גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
דגמי ביניים חדשים נוספים עם שבבי ה-Dimensity 8100 נראים כמו שיפור חשוב בהשוואה למשפחת ה-Redmi Note 11 הסטנדרטית - בתקווה שיקבלו גרסאות בינלאומיות רלוונטיות בהקדםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 365 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות טאבלט 7 אינצ שייתמוך בגירסה הכי חדשה של אנדרויד(בלי להתקין רומים או רוט). אני רוצה את הטאבלט בשביל לפתח משחקים עליו ולכן אני רוצה את מערכת ההפעלה החדשה ביותר. יש לי פלאפון אנדרויד(NOTE 1) אבל הוא לא תומך מעבר לICS וכשהתקנתי עליו ROM של גירסה חדשה יותר נהיו לי תקלות עם המסך. השינמוך פתר את הבעיות עם המסל בNOTE 1 אבל אז יש לי פחות אפשרויות בתור מפתח. מצאתי את הטאבלט הזה: http://www.gomobile.co.il/asus-google-nexus-7-2013-16gb-wi-fi-only האם הוא תומך במערכת ההפעלה החדשה ביותר של אנדרויד? (מה גם שיוצא עכשיו ANDROID L או משהוא כזה?)
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מותג ה-Legion לא הצליח למצוא את נקודת הפריצה שלו בשוק המובייל - ועל כן יתמקד מעתה בבלעדיות בתחום ה-PCלכתבה
-
- 0 תגובות
- 382 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת MS נותנת חינם 30GB בענן שלה לצמיתות,למי שיוריד את האפליקציה שלה OneDrive (ניתן להוריד מ- Google Play וכו') ויפתח חשבון בענן עד סוף החודש הנוכחי (ספטמבר) או שכבר ברשותו חשבון. יש לאפשר העלאת תמונות וכו' בהגדרות, ואחרי קבלת ההטבה, אפשר לבטל את האופציה. ההטבה רלוונטית לכל הפלטפורמות (iOS, Android, Windows Photos). https://blog.onedrive.com/you-can-now-get-30-gb-of-free-storage-with-onedrive/ עריכה: אני רואה שכבר פורסם אתמול בערב... http://hwzone.co.il/onedrive-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%98-%D7%9E%D7%9B%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%94-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%9E%D7%99-%D7%9C/
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר'ה אני ממש מבקש שתעזרו כי אני לא רוצה להעביר את השבת בלי הפלא מה שקרה הוא שהיום נכנסתי לפלאפון לתמיכה הטכנית כי הסלולרי שלי (Telit x95, עדיף להתרחק) לא הצליח לשלוח הודעות ושיחות התקבלו אבל לא שמעתי כלום. בקיצור, אחרי שעה קיבלתי אותו עם פלסטיקה חדשה ולוח חשמלי חדש, מה שזה לא אומר. הוא עבד כמו שצריך שעה בערך, ולאחר מכן אני מקבל את ההודעות הבאות. על המסך החיצוני - המכשיר במצב offline ועל הפנימי - ***service mode Please power recycle the phone to make calls אין לי מושג מה זה אומר אבל אני לא יכול לעשות איתו כלום, דווקא כשאני יוצא הבייתה במקרה הכי גרוע אני אעשה עקוב אחרי אבל המכשיר השני שלי עוד יותר גרוע אז אני ממש צריך עזרה! תודה בכל מקרה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חדש בפורום וברצוני להכריז בגאווה שני בעליו של ASUS Transformer Prime!! עדיןן הוא עוד לא אצלי. הזמנתי אותו בהזמנה מוקדמת מBestBuy ומכר יביא לי אותו בתחילת ינואר. הטאבלט הזהמסתמן כטאבלט הטוב ביותר עד כה, היחיד בעל מעבד Tegra 3, מרובע הליבות של NVidia. כנסו לאתר הHTML5 המגניב שלו ותתרשמו: http://eee.asus.com/en/eeepad/transformer-prime אני לא יכול לחכות כבר... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש הטלפון שלי, סמסונג גלקסי S2 פלוס, התחיל לעשות בעיות שגם החזרה להגדרות יצרן לא פתרה. מעבדה התקינה לי מחדש אנדרואיד (4.2.2) וזה פתר את הבעיה. עכשיו הטלפון התחיל להיות איטי, וגם לפעמים הוא פשוט נתקע ואני צריך להוציא סוללה כדי לאתחל אותו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקרוב אקבל מכשיר אייפון 5 והבנתי שצריך להמיר את כרטיס הסים לגודל נאנו סים. בORANGE מציעים את השירות הזה במחיר מופקע של 88 ש''ח. האם מישהו כאן עבר את התהליך הזה במחיר זול יותר/בחינם?
-
- 14 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות סוללה חדשה לאייפון 5. אני רואה בסין (גם דרך איביי וגם דרך אלי אקספרס) שיש סוללות שרשום עליהם 3.8V 5.45WH, יש כאלה של 3.8V 5.92WH ויש כאלה בכלל עם 3.7V. לפי מה שהבנתי מוויקיפדיה ה3.8V 5.45WH הוא הנכון. אבל השאלה שלי היא מה ההבדל? מה זה נותן שיש יותר וואט-שעה?? זה יכול לפגוע בטלפון או ברכיבים שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האמא טסה ללונדון ביום ראשון וחשבתי לבקש ממנה לקנות לי על הדרך איזשהו פלאפון. בעקרו אני כרגע בחברת פלאפון ואני מניח שאתם משערים שיש לי חרא פלאפון כרגע. כשהיא חוזרת אנחנו [אנחנו + 15 פלאפונים בעסק של אבא שלי] משתדרגים לדגמים חדשים בחברה. השיקול הוא - לשדרג לפלאפון חדש בחברה הנוכחית או לקנות פלאפון אחר בלונדון איתו להתחבר לאורנג'\סלקום? זה ישתלם יותר ? [גם מבחינת מסלולים אם מישהו יודע... אני חייל אגב] אם כן לקנות - על מה אתם ממליצים כרגע? חשבתי על איי-פון אבל הפלאפון שלי יודע טוב מאוד אין לנסות לעוף [כמובן שהוא נכשל תמיד] אז מסך מגע זה די בעייתי. הספקתי לסדוק שלט חכם הרמוני 1 של לוג'יטק... מזלי שנפלתי על חנות עם שירות לקחות מעולה. בקיצור, אשמח אם תעזרו לי =] חג שמח.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%97%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-kyocera-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%92%d7%9e%d7%99%d7%a9-%d7%a9%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%a2%d7%a0%d7%95%d7%93-%d7%a2/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש מכשיר אנדרואיד, התקציב שלי הוא עד 1000₪. מה אתם אומרים באיזה מכשיר להתמקד?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מחפש להחליף את המוטורולה V3X הגוסס/מת שלי בפלאפון חדש, בתקציב של עד 1500 ש"ח. אני לא מחפש סלולרי משוכלל או מתוחכם כלכך, כמו כל ALL IN 1 אלה, אלה משהו פשוט לשיחות ומשחקי JAVA. התכונות היחידות שחשובות לי הם: 1.איכות הרמקול והעוצמה שלו. 2.העיצוב של הפלאפון, שיראה יפה 3. ואיכות המסך (עדיף 16M צבעים) דבר נוסף, הוא חייב לעבוד באורנג' יש לכם המלצות למשהו טוב במחיר הזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש נגן MP3 בתקציב של 100-300 ש''ח +- ויש מצב לחריגה . שיכלול בו את הדברים הבאים : א) 1GB ב) אני במכון כושר, לכן אני צריך נגן MP3 שלא יפול לי על הריצפה בעת ביצוע תרגילים ובעת ריצה בהליכון . שיהיה לו מקום לטלייה על הגוף איפשהו . הדגש הכי גדול זה על זה שהוא לא יפול ויהיה מחובר לגוף חזק כדי שיהיה נוח במכון איתו . ג) מסך - שיראו טוב את שמות השירים וכו' שלא יהיה קטן מדי . ד) כפתורים נוחים ללחיצה ה) תמיכה בעברית ו) זמן סוללה של שעה וחצי מינימום
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
ובכן. אפשר לקרוא לזה "צרות של עשירים". אני יכול לקבל מהעבודה את אחד מהשניים. המפרט של הנוט קצת יותר טוב מהגלקסי נקסוס במעבד(1400 לעומת 1200) ומצלמה(8מ"פ לעומת 5, לא קריטי בשבילי) הנקסוס כבר מגיע עם ICS לעומת Gingerbread בנוט (למרות שבקרוב גם לנוט אפשר יהיה לעדכן). עד לפני כמה ימים היתי נעול על הנוט......עד שראיתי מישהוא הולך איתו בקניון ומדבר וזה אשכרה נראה מגוחך. אפילו עצרתי אותו לשאול אם זה הנוט והוא אמר שכן............. מה אומרים?
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-zte-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
המשפחה שלי לקוחות עיסקיים בפלאפון כרגע יש לי את ה-LG שוקולד (לא מרוצה ממש) כבר כמעט שנתיים. אין מצב שאנחנו עוברים חברה ואני מת להחליף את הפלאפון כבר. אז האם "פלאפון" אכן עוברים ל-GSM? כי אני שמעתי שכן וזה אמור להיות בקרוב! אם מישהו יודע תאריך אז תגידו. והאם אחרי שהם יעברו ל-GSM הם יביאו את כל המכשירים של Nokia למיניהם? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! רציתי לבקש המלצה לקנית מחשב כף יד איכותי עם בטריה חזקה שכולל בתוכו GPS ושאפשר להיכנס איתו לאינטרנט(אלחוטי כמובן!). מחיר בערך עד 1900 זה מספיק? זה בשביל אבא שלי... תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
הייתי עד לפני שבוע בסלקום ושיניתי עשרות של מודמים למכשיר מאז ....יש לי בעיית קליטה בחדר , חשבתי שזה רק בסלקום אבל כשעברתי עכשיו לHOT MOBILE מבין שזה יותר עניין של מיקום החדר שלי כנראה בכל מקרה אני עדיין עם מודם שמותאם כנראה יותר לרשת סלקום (הוצאתי אותו מהרום של סלקום בעבר) איזה מודם אני צריך שיעבוד לי הכי טוב לרשת HOT MOBILE ? אם אני לא טועה זה פלאפון ככה שעדיף מודם של פלאפון או משהו שמסתדר טוב עם התדרים האילה יותר ... ואם אפשר לינק אליו להורדה ל RECOVERY ...(מעדיף על ODIN) .... תודה !
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
תקציב הוא עד 2000 שקל מקסימום, עדיף מתחת ל-1800. במקור חשבתי על ה-E65 ואז כשחיפשתי יותר מידע כדי להיות בטוח גיליתי את ה-N80 וה-E51. ועכשיו מבניהם אני חושב שאני אקח את ה-E51 (מעבד הכי חזק, וגרסה הכי אחרונה). המלצות \ דעות \ רעיונות?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פותח דיון חדש כי אין ממש קשר לדיון הקודם שפתחתי. הייתי די נעול על נקסוס 6 שמתומחר בסביבות ה 490 יורו, אבל החלטתי שכדאי לשמוע על אופציות נוספות. אציין מה חשוב לי: חישן טביעת אצבע לפתיחה עם האצבע של הפלאפון (מאוד חשוב) מצלמה איכותית זהו בערך אני לא משחק שום משחק כזה או אחר בפלאפון, אבל לאחרונה הרגשתי שהנקסוס 4 הזקן שלי מתחיל להתקשות במשימות פשוטות כמו הצגת תמונות ברזו' גבוהה וכו' אני אהיה בברלין באמצע אוקטובר ולכן מעוניין לרכוש שם, רצוי מהחנות www.mediamarkt.de
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החדשות הטובות הן שקבלתי לפני כמה דקות את החשבונית הראשונה של גולן טלקום שמכסה חודש פעילות שלם. החיוב הכולל עבור 4 המינויים שניידתי לגולן עומד על 108 שקל. החשבונית האחרונה של אורנג' עבור אותם 4 מינויים היתה על סך 528 שקלים. החשבון מפורט ביותר וכולל את כל פרטי השיחות שבוצעו (תאריך ושעה, אורך השיחה ומס הטלפון שחויג) וה-SMS שנשלחו (תאריך ושעה ומס הטלפון אליו נשלח). כל מילה מיותרת. החדשות הפחות הטובות הן שיש בעיה בחשבונית למי שנמצא בתוכנית ה-10 שקלים. בניגוד למובטח, שיחות לשירות הלקוחות של גולן חוייבו בתעריף הרגיל (18 אג' לדקה) במקום להיות בחינם. בחשבונית רואים זאת כהתקשרות למספר 058-7778166. שוחחתי עם שירות הלקוחות של גולן (דרך אגב ענו שם אחרי פחות מ-2 דקות...) והם מודעים לבע…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים! ברשותי GALAXY S6 EDGE שמובנה בתוכו IR. האם יש אפליקציה שיכולה בעצם לשכפל שלט לשער חשמלי שמתשמש בIR? תודה מראש על העזרה.!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הסמארטפון הבלעדי החדש של ורייזון האמריקאית משלב הסטייל של מוטורולה יחד עם חומרה מתקדמת יותר ומסך חסין בפני התנפצויות לכתבה: http://hwzone.co.il/לקרוא-ולקנא-ה-droid-turbo-2-הוא-מוטורולה-במיטבה-א/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-