גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון עדיף במקסיקו כי שם אני אהיה במשך שבועיים. בספרד אני אהיה רק במדריד ליום אחד(טיסת CONNECTION) לא משנה לי אם נעול או לא. כמה שיותר זול. אפילו יד שנייה. ללא חוזה. יש מקומות שאתם ממליצים לקנות מהם שם? תודה מאש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי ב ZTE Skate, שעולה ב ebay UK כ 150 פאונד + משלוח. זה יוצא בערך 1200 שקל, אחרי מסים והכל. על פניו, בסה"כ גרושים עבור מכשיר עם מסך כזה גדול, אשר לכאורה סה"כ עושה את העבודה טוב. זה גם יותר זול מחלופות זולות אחרות כגון ה DEFY , ה ACE וה C7. האם למישהו יצא פה להתקל במכשיר? להחזיק אותו במציאות? אשמח לחוות דעת על המכשיר ולמה שיש לכם להגיד עליו. נ"ב: אני לא מעוניין להפוך את הדיון לדיון המלצת קניה (לאנשים פה יש נטיה לגרור את הדיון לזה). אנא השאירו את הדיון על המכשיר הזה בלבד, באופן כללי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שיטוטים ברשת קניתי לעצמי את ה-Plantronics Voygaer 520, בעקבות הביקורות הרבות אשר משבחות את האוזנייה. אולם, למרות שהגברתי את הווליום גם באוזנייה וגם במכשיר (Tytn II) עד הסוף, עוצמת השמע באוזנייה נמוכה יחסית. ניסיתי לחבר ל-N95, למכשיר של סוני ומכשיר מוטורולה, ובכולם שומעים חלש יחסית. ניסיתי להחליף עותק של האוזנייה, גם החדשה נשמעת אותו דבר. בדיקה של Motrola HS700 לעומתה, נשמעת הרבה יותר חזק. נתתי גם לאחרים לבדוק כדי לוודא שאני לא איזה חרש בהכחשה, וכולם מסכימים ששומעים חלש מדי. כיוון שאף אחד ברשת לא התלונן על עניין העוצמה - מה אני עושה לא נכון?! תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בזה עכשיו באליאקספרסס, 90 דולר זה מחיר ממש זול לא בדיוק ברור לי העסק, אולי זה שקר? בכל מקרה חיקוי לחיקוי זה בטח לא נשמע לי סביר, מה אתם אומרים? לקנות? http://www.aliexpress.com/item/N9500-MTK6589-S4-phone-Android-4-2-Smart-Phone-5-0-IPS-Screen-1280-x-720/844573118.html
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בלילה שהלכתי לישון חיברתי את האוזניות לנגן שלי {u10} ושמתי לב שאם אני מפעיל שיר בנגן יש רעש ממש חלש ברקע ואפילו אם אני מנתק את השיר הרעש החלש נשאר {רק שהרעש מתחיל רק אחרי הפעלת שיר לאחר הדלקת הנגן זה רעש שקשה לשמוע אותו שיש אפילו קצת רעש } חיברתי אוזניות אחרות ובהם דוקא לא שמעתי כלום .נסתי גם לחבר את האוזניות לנגנים אחרים וכן שמעו רעשים אפילו יותר חזקים .הרעש הזה לא מפריע לי בכלל .אבל חשוב לי שזה לא בעיה באוזניות כי רק לפני שבוע קניתי אותם אז תקלה אפילו קטנה על ההתחלה לא שייך לותר . אבל השאלה שלי אם זה באמת בעיה של האוזניות או שככה זה האוזניות בגלל שהם בתוך האוזן מי שיש לו את האוזניות האלה ויוכל לבדוק בנגן שלו זה די יעזור לי{הרעש יותר חזק ברדיו שנכנסים ויוצאים}
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיתוף פעולה בין מדליף נודע ואתר בשם uswitch יצר לנו הדמיות של ה-Galaxy Note 7 העתידי, בהתבסס על השמועות והדיווחים אודותיו נכון לעכשיו - עם חיבור USB Type C לראשונה במכשיר של סמסונג, מסך Super AMOLED קמור משני צדדיו שיהיה זמין בכל הדגמים ולא רק בגירסה ייעודית ויקרה יותר, מעטפת מתכתית שתהיה צרה במקצת מזו של ה-Galaxy Note 5, סורק לרשתית העין וכמובן גם עט מגע בלעדי שיושב בגוף המכשיר. ההשקה? כנראה כבר באוגוסט או בספטמבר הקרובים. https://goo.gl/F2cbpO
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לחברה שלי נגן במתנה. הכיוון הוא נגד מבוסס זיכרון בסדר גודל של 1GB. יש יתרון לחנויות בקניון- מכיוון שאז אפשר לבקש פתקי החלפה וכו'. בכל מקרה, שמתי לב ל Sansa C140. אמנם לא מאוד משובח, אבל יעשה את העבודה. הבעיה- המכר ב 400 שקל באופיס דיפו בעוד שבחנויות רגילות עולה כ 300. בכל מקרה, אם אני אקנה אותו אני אקנה אותו ב 300. חבל לבזבז 100 שקל. בבאג יש את ה MPIO FY 600 ב 350 שקל. מי מהם עדיף? האם יש הצעות אחרות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי לקוח עסקי ויש לו 3 קווים, החשבונית שלנו מגיעה ל500 ש"ח, אנחנו לא משלמים על מכשירים, הבעיה היא שהוא עשה חבילה עסקית לפני פחות משנה. מישהו יודע האם עדיין יש התחייבות וקנסות? אני זוכר שזה היה 8% מהממוצע של החשבוניות כפול כמות החודשים שנשאר לתוכנית, ואז שמעתי שזה מוגבל רק לחצי שנה. ואז שמעתי שביטלו את זה לגמריי, האם אני מחוייב לתוכנית או לחברה? מישהו יכול לחדד את כל הבלבול הזה? אנחנו מאוד רוצים לעבור לגולן. תודה לכל העונים , מרט.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המכשיר הוא סמסונג גלקסי אס 2. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם זוהי פעם ראשנה שאני כותב כאן .... הבנתי שיש כאן אנשים שמבינים במחשבי כף יד וךכן אני צריך את עזרתם של אלו שמבינים בעניין! אז ככה אני צריך מחשב כף יד במחיר של עד 2500 שקל עם חריגה של max ז10% . המחשב כף יד צריך לכלול GPS שקולט היטב... המחשב כף יד יצריך להיות בעל יכולות טובות מאוד בתחום מחשבי הכף יד וכוונתי הוא שהמכשיר לא יהיה בסיסי אלא יכלול תכונות שימושיות ומודרניות! כמו כן חשוב כי זמן הבטריה יהיה מספיק ללפחות יום עבודה , לאו דווקא יום פעילות רציף אלא פה ושם...העיקר הוא שהבטרייה לא תיהיה חלשה!!! אני אודה מאוד למי שיעזור בתודה, אורן. נ"ב איך asus 636?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם איזה מכשיר ודגם כדאי לי לקנות, אני צריך את כל הדברים הבאים: בתודה מראש ,מחפש מכשיר עם מסך גדול , שהוא אמין וטוב בצילום(רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט) בקליטת שיחות וגלישה,בהקלטות ובסוללה 1.מחיר בסביבות ה-1200-1600 2. מצלמה לפחות 8 מגהפיקסל, שאפשר לצלם בה עמוד( או חצי עמוד) שבספר.רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט 3.אחריות שנתיים 4. אמין (מעט תקלות) 5.סוללה לא מובנית שמחזיקה להשמיע MP3 כמה שעות 6.הקלטה באיכות סבירה 7אפשרות לכוון את הבהירות והכהות של המסך 8.מסך גדול (או גדול יחסית)-לפחות 5אינץ' אם זה ריאלי: מכשיר שהופך דיבור עברי לטקסט מוקלד לא צריך משחקים,ולא חיישנים למיניהם S4 לא טוב לי כי ב-1600 אצטרך לקחת משומש. G2 לא טוב לי כי לא רוצה סוללה …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידידה שלי קנתה את הנגן, האמת הוא אחלה יחסית למחיר הזול שלו, הדבר היחידי שמפריע קצת זה המערכת הפעלה שלו, יעני, התפריטים דיי לא נוחים, רציתי לדעת האם יש אפשרות להחליף אותם במשהו נוח יותר על ידי התקנה של משהו על הנגן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, החלטתי לרכוש אייפוד טאץ' דור שני. אבא שלי נוסע הרבה לקנדה בשביל עסקים, ובגלל המחירים הנוחים יותר שם החלטתי לרכוש אותו שם. ההתלבטות שלי היא בין רכישה של המכשיר בחנות של APPLE במחיר של 259 דולר קנדי http://store.apple.com/ca/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touch לבין רכישה של המכשיר בענק הקמעונאות WALMART במחיר של 239 דולר קנדי http://www.walmart.ca/Canada-Electronic.jsp?selection=listingDetails&tabId=1&singledept=null〈=&assetId=34491&imageId=49082&suggestedItem=&priceType=1&page=null&departmentId=64&categoryId=866&tabId=1 מה ההבדל ביניהם? מה דעתכם? תודה מראש לעוזרים, חן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך נגן סרטים גדול בעיקרון בלי הגבלה בתקציב חשבתי על COWON A3 אבל הבעיה היא שהוא לא מסך מגע ואז היא אפשר לקפוץ לחלקים בסרט, והוא גם כבד לא נכנס לכיס יש גם את הנגן COWON O2 אבל אמרו לי שיש לו בעיות טכניות ואני לא יודע אם הוא נכנס לכיס S9 חמוד אבל מסך קצת קטן...אפשר להתפשר עליו ארכוס 5 גם נחמד אבל גדול מאוד מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת התוכנה של פאלפון לא פועלת הדיפי של אחי למרות שהוא משלם על זה ויש לו GPS או AGPS אין לי מושג אולי בגלל שהסלולרי לא ניקנה מהם הם עושים בעיות בכל מקרה צריך תוכנה שפועלת בארץ ולא רק מפות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנקסוס החדש של LG ודגמי ה-Xperia Z5 של סוני החלו להימכר בארץ, והמחירים עשויים להפתיע אתכם לטובה לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפונים-החדשים-של-גוגל-וסוני-הגיע/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי במהלך חיפושי ברשת אחר סמארטפון חדש הגעתי לדגם הזה: http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g_ls970-4751.php LG Optimus G LS970 הידוע גם בשם LG Optimus G (Sprint) השאלה היא כזו: בהנחה שאני מצליח להשיג מקום לקנות ממנו, האם הטלפון הזה יעבוד בארץ? אם כן, תחת איזה רשתות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתחדש במכשיר חדש וכל עניין המסך מגע מאוד קורץ לי אז מהאפשרויות שמוצעות לי בסלקום מה כדאי Samsung F480 LG Kc910 Renoir Lg Viewty Samsung I900 Omnia או לחכות למאי לNokia 5800 שאמרו לי בסלקום שיגיע להם נורא חשוב לי עניין הממשק שלא יהיה איטי ושהמסך יהיה רספונסיבי גם חשוב לי שהמכשיר יוכל להוציא שמע באיכות דיי גבוהה דרך אוזניות כמובן ושהסוללה לא תגמר מהר
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין דרישות מיוחדות, אין צורך באפשרות להכנסת SIM ומספיק WIFI מהבחינה הזו. הטאבלט לא הולך להחליף מחשב נייד (רעיון טיפשי לדעתי אבל זה לפעם אחרת) אבל הוא כן רוצה שתהיה אפשרות להעלות קבצי וורד למשל, ולו רק לקריאה. אני מניח שטאבלט מבוסס אנדרואיד יכול להיות טוב פה ובעזרת אפליקציות כאלו ואחרות ניתן יהיה לבצע את מה שהוא מעוניין בו. הטאבלט ירכש בארה"ב,שעדיף חנות פיזית (דוד שלו, תושב המקום הוא זה שיקנה). נ.ב. חשוב מאוד שתהיה תמיכה מלאה בעברית, אין צורך בתפריטים בעברית אבל כן צריך שיהיה אפשר לכתוב ולקרוא בעברית
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מטען מהיר לסוללות AA וAAA. כרגע יש לי מטען של GP שעושה את העבודה ב15 דקות. מחפש משהו בסגנון, אם אפשר ל8 סוללות בו זמנית, אפשר להסתפק ב4 אם זה לא נכנס לתקציב. אשמח להמלצות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מטען אלחוטי מחו"ל במחיר סביר וכמובן עדיף כמה שיותר זול. אני חושב לקנות את המטען הזה או את זה. המחיר של זה מ aliexpress נראה לי זול מדי מכדי שיהיה אמיתי, מה לדעתכם כדאי לקנות? והטלפון שיוטען זה nexus 4.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה7 לd2, ואני נוסע עוד מעט לסין לדעתכם יש שם כבר את הגרסאות הגדולות יותר? (ה16 ג'יגה וה8 ג'יגה?) ואם לא, מה עדיף בכל מקרה? לא נראה לי שאני אראה בזה סרטים כ"כ... ככה שעל פניו ה7 יותר טוב (יותר סוללה, קל יותר) אבל אני לא בטוח בקשר לממשק, וגם בקשר לאיכות שמע יש למישהו הצעות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את ה המכשיר היום מארה"ב , ממה שקראתי עליו בארץ ובעולם הוא מכשיר מעולה , משהו מכיר אותו ויודע על בעיות שיש לו ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסמארטפון הקמור והמרהיב של סמסונג מוצע באיביי בעבור 660 דולר, ויש גם אפשרות למשלוח לישראל לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ה-galaxy-s6-edge-נמכר-באיביי-בהנחה-של-כ-100-דולר/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שמועה חדשה שמסתובבת ברשת היה על כך שסוני אריקסון תשיק מכשיר ממשיך לK610 הנפלא. ככל הנראה המכשיר יכלול מצלמה של 3.2 מגה פיקסל ו100 מגהביט זיכרון פנימי,ויופץ בצבע כחול. אבל שוב מדובר בשמועה בגלל וכרגע אין כל אישור מסוני אריקסון
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-