גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
את שמות האנשי קשר? עד לאחרונה זה היה שומר לפי שם האיש קשר שבזיכרון, אבל זה הפסיק וכתוב רק אם השיחה שהוקלטה היא נכנסת או יוצאת. זה מאוד מסרבל כשרוצים לחפש שיחה ספציפית. זה גם מאוד מעצבן ולא הוגן ששינו את זה בן לילה אבל עכשיו אין כל כך מה לעשות. רק למצוא אחרת נורמלית.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברת אבטחת המידע הישראלית צ'ק פוינט חשפה פרצות בשבבי Qualcomm נפוצים שעלולות להעניק לפורצים שליטה מלאה על המכשיר שלכם, וגם לגוגל יש מה להגיד בנושא לכתבה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
חברת אבטחת המידע הישראלית צ'ק פוינט חשפה פרצות בשבבי Qualcomm נפוצים שעלולות להעניק לפורצים שליטה מלאה על המכשיר שלכם, וגם לגוגל יש מה להגיד בנושא לכתבה
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=82949#c483 גוגל מראה שוב עד כמה היא צריכה להתעסק בסוגיות של שיווק מוצרים פיזים. בעיה שיש כנראה להרבה אנשים זוכה לתשובה "פנו לשירות לקוחות".
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הגיוני שהוא לא יעבור בהרבה את סביבות ה3000 אני מניח? אם הN900 עולה 2200 בערך בELINE.CO.IL אז הוא אמור להיות קצת מעל אני מניח? סך הכל, יש לו מצלמה טובה יותר, מסך פחות טוב, אותו מעבד, אין לו מקלדת QWERTY ויש לו פחות זכרון.. יש למישהו מושג\השערה? תודה רבה!
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש למישהו מושג מתי N77 יגיע לארץ? והאם הוא יצא כבר בעולם?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
מה שעשיתי זה לקחתי את ה PDF המרתי לתמונות, העברתי ל D2, כמעט עבד, הצלחתי לצפות בזה בתור תנונה....אבל הזום לא היה מספיק כדי לקרא טקסט אני יודע שאפשר להמיר לטקסט אבל א. אני מעדיף שלא רוצה גם לראות תמונות ב. זה עיתון ב PDF אז זה לא ממש מסודר אם ה D2 היה זום יותר גדול, הייתי מממיר את ה PDF לתמןנןת באיכות מאוד גבוה, ואז למרות הזום הטקטס היה קריא מאוד באסה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש למישהו פה N73 לא איטי אחרי שעשה שידרוג תוכנה לפלאפון
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אהלן אני כבר כמה שנים עם הנקסוס 1 ואני מת עליו, אבל מתחילים להרגיש את הזקנה פה ושם. אני במצב שאני יכול לקנות איזה מכשיר שבא לי בלי שום הגבלת תקציב, אבל השאלה הגדולה היא - יש בשביל מה לשדרג? כאילו, עוד ליבות וזיכרון זה נחמד אבל זה לא כ-ז-ה שיפור, ולהוציא 3000 שקל על לקבל את אותו הדבר בקצת יותר מהיר זה מטופש. חוצמזה שאני מת על הטראקבול הזה מה אומרים?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כותרת. השמח למידע בנושא.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את המכשיר: http://www.aliexpress.com/item/original-Lenovo-phone-Android-4-4-2-Octa-core-Core-MTK6592-Real-2G-RAM-16G-ROM/2034288433.html חשוב לי לדעת שהוא לא מתחיל לגמגם אחרי חודש-חודשיים ומתחיל פתאום דיליי לכל פעולה. לא בא לי להתחיל להחליף רום כל כמה זמן (אני עם אייפון ארבע אחרי התנסות גרועה עם הגלקסי הראשון).
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני נמצא עדיין עם KITKAT ומתלבט אם לעדכן. כבר ביצעתי עדכון לפני מספר חודשים והטלפון נהיה ממש איטי עם המון לאגים. לאחר שבוע שנמכתי חזרה ל KITKAT. שמעתי שלאחרונה יצא עדכון של 5.1 או 5.1.1 של Lollipop שאמור לתקן חלק מהבאגים. מישהו ניסה?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתמול ניסיתי להתקין את הגרסת ניחומים שפורסמה עליה כתבה כאן באתר.. בזמן ההתקנה קיבלתי פייל שלאחריו כלום לא קרה.. בלאת סגרתי את האודין, ניתקתי את הכבל יואסבי הוצאתי את הסוללה והחזרתי חזרה. כשעמדתי להדליק קיבלתי על המסך ציור קטן של טלפון עם נקודות מקווקות למחשב וסימן קריאה בתוך משולש ביניהם אך בכל זאת הצלחתי להיכנס לDOWNLOAD MODE שוב. לאחר שניסיתי את הפעולה בשנית קרתה שגיאה שוב אך הפעם אחרי הוצאה של הסוללה הטלפון לא נדלק יותר ולא הראה סימני חיים... יש משהו לעשות איתו? דרך להצילו? ובנוסף יש לי אחריות של סלקום, יש דרך לדעת כי הנזק נגרם ע"י התקנה של רום שלא של המפעילה?
-
- 22 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
נוכחתי לשים לב לכך בתקופות האחרונות שכאשר אני משוחח עם חלק מאנשי הקשר שלי בטלפון הקווי (הן בבתים של הוריי והן באיזור שבו אני גר), שומעים את הצד השני "באיכות של מכשיר קשר" ("ווקי טוקי", "מירס", צליל מונוכרומטי [חד גווני] עם הרבה קטיעות, לעיתים לא שומעים כלל או יש ניתוקים). מבדיקה קטנה יחסית הגעתי למסקנה, כי התופעה הזו של איכות השמע המזוויעה בצד השני של הקו, קורית במצב רגיל רק כאשר אני מדבר עם אנשי קשר בעלי מכשיר אייפון (כאשר שאני משוחח עם איש קשר שאני יודע שיש לו טלפון סלולרי רגיל או מכשיר סלולרי שאיננו אייפון, שומעים אותו כמו שצריך). מהתרשמות זו, ששיחות באיכות נחותה קורות לי באופן קבוע רק עם בעלי אייפון, אני מניח שאיכות המיקרופון או האנטנה (או שניהם יחד) היא קטסטרופלית. ה…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
-
שלום החלטתי שאני מעוניין בכלי שיחזיק את כל המוזיקה שיש לי על המחשב (לא קרוב ל120 ג'יגה אבל מתי שהוא אולי יגיע) ואני ממש לא בעניינים מה מומלץ היום ומה כדאי... בעיקרון אני לא מהאלה שמתלהבים מלראות סרט על מסך בגודל במבה לכל כיוון. העיקר המוזיקה ושהמכשיר יהיה אמין . אם יש משהו עדיף מאיפוד קלאסי אפילו בנפחים קטנים יותר ..אשמח לדעת עליהם. תודה רבה מראש והמשך יום נעים .
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בעדכון האחרון של COWON D2 יש תמיכה בפלש ומשחקי פלאש,בדקתי כבר כמה משחקים שהאמת היו מיועדים לIRIVER אך ניתנים למשחק עם ה D2 הנה קישור לרשימת משחקים http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=15110
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
קיצר, נשבר לי. נמאס לי לחכות, וראיתי שבכל ההכרזות עד עכשיו לא הוצג שום מכשיר שבאמת יהיה מושלם גם מבחינת פיצ'רים וגם מבחינת גודל. לא מבין כמה מסובך זה ליצור מכשיר בגודל של האייפון 4, עם אנדרואיד... נו מילא. בקיצור הגעתי למסקנה שהכי קרוב שאני יכול להגיע אליו זה ה-Desire S, שקצת יותר קטן מהדיזייר הקודם. אומנם הליין החדש של HTC היה דיי מאכזב (אגב זה הדיון היחיד בפורום שהוזכר בו "desire s"..) מבחינת חידושים, אבל בתכלס - גם הדיזייר הקודם לא היה רע בכלל. וכאן הם שיפרו אותו עוד קצת. מבחינת גודל הוא סביר. 115x60 שזה כמו האייפון 4, ועובי 11.6 עם משקל 130 גרם, שזה קצת מבאס אבל אני מניח שצריך להתפשר איפשהו.. יתרונות נוספים שיש לו על מכשירים מתחרים: - LED סטטוס שנדלק בקבלת הודעה/שיחה …
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הIPOD החדש של ה30GB ב250 יורו בברלין השבוע. יש נגן יותר טוב ממנו במחיר כזה? ניגון סרטים זה MUST, ולכן גם מסך סביר, הנפח פחות חשוב לי. אבל ב250 יורו זה נראה אחלה נגן. נ.ב. אם זה חשוב אז אני מתכוןן לחבר אליו CX300. הצעות? סיבות לא לקנות IPOD?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
רוב הנגנים שראיתי אצל אנשים הרדיו פשוט זוועה !! במיוחד אילו שאי אפשר לכוון תדר מונו או סטראו כי אז זה תמיד פועל בסטראו ועדיף מונו כדי לקבל קליטה טובה איזה נגן מתמחה ברדיו אבל זול ? (לא זקוק ליותר מ 512M) נ.ב ואם אפשר שיבוא עם הסנהייזר הקטנות והממזרות האילו ....פשוט אהבתי אית האיכות שלהן
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
ZTE הסינית מצליחה לקצור לעצמה את תואר המחדשת המצטיינת במצלמות סלפי לשנת 2020 - אך מהרשמים הראשונים עולה כי איכות התמונה שנפגעת תתקשה להצדיק את השכלוללכתבה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
- 1 follower
-