גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! לפני כשבוע היתחדשתי בנוקיה 5800החדש והחמוד, מכשיר מצויין ובאמת שווה רק בעיה אחת מעצבנת אותי אני חובב סדרות מושבע וכשהעברתי קובץ mp4 שהוא אמור לקרוא זה לא עבד. אולי יש תוכנה שיכולה לעזור לקודד נכון? בתודה האדום האגדי
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי פלאפון חדש ונמחקו לי בטעות כל המספרים שהיו נמצאים גם על ה- SIM וגם על הכרטיס הפנימי . למזלי יש לי גיבוי על המחשב בקובץ וורד את השמות של כולם. השאלה האם יש תוכנה שאפשר להמיר מי- וורד או אקסל לתוך הנייד??? תודה רבה זאביק
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום אנשים!! קניתי לחברה שלי נגן SANSA E270 ואני מחפש את התוכנה של הנגן באינטרנט בכדי להעביר שירים לנגן... קיבלתי איתו דיסק אבל מישום מה אני לא מצליח להתקין את התוכנה. אשמח אם תעזרו לי למצוא את מבוקשי. בתודה רבה אלדד כהן.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום יש ברשותי מכשיר מסוג אנוידה שילד יש לי עליה משחקים שחלקם מבקשים אינטרנט בשביל שאוכל לשחק גם במצב שחקן יחיד לדוגמת MC5 בקרוב אני יוצא לטיול ממושך במזרח ואני אהיה בלי קליטה אינטרנטית רציתי לדעת האם יש תוכנה שמאפשר למשחק לחשוב שהוא כאילו באינטרנט ולתת לי לשחק מבלי שאני באמת באינטרנט? אני מקווה שאתם מצליחים להבין מה אני אומר... תודה!
-
- 14 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
שלום! האם מישהו מכיר תוכנה שתוכל לעזור לי לנגן סרטים עם התמיכה ב divx למחשבי כף-יד?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה ,אחותי ביקשה תוכנה כזו לניהול זמן ,מין סוג של יומן כזה ,משהו לתלמידים שאפשר להתקין על הפלאפון ,בפורמט jar (הפלאפון הוא nokia 5610 )
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לסוני אריקסון k800i שנותנת להסיר דברים מן המסך הראשי ...
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי נגןMP3(מצויין) של SAMSUNG > לא יודע איך לסדר את רשימת השירים ניסיתי להשתמש בתוכנה שהנגן מספק - ומשום מה זה לא הצליח לסדר את רשימת השירים בסדר ההשמעה הרצוי מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות את זה בקלות ובלי בעיות ? וגם שמסדרת טקסטים בעברית > שלא יתהפכו בתצודה בנגן ? THX!!!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גם כשמצב "המתנה פעילה" מבוטל, המכשיר שברשותי מדגם 6120CLASSIC. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ברצוני להקליט שיחת טלפון מסוימת, אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה טובה לעשות זאת? המכשיר ברשותי הוא Nokia 6120 תודה
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש אפליקציה לאנדרואיד שתוכל לסנכרן בין מה שקורה במכשיר האנדרואיד למחשב ווינדוס 8 למשל אני באמצע סרטון ביוטיוב ואז הגעתי הביתה אז אני ילחץ על איזה כפתור או משהו ואז הסרטון יפתח באותה נקודה שראיתי במכשיר. או אם גלשתי באתר מסויים אז שאני ילחץ על הכפתור האתר יפתח במחשב בלי שאני יצרתך לחפש אותו. במילים אחרות שאני יוכל להמשיך מאיפה שהייתי בפלפון או בטאבלט במחשב
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מהתוכנה המקורית שלהם HotSync כבר מזמן התייאשתי, היא מייצרת בעיות על גבי בעיות \= מישהו מכיר תוכנה טובה שעובדת עם המכשירים האלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש כזו חיה? תוכנה שאני בוחר את קובץ המקור + כתובית עברית והוא מקודד לי לגודל לפי סוג מכשיר שאני מקיש לו?
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
שלום רב למכשירי נוקיה קיימת תוכנה של נוקיה אשר מגבה את המכשיר, מסנכרנת וגם מאפשר לשלוח SMS מהמחשב דרך הפלאפון כאשר הפלאפון מחובר למחשב. התקנתי את LG PC Suite אבל לא ראיתי אפשרות של שליחת SMS דרך התוכנה כאשר הפלאפון מחובר. לכן, מכירים תוכנה אחרת? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט במחשב מרחוק במחשב ע"ג bluetooth או wifi. יש ברשותי מכשיר עם s60 3rd edition. הכוונה בשליטה מרחוק היא שהיא תאפשר לי לשלוט בתוכנת מדיה כמו windows media player, או שלפחות תתן לי להפעיל פונקציות שאני מגדיר מרחוק. מהחיפושים שערכתי בעצמי מצאתי רק תוכנות שלא מתאימות לגרסת מ"ע שלי (3rd edition), או שלא עובדות וכו'. חוץ מזה אשמח לשמוע המלצות לאפליקציות מגניבות ושימושיות שכדאי להשיג לסימביאן .
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שאני אוכל לכתוב לה הודעה ומס', עם תאריך ושעה. שהיא תשלח את ההודעה בצורה רגילה, פשוט מתוזמנת. לסימביאן 9.1 אני רק זקוק לשם, אם זה לא FREEWARE אז כמובן לא כדאי לצרף לינק להורדה וכו'... תודה רבה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
יש דבר כזה? יש לי WM 5
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אז אם יש לכם לינק אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריך שם של תוכנה אם קישור לתוכנה שמשנה פורמט של וידיאו ל 3GP
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתגדיר לי שאת כל האפליקציות יותקנו על הכרטיס sd שלי במקום על המכשיר.. יש לי מיילסטון עם 8gb sd אבל אין לי מספיק זיכרן על הפלאפון, יש אפשרות להתקין את כל התוכנות אוטומטית על sd במקום על הפלאפון??
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שיחקתי בפיפא 12 באייפד בעזרת הגיימפאד וזה היה ממש נחמד וחשבתי שאולי יהיה דבר כזה רק כללי, לא למשחק או אפליקציה מסוימת. חיפשתי קצת באפ סטור ומצאתי תוכנות ששולטות רק במוזיקה באייטיונס ובטלוויזיות. אתם יודעים אם יש אפליקציה כזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
האם יש חיה כזו שתדרוש סיסמא בעת חיבור מיקרי כיוון שאין לי חבילת אינטרנט? וכמובן שגם לא תציק בעת חיבור לWIFI.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-