עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by AcidBurn10,

שלום חברים !! אני מחפש לקנות נגן mp3/mp4 .. משהו כמו זה http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=3445666844&Cat2Cat1ID=3607&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he נגן של סילבר-ליין MP5 603 אני יודע ש-MP5 זה סתם גימיק שיווק או מה שזה לא יהיה.. אני מחפש נגן יותר איכותי מסילבר ליין , כי לפי מה שהבנתי הנגנים של סילבר ליין "לא משהו". התקציב כמו שרשמתי 400-450 ש"ח . יש המלצות?? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. כרגע קיבלתי 3 הודעות בסמארטפון G2 אני בחברת גולן טלקום Setting Message: Golan_Data APN / Browser) Setting Message: Golan_Web APN / Browser) ו Setting Message: Golan_MMS APN/MMS Tap to Install זה משהו שאני אמור להתקין? מה זה אומר בדיוק? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by adark,

אפליקציית "סיפור בהמשכים" מבוססת על המשחק האהוב שכולנו שיחקנו בילדותינו, והיא מיועדת לשני שחקנים או יותר. התנהלות המשחק: השחקן הראשון בוחר אם ברצונו להתחיל סיפור עם התחלה מקורית משלו, או להיעזר במשפט מוכן מהמאגר הקיים באפליקציה. לאחר מכן, כותב השחקן טקסט (מקורי או בהתאם למשפט שבחר), ומעביר אותו לשחקן הבא. השחקן השני ממשיך את הסיפור מהמקום בו עצר השחקן הראשון, וכך הלאה. השחקנים רואים בכל פעם רק את המילים האחרונות מהטקסט שכתב השחקן הקודם, וזאת כדי שיוכלו להמשיך בכתיבה. לאחר שהשחקן האחרון יבחר לסיים את הסיפור, יופיע הסיפור המלא כשהוא כולל את החלקים שכתבו כל המשתתפים. שימו לב שכל קטע צבוע אחרת, וזאת כדי שתוכלו להבחין בין החלקים השונים. כל הסיפורים שכתבתם נשמרים בספרייה ה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. פטנט חדש של חברת הענק עשוי לקדם אותנו אל חזון אחרית הימים - סמארטפון שכל כולו מסך לכתבה

5. אני חושב לרכוש סמארטפון שמבוסס על מערכת זאת מפני שאני לא יכול לסבול יותר את אנדרואיד וגם לא את ios . האם ב wp 8.1 ,ניתן להגביל באופן פרטני את ההרשאות של כל אפליקציה שאני מתקין ? האם ניתן לבטל בתוך מערכת ההפעלה התקנים שונים שיכולים לשמש למעקב זדוני נגד המשתמש , כמו המיקרופון והמצלמה המובנים ? האם ניתן לחסום בפני האפליקציות את הגישה לכרטיס הזיכרון החיצוני , לתמונות ולתיקיות מסויימות ? האם ניתן במערכת הפעלה זאת להריץ אפליקציות באופן וירטואלי לחלוטין כמו sandbox או כמו vmware / virtual pc , וכך לנטרל לחלוטין את הגישה הישירה שלהם לחומרה של הסמארטפון ? האם ניתן לחבר עכבר ולהשתמש בו באופן מלא , קרי קליק ימני וקליק שמאלי ? (בדקתי באנדרואיד ועכבר חוטי אומנם עובד , אולם רק הקליק…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by NI4NI,

http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-10-hero-ii-10-1-inch-quad-core-tablet-pc-dual-camera-wifi-hdmi-bluetooth-gps-16gb.html פעם ראשונה שאני רואה את אחד מהטאבלטים החדשים של איינול (quad core) זמין לקניה. מצד שני שאר הדגמים החדשים (קפטן, דרים וכ"ו) עדיין לא זמינים. הדגם הספציפי הזה כמעט לא שונה מההירו הישן מלבד עוד שתי ליבות במעבד, אבל אולי זה מעיד שאוטוטו יגיעו גם שאר הדגמים החדשים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by simla101,

מממ אוקי..הגיע הזמן לשדרג ת'נוקיה העתיק שלי... הקטע שיש לאבא שלי איזושהי קומבינה משונה שבה הוא משיג איזה טלפון שהוא רוצה מסלקום (אולי למעט הבלאקברי אבל אולי אפילו אותו) עכשיו...מכיוון שלא ידוע לי שסלקום הולכת לשווק את הK800I...אז אני לא יודע כ"כ מה לבחור מצד אחד הבנתי שה-N73 הוא אחלה...אבל עם כל'מני באגים מעצבנים בשימוש יומיומי... מצד שני אין אף טלפון "הייאנד" אחר (אולי ה-W800I אבל אני לא מתלהב ממנו בעיקר מפני שהפיצ'ר הראשי שלו שזה ה-MP3 לא רלוונטי כי יש לי H340) בכל אופן...מה שאני מחפש בפלאפון זה נוחות בשימוש יומיומי (יענו לא ממשק מוטורולה נוראי) ובעיקר מצלמה... יהיה נחמד צלילי MP3 אבל זה באמת סתם בונוס נחמד...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by eliil1,

יש כל כך הרבה שמועות לגבי כל מיני דגמים שונים חדשים של HTC , החלטתי לפתוח נושא אחד ולרכז פה את כולם 1. HTC VISION - מצלמה 8 מ"פ ,מעבד דו-ליבתי בתדר 800mhz ,מסך 4.3" ,ואנדרויד 3.0 Gingerbread . למעשה ,זהו המכשיר הראשון הצפוי להגיע עם אנדרויד 3. 2. HTC Olympian / HTC Scorpion - מעבד 1.5Ghz Qualcomm QSD8672 בטכנולוגיית 45nm, אנדרויד 2.2 , מסך WSXGA (1440 x 900) מצלמת 12 מ"פ . צפוי לתמוך ב1080p פלייבק (מן הסתם, עם מעבד שכזה..) *יש גם שמועות שזהו למעשה נטבוק . 3. HTC HD3 - רובכם כבר כנראה שמעו עליו , הדבר הזה יכיל בתוכו מעבד 1.5GHZ , גיגה אחד של RAM , מסך 4.5 אינצ’ AMOLED 1280×800 , מצלמת 8 מ"פ תומך צילום באיכות HD , ווינדוס מובייל 7 , סוללה 1800mah המכשיר צפוי להגיע בא…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. עם הרום המקורי שלי (סטוק של אורנג' 2.2) זה עבד. שדרוג ל: update-cm-9.0.0-RC0-GalaxyS-KANG-BUILD16-signed כבר לא עבד שדרגתי היום ל: cm-9-20120710-NIGHTLY-galaxysmtd גם לא.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by KFL,

יש שמועות חדשות שעוד כמה חודשים יצא אייפון נאנו. התמונות שמצאתי בינתיים באינטרנט מראים שאין הבדל בין האייפון נאנו לאייפו חוץ מהגודל, המחיר כמובן יהיה בהתאם. עדיין אפל לא יצאה בהודעה רשמית על כך אבל יש המון דיבורים על זה. רוצים לראות אותו. הנה הקישור: (להגדלה לחצו על התמונה שבאתר) http://www.macrumors.com/2008/12/22/iphone-nano-concept-photo/ מה הייתם קונים אייפון נאנו או אייפון?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי אני מחפש בעיקר מתקן שיתחבר לטלוויזיה בחדר בצבא ויאפשר משחק במשחקים (מעבד גרפי חזק חובה! בינתיים סגור על RK3066) צפייה בסרטים (כניסת USB) וגלישה באינטרנט וצאטים (WIFI או 3G) מין תחליף קטן למחשב הדילמה העיקרית היא האם כדאי לקנות טאבלט RK3066 ואם יהיה אפשר להנות ממנו בעת חיבור לטלוויזיה כמו מMINI PC כלומר יהיה נוח להשתמש בו עם במקלדת עכבר ממשק יעודי ולהנות גם כן מפרטיות כשמישהו רוצה את הTV או כאשר אני בצאטים. או לחסוך בכסף ולקנות UG802 שיש לו גם ממשק יעודי לטלויזיות מובנה? עוד שאלה לפי החוקים החדשים של מפעילות הסלולר אני יוכל לשטף אינטרנט דרך הסלולארי עם הWIFI או שאצתרך לקנות מודם 3G?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by רק מרק,

בעקבות שרשור קודם שפתחתי התוודעתי ל ROCKBOX, ועלתה האפשרות שאקנה SANSA FUZE ואתקין עליו ROCKBOX. אשמח למידע בנושאים הבאים (חלק על הנגן וחלק על ה ROCKBOX 1. איך איכות הסאונד של המכשיר ביחס לנגנים של COWON? 2. לא הצלחתי למצוא מידע על משקלו של הנגן. מהו? 3. ראיתי שה ROCKBOX ל FUZE עדיין לא הושלם. במה ארגיש את זה? 4. האם ROCKBOX ל FUZE תומך בעברית? 5. אם הבנתי נכון אין הקלטה ל ROCKBOX. האם הקושחה המקורית ממשיכה להתקיים לצידו? 6. האם ה ROCKBOX תומך בהשמעת OGG? 7. האם הוא ידידותי? 8. האם יש מגבלה לכרטיס הזיכרון שאפשר להתקין על המכשיר? 9. האם יש הבדל בין נגינה מהכרטיס לנגינה מזיכרון המכשיר (זמן הטענה וכו')? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by levelone,

שלום לכולם, עקב ההכרזה על הנקסוס 4, החלטתי שזה זמן טוב למכור את האייפון 4 שלי ולהתקדם. הבעיה היא, שההתלבטות בין המכשירים היא גדולה. התכנון הוא לקנות את הנקסוס 4, אבל לפי הביקורות יש למכשיר כמה בעיות שמורידות אותי מהרעיון. כמו החוסר בכרטיס זכרון, הצבעים הדהויים של המסך, והפלאש החזק שפוגע באיכות התמונות. למרות שלדעתי גוגל החליטה לשחרר מכשירים לבדיקה כדי לשפר ולתקן את המכשיר עד השחרור, אני מאמין שאי אפשר להימנע מפגמים במחיר כל כך זול. איזה מכשיר לדעתכם נותן יחס עלות תועלת הכי טוב? ההתלבטות שלי כרגע היא בין הנקסוס 4 בגלל המפרט המרשים לבין הגלקסי s3 שנותן איכות ללא פשרות אבל מעט יקר יותר. למרות שכשהוא יגיע לארץ המכירים יהיו די זהים. מחכה לתגובות. תודה רבה, levelone.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. אני כרגע נמצא ברשת פלאפון, ורוצה לשדרג את עצמי, אני לא מעוניין בעוד התחייבות או משהו כזה ולכן רוצה לבוא עם מכשיר חיצוני בלי תלות בהם. חשבתי על לקנות נוקיה 5800 שנראה כמו מכשיר שמתאים לצרכיי כרגע. כנראה ואני אקנה אותה מארה"ב ושמתי לב שמוכרים אותו בשתי גרסאות אמריקנית ובינלאומית כאשר ההבדל היחיד ששמתי לב אילו הוא היעדר התמיכה ב תדר 2100. השאלה אם הדבר חשוב או מפריע לי כי עדיין תהיה תמיכה ב 850... אשמח לעזרה תודה רום

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by .nimiking.,

יש לי sandisk sansa e260 כבר חודש וחצי בערך והוא עובד בסדר שלשום הורדתי עדכונים ועברית לנגן מהאתר של sandisk. אחרי זה הנגן התחיל לעבוד ממש לאט מה אני צריך לעשות כדי שהוא יעבוד מהר יותר? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ftom2,

הי,יש לי Galaxy s1 ורכשתי אוזניית Plantronics Voyage. היא הגיעה ללא הוראות ואני לא מצליח לגרום ל - Galaxy לזהות אותה.ניסיתי לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה אבל זה לא עזר.יש למישהו רעיון? מישהו יכול להפנות אותי להוראות?תודה. עריכה: קבלו ביטול, הסתדרתי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by onetwo,

שלום, יש לי LG G2 כמה חודשים והייתי מרוצה עד הגג. הבטריה החזיקה לי יותר מיומיים והייתי שמח ומאושר. לפני כמה ימים, לפתע פתאום, הבטריה החלה ליפול כמו זבובים. כל כמה דקות יורד אחוז. ניסיתי את כל הטריקים - לכבות ולהדליק, לסגור אפליקציות, תוכנות של בטריה, למחוק את הCACHE, לסגור אפליקציות דרך ההגדרות ועוד - ללא הועיל. בתוכנה של הבטריה הוא כותב שמערכת אנדרואיד לוקחת מעל 30% ואין לי מושג על מה. אני משתמש בLG רק לצורכי עבודה - סמסים, ווטסאפ, קצת סרטונים וזהו. שום אפליקציות מיותרות, כלום. אני לא יודע מה לעשות - איך אני מחזיר את הLG להיות כפי שהייתה. כרגע הבטריה נגמרת צ'יק צ'ק, ואין לי מושג למה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ofer_r,

שלום רב, קניתי בחנות פרטית מכשיר סלולר חדש LG, נפח אחסון ברוטו 4 GB. הזיכרון הזמין הוא 1.5GB. בפורום אחר נאמר לי שמערכת ההפעלה צורכת כ 1.5GB , ולכן אם נשאר לי פחות מ 2.5 ( כאמור יש 1.5 זמין) יתכן וזה סימן לטלפון משופץ ולא חדש. כמו כן , כשפותחים אותו יש על המסך לוגו של חברת הסלולאר האיטלקית TIM. האם אלה אינדיקציות שמה שנמכר לי הוא טלפון מחודש ולא חדש ? הטלפון הגיע באריזה של LG , נראה בהחלט חדש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by taltarablus,

Civilization ו-XCOM נוחתים במכשירי האנדרואיד שלכם! ויש גם משחק Candy Crush חדש וממכר יותר מאי פעם - זאת ועוד במשחקים החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-46/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. סמארטפון ה-Vibe Shot Z של לנובו, שמתיימר לספק חוויית ואיכות צילום ראויה במחיר הגיוני, ניתן להזמנה מוקדמת ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-שמרגיש-כמו-מצלמה-זמין-לרכיש/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by mwalker03,

היי אני מחפש כיסוי מוקשח כדוגמת otterbox defender ל LG Optimus L7, לא מצאתי otterbox מתאים יש משהו שאתם ממליצים עליו, שיהיה ממש קשיח ועמיד(נפילות, שריטות וכד') ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. האם יש תוכנה שיכולה להחליף את mini opera?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

יש חייה כזאת בדרך? ;D

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by segev21,

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה הזאת ... אם לא אני מצטער מראש! זה לא בא מכוונה רעה .. אם יש לי רעיון לאפליקציה אבל אם היידע שלי בתיכנות לא נראה לי שאני יוכל להוציא אותה .. אני צריך מתכנת שיפתח עבורי אותה ואני ישלם לו סכום כספי האפליקציה צריכה חיבור לפייסבוק מאגר נתונים של החברים שלי בפייסבוק ואפשרות חיפוש ... ומאגר דתה בייס על שרת חיצוני ... (זה קצת יותר מורכב אבל אני לא רוצה לעלות פה את הרעיון שלי) השאלה שלי היא: כמה מפתח צריך לדרוש על דבר כזה? + - והאם הנושא לא מסוכן לגנבת רעיון? אם אתם צריכים עוד פרטים בשביל לדעת מחיר + - תשאלו ..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by moldovani man,

יש לי איפון 3GS שמונה ג'יגה פרוץ. עכשיו פעם ראשונה הכנסתי אותו לאייטיונס ההכי מעודכן והוא ביקש מימני לעדכן אותו - עשיתי את זה, ואז לעשות ריסטור - עשיתי את זה ובכל פעם שהוא מגיע לאמצע הוא נותן לי איזה שגיאה עם מספר (37 לדוגמא אבל זה משתנה גם כן) וזהו המכשיר נעול אני לא יכול לעשות כלום. ניסיתי לעשות במצב UDF וחוץ מלשנות את מספר השגיאה שום דבר לא משתנה. בבקשה אם מישהו יודע מה לעשות אני אשמח לכל עזרה אני ממש תקוע עכשיו בלי פלאפון

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.