גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
קניתי נוקיה 6280 ואני רוצה לקנות כרטיס זיכרון ואמרו לי שזה MiniSD סוג הכרטיס אבל אני לא מוצא בzap את סוג הכרטיס מי שהוא יכול לימצוא לי הוא לערות לי[br]פורסם בתאריך: 10.06.2008 בשעה 09:35:47 סמתי תמונה של כול סוגי הזיכרון ככה תרשמו לי איזה מתי לפאלפון שלי כי אני לא מצאתי אתו[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לנקויה 6288 שלי כרטיס זיכרון MINI SD של גיגה רק אני לא מבין בהם אני לא יודע איזה מתאימים למכשיר שלי...קיצור אני רוצה כרטיס זיכרון בכמה שיותר זול יש..תודה אבל אם יש משהו טוב וקצת יקר גם אפשר להמליץ תודה..(מבקש קישור גם לחנות) עריכה: אני מתכוון לקנות את הכרטיס הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2300&scat=215&tcat= מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי את מכשיר הטלפון (nokia 6131) באחד חדש (גם... nokia 6131 רק לא שבור) ואחרי ששמתי את הכרטיס זיכרון הטלפון ביקש סיסמה כדי להיכנס אליו.. ססמה שאין לי מושג מה היא ומאיפה נוצרה.. הכרטיס עובד בלי לבקש ססמה במכשיר הישן.. יש דרך לבטל את הססמה בלי שאני יודע מה היא?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין Mobile ל Plus ? לחבר שלי יש 6230i והיה לו כרטיס זכרון של גיגה של kingston mobile מתאילנד חח קיצר הוא לא יכול למחוק דברים ולהעביר הוא יכול רק לשמוע שירים שיש בכ. זכרון הכרטיס נדפק ?
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אז שידרגתי היום למכשיר Samsung E250 (חברת סלקום) וקיבלתי עם זה כרטיס זכרון MicroSD, כשהגעתי הביתה, אחרי שהטענתי את המכשיר כ-4 שעות, התכוונתי להכניס את הכרטיס ולהעמיס עליו קבצים, הבעיה כאן, אני מכניס את הכרטיס, לוחץ קצת חזק כדי שהוא "ייתקע" בפנים אבל הוא יוצא החוצה בחזרה! אם אני משאיר את האצבע שלי כדי שלא ייצא, אז הפלאפון מזהה שהוכנס כרטיס וכשאני מזיז את האצבע הכרטיס יוצא החוצה ובפלאפון יש הודעה שהכרטיס הוצא. אני ברור מכניס את זה בכיוון הנכון, אז למה הכרטיס לא נשאר בפנים!? תודה רבה לעוזרים, זה ממש חשוב לי.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן קניתי היום גלאקסי 2 שצריך להגיע אלי מחר בבוקר ואני רוצה להוסיף לו כרטיס זכרון מאחר ו16GB לא מספיק לי אני מתלבט אם לקנות 32 או 16 עכשיו השאלה שלי זה אם יש הבדל בין החברות האלה? מי יותר אמינה Kingston / Sandisk / Transcend / Patriot
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרטיס זכרון של פלאפון ושל מצלמה דיגיטלית הן מאותו סוג?(שימוש גם בפלא וגם במצלמה)
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך סביר עבור Intel® Core i7-3770 CPU @3.40GH RAM 16 GB Motherboard: Asus p8z77-V-LX בטווח מחירים של 600-1000 ש"ח. אני לא גיימר רציני (כרגע משחק ב Mortal Kombat X בלבד), אבל גם לא רוצה להשקיע במשהו שאחליף תוך זמן קצר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי טאבלט של סאמסוג בלי אופציה לפריפייד סים קארד. כעת אני רוצה לקנות אחד בשביל שאוכל להשתמש באינטרנט גם בנסיעות, וחשבתי אולי יש דרך כלשהי כן להשתמש באחד? אולי מכשיר כלשהו שיאפשר להכניס אליו ת סים ולחבר אותו דרך הכניסת מיקרו usb? אודה לעזרתכם...
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם האם ניתן להעביר כרטיס sim ממכשיר ישן דור 2 (nokia 6100 ) למכשיר חדש דור 3.5 שניקנה לא דרך חברות הסלולר הודה על התיחסות
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
המחשב החדש של החברה האמריקאית יציע את מלוא פוטנציאל היכולות הזמין בשוק כיום - במחיר התחלתי שגבוה מ-10,000 שקלים, לפני תוספת מסלכתבה
-
- 0 תגובות
- 289 צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום חברים! למישהו יש מושג למה זה קורה לי והאם אפשר לשנות הגדרות מסוימות שזה יפסיק לתמיד??
-
- 0 תגובות
- 342 צפיות
-
-
שלום, ברשותי יש מכשיר Galaxy S5 (הדגם הספציפי מצוין בכותרת) הוא מציג את השגיאה: "עדכון קושחה נכשל. נסה שוב באמצעות תוכנת מחשב אישי (Kies) או בקר במרכז שירות של Samsung" למישהו יש פתרון? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב כף יד מסוג ASUS . הכתב בתוכנת ההפעלה "חלונות" בעברית ובאנגלית מופיע הפוך - כתב מראה. אשמח לקבלת עזרה. תודה בנצי
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
חשבתי שזה יעניין אנשים פה בפורום כי הרבה קונים סמארטפונים מסין קישור לכתבה http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3669507,00.html?dcRef=ynetCube לפי הכתבה המכשירים נימכרו ע"י KSP ונרכשו ביבוא מקביל מ Mobile BD מה שמטריד פה חוץ מהמקרה הספציפי הוא שיבואן טוען שזאת בעיה נפוצה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.iphones.co.il/main-news-iphone-ipod/article-thread205786.html
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש שם כתבה על מכשירי ה-high end בשוק הישראלי (עמודים 5-7 אני חושב בכלכלה). שווה קריאה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את הנגן הזה הבנתי שהוא תומך בכתוביות smi כלומר אם אני מוריד סרט ומצמיד לו כתוביות של srt או סיומות אחרות הוא לא יצליח לקרוא או לזהות את הקובץ? האם צריך להמיר את הכתוביות ע"י תוכנה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
רכשתי לאבי מכשיר DVD נייד של PILOT... כאשר ניסיתי לנגן דיסק המכיר קובץ DivX וגם קובץ כתוביות בתרגום לעברית - הוא ניגן את הסרט והתרגום, אבל הכתוביות הופיעו הפוך כלומר: שלום הפך ל-םולש ניסיתי להשתמש בתוכנת "הפוך על הפוך" על כל הקובץ אבא בגלל שיש בו מספור טכני של שורות הכתוב - הוא לא מצליח להפוך את הכל אלא כל שורה בנפרד, ומיותר לציין שזה לא ריאלי לעבור שורה שורה ולהפוך אותה. בנגן עצמו לא מצאתי אפשרות להפוך את התרגום. האם יש תוכנה או דרך להפוך אוטומטית קבצי תרגום בעברית ככה שיופיעו כראוי בנגן? תודה רבה, סער.
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי DVD נייד של אלקטרה, אני צרבתי סרטים עם כתוביות נפרדות (עם אותו שם בדיוק) הכתוביות מופיעות בזמן ניגון הסרט אבל הבעיה שהן מופיעות הפוך דוגמא: עמשנ המ? ככה. (אמור להיות מה נשמע) האם מישהו יודע איך ניתן לתקן את הבעיה? במחשב הסרט מציג את הכתוביות רגיל, לא הפוך ניסיתי לחפש אופציה לסדר את זה מה-DVD עצמו אבל אין משהו על זה. תודה לעוזרים, מורן עריכה: בדקתי גם עם DOK וגם אז הוא מראה את הכתוביות הפוך
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כאשר אני כותב על גבי הטאבלט בonenote הטקסט יוצא מאוד "מרובע" ולא חלק כמו כתב יד, בעוד שכשאני מוסיף הערות על גבי קבצים עם תוכנה אחרת היא כנראה עושה קצת עבודה ברקע והכל יוצא חלק כמעט כמו כתב יד. האם קיימת אפשרות לעשות אותו הדבר בone note? במידה וכן איך מאפשרים זאת (לא מצאתי אפשרות כזו)? במידה ולא, האם קיים תוסף כלשהו שיכול להוסיף אופציה כזו? בנוסף, יש לי בעיה עם זיהוי פרק היד בתור העט כאשר אני שם את היד על גבי המסך (בדיוק כפי שהייתי מצפה שמסך קיבולי יעשה). האם יש אפשרות לעשות שזה לא יזוהה כקלט? אני מניח שיש פה הרבה ענייין של סוג המסך (אני משתמש באסוס vivotab smart), האם יש לו אפשרות כזו (אם כן איך להפעיל אותה?)? במידה ולא, האם יש תוכנה שיכולה לעשות זאת (או לפחות להוסיף איזו…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש כאן סטודנטים שכותבים בהרצאות על טאבלט? אני עומד רגע לפני רכישה של Samsung Galaxy Tab S3... אני סטודנט להנדסה... כותב בהרצאות בעיקר ביטויים מתמטיים... האם זה באמת נוח לכתוב על טאבלט לעומת עט ודף אמיתיים? אין לי בעיה להשקיע 3K על הטאבלט הנ"ל... השאלה היא האם ה S-Pen (שמגיע ביחד עם הגלקסי טאב) זה סתם משהו קיצ'י שיימאס לי ממנו אחרי שבוע או שזה באמת שווה את ההשקעה? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם יש טכנולוגיה / תשתית בשלה לכתיבה שמתקמפלת למספר סוגי מכשירים? ניסיתי את phoneGap והתוצאות מאכזבות - האפליקציה זוחלת. האם נגזר עלי לכתוב אפליקציה פר מע' העפלה (אייפון / אנרויד / סימביאן ) ? ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מעוניין לכתוב אפליקציות לטלפון סלולרי. בשפה java/ לפי מה שראיתי יש את ה J2ME שמיעד לפיתוח אפליקציות לסלולרי. מספר שאלות: 1. האם זה מיועד רק לטלפונים שמרצים סימביאן או גם לאנרואיד? (או כל מערכת הפעלה אחרת) 2. אם אני רוצה להשתמש במינימום גרפיקה האם ה SDK הרגיל מספיק? 3. במידה ואני מעוניין לכתוב אפליקציות שנראות ממש טוב, כמו לN95 או לטלפונים חכמים מתקדמים אחרים. אילו חבילות יש שאוכל להשתמש בהם. 4. האם האםליקציה שאני כותב תלויית טלפון או מערכת הפעלה? 5. הורדתי Wireless Toolkit 2.5.2 עם האימולטור שיש בו, הוא נראה דיי דומה לטלפונים ישנים ולא חכמים וכך גם הגרפיקה, האם כשאני אשים את האפליקציה בטלפון חכם מתקדם אראה את האפליקציה טוב יותר? והאם אתם מכירים אימולטור שמראה טוב את …
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
האם יש טאבלט עם אפשרות לכתוב עליו בכתב יד בעברית, ישירות לתוך מעבד תמלילים? תודה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-