עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני מחפש אפליקציה לאנדרואיד שתוכל לסנכרן בין מה שקורה במכשיר האנדרואיד למחשב ווינדוס 8 למשל אני באמצע סרטון ביוטיוב ואז הגעתי הביתה אז אני ילחץ על איזה כפתור או משהו ואז הסרטון יפתח באותה נקודה שראיתי במכשיר. או אם גלשתי באתר מסויים אז שאני ילחץ על הכפתור האתר יפתח במחשב בלי שאני יצרתך לחפש אותו. במילים אחרות שאני יוכל להמשיך מאיפה שהייתי בפלפון או בטאבלט במחשב

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  2. מהתוכנה המקורית שלהם HotSync כבר מזמן התייאשתי, היא מייצרת בעיות על גבי בעיות \= מישהו מכיר תוכנה טובה שעובדת עם המכשירים האלה? תודה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  3. יש כזו חיה? תוכנה שאני בוחר את קובץ המקור + כתובית עברית והוא מקודד לי לגודל לפי סוג מכשיר שאני מקיש לו?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by sebi,

כותרת...

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  5. שלום רב למכשירי נוקיה קיימת תוכנה של נוקיה אשר מגבה את המכשיר, מסנכרנת וגם מאפשר לשלוח SMS מהמחשב דרך הפלאפון כאשר הפלאפון מחובר למחשב. התקנתי את LG PC Suite אבל לא ראיתי אפשרות של שליחת SMS דרך התוכנה כאשר הפלאפון מחובר. לכן, מכירים תוכנה אחרת? תודה לעוזרים

6. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט במחשב מרחוק במחשב ע"ג bluetooth או wifi. יש ברשותי מכשיר עם s60 3rd edition. הכוונה בשליטה מרחוק היא שהיא תאפשר לי לשלוט בתוכנת מדיה כמו windows media player, או שלפחות תתן לי להפעיל פונקציות שאני מגדיר מרחוק. מהחיפושים שערכתי בעצמי מצאתי רק תוכנות שלא מתאימות לגרסת מ"ע שלי (3rd edition), או שלא עובדות וכו'. חוץ מזה אשמח לשמוע המלצות לאפליקציות מגניבות ושימושיות שכדאי להשיג לסימביאן .

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  7. שאני אוכל לכתוב לה הודעה ומס', עם תאריך ושעה. שהיא תשלח את ההודעה בצורה רגילה, פשוט מתוזמנת. לסימביאן 9.1 אני רק זקוק לשם, אם זה לא FREEWARE אז כמובן לא כדאי לצרף לינק להורדה וכו'... תודה רבה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  8. אז אם יש לכם לינק אני אשמח

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Slavikik,

צריך שם של תוכנה אם קישור לתוכנה שמשנה פורמט של וידיאו ל 3GP

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  10. אני צריך תוכנה שתגדיר לי שאת כל האפליקציות יותקנו על הכרטיס sd שלי במקום על המכשיר.. יש לי מיילסטון עם 8gb sd אבל אין לי מספיק זיכרן על הפלאפון, יש אפשרות להתקין את כל התוכנות אוטומטית על sd במקום על הפלאפון??

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שיחקתי בפיפא 12 באייפד בעזרת הגיימפאד וזה היה ממש נחמד וחשבתי שאולי יהיה דבר כזה רק כללי, לא למשחק או אפליקציה מסוימת. חיפשתי קצת באפ סטור ומצאתי תוכנות ששולטות רק במוזיקה באייטיונס ובטלוויזיות. אתם יודעים אם יש אפליקציה כזאת? תודה.

12. האם יש חיה כזו שתדרוש סיסמא בעת חיבור מיקרי כיוון שאין לי חבילת אינטרנט? וכמובן שגם לא תציק בעת חיבור לWIFI.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  13. ראיתי תוכנה כזאת אצל מישהו בצבא ולא שאלתי אותו יותר מדי פרטים כי חשבתי שיהיה קל למצוא... טעיתי מישהו יכול עזור לי?

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by GOM(h)z,

יש לי נגן Iaudio Cowon D2 4GB מצוין, גירסת 3.57 בצבע שחור. יצא לי לקרוא בכל מיני מקומות שיש תוכנות כמו לוח שנה,סטופר,מילון,וכדומה.(לגירסאות מעודכנות יותר) וכן,מהאתר בפורומים שלהם אפשר להוריד אך צריך להירשם,זאת תיהיה האופציה האחרונה. יש למישהו מושג איפה יש אפשרות להוריד?(חוץ מהפורומים) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by dj shay 30010,

היום כיבלתי מ אורנג N95 מכשיר נחמד לא משהו מיוחד אני מחפש תוכנות למכשיא אז עם מישהו מכיר לינקים שיגיד

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם. כמו שידוע לכם מתרד קודם רכשתי את שני המכשירים האלו לאבי ולי ואני מאוד התרשמתי לחיוב מהנוחות של הE65 ומהעובי הקטן מאוד שלו אבל יש חסרון שהוא לדעתי ענק והוא המצלמה (רק 2מגהפיקסל) זה ממש ממש קצת ובאסה לי מאוד לא מושך אותי לצלם תמונות כמו שהייתי איזה יומיים עם הN המלצמה משכה אותי לצלם תמונות פשוט..בE אני כבר מכיר את האיכות ככה שזה לא מושך ובכללי פלאפון כזה בלי מצלמה עם איכות רצינית זה פשע!!! יש לי עוד שבועיים להחליט אם אני רוצה להחזיר אותו או לא.מה אתם אומרים עליו כי לפי דעתי הוא מאוד נוח ומרשים רק המצלמה מבאסת טוטאלית את המכשיר!!! והאם כדאי להחליף אותו לN השחור שמגיע עם1גיגה זיכרון לעומת הE???

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by marmark,

שלום עם איזה תוכנה אני יכול לדבר דרך הMIO ? SKYPE אינה תומכת ב MIO 550..... תודה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by גיל בייטס,

ברשותי נייד מסוג nokia e51 עם מערכת הפעלה של סימביאן, אני מעוניין לאבטח אותו ולסרוק אותו כנגד כל מיני מזיקים, בחנות של נוקיה אונליין (ovistore) לא מצאתי שום דבר רלוונטי אבל אולי זה בגלל שלא חיפשתי נכון, מישהו יכול להמליץ על תוכנות חינמיות מהסוג הזה? תודה.

19. תומכת עברית, ליצירה, עריכה וקריאה של קבצים. רצוי חינמית ואם לא- אז בתשלום וגם שתהיה דרך לקרוא/לערוך את הקבצים עם מיקרוסופט אופיס על מחשב PC תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. מחפש תוכנה לנוקיה N95 הרגיל להקלטת שיחות. חשוב מאוד שהתוכנה לא תשמיע צלילי "ביפ" ושלא תהיה הגבלה על מספר הדקות בהקלטה אחת. גיגלתי וחיפשתי בכל הפורומים, ניסיתי את רוב התוכנות, ובעיקר את Ultimate Voice Recorder (זה מה שהשארתי מותקן אצלי עד היום), אבל הבעיה היא שהוא מגביל להקלטה של 5 דקות כל שיחה. אשמח לקבל בתגובה/מייל/מסר פרטי אפשרות לפיצוח הגבלת ה 5 דקות (מה שמצאתי לא עובד), ו/או קישור לתוכנה אחרת להורדה שלא מגבילה במספר דקות, ולא משמיעה "ביפ". תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. כותרת. מאחר שהנגן המובנה יודע לעשות רק random שהוא כבר קבוע מראש ( נגיד תמיד יהיה 21 - 77 - 15 - 90 וככה הלאה..) תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  22. היי אני מחפש תוכנת ניווט (GPS) שתעבוד על android עם מפות ארה"ב ללא התחברות לרשת. יש חיה כזו? עדיפות לאופציה להוריד את המפות מראש וללא צורך בכלל בצריכת נתונים.

• 17 תגובות
    • 7.8k צפיות
  23. אילו תוכנות יתאימו לפרטים הנ"ל עבור מכשיר TOSHIBA G810. בקרוב סקירה של המכשיר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by 00Amir,

יש לי איפון 3G ואני טס לארה"ב ורציתי לנצל את ההזדמנות להביא מכשיר אחר.. האם השידרוג המתבקש הוא איפון 4 או מכשיר אחר? איזה מכשירים מתחרים באיפון ועולים עליו מבחינה טכנולוגית\הנאתית.. בגדול המכשיר איטי, זולל סוללה וכל עבודה עם העברת שירים\סרטים\תמונות מוציאה אותי מהכלים... אשמח לעצה למכשיר טוב - אפשר להגיד שאני מחפש את המכשיר הכי טוב שקיים היום.. השימושים שלי בו זה בעיקר שירים,תמונות, צריך מצלמה טובהה, ושלא ישעמם...

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.