גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מוכר הזמנה לרכישת המכשיר One plus one. ראיתי שבאיביי מוכרים ב250, אז 150 ש"ח - גמיש !!! . ההזמנה תקפה לעד היום 27.8 בשעה 23:30 ולעוד 3 ימים אחרי אישור ההזמנה (ולפני התשלום). מי שמעוניין מוזמן לפנות אלי ב**הודעה** למס' טלפון 0508177730. תודה ו..לרוכשים - תתחדשו למנהלים: אם זה לא המקום המתאים בבקשה תעבירו את זה למקום המתאים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חיברתי את הפלאפון שלי למכשיר האנדרויד החדש שלי שהוא מעין מחשב PC קטן קצת יותר גדול מDISK ON KEY במטרה להעתיק קבצים למכשיר שלי. כשחיברתי את הפלאפון הוא התלונן משהו על MTP ובנוסף הGALLERY נפתח אוטומתי והתחיל לסרוק את כל קיבצי המדיה שלי בפלאפון. האם יכול להיות שהמיני PC שלי לא תומך בהעברת קבצים רגילים דרך USB?(נדמה שהוא אמור לעשות MOUNT?) האם יכול להיות שיש קשר למפצל USB שדרכו חיברתי את הפלאפון או שאין מצב, זה בעיית תוכנה טהורה ולמפצל עצמו אין שום קשר לMTP? איך אני יכול להעביר קבצים "ידנית" ולא דרך האינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פאבלט ה-V20 של LG זוכה לביקורת פושרות, וגם נתקל בבעיות בלתי צפויות בשל חיפוי זכוכית עדין מדי בחלקו האחורי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מוסר מינידיסק ישן של סוני, דגם MZ-R37. כולל אוזניות+שלט, ללא חיבור לחשמל (אבד). פעם אחרונה שבדקתי (לפני כמה שנים) היה במצב תקין. יש גם מלא קלטות משומשות וחדשות (אפשר לקחת רק את הקלטות אם רוצים). אני נמצא באיזור רמת גן. חינם חינם, כל הקודם זוכה! תמונה:
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
נתונים מעודכנים אודות מצב שוק המכשירים החכמים והמכשירים הסלולריים בכלל מאשרים כי על אף הירידה ברווחיות, היצרנית הקוריאנית היא עדיין המובילה הגדולה לכתבה: http://hwzone.co.il/למרות-הכל-סמסונג-עדיין-המלכה-הגדולה-של/
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש HTC SENSATION וראיתי שאצלם המחיר הכי נמוך בארץ, ובנוסף כל התגובות עליהם בZAP חיוביות.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי על החנויות שמופיעות בזאפ ולצערי לא נתקלתי בחנות כזאת. למשהו יצא לקנות לעצמו/הורים/קרובי משפחה?
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
שלום, המחיר של הסמרטפון הזה די קורץ לי - כרגע אני עם גלאקסי "עז" 1 (ענתיקוש) שיש לי מהעבודה ואני צריך עוד אחד בשביל מספר אישי האם יש מידע לגבי הטלפון הזה ממקור אמין כי כל מה שאני ברשת זה חצאי מידע הכי טוב שאם למישהו יש את המכשיר הזה שיגיב כאן תודה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
השחקנית הסינית מתכננת לעבות משמעותית את היצע משפחת מכשירי ה-Miix שלה בעתיד הקרוב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בשוק הניידים ההיברידיים לא אוהבים להמתין ולבזבז זמן מיותר, כך נראה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
- 1 follower
-
-
מותג ה-Legion לא הצליח למצוא את נקודת הפריצה שלו בשוק המובייל - ועל כן יתמקד מעתה בבלעדיות בתחום ה-PCלכתבה
-
- 0 תגובות
- 369 צפיות
- 1 follower
-
-
הענקית הסינית משיקה מתחרה ישיר ל-M1 Note עם מסך IPS ברזולוציית FullHD, שבב מתומן ליבות, אנדרואיד Lollipop - ועלות שנחשבה דמיונית לגמרי עבור סמארטפון סביר עד לפני כשנתיים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%95-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2-%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9d-%d7%91%d7%a7%d7%a6%d7%aa-%d7%99/
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היצרנית הסינית ממשיכה בניפוח קו מוצרי ה-Yoga שלה, והפעם בתפריט - טאבלט חלונות 8.1 גדול יותר מאלה שתמצאו את מרבית המתחרות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%95-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a8%d7%97%d7%99%d7%91-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa-%d7%94%d7%99%d7%95%d7%92%d7%94-%d7%a2%d7%9d-%d7%98/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היצרנית הסינית הגדולה מנסה להמציא מחדש את הטאבלט עם משטח מגע גדול שמחליף את המקלדת המוכרת לנו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
גירסה מיוחדת של ה-Zuk Z2 תאפשר לכם להנות מהשבב העוצמתי ביותר בשוק המובייל במחיר שקשה לעכל לכתבה
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
דגם חדש במשפחת הניידים ההיברידיים המפורסמת ביותר מצוייד בחומרת Gemini Lake צנועה ואמור להציע עלות תחרותית במיוחד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם הבא של היצרנית הסינית יגיע עם שבב 14 ננומטר של קוואלקום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
התלהבתם מהקונספט של מחשבי ה-Yoga Book אבל לא מהמחיר שלהם? גירסת האנדרואיד החדשה Yoga A12 תוכל להיות התשובה בשבילכם לכתבה
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Lenovo Tab v7 הוא מכשיר שמנסה למחוק לחלוטין את הגבול הדק שבין סמארטפונים מודרניים לטאבלטים הקטנים שהיו פופולריים מאוד בעבר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
- 1 follower
-
-
המשך ההתכנסות בשוק ה-PC עשוי להביא לעוד חיזוק עבור היצרנית הסינית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
- 1 follower
-
-
הסדרה החדשה של קלארקסון, האמונד ומיי שעלתה לאוויר בשירות הוידאו של אמאזון זוכה לשיתוף פעולה חביב מצד Waze לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי W800, וברוב התמונות בלי אור שמש יש רעשים ואני רוצה פשוט "להעלים אותם" או להפטר מהם. האם יש תוכנה כזאת? חוץ מפוטו שופ? תודה ויום טוב (בקרוב תמונות בתארד הצילום,רק אני צריך תוכנה שמנקה רעשים )
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין להם אותו? ואם אין למישהו יש מושג מתיי הם יבואו אותו אני דרך דינמיקה
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-