכשיר הייתם ממליצים אני ממש לא רוצה את הNOKIA N93 וכאלה שממש מאיטים. אבל מצד שני אני מעוניין במכשיר התומך ב WIFI וגלישה סוללרית (עד כמה שאפשר) איזה מכשירים ישנם בשבילי? תודה נ.ב. Navigator 6210 שנראה נחמד. אבל אני ממש מעוניין בניסיון אישי שלכם תודה

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  3. Started by ZXY1,

המכשיר תומך ברשת הוט מובייל/פלאפון/רמי-לוי ? (בתקן 850/2100 דור 3) יש מקומות שכתוב שלא תומך בהוט מובייל? ויש מקומות שכתוב שכן תומך בהוט מובייל? איך מודאים בוודאות שהמכשיר כן תומך בהוט מובייל? יש מכשירים שתומכים בכול הרשתות?

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  4. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש GPS של חברת MIO אני צריך עזרה על איזה מכשיר אני מחפש נטו GPS ולא את כל החלקים שמסביב

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  5. Started by e.s,

http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=579893

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  6. שיהיה עים ויי פיי מוסיקה מצלמה איכותית שיהיה מהיר אפשרי מסך נגיעה מכשיר איכותי אבל לא מצועצע מידי תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  7. Started by עמיר שחר,

שלום אני מעונין לקנות נגן MP3 יש לי מספר דרישות אין לי תקציב מסויים. הדרישות: 1.יכולת הקלטה של הרצעות לימודיות. 2. נפח של לפחות 8GB 3. הפשרות לקלוט בהמצעותו רדיו. מה דעתכם על אחד משני הנגנים האלה האם הם מספיק איכותיים ועונים לי על הדרישות? http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=469251 http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=473743 האם יש עוד המלצות לנגנים אחרים?? חשוב שהוא היה אמין בעל שעות הקלטה ארוכות (הקלטת הרצאות בלימודים) בתודה מראש עמיר

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  8. מותג הגיימינג האמריקאי יחשוף מוצר חדש ומסקרן מאוד ב-1 בנובמבר - ובינתיים יש לנו הדלפות שחושפות את המראה והמפרט הטכני שלו לכתבה

9. Started by D-M-X,

איפה אפשר למצוא דבר כזה? משום מה לא קיבלתי באריזה טכנית אני יכול להתסדר גם בלעדיו שזה הכי כיף אבל תמיד יש כל מיני טיריקם קטנים שבלי מדריך בחיים אי אפשר לעלות עליהם

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  10. האם אפשר לראות את כל התמונות,שיחות ווצאפ,פתקים וכו' דרך האייטיונס על המחשב עצמו? פשוט להיכנס לאייטיטוס במחשב ולראות את הנ"ל? כמו בתיקיה רגילה? כנ"ל דרך האייקלאוד? ערן

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  11. קיבלתי שילשום תמכשיר וכשאני מנסה להעביר למכשיר אחר של אותו דגם זה כותב לי שעברת הקובץ נכשלה וניסיתי כמה פעמים לשלוח ולא עוזר משהו אולי יודע למה זה ואיך מעבירים קבצים במכשיר הזה למכשיר אחר? כי גם שמנסים לשלוח לי כתוב שהשליחה נכשלה למה זה?

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  12. Started by Amit Bar,

אני לא מבין איך מכניסים משחקים לפלאפון דרך כבל ה-USB... אשמח אם תוכלו להסביר לי איך לעשות זאת. ועוד דבר, אני צריך אתרי משחקים טובים לפלאפון שלי. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  13. Started by geigera,

שלום אני מתלבט בין G2 (בחו"ל, בארץ זה יקר) לבין זנפון 5 A500 (בארץ או בחו"ל). מה דעתכם? מה שחשוב לי זה: אמינות (לא מתקלקל מהר), עמידות יחסית בנפילות, gps שעובד כמו שצריך, סוללה סבירה (אני לא משתמש כבד). בנוסף, ראיתי שני דגמים של זנפון 5: cg, kl. בהתחלה חשבתי שההבדל הוא הזכרון (kl: 8, cg: 16) אבל אז ראיתי בחנות ksp שהם כותבים על kl שהוא 16g. אז מה ההבדל? חשבתי גם על זנפון 2, אבל הוא יותר יקר ובעיקר מפריע לי הגודל. מה דעתכם? תודה ארי

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  14. Started by mj23,

שלום קניתי טאבליט חדש לנובו S8 וכבל OTG חיברתי את הכבל עם הגו'טיק האלחוטי שלי לטאבלט וכלום לא קורה חשבתי שהכבל לא עובד אז חיברתי סתם דיסק און קי וזה קלט לי אותו ישר מה אני יכול לעשות איך אני יכול לחבר את הג'ויסטיק שלי לטאבלט? גירסת אנדראויד על הטאבלט היא 5.13 משהו כזה זה עידכן אוטמטית להכי חדש

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  15. המשך ההתכנסות בשוק ה-PC עשוי להביא לעוד חיזוק עבור היצרנית הסינית לכתבה

16. Started by zuris,

שלום לכולם, אני מחפש טאבלט לקנייה, אבל נאבדתי בים הטאבלטים שבשוק... מישהו יכול להמליץ לי על טאבלט? אני מחפש טאבלט בו אוכל לפתוח מסמכים לקריאה pdf, מצגות, word ושאוכל לכתוב בתוך המסמך הערות שיהיו שמורות על המסמך (כתיבה נוחה עם עט אלקטרוני). אני רוצה בנוסף גלישה באינטרנט תומכת wifi לא מחייב 3G. חיי סוללה לפחות 6 שעות. אלו הדברים הכי קריטיים לי מכיוון ורוב השימוש בו יהיה עבור לימודים באוניברסיטה (ואני רוצה להשתמש בו כ"מחברת חכמה"..). תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  17. Started by malkind86,

עד 350שח' איכותית עד כמה שאפשר עד המחיר שציינתי שיראו אותה שתתאים לשני האוזניים ראיתי פה ושם כמה דגמים אך אינני יודע אם באמת זה מוצר איכותי...

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/xiaomi-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9b%d7%9a-%d7%9e%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%a1%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%91%d7%a2-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%91%d7%99%d7%95/

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  19. Started by guyk,

אני לא מצליח למצוא את האפשרות לגיבוי השירים באייפוד. או שלפחות מישהוא יוכל לעזור לי להעביר את כל השירים לאייפוד החדש... (שזו הייתה המטרה הראשונה...) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  20. Started by Los,

אהלן, יש לי שאלה אכוון אותה לנגן שיש ברשותי כמעט חודשיים J3 מבית COWON . אז כך אני רואה שזמן הסוללה שלי הוא לא אחיד , ומדובר לפעמים על הבדלים גדולים. השאלה היא , האם אקולייזר מסוים יכול להשפיע יותר על הצריכה של הסוללה? לגבי אוזניות אני מאמין שכן יש הבדל .. האם אני טועה? יש עוד פרמטרים קריטים שגורמים "צריכה מוגברת של הסוללה"<?. אני יודע שיש גם לסוג הקובץ משקל לא קטן לודגמא FLAC לעומת MP3 .

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  21. רכשתי את המכשיר הנ''ל לפני כמה ימים, והתרשמתי לטובה מאיכות הסאונד, אך אורך הסוללה פשוט מזעזע, משהו כמו שעתיים! ואין מטען! לא ידעתי את זה רק לאחר שפתחתי את האריזה בבית. למזלי יש לי את המטען של הנגן הישן שמתאים גם לSansa plus. גם אתם רכשתם ללא מטען? גם לכם הסוללה נגמרת אחרי שעתיים?

22. הסמארטפון החדש בסדרת ה-Zenfone של היצרנית הטאיוואנית מתיימר לספק חיי סוללה אדירים בעזרת קיבולת של 5,000mAh ומפרט שפוי לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-ה-zenfone-max-אסוס-מצטרפת-אל-מירוץ-סוללו/

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  23. היצרנית המוכרת בעיקר תודות לטלוויזיות שלה מאמינה כי תצליח לאתגר גם את עולם המכשירים החכמים עם ה-U30 החדש שלה לכתבה

24. Started by nim901,

הי, אחותי קיבלה איפוד ואני רוצה להעביר לה שירים, היא כבר העבירה מהמחשב שלה כמה שירים לאיפוד ועכשיו כשאני רוצה להעביר מהמחשב שלי אז אני מקבל הודעה (מפגרת ביותר) שהאיפוד יכול להסתנכרן רק עם ספריה אחת (או משהו) ואז אני צריך למחוק הכל כדי להעביר שירים מהמחשב שלי, איך אפשר להתגבר על הטימטום הזה?!#@34 ידעתי שהאיפוד נכה אבל עד כדי כך!?#

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  25. Started by ori-silver,

האם אפשר לחבר הארד דיסק חיצוני לפלייסטישן במקום להתעסק עם מיליון צריבות?

• 0 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים