עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ronbubl,

איזה מגן מסך כדאי לקנות והיכן יש את החנות הכי זולה - אם יש משהו בחיפה ויכולים להתקין במקום - עדיף.

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by ivey,

האם כדאי להתקין מגן מסך למכשיר זה? אם כן, איזו חברה / דגם מומלצים?

• 0 תגובות
    • 292 צפיות
  3. היי, קניתי meizu 16th עם מסך 2.5d (קמור קלות), ומסתבר שאין לו שכבת הגנה כמו גורילה גלאס. בגלל שזה חברה פחות מוכרת אי אפשר למצוא מגן מסך מסוג tempered glass מחברה מוכרת. יש רק זולים בעלי איכות לא ידועה באליאקספרס עם שלל ביקורות שליליות על כך שהמסך לא נדבק ולא מכסה את השוליים. נראה לי שהפתרון היחיד זה מגן מסך זול מאליאקספרס + נרתיק ספר, אבל אני מפחד שזה לא יספיק להגנה משברים כי אין גורילה גלאס. למישהו יש הצעה אחרת? תודה

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  4. Started by ToMuSH,

צהריים טובים, אני רוצה לקנות את מגן המסך הזה, ורציתי לדעת אם הוא ייפגע בממשק הטאץ' של המכשיר. כמו כן, אם אתם מכירים נרתיק סיליקון טוב למכשיר במחיר הגיוני לדבר הזה (50 שקל מקסימום, מתוך עיקרון), אשמח לדעת. תודה רבה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by wooper,

קניתי מגן מסך מאיביי בהמלצתכם. אני מאוד לא מרוצה עכשיו מהצפייה במסך הדגם שקניתי זה מגן מאט אני החלטתי לקנות מגן מסך בארצ לאור הקנייה האחרונה איפה אתם ממלחצים לקנות מגן מסך?

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  6. Started by natee,

ברשותי גלאקסט טאב s הדור הראשון של 8.4 ואני רוצה לקנות לו מגך מסך. זה לא כ''כ הפורום המתאים אבל האינטרנט מלא במגנים ואני מחפש המלצה מהמומחים על משהו טוב ואיכותי.. תקציב עד 100 שח אם עדיפות רבה לכמה שפחות. מבריק. תודה...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by yaela10,

שלום לחברי הפורום רכשתי מחשב לנובו "C740 14 יוגה. המסך של המחשב מאד מבריק ויוצר השתפות, למרות שנאמר ונכתב שזה מסך מט אנטי גלוס. אני מעוניינת לרכוש מגן מסך אנטי גלוס - הדגם הזה-- https://www.ebay.com/itm/223909519778 מה דעתכם? האם מישו הדביק מגן מסך על המחשב? תודה יעל

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Kukishin,

מוכרים מגיני מסך מסיליקון שטוענים שהם חזקים לפחות כמו מגיני זכוכית. מישהו שמע, מכיר, יודע משהו, כדאי לא כדאי? תודה רבה.

9. Started by DUDEnamE,

http://reltronics.shopy.co.il/products/95321 http://www.navitech.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=957 יש את שניהם פלאפון סמסונג 600I מה עדיף? מישו מכיר את השניים?

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  10. אהלן, לא מזמן הזמנתי כמות של מגיני מסך מחברת XTREMEGUARD, על הנייר ועל פי רישומים באינטרנט יש ביקורות חיוביות על המגינים. אני רוצה להתקין את המגן הנ"ל על המכשיר שלי, המכשיר המדובר הוא HTC ONE X. הקטע שהכי מפחיד אותי היא שיטת הפעולה ואופן ההשמה של המגן. עובד על פי שיטת ה WET = שיטה רטובה, למלא צלוחית מים + כמה טיפות סבון נוזלי, לטבול את הידיים שם ואת המגן מסך לפתוח כשאתה עם אצבעות רטובות, להרטיב את המגן מסך בחלקו הפנימי ואז להניח על המכשיר..! :errrr: מפחד אותי שיכנס מים לספיקר או למקומות אחרים כמו מתחת למסך ( HTC TOUCH HD נהרס לי כבר פעם אחת כי נוזל נכנס מתחת למסך במגן של ZAGG). האם אתם ממליצים? להלן המוצר http://www.xtremeguard.com/HTC-One-X-Screen-Protector-p/htc_one_x_…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Orian015,

שלום, אני מחפש מגן סיליקון למכשיר COWON D2+. איפה קונים? איפה אתם ממליצים לקנות? ומה המחיר? מועדים לשמחה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yossibe,

שלום, צריך הצלחתה למגן טוב עם סוללה מובנית, יש מישהו שקנה מוצר כזה ויכול להמליץ עליו? תודה

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  13. משהו מדהים עיצוב אישי לכל מכשיר ומכשיר בחירה אישית ועיצוב מדהים כנסו לכאן !!! http://www.wesell.co.il/click/tsnFYFrbKVAjj79/JLV4VxacGhbHdhP/TstsnFYFrbKVAjj79tS

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  14. חברת Oppo לא נחה לרגע ומציגה עוד מכשיר עם תצורה "טיפה" ייחודית - הפעם בעלות מקוצצת לכתבה

15. ספינת הדגל של סמסונג עשויה לשכלל את טכנולוגיית ה-Infinity-O עם 'חור' בתצוגה עבור צמד מצלמות קדמיות, שמפלג כבר עתה את קהל המעריצים ברחבי הרשת לכתבה

16. הטלפון שלי כל הזמן חם ואני לא יודע למה... הבטריה נגמרת במהירות. אני לא מריץ כלום ועשיתי REBOOT וזה לא עזר. יכול להיות שהבטריה עומדת להתפוצץ או משהוא?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  17. בעבר הגישה שלי הייתה לקנות את המדבקה הכי זולה שאפשר למצוא באיביי. בעקבות נסיון עם מדבקות "פושטיות" שהורסות את חווית השימוש החלטתי לבדוק האם שווה להשקיע במדבקה ואם כן מה לבחור? לפי מה שהבנתי יש שני מאפיינים שמשפיעים על "חווית השימוש": שקיפות - נתקלתי במדבקות עכורות חלקית שממש הרסו את הצבעים מהמסך מגע - מדבקות שגורמות לאצבע להידבק ולא להחליק על המסך כמו שצריך השאלה היא מיהם היצרנים ששווה לבדוק ומה היתרונות של כל אחד מהם? לדוגמא, יש את חברת Zagg שהמדבקות שלהם ממש יקרות אבל קראתי עליהם הרבה ביקורות לא טובות על כך שהמדבקה פוגמת במגע. האם ישנם יצרנים נוספים שהמדבקות שלהם איכותיות / ראויות לשימוש?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  18. Started by TaMiRn2,

שלום. קראתי בעיתון לא מזמן על מדבקה שהופכת את המסך שלך למסך מגע... אז חיפשתי מעט... ו http://www.wallaby.co.il/sap.aspx?xip=444611 אז רציתי לדעת אם מישהו מכיר את זה? ואם יש את זה בגדלים שיתאימו למסכים רציניים יותר? תודה....

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. החברה הטאיוואנית מתכוננת להמשיך במיצוי תהליך הייצור המשופר מחברת TSMC ב-6 ננומטר - הפעם עם שבב מסקרן שמיועד לסמארטפונים ועשוי לספק תחרות חלקית עבור ה-Snapdragon 865לכתבה

20. Started by chenrp,

הנה עוד דבר שהN97 עושה:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Oppo מסרבת להירגע - ועם בדיקות ראשונות נראה כי דגם ה-Reno Ace שלה הוא האלוף החדש בתחום הטעינה המהירה לכתבה

22. Started by Animor,

חיפשתי באינטרנט חנויות בארץ שמוכרות את הסמארטפון החדש HTC One S אולם לא מצאתי אפילו אחת. יש לא מעט חנויות שמוכרות את ה-X (הדגם היוקרתי יותר). מישהו יודע מה הסיבה לכך? ואם יש חנות שכן מוכרת ופספסתי אותה, אשמח לקבל קישור. אם זה רלוונטי, אני מעוניין דווקא ב-S משום שהוא קטן יותר מבחינת מימדים. הגודל של ה-X (או של גלקסי S3 לצורך העניין) קצת מרתיע אותי. תודה

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. טאבלטים הם מחשבים ניידים לכל דבר. העובדה שהמקלדת שלהם היא וירטואלית ולא מכנית לא משנה את העובדה הזו. לכן הייתי מצפה שטאבלטים יהיו בפורום מחשבים ניידים. אז מה ההגיון שהם יהיו כאן?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי קניתי היום מחנות פרטית את הגלקסי 2 בעברית מלאה , אבל כשאני שולח SMS בעברית , אצלי רואים נהדר , אבל בטלפונים שמקבלים רואים סימניי שאלה בלבד, רציתי לציין ששמתי כרטיס סימס של דור 2 ישן . מה עושים?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.