גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
תשארו מחוברים, עדכונים חיים ברגעים אלו ממש! http://www.icell.co.il/article_110.html אני רוצה את ה-W960 הזה!
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
הטלפון של אמא מתחיל לעשות סימנים של מוות, היא צריכה אחד חדש. הבעיה שהיא לא מתה על סמארטפונים ולא מתלהבת יותר מידי ממסכי מגע - באופן כללי היא אוהבת מכשירי צדפה. מצד שני, היום כמעט ואי אפשר להשיג כאלה וגם אלה שיש עולה הרבה מאוד יחסית. הפתרון הוא סמארטפון בסיסי, רצוי לא יותר מ1300-1500 שקל, אבל הכי חשוב - שיהיה לה נוח. חשבתי על אחד מהסוני היותר מודרניים, או אולי דיפיי+. המלצות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בן דוד שלי נמצא במיאמי (ארה"ב) והוא מגיע אליי לארץ בקרוב וחשבתי לקנות דרכו מכשיר גלקסי חדש. השאלה שלי האם המכשיר שבלינק יהיה פתוח בארץ לכל כרטיס סים (פלאפון, אורנג' וכו...) ולא תהיה לי בעיה להפעיל אותו?!? יש מישהו שרכש כבר מכשיר כזה מחו"ל ויודע בוודאות שהכל עובד עם הרשתות בארץ או שאני צריך לעשות עוד משהו מעבר לזה כזה יגיע אליי? לינק: https://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-S7-Factory-Unlocked/dp/B01CJSF8IO אשמח לשמוע איזה דגם עליי לבחור
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון החלטתי שאני רוצה לקנות נגן. ההעדפות שלי הן לנגן שיהיה כמה שיותר קומפקטי מבחינת אופציות, פונקציות, אביזרים (כדוגמת רדיו, הקלטה, תצוגה של וידאו, USB-OTG, יציאות פלט למערכות אחרות, נפח - שישמש כמו כונן נייד - מה שמביא אותי למבוססי HDD, וכו'), לכן פזלתי לקטגוריית ה-PVP. כמובן שאיני רוצה להיות תלוי בתוכנות תיווך בצורה מוגזמת (כלומר שיהיה DRAG & DROP, ושיתמוך בפורמטי וידאו כמו שצריך, כך שלא צריך לעבד כל ווידאו). אלו שמשכו את עיניי הם: Cowon A2 30GB Archos AV500 אם יש לכם הצעה נוספת (באותו טווח מחיר), דעה, שיקול אחר, אשמח אם תשתפו אותי (זה שפזלתי ל-PVP לא אומר שאי אפשר להמליץ גם על נגני MP3 שיתאימו למה שאני רוצה, כמובן שבמקרה זה וידאו אינו שיקול עיקרי).
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה... אנשים זה מאוד חשוב לי.... בעיקרון הוא לריצה... אבל חשובה לי איכות הקול... מאוד :-\ בבקשה אל תזניחו את התרד הזה... Iriver 256Mb IFP1090 Iriver T10 512MB Iriver T30 512M Iriver T20 512MB Iriver IFP795 SanDisc Sansa e140 1GB TrekStor iBeat 120 1GB TrekStor Mood 1GB תודה לכל התשובות הרצניות... EDIT: Muvo Slim 1GB
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, לא היה הכי צפוי אבל... הלכתי היום לסלקום ופלאפון בשביל לראות מה האפשרויות שלי אצלהם מאחר וההתחייבות שלי באורנג' נגמרת עכשיו סלקום הציעו לי די די מעניין חבילת סטודנט עם 400 "יחידות" (SMS או שיחה) + 500 מגה בחודש + הI9000 ב 130 ש"ח לחודש נשמע לי די טוב יחסית לעובדה שעכשיו באורנג אני משלם באזור ה90~100 די קבוע מה מצחיק בכל הסיפור? הבאתי את הקפטיבייט שלי רק לפני חודש, עדיין לא יצא לי כמעט להשתמש בו בגלל כל נושא החלפת הרומים ואני עדיין עם הנקסוס (כן, מגיע מצב שבו לבן אדם יש 3 מכשירים במקביל כנראה) מה דעתכם? להחליף לסלקום ולקחת את הI9000? או לא לבזבז כוח ולהישאר עם הקפטיבייט באורנג
-
- 30 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו יודע במיקרה מתי אמור להיות עדכון ל4.1 עבור הone s? אשמח גם לדעת אם יהייה אצלי עיקוב עלשהו כי יש לי מכשיר בגירסה הבינלאומית (נקנה בארה״ב) דבר נוסף־ הבנתי שהעדכון הולך להיות איזה 500 מגה... זה הכול ישב בזיכרון או שחלק מזה יחליף קבצים קיימים ובפועל העדכון אחרי התקנה יתפוס פחות מקום? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3304246,00.html לדעתי נראה הרבה יותר טוב מהאייפוד, מעניין האיכות. לי אישית אין נגן מסוג כזה.. אבל את ה ZUNE הייתי מאמץ בכיף.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
יש לי רייזר שקניתי בזמנו מORANGE. התוכנה שהגיעה איתו לא עודכנה מעולם דרך אורנג' לאנדרואיד 4 אז לפי מדריך התקנתי את הגרסה הרשמית של מוטורולה (אנדרואיד 4.0.X) בכל מקרה הגרסה של מוטורולה בלתי נסבלת. רציתי להתקין CyanogenMod כמו ששמתי לכמה קרובי משפחה על הגלקסי S2 אבל ממה שקראתי באתר שלהם המוד לא תומך ברייזר ומי שניסה להתקין נתקל בבעיות מצלמה. אז, אודה לכם אם תמליצו לי על גרסה מעודכנת למוד כלשהו בשביל Razr XT910 , אבקש שלא יהיה תוכנה רשמית של מוטורולה ושלא יהיה MIUI (שונא אותו). תודה!
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי סמסונג אי-600 עם סמרטפון ווינדוס מובייל 2005 ומדייה פלייר 10 הבעייה שלי שאני לא מוצא חבילת מפענחים כדי לראות ווידאו ברשת. האם מישהו מכיר ויודע להמליץ על מפענחים ל WMV,MPEG2,4,OGG WM9.1 ? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי סוני אריקסון k800i והוא תומך בקבצי MP4. העברתי לפלאפון קובץ AVI והוא לא מצליח לנגן אותו. מה אני צריך לעשות? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אבא שלי מעוניין לקנות סמארטפון זול לענייני עבודה שיהיה קל לשימוש, לא חייב מקלדת, אמין, סוללה חזקה יחסית וזול. הוא יגלוש הרבה באינטרנט, Google maps, Word, מוזיקה וסרטים. חשוב שהפלאפון לא יהיה יקר מדי. על מה תמליצו? אני אישית עם מוטורולה מיילסטון A853 ואני מאוד מרוצה אבל יש קת בעיות (אנדרויד 2.1) וזה מפריע לאבא שלי. יש לי שאלה. הוא עובד בחול והוא נמצא פעם בחודש בערך בארץ לשבוע בערך. עכשיו, איך אשר לסדר את זה שהוא יוכל לעשות שימוש מלא (כולל שיחות,SMS, גלישה ברשת הסלולרית בחול) בחול. הוא צריך שיהיה לו אינטרנט באמצעות רשת סלולרית (החבילות של ה-512MB,1GB וכו'...) גם בארץ וגם בחול ושזה לא יצא מחיר מופרז. האם זה אפשרי בכלל? והאם כן, כמה זה אמור לעלות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לפני מספר ימים קיבלתי את ה HTC Desire שלי. העברתי את המוסיקה למכשיר והתחלתי לנגן, אבל יש בעיה. חלק מהשירים לפתע עוצרים מספר שניות (או אף שניה) לאחר שהפעלתי אותם. מוטב לציין כי הדבר יכול לקרות לשיר אחד, ואח"כ לא לקרות לאותו השיר אבל לקרות לשיר שזה לא קרה לו קודם, כך שזו לא בעיה בשירים עצמם. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי סוני ארקיסון כבר שנה וחצי והגיע הזמן להחליף את המכשיר. לכן אני שואל מה עדיף היום הייתי בשלושות חברות הסלולר והבנתי שלשניהם יש אותו מחיר כמעט. לכן אני רוצה לדעת מה יותר טוב. כמה נקודות להתייחסות : המגע - (יש לי אייפוד טאץ דור שלוש ככה שאני רגיל למגע מעולנ השאלה עם הסמסונג מצליח להשתוות לאייפון). זמן הסוללה מאוד חשוב. מערכת הההפעלה - (אני לא רוצה לפרוץ את האייפון כי אז אין ביטוח ככה שאני נוטה לכיוון הסמסונג) מבחינת הדפדפן המהירות וצפייה בתכני ווידאו וכדומה. מודה מראש על הזמן והעזרה.
-
- 4 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום חברים. היות שכל כמה שבועות יוצא סמרטפון חדש, החלטתי לרדת קצת ברמה וללכת לכיוון של שני המכשירים באים: galaxy s advance galaxy s3 mini לפי המפרט הם דיי זהים. מה דעתכם אני אני מפסיד פה משהו בזה שאני לא קונה את ה galaxy s3 . תודה. בבקשה תגובה....
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום עד לפני שנה-שנתיים עניין האחריות היה ברור. היית קונה מכשיר טלפון מאחת מחברות הסלולר הגדולות שהייתה שמה על הטלפון רום שלה עם כל מיני אפליקציות. מי שהיה מתקין רומים אחרים או אפילו עושה root היה מאבד את האחריות שנתנה החברה (אלא אם כן היה מתקין בחזרה רום של החברה הסלולרית שזמין להורדה באינטרנט ומאפס את המונה). אלא שעכשיו אני יכול לקנות טלפון מהרבה חנויות עצמאיות. במקרה הטוב החנות נותנת אחריות של יבואן מקביל סביר כמו רונלייט ובמקרה הגרוע זו אחריות של יוסף כהן ובניו בע"מ. רוב החנויות עושות כל מיני טריקים כמו למשל לתת את המכשיר ללא עברית (מלבד התמיכה המובנית באנדרואיד) ותמורת תוספת של 120-200 שקל הם בטובם יתקינו לך רום בעברית. אני לא אוהב את הטריקים האלו ואני יכול להתקין בע…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחד הסמארטפונים המשתלמים ביותר בעולם כולו עומד לקבל שדרוג מתבקש לכתבה
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
- 1 follower
-
-
שיתריע לי כאשר אני עובר את הדופק שהגדרתי. זהו. . ניסיתי את הסמסונג גיר 3 ומאוד התאכזבתי, אין שם אפילו אפליקציה אחת שמבצעת את מה שאני צריך, (אם מישהו מכיר אשמח שייתקן אותי), רק גימיקים של ילדים. טווח מחיר - בערך עד 800. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית השיקה דגם ביניים חדש ומעניין, שמרגיש כאילו היה משתלב יופי בשוק הצפוף - לפני שנה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שמועה חדשה, מגובה ברישומי פטנט רלוונטיים, מצהירה כי דגם ה-Nokia 10 יוכל להוות את מהפכת הצילום הנייד הראשונה של החברה בגלגול החדש שלה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, התחדשתי באייפון 4 חדש (אורנג') והייתי מעוניין מספר סוגיות: 1. "היתוך" מידע בין ג'ימייל, פייסבוק ואנשי הקשר - האם יש אפשרות לאחד ולסנכרן את המידע המתקבל מאנשי הקשר במכשיר, ג'ימייל קונטקטס ופייסבוק. אם אני לא טועה יש אפשרות כזו במכשירי אנדרואיד. 2. סנכרון באמצעות בלוטות' - כיצד ניתן לסנכרן *אוטומטית* באמצעות בלוטות' את אנשי הקשר, הודעות (SMS) ותמונות/סרטונים שצילמתי במכשיר. 3. כיצד מבצעים גיבוי של אפליקציות מסדיה ו/או מאינסטוליוס? אני מבין שהאייטיונס לא ממש אוהב אותן ומוחק את האפליקציות עם כל המידע עליהם (כמו שיאים של המשחקים). 4. האם כל האפליקציות לשמירת הבטרייה באמת עובדות? תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההצגה הרשמית אמורה להתרחש בכל יום, ובינתיים יש אתרים שמאפשרים לנו להתרשם מהמפרט המלא ואפילו מהמחיר הצפוי של ה-Mi A2 וה-Mi A2 Lite לכתבה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
- 1 follower
-