עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by bennyye1,

Q5 80GB iAudio/Cowon Q5W 80GB iAudio/Cowon הQ5W עולה 10 שקל יותר אבל לQ5 יש בלוטוס ולשני אין. אז איך זה הגיוני? איזה הבדלים עוד יש בניהם?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by SweeT_EviL,

לא מתכנן לקנות עכשיו פלאפון,אני עדין בהתחייבות ל3 שנים אבל עיניין אותי

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by SensatioN,

צריך תשובה ואני הולך לקנות

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by 1987,

מה ההבדלים בין Wear OS ל-Android 7? האם יש יתרונות ל-Wear OS על פני ה-Android 7?

5. אני רוצה לקנות איפוד יד שניה. תאכלס מה שחשוב לי במיוחד זה הזמן בטריה שגם ככה סובל עם הרוקבוקס. מה ההבדלים המשמעותיים בינהם, ובמיוחד בשימוש ברוקבוקס? תודה רום

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. השאלה בכותרת, יש לי ASUS 5 והגוגל כרום לפעמים נתקע או מגמגם, איזה דפדפן עדיף עליו? פיירפוקס, אופרה או משהו אחר? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  7. Started by orivice12,

אני יודע שיש תוכנות שחוסמות את ההגבלה של השעה, טכנית מה המקסימום האפשרי?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  8. Started by TaMiRn2,

מה החסרונות של המכשיר בעיקר בהנחה שהוא נקנה באהר"ב והוא לשימוש בארץ...

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by evyatar334,

שלי זה galaxy tab 10.1

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  10. 1. בהחלט עדיף משהו שאפשר למצוא בארץ אבל לא MUST. יש מי שיביא אם צריך. 2. חשוב מעבד, RAM ומצלמה טובה - לא קריטי משחקים או נפח איחסון. 3. עדיף משהו לא גדול. בינתיים מה שמצאתי זה ה-Z1 COMPACT המעולה של SONY ב~1000 ש"ח http://www.ebay.com/itm/New-Original-Unlocked-Sony-Xperia-Z1-Compact-D5503-16GB-4-3-Smartphone-Black-/201346104174?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2ee129bb6e מעבד סנפדרגון 800, עם 2GB זיכרון, מצלמה מעולה, גודל מצויין ו-IP57. יש משהו מומלץ יותר?

11. Started by bay,

שלום אני מתכנן לקנות LG KM900 בחו"ל בקרוב ורציתי לשעול אתכם מה היא נצמיגת LG או ספקית LG בארץ והאים הם מתחיבים לתקן מוצרי LG בתנאי שאחריות מהמפעל מצורפת אליהם???

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  12. שלום חברים, כרגע אני מחובר דרך פלאפון משלם עבור מסלול ללא הגבלה 85 ש"ח והם לוקחים עוד 5 ש"ח עבור 10 הודעות MMS, אני לא מבין למה כוון שיש לי מסלול ללא הגבלה. אני מחפש לעבור למפעיל , לפני העברה אני מעונין לקבל חוות דעת. להוט מובייל מסלול ללא הגבלה הכלל אינטרנט בייתי ב70 ש"ח לחודש לשנה. כרגע אני משלם עבור אינטרנט בייתי 75ש"ח עבור 100 מגה. יש את 012 חברת בת של אורנג', הבנתי שהם הכי מומלצים מכל הבחינות כוון שהחיבור הוא ישיר לאורנג' ולא בניוד. לא מצאתי דיון הקשור למבצע של הוט היום ואם קיים עדיין בעיות ניוד , ניתוקים וכדומה לכן פתחתי דיון חדש. המחיר בהוט נשמע אטרקטיבי ומושך השאלה אם כדאי ? האם קיים עדיין בעיות ניוד , ניתוקים וכדומה ? האם ניתן להגדיר את ה-APN של פלאפון במקום של ה…

• 0 תגובות
    • 4.9k צפיות
  13. Started by iPsych,

הזדמנו לידי 3K ש"ח טבין ותקילין. בתור חובב גאדג'טים מושבע, התחלתי לחשוב מה לעשות איתם, אבל לא ממש מצאתי את הדבר ששווה להוציא עליו סכום כזה. כרגע יש לי Ipod Nano (בתור נגן), K610i בתור פלאפון. (שני ה"גאדג'טים" העיקריים). חשבתי על הרבה כיוונים, מצלמה איכותית (ומצד שני אני לא כזה צלם מדופלם שצריך מצלמה יקרה), iPhone (אבל הוא יוצא עוד הרבה זמן לשוק), WII (אבל הוא לא כזה זמין). כל האופציות פתוחות, וקרוב משפחה שלי נוסע מחר לארה"ב, אז זה גם פותח דלתות. אז אמרו לי- מה אתם הייתם עושים?

• 43 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. תודה לכולם ! מה שוויו בסין ? (כמה הוא שווה ) והאם כדאי לקנות פלאפון אחר ? [בסין ] מה חשוב ? מצלמה סבבה, מקום (איחסון ) , איכות טובה , צבעים טובים, מסך גדול ושהפלאפון יהיה מעוצב , MP3 חייתי

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  15. בהנחה שיש לי את תוכנת הניווט. מחירי הgps הם ברמת המחירים של מחשבי כף היד, אז למה בעצם לא עדיף לקנות מחשב כף יד עם מקלט, שיש בו יותר פונקציות מלבד הניווט?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  16. אהלן חבר'ה, רציתי לדעת מה היתרונות והחסרונות של זיכרונות פלאש ודיסקים קשיחים בנגנים? כרגע אני יודע ש: *פלאש מגיע ל-8G ודיסק ל-80 *דיסק קשיח רגיש לטלטלות, פלאש לא רגיש בכלל *נגנים מבוססי דיסק קשיח יותר כבדים אשמח אם תתקנו/תוסיפו תודה

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  17. שלום לכולם אני אשמח לקבל הסבר על מה היתרונות של סמארטפון עם מקלדת פיזית כמו בלאקברי על דגמיו או sony xperia pro או המיילסטון 2 מול מסך מגע מלא ? תודה רבה למגיבים

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by meni12321,

תגידו לי אתם...

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  19. Started by coben,

למעט המחיר והגודל. היתרונות של SGS2 רבים וברורים. השאלה אם הם שווים לי את תוספת הגודל/מחיר* פלוס שאר חסרונות (אם קיימים). *לא מדבר מספיק בשביל החזר. השאלה במיוחד לבעלי נסיון אישי עם שני המכשירים. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש חוץ מאנדרואיד ואייפון סוגים נוספים. יש שימושים מסויימים שהם טובים יותר ? למרות שהרוב הם עם אנדרואיד ואייפון ?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  21. האם מישהו ניסה להוסיף לו כרטיס של ג'יגה? האם המכשיר עובד טוב איתו? ו2GB?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  22. מעניין אותי לדעת כמה הייתם מעריכים ששווה להשקיע במכשיר. אלו שימושים "מיוחדים" קיימים במכשירים יקרים ולא במכשירים זולים? הסיבה לשאלה היא שאני צריך להחליט אם שווה לי לקנות אייפון 4 במחיר של כ-2500 שח או לוותר ולרכוש htc wildfire במחיר של כ-1500 שח.

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by xytkhi,

היי מהו מחירו ההוגן נכון לימים אלה? ואם אפשר.. מאיפה ניתן להשיגו במחיר הכי זול ? חדש כמובן עם אחריות. תודה !

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by YogiBear,

אני מחפש את המחיר של האייפוד טאץ' דור 4 בנפח 32 בצרפת ורוצה לדעת כמה הוא עולה שם באפלסטור. בארה"ב יש לציין שהמכשיר עולה 299 דולר- http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touch?aid=AIC-WWW-NAUS-K2-BUYNOW-IPODTOUCH-INDEX&cp=BUYNOW-IPODTOUCH-INDEX תודה! נ.ב- חיפשתי בגוגל לכל החוכמולוגים שיגידו לי לחפש ובנוסף לאחר חיפוש באתר של אפל לא מצאתי אופציה לשנות את הארץ מוצא באתר לצרפת.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי חבר שחוזר בקרוב מקנדה ואני רוצה שיביא לי מכשיר . כרגע אני מתלבט (דיי הרבה זמן ) בין ה SGS לNEXUS S , מה המחירים שלהם בקנדה ? וכמו כן , מה המחירים של איפון 4 סימפרי ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.