עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by anatd,

שלום רציתי לקנות את ה asus a696 אני רוצה שיהיה כרטיס זיכרון גדול האם המכשיר מקבל כרטיסי זיכרון SDHC של 8G , עדיף 16G האם מישהו ניסה ? אולי סוג אחר (MMC וכו'), אבל גודל זהה ? האם מקבל ULTRA / EXTREME ? אני כנראה אקח SanDisk אלא אם כן יש המלצות אחרות. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  2. Started by Googleness,

N95 הדור הראשון, לא ה8 גיגה. 1. הבנתי שהכרטיס הכי גדול שאפשר להכניס זה MicroSD 4GB , ממה שקראתי קצת הבנתי שיש מה שנקרא SD ויש SDHC, משנה איזה מהם אני קונה למכשיר? 2. יש לי במכשיר כרטיס של גיגה אבל מותקנות עליו תוכנות שהורדתי בOVI, איך אני מחליף את הכרטיס ושומר על כל המידע שיש עליו? לפתוח בקורא כרטיסים במחשב ולהעתיק את כל התוכן מאחד לשני? 3. זה מכשיר יד שנייה שנקנה מאורנג', יש אפשרות כלשהי לבטל את האנימציה של אורנג' בהדלקה וכיבוי של המכשיר?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by singera,

האם יש צורך להשתמש עם כרטיסי זיכרון מסוג DV כלומר מתח כפול או כל MMC יעבוד? האם 4GB או 2GB יעבדו? ממשק למחשב: מה ההבדל בין DKU2 לCA53? מה המהירות שלהם יחסית לBT USB תודה רבה

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  4. Started by gilat_b,

שלום, יש לי מכשיר נוקיה 6230i ואני רוצה לקנות לו כרטיס זיכרון, אך אני לא יודעת אם כדאי לקנות של 1GB, בגלל שאומרים שהוא מאט את המכשיר, בגלל שהוא גדול מדי בשבילו... יש אמת בדבר? או שאפשר לשים לו 1GB? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by davidt99,

היי, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אם לא, תפנו אותי למקום הנכון. אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון וחיפשתי המלצות באינטרנט, הדף הראשון שעלה בגוגל היה הכתבה הזו: http://crave.cnet.co.uk/mobiles/samsung-galaxy-s3-fault-is-caused-by-sandisk-memory-cards-50010684/ מסתבר שיש כרטיסים של SanDisk שנהרסים אחרי כמה חודשים (ועל הדרך הורסים גם את הסוללה). SandDisk טוענים שהם סידרו את הבעיה. מישהו נתקל בבעיה הזו? האם יש דרך לדעת אם הכרטיס שאני קונה הוא תקין?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by bluemail,

האים יש הגבלה ?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  7. שלום יש לי N95 מדגם הישן עם 4 גיגה הזיכרון שלו עובד דרך הפלאפון אבל דרך המחשב הוא לא עובד וצריך לפרמט אותו מה אפשר לעשות יש תוכנה שאפשר לתקן את השגיאות בה ?

• 0 תגובות
    • 10.7k צפיות
  8. Started by isragal,

יש לי נוקיה 6267 אחד החברים שלי הביא לי כרטיס זיכרון העברתי אליו מלא קבצים שהיו לי כרטיס זיכרון אחר ועכשיו כתוב לי שהוא לא מפורמט ואי אפשר להגיע אל הקבצים דרך המחשב או דרך הסלולרי אני צריך למחוק הכל יש איזה תוכנה שאני יוכל להוציא את הקבצים לפני הפירמוט? או דרך כלשהי להוציא את הקבצים? תודה עריכה: מצאתי פתרון תוכנה icare data recovery אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום 16+4 ג'יגה שיש לי בגלקסי 2 עומדים להגמר ואני לוטש מבט בכרטיסים בעלי נפח גדול יותר. בדקתי וראיתי שיש מיקרו 32 ו64 אך אני לא בטוח שהמכשיר בכלל יכול לתמוך ב64 כי הוא ולא hc. האם זה נכון? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. Started by yaelkam,

אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון לגלקסי S4 שלי. איך שני הכרטיסים האלה, והאם המעט יקר יותר (הראשון) באמת יעבוד בצורה מהירה יותר? חיפוש קצר ברשת לגבי כרטיסי זיכרון העלה בעיות עם כרטיסי זיכרון שונים, ביניהם של סן דיסק, על מכשירי גלקסי, האם יש כרטיס שידוע שעובד טוב יותר? אם למישהו יש דגם מומלץ, אשמח לשמוע ותודה [h=1] 45MB/sec‏ Transcend 32[/h] [h=1]Transcend 32[/h]

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  11. ברשותי מכשיר Nokia 3120c, ובו כ.זיכרון עם נפח 1GB. אני רוצה להרחיב את הנפח. מה הנפח המקסימלי שאני יכול לשים במכשיר ואיזה סוג MicroSD? הרגיל או MicroSDHC? לפי חיפוש מהיר, חלק אומרים שהמכשיר תומך עד 8GB (לא ידוע סוג זיכרון), וחלק אומרים שעד 4GB (ויש אומרים שהוא תומך ב-SDHC וחלק אומרים שלא). אז לפני שאני אקנה סתם ככה כרטיס, תעזרו לי. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Tomerb1,

שלום לכולם רציתי לדעת האם הכרטיס הנ"ל יעבוד לי במכשיר? [K800I] ומה זה אומר "דגם בתקן HC" תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by david86,

קניתי נוקיה 6280 ואני רוצה לקנות כרטיס זיכרון ואמרו לי שזה MiniSD סוג הכרטיס אבל אני לא מוצא בzap את סוג הכרטיס מי שהוא יכול לימצוא לי הוא לערות לי[br]פורסם בתאריך: 10.06.2008 בשעה 09:35:47 סמתי תמונה של כול סוגי הזיכרון ככה תרשמו לי איזה מתי לפאלפון שלי כי אני לא מצאתי אתו[attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  14. Started by Slavikik,

אני רוצה לקנות לנקויה 6288 שלי כרטיס זיכרון MINI SD של גיגה רק אני לא מבין בהם אני לא יודע איזה מתאימים למכשיר שלי...קיצור אני רוצה כרטיס זיכרון בכמה שיותר זול יש..תודה אבל אם יש משהו טוב וקצת יקר גם אפשר להמליץ תודה..(מבקש קישור גם לחנות) עריכה: אני מתכוון לקנות את הכרטיס הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2300&scat=215&tcat= מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  15. Started by niv212,

לאחרונה החלפתי את מכשיר הטלפון (nokia 6131) באחד חדש (גם... nokia 6131 רק לא שבור) ואחרי ששמתי את הכרטיס זיכרון הטלפון ביקש סיסמה כדי להיכנס אליו.. ססמה שאין לי מושג מה היא ומאיפה נוצרה.. הכרטיס עובד בלי לבקש ססמה במכשיר הישן.. יש דרך לבטל את הססמה בלי שאני יודע מה היא?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Biatch,

מה ההבדל בין Mobile ל Plus ? לחבר שלי יש 6230i והיה לו כרטיס זכרון של גיגה של kingston mobile מתאילנד חח קיצר הוא לא יכול למחוק דברים ולהעביר הוא יכול רק לשמוע שירים שיש בכ. זכרון הכרטיס נדפק ?

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  17. אז שידרגתי היום למכשיר Samsung E250 (חברת סלקום) וקיבלתי עם זה כרטיס זכרון MicroSD, כשהגעתי הביתה, אחרי שהטענתי את המכשיר כ-4 שעות, התכוונתי להכניס את הכרטיס ולהעמיס עליו קבצים, הבעיה כאן, אני מכניס את הכרטיס, לוחץ קצת חזק כדי שהוא "ייתקע" בפנים אבל הוא יוצא החוצה בחזרה! אם אני משאיר את האצבע שלי כדי שלא ייצא, אז הפלאפון מזהה שהוכנס כרטיס וכשאני מזיז את האצבע הכרטיס יוצא החוצה ובפלאפון יש הודעה שהכרטיס הוצא. אני ברור מכניס את זה בכיוון הנכון, אז למה הכרטיס לא נשאר בפנים!? תודה רבה לעוזרים, זה ממש חשוב לי.

18. Started by Eli100,

אהלן קניתי היום גלאקסי 2 שצריך להגיע אלי מחר בבוקר ואני רוצה להוסיף לו כרטיס זכרון מאחר ו16GB לא מספיק לי אני מתלבט אם לקנות 32 או 16 עכשיו השאלה שלי זה אם יש הבדל בין החברות האלה? מי יותר אמינה Kingston / Sandisk / Transcend / Patriot

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. כרטיס זכרון של פלאפון ושל מצלמה דיגיטלית הן מאותו סוג?(שימוש גם בפלא וגם במצלמה)

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by Astrob0y,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך סביר עבור Intel® Core i7-3770 CPU @3.40GH RAM 16 GB Motherboard: Asus p8z77-V-LX בטווח מחירים של 600-1000 ש"ח. אני לא גיימר רציני (כרגע משחק ב Mortal Kombat X בלבד), אבל גם לא רוצה להשקיע במשהו שאחליף תוך זמן קצר. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by yolobag2,

שלום, יש לי טאבלט של סאמסוג בלי אופציה לפריפייד סים קארד. כעת אני רוצה לקנות אחד בשביל שאוכל להשתמש באינטרנט גם בנסיעות, וחשבתי אולי יש דרך כלשהי כן להשתמש באחד? אולי מכשיר כלשהו שיאפשר להכניס אליו ת סים ולחבר אותו דרך הכניסת מיקרו usb? אודה לעזרתכם...

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by margrin5,

שלום לכולם האם ניתן להעביר כרטיס sim ממכשיר ישן דור 2 (nokia 6100 ) למכשיר חדש דור 3.5 שניקנה לא דרך חברות הסלולר הודה על התיחסות

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  23. המחשב החדש של החברה האמריקאית יציע את מלוא פוטנציאל היכולות הזמין בשוק כיום - במחיר התחלתי שגבוה מ-10,000 שקלים, לפני תוספת מסלכתבה

24. Started by צעיר רענן,

בס"ד שלום חברים! למישהו יש מושג למה זה קורה לי והאם אפשר לשנות הגדרות מסוימות שזה יפסיק לתמיד??

25. Started by Avi952,

שלום, ברשותי יש מכשיר Galaxy S5 (הדגם הספציפי מצוין בכותרת) הוא מציג את השגיאה: "עדכון קושחה נכשל. נסה שוב באמצעות תוכנת מחשב אישי (Kies) או בקר במרכז שירות של Samsung" למישהו יש פתרון? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.