גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אחרי חיפוש אחר סמרטפון זול, הבנתי שחו"ל היא האופציה ההגיונית, ויש לי מישהו מארה"ב שיכול להביא לי את גרסת ה-8GB ב-179 דולר. מה דעתכם? במחיר כזה, יש לו מתחרים?
-
- 26 תגובות
- 4k צפיות
-
-
ה-Fold3 וה-Flip3 מקבלים מחירים מומלצים רשמיים שנמוכים יותר בהשוואה לדורות הקודמים - וגם צמדים של מתנות עבור אלו שיבחרו לרכוש אותם כבר עכשיו, לפני כל השארלכתבה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
- 2 followers
-
-
הי מישהו יכול להמליץ לי על נרתיק לנגן הנ"ל+אוזניות? לא מצאתי בשום מקום משהו נורמלי, אבל אני מניח שלא חסרים, כי הוא פופולרי. ד"א, הנרתיק יהיה רק לאיחסון ושהוא בתיק. אין צורך שיהיה מותאם לכפתורים ומסך (יכול להיות סגור לחלוטין). עדיף כמה שיותר זול. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
צריך 2 סמארטפונים למעשה. מה שהכי חשוב: סוללה חזקה, גלישה נוחה ומהירה, מכשיר מהיר ומסך יחסית גדול ומצלמה איכותית. זהו בערך, לא יהיו משחקים ודברים מעמיסים. התקציב לכל אחד הוא בערך 700 ש"ח פלוס מינוס.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, לא יודע למה אבל קניתי ממש לפני מס' ימים את ה-5800 והסוללה נגמרת ייחסית דיי מהר, האם זה טבעי? איך אפשר לטפל בזה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים ברשותי נוקיה 5310, פלאפון נחמד, אבל הגיע הזמן להחליף אותו. אני מעוניין בטלפון סלולרי חדש, לא חייב להיות סמארטפון - כל מה שאני רוצה זה שיהיה קטן (לא משהו בגודל של אייפון), מצלמה באיכות 3 מגה פיקסל ומעלה יהיה נחמד, ושתהיה בו אפשרות להקלטת שיחות (בנוקיה 5310 יש מערכת הפעלה series 40, אז אני מניח שמשהו עם מערכת הפעלה דומה גם יאפשר הקלטת שיחות...) יש המלצות? תקציב 2000 ש"ח ומטה אגב, אם במקרה ידוע לכם על סמארטפון שמספיק חכם בשביל לעשות תואר במדעי המחשב במקומי, אין הגבלת תקציב ואם במקרה אתם מכירים אתר שמפרט, בין היתר, אם למכשיר יש אפשרות להקלטת שיחות או לא, אשמח לקישור. הייתי מחפש מכשיר שמתאים לי בעצמי, הבעייה היא שאין פירוט אם המכשירים מאפשרים הקלטת שיחות... אנ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחבר תאייפון למחשב ופתאום הוא דופק לי קטע כזה - אם sync apps מסומן בV ואני בא לסנכרן תמכשיר הוא שואל אותי אם אני בטוח שאני רוצה למחוק את כל התוכנות. אם אני מנסה לבטל תV הוא שואל אותי עדיין אם אני בטוח שאני רוצה למחוק את כל התוכנות. מה עושים? אני רוצה מוסיקה על האייפון :-\
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
קניתי גלקסי S2 פלוס חדש 8G , שמתי לב שהמכשיר החל ( אחריי התקופה של חצי שנה ) להראות מקסימום שטח איחסון של 4G , שחזרתי הגדרות יצרן ועדיין הוא מראה לי בהגדרות איחסון רק שטח איחסון של עד 4G . בחנות שקניתי הסבירו לי שאין בעייה בטלפון . אציין בתחילה הטלפון היה מראה כי גודל האיחסון של 8G . האם כך הוא הדבר ?
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
יש לי נגן של חברת סאן דיסק ושאני מחבר אותו הוא אומר שהוא לא מצא דרייבר ובדיסק של ההתקנה אין גם כן דרייבר איך אני מסדר את זה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני אוטוטו מתגייס ואני עובר מסלול לסלקום חיילים אני מעוניין לקבל מכשיר בחינם כמו שיש במבצע הזה http://www.cellcom.co.il/new/soldiers/2000/pages/default.aspx?wtid=1 בהתחלה חשבתי שרק ה705 שווה הסתכלות ואז גיליתי שגם לנוקיה יש WIFI מה דעתכם מה הכי כדאי מהשימה הזו ? העניין דחוף לי אשמח לקבל עזרה כמה שיותר מהר תודה מראש וחג פורים שמח
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
חזרתי מארה"ב עם IPOD TOUCH 8GB, יחד עם CASE מתאים שישמור על הבייבי הזה. אם יש הצעות, טיפים או משהו, אני אשמח. אמנם כרגע יש לי בעיה לחבר אותו למחשב שלי... אבל אני מסנכרן דרך מחשב של אח שלי. למישהו יש מושג איך אפשר לראות את הקבצים שעליו, שלא דרך האייטונס? זה השאלה שעולה לי בראש כרגע... תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני לא כל כך מכיר את התחום הזה, ולכן אני צריך שמישהו מכם יצביע על המאפיינים החשובים במכשיר כזה. כמו כן, אני אשמח אם מישהו יציין מי הן החברות המוצלחות יותר בתחום הנ"ל. הדרישות הברורות מהמכשיר הן: תמיכה ב-DIVX. זמן סוללה ארוך. איכות תמונה גבוהה/רזולוציה גבוהה. אמינות. תמיכה בהתקן USB חיצוני. מבדיקה קצרה שעשיתי ב-ZAP ראיתי שטווח המחירים עומד על 600-1600 ש"ח. אין לי בעיה להשקיע גם את הסכום המקסימלי, אם אני יודע שאני מחזיק בידי מכשיר איכותי ואמין. תודה לכל העוזרים! חן
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני קונה את הפלאפון מחברת אורנג' או אופיס דיפו השימוש שלי הוא בסיסי ביותר אני מעדיף דגם בלי הרבה קרינה. מקשים רכים ולא קשים, לא חובה מצלמה לא צריך אינטרנט ומסך מגע.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס זיכרון ל-סמסונג Z-500 שלי בקיבולת מסוג 1GB ומסוג microSD והכנסתי אותו לחור של הזיכרון כמו שתריך אבל אני לא רואה שום שינוי מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אחרי חיפושים ברשת מצאתי שני אופציות טובות לדוד שלי. הוא לקוח של אורנג' בערך 8 שנים. הוא עכשיו עם המוזר הזה שעם הכפתורים הפיזיים והמסך מגע (עם הסידור הכי מוזר שבעולם של הפתורים). הוא רוצה לשדרג אבל לא יכול להזדקות על המכשיר הישן. הוא עובד בעבודה פיזית די מבולגנת כך שהוא צריך מכשיר עמיד. האופציות הם: Motorola defy/plus, xperia active. הxperia הוא אהב יותר בגלל משך הסוללה וחוזק המכשיר (אין לו בעיה שהמכשיר יהיה יותר טיפש, פשוט כי הוא כל הזמן היה על נוקיה). צריך חוות דעת/ המלצות מניסיון, והאם הסיכון של לקנות בחו"ל שווה את ה400+ שקל חיסכון מאשר לקנות בארץ באיזה חנות (לא אורנג'). תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, מישהו ביקש ממני לעזור לו וכיוון שלא הצלחתי לפתור את זה בעצמי אשמח אם תוכלי לתת יד. יש לו מכשיר 6600 של נוקיה. הוא הגדיר את הדיבורים של הרכב (שן-כחולה של מוטורלה מדגם H500 כמדומני). כל פעם שהוא נכנס לרכב, המכשירים מתחברים, ומייד מתחילים לשמוע מהרמקול של הדיבורית את כל המוזיקה והסרטים אשר נמצאים על המכשיר. מדובר על בעיה הזויה שלא שמעתי כמותה מעולם, אבל פשוט לא הצלחתי למצוא שום דרך להפסיק את זה. יש מישהו שמכיר את התופעה ויודע לעזור לי לפתור אותה? תודה, Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מדובר במכשיר CDMA מארה"ב, המשווק על ידי Sprint. מישהו מכיר מכשירים נוספים מאותה הסדרה? האם מכשיר כלשהו מהסדרה שלו שווק פעם בארץ?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היכן ניתן להתקין תפריט עברית לנוקיה N95 8GB שנרכש בארה"ב? לוח מקשים עם עברית?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני משתמש עכשיו בnokia N95 אבל נמאס לי מזה ומה הכפתורים שלו . אני רוצה להחליפ למשהו יותר יותר קל יותר מעוצב ויפה יותר חכם וגם יכולת Touch. אמרו לי כמה חברים ללכת לקנות Iphone 3G . אבל אני רוצה להתיעצ איתכם חברי הפורום ושתמליצו לי מה לקנות . הטלפון אני אקנה אותו בדיוטי פרי או בחו"ל בגלל שבארצ המחירים הם נורא גדולים .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כפילו הבינלאומי של ה-Xperia Z4 מגיע עם טכנולוגיה שמאפשר למסך המגע להמשיך לפעול בצורה תקינה, גם כשהוא מכוסה בטיפות מים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/xperia-z3-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%aa%d7%9e%d7%a9-%d7%91%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש נגן 10-20GB. הדברים העיקריים שאני מעוניין שיהיה בו: - הכי חשוב שיהיה כמה ושיותר קטן - שתיהיה אפשרות של סידור תיקיות - השימוש העיקרי והיחיד בו בעצם זה רק MP3, יעני רק מוזיקה, אז לא חשוב שיהיו כל מיני אפוציות מיוחדות לוידיאו, לא צריך בכלל MP4 אם זה אפשרי. - זה שזה בלי הגבלה אל תביאו לי משהו ב4-3 אלף... זה הכל פחות או יותר, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
מכשיר הדגל החדש של היצרנית הסינית נחת בארץ, עם גינונים שלא היו מביישים את סמסונג ואפל אבל גם תג מחיר מעט יותר אטרקטיבי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לא-כמו-כולם-סמארטפון-ה-huawei-p8-הושק-רשמית-ביש/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי SANSA e270 של SanDisc עם 6 GB, ולפני כמה זמן התחילו לי בעיות עם הגלגלת (זו שזוהרת בכחול, למי שלא מכיר). בהתחלה חשבתי שאולי נתפס שם אבק, אבל זה לא זה. הדבר מקשה מאוד על העבודה עם הנגן כי כל פעם שמסובבים את הגלגלת או שזה קופץ קדימה יותר מידי או שזה בכלל מסובב אחורה. מה אפשר לעשות? יש לי את הנגן מנובמבר 2006 והאחריות נגמרה ואני לא יודע אם שווה לפתוח את זה ולראות מה הולך, לשלוח לתיקון או לא לעשות כלום. חבל, הוא נגן מעולה ואני ממליץ עליו! אם זה קרה לעוד מישהו שיגיב. תודה מראש: TMRider
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם.... אני מישתמש בחלונות 8.1 ניכנסתי לחנות ומוריד אפליקציה mako ומגיע לשידור חיי ערוץ 22 חדשות. ולא נותן לי ליראות שידור חיי. הנה תמונה באתר: כך מקבל הודעה שגיאה וידאו http://sizmedia.com/my.php?i=y4dkuzzy3tyz.png איך פותרים את בעייה שיעבוד שידור חיי ערוץ 2 חדשות? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-