עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הסמסונג X200 שלי החליט בשיבה טובה למות השבוע, ואני צריך המלצה למכשיר חדש: מכשיר תוצרת נוקיה, פשוט ואמין, שיעבוד ברשת סלקום. לא צריך מצלמה באיכות גבוהה, גלישה באינטרנט ושאר חידושים, למיטב הבנתי דור שני יספיק בהחלט. כן צריך בנייה איכותית, כפתורים נוחים, זמן סוללה ארוך, נוחות שימוש ועדיף גם חיבור למחשב עם USB (להעברת וגיבוי מידע). רצוי שלא יהיה גלוי-מקשים (כלומר, עדיף צדפה/סליידר וכו'), מטעמי נוחות והסטוריה של מענה והוצאת שיחות אקראיות מהכיסים מעדיף לא לקנות דגם ישן מאוד, הכוונה היא להחזיק אותו כמה שנים טובות, אז רצוי להמנע מטכנולוגיות שכבר היום נחשבות מיושנות מדי.. נתקלתי ב nokia X3 שעושה רושם טוב מביקורות ועונה על מרבית הדרישות, הוא גם חדש יחסית (הכרזה ב2009), אבל נ…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום לחברי הפורום, אני מחפש פלאפון חדש עבור אמא שלי, תקציב די גמיש - מחפש value for money. אפשר לרכוש בארה"ב בשבוע הקרוב. חשוב: אמינות (עמידות לנזקים ואחריות). סוללה מסך גדול וברור (משמש לקריאה וצפייה בסרטים). לא כזה חשוב: מצלמה (לא מזהה הבדלים בין איכויות של מצלמות) משקל מבחינת ביצועים, לא ירוצו עליו משחקים אבל כן חשוב איכויות שיחה, חיבור לאינטרנט, GPS. תודה מראש, אני לצערי כבר ממש לא בעניינים...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי lg l7 2 optimus בגודל 4.3'', והוא מתאים לי ואני מרוצה ממנו. אישתי מעוניינת לעבור לסמארטפון (היא משתמשת בנוקיה 3500) דומה, אך קצת קטן יותר. הסמארטפון ישמש בעיקר לשיחות, sms, whatsup ולפעמים וויז. כמעט ללא גלישה דרך הדפדפן. צריך מצלמה טובה (8M ומעלה) ניתן לקנות מחו"ל, אבל מעדיף לקנות בארץ. המלצות?

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  4. Started by Isomi,

שלום, אני מחפש המלצה על טלפון חכם שאפשר לקנות גם בדיוטי פרי במחיר של עד 2000 ש"ח (530 $) אני חושב שהמקום היחיד בדיוטי פרי שקונים בו טלפונים הוא בא.ל.מ, אני צודק? (אם אני טועה אנא תקנו אותי) בכל אופן אלה הטלפונים שיש שם: http://www.alm.co.il/dutyfree/Category.aspx?cid=1&vmenu=5 אבל כמובן שאם לדעתכם יש אופציות עדיפות בארץ אני כמובן אשמח לשמוע תודה

5. Started by ינון ישראלי,

אהלן, מחפש המלצה על מכשיר, אפשרי שיאומי ,בפחות מ 1600 שיש בו את כל הדברים הבאים: א.המרת דיבור לטקסט בעברית וגם באנגלית ב.ייצוב תמונה לרעידות ידיים ג.ש יעבוד עם תוכנת הקלטת שיחות ד.רמקול בעוצמה סבירה, ה.,RAM 6 gb בערך ו.מסך 5.5 לפחות רצוי עם עט תודה

6. מה חשוב לי? שלא יהיה יותר מדי ענק. נגן MP3 - חובה. BT - חובה נוח לשימוש ולתפעול - חובה. שיחות וידיאו - חובה. איכות כללית טובה עדיפות לפלאפונים של NOKIA. אני כרגע חשבתי על NOKIA 6280

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  7. Started by drorb,

שלום! המטרה שלי הוא שיהיה לי מכשיר אחד בבית שמכיל את כל השירים והסרטים, ושאוכל לחבר אותו לטלויזיה / מערכת. אני לא רוצה לחבר את המחשב למערכת, כי הוא נמצא בחדר אחר, ולכן רעיון המדיה סנטר נופל מיד. חוצמזה אני רוצה משהו שגם אוכל לקחת החוצה. מצד שני, אני לא רוצה לקנות אייפוד כי זה תומך רק ב-quicktime ולא ב-divx ודומיו (אני צודק?), ולא תומך בעברית. מה ההמלצה? איזה נגן מבוסס דיסק קשיח (80GB מינימום) מנגן את כל הפורמטים של mp3 וגם וידאו, ויש לו יציאת אודיו ווידאו? תודה! DF

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by GLP,

שלום לכם, אבא שלי רוצה לקנות ג'י.פי.ס. , האו צריך משהו פשוט לשימוש ובנוסף אמרו לו שיש כאלה שיודעים להתריע על מכמונות מהירות. מישהו מכיר משהו כזה? זה קשור למכשיר עצמו או לתוכנה? פשוט אין לי כל כך מושג בתחום, אף פעם לא השתמשתי ב GPS, אז אשמח לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  9. Started by BedB0y,

לא משנה בארץ או בחו"ל, ולא חייבת להיות זולה, העיקר איכות. תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  10. שבת שלום.. מחפש המלצות לאפליקציות שימושיות לנוקיה E71 עד כמה מצאתי דפדפן חמוד opera mobile ואת fring לצאטט אשמח לקבל הצעות לאפליקציות נוספות / הפנייה לפורומים טובים.. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אני לא מבין בזה, אז אני לא יודע כמה זה אמור לעלות. חשיבות, שיעבוד טוב, זמן בטרייה סביר, שיהיה אמין (הדיבורת לרכב הנוכחית, יש לה חיים משלה, הייתי צריך להחליף אותה אחרי שנה וגם ההחלפה מתה אחרי פחות משנה נוספת).

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  12. שלום אנשים, רציתי לקבל המלצה לטאבלט מבוסס אנדרואיד בתג מחיר של 400$ לכל היותר. [הולך להירכש בחו"ל] אני מחפש טאבלט עם מסך בגודל 9-10 אינצ' [פלוס מינוס גודל של מסך אייפאד]. אין לי דרישות מיוחדות ממנו פרט לכך שיעשה את העבודה - יספק חווית שימוש חלקה ככל שניתן, יכיל מצלמה קדמית לשיחות וכו' אין צורך בקישורית 3G, רק WIFI. תודה מראש לכל הממליצים!

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  13. בוקר! רוב האנשים שאנחנו (המשפחות של אשתי ושלי+חברים) מדברים איתם נמצאים רוב הזמן בטווח של רשתות אל-חוטיות. אנחנו חושבים לרכוש כמה מכשירים ניידים שאפשר לעבוד איתם עם סקייפ דרך WIFI ולחסוך מה שאפשר מהתשלום החודשי המטורף והלא מוצדק לחברות הסלולר. סה"כ מדובר על אלפי ש"ח בכל שנה. הרעיון הוא לקנות מכשירים, להתקין עליהם סקייפ לזמן שבו הם באיזור קליטה של רשת אל-חוטית וסים של טוק-מן (או משהו דומה) לזמן שאין רשת/ מקרה חירום / לאנשים שלא מחוברים לסקייפ (בתקווה שיתמעטו האחרונים עם הזמן). בעיקרון אני מחפש להשקיע מינימום כסף בכל מכשיר בתור שלב ראשון (צריך משהו לפחות 8 מכשירים). לא ממש מעניין כרגע אם יש מצלמה/מסך מגע/ נפח אכסון מטורף/ שאר פינוקים ומותרות. אם נראה שזה רץ ובאמת חוסך אולי …

• 57 תגובות
    • 14.3k צפיות
  14. Started by TheFly,

למישהו יש המלצה לכיסוי איכותי ל sgs2 ? אני צריך משהו שיתן הגנה בסיסית נגד שריטות ומכות קלות. ושיגרום לזה שכשמניחים את הטלפון על משטח חלק (שולחן..) המצלמה והמסך לא יגעו במשטח. נא לתת המלצות מניסיון בלבד... תודה

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by Toom,

אהלן. אני מחפש לקנות סמארטפון אנדרואיד חדש וקצת התבלבלתי מכל המבחר. אשמח שתעזרו לי להתאפס על אופציה טובה. יש לי כמה דרישות - -מחיר: אזור 1500-2000 ש"ח -אמין ועמיד לאורך זמן: לא סיני, סמסונג בעדיפות גבוהה. -מעבד: לא צריך את הסמארטפון הכי חזק בעולם, לא משתמש בו למשחקים או משהו. מצד שני כן מצפה ממנו לסחוב את עצמו כמו שצריך ל3 שנים הבאות. -מצלמה טובה. -די נעול על זה שאני רוצה יציאת אוזניות. יש כמה אופציות מיד-ריינג' ברמת מחיר הזו, אבל בדר"כ המצלמה לא להיט לפי מה שראיתי בביקורות (Galaxy A71, OnePlus 8...). חשבתי ללכת על Samsung Galaxy S10/S10e משנה שעברה. נראה לכם שזאת אופציה טובה? אולי עדיף לחכות למכשירי ביניים שהולכים …

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  16. Started by es88,

אין מגבלת תקציב. הייתי מעוניין לקבל המלצות לגבי טלפונים הכי מתקדמים, שהם אינם טאצ', והם לא בלאקברי, מה יש לשוק להציע ? (אני משער שזה דיי עושה סינון)

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  17. Started by theking7,

שלום לכולם, לאחרונה גיליתי הרבה זמן פנוי בלילות שאני מעביר בצבא, וחשבתי מדוע לא אקנה לעצמי גם נגן DVD כמו שראיתי שלרבים אחרים יש. הסתובבתי קצת בחנויות, הסתכלתי באינטרנט, אך לא הגעתי להחלטה. ראשית אינני יודע אם אני יותר רוצה נגן DVD נייד (קורא דיסקים) או נגן מבוסס דיסק קשיח. אין לי כרגע תקציב, אבל מה שחשוב זה שהמסך לא יהיה קטן מידי. מצד אחד אני מאוד מתלהב מהARCHOS למיניהם.. ומצד שני גם הנגן של PIXXEL נראה נחמד. מישהו יכול לתת לי איזשהן המלצות? תודה! (:

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם ושבוע טוב. אני מעוניין לקנות נגן MP4 שיהיה איכותי וטוב. מבוסס הארדיסק של 30/40 GB. מנגן סרטים בהרבה פורמטים וכמובן מוזיקה. שיהיה אפשר להטעין אותו מהחשמל ולא רק USB ואם כבר USB אז לפחות שיהיה אפשר לקנות עבורו משהו שימיר את החיבור לחיבור חשמל על מנת שאוכל להטעין בכל מקום. אשמח לקבל המלצות וגם מכאלה שיש להם או כאלה שמכירים נגנים טובים... אם אפשר לקבל מידע לגבי נגן שקורא/לא קורא עברית , בתודה לכולם.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Cyanide,

אני צריך נגן חדש אחרי שנגמר המקום באייפוד טאצ' שלי. תמיכה רחבה בפורמטים אני לא יודע אם צריך, אפשר להגיד שאני מחפש תמיכה בFLAC וmp3, תמיכה בעוד פורמטים לא תזיק. התקציב הוא 1500 שקלים אבל אני מוכן להתגמש. הגודל, אני צריך מינימום, אבל זה ממש מינימום 30GB וגם זה אני לא חושב שיספיק, לא רק כמות השירים אלא גם האיכות. איכות, זה די חשוב לי, אשמח להמלצה גם על אוזניות. חשבתי על האייפוד קלאסיק החדש עם ה120GB. נכון אין תמיכה ב-FLAC אבל יש הרבה מקום לכן ניתן אפילו לאכסן בו WAV.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הגיע הזמן לשדרג את המכשיר הסלולארי שיש לי ואם אפשר מכם כמה המלצות יש כמה דרישות מהמכשיר דבר ראשון, שיהיה פליפר מסך פנימי גדול וצבעוני לפחות 2" ובאיכות טובה (1.8" לא יספיק P:) וגם מסך חיצוני נורמלי BT וWI-FI חריץ הרחבה לזיכרון מקשים גדולים ונוחים אלה דברים שאני מוכרח שיהיו מומלץ מרשת אורנג' איך הN76? שווה קניה? הבנתי שזה מכשיר אחלה אבל המקשים שלו ממש לא נוחים והמסך החיצוני שלו באיכות גרועה למדי המלצות?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by bluemail,

דור 3 בסיסי - אורנג' היא לא מחפשת היי אנד אבל היא צריכה שיהיה פונציוקנלי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. הייי לכם! אני רוצה לקנות פלאפון(סמארטפון) חדש, המכשיר הקודם שלי (נוקיה 5800) מת סופית. אם יש למישהו המלצות, אשמח מאוד לשמוע: התקציב: 250 דולר. אני נמצא בניו-יורק כך שאוכל לקנות בכל מקום (amazon newegg וכו'). השימושים העיקריים שלי הם שמיעת מוזיקה (כמה שעות ביום ) גלישה באינטרנט ושיחות. זמן סוללה: רצוי שיחזיק ליום וחצי. תמיכה: שיעבוד על רשתות GSM גם בארץ וגם בחו"ל (אמריקה). מסך (טאצ'): בגודל של ה5800 או יותר בשביל אינטרנט וכו'. מצלמה: לפחות 3.2 MP וכן שהמכשיר יהיה קצת יותר מהיר מאשר ה5800 (בלי לזלזל בו ) אבל לא פחות ברמתו מה 5800. תודה מראש ושנה טובה, דובי. Xtract: תודה, ההודעה נערכה.

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  23. היי אני מעוניין בלקבל המלצות התקציב שלי פתוח אני די לא מעודכן בנוגע לפלאפונים למינהם אני חיי בארצות הברית ויש לי פלא ישן שעולה 20 דולר אני מעוניין לשדרג בעיקר מעוניין במצלמה סבירה חיי סוללה הארוכים ביותר אמין mp3 שאוכל לשמוע מוזיקה חסין למים זה פלוס אפעם לא גלשתי באחד ברשת ולא חושב שיש לי יותר מדי צורך בזה אני לא משתמש יותר מדי ב sms מעדיף להתקשר כן אני יודע אני די דנוזאור שמגיע לסלולרים (: אשמח להמלצות כאלו או אחרות תודה נ.ב(הפלא הישן שלי עם סוללה מלאה מחזיק כשבוע ללא הטענה ((: )

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  24. לא משנה לי חברה חשובה לי מאד רמת הקרינה ונוחות השימוש (לכן אני יכול לוותר על דור 3 כל עוד יש wi-fi). נחמד שיש MP3 ומצלמה אבל זה שולי יחסית, חשוב יותר שישמעו טוב, שיהיה צילצול מספיק גבוהה למקומות רועשים, וספיקר איכותי. יש גם משקל לזמן סוללה ולגודל הפלאפון (כרגע אני עם נוקיה 6100). ובנוסף, פרט לכפתורים ויכולת שליחת SMS בעברית, הממשק עצמו יכול להיות באנגלית. אני מכיר שני טלפנים שיש להם wi-fi: N95 - יותר מדי פונקצויות על חשבון זמן בטריה ואני פוחד שיהיה מסורבל בכיס המכנסיים. אם כי הוא בעל קרינה נמוכה של 0.58 E65 - קצת יותר קטן פחות פונקצויות אבל קרינה גבוהה של 0.87, לפי אתר נוקיה - למרות שטוענים בחברת הסלולר על 0.74. בטח יש עוד כמה... למרות השם של נוקיה מבחינת ממשק, לא…

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by Delver,

דרישות: עד 250 ש"ח נוקיה קל (לא יותר מ 90 גרם) תומך ב utms 850/2100 יש מכשירים סבירים העונים לדרישות? אפשר ואף רצוי להציע גם דגמים ישנים תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.