עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. חברי הפורום שלום, כרגע יש לי טלפון נייד מדגם Nexus 4 משנת 2013, שעלה בזמנו כ-1700 ש"ח. מבחינתי הוא מספק אותי, אולם בזמן האחרון הוא כבה למרות שהסוללה שלו עדיין טעונה, מבצע איתחולים ואיטי בפעולות שבעבר היו מהירות. חבר הציע לי לחשוב על ה Xiaomi Mi A1 ועל ה Xiaomi Mi Note 3. היות וה Mi A1 זול יותר הוא כרגע האפשרות העדיפה. הנה השוואה בין תכונות ה Mi A1 וה Nexus 4: https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8776&idPhone2=5048 לפי ההשוואה הנ"ל אני חושב שאפשר לומר שה Mi A1 עדיף בכל הפרמטרים על הטלפון הנוכחי שלי. אני רואה שהמכשיר הזה נמכר בארץ בטווח מחירים של 700-1200 ש"ח. כמו כן אני רואה שניתן לרכוש אותו מאתר כמו LightInTheBox עם הבט…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by shaithebest,

שלום חברים, באייפון 4 שקניתי בפלאפון ועברתי לאורנג' יש כרגע גרסה 4.2.1 8c148 ישנה גרסה 4.3 ואורנג מבלבלים תשכל שצריך לאשפז את המכשיר יומיים במעבדת שירות כדי לעשות שדרוג גרסה!!!נראה לי מגוכך האם יש אפשרות לשדרג דרך האיי טונס?? תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Or ei,

חיפשתי הרבה בפורום ובהרבה מקומות אחרים לקראת הטיול לדרא"מ מה שנראה לי מצוין זה D2 16G אבל: הנפח שלו יחסית קטן ובמחיר סביר אפשר להוסיף עוד 8 ג'יגה אבל זה עדיין רק 24 ג'יגה (אם הייתי בארץ הייתי מסתפק גם ב4) המטרה של הנגן במשך הטיול הוא יהיה להעביר את הזמן בנסיעות\טיסות\סתם שעמום אם זה בלראות סרטים לשמוע מוזיקה או לראות תמונות בזה הוא סבבה חוץ מנושא של המסך שהוא ממש קטן לפי מה שאני רוצה יותר מתאים לי PMP אבל כולם עם זמן סוללה על הפנים ומחיר הרבה יותר גבוהה יש למישהו איזה הצעה ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Sivan Franke,

שלום לכולם, לכבוד יום ההולד של אבא שלי החלטנו לקנות לו סמארטוואטש (הוא אוהב גאדג'טים), מדובר באדם פעיל שעושה ספורט ע"ב יומי ככה שרצוי שתהיה אפשרות למדדים לספורט, מסגרת התקציב היא עד 2,000 ש"ח, אשמח לקבל כמה המלצות לדגמים כי אני לא מבין בנושא כלום, תודה

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  5. הדודה הלא כל כך טכנולוגית שלי נמצאת בארה"ב ומחפשת לקנות מכשיר אנדרואיד עד 200$ כמו שאמרתי, היא לא כל כך טכנולוגית (הדרישות שלה היו: קל לסמס, אפשר לצלם, אפשר להתחבר לדיבורית, שומעים טוב) ולכן נקראתי לדגל, אבל אני ממש לא יודע מה טוב בטווח הזה ויהיה רלוונטי עבורה גם לכמה שנים. היא חיפשה פשוט באמזון unlocked android והגיעה לסמסונג Ace, אבל דוגרי הוא עולה אותו דבר בארץ http://www.amazon.com/Samsung-S5830EUBLK-Android-Powered-Smartphone/dp/B004QR0BG6/ref=sr_1_29?s=wireless&ie=UTF8&qid=1375644064&sr=1-29&keywords=android+phone http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=790898 כמו גם שאני לא יודע איך הוא בכלל. יש המלצות? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by ziv0798,

הייתי רוצה לקבל חוות דעת על המכשיר הנ"ל (מתוך שימוש, ידע כללי) איך הוא? נוח, מצלמה טובה...?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  7. שלום, בדירה שאני מתגורר בה אין קליטה סלולרית, כמעט בכלל. מעבר לזה שאני לא זמין לפעמים מטריד אותי עניין הקרינה שהטלפונים פולטים כאשר הם מנסים לשדר חזק יותר כאשר אין קליטה\ קליטה נמוכה מאוד. ראיתי שחברת פלאפון מציעה שירות של נתב סלולר לשיחות. מישהו התנסה עם המוצר? הוא עובד עם שאר הרשתות או רק ללקוחות פלאפון? לפי מה שהתמיכה שלהם אומרים הם לא מתחייבים על שאר הספקיות אלא רק על פלאפון. המחיר סביר, 464.40 ש''ח אשמח אם מישהו יוכל לשתף מהנסיון שלו בין אם זה הפתרון הזה או פתרון אחר שהוא מצא לבעיה. תודה

8. Started by זוהר05,

שלום מחפש המלצה לטאבלט לילד מיוחד (קשיי התפתחות) השימוש במכשיר יהיה באופן שהוא מצלם דף במצלמה וכך יכול להגדיל אותו בקלות ולקרוא. מבקש את עזרתכם א. האם הרעיון הגיוני. ב. אם כן איזה מכשיר מומלץ, חשוב שיתמוך עברית באופן מלא. ג. תקציב פתוח ככל שידרש אבל מעונינים לשלם את המינימום הנדרש כדי לעשות את הפעולה המתוארת. (צילום והגדלה) מקווה שאני מספיק ברור, אם יש שאלות אשמח לענות. זקוק מאוד לעזרתכם. תודה מראש.

9. ממש בימים האחרונים שוחררו פרטי המבצע של ההסכם של אורנג' ואלביט. לאלו שחשבו שמדובר במבצע איכותי כמו המבצע הקודם, לצערי מצפה אכזבה קשה. הרגע דיברתי עם נציג אורנג' וחשכו עיני: המחיר של הסמסונג גלאקסי S הוא 136 שקלים לחודש (כ-5000 שקלים ל-3 שנים), כאשר אין צפי למתי יגיע ה-S2 ואין אפשרות ל-iPhone 4 במסגרת המבצע. ההחזר החודשי לעלות המכשיר בחבילה שבה התעניינתי (1000 דקות, 700 הודעות, ללא הגבלה לרשת אורנג', 20 גיגה-בייט חבילת גלישה וביטוח מורחב) הוא סך הכל 75 שקלים כאשר החבילה עצמה עולה 143 שקלים (הכל כולל מע"מ). או שאני לא מודע למציאות היום בחברות הסלולארי או שהמבצע הזה פשוט לא משתלם. מה שמדהים פה הוא המחיר הכפול ממחיר השוק של הגלקסי S שכבר ה-S2 זמין במחיר נמוך מזה O_o. מישהו מכ…

10. Started by Ramax,

הממ ... יש דרך כלשהי להפוך את העברית שתהיה נורמלית ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי W800 וגיליתי לא מזמן שאפשר להשתץמש בו כשלט רחוק למחשב!! משהו יודע איך?? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by bezangeloo,

אז ככה, אני יודע שיש מספר רומים וכולם אוהבים להתווכח מי הכי הכי טוב, אבל אני בחור פשוט והדרישות שלי פשוטות- כדלקמן- יציבות דבר ראשון, מעדיף רום בלי תוספות מיוחדות שיעבוד בלי לעצור לנוח מדי פעם על פני משהו מלא פיצ'רים שצריך לרסט פעמיים בשבוע. חיי סוללה דבר שני. חשוב שלרום יהיה ניהול סוללה מוצלח. תמיכה בעברית כמובן, בלי התעסקות מציקה (עדיף ישר מההתקנה, אבל אני לא מעודכן בזה, אם ההתעסקות פשוטה אז אשמח להמלצה יחד עם מדריך מעודכן להתקנה של השפה). תודה רבה, בז'נגלו.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היי לכולם רכשתי לא מזמן סמסונג גלקאסי אס (גירסא 2.33) רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות בהגדרות או באיזו אפלקציה שתוכל לשנות את הצליל נעילה ושיחרור נעילת מסך במכשיר. וכמובן שלא תבטל את לי את הביטוח שיש לי על המכשיר באיזושהי דרך. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  14. Started by yuval1101,

היי, אני מחר נוסע לטיול ואני חייב נגן. ה-creative zen micro פשוט לא עובד, אני מדליק אותו והוא ישר עולה לי ל- recovery mode ואין לי מושג מה לעשות, עשיתי את הכל ( clean up, format all ו- reload firmware ), שום דבר לא פותר את הבעיה ( שאני בכלל לא יודע מהי :s05: ), אני מניח שעכשיו אני שוב צריך לעדכן את ה- firmware אבל לפי מה שהבנתי המכשיר די בעייתי, מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה לעשות? ד"א, כשאני מנסה להעביר שירים לנגן, כתוב לי שהוא לא תומך בפורמט ( והוא אמור לתמוך ), אבל אני מניח שזה בגלל הבעיה הזו. תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  15. שלום כולם! אני ביום שני טס לשנה+\- (כרטיס פתוח) לד. אמריקה והחלטתי להצטייד בנגן MP3 עכשיו השגתי דיל דיי טוב של הנגן FUZE של סנסה 8 ג'יגה ב480 ש'ח השאלה היא אם זה נגן טוב ואם זה שווה את הכסף ובנוסף רציתי לדעת מה אני עושה בקשר למטען יו אס בי לחשמל? אני יודע שיש את הג'נריים האלה אבל הם עם הזמן דופקים את הסוללה יש מטען כזה שהוא קצת יותר איכותי? ובנוסף אני אשמח לשמוע כל המלצה או עצה נוספת, בתודה מראש, לירן.

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  16. Started by Sma1,

שלום, אני מעוניין לרכוש נגן Mp3. כרגע אני נוטה לרכוש את ה- Sansa E280.חשובה לי מאוד איכות הסאונד, בעיקר מאחר ואני משתמש באוזניות איכותיות (shure E2c). רציתי לדעת האם הנגן הנ"ל יוכל לתת מענה ראוי בשימוש עם אוזניות אלו, ואם לא, אילו נגנים אחרים יתאימו (טווח מחירים ופיצ'רים דומים ל- Sansa.יש אפשרות לחריגה בתקציב). תודה

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  17. שלום לכולם אני עדיין קצת חדש בכל הקטע של הסמרטפונים ונתקלתי בבעיה קטנה. שמות אנשי הקשר שלי באייפון הינם בעברית ופס הגלישה הוא באנגלית. כלומר שהוא מחפש אנשי קשר לפי אות אנגלית - כלומר לא כלום ואת השאר סתם זורק בסדר כשלהו. מישהו יודע איך לשנות לזה את השפה?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  18. Started by tomeror,

טבלט מעולה של מייקרוסופט~!! מעבד i5 זכרון 4 giga הארדיסק 64ssd תריצו חיפש קצר עליו בגוגל..) אז מי שמעוניין יש לי למכירה!! 2600ש"ח 054-2400689

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. שני המכשירים הראשונים עם שבב Exynos 1080 לא מגיעים אלינו סמסונג עצמה, למרבה הפלא - אבל עוזרים לנו להבין מה ניתן יהיה לקבל בשוק בפחות מ-2,000 שקלים בשנה שלפנינולכתבה

20. Started by sbhtkK7,

איזה יופי, http://anythingbutipod.com/2011/10/cowon-d3-plenue-review/ ועוד, http://www.headfonia.com/hifi-dap-comparison-hm-801-hm-602-qa350-boomslang/

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  21. דגם הדגל המרוענן של היצרנית הסינית המצליחה ישא תג מחיר מומלץ זול משמעותית לעומת קודמו - כזה שישאיר לכם כסף בכדי לשקול רכישה גם של הטאבלט החדש פרי תוצרת החברהלכתבה

22. Started by Nachum987,

שלום, בעבר נתקלתי במדריך אשר מסביר כיצד ניתן להגדיר את כרטיס הזיכרון החיצוני כחלק מזיכרון המכשיר, ממש "לעבוד" על מערכת האנדרואיד ולהרחיב את הזיכרון הפנימי של המכשיר. אם אני זוכר נכון זו הייתה פעולה שנעשתה באמצעות adb ושם היה צריך להגדיר כמה מקום מהכרטיס החיצוני אני מעוניין שיהיה מוגדר כפנימי. האם מישהו זוכר / מכיר דרך לבצע זאת? מדובר על מכשיר אנדרואיד גרסה 9, ומכשיר סמסונג גלקסי S7.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  23. שלום לכולם, מחפש המלצות לטאבלט לסבתא, שיהיה הכי פשוט שאפשר. המטרה שלו היא בעיקר צפייה בתמונות, כך שהביצועים לא חשובים. חשוב שיהיה מסך גדול (רצוי 10") ויחסית איכותי וסוללה שלא תיגמר מהר. תקציב עד 800 ש"ח (אם אפשר פחות - יותר טוב). שאלה נוספת, האם ניתן במערכות מבוססות אנדרואיד להפוך את הממשק להיות בשפה שאינה אנגלית? תודה!

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Morphine,

מהו הסמארטפון הטוב ביותר שניתן לקנות בתקציב הזה? לא ממש משנה לי מערכת ההפעלה או העדפה למותג מסוים, יותר חשוב לי שתהיה מצלמה כמה שיותר איכותית.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by Stingray,

אני מעונין לרכוש את המכשיר (מחפש מישהו שימכור לי.. , אבל לא זו הסיבה שפתחתי את הדיון). האם יש פה מישהו שיש לו את המכשיר ויכל לענות על כמה שאלות: 1) עברית צריך להתקין,זה חינם דרך האתר של maemo, איך היא? (למקלדת הכוונה) 2) איך הדפדפן? 3) המכשיר מהיר \ איטי \ נתקע? או בגדול, איך המכשיר?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.