עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by tomiv,

תקציב עד 600 שקל.. משהו שאפשר יהיה לראות וידיאו סביר נפח לפחות 2GB.. ואם תהיה בו אפשרות לTV-OUT זה יהיה מעולה.. אם אני מבין נכון זה אומר שאני יוכל לחבר אותו לטלויזיה ולראות שם סרטים שהכנסתי אליו ? אם לא תקנו אותי... תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by galr52,

שלום אני מחפש נגן mp4 עם מסך (כדי שאני אוכל לראות את רשימת השירים ולזפזפ ביניהם) השימושים שלי הם מועטים, מידי פעם לנסיעות ואולי גם לחדר כושר... עד היום היה לי נגן MP3 של 256 MB של חברת MELODY והוא החזיר לי5 שנים והוא עדין עובד טוב... אני מחפש משהו בגודל של 4-8 GB וזול כי שוב אני לא רוצה להשקיע במשהו ששימושיו מועטים... אין לי תקציב פשוט ,אם אתם יכולים, להביא לי נגן זול. בברכה, גל

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  3. Started by migez,

מחפש בשביל אחותי נגן זיכרון פלאש, של 8GB. אין הגבלה בתקציב, מה שתתנו יהיה טוב (אבל לא כאילו דברים ב5-6 אלף שקל!!) חשוב שיהיה תמיכה בתיקיות, שהנגן יהיה כמה ושיותר קומפקטי וקטן. לא חשוב שיהיה תמיכה בMP4 או מסך צבעוני וכזה. הצרכים העיקריים זה שיהיה אפשר לשמוע מוזיקה ושהנגן יהיה קומפקטי ויתמוך בתיקיות. תודה מראש לעוזרים. אהה והיא אמרה שיש לחברה שלה נגן משהו zen X של קריאיטיב, היא אמרה שהוא ממש ניראה לה, שהוא ממש קטן וישלו 8GB, אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר אני אשמח לקבל מידע ומחיר על הדגם הזה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Yonatan-A,

אהלן. אני מחפש נגן מוזיקה חדש. הקודם שלי (iaudio X5L- מיושן למדי), הפסיק לעבוד. כמובן שמבחינת המחיר אני אשמח למחיר נמוך מזה, אבל זה הגבול העליון. האמת היא שאני גם לא מעודכן לגבי השוק היום- אם כל הנגנים כבר באים עם יכולות וידאו גבוהות או לא, אבל אני מניח שאם יהיה בנגן ההוא יכולות וידאו גבוהות, זה יהיה ממש טוב. כמובן שאני צריך שיהיה נפח אחסון גדול מאוד. במידה ויש PMP שעולה יותר מ3500 ש"ח, אבל שווה את ההשקעה, אני אשמח לשמוע גם עליו. כמו כן, אני צריך שיהיה זמן בטריה ארוך במיוחד, ואם אפשר, אני ארצה לשמוע הסבר לגבי הנגן, ולמה כדאי אותו. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by Yonatan-A,

אהלן. אני טס לארה"ב בשבוע הבא, ואני רוצה לקנות לעצמי שם נגן חדש. אני רוצה שהוא יעלה בערך עד ה500 דולר (עדיף פחות). מבחינת וידאו, זה פחות חשוב לי מאיך שהנגן נראה נגיד, או מאיכות השמע שלו. הדבר שהכי חשוב לי, זה חיי בטריה. אני ממש צריך נגן שיוכל לעבוד לי הרבה זמן. בקיצור, אני אשמח להצעות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by junior_mg,

מחפש נגן חדש שהולכות להצטרף אליו אוזניות איכותיות ולכ אני לא רוצה להתפשר על האיכות סאונד.. תקציב 1000 שקל.. לא חשוב לי כל כך שיציג תמונות או וידאיו אבל אם יש מצב במחיר כזה ושוב בלי ירידה באיכות אז סבבה אשמח לדעת קצת פרטים על כל המלצה יעונ מה ההיתרונות שלו על שאר המתחרים באותו תקציב

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  7. Started by night-fire,

שלום, לאחר שנהנתי מהsansa e250 שלי הגיע הזמן לנגן חדש עד 800 ש"ח. דברים שחשובים לי: 1)איכות סאונד טובה + 2)וידיאו וסרטונים (מסך גדול ..2.4 נראה לי הכי גדול שאפשר למצוא) 3)4 GB לפחות. 4)זמן סוללה ארוך לפחות כמו הסנסה. חשבתי על שתי אופציות: מיזו m6 iriver e100 . יש עוד אפשרויות? הצעות? תודה רבה! נ.ב זו גם הזדמנות לשאול-האם יש מדריך בעברית להתקנת רוקבוקס לסנסה?

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  8. Started by N.S,

מחפש נגגנים עם הסאונד הכי טוב שאפשר למצוא לא חובה וידיאו

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. חשבתי על אלו: http://zap.co.il/model.asp?model_id=491790 זה 4 גיגה נראה לי מחיר מוזר http://zap.co.il/model.asp?model_id=410683 http://zap.co.il/model.asp?model_id=463553 תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  10. שלום, יש לי רדיו חדש ברכב עם חיבור לMP3 ולאייפוד. אני מחפש נגן לא יקר, אמין. חשוב לי שיהיו בו תיקיות ושיהיה קל ונוח לשימוש אשמח להמלצות

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by Or ei,

חיפשתי הרבה בפורום ובהרבה מקומות אחרים לקראת הטיול לדרא"מ מה שנראה לי מצוין זה D2 16G אבל: הנפח שלו יחסית קטן ובמחיר סביר אפשר להוסיף עוד 8 ג'יגה אבל זה עדיין רק 24 ג'יגה (אם הייתי בארץ הייתי מסתפק גם ב4) המטרה של הנגן במשך הטיול הוא יהיה להעביר את הזמן בנסיעות\טיסות\סתם שעמום אם זה בלראות סרטים לשמוע מוזיקה או לראות תמונות בזה הוא סבבה חוץ מנושא של המסך שהוא ממש קטן לפי מה שאני רוצה יותר מתאים לי PMP אבל כולם עם זמן סוללה על הפנים ומחיר הרבה יותר גבוהה יש למישהו איזה הצעה ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Froze,

שלום אני מחפש נגן קטן ואיכותי שישמש אותי לריצה ושחייה. הבנתי שחברת Lavod מייצרת נגנים עמידים במים, אבל אני לא יודע על דגם ספציפי. תוכלו להמליץ לי על דגם טוב ואיפה אפשר לקנות אותו? 2-4 גיגה מספיקים, עדיף שתהיה אפשרות לחבר למשקפת שחייה או לרצועה על היד. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Freeze,

היי, כיום אני משתמש בנגן מוזיקה מיושן (מאוד) של Sandisk עם נפח של ג'יגה... יש לי אותו כבר כמה שנים אז החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי, אז אני מחפש נגן מוזיקה חדש...! למען האמת אין לי מושג מה הכי כדאי ומה בכלל השוק מציע, ולכן אני שואל פה... הנגן צריך להיות בעל נפח גדול (8 ג'יגה מינימום - ראיתי נגן עם 80 ג'יגה?! מה נסגר עם זה?!?), במחיר של מקסימום 800 שקל. לא חייב אפשרות להצגת תמונות וכאלה (אבל בונוס אם כן). יותר מהכל, הוא צריך להיות נוח להחזיק ביד או בכיס, ובעל ממשק נוח. מעדיף לא לקנות נגן שצריך "להתאמץ" עוד יותר כדי שהוא יעבוד עם כל הפיצרים שלו, אבל אם ההצעה הכי כדאית היא נגן שכזה, אז למה לא... כמו כן, נא לא לפרט על נגנים שיצאו בעתיד - אני צריך משהו במיידי, ולא לעוד ח…

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  14. אני מחפש נגן MP4 עם זכרון פלאש עם איכות טובה של סאונד ומדי פעם לצפות בו בסרטונים תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש נגן מוזיקה טוב ואמין שישמש אותי גם לשמיעת מוזיקה וגם בעיקר להקלטה איכותית וחזקה יצא לי להשתמש כבר במס' נגנים אך איכות ההקלטה שלהם ממש על הפנים ובקושי שומעים את ההקלטה אני מוכן להשקיע עד 400 שקל... מישהו מכיר נגן אמין וטוב?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by ag43,

לאחר שהרגתי את הIPOD VIDEO שלי ששירת אותי נאמנה (עד שניסיתי להחליף לו בטריה ) אני מחפש נגן חדש. דרישות: 1. איכות מוזיקה גבוהה (יחובר לSHURE SE102 ובעתיד לאזניות טובות יותר). 2. נפח זכרון של 32 גיגה ומעלה, אבל מבוסס FLASH (יש כזה דבר?). 3. תמיכה בפורמט FLAC. 4.בטריה יעודית, אבל ניתנת להחלפה. זה כרגע מה שעולה לי בראש. תמיכה בוידאו לא חשובה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. דרישה לתמיכה בflac קודם כל חשוב לי שהסאונד יהיה ממש טוב שמעתי iauido s9 הסאונד שלו היה מדהים מחפש משו ברמה הזאתי אבל שיהיה קטן מאוד חשבתי ללכת על u3 או משו בסגנון i9? אבל הi9 קצת גדול מידי אין חשיבות למחיר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני לא ממש רוצה להשקיע יותר מזה... אז זה התקציב. אני מחפש נגן בעל נפח גדול מינימום 20 ג'יגה, שיציג גם סרטים, שיהיה אפשר להשתמש בו גם כהארד-דיסק נייד... דברים נחמדים היכולים להוסיף: סוג של מנהל אישי בנגן עם יכולת סינכרון ל-OUTLOOK הקלטות קול למיניהם... זהו... תודה לעוזרים מראש נ"ב צפויה ירידת מחיר ל-Creative Zen Vision M? פשוט שמתי עין על הנגן והוא ממש עונה לי על כל הדרישות, אבל המחיר הכי זול ב-ZAP הוא 1700... וזה קצת יקר לי.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם... אני צריך נגן מוסיקה טוב עדיף מציג וידיאו אבל אם יש נגן טוב יותר... בקיצור לא חובה. הנגן צריך להיות עם 2 GB זיכרון לפחות (עדיף יותר). אז כמו שאמרתי נגן בתקציב של 350 שקל (גג 400 אל תציעו מעל, אם יש בפחות עדיף) טוב מחכה להמלצות...

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by EyEOnE,

שבוע טוב לכולם. חבר טוב שלי חוגג עוד מאט יומהולדת ולאחר הרבה מחשבות הגעתי לרעיון הנ"ל כמתנה צנועה. היה לו בעבר נגד IPOD שיצא מכלל שימוש. יש משהו ששווה השקעה בטווח המחירים הנ"ל?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי היכן ניתן למצוא. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. הייתה לי התלבטות בין נגן סרטים לבין PSP לבסוף נכנעתי לסרטים אני לא בקיא בתחום, ולכן אני צריך את עזרתכם אני מתלבט בין הA2 המפורסם לבין סדרת הדגמים החדשה של ARCHOS אני מניח שדגם ה404 הוא הבסיסי והפשוט שלהם ה504, עתיר נפח (160 GB! ) ואילו ה604, שמן הסתם אמור להיות טוב ממנו מסתפק ב30 GB, אבל מציע בדגם מסויים אפשרות WIFI הדרישות שלי מהנגן הם איכות מסך גבוהה יציאה לחיבור לTV (אשמח לקבל גם כניסת וידיאו להקלטה לתוך המכשיר) תמיכה בתרגומים (עדיף ללא המרות למיניהם) זמן סוללה ארוך מוצר איכותי ועמיד (גוף הנגן ממתכת יכול להיות נחמד) אני פתוח לדגמים ומוצרים שונים אם כי אני אודה לכם אם תזדרזו עם התשובות, שכן , הנגן יירכש ביום ראשון..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי HTC INSPIRE (מקביל אמריקאי ל-DESIRE HD) עם רום MIUI 2.3.5. לאחרונה אני צופה יותר ויותר בסרטים (לרוב ב-DVDRIP) במכשיר ושמתי לב כי קבציי AVI ,XVID ודומים הוא לא מצליח לפתוח. אני מניח שמדובר בנגן. ניסיתי את MX VIDEO PLAYER שהוא מאוד נוח ונחמד ועושה SCALE נהדר להתאמה למסך מלא או פורמטיי מתיחה/צפיה שונים. לעומת זאת MOBO PRO PLAYER מריץ הכל, אבל מקרטע בסרטים הבעייתיים. אשמח להמלצות שלכם! תודה! נ.ב- באותה הזדמנות אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות לנגן מוזיקה טוב (ניסיתי בתחום הנ"ל הרבה- POWER AMP, DOUBLE TWIST ועוד..).

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by reggaewithdoli,

שלום לכולם, אנחנו מחפשים נגן לאמא של חברה שלי, ומכיוון שיש שוק גדול כל כך התבלבלתי והחלטתי לשאול כאן. מה מומלץ בתחום של עד 200 ש"ח עם לפחות 2GB. שיהיה נגן קל להפעלה ואמין. למוסיקה בלבד. תודה.

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by Lupin,

יש כל כך הרבה נגנים ואני לא יודע במה לבחור. חשוב שהנגן יהיה קטן, חזק, איכות סאונד טובה ולא יקר (עד 300 ש''ח). מיועד בעיקר לריצה. מה הייתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.