עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. האם יש לכם עדיין את המכשיר ? האם מכרתם אותו ? האם שידרגתם אותו ? האם לאחר תקופה של כמה חודשים אתם חושבים שהוא גימיק ולא יותר מזה ? האם היתרון היחידי שלו בתכלס זה הנגן מוזיקה והדפדפן אינטרנט ? האם החלפתם אותו במכשיר אחר ?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  2. Started by yousux,

http://gizmodo.com/5088071/sony-ericsson-xperia-x1-review כמובן שיש לו גם יתרונות (זמן בטרייה מעולה, מצלמה טובה וממשק מולטימדיה טוב), אבל סה"כ לא נראה לי שזה מה שציפו ממנו. המסקנה העיקרית, Windows Mobile 6.1 זה חרא, לא משנה כמה הפלאפונים שישתמשו בו יהיו משוכללים.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. זה נכנס לכם לכיס ? נוח לכם לדבר עם המיני טאבלט הזה ? זה נראה לי גדול מדי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. עריכה חדשה - ההודעה הראשונה נמחקה. נכון להיום המכשיר נמכר חדש לגמרי עם שנה אחריות ב-1880 שח - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=2GUipad216GB מיותר לציין שזה עקב הורדת המחיר הרשמי ל-400 דולר, עקב יציאת IPAD HD. אבל עדיין מדובר בטבלט משתלם יחסית למחירו נכון לזמן זה.

• 23 תגובות
    • 5.8k צפיות
  5. Started by huber,

תסתכלו על הטבלה למטה ותקראו את הסיכום של הסוקר: http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?i=3358&p=7

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  6. רכשתי את המכשיר הנ''ל לפני כמה ימים, והתרשמתי לטובה מאיכות הסאונד, אך אורך הסוללה פשוט מזעזע, משהו כמו שעתיים! ואין מטען! לא ידעתי את זה רק לאחר שפתחתי את האריזה בבית. למזלי יש לי את המטען של הנגן הישן שמתאים גם לSansa plus. גם אתם רכשתם ללא מטען? גם לכם הסוללה נגמרת אחרי שעתיים?

7. אתם רוכשים SG2 בחו"ל במחיר זול יחסית לארץ כמובן משתלם.. לפעמים אם יש מזל אז אין מכס אז בכלל הרווחתם...יש חוק ניתוק זיכה -החזרים הכל טוב ויפה.. השאלה שלי היא מה אתם עושים אם קורה משהו למכשיר... הרי הספקיות בארץ לא ייתנו אחריות על מכשיר שלא נקנה מהן (או שאני טועה?)... אפשרות אחרת היא לרכוש את המכשיר מחנות בארץ מה שעדיין יהיה יותר זול ככל הנראה (מהמחיר אצל הספקיות)- השאלה אם מישהו מכיר חנות אמינה שתוכל לתת אחריות ולא תתחמק במקרה של תקלה? בכל מקרה מה עדיף בין השלוש : רכישת מכשיר מחו"ל . רכישת מכשיר מחנות בארץ, רכישת מכשיר מהספקיות (אני אצל אורנג')...

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. לכל מכשיר של חברה שונה שיש בו אנדרוייד,יש את אותו אנדרויינד או בגירסאות שונות? לדוגמא ב SAMSUNG וב HTC זה אותו תוכנת אנדרווינד בדיוק או טיפה שינויים ?

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by Symbore,

שלום רב, השאלה בכותרת. לאחרונה החלפתי סוללה (הסוללה מקורית נקנתה באורנג' במחיר הפקרות של 150 ש"ח) הסוללה מחזיקה כיום שלם דלוקה ללא שימוש וכחצי יום עם שיחות קצרות ניסיתי להטעין ולרוקן כמה פעמים וזה לא עזר. לאחר מימוש האחריות והחלפת סוללה, הענין ממשיך. האם יכול להיות שזה משך זמן הסוללה? האם יכול להיות שהטלפון עצמו לא תקין?

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  10. מוצר הדגל של היצרנית הטאיוואנית כולל הרבה מאפיינים מעניינים ומתקדמים, אך במקביל מסמל עוד צעד בכיוון בעייתי בכל הנוגע לתמיכה באוזניות לכתבה

11. עם שבבים של אינטל שלא רואים כמעט בשום מקום אחר ונפחי אחסון ו-RAM נדיבים במיוחד, ה-Zenfone 2 הוא סמארטפון מעניין מאוד שיכול להיות שלכם כעת בעבור מחיר מפתיע לטובה לכתבה: http://hwzone.co.il/ללכת-נגד-הזרם-ה-zenfone-2-זמין-לרכישה-במחיר-תחר/

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by tom7yel,

אני רוצה ללמוד פיתוח תכנות לאפליקציות, IPHONE/ANDROID, ומתלבט מאד האם התכנים בקורסים של ג'ון ברייס/הייפראקטיב/האקריו באמת הם אלו שיקנו לי את הידע הרלוונטי? כל מכללה יש לה תוכנית מאד ארוכה ומלא תכנים שאין לי מושג ברור ואמיתי האם הם רלוונטיים להכשרה הזו האם יש מכללה מומלצת יותר? האם מעסיקים יעדיפו מעבר לתעודת מכללה, תעודת מבחן של אורקל/אפל? כרגיל - תמיד ניתן ללמוד לבד...אבל בואו נמנע כרגע מההמלצה הזו, כיון שאני אדם שצריך מסגרת כדי להביא תפוקה. וגם אם נניח הייתי לומד לבד...מהם התכנים התכלס שעליי ללמוד? בכדי לפתח ולעצב אפליקציה ידידותית? תודה על כל פיסת מידע מראש

• 1 תגובה
    • 5.8k צפיות
  13. Started by ykg,

היי, משהו יכול לעשות סדר בבלאגן ולהסביר מה הדרך הכי משתלמת להביא אייפון לארץ וכמה בערך זה עולה? אני יודע שבאנגליה זה סים פרי אבל ממש יקר,בארה"ב זה רק דרך AT&T ויש איזה קטע שרק אזרח ארה"ב יכול לחתום איתם על חוזה ואז לבטל. מאיפה כן אפשר להביא אייפון (4 נניח) במחיר המשתלם ביותר ואיך עושים זאת. תודה.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  14. Started by ראובןר,

לאיזה שימוש הוא מומלץ ? ומה הדגם הכי חדש וממולץ?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  15. שאלה של נובים P: אנדרואיד זה מערכת הפעלה למה אאפשר להתקין אותה על מכשירים כמו כל תוכנה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by another1,

אם יש לכם טלפון חכם, סביר שהוא מכיל גם מקלט רדיו FM מובנה - אך מסתבר כי במרבית המקרים הוא מושבת במכוון על ידי היצרניות לכתבה

17. שלום לאחרונה התחלתי להתעניין בטאבלטים סיניים וקראתי וחקרתי די הרבה בנושא. תוך כדי נחשפתי גם לעולם הסמארטפונים הסיניים. מה שמוזר לי זה ההבדל בגישה אל שני התחומים: בכל המקומות אומרים שישנם כמה חברות וכמה דגמים של טאבלטים סיניים שבהחלט נותנים פייט לטאבלטים המערביים ועולים רבע מחיר. למרות שהם סיניים הם די מומלצים ובפורומים השונים לא מתייחסים אליהם כזבל מוחלט. ההמלצה בגדול היא לא לקנות כל יצרן עלום שם אבל יש כמה "יהלומים" בתוך הערימה. בעולם הסמארטפונים לא נתקלתי במשהו מקביל. בכל הפורומים מתייחסים לכל הסמארטפונים הסיניים כאל זבל שאסור להתקרב אליו ואין ממש דגמים מומלצים. זה מוזר לי, איך יכול להיות שיש חברות סיניות שיודעות לייצר טאבלטים סבירים ואין כאלו שיודעות לייצר סמארטפונים ס…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני חדש בפורום וברצוני להכריז בגאווה שני בעליו של ASUS Transformer Prime!! עדיןן הוא עוד לא אצלי. הזמנתי אותו בהזמנה מוקדמת מBestBuy ומכר יביא לי אותו בתחילת ינואר. הטאבלט הזהמסתמן כטאבלט הטוב ביותר עד כה, היחיד בעל מעבד Tegra 3, מרובע הליבות של NVidia. כנסו לאתר הHTML5 המגניב שלו ותתרשמו: http://eee.asus.com/en/eeepad/transformer-prime אני לא יכול לחכות כבר... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by asiko123,

למה אנדרויד? מה בעצם הביא אתכם לקנות את טלפון האנדרויד הראשון שלכם? אם החלפתם מאז אז מה גרם לכם להשאר עם האנדרויד? האפליקציות? הנוחות? ה'הייפ'? השם של גוגל מאחורה? מבצע טוב בחברת הסלולר?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. למה אני צריך לשבת שעתיים. כן. שעתיים. כדי להוסיף אלבום למכשיר המ...... הזה. למהה? למה אני צריך קודם כל שעה ראשונה להתעסק עם ITUNES בגלל שהחרא הזה לא עולה ולחפור באינטרנט איך לתקן את התוכנה הארורה הזאת (קרה לי כבר ב2 מחשבים שהתוכנה פשוט לא עבדה). התקנו? יופי. עכשיו לך תבין את העיצוב המפגר של התוכנה והגרסה החדשה שלה. למה להחליף עיצוב ולשנות מיקום של אפשרויות כל פעם שהם מעדכנים את הזבל שלהם? אז שעה עד שמתקנים את הבעיה. עוד שעה עד שחופרים את GOOGLE מכל כיוון כדי למצוא איך לעשות דבר פשוט מאוד, שאיכשהו APPLE הצליחו לסבח עד המוות (ובאמת נראה לי שעוד כמה שניות מתפוצץ לי איזה ווריד בראש) למה סיבכו את המכשיר הזה? למה? למה לא לאפשר לנו פשוט לשים את השירים הארורים דרך USB וזהו? באמת …

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. http://hwzone.co.il/gadgets/news/137275 ברשותי מכשיר אנדרואיד בן שנה וכבר לא מקבל עדכונים. מתי יצא ICS? לא יודעים. אולי עוד חצי שנה. אם אני רוצה עדכון בפרק זמן סביר אומרים לי לך לחנות סלולר הקרובה ותקנה מכשיר חדש ב-3,000 שקל שמגיע עם ICS מהקופסא. בינתיים בעולם של אפל אייפון 3GS עדיין מקבל עדכונים.

• 90 תגובות
    • 9.4k צפיות
  22. התעניינתי ברכישת המכשיר ולפי מה שכתוב שם אם אתה קונה אייפד באתר של אפל הוא יהיה נעול לאחת משתי חברות ATT ועוד אחת. למה אין אופציה לקנות מכשיר פתוח? הרי גם ככה משלמים עליו מחיר מלא

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by blackthorne,

כשהייתי קטן, אני לא חושב שלסלולריים היה SIM בכלל. (בתקופה של האריקסונים הגדולים, כמו זה, שקדמו ל-Nokia 5110) מתי התחילו להשתמש ב-SIMים ולמה בעצם? למה שהמכשיר לא ידבר בעצמו מול הרשת, ואני אקיש קוד הזדהות כזה או אחר?

24. Started by redead,

אם נשים שניה את הנקסוס בצד , לנב בעצם סמסונג כולכך מובילה במכירת אנדרואידים? למה הסוני החדש או הLG החדש לא עדיפים על S4 ושוברים אותו ?

• 43 תגובות
    • 7.7k צפיות
  25. Started by shaul5540,

אתמול בערב הבן שלי נסע ברכב עם ה-WAZE שלו בגלקסי2 שלו ופיתאום ה-WAZE לא קולט לווינים....בזמן שהגלקסי2 של החברה שלו גם עם WAZE כן קלט בלי בעייה... ביום שלישי האחרון הוא נסע עם ה-WAZE ולא הייתה שום בעייה עם קליטת לווינים, מה שקרה זה, שביום חמישי ניידתי אותו מ"הוטמובייל" ל"פלאפון", ביגלל סיום מיבצע ובשישי בבוקר ניידתי אותו בחזרה ל"הוטמובייל" עם 49שקל לחבילה בלתי-מוגבלת מחדש לחצי-שנה.... אלא שכניראה ההגדרות של האינטרנט של פלאפון והחזרה להוטמובייל שיבשו משהו בקליטת לווינים.... התומכים הטכניים של הוטמובייל לא יכלו לעזור ואמרו ש-WAZE לא שייך להם, אז היתקשרתי לאיזה טכנאי-סלולאר שאני מכיר והוא אמר שצריך להשכיב אצלו את הגלקסי2 וגם לא ניראה לו שהתקלה עכשיו בקליטת-לווינים, היא ביגלל …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.