עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Nigger Please,

אם כן אפשר הסבר על איך זה עובד? מאיפה משיגים הזמנה? כמה המחיר? האם קונים ישירות מהחברה והם שולחים לארץ? יש לי עוד כמה שאלות אבל קודם צריך למצוא מישהו שיש לו את המכשיר

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. אלוהים. יודע למה קניתי את האפליקציה. הזאת מישהו יכול להסביר לי אך לעבוד איתה?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  3. חשוב לי לדעת איך היא גם מבחינת אמינות ועבודה טכנית, וגם מבחינת איכות ועוצמת הקול בשיחות (גם איך אני שומע את הצד השני, וגם איך הצד השני שומע אותי). סך הכל זה פתרון מאוד מאוד זול לרכב (300 שקל) וזמין מאוד (נמכר גם בסלקום), מושך מאוד מול המחירים והחירורים בדשבורד שצריך לעשות לדיבוריות קבועות, אבל בטוח שיש קאצ' כלשהו, גם מוטורולה וגם מחיר זול אף פעם לא הלך ביחד... אולי המקרה הזה שונה? תודה רבה, רועי.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  4. אם למישהו יש ניסיון עם המכשיר אני מעוניין לדעת איך הוא מתמודד עם ישומי אינטרנט אופיס וניווט. תודה, אסף.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by gabriel6,

שלום, אני מתעתד לרכוש טלפון לאשתי - חשבת על הדגם הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14306 קורץ לי מאוד המחיר והאחריות בארץ (אני נמנע מלרכוש בחול מה שאני לא יודע לתקן לבד) למישהו יש נסיון איתו? אשמח לשמוע חוות דעת מרוכשים - אך גם מידע כללי תודה, גבריאל

6. התכוונתי לקנות שם גלקסי 2 אבל אז נתקלתי בבלוג הזה: http://kingphoneil.blogspot.co.il נשמע שלהרבה אנשים יש בעיה עם האחריות שלהם. למישהו יש נסיון איתם ויכול להמליץ או להיפך? לא בא לי לקנות טלפון ואם הוא יתקלקל להתחיל לשלם שוב ולקנות עוד אחד...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by amirn,

אשמח לדעת איך הוא, האם כדאי לקנות כמחליף לטאבלט 10" המזדקן שלי (Z4 יקר מדי) קראתי שיש שתי בעיות לחלק מהמשתמשים : - מסך נשבר/נסדק מעצמו - מסך לעיתים לא מגיב/מדויק למגע האם נתקלתם בזה או בבעיות אחרות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by shakazolo,

מישהו יודע אם זה עובד בכלל?! רמקול מזרקה שעובד לפי הקצב של המוסיקה... נראה כמו מתנה מגניבה אבל השאלה אם זה באמת יחזיק מעמד...

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. רציתי לדעת אם: 1. זה באמת עמיד במים\זיעה 2. אין ניתוקים בזמן הליכה,נסיעה, או כל זמן שהטלפון לא נמצא במצב נייח. 3. זה עובד על SONY ERICSSON ? תודה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by EpoXi,

שלום חברים, ברשותי HTC Desire HD בן שנה. המכשיר מעולה ואני מרוצה מהיום הראשון. הפספוס הכי גדול שלי היה שלא קניתי חבילת גלישה מההתחלה ועד עכשיו אני רק עם רשתות WIFI. אז חשבתי להתקשר לחברות סלולר ולהתחיל להתמקח איתם ולהוציא איזה חבילה נחמדה עם גלישה סלולארית - אני לא מדבר הרבה והחשבון שלי בדרך עד 150 שקל. העניין הוא שהמכשיר שלי לא תמוך בשום חברה חוץ מאורנג' עקב בעיית הקליטה - הוא לא תומך בתדרים של פלאפון (ורמי לוי) וסלקום עכשיו. לכן עלה לי רעיון למכור אותו ולקנות מכשיר חדש. השאלות הן, כמה אפשר למכור לדעתכם את המכשיר שהוא בן שנה ושמור להפליא, האם כדאי לחפש עסקה בסדר גודל שדיברתי עליו, והכי חשוב - איזה מכשיר לקנות? השאלה האחרונה הכי חשובה מכיוון שמאד התרגלתי לממשק הSENSE של…

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  11. Started by vers,

שלום, טאבלט PIPO M9 במצב חדש. נעשה בו שימוש שלא עולה על מספר שעות בודדות. המכשיר נמכר עקב חוסר שימוש. יימכר עם כיסוי שמשמש גם כ'סטנד' ומגן מסך. בנוסף עוד שני מגני מסך ספייר למי שיקנה את המכשיר. המכשיר כולל עברית, אין לו שום בעיות, רץ באופן חלק. המחיר - 600, מחיר סופי. עמית - 0523368500

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. מוכר הזמנה לרכישת המכשיר One plus one. ראיתי שבאיביי מוכרים ב250, אז 150 ש"ח - גמיש !!! . ההזמנה תקפה לעד היום 27.8 בשעה 23:30 ולעוד 3 ימים אחרי אישור ההזמנה (ולפני התשלום). מי שמעוניין מוזמן לפנות אלי ב**הודעה** למס' טלפון 0508177730. תודה ו..לרוכשים - תתחדשו למנהלים: אם זה לא המקום המתאים בבקשה תעבירו את זה למקום המתאים. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Sargon,

חיברתי את הפלאפון שלי למכשיר האנדרויד החדש שלי שהוא מעין מחשב PC קטן קצת יותר גדול מDISK ON KEY במטרה להעתיק קבצים למכשיר שלי. כשחיברתי את הפלאפון הוא התלונן משהו על MTP ובנוסף הGALLERY נפתח אוטומתי והתחיל לסרוק את כל קיבצי המדיה שלי בפלאפון. האם יכול להיות שהמיני PC שלי לא תומך בהעברת קבצים רגילים דרך USB?(נדמה שהוא אמור לעשות MOUNT?) האם יכול להיות שיש קשר למפצל USB שדרכו חיברתי את הפלאפון או שאין מצב, זה בעיית תוכנה טהורה ולמפצל עצמו אין שום קשר לMTP? איך אני יכול להעביר קבצים "ידנית" ולא דרך האינטרנט?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. פאבלט ה-V20 של LG זוכה לביקורת פושרות, וגם נתקל בבעיות בלתי צפויות בשל חיפוי זכוכית עדין מדי בחלקו האחורי לכתבה

15. מחוק סליחה.. ותודה

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by מסבחה,

מוסר מינידיסק ישן של סוני, דגם MZ-R37. כולל אוזניות+שלט, ללא חיבור לחשמל (אבד). פעם אחרונה שבדקתי (לפני כמה שנים) היה במצב תקין. יש גם מלא קלטות משומשות וחדשות (אפשר לקחת רק את הקלטות אם רוצים). אני נמצא באיזור רמת גן. חינם חינם, כל הקודם זוכה! תמונה:

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. נתונים מעודכנים אודות מצב שוק המכשירים החכמים והמכשירים הסלולריים בכלל מאשרים כי על אף הירידה ברווחיות, היצרנית הקוריאנית היא עדיין המובילה הגדולה לכתבה: http://hwzone.co.il/למרות-הכל-סמסונג-עדיין-המלכה-הגדולה-של/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by TripMan,

אני מתכוון לרכוש HTC SENSATION וראיתי שאצלם המחיר הכי נמוך בארץ, ובנוסף כל התגובות עליהם בZAP חיוביות.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. עברתי על החנויות שמופיעות בזאפ ולצערי לא נתקלתי בחנות כזאת. למשהו יצא לקנות לעצמו/הורים/קרובי משפחה?

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by Alexkmr,

למשהו פה כבר יש samsung galaxy s 9000

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  21. Started by gabriel6,

שלום, המחיר של הסמרטפון הזה די קורץ לי - כרגע אני עם גלאקסי "עז" 1 (ענתיקוש) שיש לי מהעבודה ואני צריך עוד אחד בשביל מספר אישי האם יש מידע לגבי הטלפון הזה ממקור אמין כי כל מה שאני ברשת זה חצאי מידע הכי טוב שאם למישהו יש את המכשיר הזה שיגיב כאן תודה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  22. השחקנית הסינית מתכננת לעבות משמעותית את היצע משפחת מכשירי ה-Miix שלה בעתיד הקרוב לכתבה

23. בשוק הניידים ההיברידיים לא אוהבים להמתין ולבזבז זמן מיותר, כך נראה לכתבה

24. מותג ה-Legion לא הצליח למצוא את נקודת הפריצה שלו בשוק המובייל - ועל כן יתמקד מעתה בבלעדיות בתחום ה-PCלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.