עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by liav12,

היי, התקנתי וינדוס 7, אך הפלאפון לא מסתנכרן לי עם הוינדוס והוינדוס פשוט אומר לי שהמכשיר Unplagged. הדרייברים הותקנו דרך הדיסק המקורי של ה HD, הסתיים בהצלחה אך עדיין לא מתעדכן (גם הפעלה מחדש לא עזרה) יש לכך פיתרון? מישהו יכול לעזור? תודה רבה. עריכה: טוב, באמצע כתיבת ההודעה פתאום הוינדוס נזכר להודיע לי שהוא הצליח לסנכרן את המכשיר תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Nikiller,

היי! יש לי בעיה חמורה! חבר הביא לי IpaqHX4700 עם וינדוס מוביייל 6.. הוא רצה להוסיף תמיכה בעברית.. התקנתי לו את הLENG העברי. הוא ביקש ריסט ומאז המכשיר לא עולה יותר.. מראה את המסך של הHP ואז זהו.. נתקע ככה.. אין אני מסדר את זה?\איך מתקינים מובייל מחדש? איפה אני מוצא את הסיריאל של הוינדוס הזה? תודה מראש וזה ממש ממש דחוף!! ניק.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. הבוט הזה טוחן לי ת'סוללה, זה עדיין לא כמו בדיפולט, ולמרות שעשיתי uninstall מסודר מהאופציה הגרפית, זה לא מחק את הboot loader וזה טוחן לי את הסוללה כאילו שהרוקבוקס עדיין מותקן. השאלה בכותרת. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by lesForce,

שלום לכולם קניתי לטיול מצלמה חדשה - KODAK M340 . ועכשיו כשאני מחבר את המצלמה היא לא עובדת כוכנן נשלף. ז"א שאין תיקיה עם כל התמונות ב-"המחשב שלי" וניתן לראות את התמונות רק דרך התוכנה. כשמחברים אותה, המצלמה עובדת כמצלמה ולא ככונן נשלף (בניגוד למצלמות האחרות שהיו לי שכן פעלו ככונן נשלף ופשוט כשהיו מחברים אותם הייתה תיקיה כמו בDOK ) אני רוצה להגדיר את המצלמה ככונן נשלף-איך ניתן לעשות זאת? אם ניתן בכלל...? הסיבה לכך היא שבטעות אח שלי לחץ על הכפתור DEALTE ALL PICTURES , והיו לי שם כ-400 תמונות מהטיול לצרפת , שמאוד חשובות לי , והתקווה האחרונה שלי היא לנסות תוכנות של שיחזור, הבעיה שאני לא מוצא כיאלו את התיקיה שממנה אני רוצה לשחזר... תודה רבה מראש...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by alex15,

אני משתמש עכשיו בnokia N95 אבל נמאס לי מזה ומה הכפתורים שלו . אני רוצה להחליפ למשהו יותר יותר קל יותר מעוצב ויפה יותר חכם וגם יכולת Touch. אמרו לי כמה חברים ללכת לקנות Iphone 3G . אבל אני רוצה להתיעצ איתכם חברי הפורום ושתמליצו לי מה לקנות . הטלפון אני אקנה אותו בדיוטי פרי או בחו"ל בגלל שבארצ המחירים הם נורא גדולים .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by morpheus1234,

הנוקיה 6131 שלי מסנן שיחות באופן סלקטיבי, והגעתי למסקנה שהבעיה במכשיר ולא בסים, לכן אני מחפש לקנות מכשיר פשוט אמין וזול ואשמח לייעוץ... השימושים היחידים שלי הם שיחות וSMS, לא צריך מצלמה ולא MP3 כו' הדרישות (לפי סדר חשיבות) -אמינות -זול -BLUETOUTH -עיצוב (דק ככול הניתן) אשמח להמלצות...

7. המכשיר הבא מחברת Essential, ובראשה האבא של מערכת האנדרואיד שהפך לדמות שנויה במחלוקת, יוצר הדים ברשת - ולא בהכרח מהסיבות הנכונות לכתבה

8. האם שלוש מצלמות בחלק האחורי הן הבסיס החדש עבור סמארטפונים ב-2020? ה-Galaxy A11 שבדרך מהווה עדות טובה בעניין לכתבה

9. הסדרה החדשה של קלארקסון, האמונד ומיי שעלתה לאוויר בשירות הוידאו של אמאזון זוכה לשיתוף פעולה חביב מצד Waze לכתבה

10. הסמארטפון הראשון של המותג הפיני לשנה החדשה נראה כמו שיפור משמעותי וסיפתח חיובי לקראת המשך ההתחדשות לכתבה

11. הסמארטפון המתקדם של היצרנית הסינית מנצל את שבב ה-Exynos 7420 המתקדם שלו ואת מסך ה-1080p הצנוע יחסית על מנת לקטוף את המקום הראשון בכמה מבחני ביצועים בולטים לכתבה: http://hwzone.co.il/האנדרואיד-המוביל-החדש-מבחני-ביצועים-מ/

12. Started by yarin153,

רצועה חכמה עם סטופר ? יש חיה כזאת? סה"כ אני מאוד אוהב את הקונספט של רצועה וזה מצוין לי לאימונים אבל הייתי רוצה למצוא משהו שיכיל גם סטופר בשביל המנוחה בין סטים בחד"כ. יש משהו כזה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אשמח לדעת איזה מגן הכי טוב נגד החום של הגלאקסי? איזה חומר הכי טוב בזה שלא ארגיש את החום? פלסטיק?TPU?סיליקון?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני עובד במוקד. ויש לי "מדונה" שזה כמובן אוזניה עם מיקרופון, חיבור RJ של טלפון אמריקאי.. הייתי מעוניין להפוך אותה לאלחוטית או לרכוש אפילו אחת שהיא אלחוטית....היש מתאם כזה או אוזניה כזאת ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by Nigger Please,

ממש אתמול שמתי לב שהם הוסיפו אותו לקטלוג http://test.pelecom.net/Product/1322/Motorola_Moto_X_16GB רק חבל שזה דגם 2013 ולא 2014 החדש.. כמו כן המחיר מגוחך, הם מבקשים עבורו כמעט פי 2 מהמחיר באמזון. אוף =\

16. Started by EasyPooper,

שלום אני כבר זמן מה מעוניין להשתדרג, וראיתי בסמארטפונים של החברה בכותרת אלטרנטיבה טובה לפני שאני מתחיל להתייעץ על דגם וכו', אני רוצה לדעת אם הציפיות שלי ריאליות התקציב שלי הוא 2000 שקלים (על הכל, כולל משלוח ומיסוי בארץ) ואם כן, איפה אני יכול לקנות מכשיר כזה (אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר אמין) ומה עלי לדעת לפני קנייה כמו כן, רציתי לדעת אם לPHONE S 1 שלהם יש בעיות עם תאימות לעברית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אהלן. יש ברשותי נקסוס 4 ואני רוצה להתקין cyanogenmod. בשביל זה צריך לעשות BOOTLOADER UNLOC וכתוצאה מכך כל המידע שלי יימחק!! ראיתי וקראתי על הרבה תוכנות מסובכות ולא נוחות. אני אשמח להמלצה על תוכנה פשוטה שפשוט תיקח את כל המידע שיש לי על הטלפון תשמור אותו כקובץ אחד (דומה לWimdows image) ואז תתקין אותו חזרה לאחר מכן. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. הבנתי שיש עדכון OS6 למכשיר שלי 9300 רציתי לדעת אם כדיי לי לשדרג? ויש תמיכה בעברית?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. עיכובים משמעותיים בחלוקת הזמנות ובמכירות של סמארטפון ה-OnePlus 2 החדש הביאו את אחד ממקימי היצרנית הסינית לצאת בהודעת התנצלות, עם תכנון לפיצוי בדמות מכירת בזק ללא צורך בהזמנות בתקופה הקרובה לכתבה: http://hwzone.co.il/ב-oneplus-מתנצלים-על-עיכובי-ההזמנות-ומבטיחים/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by achiya1,

שלום אני בדיוק מחליף מחשב ורציתי לדעת מה אני עושה עם האייפון . לפי מה שאני יודע כשמחברים אותו אייפון למחשבים שונים הוא מוחק את כל התוכן והאנשי קשר. מה אני עושה כדי למנוע את זה ולאפשר עבודה עם המחשב החדש? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מה המכשיר עם המצלמה הכי טובה? כמה הוא עולה? מה כשאי לקנות לצרכי צילום? ובמחיר סביר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. שעון חדש שנוצר בשיתוף פעולה בין מעצב האופנה מייקל באסטיאן לחברת HP מתיימר להיות יותר שעון מאשר גאדג\'ט, לשם שינוי לכתבה: http://hwzone.co.il/mb-chronowing-%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%91-%d7%a9%d7%9c-hp/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני אמור לעבור היום מה-SGS שלי ל-SGS2. יש למישהו איזה מדריך איך לעשות את המעבר חלק ככל האפשר מבחינת זכרונות, אפליקציות, מדיה וכו' ? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ohad5g,

אני מחפש נגן mp3 שתומך בעברית

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by meirdor,

שלום, ידידה שלי טסה חודש הבא לארה"ב ואני ביקשתי ממנה לקנות לי פלאפון חדש . אני מחפש סמרטפון עד 500 דולר...יש לי כמה שאלות: 1.האם פלאפון מארה"ב של AT&T או של אחת החברות האחרות(וריזון) ניתן לפריצה או שחייבים פלאפון unlocked כלומר ,פרוץ? 2.איפה ניתן לרכוש את הפלאפונים האלו חוץ מאמזון,בסט ביי וחנויות האינטרנט האלה,לא נראה לי הגיוני שהמחירים יהיו גבוהים יותר בארה"ב מאשר באיביי כולל משלוח 3.ואולי אחת השאלות החשובות ביותר איזה מהפלאפונים הכי כדאי לקנות: א.נקסוס 1 ב.htc desire ג.htc legend ד.samsung galaxy s ה.iphone 4g ו.בלקברי סטורם 2 שהוא גם הכי זול אני רוצה לציין שאני סטודנט ,והכי חשוב לי זה גלישה באינטרנט אז שתהיה חווית גלישה,שלא יהיה מפלצתי מבחינת הגודל וכמובן שלא יישר…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.