עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Rami0786,

שלום לכולם, שמעתי לאחרונה על הרבה גאדגטים שיעזרו לך להתעורר, אך אני עדין לא מצליח למצוא את הדבר הטוב ביותר, אולי מישהו כאן יוכל לעזור בנושא הזה... אז מה הכוונה ב"שעון מעורר חכם"? שעון שמנטר את מחזורי השינה שלך ומעיר אותך בתזמון הכי טוב שתתעורר בו באיזה צורה זה מגיע? שעון / צמיד / טבעת -- שיכולים להסתנכרן עם הטלפון מחיר? לא חשוב אם יש משהו שעונה כל הדרישות. חנויות? אמזון ואיי-ביי זה גם נחשבות לחנויות אם אין בארץ. הייתי רוצה להוסיף שישנם הרבה צמידים / שעונים שמיועדים לספורט שיש בהם את דברים כאלה. אך לא מצאתי את המידע המדויק במה שכן מצאתי שיגיד לי זמה מה שאני מחפש, יתרה מזאת, שעון שאני צריך להגיד לו שכרגע הלכ…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by 34N1A1N79,

נכון שיש את השעון עצר (לא טיימר!!!) בסמארטפון, אבל אני רוצה כזה עם צג דיגיטלי לשולחן, שמיועד רק לזה...בלי תוספות, למדוד זמן של עבודה אשמח אם למישהו יש הצעה לאחד כזה בזול, כי מה שמצאתי עד עכשיו היה די יקר, נ.ב. לא מעוניין באפליקציות במחשב!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by eranmor,

חיפושים באינטרנט הניבו חרס מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  4. שלום חברים, יש לי רעיון לאפליקציה מסוימת ואני מחפש כרגע תבנית של תוכנית עסקית מתאימה לפיתוח של אפליקציה. כלומר כל ההיבטים העסקיים של שוק, קהל יעד, פרסום, מודל רווחים, הבהרות משפטיות וכו' כך שברגע שנפגש עם האדם המתאים הרעיון יראה כמו משהו מגובש ומקצועי. תודה

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by yonatanph,

היה לי ויכוח שבו טענתי שלאייפון יש מתחרים בשוק מבחינת גודל המסך (ואיכותו) ובאותה רמת מחיר (או יותר זול). האם מישהו יכול לאשר או להפריך? אם אני צודק אשמח לקבל דגמים ספציפים שעונים על הדרישה. מדובר על אותה רמת מחיר בחו"ל ולאו דווקא בארץ.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ohad5g,

אני מחפש נגן mp3 שתומך בעברית

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by dj shay 30010,

אני מחפש שם של תוכנה או לינק לתוכנה שהופכת את הפון לשלט s60 3rd זו הגרסה של הסימביאן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, בios היה לי אפליקציה מדהימה שמתעדכנת תדיר כמה פעמים ביום , ומראה את כל המבצעים של האפליקציות ירידות מחירים , אפליקציות לפי תחומים , בחינם ,ממש משחקים שהולכים להצליח ולפני שעולים כסף הם מוצעים בחינם להורדה דרך ממשק ידידותי וכך אפשר לחסוך כסף בזה שמורידים אפליקציות לפני שהם מקבלות תג מחיר. מישהו מכיר משהו בסגנון ל android ?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה חינמית לשליחת הודעות טקסט SMS מPC המחובר בכבל לסלולארי שלי, אני רוצה לשלוח SMS במחיר שאני מקבל בשליחה מהמכשיר ולא במחיר שהחברות נותנות בשליחה מאתר מסויים. אני רוצה לשלוח הודעות בעיקר בעברית ולקבוצות בתפוצה רחבה. על התוכנה להיות פשוטה ואם היא יודעת לעבוד עם בלוטות' מה טוב, אבל לא חובה. מלבד זאת, המכשיר בו אשתמש יהיה כנראה sony ericsson k610i אבל אולי תהיה אופציה לנוקיה פשוט. תודה,

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by naoriko,

שלום רב! אני מחפש תוכנה שאפשר לסנכרן בין GPS למחשב ולהכניס קובץ מפות של אירופה אני לא מצליח לסנכרן בין המחשב לGPS אני מחפש תוכנת סנכרון

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by The Dom,

אהלן. אני מחפש תוכנה של שעון מעורר (חינמי) שאני יכול להגדיר לו שעה ובאיזה ימים להעיר אותי. שיהיה יותר מאפשרות אחת לתזכורת. ושתהיה אופציה ל"נודניק" (שאחרי כמה דקות זה מצלצל שוב),ואם יש אפשרות לכוון גם כול כמה דקות שזה יצפצף- מה טוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  12. היי חברים. יש לי פלאפון סוני אריקסון K810i. הוא מלא בהודעות ואני רוצה לשמור אותם. יש תוכנה כלשהי טובה לזה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היומן שיחות של ה 6120c יכול לשמור שיחות מקסימום עד 30 ימים (בהגדרות אפשר לבחור ללא יומן\יום\10 ימים\30 ימים), שלאחריהם הרישומים נמחקים. אני מעוניין שהמספרים ישמרו ללא הגבלה של זמן (כל פלאפון, שהיה לי עד עכשיו, עשה את זה). עד כמה שהבנתי, אין מה לעשות ברמת הטלפון כדי לאפשר את זה, אבל מכיוון שהמכשיר הוא סימביאני, אני מניח שקיימת תוכנה שתוכל לעשות זאת. אשמח לקבל המלצות לתוכנות כאלה (עם נטיה לתוכנות חינמיות) או אפילו פתרונות אחרים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  14. שלום לכולם! לפני כשבוע היתחדשתי בנוקיה 5800החדש והחמוד, מכשיר מצויין ובאמת שווה רק בעיה אחת מעצבנת אותי אני חובב סדרות מושבע וכשהעברתי קובץ mp4 שהוא אמור לקרוא זה לא עבד. אולי יש תוכנה שיכולה לעזור לקודד נכון? בתודה האדום האגדי

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  15. שלום לכולם רכשתי פלאפון חדש ונמחקו לי בטעות כל המספרים שהיו נמצאים גם על ה- SIM וגם על הכרטיס הפנימי . למזלי יש לי גיבוי על המחשב בקובץ וורד את השמות של כולם. השאלה האם יש תוכנה שאפשר להמיר מי- וורד או אקסל לתוך הנייד??? תודה רבה זאביק

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  16. שלום אנשים!! קניתי לחברה שלי נגן SANSA E270 ואני מחפש את התוכנה של הנגן באינטרנט בכדי להעביר שירים לנגן... קיבלתי איתו דיסק אבל מישום מה אני לא מצליח להתקין את התוכנה. אשמח אם תעזרו לי למצוא את מבוקשי. בתודה רבה אלדד כהן.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Roeebaeloha,

שלום יש ברשותי מכשיר מסוג אנוידה שילד יש לי עליה משחקים שחלקם מבקשים אינטרנט בשביל שאוכל לשחק גם במצב שחקן יחיד לדוגמת MC5 בקרוב אני יוצא לטיול ממושך במזרח ואני אהיה בלי קליטה אינטרנטית רציתי לדעת האם יש תוכנה שמאפשר למשחק לחשוב שהוא כאילו באינטרנט ולתת לי לשחק מבלי שאני באמת באינטרנט? אני מקווה שאתם מצליחים להבין מה אני אומר... תודה!

• 14 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. משהו מכיר? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  19. שלום! האם מישהו מכיר תוכנה שתוכל לעזור לי לנגן סרטים עם התמיכה ב divx למחשבי כף-יד?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by alexbmw,

אז ככה ,אחותי ביקשה תוכנה כזו לניהול זמן ,מין סוג של יומן כזה ,משהו לתלמידים שאפשר להתקין על הפלאפון ,בפורמט jar (הפלאפון הוא nokia 5610 )

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  21. מחפש תוכנה לסוני אריקסון k800i שנותנת להסיר דברים מן המסך הראשי ...

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  22. יש לי נגןMP3(מצויין) של SAMSUNG > לא יודע איך לסדר את רשימת השירים ניסיתי להשתמש בתוכנה שהנגן מספק - ומשום מה זה לא הצליח לסדר את רשימת השירים בסדר ההשמעה הרצוי מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות את זה בקלות ובלי בעיות ? וגם שמסדרת טקסטים בעברית > שלא יתהפכו בתצודה בנגן ? THX!!!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. גם כשמצב "המתנה פעילה" מבוטל, המכשיר שברשותי מדגם 6120CLASSIC. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  24. ברצוני להקליט שיחת טלפון מסוימת, אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה טובה לעשות זאת? המכשיר ברשותי הוא Nokia 6120 תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.