גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם וערב טוב, יש לי מוטורולה דיפיי + עם אנדרואיד 2.3.6 ואני הייתי רוצה לשדרג לו את גרסת האנדרואיד,ברגע שאני נכנס לעדכוני תוכנה ומנסה להעדכן זה רושם לי שהמכשיר שברשותי מעודכן. האם יש איזושהיא דרך לעדכן את המכשיר לגרסת אנדרואיד יותר חדישה? כשאני אומר גרסה חדישה אני מכוון ל 4 ומעלה. תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום גיליתי משהו מאוד מוזר ומקומם, על האריזה של המוצר שלי כתוב שגרסת החומרה היא 1.1, במכשיר עצמו תחת התפריט הנסתר 3845#*802# כתוב תחת system info שהגרסת חומרה 1.0, יש מצב שעבדו עליי למעשה ומכרו לי מכשיר מחודש ולא חדש? רכשתי אותו מאתר HITECHZONE של ארגון עובדי ההייטק במחיר מוזל. חבר שלי קנה מ KSP את אותו דגם מכשיר טיפה יותר יקר ואין לו תקלות ואצלי יש המון תקלות חוץ מה GPS גם הרמקול לא משהו. אין לי מושג איזה מהדורת חומרה יש אצל חבר שלי, אבל אצלו המכשיר מתפקד פצצה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש לפני קנייה של המכשיר הנ"ל , אבל נשארתי עם השאלה האחרונה : מה ההבדל בין שני הדגמים A ו- E ? יש הבדל של איזה 50 ש"ח בינהם , אבל המפרט שבדקתי היה זהה - מלבד שבדגם A מותקנת Igo Amigo ובדגם E מותקנת Igo8 .. מישהו יודע אם זה באמת ההבדל היחידי ? ואם כן - אז רק בשביל להיות בטוח - עדיף את דגם E נכון ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי OP3T ואני מרוצה ממנו האמת והוא מאוד מהיר. הקטע שאני עכשיו יכול לקבל S9 ללא עלות... זה שווה את ההחלפה? יש מצב שהוואן פלוס אפילו יהיה מהיר יותר? מה גם שאולי הסוללה בוואן תהיה טובה יותר והטעינה תהיה מהירה יותר? או שלחילופין עדיף לי למכור את ה-S9 החדש ולהוסיף לא הרבה בשביל דגם הפלוס / OP6 ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חושב לקנות סלולרי זול שישמש למילואים\טיולים וכו'. לחלק מהסלולרים הזולים יש שקע אוזניות רגיל, השאלה שלי היא האם ניתן להשתמש באוזניות סטריאו רגילות בתור דיבורית? כלומר, לשמוע את השיחה דרך האוזניות ולדבר דרך המיקרופון של המכשיר עצמו. אם מישהו יכול לענות\לוודא עבורי את העניין אודה לו מאוד.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי בחנות פרטית מכשיר סלולר חדש LG, נפח אחסון ברוטו 4 GB. הזיכרון הזמין הוא 1.5GB. בפורום אחר נאמר לי שמערכת ההפעלה צורכת כ 1.5GB , ולכן אם נשאר לי פחות מ 2.5 ( כאמור יש 1.5 זמין) יתכן וזה סימן לטלפון משופץ ולא חדש. כמו כן , כשפותחים אותו יש על המסך לוגו של חברת הסלולאר האיטלקית TIM. האם אלה אינדיקציות שמה שנמכר לי הוא טלפון מחודש ולא חדש ? הטלפון הגיע באריזה של LG , נראה בהחלט חדש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא שיאומי ולא סמסונג - דווקא חברת ZTE היא זו שמצליחה לפרוץ קדימה לפני כולם עם דגם ה-Axon החדש שלה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, http://www.icemonkey.com/google-android-htc-nexus-one-unlocked-gsm-phone-with-5-megapixel-camera-wi-fi מחיר טוב, השאלה אם יעבוד בארץ (אורנג'), והאם זה לא מאוחר מדי בשנה שנתיים לקנות כזה דבר. למשל, זה אנדרויד 2.1. ניתן לשדרג? זה מיושן מדי? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש בעיקר מתקן שיתחבר לטלוויזיה בחדר בצבא ויאפשר משחק במשחקים (מעבד גרפי חזק חובה! בינתיים סגור על RK3066) צפייה בסרטים (כניסת USB) וגלישה באינטרנט וצאטים (WIFI או 3G) מין תחליף קטן למחשב הדילמה העיקרית היא האם כדאי לקנות טאבלט RK3066 ואם יהיה אפשר להנות ממנו בעת חיבור לטלוויזיה כמו מMINI PC כלומר יהיה נוח להשתמש בו עם במקלדת עכבר ממשק יעודי ולהנות גם כן מפרטיות כשמישהו רוצה את הTV או כאשר אני בצאטים. או לחסוך בכסף ולקנות UG802 שיש לו גם ממשק יעודי לטלויזיות מובנה? עוד שאלה לפי החוקים החדשים של מפעילות הסלולר אני יוכל לשטף אינטרנט דרך הסלולארי עם הWIFI או שאצתרך לקנות מודם 3G?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבריה, אני רוצה לקנות ישירות מיצרן סיני כמות של 50 יח' יש אפשרות של תשלום בטוח?היינו שאקבל את הסחורה ? אני מקבל alibaba המלצות על ספקים וכן עצות לתשלום אותם איני מבין מה אתם מציעים|? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות שרשור קודם שפתחתי התוודעתי ל ROCKBOX, ועלתה האפשרות שאקנה SANSA FUZE ואתקין עליו ROCKBOX. אשמח למידע בנושאים הבאים (חלק על הנגן וחלק על ה ROCKBOX 1. איך איכות הסאונד של המכשיר ביחס לנגנים של COWON? 2. לא הצלחתי למצוא מידע על משקלו של הנגן. מהו? 3. ראיתי שה ROCKBOX ל FUZE עדיין לא הושלם. במה ארגיש את זה? 4. האם ROCKBOX ל FUZE תומך בעברית? 5. אם הבנתי נכון אין הקלטה ל ROCKBOX. האם הקושחה המקורית ממשיכה להתקיים לצידו? 6. האם ה ROCKBOX תומך בהשמעת OGG? 7. האם הוא ידידותי? 8. האם יש מגבלה לכרטיס הזיכרון שאפשר להתקין על המכשיר? 9. האם יש הבדל בין נגינה מהכרטיס לנגינה מזיכרון המכשיר (זמן הטענה וכו')? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שחשפה את ה-m3 Note הנהדר, היצרנית הסינית מציגה יורש מבטיח גם עבור הסמארטפון הזול ביותר שלה Meizu ממשיכה להפתיע אותנו בכל פעם מחדש. אחרי שהשיקה את ה-m3 Note שהפך ברגע לאחד המכשירים המשתלמים ביותר בשוק, היצרנית ממשיכה כעת את המסורת ומציגה אם האח הקומפקטי והזול עוד יותר שלו – ה-m3. בדומה ל-m2 שקדם לו, ומהווה כרגע את אחד מהמכשירים המשתלמים ביותר בשוק הישראלי עם תג מחיר של 650 ש"ח בלבד, גם ה-m3 מציע מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציה של 720p, עם מעטפת פלסטיקית צבעונית שתהיה זמינה בגוונים לבן, אפור, כחול, ורוד או מוזהב. עם זאת, יש כאן כמה וכמה שינויים חשובים שבוצעו מתחת ומעל לפני השטח – עם חיפוי קמור של 2.5 מימדים על המסך (מבוסס זכוכית מוקשחת מדגם…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מנסה לסרוק ב-2 סורקי ברקוד שונים " סליחה מצלמת האנדרואיד נתקלה בבעיה" יהיה עליך להפעיל את המכשיר מחדש לא עזר אודה על פתרון שב"ש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
(שאני מחבר עם כבל לטלויזיה)? Ipod video דור 5, בתוכנה ההמרה יש לי 2 רזולוצית 320 על 240 (משהו כזה) ועוד אחת קצת יותר גבוה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה חשוב לי? אנדרואיד מסך 6+ לא סמסונג edge, איכותי הכי חזק שיש מבחינת מעבד רמקול טוב וחזק סוללה חזקה עדיף ל4000+ לא סיני עדיף wifi ax סלולר תומך דור 5 אם יש כבר זכרון 6 גיגה פלוס מצלמה לא חשוב. שיהיה סקסי, דק קל ומסך בלי שוליים. יש לי את ה סמסונג 8 והוא סביר. משמש בעיקר לשליטה מרחוק על מחשבים, הודעות, שיחות, עבודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש נגן מ"הדור החדש" עם יציאת אוזניות כמה שיותר חזקה. כרגע אני מסתכל על ארקוס (604/504/404) סןדיסק סנסה 8 גיגה אולי קריאייטיב VM וכם אני יודע שיש לי פה שלוש קטגוריות שונות לחלוטין של נגנים (מפלאש, להארד דיסק ל PMP), אבל מה הכי חזק ביציאה של האוזניות? או שבכלל נגן אחר? תודה רבה לעונים מראש. רום
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש כיסוי מוקשח כדוגמת otterbox defender ל LG Optimus L7, לא מצאתי otterbox מתאים יש משהו שאתם ממליצים עליו, שיהיה ממש קשיח ועמיד(נפילות, שריטות וכד') ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%9e%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%9c%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94-google-now/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה הזאת ... אם לא אני מצטער מראש! זה לא בא מכוונה רעה .. אם יש לי רעיון לאפליקציה אבל אם היידע שלי בתיכנות לא נראה לי שאני יוכל להוציא אותה .. אני צריך מתכנת שיפתח עבורי אותה ואני ישלם לו סכום כספי האפליקציה צריכה חיבור לפייסבוק מאגר נתונים של החברים שלי בפייסבוק ואפשרות חיפוש ... ומאגר דתה בייס על שרת חיצוני ... (זה קצת יותר מורכב אבל אני לא רוצה לעלות פה את הרעיון שלי) השאלה שלי היא: כמה מפתח צריך לדרוש על דבר כזה? + - והאם הנושא לא מסוכן לגנבת רעיון? אם אתם צריכים עוד פרטים בשביל לדעת מחיר + - תשאלו ..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי איפון 3GS שמונה ג'יגה פרוץ. עכשיו פעם ראשונה הכנסתי אותו לאייטיונס ההכי מעודכן והוא ביקש מימני לעדכן אותו - עשיתי את זה, ואז לעשות ריסטור - עשיתי את זה ובכל פעם שהוא מגיע לאמצע הוא נותן לי איזה שגיאה עם מספר (37 לדוגמא אבל זה משתנה גם כן) וזהו המכשיר נעול אני לא יכול לעשות כלום. ניסיתי לעשות במצב UDF וחוץ מלשנות את מספר השגיאה שום דבר לא משתנה. בבקשה אם מישהו יודע מה לעשות אני אשמח לכל עזרה אני ממש תקוע עכשיו בלי פלאפון
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הzune hd יש למישהו מקום שבו אני יוכל לקנות אותו? בארץ כמובן שאין אותו כי מייקרוסופט משווקים רק באמריקה אבל התכוונתי אולי בebay או חנות אחרת רק שיהיה אמין בכל זאת זה 1000 שקל אז בבקשה שיהיה אמין לפחות ושירות נורמאלי ואם אתם מביאים מאייבי אז שייה לבן אדם לפחות 5000 מכירות בתחום שלו ולא פחות מ99.99% אמינות בפידבקים בבקשה ומחיר של 250 דולר שחכתי לציין שאני קונה את ה32 גיגה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אתם יודעים איך אני מעביר סרטים למחשב מהפלאפון כאילו שאני יראה אותם במחשב כי העברתי סירטונים מהפלאפון למחשב ואני לא מצליח ליראות אותם
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעדכן את המכשיר שלי. כרגע לא קריטי איזה מכשיר יש לי הייתי רוצה לדעת אם יש כאן אנשים בפורום שהתעסקו בזה ומבינים את העניין? תודה **עריכה התכוונתי לדבר עם מי שמבין בפרטי לכן לא רשמתי את הדגם samsung 990-z300
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע נמצא ברשת פלאפון, ורוצה לשדרג את עצמי, אני לא מעוניין בעוד התחייבות או משהו כזה ולכן רוצה לבוא עם מכשיר חיצוני בלי תלות בהם. חשבתי על לקנות נוקיה 5800 שנראה כמו מכשיר שמתאים לצרכיי כרגע. כנראה ואני אקנה אותה מארה"ב ושמתי לב שמוכרים אותו בשתי גרסאות אמריקנית ובינלאומית כאשר ההבדל היחיד ששמתי לב אילו הוא היעדר התמיכה ב תדר 2100. השאלה אם הדבר חשוב או מפריע לי כי עדיין תהיה תמיכה ב 850... אשמח לעזרה תודה רום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, התקנתי וינדוס 7, אך הפלאפון לא מסתנכרן לי עם הוינדוס והוינדוס פשוט אומר לי שהמכשיר Unplagged. הדרייברים הותקנו דרך הדיסק המקורי של ה HD, הסתיים בהצלחה אך עדיין לא מתעדכן (גם הפעלה מחדש לא עזרה) יש לכך פיתרון? מישהו יכול לעזור? תודה רבה. עריכה: טוב, באמצע כתיבת ההודעה פתאום הוינדוס נזכר להודיע לי שהוא הצליח לסנכרן את המכשיר תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-