עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. חבר שלי נוסע עם הילד שלו לחו"ל ומחפש נגן עם מסך להעביר את הנסיעה. האם יש המלצות למשהו נחמד? תומך DIVX. תקציב בין 600 ל-1000 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by pooki_1,

שלום, השאלה היא די פשוטה איך אני עושה שהמסך יהיה אופקי ולא אנכי כשאני בונה את העיצוב שלו באקליפס? הכוונה היא לפני ההרצה. נזכרתי בעוד דבר - יש סיבה שהוא לא נותן לי להריץ משהו שהרגע יצרתי? לא הוספתי שום קוד, פשוט פרויקט חדש, למה זה לא רץ? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by lalzary,

שלום לכולם. בקרוב אני נוסע לטיול בדרום אמריקה ובשביל שאוכל לשמור על קשר עם הבית חשבתי לקנות מכשיר כלשהו שיש בו חיבור WiFi לאינטרנט. בגדול חשבתי על אייפוד (אפילו הדגם הכי פשוט- לא צריך משהו מטורף) כי אפשר לשמוע בו גם מוזיקה, אבל רציתי לדעת בכל זאת אם קיימים מכשירים שאפשר להתחבר דרכם לאינטרנט אלחוטי שהם לא אייפוד ושעולים קצת פחות.? הנגן מוזיקה זה רק אופצייה, ממש לא חובה. תודה !!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by david_borohov,

שלום. ידידה שלי טסה לארה"ב בחודש הקרוב ושקלתי לבקש ממשנה לקנות לי נגן חדש (שלי הלך לעולמו). אני מוכן להשקיע עד 130 דולר (בערך 550 שקל) אני לא בקטע של IPOD (מעוניין רק ב- Drag&Drop, תוכנות לא עושות לי את זה). ניגון וידאו לא ממש מעניין אותי (אם אפשר למה לא, אם לא, לא משנה), מסך צבעוני יהיה נחמד. אני מעדיף ממדים קטנים (עד גודל של פלאפון ממוצע), זמן סוללה סביר, ואם אפשר גם רדיו. ממשק לא מסורבל זה חשוב. תודה רבה, דוד.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by IG,

אהלן. אני מחפש נגן MP3 חדש עם דרישות הבאות: נפח- הכי טוב 3 גיגה, מקסימום 5, ולא משנה אם זה פלאש או קשיח... איכות שמע ויכולת הגברה טובה- הכי חשוב בשבילי. מאוזניות שבאות עם המכשיר לא איכפת לי (אני משתמש באוזניות משלי...) סוגי קבצים- מפסיק לי רק MP3, עד איכות של 320 ביט. גודל- לא איפוד מפלצתי... משהו קטן עד גודל של פלאפון מחיר- 400 ש"ח, גג 500, אבל רק אם זה משהו שממש שווה את הכסף. אחריות ועמידות- אני רוצה מכשיר עמיד ואמין, עם אחריות לשנה לפחות. תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by shay1098,

אפל (Appel) יוצאת בעוד צעד אפל (afel) ושנוי במחלוקת. לנו, הצרכנים כנראה שלא יוטב. האקט ישפיע בעיקר עלמכירת מדיה- סרטים, ספרים דיגיטליים, מוזיקה וכו' ובין היתר יושפעו ישירות סוני ואמאזון. למי שאין כוח לקרוא: אפל אוסרת על מפתחי אפליקציות למכור תוכן באפליקציות שלהם, מחוץ ל-AppStore. כך לדוגמה סוני לא תוכל למכור שירים ישירות דרך האפליקצייה שלה אלא תצטרך למכור אותו דרך אפל. אפל מרוויחה 30% על כל מכירה ובדרך מחסלת מתחרות- Win-Win. מקור: http://tech.walla.co.il/?w=/4000/1787601

• 41 תגובות
    • 5.1k צפיות
  7. היי נעים מאוד אני רוית חדשה כאן קיבלתי הצעה מאורנג לגביי אייפון או גלאקסי I9000 השיקולים שלי הם כאלה גלאקסי שמעתי עליו רבות אבל המצלמה לא משהו כלומר בלי פלאש ומשתמשת דיי הרבה במצלמה יש לי N97 ואני מרוצה מהמצלמה לגביי האייפון מפחדת מחוסר אחריות שפתאום יאבד לי יגנב ישבר ואין ביטוח נשמע לי מפחיד כי אם יאבד אז סתם אשלם על מכשיר שאין לי באייפון יש פלאש והקטע ששנייהם אותו מחיר [ לכן ההתלבטות שלי קשה מה אתם אומרים מה מיוחד באייפון ?

• 21 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. אני תוהה האם המכשירים מבוססי z2760 שווים בכלל את הכסף. השאיפה היא למכשיר לגלישה באינטרנט, אבל הוא בהחלט עלול למלא תפקיד של נייד לכל דבר ועניין. עדיף 11.6". אם יש גם אפשרות למקלדת שמתפרקת עדיף. עדיפות ל4gb זיכרון ומעבד i3. מחיר עד 750 דולר. מומלץ פחות. גודל קשיח לפחות 64 gb. יש יתרון למצלמה איכותית.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by zancoil,

היי, אני כותב אפליקציה לאנדרואיד שמשתמשת בOCR (תרגום תמונה לתווים) אין צורך בתרגום של עברית מישהו מכיר WEB SERVICE שעושה את זה טוב? עדיף חינמי מן הסתם או משהו עם תקופת נסיון - צריך את זה לפרוייקט במכללה אתם חושבים בכלל שכדאי להשתמש בWEB SRVICE כזה? לדעתי לנסות לעשות את זה לבד במכשיר יהיה ממש איטי - בכל זאת זה פלאפון ולא איזה סופר מחשב. תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. הכירו את הוריאציה הרביעית של מכשיר ה-Mi 8 המסקרן שעתידה לנחות בשוק בקרוב לכתבה

11. אני לא בדיוק מאוהדי האייפון, אבל לאחד מהחברים שלי, בעל אייפון כופר, יש תושבת לרכב שטוענת את האייפון ומשדרת מחיבור האוזניות לתוך תחנת רדיו לבחירתך. האם יש כזה דבר לגלקסי S? (או לחילופין, לכל טלפון אחר שמתאים גם לגלקסי S)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מישהו יודע איך אני יכול להשיג מכשיר samsung Galaxy S שתומך ברשת פלאפון בצורה מלאה כלומר 850 ו-2100 hsdpa (בדגש כמובן על ה-850), שאינו זמין במכשירים הרגילים

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  13. Started by Nachum987,

שלום, אני מחפש לאמא שלי מכשיר סלולרי חדש. אני מחפש עבורה מכשיר עם מסך יחסית גדול, חזק! ועמיד, עמידות בפני מים, רמקול (סטריאו או לא) חזק ואיכותי, זיהוי פנים לפתיחת המכשיר, ממשק קל לתפעול וכזה שידעו שמקבל עדכוני תוכנה באופן שגרתי. התקציב הינו כ-2,000 ש"ח כל הצעה תתקבל בברכה, תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אפשר פחות, חשוב לי שיהיה שמע איכותי ומכשיר אמין.... תמיכה מלאה בעברית, יתרון!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by matteo,

אוקי, יש לציין שהכל חוקי כאן, הפלאפון ברשותי כבר כמה שנים אז עברתי לסלקום, ובא לי להשתמש בנוסף גם בפלאפון הישן שלי k610i עם הסים של סלקום יש לי את התוכנה שמביאה לי את הקוד לunlock אבל כשאני נכנס לפלאפון בלי כרטיס סים, אני יכול אך ורק לחייג למס' חירום, אין לי אפשרות בכלל ללחוץ על סולמית וכשאני לוחץ על סולמית לא קורה כלום, רק מספרים אפשר ללחוץ. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  16. Started by משתמש מתחיל,

אתמול הורדתי icq לאייפוד טאצ דור 4 בכדי לשלוח sms בעזרתו הבנתי שב-icq עם לחיצה message על התפריט למטה צריך להופיע אופציה של active messages שלחיצה עליו מעבירה למסך של כתיבת הודעה זה לא מופיע אצלי (בלחיצת message בתפריט למטה מופיע חלון ריק של message בלי אפשרות לעשות כלום מישהו יכול לעזור לי?? תודה

17. Started by dans41,

הבנתי שבמכשיר אין רכיב של IR אז רציתי לדעת אם אפשר להוסיף. אני זוכר שב2010 היו מוכרים רכיב זהה לאייפון בשביל להפוך אותו לשלט. אני רוצה לדעת עם אני יקנה IR to 3.5 (שקע האוזניות) אז הוא יעבוד עם watch ON של סמסונג (הורדה דרך APK למכשיר מן הסתם). נראה ככה יש לכם רעיון לפתרון יותר טוב? בין היתר הייתי רוצה לדעת אילו עוד חסרונות יש למכשיר הזה ואלו מהם אפשר לפתור.

18. Started by The incredible,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות טלפון מאחד מאתרי הקניות מח''ול ואם זה טלפון אז רק Huawei וחשבתי על ה Mate 30 Pro אני די נעול עליו אם יש דגם אחר של אותה חברה או חברה אחרת שאתם ממליצים עליו אשמח לשמוע. וגם, האם יש סיכון בלקנות מח''ול, ואם תוכלו לכוון אותי מאיפה לקנות, איך לקנות, וכ'ו. (חשוב: שהטלפון יתמוך בעברית וברשתות הסלולר פה בארץ.)

19. Started by GNR,

כחלק ממבצע של עובדי אלביט יש לי אפשרות לקבל את כל הפלאפונים של אורנג' במחיר מאוד מוזל : (לאחר 3 שנים עם הW800 הנאמן) 29 ש"ח לN86 של נוקיה 27 ש"ח לW995 של סוני כל זה כמובן כפול 36 , והתחיבות לדבר מעל 100 שקל בחודש. אני מחפש בפלאפון שיהיה לו בעיקרון את הכל : מוזיקה , צילום , פנס , מסך גדול יחסית , WiFi ושיהיה גם יחסית קומפקטי. עכשיו אני דיי בדילמה , כי מצד אחד הסוני לדעתי מעוצב יותר טוב , הרבה יותר קומפקטי ואני אישית מעדיף את המערכת הסגורה של סוני ומצד שני הנוקיה הוא כמובן הרבה יותר משוכלל , מערכת הפעלה פתוחה , מצלם וידיאו יותר טוב וגם תמונות , אבל הוא יותר מסובך לפי ניסיוני הקצר עם סימביאן ונוקיה בכללי , והדבר הכי בעייתי שלי איתו זה שהוא ממש ממש כבד... 149גרם זה מאוד כבד ל…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. http://tech.walla.co.il/?w=/4/1840757 http://www.holesinthenet.co.il/archives/25686 http://google-latlong.blogspot.com/2011/07/live-traffic-information-for-13.html

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. השקת המכשיר המתקפל הבא מבית הענקית הקוריאנית מתקרבת וכעת יהיה קשה מאוד להכחיש זאת - עם הופעה באתר החברה ברומנית לכתבה

22. Started by Sango,

שלום, יש לי symbian על nokia n86. מה שעשיתי עד עכשיו זה להתקין Outlook ואז בעזרת nokia pc suite הכל עבד טוב ויפה. יש דרך לסנכרן: 1. לוח שנה 2. אנשי קשר ללא שימוש ב outlook?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by J0n1,

יש לי iPod classic 120gb וכשניסיתי היום לסנכרן אותו (לא פעם ראשונה) עם האייטונס הוא הביא לי שגיאה. ניסיתי לעשות restore והוא לא מצליח, אני גם לא מצליח לפרמט תמכשיר דרך המחשב ובנוסף ניסיתי את כל מה שאפל מציעים. עוד 24 שעות אני טס ל5 חודשים למרכז אמריקה והמחשבה שאני טס בלי המוסיקה גורמת לי לרצות להתאבד.. אז לפני שאני קופץ מהחלון, אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.