עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Shazam הופכת להיות חלק מהארסנל הטכנולוגי של הענקית האמריקאית לכתבה

2. Started by ori-silver,

האם אפשר לחבר הארד דיסק חיצוני לפלייסטישן במקום להתעסק עם מיליון צריבות?

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  3. שלום לכולם. ברצוני לרכוש מכשיר MP4 עד איזור ה 600 שקל השימוש העיקרי בו יהייה לשמיעת שיריםורדיו, פחות לצפיה בסרטים. חשבתי על ה COWON D2. בנוסף. אני חייל לכן רצוי שהנגן יהייה די חזק אז בלי יותר מדי חפירות, אתם המומחים ונשמע מה יש לכם להציע.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  4. מכשיר הביניים פלוס החדש של היצרנית הקוריאנית נחשף במלוא הודו עם קו מותן דקיק, מסך Super AMOLED ומצלמה משופרת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%93%d7%a7-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92/

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  5. כמה ימים לפני הסמארטפונים החדשים - אנחנו מקבלים מהיצרנית הקוריאנית הכרזה רשמית של טאבלטים לשנת 2019 לכתבה

6. מכשיר הדגל החדש מכיל אך ורק מסך בחלקו הקדמי - ויוצע גם בגרסת דור חמישי בתחילת השנה הבאה לכתבה

7. איזה מכשיר עדיף? נוקיה X2 ב454 שח? סמסונג ביט די ג'יי M7600 ב680 שח? או סוני אריקסון X8 ב817 שח? הX8 הוא טוב? אם נניח לשימושים בסיסיים ולא יותר מדי? הוא לא נתקע או איטי? ואיך הX2? מעבר לזה שהוא מכשיר בסיסי והוא גם נוקיה (S40)? ואיך הזמן סוללה של הביט די ג'יי? בתור קניה בשבילכם אם היו רק האופציות הנ"ל מה היא האופציה העדיפה? איזה הוא מכשיר שישרת אותכם לאורך זמן ולא יעשה יותר מדי בעיות? מאפיינים שמעניינים אותי זה רמת קרינה שהמכשיר עובד בה, מוסיקה,3.5 מ"מ, נגן מדיה (MP3), חיי סוללה, אם הוא סמארטפון כמובן שזה יותר טוב אבל השאלה איך הX8, מצלמה גם זה טוב שיש, ומעבר לזה בין המכשירים הנ"ל איזה מכשיר יותר טוב ועדיף? תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  8. אחרי התוצאות המקדימות המרשימות, הסמארטפון הקשוח של סמסונג נחת לביקורת באתר הפופולרי gsmarena והפך למלך הסוללה החדש גם שם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94-galaxy-s6-active-%d7%9e%d7%97%d7%96%d7%a7-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%a2%d7%9e%d7%93%d7%95-%d7%9b%d7%90%d7%9c%d7%95%d7%a3-%d7%97%d7%99%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94/

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  9. Started by אנטי,

הייתה לי אוזניית Voyager 855 של Plantronics, והייתי מאוד מרוצה ממנה. השימוש שלי התחלק בין שיחות בסלולארי שביצעתי עם אוזנייה אחת, לריצה בחדר כושר שבו חיברתי את האוזנייה השנייה. למרבה הצער האוזנייה הלכה לעולמה בנסיבות טראגיות למדי. מה שעוד יותר טראגי הוא שהדגם הזה כבר לא מיוצר. גם אחרי מחקר אני לא מצליח למצוא משהו מקביל בחנויות בארץ, וקצת חושש לרכוש אוזנייה מחו"ל ללא המלצות קונקרטיות. את האוזנייה הקודמת קניתי ב 300 ש"ח, אבל אני אשקול גם לעלות למעלה במידה ובאמת אין כיום משהו מקביל בטווח המחירים הזה. אני לא חייב אוזנייה בעלת יכולות סינון רעשים "צבאית". אני צריך אוזנייה שתאפשר לנהל שיחה בתנאים סבירים, לשמוע מוסיקה באיכות טובה, וכאמור אוזניה נוספת שאפשר לחבר ולנתק. אודה על כל ה…

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  10. שלום לכל המומחים, יש לאשתי אייפון 4 כבר כמעט 5 שנים, ללא תקלות וזה למרות שהילדים הקטנים נוגעים בו והיא לא מהנזהרים. מעוניינת להחליף. תקציב : 1800 חריגה : 700 מקור רכישה : מהארץ תאריך הרכישה המשוער : בחודש הקרוב מפעילה סלולרית : אורנג' גודל מסך: עד 5 אינץ'. לא יותר מ 5.2 אינץ'. חשוב לי מאוד: מצלמה כמה שיותר איכותית, רזולוציית מסך, רובסטיות (עמיד ואמין). דברים פחות חשובים במכשיר : הרצת משחקים. הערות נוספות :מאוד חשוב שיהיה נוח פיזית בידיים. תודה לכל המסייעים. עוז

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  11. סמארטפון ה-Xiaomi Mi Max עתיד להיחשף בעוד כשבוע, וברשת חלוקים בדעות אודות השבב העצמי של היצרנית אשר יוצג או לא יוצג לצידו היא אמנם כבר לא משתייכת אל הטופ 5 של עולם הסמארטפונים, לפחות לפי חברת IDC, אך שיאומי (Xiaomi) ממשיכה לעורר עניין רב מאוד ברחבי הרשת – כשהפעם במוקד נמצא מכשיר ה-Mi Max שלה, שיהיה הסמארטפון הגדול ביותר שהשיקה מאז ומעולם ואמור לזכות להצגה רשמית ב-10 במאי – באירוע בו ייחשף לכאורה גם צמיד ה-Mi Band 2 של החברה, ואולי אפילו שבב מפיתוח עצמי שיענה לכינוי Rifle. פאבלט ה-Mi Max כבר הוצג במספר תמונות טיזר רשמיות, אך נכון לעכשיו נראה שיש רק ניחושים אודות המאפיינים הספציפיים שלו. דיווח עדכני טוען שהמפרט יהיה דומה מאוד לזה של ה-Redmi Note 3 Pro המרשי…

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  12. Started by taltarablus,

ההצפנה, שמגיעה תחילה לפלטפורמת האנדרואיד עם העדכון האחרון של האפליקציה, תוודא כי רק המוען והנמען יוכלו לראות את תוכן ההודעות לכתבה: http://hwzone.co.il/whatsapp-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a6%d7%a4%d7%99%d7%9f-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%94%d7%95%d7%93%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  13. שלום לחברי הפורום, לפני רכישת סמרטפון ראשון והשקעת סכום כסף לא מבוטל (כ 2K ש"ח) הייתי רוצה להתייעץ על מנת לא לצאת מאוכזב . הידע שלי בתחום לא רחב מספיק על מנת שאוכל להחליט בעצמי ועל כן , אשמח להתייעץ עמכם. אני רוצה מכשיר שבנוי טוב ולא יישבר מכל לחיצה או טיפה אבק . יש ילדים קטנים בבית ולכן חשוב שהמכשיר יהיה מספיק עמיד ולא ישווק חיים אפילו אם חס וחלילה יפול. כמובן שארכוש מגן בנפרד. מבחינת חומרה ופיצ'רים- אני רוצה מכשיר שיריץ אינטרנט ללא תקיעות, עם מעבד חזק ומסך חד מכשיר שיהיה רלוונטי לכמה שנים כי כמו שאני מכיר את עצמי, לא אחליף מכשיר בקרוב . נושא המסך הוא קריטי , אני מתכנן להשתמש באופציית הניווט ועל כן חשוב שאוכל לראות את המפה גם בשמש . יש לי מטען ברכב כך שנושא אורך חיי ס…

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by integral,

חבר שלי צריך אחד. האם זה בפלאפונים מספיק טוב? אם כן אז איזה פלאפון? האם זה שבא עם הפאלמים למיניהם עדיף? אם כן אז איזה פאלם מומלץ? או שבכלל מומלץ IPAQ? ואיזו תוכנת GPS עדיפה?

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by lev-27,

שאלה מוזרה, אני יודע, אבל תזרמו איתי. אני מתעניין במכשיר WP8 ומתלבט בין לומיה 920 ל-HTC 8X. ל-HTC יש צבע בשם Limelight Yellow. באתר של HTC דרך הלפטופ שלי המכשיר נראה בצבע צהוב-ירקרק מגניב כזה. דרך מסך Dell 2209 פאנל IPS המכשיר נראה בצבע ירוק זרחן כמו האפוד הזוהר שחייבים ללבוש כשיוצאים להחליף צמיג ברכב. http://www.htc.com/www/ בסרגל למטה יש ארבע צבעים תבחרו בצבע הצהוב או מה שזה לא יהיה. באירוע השקה של Gsmarena צילמו את המכשיר והיה לו צבע צהוב-כתום, אבל אני מניח שזה יצא ככה בגלל התאורה באולם. http://www.gsmarena.com/htc_september_event-review-817p2.php תגלגלו למטה. איזה צבע אתם רואים?

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  16. האם הנגן Iriver T30 512MB מומלץ ב 350 ש"ח או שיש יותר טובים באותו מחיר .מי שיש לו להציע נגנים יותר טובים שיגיד .או שממליצים לי על Iriver T30 512MB

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  17. שלום, ברשותי יש SONY ERICSSON XPERIA ARC S והסוללה שלו היא BA750, מכיוון שהסוללה כבר כמעט הלכה אני מעוניין לרכוש סוללה חדשה. שמתי לב שבאתר הזה קיימת הסוללה אך רשום שהיא מיועדת למכשיר Xperia Arc LT15i XPERIA Pro X12 LT18 והסוללה הזאת נראית בדיוק כמו מה שיש לי, השאלה שלי האם היא תתאים גם למכשיר שלי? תודה רבה לעוזרים!

18. Started by yitzy,

שלום לכולם אני מתכנן בקרוב שידרוג מה6120 שלי לE65 (אלא אם יש לכם הצעה יותר טובה) מעניין אותי מה שונה?מה זהה?... מה שחשוב לי הכי הרבה זה גלישה באינטרנט! ‏(‏אופרה מיני!) ז"א מהירות גבוהה (דור 3.5), מסך טוב, מקשים נוחים... גם חשוב לי המערכת הפעלה, אני אוהב את הs60v3 שיש לי ויש לי אוסף נכבד של תוכנות מתאימות...רק מוודא שהמערכת זהה ב65? סוללה, איך היא בE65? התחממות המכשיר..(אחד הסיבות שאני מחליף)..? תודה רבה יצחק

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  19. שלום יש לי נגן mp3 אני מעוניין ליצור תיקיות חדשות שיהיה קצת סדר בשירים..זה אפשרי? ניסיתי ליצור סתם ככה אבל אני לא מוצא תתיקייה בתוך הנגן.

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  20. Started by ProNoob238,

שבת שלום וחג שמח לכולם. אני כרגע במסע שיפוצים לחדרי ובין היתר אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה. לצערי, אני כבר שנים לא התעסקתי עם חומרה וטכנולוגיה, כך שאני כבר לא כל כך בקיא בכל הנושא ולכן אני זקוק לעזרתכם. אתן כמה פרטים לגבי הטלוויזיה- קודם כל, חשוב לי שהיא תהייה של מותג יחסית ידוע, שאני אוכל לסמוך על החברה באמת, לא פעם קנינו מסכי מחשב וטלוויזיה שאומנם על הדף נשמעו ברמה גבוהה, אבל במבחן האמת הם לא עמדו. שהטלווזיה תהייה חכמה- לא צריך חיבור לאינטרנט או דברים בסגנון, אבל שאני אוכל לחבר אליה מחשב ודיסק קשיח חיצוני שממנו אני לראות סרטים כראוי(אם יש אפשרות של הכנסת תרגות בעברית אז מעולה) עיקר הטלוויזיה יהיה צפייה בסרטים דרך מכשירים חיצונים וכמו כן צפייה בVOD של הוט, אני לא מאמ…

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  21. 1.אני רוצה הלקנות זכרון מיקרו יש את הזכרונות הרגילים אם לא טועה מ CLASS 4/5 ויש זכרונות ULTRA אם CLASS 10 חוץ ממהירות קצב העברת נתונים נגיד בין המחשב לזכרון ,יש הבדלים בביצועים למשל אם אני רוצה לנגן סרטי MKV FULLHD במכשיר שלי? 2.אני רוצה גם לנגן סרטי MKV מהטלפון ולשדר ישירות לטלוויזיות סמארט TV , ואני רוצה שמהירות הלעת הסרט מהטלפון ישירות לטלוויזיה תהיי כמה שיותר מהירה , אז במקרה כזה יהיה קשר לאיכות/מהירות הזכרונות ?

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  22. Started by psychuil,

אבא של חברה שלי רוצה GPS, והוא לא חזק בקטע הטכנולוגי, אלא אם יושבים ומסבירים לו טוב טוב. אז בגדול אנחנו רוצים משהו במחיר סביר, שיהיה דובר רוסית, ושיהיה כמה שיותר פשוט לתפעול. וגם רצינו לדעת איך עובד כל הקטע של עדכוני המפות, זה מתעדכן לבד או שצריך לעדכן את זה דרך המחשב אומשו?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  23. Started by matteo,

אוקי, יש לציין שהכל חוקי כאן, הפלאפון ברשותי כבר כמה שנים אז עברתי לסלקום, ובא לי להשתמש בנוסף גם בפלאפון הישן שלי k610i עם הסים של סלקום יש לי את התוכנה שמביאה לי את הקוד לunlock אבל כשאני נכנס לפלאפון בלי כרטיס סים, אני יכול אך ורק לחייג למס' חירום, אין לי אפשרות בכלל ללחוץ על סולמית וכשאני לוחץ על סולמית לא קורה כלום, רק מספרים אפשר ללחוץ. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  24. Started by nim901,

הי, אחותי קיבלה איפוד ואני רוצה להעביר לה שירים, היא כבר העבירה מהמחשב שלה כמה שירים לאיפוד ועכשיו כשאני רוצה להעביר מהמחשב שלי אז אני מקבל הודעה (מפגרת ביותר) שהאיפוד יכול להסתנכרן רק עם ספריה אחת (או משהו) ואז אני צריך למחוק הכל כדי להעביר שירים מהמחשב שלי, איך אפשר להתגבר על הטימטום הזה?!#@34 ידעתי שהאיפוד נכה אבל עד כדי כך!?#

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  25. Started by Snirs69,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת נגן בעל נפח של כ-30GB לפחות. השימושים הם בעיקר מוזיקה, לכן אני רוצה נגן עם יציאת מוזיקה מאוד איכותית. חשבתי לקנות את ה-Microsoft Zune כי אמרו לי שהוא מאוד איכותי ומחו"ל יכולתי להשיג אותו במאוד זול. בנוסף אמרו לי גם שהCreativ Vision מאוד טוב. מה אתם ממליצים? ללכת על אחד מהם או ללכת על משהו אחר? {העיניין של הכסף הוא פחות קריטי}. תודה מראש על העזרה, שניר.

• 9 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים