עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by thepike7,

היי, המסך של ה archos 605 שלי קיבל מכה ונהרס.. הוא מראה שחור במקום את התמונה עצמה. מישהו יודע על מקום שבו אני יכול לתקן את זה? אם יש להם איזהשהי נציגות בארץ שבו אני יכול לממש אחריות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. קודם כל, אני לא שם את הנגן על מקסימום ווליום עם אוזניות! יש לי נגן Iaudio i7 של Cowon וכשאני שומע עם אוזניות הווליום בערך על 15-22 מתוך 40 . כשאני רוצה לחבר את הנגן ברכב דרך חיבור ה AUX שמתי לב שרצוי להרים את הווליום של הנגן עד המקסימום (או ממש קרוב למקסימום) בשביל שישמעו טוב. השאלה היא האם זה עלול לעשות נזק לנגן (בטווח הקצר או הארוך) תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by OR2OOO,

אני מחפש סטנד לרכב בשביל ה-SGS3. הוא צריך להידבק לשמשה ולאפשר להכניס אותו גם עם מגן של Otterbox. הוא צריך להיות איכותי. אשמח גם לקבל שמות של חברות שידות כמובילות מתחום. אין בעיה עם EBAY או DX כל עוד המחיר משתלם. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by F430,

בקיצור מצאתי את זה ביוטיוב אני מת לשים אותו על הפלאפון!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ConRoe X Fire,

If you have accidentally felt that you may be riding the tech wave with your super latest high tech gadget, Nokia might just be able to prove you wrong. Nokia Research Center and the University of Cambridge (UK) have put a lot of effort into creating the Morph. The Morph is mobile handset indeed, but there's more to it. It's a nanotechnology-driven concept device, which is on display at the New York Museum of Modern Art for a taster of the time when today's super gadgets will be museum exhibits of prehistoric knowledge. The Morph is a concept that shows what nanotechnology can bring to mobile devices: flexible materials, transparent electronics and self-cleaning surfa…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היצרנית הסינית המצליחה השיקה רשמית צמד מכשירי דגל חדשים עם שבבים מבית, מצלמות כפולות ייחודיות שנוצרו בשיתוף על Leica וגם תגי מחיר שלא מתביישים להתחרות ישירות באלו של סמסונג, אפל ו-LG התרגלנו לשמוע על כך ש-Huawei הסינית מפתיעה וקוטפת עוד ועוד הצלחות בשוק המכשירים החכמים, ונראה שעם כל הטוב הזה מתגבר גם התיאבון שלה להמשיך להתקדם ולשדרג את מעמדה. את ההוכחה לכך מעניקים לנו צמד הסמארטפונים החדשים שלה, ה-P9 וה-P9 Plus, שקופצים מהשוק הבינוני-גבוה בו התמודדו דגמי ה-P הקודמים היישר אל תחום מוצרי הדגל העליון. דגם ה-P9 כולל מסך IPS בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציה של 1080p, שבב Kirin 955 מתומן ליבות שמהווה שיפור קל של ה-Kirin 950 שפגשנו בסוף השנה שעברה עם תדר של עד 2.5GHz לארבעת …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. צמד סרטונים קצרצרים מציג לנו, לכאורה, את סמארטפון ה-Venice שיהיה הנסיון הראשון של בלאקברי עם מערכת ההפעלה הניידת של גוגל לכתבה: http://hwzone.co.il/האם-כך-נראה-סמארטפון-האנדרואיד-הראשון/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. סמארטפון ה-Vibe Shot Z של לנובו, שמתיימר לספק חוויית ואיכות צילום ראויה במחיר הגיוני, ניתן להזמנה מוקדמת ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-שמרגיש-כמו-מצלמה-זמין-לרכיש/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אם חשבתם שמכשיר ה-G Flex של LG משנה שעברה היה רק טרנד חולף, תחשבו שוב - החברה מציגה דור חדש ועוצמתי במיוחד של הסמארטפון הגמיש ביותר בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a7%d7%a2%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%95/

10. האם כל האפליקציות שעל המכשיר ימחקו בשדרוג? טרם יצא לי לשדרג תוכנה למכשיר כלשהו דרך הKIES.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by NI4NI,

http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-10-hero-ii-10-1-inch-quad-core-tablet-pc-dual-camera-wifi-hdmi-bluetooth-gps-16gb.html פעם ראשונה שאני רואה את אחד מהטאבלטים החדשים של איינול (quad core) זמין לקניה. מצד שני שאר הדגמים החדשים (קפטן, דרים וכ"ו) עדיין לא זמינים. הדגם הספציפי הזה כמעט לא שונה מההירו הישן מלבד עוד שתי ליבות במעבד, אבל אולי זה מעיד שאוטוטו יגיעו גם שאר הדגמים החדשים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ~Pizza~,

היי אנשים, אני צריך בבקשה המלצה לסמארטפון חדש. אני כרגע עם Galaxy S4 ומעוניין בשדרוג. התקציב לא מוגבל (מקבל מהעבודה) השימושים שלי בפלאפון הם מועטים; שיחות,watsapp, music, Waze, מצלמה וזהו פחות או יותר. לא משחקים וכדומה. מה שחשוב לי זאת מצלמה איכותית. תצוגה 4K עם מצלמה שמסוגלת לצלם וידאו ב4K. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אסוס מקווה לבצע קאמבק בעולם המכשירים החכמים עם דגם מתקדם בעל מצלמה בתצורה מיוחדת וסוללה גדולה יותר מזו של כל המתחרים לכתבה

14. Started by galedri,

חברה אתם יודעים איך אני מעביר סרטים למחשב מהפלאפון כאילו שאני יראה אותם במחשב כי העברתי סירטונים מהפלאפון למחשב ואני לא מצליח ליראות אותם

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לפני כשבועיים עדכנתי את הגלקסי 3 שלי לרום הרשמי 4.1.2. מספר ימים אחרי החלה תופעה של כאילו הוצאה והכנסה של כרטיס הזכרון בכל מספר דקות. כרטיס הזכרון הוא מסוג סאן דיסק מהיר 64 גיגה בצבע אפור אדום. רוצה לעדכן שאחרי שבועיים של יאוש מצאי כנראה את הבעיה. הבעיה היא בקונקטור של כרטיס הזכרון ובחיבורו ללוח האם במכשיר. מפרקים את הגב ומוצ׳אים את הסים וכרטיס הזכרון, פותחים את כל הברגים הקטנים למעט זה שהכי למעלה היכן שהמצלמהוהכניסה של האוזניה. שולפים את הפלסטיק הפנימי האפור. בצד ימין של כרטיס הזכרון יש קונקטור שטוח שחור שמתלבש בלחיצה על הלוח. שלפו אותו כלפי מעלה ואז הכניסו חזרה חזק כדי שיתפס טוב. סגרו הכל. התופעה חלפה. סיוט, וחרא קונקטור.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by AcidBurn10,

שלום חברים !! אני מחפש לקנות נגן mp3/mp4 .. משהו כמו זה http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=3445666844&Cat2Cat1ID=3607&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he נגן של סילבר-ליין MP5 603 אני יודע ש-MP5 זה סתם גימיק שיווק או מה שזה לא יהיה.. אני מחפש נגן יותר איכותי מסילבר ליין , כי לפי מה שהבנתי הנגנים של סילבר ליין "לא משהו". התקציב כמו שרשמתי 400-450 ש"ח . יש המלצות?? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Jetleg,

אני כבר שנים עם מיני דיסק והחלטתי שהגיע הזמן להתקדם... אני מחפש נגן בתקציב של עד 2000 ש"ח שחשובה לי בו במיוחד איכות הסאונד. אני מתכוון לשים בו הרבה מוסיקה באיכות גבוהה מאוד ולכן אני רוצה 20GB. מעבר לכך, לא חשוב לי כלל VIDEO או תצוגת תמונות...אם יש אופציה בלי שהיא גם מוזילה את המחיר, עדיף! בנוסף זמן נגינה ארוך וממשק לא מסובך. מקווה שתוכלו לעזור, תודה מראש, יונתן.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yuvalm2,

לצערי הסלולרי שלי נפל באזור סלעי, והצליח להיסדק. לדעתי, נפגעה הזכוכית החיצונית של המסך, וגם ה-LCD שמתחתיה (כיוון שאני רואה דליפת צבע בסדקים שנוצרו). כמו כן, החל מנקודת השבר ומטה, מסך המגע אינו מתפקד. (להוציא את שני הלחצנים התחתונים) אני משער שמדובר בהחלפה של המסך - מישהו יודע כמה דבר כזה צריך לעלות ואיפה כדאי לי לעשות את זה? (האם חשוב לעשות את זה אצל היבואן המקורי, וכמה זה יעלה אצלו?) אלא אם זה ממש פשוט, ואני מנחש שזה לא, אעדיף שלא לבצע את התיקון בעצמי, ולהיעזר במעבדה. (רשמית או לא רשמית)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by matizami,

אני רוצה לקנות IPOD NANO 8G. בארץ זה עולה כ-1200 שקל ובארה"ב/קנדה עולה כ-800 שקל. אני מתכוון לנסוע במאי/יוני. IPOD TOUCH 16GB עולה בארץ 2500 ובארה"ב כ-1500. האם כדאי לקנות בארץ בגלל האחריות או לקנות בחו"ל שם יותר זול?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by elik_1,

האם משהו מכיר תוכנה או אפליקציה שבעזרתה אפשר בלחיצת כפתור להפסיק את כל פעולות האפלקציות ש"רצות " בסמרטפון??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ה-20 בפברואר יעניק לנו לא רק מגוון דגמים יוקרתיים של סמסונג - אלא גם חשיפה רשמית של מכשיר ה-Mi 9 המבטיח לכתבה

22. Started by moldovani man,

יש לי איפון 3GS שמונה ג'יגה פרוץ. עכשיו פעם ראשונה הכנסתי אותו לאייטיונס ההכי מעודכן והוא ביקש מימני לעדכן אותו - עשיתי את זה, ואז לעשות ריסטור - עשיתי את זה ובכל פעם שהוא מגיע לאמצע הוא נותן לי איזה שגיאה עם מספר (37 לדוגמא אבל זה משתנה גם כן) וזהו המכשיר נעול אני לא יכול לעשות כלום. ניסיתי לעשות במצב UDF וחוץ מלשנות את מספר השגיאה שום דבר לא משתנה. בבקשה אם מישהו יודע מה לעשות אני אשמח לכל עזרה אני ממש תקוע עכשיו בלי פלאפון

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by keevrosh,

שלום. חיפשתי להתקין סיאנוג'נמוד לגלקסי שלי. כיוון שאני לא מבין בנושא בכלל חבר שלח לי את הלינק הנ"ל ואמר שאמור להיות קל יחסית להתקין דרכו. http://beta.download.cyanogenmod.org/install הורדתי את התוכנה לגלקסי וכשעמדתי להתקין אותה קיבלתי הודעה unsupported device, sorry your device is not currently supported by the cyanogenmod installer you may continue to prepare your device for installation at your own risk דיברתי אתמול עם מישהו שאמר לי שאין הבדל בין 9100 ל 9100t. מישהו יודע אם זה בטוח להמשיך את ההתקנה על ה 9100t שלי? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by smack,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש בקרוב נגן מוזיקה שיתמוך בכל הקבצים (כולל flac) , והדגש הכי חשוב זה איכות הסאונד - שעליה אני לא מוכן להתפשר , וכמובן שבנוסף לנגן יצטרפו גם אוזניות איכותיות אחרי הרבה חיפושים ברשת ובפורומים התרשמתי בעיקר משני הנגנים הנ"ל , רק שההבדל במכיר בקנייה בארץ הוא פי שתיים (הנגן של קריאייטיב יקר יותר ) , אך מבחינת התשבוחות שקראתי מדובר באחד הנגנים הטובים ביותר שנמצאים בארץ. בהתחשב בשימוש הרב שלי בנגנים , אני שם את המחיר בצד - אך הדילמה היא האם בעצם מדובר בהבדל עד כדי כך משמעותי ? http://asia.creative.com/products/product.asp?category=948&subcategory=958&product=17810 תודה לכולם ..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום אני מעוניין לעדכן את המכשיר שלי. כרגע לא קריטי איזה מכשיר יש לי הייתי רוצה לדעת אם יש כאן אנשים בפורום שהתעסקו בזה ומבינים את העניין? תודה **עריכה התכוונתי לדבר עם מי שמבין בפרטי לכן לא רשמתי את הדגם samsung 990-z300

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים