גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
יש לכם מכשיר Pixel או נקסוס עדכני? כעת תוכלו לבחון את הגירסה הגדולה הבאה של מערכת ההפעלה מבית גוגל לפני כולם לכתבה
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
- 1 follower
-
-
בחול זה עולה 300 שקל יותר זול מבארץ ואחותי נמצאת בניו יורק
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
רציתי את המיילסטון אבל אמא שלי לא רוצה לקנות לי אותו בגלל שחייבים לקנות אותו רק בחנות פרטית ויש אותו רק ברשת בסלקום ואנחנו נמצאים ברשת פלאפון אני אולי ילך על הבלאקברי אבל לא יודע זה לא היה ממש בדרישות שלי מהטלפון באשכול הקודם שלי פה בפורום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=472700.0 צריך עזרה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש נגן שיתן לי את המקסימום מבחינת סאונד, סאונד נטו זה מה שחשוב לי. יש משהו בשוק בארץ שמבחינת סאונד יותר טוב מה-IPOD TOUCH?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר למצוא כזה דבר בארץ או בארה"ב? אם זה בארה"ב אז אשמח אם מדובר במחירים של חנויות או משהו נורמלי, ולא להזמין מאיביי ששם אי אפשר לדעת מה קונים. התכונות היחידות שחשובות לי זה GPS ו WIFI.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מצאתי לעכשיו רק את ה photo editor אבל הבנתי ככה שלאחר עריכה זה מוריד/חותך ברזולוציה ומעדיף שלא יש עוד אפליקציות יותר איכותיות לעריכת תמונות גם בסגנון האינסטוגרם ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נכנסתי סתם לאתר הזה: http://www.iphones.co.il/ תראו מה יש לאיפון: -תוכנה שאפשר דרכה להתחבר למחשב מרחוק -משחק רשת ממש טוב האיפון הזה.. וחשבתי שאני עם N95 ולא יחסר לי שום דבר, אני קצת מצטער
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש אפשרות החלפה ONE X על GALAXY S3 שווה? אשמח גם לדעת למה
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם, בצילום סטילס רגיל יש אוטופוקוס (אוטומטי) אבל בצילום וידאו אין לי בכלל, זה אומר שדברים קטנים או פשוט דברים מקרוב נראים מטושטשים מאד. אני מניח שזה משהו בהגדרות יצרן שעשו בכוונה או שהמצלמה פשוט לא מסוגלת לעשות אוטופוקס בצילום וידאו (זו פעולה מאד מסובכת?) אז השאלה היא האם יש אפשרות כלשהי אולי תוכנה שמאפשרת לעשות פוקוס גם בצילום וידאו? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
קבלתי את המכשיר ואני רוצה שהוא יהיה יותר נוח ויש אפשרות אולי להחליף את הממשק או את המערכת הפעלה? תודה...
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי חברה, חבר שלי רוצה להוריד לאיזה בחור דתי הרצאות של איזה רב, כדי שהוא יוכל לשמוע ב-MP3 שלו (כן אני יודע שזה מוזר... ). הבעיה היא שיש איזה 600 הרצאות כאלו - יש אפשרות במקום להוריד למחשב ואז להעביר לנגן את הקבצים, פשוט להעביר אותם ישירות מהאינטרנט לנגן? קיימת כזאת אפשרות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ראיתי באתרים שאנשים קנו סוללה חדשה יותר גדולה וחיברו אותה למכשיר ה X5 שלהם. (הX5 הסוללה שלו מתחילה ממש להיחלש אחרי 5 וחצי חודשים) יש למישהוא רעיון איך אני יכול לעשות את זה במדריך קצר ומדויוק? תודה לעוזרים. ניב
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אבל לא עם חוט לחבר לרדיו דיסק שזה יהיה יפה כזה מחובר קבוע גם אם זה עם רדיו דיסק שלפחות זה יהיה מחובר מבפנים ולא מבחוץ עם חוט
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי סוניאריקסון W980 ויש לו חבילת גלישה ללא הגבלה, שאני משתמש בה עם אופרה מיני השאלה היא האם אפשר בעזרת החיבור USB למחשב לגלוש באינטרנט דרך המחשב נייד? ואם זה יעיל או עולה יותר או שאין לי דרך אחרת אלא לרכוש נטסטיק עם חבילה והכל?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לקרובת משפחה שלי נאבד האייפון 4S. אז היא הלכה ותבעה מכשיר חדש מהביטוח (שעליו היא משלמת כל חודש כמובן) בקיצור לבסוף היא קיבלה מכשיר חדש עם ההשתתפות עצמית של 1000 ש"ח (!) (עזבוו שלדעתי זה לא שווה והביטוח סתם חרטא) בקיצור לבסוף היא מצאה את המכשיר המקורי שלה. שכאמור ננעל ע"י המפעילה עצמה. (פלאפון) כאשר היא בקשה לפתוח אותו שוב הם לא הסכימו, אלא בתנאי שתחזיר את המכשיר החדש שקיבלה. היא מצידה הסכימה בתנאי שיחזירו לה את דמי ההשתתפות העצמית. והם מוכנים להחזיר רק 50% . בקיצור היא לא הסכימה וכרגע יש לה אייפון S נעול לשיחות. האם יש מה לעשות בעניין? (לפתוח בדרך עצמאית איכשהו, או דרך אחרת)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אלהן. יש אפשרות לשנות מטבע בGOOGLE PLAY? כרגע אני על NIS ומעוניין לעבור לUSD.
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
היצרנית הטאיוואנית תציע מכשיר חכם חדש בגירסה נטולת Sense לכל המעוניינים בכך לכתבה
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שיש את IPSF וכדומה שמוקדשים לאייפונים, האם יש אתרים\קהילות המוקדשות לסימביאנים ומתמחות בהן? תודה.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
איך הפקח יודע שהפעלתי אותה ולא נותן לי דו"ח?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש בעיה ברכישה מטענים ובטריות ב-EBAY? המוגדרים מקוריים ולא מקוריים? ויש בטריות עם mA גבוה האם יש בעיה בהם?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מוכנים לעזור לי קצת..? הבנתי שאין ממש הרבה תוכנות למכשיר כרגע בגלל המערכת הפעלה, והיא לא מסונכרנת עם הישנות יותר? זה נכון? ויישומים של כל סדרות ה N השונות אי אפשר להתקין עליו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סלולרי עם WIFI פנימי ואני רוצה לחבר לו אנטנת WIFI חיצונית כדי להגביר את הקליטה. יש מוצר כזה לסלולרי ?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
גנבו לחברה שלי את האיפון 5 בעבודה. אין שם מצלמות, וגם לא היה מותקן לה אפליקציה נגד גניבות. יש מה לעשות במקרים כאלה? הטלפון לא נרכש בחברת סלולר, יש עדיין אפשרות לחסום את הIMIE?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
המקלדת הוירטואלית במסך מגע של הטוארג (2012) מוצגת בסידור ABC, יש לכם מושג אם יש אפשרות להחליף את הסידור ל-Qwerty ? תודה! (:
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-