גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב נייד עם bluetooth. רציתי לחבר את המחשב לסטראו דרך הbluetooth. רציתי לדעת א. יש כזה רכיב לקנייה או מוצר מוגמר? אם אין אז אולי יש אוזניות bluetooth שמתחבר למחשב בלי לחבר לשקע האוזניות? בקיצור למישהו יש רעיון איך אוכל לחבר את המחשב ךסטראו אלחוטי? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
חברה התחדשתי בסנדיסק סנסה E280 מכיוון שזה לא הנגן הכי חדש והכי טוב אתם מעוניינים שאני אעלה סיקור עליו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם קיים כזה, והאם משתלם לקנות כזה? הכוונה היא- האם המהירות של הBT לא חוסמת את המהירות של הUSB2, והאם USB1.1 חוסם את המהירות של הBT? תודה.
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום רב, היום קיבלתי SGS מפלאפון. אני מעוניין להשאר עם הנוקיה E72 שלי (ולצורך העניין, להביא אותו לאבא שלי). ניסיתי להשתמש ב SIM של אמא שלי במכשיר, אך מרגע זה והלאה המכשיר לא מוכן להוציא שיחות והוא במצב "שיחות חירום בלבד". המצב ממשיך גם כאשר אני מחזיר את הסים שלי. מה קרה ואיך ניתן לתקן המצב? תודה רבה *יש לציין שכל המשפחה שלי בפלאפון
-
- 2 תגובות
- 15.9k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3612107,00.html ספוילר: "קונדום שעבר תאונה"
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למטען חיצוני שיהיה קל וקיבולת כמה שיותר גדולה. אני מתלבט אם להזמין מטען סיני פשוט, או אחר מחברה מוכרת אבל שהמכיר יקר יחסית. במידה ואני לוקח מחברה מוכרת חשבתי ללכת על זה. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי! חבר נתן לי מכשיר . וכאשר אני מחבר אותו ל-usb במחשב שלי, אני מקבל הודעה שהווינדוס לא מזהה אותו.ניסיתי להחליף התקן כפי ההמלצה בהודעה שקיבלתי אך זה לא עזר. יכול להיות שקיימת נעילה כלשהי במכשיר או אני צריך להתקין תוכנה כלשהי? המון תודה! המכשיר: http://www.digitalnetworksna.com/support/rio/product.asp?prodID=215
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שיתוף פעולה פולני-סיני מעניק לנו את המהדורה המיוחדת של הסמארטפון הטרי - עם עיצוב בהשראתו של המשחק Cyberpunk 2077לכתבה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
- 1 follower
-
-
אם אפשר אתרים עם הורדות לסימביאן 9.1 אם אפשר אני צריך את התוכנה הזאת שהופכת את הפלאפון שיהיה שלט רחוק לטלויזיה וכו... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחדשתי לי ב-N97 חדש דרך העבודה של אבא שלי. קיבלתי אותו, הטענתי והכנסתי את ה-SIM כראוי. הפלאפון עובד מצויין, אבל לא רואים את אנשי הקשר שלי מהפלאפון הישן, על הפלאפון הזה. הנחתי שמדובר בבעיה של הגדרות, אך לא מצאתי את ההגדרה העונה על הבעיה. לאחר מכן קרה לי דבר די מוזר, שמישהו התקשר אליי מהזיכרון הישן וזה כן הראה לי אותו שמור בזיכרון, אבל באנשי קשר הוא לא מופיע. הגדרות לאנשי קשר בכללי לא מצאתי בכלל. אשמח לכל עזרה שהיא...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את המכשיר NOKIA 6680 עם האוזניות הרגילות..שומעים טוב מאוד באיכות גבוהה אבל לפעמים יש שירים עם VOLUME נמוך..וגם אין בו כל כך הרבה אפשריות... רציתי לדעת אם הHS-23 שבא עם N73 יעבוד אצלי האם שווה להחליף והאם האיכות תהייה טובה יותר. יש גם את הAD-41 עם האוזניות HS-20 שאני רוצה לדעת אם הואב כלל יעבוד לי ואם שווה להחליף אליו
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אהלן, אני טס בקרוב לחצי שנה לדרום אמריקה ואני מעונין לקנות נגן Mp3 בין 4GB - 8GB עד 350 ש"ח עם זמן בטרייה ארוך 30+ שעות אם קיים נגן עם בטריות חיצוניות אז בכלל טוב.. רצוי גם שיהיה מטען לשקע ולא רק USB ושאפשר לראות את השירים בתקיות כמו במחשב ולא כמו באייפוד תודה מראש בן .
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני מסוגל להזמין כונן קשיח ל-iPod 4G מהארץ?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
היי, התקנתי את ios5 על האייפון 4 שלי (לא פרוץ) ונראה כאילו המכשיר לא רץ חלק כמו קודם. איך אני חוזר לגרסא הקודמת? אופיר
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי השבוע מכשיר Samsung Galaxy S5 מחו"ל שאינו SIM-FREE, ע"פ מה שנאמר לי במוקד שירות הלקוחות של אחת מחברות הסלולר, ורציתי לדעת האם הפיכת המכשיר ל-SIM-FREE זה תהליך שאני יכול לעשות בעצמי, או שחייב לערב מעבדת סלולר. יש לי קצת רקע במחשבים ותכנות, אם כי לא על אנדרואיד.
-
- 4 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע נמצא בחברת פלאפון במסלול חיילים. אני משלם לפי דקות ובערך 50 ש"ח על חבילת אינטרנט ככה שכל חודש אני משלם בין 80 ל 100 ש"ח כי המכשיר הסלולרי לא נקנה דרכם. אז יש לי N86, ולפני הגיוס אני רוצה להחליף לסמארטפון. עכשיו ביררתי עם נציגה של פלאפון ומציעים לי לשלם 200 ש"ח בחודש אחרי החזר על הגלאקסי 2 בשנה הראשונה, ושנתיים שלוש אחרי זה עלה 220 ואם אני רוצה ביטוח אני יכול לבטח מתי שאני רוצה אפילו שהמכשיר תקול ב 50 ש"ח בחודש ואני מתחייב לביטוח לשנה. אם אני קונה דרך חנות פרטית אז המכשיר עולה לי 2500 ש"ח (5040 בפלאפון) ואני יכול לקבל החזר אם אני מגיע לסכום של 250 ש"ח בחודש שאת זה אפשר דרך המסלול והחבילת גלישה ככה שיוצא כל חודש 130 ש"ח לפלאפון אבל אין אפשרות לבטח ואני משלם ל…
-
- 24 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניים לקנת לולרי חדש כרגע אני עם נוקיה ישן התלבטות בין המכשירים נ"ל כבר אומר לא רוצה IPHONE חושב הוא חרא מכשיר השימושים העיקריים הם שיחות SMS כמובן וכן שימוש כיומן פגישות שיכול להסתנכרן עם היומן במשרד ובבית וכן שימוש בגלישה לחשבון המייל מידי פעם. חשוב שיהיה WIFI ו- BLUETOOTH עברית נורמלית חשובה מאוד (לא חשוב אם מקורית או לא), מצלמה טובה, עדיפות לדור 3.5 כדאי שיהיה GPS לא מחפש יותר מידי שטויות במכשיר אבל יהיה נחמד אם ניתן יהיה לקבל דרכו נתונים מהבורסה. כרג עאני נוטה לכיווןה בלקברי אשח לקבל את תגובתכם והצעותיכם גם אם ע מכשי נוסף שכדאי לשקול לא חייב מסך מגע אבל אפשר זה נראה יותר טוב ;D בתודה מראש חזי
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
http://tech-center.biz/shop/product_info.php?cPath=109_112&products_id=886 שווה קנייה בתקציב הזה? כמה עולה כרטיס זכרון בנפח של 4\8\16 GB? יש לי העדפה לפלאש בגלל שאני גם מעדיף נגן שאפשר לרוץ איתו. האם אני יוכל לגלוש בו דרך האינרנט שיש לי בבית?,יש לי נתב.
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
תפסיקו לקרוא למכשיר סלולרי "פלאפון" ! אתם הרי לא אומרים במקום טלויזיה "סוני" ! אתם הרי לא אומרים במקום רכב "ג'נרל מוטורס"! אתם הרי לא אומרים במקום כרטיס מסך "ATI"! אתם הרי לא קוראים למחשב "INTEL"! אז בבקשה תפסיקו לקרוא למכשיר סלולרי "פלאפון"! (ד"א זה קורה רק בארצינו.)
-
- 69 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
אהלן לכולם, אני מחפש המלצה לחנות בארץ שמוכרת את ה HTC Sensation. הבנתי שהיבואן הרשמי שלהם (Touch Group) עובד רק עם המפעילות ולכן החנויות שמוכרות את המכשיר זה בעצם ביבוא אישי, מה שמותיר את האחריות על המכשיר בחסדיהם. לכן בעצם אני מחפש חנות אמינה וטובה שמוכרת את המכשיר.. אני לא טס לחול בזמן הקרוב אז זאת לא אופציה.. תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אתמול אפסיק לפעול לי הרמקול של המכשיר הכוונה יהיא שכשאני רוצה להפעיל רמקול הוא לא עובד. וכשאני רוצה לשמוע שירים הוא לא עובד בקיצור אין שמע בכלל אלא רק דרך הרמקול הרגיל .(מאיפה ששומעים שמחגים רגיל) עכשיו עשיתי איפוס מלא ואפילו פירמוט והבעיה נמשכת. אני חייב לציין שהמכשיר חדש יש לי אותו שבוע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי בחנות פרטית מכשיר סלולר חדש LG, נפח אחסון ברוטו 4 GB. הזיכרון הזמין הוא 1.5GB. בפורום אחר נאמר לי שמערכת ההפעלה צורכת כ 1.5GB , ולכן אם נשאר לי פחות מ 2.5 ( כאמור יש 1.5 זמין) יתכן וזה סימן לטלפון משופץ ולא חדש. כמו כן , כשפותחים אותו יש על המסך לוגו של חברת הסלולאר האיטלקית TIM. האם אלה אינדיקציות שמה שנמכר לי הוא טלפון מחודש ולא חדש ? הטלפון הגיע באריזה של LG , נראה בהחלט חדש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות את NEXUS 6 בארה"ב ולשלוח לארץ... אבל המטען יהיה ככל הנראה אמריקאי... אני יודע שאפשר לקנות מתאם לשקע אמריקאי - ישראלי אבל השאלה היא האם המתאם לא יפגע ביכולת ה Turbo Charger של המטען ? ושאלה נוספת : אני יודע שיש דגם של NEXUS 5 אמריקאי D820 ודגם אירופאי D821 כאשר הדגם האירופאי תומך ב LTE העתידי של ישראל. האם יש חלוקה כזאת גם ב NEXUS 6 ? או שהוא תומך בהכל ?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, מצטער על הדוחק, אך ההחלטה נפלה לידי לפני מס' דקות, וצריכה להתקבל בשעה הקרובה. עקב מעבר העסק שאליו שייך המכשיר לרשת אורנג' אני צריך לבחור מכשיר פרט לN95. קצת על ההעדפות שלי ע"מ שתוכלו לייעץ לי על המתאים לי ביותר: היה לי לפני כשנה V3X, שנאתי אותו עד דמעות, לאחר מכן החלפתי לK610i, ועד נכון לכתיבת שורות אלה, אני מבסוט עד הגג, ואילולא הוכרחתי, הייתי נשאר איתו. על מכשירי צדפה למיניהם אין מה לדבר, ההעדפה היא לקנדיברים (למרות שעל סליידרים ניתן להתפשר), אחד ההדברים החשובים לי ביותר הוא גודל המכשיר, כי לאחר שנמאסים הפיצ'רים, מעניינת הטפיחה בכיס. תודה מראש,
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-